Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kozmikus Terv - 5.rész

A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 5. rész A Galaktikus Hierarchia
   
Írta: RAHMA   
2011. szeptember 28. szerda, 08:05

 

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

5.  rész

A Galaktikus Hierarchia

Ebben a részben megismerkedhetünk a Tejút Galaxis irányítóival, felügyelőivel: A 24 vénnel, bölccsel, az Andromedai Kilencek Tanácsával, akik a Nagy Fehér Csillag-Testvériség 33 tagját alkotják , valamint a Galaktikus Mérnökökkel/Elohimokkal,Gondnokokkal, Őrzőkkel, Tanítókkal és Útmutatókkal

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

A Galaktikus Hierarchia

A Földönkívüliek szerint, galaxisunkat, a Tejút Galaxist, a galaxis 24 véne/bölcse kormányozza. A 24, nem különböző 24 civilizációt jelent, hanem egy evolúciós szintet, azokat, akik képesek világot alkotni, képesek egymásnak és másoknak is segíteni a fejlődési folyamatukban felügyeletük alatt, melyek mindannyiunknak iránymutató.

 

A Galaxis 24 véne, bölcse:

1, Amchall

2, Ankalara

3, Anko Bal

4, Archer

5, Asaraniel

6, Bropkol

7, Chermot

8,. Gresidas

9, Ilrusi

10, Ilsalani

11, Inmalam

12. Kimrasi

13, Lembo

14, Lubieses

15, Oxil Kem

16, Preto

17, Ramanes

18, Sorcet

19, Ulkuyumi

20, Umi Tamil

21, Urlasa

22, Yansiremo

23, Yemiasa

24, Yesolma

 

A 24 galaktikus bölcs/vén részt vesz az Andromedai Galaxis helyi Tanácsának a Kilencek Tanácsának munkájában, így ők a Kilencek és a 24-ek képviselik a 33 tagból álló Nagy Fehér Csillag-Testvériséget. (m. a fehér nem színre, hanem rezgésre utal).

A Kilencek Tanácsa irányító kormányzó testülete a kilenc helyi galaxiscsoportnak, melyeknek a vezetői a következő lények:

 

1, Alcim

2, Gonamar

3, Leteon

4, Olmax

5, Oracel

6, Ralbot

7, Sagnac

8, Sullantes

9, Sumesla

 

A Nagy Fehér Csillag-Testvériség hierarchiájában találhatók azok a Galaktikus Mérnökök, akik az élet magvaival bevetik a galaxisokat. A Bibliában Elohimoknak nevezik őket. Ők, földönkívüli fajokat képviselnek és legnagyobb részük a Plejádi csillagcsoportban találhatók. Hatalmas és csodálatos technikával rendelkeznek, amellyel, mint Planetáris Építészekként bevethetik életmintákkal, vagy módosíthatják az anyagi világ szerkezeteit. Tudományos képességeikkel, tudatosan tudják manipulálni az idő folyamát.

 

 

Galaktikus Gondnokok és Őrzők

 

Ők adják a szövetség jobb karját, és az a feladatuk, hogy a fejlődő világok evolúcióját védelemmel lássák el, mint például a Földet is. Megelőzik, vagy megakadályozzák az olyan földönkívüli civilizációk bejutását ezekre a bolygókra, akiknek agresszív vagy gyarmatosító szándékaik vannak. Másrészt engedélyezhetik ezeken a planétákon a kutatást azoknak akik, tudományos kísérletek és vizsgálatokat szeretnének folytatni. A Gondnokok és Őrzők űrbázisokkal rendelkeznek, melyek a megfigyelt és őrzött bolygók körül helyezkednek és felvigyázzák a karanténba zárt bolygókat, mint amilyen a Föld is. A Földet megfigyelő űrbázis a: CELEA, amely a Hold mögött helyezkedik el.

 

 

Galaktikus Tanítók és Útmutatók

 

Ezek a Lények vannak legközelebb az emberiséghez. Feladatuk a bolygó küldetésének helyes irányba tartása, beállítása és ennek a támogatása, amilyen a RAHMA Misszió/Küldetés is, amely felépíti és ösztönzi az emberi tudatosságnak felébresztését, és azt hogy előkészítse az emberiséget az Új Időkbe lépését. Az Útmutatókat kiképezték arra, hogy megértsék milyen életformákat fognak segíteni, amelyben tanulmányozhatják majd az adott faj kultúráját, mert ez a legjobb módja a kapcsolatba kerülésnek.

A Földi életpályák tanulmányozást a Tanítók kapják feladatul, és hasonló helyeken és helyzetekben a Világűr Egyetemein végzik ezt, ahol nemcsak a földi tudás kulturális jellegeit sajátítják el. Itt még többfajta, többirányú, lehetséges kommunikációs módszerrel is foglalkoznak. Ilyen például a telepátia is, amely haladó módon karolja fel az alvó emberiséget. Annak ellenére, hogy rendelkezésükre áll a telepátia módszere az Útmutatóknak e mellett Mentális Orvosoknak is kell lenniük, hogy használni tudják képességeiket a dinamikus földi energiák miatt.

 

Mindannyian, mint az Anyagi Világegyetem lényei, azt a megbízást kapták, hogy jöjjenek el a Földre és gyorsítsák fel az élet fejlődését, és teremtsék meg azt, hogy ezekhez a megfelelő feltételek kialakuljanak, hogy az intelligens élet megjelenhessen a bolygón.

Ezzel ért véget ez a fejezet.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: http://www.ditrianum.org/English/Articles/history.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3173163
Hónap: 36635
Nap: 490