Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kozmikus Terv - 7.rész

A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 7. rész HIPERBOREA MEGERŐSÖDÉSE - ŐRZŐK AZ ALFA CENTAURIRÓL
   
Írta: RAHMA   
2011. október 19. szerda, 08:45

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

7.  rész

HYPERBOREA MEGERŐSÖDÉSE - ŐRZŐK AZ ALFA CENTAURIRÓL

Több millió évvel ezelőtt a Hattyú csillagkép tudósai után, a Föld második korszakában, földönkívüli telepesek érkeztek és telepedtek le a mai Európa északi részén, Grönlandon, amely a legnagyobb sziget volt a sarkvidéki részen. Ezek a telepesek alapították meg a legendás és misztikus Hyperboreát, melynek fővárosa Thule vagy másnéven Tollan néven lett ismertté.

 

Grönland, Izland és a Spitzbergák szigeteinek földtani maradványai tanúskodnak arról, hogy egykor ez a mesés kontinensen trópusi éghajlat és különlegesen dús növényzet volt. A szigeten a jég alatti jelentős fosszilis szénkészletek bizonyítják ezt, hogy nagyon régen kiterjedt és hatalmasra nőtt növényzet terült el ezen a tájon. Sors iróniája, hogy Gröndland szó jelentése, zöld föld, amelyből alig látni valamit is. Thule lehetett valamikor a földönkivüli űrhajósok csodálatos, mágikus városa, amire számos legenda utal.

 

Őrzők az Alfa Centauriról

 

A fent említett csillagutazók egy csoportjába olyanok is tartoztak, akik megfeleltek a galaktikus Őrzők és Gondnokok feladatának. Ezek az Alfa Centauriról származtak, fehér bőrű és magas, erős emberek voltak, hosszú hajuk a válluk alá ért. Az Alfa Centauri csillaga van a csillagok közül a legközelebb a Földhöz, mintegy 4,2 fényévre, akik ismerik a térutazást, és így, hasonlóképpen, a békés természetű látogató világok sokasága nyilvánult meg az Anyagi Univerzumban. Ennek eredményeként, számos bolygóról érkeztek látogatók a Földre a másodkorban, hogy megtapasztalják és teszteljék, azt hogy egy adott civilizáció hogyan képes alkalmazkodni egy instabil, váratlan és veszélyes kihívásokkal teli bolygón, egy úgynevezett UR típusú világon, hogy, hogyan mennek végbe azon a fejlődés folyamatai, ezért hoztak itt rajta, egy ideiglenes bázist.

 

Az UR típusú bolygókkal az a probléma, hogy nagyon érzékenyek és hatalmas mágneses vonzerővel rendelkeznek, és ez az erő nagyon be tudnak vonzani köreikbe az aszteroidákat, üstökösöket és egyéb égi objektumokat, melyek viszont közelre kerülve könnyen el tudnak pusztítani minden életet rajtuk.

 

Így aztán lenyűgöző kozmikus hatások alakultak ki a Földön, melyek azzal fenyegettek, hogy elpusztítják a már kialakult életformákat, amik annyi év alatt kifejlődtek. Ezek közül ilyenek voltak a dinoszauruszok. A tudósok szerint ezek túlélő példányaiból alakultak ki később a mai hüllőszerű lények és a humanoid értelmes lények, de lehet, hogy hasonló, ilyen típusú lények élnek az Orion térségében is, mert nem a véletlen művének köszönhető az, hogy ezek az életformák megjelenhettek itt, hiszen az életmintákat annak idején a Nagy Orioni Ködből vették.

 

Mintegy 65 millió évvel ezelőtt, viszont egy nagy kozmikus katasztrófa bekövetkezés jelentős hatással volt a Földre, melynek maradványai és hatásai kimutathatók a Yucatan félszigeten keresztül a víz alatt. Egyes tudósok 14 jelentős katasztrófát jegyeztek fel a Föld történetének kapcsán, melyek között voltak: biológiai, geodinamikai és aszteroid jellegűek is. De mivel az életformák egyre bonyolultabbak és változatosabbak lettek, egyik sem volt olyan romboló hatással, mint a fent említett, ami 65 millió évvel ezelőtt történt, amely olyan hatalmas pusztítással járt.

 

Egy 5,9 mérföld átmérőjű aszteroida ütközött össze a Földdel, körülbelül 62.000 mérföld/óra sebességgel és 180 kilométeres körzetben a becsapódás középpontjától teljesen megsemmisített minden életet és hatására több millió tonna por és kő maradt fenn és lebegett a légkörben, ami meggátolta azt, hogy a Nap fénye eljusson a Földre. Miután a por leülepedett, széndioxid halmozódott fel a légkörben, amely egy úgynevezett üvegházhatást idézett elő, ami csapdába ejtette a hőt és jelentősen megemelte a bolygó hőmérsékletét. A gleccserek elolvadtak és tenger szintje megemelkedett, és az ökológiai egyensúly felbomlott.

Így számos faj kihalt. A becslések szerint a tengeri fajok 76%-a eltűnt. Az Alfa Centauriaknak viszont szembe kellett nézniük a megváltozott helyzettel és létrehoztak ezért egy többdimenziós ajtót a Föld legészakibb területén és eltávoztak. Ez a portál, kapu, átjáró a ma napig kimutatható és használható. Ez után már csak kevesen maradtak itt közülük, azok is a földalatti területeken kerestek menedéket.

 

Ez a civilizáció, amiről beszélünk, földönkívüli eredetű volt és a germán mitológia úgy hivatkozik rá: Hyperborea vagy Asgard, akiket az Őrzők egy csoportja alapított, és akik megmenekültek a katasztrófától. Más szóval Ragnarok néven is számon tartja az északi hagyomány, mely szó szerit azt jelenti: Az Istenek leszállása.

 

Ezt a katasztrófát nem lehetett elkerülni, így a nyolc bolygó (UR típusúak közül) ez az egy, a Föld, kikerült a Kozmikus Tervből. Később azonban, már csak 3 bolygó maradt, míg a terv felvigyázóinak eszébe jutott újra a bolygónk, és úgy döntöttek, hogy visszatérnek a harmadkorszak időszakában, mert már majdnem magukénak érezték a Földet. Ez annak volt köszönhető, hogy a Föld hatalmas életerővel rendelkezett és helyre tudta állítani magát.

 

http://www.ditrianum.org/English/Articles/history.htm

 

 forrás: www.foldicsillagok.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044552
Hónap: 11002
Nap: 467