Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kozmikus Terv - 9.rész

A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 9. rész      
Írta: RAHMA   
2011. november 18. péntek, 17:22

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

 

9. rész

Ádámok és Évák története


Ezen a ponton elérkeztünk a bolygó harmadidőszakához, mintegy 65 millió évvel ezelőttre. Miután a földönkívüli mérnökök kijavították a bolygón bekövetkező nagy pusztítás következményeit, amelyet a katasztrófa okozott és az üvegháztartást eredményezte, egy 31 mérföld átmérőjű laboratóriumot hoztak létre egy olyan kontinensen, ami már azóta eltűnt: ez egy szárazföldi híd volt Afrika és Madagaszkár között. Ezt a földhidat Philiph R. Slater zoológus Lemuriának nevezte el. A földönkívüli csoportot, a 7 Elohimként ismert genetikus mérnökcsoport irányította, melynek a fő küldetése az volt, hogy alapvető feltételeket és körülményeket hozzanak létre az emberi lények megjelenése céljából.

 

Az első lépés az volt, hogy egy előember csoporttal kísérleteztek, és ezekből hozták létre az első androgün lényeket, és ez a kísérlet sikerült is. De kiderült, hogy ezek az androgün lények nem tudtak alkalmazkodni az anyagvilágbeli létezés sűrűségéhez, így nem volt elvárható hogy túlélik mindezt, mert annyira törékenyek és érzékenyek voltak és nemigen tudtak alkalmazkodni a bolygó állandóan változó és néha agresszív dinamikájához. Ez változtatásra késztette az űrkutatókat és módosították a terveiket, és az androgün lényeket kifinomult sebészeti eljárással az egynemű lényekből, hímeket és nőstényeket változtattak át.

Ennek eredménye volt az Ádámok és Évák létrehozása a Föld fekete fajából, akik egy eredeti faj voltak a bolygón, és nagyon gyorsan el is szaporodtak rajta. Meg kell jegyeznünk, hogy a nemek létrehozásakor, Ádám lett Évából és nem fordítva, minthogy azt állítják és hiszik sokan. A mai tudósok viszont úgy állítják, hogy a mai ember 3 millió évvel ezelőtt jelent meg, és nem 60 és 65 millió évvel ezelőtt, pedig a tapasztalatok az utóbbit mutatják. Például a texasi Paloxy folyóvölgyi nemzeti park melletti sziklás fennsíkon több megkövesedett lábnyommaradvány is látható. Ami meglepő, hogy a lábnyomok olyan régi geológiai rétegben találhatóak, amelyek idősebbek, mint 60 millió év. Kik voltak akkor ezek az emberek?

 

1977-ben a Müncheni Műszaki Egyetem genetikusa Suante Paavo, olyan fosszilizálódott emberi csontok maradványait talált, melyeket államtitokként kezeltek sokáig. A neandervölgyi ember DNS-éről van szó, a Homo Saphiensről, összehasonlítva a mai emberrel. A Homo Saphiens mitokondriális eltérésének vizsgálatával 27 különbséget találtak, ezzel szemben a mai létező fajok között 8 ilyen különbség van. Mivel magyarázható ez? Azzal, amit az úgynevezett földönkívüli genetikai beavatkozásnak nevezhetnénk, vagyis ez a „hiányzó láncszem”.

 

 

Sok ellentmondás létezik a földi biológia evolúcióval kapcsolatban. Ha azt állítják, hogy a dinoszauruszok már 65 millió évvel ezelőtt kihaltak, és az emberek csak 3 millió évvel ezelőtt jelentek meg volna, akkor hogyan és kik állítják azt, hogy a barlangrajzokban felfedezhetők ezek az ősállatok? Csak ha együtt éltek, másképp ez nem lehetséges.

 

 

Visszatérve a mi történelmi nézőpontunkra a 7 Genetikai Mérnök, azaz az Elohimok és a megteremtett Évák és Ádámok együtt éltek egy nagy űrhajó laboratóriumában (paradicsomban), ahol mindenféle táplálékul szolgáló növények megteremtek, és magukhoz vehették, kivéve egynéhány növényt, amit különleges helyen tároltak. Ezek a növények hallucinogén tulajdonságuk miatt veszélyesek voltak rájuk. , mert a fogyasztásuk felgyorsította a teremtmények lelki fejlődését és képességeiket oly módon hogy akkor már ellenőrizhetetlenek lettek volna hatásuk miatt.

 

közreadja: www.foldicsillagok.hu

forrás:

http://www.ditrianum.org/English/Articles/history.htm

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3046167
Hónap: 11052
Nap: 678