Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kozmikus Terv 10-11.rész

A Kozmikus Terv RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 10.-11. rész      
Írta: RAHMA   
2012. január 11. szerda, 08:29

A Kozmikus Terv

RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

10.-11. rész

SATANEL LÁZADÁSA

AZ ÖRZŐK VÉTKE

 

RAHMA 10.

SATANEL LÁZADÁSA

 

A Földönkívüli Luzbel hatása Gadraeel bevonásával, a Földi élet tervét jelentősen veszélyeztette. Ezek a mentális univerzumból származó entitások megpróbálták szabotálni a kozmikus tervet addig, míg az kudarcba nem fullad. A következő célpont Satanel volt, egy földönkívüli őrző, az Orion Rigel csillagrendszeréből. Satanel eredetileg egy magas szintű Orioni mester volt. A Csillagok Háborúja után, ami egy ősi háború volt, és amely 33 földönkívüli civilizációt érintett, Satanel ténykedése is hozzájárult ahhoz, hogy béke legyen az univerzum e régiójában. A csillagháború kitörését egyébként az Orion és az Antares (Skorpió csillagkép vezércsillaga) szembenállása okozta, amely annak volt köszönhető, hogy az Antares engedély nélkül vett életmintákat a Nagy Orioni Ködből, mivel ők is rendületlenül kutatták az élet forrásait.

 

Az orioniakat idegesítette az a tény, hogy belegyezésük nélkül zajlott le ez a kutatás, és erőszakos módon kiűzték a hívatlan látogatókat. Ez a kirobbantott háború, a legszörnyűbb következményekkel járt volna, ha Satanel nem lett volna képes meggyőzni az Orioni Tanácsot és az Antarest, hogy vessenek véget a konfliktusoknak és kössenek végre békét egymással. De azt is meg kell jegyezni az események ismeretében, hogy még mielőtt Satanel ismerte volna Lucifert/Luzbelt, annak sötét manőverei, már jelentős hatással volt rá.

 

Lucifer/Luzbel képes volt bárkit meggyőzni az Orioni Őrzők közül, a Vének vezéreit arról, hogy a földi emberiség egy eltitkolt civilizáció, amely megkapta a szabad akarat ajándékát és hogy ezzel az oroiniak nem rendelkeznek. Továbbá azt is elmondta nekik, hogy az eredeti emberi lények tulajdonképpen az Orionról származnak, mivel az életmintákat alkotó magasabb szerves molekulákat a Nagy Orioni Ködből emelték ki egykoron.

 

A Rigeli felkelés

 

Luzbel eszméi és filozófiája irigységgel és féltékenységgel töltötték el Satanelt, a földi emberiségekkel kapcsolatban és ez megzavarta látásmódját, így szimpatizált már egy rendkívüli földi korlátozással. Ezeket a homályos érveléseket a Hellel Tanácsa elutasította. Így a földönkívüli Orioni Őrzők, hűségesen követték Luzbelt, aki egyik főszereplője lesz a kozmikus tervhez kapcsolódó történéseknek. És végül Satanel vezetésével felkelést vezettek az orioni térségben. És ez a felkelés végül a világok háborújává szélesedett ki, mivel több földönkívüli civilizáció vett részt benne. Sok civilizáció, kísértést érzett abban, hogy csatlakozzon, részt vegyen a harcokban, mivel az egyik leghíresebb Őrző vezette ezt a felkelést. Luzbel a legismertebb és az egyik legfejlettebb vezető volt, és befolyása volt sokakra, és ha ő képes volt arra, hogy Satanelt is a maga pártjára állítsa, akkor előre látható volt, hogy más földönkívüli civilizációkat is magukhoz tudnak vonzani.

 

Amikor a földi élet kozmikus tervét újraindították a Galaktikus Mérnökök/Elohimok, két földönkívüli civilizációt jelöltek ki a Kozmikus Tervhez, akiknek a Föld fejlődését kellett volna felügyelniük. Ez a két csoport az Orioniak és a Plejádiak voltak. Az Orioniak egyedül szerették volna ezt, de tekintettel arra, hogy Satanel vezetésével több lázadás történt, a projekt felügyeletével a Szíriuszt bízták meg helyette, amely a Nagykutya csillagképben található, és amely 8,6 fényévre van a Földtől.

 

Ezzel véget ért a 10. fejezet

 

RAHMA 11.

AZ ÖRZŐK VÉTKE

 

A  Plejádiak és a Szíriusziak miután átvették azt a feladatot, hogy védjék és felügyeljék a bolygót, Luzbel/Lucefer befolyása még erősebben érzékelhető volt újra.

 

A földi terv érdekében, az Őrzők, vezetőnek a  Plejádiak 200 fős csoportjának vezetésével  Szemijászászt (Semiasas) biz ták meg. Ezeket a lényeket azonban elvarázsolta a földi paradicsom általuk még nem tapasztalt rezgése, és nemi kapcsolatba léptek a földi emberekkel. Ezek a kapcsolatok azonban súlyosan veszélyeztették a terv megvalósítását. Ezek az események a Hermon Hegye körül zajlottak le, amelyet az Énok könyve tartalmaz.

 

Az Énok Könyve

 

Ezt a titokzatos eseményt, történetet, egy nagyon régi könyv tartalmazza, amit Énok Könyvének neveztek el.

Ezt a szöveget állítólag egy ószövetségi szereplő Énok írta, és ez az írás rejtélyes módon elveszett I.sz. 3. században a Laodiceai zsinat után (363), és mintegy kétszáz évvel ezelőtt ismét felbukkant. James Bruce híres felfedező, 3 másolt példányára tett szert, miután hatéves tartózkodása után visszatért Abesszinából, és ezek közül kettőt le is fordíttatott angol nyelvre. Ezeket a fordításokat, R. Lawrence (1821) és RH Charles ültette át. A következő években a könyv görög nyelvű változatának több fejezetét tették közismertté, és később ők együtt fedezték fel a Holt-tengeri tekercseket Kumrámban., amely hét nem összeillő részt tartalmazott arámi nyelven. Ezek a kópiák megtalálhatóak a Jeruzsálemi Szentírás Múzeumban (Museum of Book), a szöveg lefordított példányaival kiegészítve.

 

A 200-ak érkezésének eseményét, amit Énok leírt, nem néhány ezer évvel történt, hanem jóval korábbi időben, mint ahogy azt hiszik ma is. Ahogy a Genesis idézi: Énok egy hosszú életű pátriárka volt, aki Ádámot 7 generációival követte.(Gen:5:18 Jafet 162 évesen lett Énok apjává, és Énok 365 évet élt) Ne felejtsük el, hogy Énok később, mint Metuzsálem és Lamech néven jelenik meg újra, aki apja a híres Noénak, akiről pedig tudjuk azt, hogy Atlantisz egyik túlélője.

 

Ha Énok képes volt leírni azt, hogy mi történt a Hermon Hegy alatt, akkor ez egy nagy régi történet volt.

 

 

A Szövetség a Hermon Hegyén

 

Az Énok könyve leírja, hogy 200 angyal szállt le a Hermon Hegyénél (amely a mai Szíria és Libanon és az ősi Izrael területére esik). Szemijászász vezetésével az „istenek” a Föld lányaival egyesültek. (Énok Könyve:6:2: és amikor az angyalok, a mennyek fiai látták őket, kívánkoztak utánuk, és így beszéltek egymás között: Menjünk és válasszunk feleséget magunknak az emberek közül és legyenek gyermekeink tőlük.)

 

Szemijászász először ellenállt ennek a gondolatnak, puszta őrültségnek gondolta, hogy ők, mint angyalok (akik valójában plejádi űrhajósok voltak), hogy házasodjanak az emberek lányaival, de a többiek meggyőzték őket. Azt mondta: Istenem, ha már megcselekedtük, vállalom a felelősséget, engem hibáztass, mert én vagyok a parancsnokuk és én felelek az összes vétkükért…”és akkor ők csatlakoztak az ő asszonyaikhoz, akik óriásokat szültek nekik.”

Ezzel létrejött az emberek és az „angyalok” között Hermon Hegy alatti Szövetség.

 

Eközben, ahogy az Énok Könyve mondja: a 4 arkangyal: Mihály, Uriel, Rafael és Gábriel figyelték a mennyből ezeket az eseményeket, amely végül hatalmas pusztításokkal jártak, és azt mondták: tájékoztatni kell erről Istent, hogy mi történik itt. (Énok:9:11 : És a négy angyal lenézve a mennyből látta a sok vérrontást, ami a Földön történt és minden törvénytelenséget, ami a Földet sújtotta.)

 

http://www.ditrianum.org/English/Articles/history.htm

 

 http://www.foldicsillagok.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044581
Hónap: 11000
Nap: 465