Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kozmikus Terv 12.rész

A Kozmikus Terv/avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA      
Írta: Rahma   
2012. február 24. péntek, 08:10

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

12. Rész

 

A Negyedik Emberiség - Atlantisz és Platón

 

A Galaktikus Szövetség, szembenézve az Őrzök által elkövetett hibákkal, azonnal beavatkozott az események folyamatába. Megvárták, míg megszületnek a hibridek (az "Istenek és az emberek közös utódai, az óriások) ezután őket később csoportosan az Atlanti-óceán 10 szigetén helyezték el, mely közül Undal volt a legnagyobb. A szigeteken földönkívüli pótszülők vállalták, hogy oktatni fogják a hibrid utódokat. Így született meg a legendás Atlantiszi civilizáció.

Platón a róla híres Dialógusokban azt állította, hogy Herkules oszlopain túl, olyan kiterjedt földek voltak egykor, mint Kis-Ázsia és Líbia együttvéve, ahol egy fejlett civilizáció létezett és majd ez az óceánba süllyedve, elpusztult. Erre a letűnt civilizációra, Atlantiszként emlékezett, bár az eredeti nevét a történelem homályába veszett.

Érdemes megemlítni a Miami Egyetem Lamont Központi Obszervatóriumának tanulmányát, amely azt állapította meg, hogy az Atlanti-óceán e területén mintegy 11.500 évvel ezelőtt (i.e. 9400-9500 között, rendkívüli geológiai változások történtek. Ezek a következtetések meglehetősen hasonlítanak Atlantisz megsemmisülésének vélhetően megadott időpontjával.

Egy másik érdekes információ, hogy létezik az Atlanti-óceán közepén egy olyan hegylánc a geológusok szerint, amely egy hegygerincre utalnak, és ezek mind alátámasztják azt, hogy ez az elsüllyedt terület, egykor a víz felett volt. Néhány esetben a hegygerinc teteje kiemelkedik a tengerszint felett és szigeteket formálnak. Az ott található korallzátonyok és a sekély vizekre jellemző üledékek azt sugallják, hogy ezek a területek egykor a felszínen, vagy azok közelében voltak. E több érveléshez még hozzátehetjük azt is, hogy 1898-ban, az elsüllyedt világ feltételezett területén tachlytot találtak. Ez egy bazaltos lávakő, amely egykor nagyon gyorsan, hirtelen hűlt le, és ez akkor lehetséges, ha levegőnek van kitéve. A tachlyt meglétét nem tartják lehetségesnek akkor, ha a lávát az Óceán hűti le. Ezt a megfigyelést a Monacoi Oceanográfiai Intézet geológusa, P. Ternier végezte el, aki arra következtetésre jutott, hogy a láva lesüllyedése, nem lehet régebb, mint 15.000 év. Mindazonáltal el kell mondanunk, hogy e vizsgálatok elfogadásában nem egységesek a tudósok, és sok ellenzője van Atlantisz egykori létezésének. Azonban találhatunk nagyon fontos bizonyítékokat, régi korok írásaiban, melyek világosan beszélnek az elveszett szigetekről. Emlékeztetőül: Homérosz "Echelonját, és Ezékiel próféta titokzatos Tarsis-át *(Ezékiel:27,12) említhetjük, míg a maják és aztékok Aztlan néven emlegetik, mely terület állítólag Mexikó keleti részén volt. A Rahma Küldetés, viszont mint a hibridek és az Őrzők otthonaként említi meg azt a területet, melyet Palatón Atlantisznak nevezett el.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: http://www.ditrianum.org/English/Articles/history.htm

 

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3046184
Hónap: 11047
Nap: 679