Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 14. Az 5. Emberiség Atlantisz után

       
Írta: MISSION RAHMA/Nász János   
2012. április 01. vasárnap, 11:34

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

14.

Az 5. Emberiség Atlantisz után

A Nagy fehér Testvériség -  A Fény 32 tanítója - Shamballah és Agartha – a 33-as szám misztériuma –  Amenti termei – A Nagy Nap Lemezek

 

12 ezer évvel ezelőtt, közvetlenül Atlantisz bukása után, egy bolygóközti szövetség érkezett a Földre, azzal a szándékkal, hogy megalapítsa a Nagy Fehér Testvériséget, és ezzel is segítse világunkat fejlődni. Erre azért volt szükség, hogy az emberiség elérjen egy olyan egyensúlyt, hogy folytatni tudja az evolúcióját. 32 földönkívüli spirituális mester, egy titkos régióban, telepedett le egy földalatti bázison, az Ázsiai Góbi Sivatagban található misztikus Shamballah-ban. A hálózat központja a földalatti világban, Agartha-ban volt. Onnan felügyelték az 5. emberiséget. Valójában nem 32, hanem 33 mesterről tudunk, de a hiányzó egy, Satanael volt, aki az Oriont képviselte, a sötétség felé polarizált, így ezért beszélünk csak 32-ről.

 

Mind a 32 képviselő egy-egy űrbéli civilizációt képviselt. Mély bölcsességük és megingathatatlan szeretetük miatt, ők voltak a legállhatatosabbak arra, hogy küldetésükkel a Fény, a Szeretet, a Bölcsesség magvaival vessék be a világunkat

 

Shamballah és a földalatti világ

 

Egy szupercivilizációról beszélni ma a bolygónkon, komoly kételyeket keltenek a szkeptikus olvasókba. Ennek ellenére ők, a Nagy Fehér Testvériség azt tanítják, hogy felelősséggel segítik az emberiséget, saját, végtelen jelenlétének az útja felé, addig, míg az emberiség is a felelősségét a vállaira veszi. Shamballah-val kapcsolatban, Nicholas Roerich, aki egy orosz művész és felfedező volt, 1925-ben egy expedíció keretében, Közép-Ázsiát és Tibet tájait járta be, és leírta tapasztalatait. Még ebben az évben, szemtanúja volt egy fényes korongnak az égen való áthaladásának a Karakorum feletti égbolton, de a vele utazó lámák megnyugtatták, hogy ez egy jelzés, amely Shamballah-ból jön. Marco Polo, Nicolas Roerich és a svéd Sven Hedin és az ő elődje az orosz Nikolai Przhevalsky voltak az első nyugatról származók, akik vállalkoztak a kelet felfedezésével járó kockázatos utazásokra.

 

A különböző népek történelmében van arra utalás, hogy létezik a Belső Föld világa, egy olyan hely, ahol a világ nagy bölcsei összejönnek. Ők az úgynevezett Mahatmák, vagy Rishik, akik csak azoknak adnak lehetőséget világuk belépésére, akik képesek megidézni őket. Mindenesetre Keleten vannak a legnagyobb képviselettel a földalatti világokban.

 

Az atlantiszi Toth utalt már az említett földalatti mesterekre a Smaragd Táblájában, amikor elmondta: „ A Fény Gyermeki közül 32-őt találhatunk ott.” Ők azért jöttek, hogy együtt éljenek az emberiséggel, és arra törekszenek, hogy felszabadítsák őket a sötétség rabszolgaságából, az árnyékvilágból, akik csapdába ejtették erőiket.

 

Az az igazság, a 32 földönkívüliről, akiket a csillaghajó hozott ide, hogy ők alapították meg Shambalahh-t, a Góbi Sivatagban, azzal a szándékkal, hogy 33 kozmikus tanítója lesz az emberiségnek. Mindegyik tanár egy különböző civilizációt képviselt a Világegyetemből. Az orioni lett volna a 33., de mivel nekik meghatározó szerepük volt abban, hogy a térségben a „csillagok háborúja” kitört, Satanael vezetésével, az ő képviselete miatt, kitiltották őket a földi élet tervéből. Mivel bizonyos mértékig az Orion gyermekei is vagyunk, így a földi emberi civilizáció lett kijelölve az orioniak helyett a 33. helyre.

 

„Az istenek megjelentek egy égi járművel, hogy tanúi legyenek Kripakarya és Arjuna közötti nagy csatának, és még Indra az ég ura is megjelent különleges repülőgépén, amelyen rajta volt még 33 isteni lény.” (Bhagavata Purana, ősi indiai szöveg)

 

A 33-as szám jó okkal szerepel oly gyakran az emberiség életében. A mi helyünk 33.000 fényévre van a Nagy Központi Naptól, és a mennyei manna, amely 33 napon keresztül segítette a hébereket és ez a szó, „manna” kapcsolódik a Manasztikus Naphoz (a Fény Jóságával teljes Naphoz), mely kifejezést a Rahma Küldetés használ a Nagy Központi Napra vonatkozóan.

 

Folytatva a 33-as megjelenésének fontosságát, tudjuk azt, hogy az emberi gerincoszlop is úgy működik, mint egy antenna, amely 33 csigolyából áll. A különböző ezoterikus iskolák, mint például a Rózsakeresztesek és a Szabadkőművesek vezető hierarchiáját is 33-an képviselik. Továbbá számos kutató szerint Jézus mester is 33 évesen halt meg és támadt fel halálából. Továbbá az Inkák legendás megmenekülése a spanyoloktól is, Paititi legendája, 1533-ban került sor.

 

Miután a Fény Támogatói és Tanárai az Amenti Termeiben letelepedtek (ezek földalatti templomok voltak), melyeket a szíriusziak építettek és a Gobi Sivatagban találhatók, építettek egy fémből készült lemezt, (Nagy Nap Lemez) egy rendkívüli ötvözettel, amely a földfelszíni és földöntúli fémek kombinációjából állt.

 

A Nagy Nap Lemez megalkotása

A Naplemez, egy kulcs, amely ajtót nyit a dimenziók között és vele együtt lehet újra folytatni az egész bolygónak az univerzum Valódi Idejébe kerülését. A Naplemez, a Galaxis Nagy Központi Napját képviseli, és egy igen fontos energiaforrás, amellyel elérhető az egész Tejút Galaxis, és az Ibolya Lángja fényébe fürödve átalakító erővel hat. Mondani sem kell, hogy a mesterek által készített erőteljes lemez, a szoláris energiasugárzást, vagy más néven „Cilial” a Napunk sugárzást közvetíti.

 

A Naplemez, így lett a Nagy Fehér testvériség jelképe, melyet grafikusan úgy is ábrázolhatnánk, hogy az 3 koncentrikus körből áll, amely a létezés 3 alapvető síkját (lélek, szellem, test) szimbolizálja, a 3 féle univerzumot (lelki, szellemi, fizikai), valamint a Szentháromságot (Atya, Anya, Gyermek), és a háromszögeket (szent geometria). Ezek a Mesterek és Tanítók, akik a Fény hierarchiájából érkeztek, az űrből, tudták azt, hogy nem maradhatnak a végtelenségig, fizikai testükben itt, és ebből kifolyólag a Fény 32 tanítója kiválasztott 32 földönkívüli-földi hibrid lényt, tanítómestert, az úgynevezett „Estekna-Manes”-t, és felcserélték magukkal. Ezek a hibrid tanítók voltak az atlantiszi túlélők tanítói, akik a pusztulás elől, a föld alatt kerestek menedéket. Sokan közülük, a Fény Munkásai, bölcs papok voltak, és kivándoroltak később a Föld, különböző pontjaira, régióiba, így elkerülhették a pusztulásukat és a szent archívumokét is. Így érkeztek meg: Közép- és Dél-Amerikába, Afrikába, Indiába és Európába. Ezt követően együtt dolgoztak a földönkívüli útmutatókkal, a 32 mester által öröklött terv szerint. Az Estekna-Manes elkezdte a tudatosság magvainak táplálását, annak a céljából, hogy segítse az emberiség ébredési folyamatát. Ezek a törekvések hozták az elveszett történetének tudását közelebb az emberiség számára.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: http://www.ditrianum.org/English/Articles/history.htm

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3123162
Hónap: 15370
Nap: 441