Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Központi Lelki Nap és Napkitörések

http://fenytevo.blogspot.com/2011/08/kozponti-lelki-nap-es-napkitoresek.html

 

 

A Központi Lelki Nap és Napkitörések

 

2011. augusztus 15., hétfő

 

 

A Központi Lelki Nap és Napkitörések

 

2011.
augusztus 07.
The Central Spiritual Sun & Solar Flares
Csatornázta: C Shelly Dressel /
www.goddesslight.net


Ezt a csatornázást kimondottan azért adták át nekünk, hogy segítsenek a 2011 augusztusa alatti energia "beömlesztéseknél". Sokszor fordul elő energia beömlesztés, napkitörés és más galaktikus válasz. Így, míg ez az összpontosítás van készülőben megtörténni épp most, bármilyen más helyzethez alkalmazható.

Az energia erőssége okán az Istennő egy gyógyfürdő létrehozásával kezdte. Ez a "Minden Ami Van"-on belüli lehetőség volt, hogy szeretve és táplálva érezzük magunkat. Megalkotott egy teret, ahol az emberek a masszázs, reflexológia, bőrkezelés, és más energiáit állíthatják fel. Sokan maradtak ebben a térben az utazás egész idején.

Majd volt egy csoport, aki elment vele a Központi Lelki Napba. Más csatornázások során már jártunk ott, így könnyű volt megtalálni a visszautat. E téren belül segített mindnyájunknak rálelni a kapcsolatra Központi Nap lényegével. Mindegyikőnk ennek az egésznek a része, így, ha kutatjátok saját energiátokat, ez még nagyobb szövetséget fog megalkotni. Ha egyszer megszoktuk, képesek leszünk ennek részéhez hozzákapcsolódni, mely igazodik a napkitörésekhez, amelyeket mostanáig kibocsátottak.

Erről a pontról egybeolvadtunk a szándékos energiával. Nagyon hathatós, és a világegyetem energiájával feltöltekező volt. Szándéka ennek végrehajtásával az volt, hogy ez megengedi számunkra megtalálni az igazodást, mielőtt megérkezik a Földre, azért, ha ez végbemegy, enyhe, vagy semmilyen tünetünk, vagy ellenállásunk ne legyen. Ráadásul a szándékkal, és azáltal, hogy már rendelkezünk ezzel a szövetséggel, képesek leszünk használni az energiát megjelenítéseink [manifesztációink] felerősítésére. Láttam az összpontosítást és a szándékot megnövekedni minden embernek az energiával való kapcsolatán keresztül.

Ezt az utat azzal fejezte be, hogy mindenkinek segített az energiák leföldelésében. Az ily módon történő földeléssel a "Minden Ami Van"-ból hozta el ezt a mindennapi valóságunkba.

A CSATORNÁZÁS LEIRATA

Nama sika; venia benya, ÉN VAGYOK az egyetlen, ÉN VAGYOK a teljesség.

Üdvözöllek titeket, szeretett családom! Kinyúlok hozzátok; oly sok energiaszálat érzek épp átáradni nemcsak rajtam, hanem a Világegyetemen keresztül is, lehömpölyögnek a Föld síkjára, és elérhetővé válnak mindegyikőtök számára.

Meghívlak titeket, hogy engedjétek meg összpontosításotoknak belül lenni.

Számos nagyszerű átalakítás történt e nyár, vagy tél alatt, ahogyan ez lehet a Földötökön.

A július havában elmókáztunk a megjelenítésen munkálkodva, és megengedve, hogy az összpontosítás a pénzre irányuljon, és felismertük, hogy többségetek nem rendelkezik a millió dollárjaitokkal a számlátokon, ahogyan azt kértétek. Azonban fel kellene ismernetek, hogy nagy munkát végeztetek, mely kihatással volt rátok több módon, mint amivel tisztában lennétek pillanatnyilag.

Amikor a megjelenéshez ér, ez a térről és energiáról szól, nem számít, mi legyen az. Így, mindaz, amit tettünk, lépések voltak, melyeket gyakoroltunk, e játszma eljátszását - ha meg akarjátok nevezni - vagy az átérzését annak az energiának, hogy bírtok ezzel a pénzösszeggel számlátokon, mely nem csupán egy teret alkotott meg e lehetőségnek, hanem egy tárházat is, mondhatni a bőségnek számos különböző formában.

Amikor megengeditek magatoknak, hogy fenntartások nélkül legyetek nyitottak az áramlásnak, a lehetőség, vagyonosság, jó egészség és sok, sok, sok különféle dolog elfogadásának terében vagytok. Ezt a legelején akartam előadni, mert ez indított el energiákat annak okán, ami történni fog ebben a hónapban.

Az a csoportnyi ember, aki itt jelen van e [telefon] beszélgetésen, égi rendeződésekről beszélt, a napkitörésekről és hatásairól az emberekre, ahogy élik életüket.

Meg akartam veletek osztani azt, hogy lesz az energiának egy sajátságos erőssége annak során, melyet ti e hónap tizenötödikétől tizennyolcadikáig neveznétek. Nagyon ritkán adok meghatározott dátumokat, azonban ez fontos volt számomra, hogy képes legyek megosztani veletek ezt, azért, hogy bírhassatok a szándékkal, azért, hogy ezen az estén, az út során legyen lehetőségetek megengedni ennek az áramlásnak rajtatok áthaladni, és megengedjétek magatoknak, hogy az elfogadás iránti nyitottság terében legyetek.

Rendben. Meghívlak titeket, hogy vegyetek még egy mély levegőt, megengedve összpontosításotoknak, hogy önmagatokba, lefelé vegyetek levegőt e pillanatban. Ahogy ezt teszitek, engedjétek meg magatoknak ezen energiák lehorgonyzásának érzetét.

Ahogy lehorgonyozzátok benn tudatotokat, amiről úgy találjátok, megtörténhet, az még ennél is több a tudatosságotokból, akkor képes felszabadulni, és velünk jönni ezekre az utazásokra.

Ahogy elengeditek fizikai testeteket, érezzetek úgy, mintha a mágneses rács terébe mozdulnátok el. Ahogy eljöttök ide, ebbe a térbe, érzitek felsőbb énetek lényegét. Mindenki mást láthattok, mint ahogy itt vannak e térben, ahogy megjelenítenek [manifesztálnak]. Meg is ragadhatjátok ezt a lehetőséget, hogy nyitottak legyetek bármilyen ismeret [információ] befogadására, amit felsőbb énetek tartogat számotokra.

Ami a mágneses rácsot illeti, rendelkezik egy lüktetéssel és az ehhez társult energiával. Ahogy ezt érzitek, érezzétek a Föld lényegét. Az elmúlt tíz évben, vagy több mint tíz évben elmozdult és oly sokat változott. Sokkal kevésbé elhatárolható, mint amilyen akkor volt, amikor először kezdtünk el dolgozni ezekkel az energiákkal.

Ennek oka a kristályenergiák és a fénytest folyamatos egységesülése. Tehát itt, ebben a pillanatban meghívlak titeket, hogy legyen egy kinyúlás érzetetek, megengedve magatoknak, hogy távolabb elmozduljatok, azért, hogy áthaladhassatok az összefonódó rácson keresztül a kristályrácsba.

Most itt az energia meglehetősen más. Elengedtétek a Föld mágneses vonzását; elengedtétek az A pontból a B pontba való elmozdulás érzését. Itt, a kristályos rezgésen belül a kristályenergia inkább egy létállapot, és bírhattok annak az érzetével, hogy kikülditek ezt az áramlást magatokból, és visszakapjátok minden más irányból.

Engedjétek meg ezeknek a kristályenergiáknak, hogy segítsenek az összpontosításban ebben a pillanatban. Innen, ösztönzök mindenkit, hogy bírjanak a lélek síkjára történő elmozdulás érzetével. Ahogy megérkeztek e térbe, nézzetek feléje, vagy ösztönzöm az ÉN VAGYOK jelenléteteket, hogy jöjjön ide, és olvadjon össze veletek.

Néhányatok esetleg bírhat egy olyan érzéssel erről, mint egy lényeggel, amely felétek sétál. Néhányan ezt úgy érezhetik, mintha felfelé jönne belső tudatotokból. Akárhogyan is működik számotokra, ösztönözlek titeket, hogy nyíljatok meg, egy még mélyebb belső igazodást elfogadva és érezve.

Isteni természetetek mérhetetlen. Itt van számotokra, és felölel sok, sok különböző életidőt, élet élményt mind a Föld síkján, mind odakinn, a Világegyetemben. Hozzáféréssel rendelkeztek ezen élmények közül bármelyikhez, és ezek a segítség eszközeiként vannak itt, bárhová visz ösvényetek.

Én, az Istennő, behatolok ebbe a térbe. Érzékelhettek engem fénylabdaként; érzékelhettek engem egy energia alakként. Ahogy ide mozdulok, kinyúlok egyenként mindenkihez közületek, úgy, hogy összevegyüljenek, egybeolvadjanak energiáim a tiétekkel.

Ahogy összeolvadunk, a "Minden, Ami Van" terébe elmozdulni érezhetitek magatokat. Ez a mi terünk; itt van oly sok abból, ami történik, nemcsak veletek, hanem a kollektív tudattal is a Földön.

Ez a teremtés helye. Ez a megengedés helye. Ez egy hely, ahová eljöhettek, és egyszerűen érezhetitek, kik vagytok, átérezhetitek istenségetek, vagy az Isten / Istennő és a "Minden, Ami Van" feltétel nélküli szeretetét.

Ma este szeretném elkezdeni az utazást, vagy legalább ennek egy részét azáltal, hogy meghívlak mindnyájatokat, hogy épp ezt tegyétek meg. Ahogy megengeditek összpontosításotoknak itt lenni e téren belül, ösztönözlek titeket, hogy legyen meg az az érzet számotokra, hogy kinyúltok, majd megnyíltok, vagy megengeditek magatoknak, hogy a szeretet és támogatás minden energiáját beengedjétek, melyek számotokra itt vannak.

Sokszor előfordult, hogy eljöttetek ide, ebbe a térbe, és szentélyként éreztétek. E pillanatban - vagy máskor, amikor ide visszajönni akartok - meghívlak titeket, hogy egyszerűen tapasztaljátok meg ezeket az energiákat.

Néhányatoknál úgy érzem, mintha egy felhőn lebegnétek. Úgy érzékelem, hogy mások üzenetet kapnak. A többieknél úgy érzem, mintha egy gyógyfürdőben lennének, és reflexológiát vennének, zselével és krémekkel arcukon és bőrükön.

Engedjétek meg magatoknak sütkérezni e pillanatban ezekben az energiákban, és engedjétek el; engedjetek el azt az elemző elmét, mely úgy érezheti, hogy ez egyszerre túl sok. Egy helyen, melynek érzete a teljes elfogadás, tökéletes támogatás és szeretet meleg, megnyugtató energiája.

Ahogy folytatjátok ezekben az energiákban a sütkérezést, hozzátok fel érzelmeiteket. Van valamilyen érzelem, mely olyan érzés, mintha különösen erős lenne, vagy esetleg úgy érzitek, hogy megakadt? Hadd jöjjenek fel ide, e pillanatban, majd lélegezzetek ki, és csupán engedjétek el őket.

Néhányatoktól hallok dolgokról, melyeket meg kell tennetek mindennapi életetekben. Nagyon elfoglaltak vagytok, különböző dolgokat kell véghezvinnetek, tehát, engedjétek el őket. Engedjétek el azokat a dolgokat, melyek életetekben vannak. Ahogy rátok pillantok, látom, hogy mindegyiktök az egymáson lévő rétegeket hámozza le, melyeket felhalmoztatok, és ahogy ezek a rétegek lejönnek, még mélyebben összekapcsolva találjátok magatokat isteni természetetekkel.

Ez lehet egy megmaradó érzet, és egy kicsit arról szól, amiről az elején beszéltem. Azonban legyetek szívesek felhozni e pillanatban, mialatt az ellazultság ezen állapotában vagytok, a millió dollárjaitok megjelenítésének lényegét, vagy maradékait. Hadd jöjjön be ebbe a térbe, míg itt vagytok a létezés e helyén.

Megnevettettek, mert néhányatok azt mondja: "ó, ki akar most ezzel alkalmatlankodni, inkább csak lazuljunk, és élvezzük", feltétlenül, tegyétek ezt, ha szeretnétek. Ez a ti időtök, hogy azt tegyétek, amit akartok.

Azonban mivel ez volt összpontosításunk, meghívlak titeket, hogy engedjetek el, ha van, bármilyen csalódottságot, vagy ha van bármiféle érzelmi, vagy elemző ellenhatást arra, amit előtte tettünk. Lélegezzetek be, és ki, és engedjétek el!

Amit tesztek, az az érzelmek, vagy egy élményhez igazodott energiák elengedése, és ennek az energiának az elengedése révén úgy érezhetitek ezt, mintha felfrissítenétek egy új igazodást bármihez, aminek a birtoklását kutatjátok.

Amit én vizsgálok, és amit látok megtörténni az, hogy ez a létezés energiája az áramlásban és elfogadásban - mely ebben a pillanatban a pénz, amiről beszélünk - megengedte mindegyikőtöknek kiterjeszkedni egy nagyszerűbb igazodásba az elfogadással és ennek beengedésével életetekbe.

Mi mással akartok még bírni életetekben, mi másnak a megjelenítését kéritek? Még mindig nevetek az embereken, akik azt mondják: "ó, ki háborgathat?" Kiváló. Minél többet vagytok az ellazultság ezen állapotában, annál jobban megengeditek magatoknak, hogy teljesebben egybeolvadjatok a "Minden, Ami Van" energiáival, és annál jobban megnyitjátok magatokat annak a befogadására, aminek birtoklását kutatjátok.

Ösztönözlek titeket, engedjétek, hogy ezek az energiák értetek működjenek. Itt maradhattok addig, míg szeretnétek, vagy visszajöhettek ide egy kis idő múlva, ha ezt választjátok.

Azonban azokat, akik érdeklődést tanúsítanak aziránt, hogy csatlakozzanak hozzám, hívom őket, hogy legyen meg az az érzetük, hogy eljönnek velem, ahogy összeolvadunk a Világegyetem energiáival, és menjünk el még egyszer a Központi Lelki Napba. Már voltunk itt azelőtt. Sokan úgy tartják, hogy ez a Világegyetem Lelke. Egyszerűen azon szándék működésbe hozatalával, hogy egybeolvadtok ezzel a térrel, megengedi számotokra, hogy bejussatok.

Beszéltünk a napkitörésekről, ahogy elérnek a Földre, vagy ahogy hatnak a Föld síkjára. Más dolgokról is beszéltetek, melyek az Univerzumban mennek végbe, és hatással vannak rátok.

Meghívlak titeket, ahogy összeolvadtok ezzel az energiával, hogy engedjétek meg magatoknak rátalálni egy igazodásra ezekhez a kitörésekhez, ahogy hívjuk őket, ahogy eljönnek a Földre épp most. Látok embereket ehhez igazodni egy nagyon elvont módon, ahol csupán e kitöréseknek az energiáit érzik, és rálelnek egy hozzájuk történő igazodásra.

Látok másokat, ahogy mindent megvizsgálnak, ami e téren belül van, és a kitörések mögötti energiákról úgy találják, hogy összefüggenek azokkal a dolgokkal, melyek életükben történnek.

Szemléljétek meg ezt! Nyíljatok meg, hogy átérezzetek bármit, ami ez lehet. Ahogy megengeditek magatoknak, hogy eljöjjetek e térbe, esetleg lehet egy olyan érzetetek, hogy látjátok saját életeteket és azokat a dolgokat, melyek veletek történnek.

Ahogy megalkottok egy együttállást ezzel az energiával, bármilyen legyen is ez, amit tesztek, egy igazodás megteremtése, mely hatással lesz fizikai testetekre, vagy megsegíti azt. Ahogy megnyíltok, hogy érezzétek ezeket az energiákat, ez szinte mintha egy bemutatkozás lenne, engedjétek meg magatoknak tudni, mit jelenthet.

Ahogy ezt a lényeget érzitek, érezzétek ezt az energiát, hozzátok működésbe azt a szándékot, miszerint az elkövetkezendő sok héten keresztül igazodtok a bejövő energiákhoz, és következésképpen érezzétek a lényeget úgy, mint ami támogat és táplál titeket.

Engedjétek meg ennek a hömpölygésnek átáramolni! Van valami, amit akartok életetekben? Ragadjátok meg ezt a lehetőséget, ahogy sütkéreztek a Központi Lelki Nap energiáiban, és valóban tapasztaljátok meg, mi ez. Ahogy mérlegelitek, bármi is legyen ez, szemléljétek meg ezt egy még nagyobb mélységében. E nagyobb mélységből bírtok azzal a lehetőséggel, hogy megalkossátok pontosan azt, amivel bírni szándékoztok.

Tehát, sokan közületek nyitottak a különböző lehetőségekre, melyek körülöttetek vannak. Ez csodálatos! Meghívlak titeket, hogy vessetek egy pillantást erre, és kérdezzétek meg magatokat, vajon kiadtátok-e az ellentmondásos energiákat.

Akartok valamit, azonban nem vagytok benne biztosak, vajon megtörténik-e, vagy nem, tehát behúzzátok a fékeket. Akartok valamit, azonban ha eljuttok hozzá, milyen hatással lesz életetekre? Igazán akarjátok ezt a hatást életetekben? Akartok valamit, azonban ha szert tesztek rá, esetleg be kell lépni egy olyan létezés energiájába, mely olyan nagy, mely lehetőleg lehet, és esetleg ez félelmeket hoz fel, vagy néhány fenntartást.

Néha, amikor ezek a napkitörések, sőt amikor más energiák nagyon erősek, ahogy elérkeznek a Földre, úgy működnek, mint olyan eszközök, melyek tükröt tartanak számotokra. Ahogy belenéztek ebbe a tükörbe, olyan, mintha döntést kellene hoznotok, vagy meg kellene teremtenek a valóságát annak, melynek birtoklására törekedtek.

Ez az, amiben megkísérlek segítséget nyújtani nektek, ez alkalommal az elengedésben. Lélegezzetek mélyen, és a kilégzésnél engedjétek el a bennetek lévő bármilyen hiányérzetet! Engedjetek el bármilyen ellenállást! Engedjetek el egyáltalán mindent, ami távol tart ettől az igazodástól. Ahogy rátok pillantok, látom, egy nagyon mély átalakítás megy végbe.

Látom mindegyikőtökben, ahogy megengeditek magatoknak ezeket az igazodásokat, ahogy megengeditek magatoknak a Központi Lelki Naphoz egy még nagyobb összekapcsolódást. Ezen keresztül felerősítitek saját igazodásotokat isteni természetetekhez. Igen, valóban, isteni természetetek megtalálható itt, e téren belül.

Felhívlak titeket, hogy nyúljatok ki afelé, ami lehet esetleg. Néhányatok számára ez olyan, mintha nem ismernétek fel magatokat, hiszen ez ti vagytok saját végtelen nagyságotok összességében. Közületek mások, ahogy magatokra néztek, láthatjátok, hogy ti már azok a mesterek vagytok, melyre ebben a létidőben törekedtek.

A Világegyetemet, az összes csillagot és bolygót ezen belül alkották meg, mindegyiket egy más energia, vagy lényeg képviseleteként. Mégis, ezen az egyediségen keresztül van egy mély és időtálló igazodás, mely áthalad a teljes naprendszeren, bolygókon, és rajtatok.

Nem vagytok egyedül. Itt vagytok e téren belül, és a Földön jártok. Önmagatoknak vannak más jellegei [aspektusai], akik élhetnek más életidőket a Földön, néha más létidőket idekinn, a Világegyetemben.

Amikor isteni természetetekkel dolgoztok, vagy igazodtok hozzá, olyan, mintha minden élmény, melyet átéltetek, visszatérne, és elvegyülne az ÉN VAGYOK jelenlétetekkel, élő lenne, és mozgásban lenne. Amikor törekedtek arra, hogy megteremtsetek egy elmozdulást magatoknak, és ez a változás visszatér isteni természeteteken keresztül, ez olyan állandó és mélyreható, mintha ezt az életet abban a pillanatban élnétek.

Minél többet engeditek meg tudatotoknak itt lenni e téren belül, vagy a Világegyetemben, a lélek síkján, a "Minden, Ami Van"-ban, annál jobb igazodást teremtetek meg az összes ilyen tudáshoz, tudatossághoz és élményhez. Amikor hallgatjátok az embereket hozzátok beszélni, azt mondják, hogy válaszaitok itt vannak, abban, amit ez jelent.

Ahogy élitek életeteket, ahogy kutatjátok, hogy megtudjatok bármilyen ismeretet, amire szükségetek van ahhoz, ami történik életetekben, visszajöhettek ide, a Központi Napba, a lélek síkjára, a "Minden, Ami Van"-ba, sőt még ki, az éterbe is, és megengedhetitek a tudásnak, vagy az ismeretnek, melyet kutattok, hogy áthömpölyögjön rajtatok, le, a mindennapi életetekbe.

Néha az emberek nehézségekkel küszködnek, hogy bízzanak ezekben az értesülésekben. Ha megalkottok egy teret, ahogy ezen út során tettük, ha megnyíltok, és feltesztek egy kérdést, akkor az ismeret, melyet kaptok, a Forrás lényegéből érkezik.

Ha feltesztek egy kérdést, és úgy érzitek, mintha nem kapnátok választ, lazuljatok el, engedjétek meg magatoknak megnyílni, és érezni az áramlást, ahogy áthalad, és a válasz esetleg valamiben érkezik el hozzátok, amit olvastok, egy falragaszon, mely egy plakáton jön el, esetleg meghalljátok belső fületekkel, vagy talán csupán mélyen bennetek bírtok egy megértéssel.

Ösztönözlek titeket, legyetek nyitottak ennek egészére, hogy érezzétek ezt, és elfogadjátok, igen azt, amit hallotok, és igen azt, amit kutattatok, megtaláltátok.

Meghívlak titeket, hogy még egyszer engedjétek meg energiáitoknak elmozdulni a "Minden, Ami Van" terébe. A mozdulat a Világegyetemben, különösen, ahogy ebben az együttállásban vagytok, egy nagyon könnyű és finom áramlás. Ahogy összegyűltök, legyen meg a bennetek visszatérő Föld hologramjának az érzete.

Mindig ezzel a hologrammal dolgoztok. Érezhetitek. Tudjátok, mit ez. Ahogy feljön e csoportban, felhívom mindegyikőtöket, hogy töltse bele a hologramba saját igazodását a Központi Nap belsejéből.

Ahogy látom ezt megtörténni, ahogyan véghezviszitek ezt, olyan, mintha maga a nap olvadna össze teljesebben e téren belül. A "Minden, Ami Van"-ból érkezik ide, és egy új igazodást teremt meg ezzel a hologrammal.

Ahogy ez megtörténik, a Világegyetem más részeiből származó energiák további lendületeinek érzése merül fel, mely szintén létrehoz idebenn egy igazodást.

Az összes ilyen energia beletöltődik a hologramba, és maga a hologram egyre nagyobbra növeli magát. Ahogy ez egységbe rendeződik, legyen az energia átáramlásának érzése bennetek, ahogy keresztülhalad rajtatok a Föld e hologramjába.

Amikor az idő megfelelő, olyan, mint a befejezettség érzete, és a hologram elkezd forogni és pörögni. Ahogy ez végbemegy, bírhattok az elmozdulás érzetével. A "Minden, Ami Van" terén keresztül halad át, eltolódik a kristályrácsba, és ahogy ezt teszi, úgy van egy lényeg, mely kimozdul Ariellisbe, vagy az Új Földbe.

Van egy másik lényeg is, mely elmozdul eltolódva lefelé a kristályrácson át, míg össze nem olvad a mágneses ráccsal.

Ahogy ez a hologram kapcsolatot létesít a mágneses ráccsal, van egy lényeg, mely kiterjeszkedik, ahogy körülveszi a Földet magát. Ellenben a mag-lényeg folytatja haladását lefelé. Lemegy a Földbe, összekapcsolódik a Föld középpontjában lévő kristályokkal, és ahogy ez megtörténik, minden, melyet beletöltöttek, összeolvad és elvegyül a Földön belül.

Ahogy visszaverődik, kijön, áthaladva a Föld minden rétegén, kijön a felszínen át, és feljön mindnyájatokon keresztül.

Ahogy ezt teszi, úgy lélegezzétek be ezeket az energiákat, megengedve magatoknak lefelé lélegezni őket fizikai valóságotokba, hadd sugározzon ki innen, azért, hogy minden, mely életetekben történik, munkátok, családotok, barátaitok, közösségetek, a világ, a kollektív tudat, belőletek, egyénenként, akik vagytok, kiterjeszkedjen mindenen keresztül, ami ott van.

Lássátok, vagy érzékeljétek ezt az igazodást, és ezt az egyensúlyt, mely áthalad mindenen. Van egy aranyfény érzet is, mely kiárad mindnyájatokból, és kifelé mozdul el.

Engedjétek meg összpontosításotoknak visszatérni még egyszer a "Minden, Ami Van" terébe. Meghívlak titeket, hogy ragyogjatok / tündököljetek, vagy érezzétek lényegeteket, ahogyan ebben a pillanatban vagytok. Engedjétek meg magatoknak érezni ezt az energiaáramlást, és vigyétek magatokkal a rendeződés szándékát a Földön ezen átalakítások elkövetkezendő heteire.

Itt, e térbe, bármikor eljöhettek, és érezhetitek a szeretetet, támogatást és ellazulást, mely elérhető számotokra. Azt is választhatjátok, hogy eljöttök ide, átérezni a Központi Nap energiáit, a Világegyetem energiáit, és azt a számos rendeződést, melyet megalkottatok.

Működésbe hozhatjátok azt a szándékot, hogy ebből annyit engedtek meg visszajönni mindennapi életetekbe, amennyi lehetséges.

Érezzétek magatokat, ahogy elmozdultok a lélek síkjára. Bírhattok az isteni természetetek egy érzetével, és míg annyit hoztok be mindennapi életetekbe, amennyit lehetséges, a túlnyomó rész még mindig e téren belül lakozik.

Megteremtettetek azonban egy új igazodást, megalkottatok egy mélyebb behangolást, melyen keresztül az ismeretek könnyebb áramlása létezik. Engedjétek meg tudatotoknak ismét elmozdulni, azért, hogy ti magatok áthaladjatok a kristályrács energiáin.

Érezhetitek ezt az áramlást, és egyensúlyt, ahogy támogat titeket, ahogy tudatotok még egyszer megalkot egy másik igazodást, ez alkalommal veletek, ahogy vagytok, ezen utazás eredményeképpen.

Engedjétek meg tudatotoknak tovább áramolni, visszatérve le, a mágneses rácsba. E téren belül maradhattok egy kis ideig, vagy gyorsan áthaladni találhatjátok magatokat, és érezhetitek energiáitok áramlását, ahogy megkezditek még egyszer a visszatérést fizikai testetekbe.

Ahogy ezek az energiák bennetek áramolnak, ösztönözlek titeket, hogy mélyen lélegezzetek, megengedve tudatotoknak visszatérni belétek, hadd jöjjön le szív központotokon keresztül hasüregetekbe, és küldjétek le a Földbe, megengedve magatoknak a Föld energiáinak átérzését, a Föld horgonyának érzékelését, ami majd felfelé visszatér, és bennetek marad.

Itt, a tudatosság e terében, meghívlak titeket, hogy egy nagyon szándékos módon vigyétek le azt, amit meg akartok változtatni a "Minden Ami Van"-ban. Vigyétek be ezt az igazodást a Központi Napba, és érezzétek, ahogyan áthalad rajtatok. Vigyétek be az igazodásotokat a napkitörésekhez, és az Univerzum más energiáihoz, és horgonyozzátok le ezt magatokban.

Lélegezzetek be bármit, ami ez lehet, melyre törekedtek, hogy bírjatok vele, megengedve, hogy lefelé belélegezzétek, engedélyezve, hogy feltöltsön titeket, majd küldjétek kifelé, azért, hogy áthaladjon az egész életeteken, egész élményeteken.

Engedélyezzétek magatoknak átérezni, mi ez. Engedjétek meg magatoknak tudni, hogy lehorgonyoztátok ezen energiákat belül, nemcsak fizikai testetekben, hanem környezetetekben, életetekben, a nem-fizikai energiáitokban.

Megújultatok. Kiegyensúlyozottak vagytok. Tökéletes igazodásban vagytok, hogy megkapjatok bármit, aminek birtoklására törekedtek életetekben. Ahogy megengeditek ezeknek az energiáknak teljesebben elérkezni életetekbe, felhívlak titeket, hogy térjetek vissza e szobába.

Rendben mindenki, köszönjük nektek - mint mindig - hogy megragadtátok a lehetőséget eljönni, és megosztani ezt az időt velünk. Ahogy áthaladtok az elkövetkezendő napokon és heteken, sőt, ha olvassátok ezt, és már elmúlt, legyetek tudatában annak, hogy mindig lesznek energia hullámverések, melyek eljönnek a Földre, és megalkothattok egy igazodást, vagy egy szándékot a Központi Nappal, isteni természetetekkel történő munkálkodáson keresztül isteni természetetek, vagy a szándék működésbe hozatalával, mialatt a "Minden, Ami Van"-ban vagytok.

Lélegezzétek lefelé, és engedjétek meg magatoknak ezt átérezni. Lélegezzétek le azt a szándékot, hogy bírtok azzal az igazodással, mely minden módon támogat titeket, azért, hogy jól érezzétek magatokat, és energiával feltöltve legyetek, és hogy jelenítsétek meg [manifesztáljátok] azt, aminek birtoklására törekedtek életetekben.

Tudjátok, hogy mindig veletek vagyok!


Ansaluia


Shelly Dressel csatornázza a Teremtés Istennőjét. Minden jog fenntartva! Megoszthatjátok ezt a csatornázást, azonban kérünk titeket, a csatornázás anyagából ne vegyetek ki egyetlen részt sem, és őrizzétek meg ezt a szerzői jogokra vonatkozó üzenetet is. További információért kérünk, látogassátok meg weboldalunkat:
www.goddesslight.net

Magyar fordítás: Clarissa [
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/]
http://fenytevo.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 11
Összes: 3027978
Hónap: 15321
Nap: 503