Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A MENNYORSZÁG KULCSAI

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 08. 17.

                  
Szent Péter a „mennyek országának kulcsait” tartja /Máté 16:19/.               .
A kulcsok a frekvenciákat szimbolizálják, mivel a frekvenciát                  
ki lehet fejezni zenei hanggal, hangmagassággal vagy „kulccsal”


Feléleszteni álmaitokat, reményeiteket, jó tulajdonságaitokat és új otthonotokat, túlmutat azon amit valaha is csináltatok. Amit várnotok kell, az valami olyan aminek megtapasztalásával nem sok lény lett megáldva – ha egyáltalán volt ilyen – szerte ebben a Világegyetemben. Megterveztük nektek és gondoskodtunk oly sok csodálatos dologról, hogy oly sokan akik ma gúzsba kötve érezhetik magukat egy hálátlan, kellemetlen, unalmas, nem csodálatos és nem szeretett létezésben, fognak, mint egy ugródeszkáról katapultálni egy egészen új valóságba, frissen nagy szőttesébe az izgalmaknak, kalandnak, rejtélynek, szépségnek, csodának, jutalomnak és meglepetésnek.

Ez az amit sokan tartogattok magatok számára éppen az előttetek álló következő ajtó mögött, amin sikeresen be fogtok lépni. Ne engedjétek meg magatoknak, hogy most rosszkedvet érezzetek, leeresszetek, mert ez a levegő a remény, a gyermeki csodavárás és várakozás levegője, ami kitölti a léggömböt, ami fel és ki fog benneteket emelni jelenlegi vásári valóságotokból. Megértitek azt, hogy hozzáállásotok, belső érzelmeitek azok, amik oly fontos tényezők elszállításotokra oda ahol lenni szeretnétek és amit meg szeretnének tapasztalni. Ennek gondolkodásmódotok értékesen fontos tényezője minden időben. Ez teljes mértékben szükséges mindazoknak, akik többet kívánnak maguk számára, akik valami mást és jobbat szeretnének maguknak, oltalmazni és táplálni gondolkodásmódotokat, hozzáállásotokat, viselkedéseteket, szemléletmódotokat, elvárásaitokat, hangulatotokat, valamint testi egészségeteket mindenkor, mert mindezek a dolgok utazásotok tényezői.

Amit bármilyen adott pillanatban gondoltok és éreztek lefesti számotokra életetek képmását, ami elkészül és át lesz adva nektek oly sok nap múlva. Ez így működik ebben az Univerzumban. Nem működik más módon. Ez így lett megtervezve és ez az ahogyan működik a jelenlegi időben és eszerint fogja folytatni működését addig a napig, míg Teremtőtök el nem határozza, hogy változtatni kíván ezen működési szabályok paraméterein. Ha megértitek ezt, akkor azt mondjuk nektek fogjatok bele ma festésébe egy fényesebb, ígéretesebb és pozitívabb szemléletmódnak magatok számára. Ezek a végzetes és mélabús tájképek, amit sokan közületek minden egyes mai ecsetvonásukkal festenek, nem lehetnek azon képmások, amit sokan gondolatban felakasztanának falára új valóságotoknak.

Olvastuk hozzászólásaitokat, megjegyzéseiteket és kommunikációitokat más módon néhánnyal azok közül, akikkel mi kapcsolatban állunk és meglehetősen jó fogalmaink vannak arról, mit kívántok sokan magatoknak és biztosan állíthatjuk, hogy ez többnyire nem azonos. Gondoljátok, hogy ezért változtatnotok kell azon amit belül éreztek, amit belül gondoltok, amit legbelül terveztetek magatoknak? Ez kéz a kézben jár, mai gondolataitok és holnapi jövőtök. Ez a két dolog nem választható szét, örökre összekapcsolódtak. Amennyiben a holnapot kívánjátok megváltoztatni, akkor ma szükséges változtatnotok. Ezt meg kell értenetek, erre emlékeznetek kell, erre minden áldott nap összpontosítanotok kell, vagy minden egyes napon újrateremtitek ugyanazokat a napokat, felsorakoztatva őket, mint vasúti síneket hosszan és a messzi távolba amit meg fogtok utazni. Sokatok számára elérkezett az idő, hogy elkezdjétek lefektetni az új síneket, amik elszállítanak benneteket új, választásotok szerinti célállomásotokra. Ez minden, amit erről mondanunk kell. Szeretnénk, hogy mindig emlékezzetek ezekre a szavakra, mert oly sokan közületek megérdemlik és kívántak maguknak jobbat és ez a jobb az, ami rendelkezésre áll most számotokra.

Áttérve most világotok sürgető kérdéseire, megfigyeltük az emberek nagy kollektív tudatában az irányzat megfordulását. Többé nem olyan fajt látunk, ami bármiféle háborút vagy erőszakot kívánna. Embereket látunk akik most vágynak, igénylik a békét és a szeretetet, a globális testvériséget és együttműködést. Ez egy annyira csodálatos hely a mi szemszögünkből megpillantva és mindannyiótoknak azt mondjuk, hogy meg fogjátok kapni azt, amit magatoknak és családjaitoknak kívántatok, ez nem lesz tőletek megtagadva. Egy világ, amit most álmodtatok magatoknak, egy olyan világ, ahol a béke lakozik - ami elhallgattatja a háborút és a harcot – a tiétek lesz és a jólét lesz a nap új kihívása.

Jólét lesz ott, ahol vérontás volt. Ez történik, amikor a háború fegyvereit elhallgattatják. Mint egy légüres tér, valaminek fel kell töltenie ezt az űrt, mert amikor a háború és erőszak megszüntetésre kerül és többé nem apasztja a közösség teremtő energiáit, csak jó lép ezek helyébe, mert ez a természet folyása. Többé nem fogjátok megtapasztalni ugyanazt különböző alakban, egy másik álarcban és álcázva. Meg fogtok tapasztalni valami sokkal különbözőbbet, annyira hihetetlent, annyira felszabadítót, annyira gyönyörűt, éltetőt, örömtelit, felemelőt, kielégítőt és jutalmazót. Meg fogtok ismerni egy világot ahol a pénz nem árúcikk amiért küzdenek. Megtapasztaltok egy világot, ahol a pénz nem ritkaság és nem végcélja oly sok energiának, összpontosításnak és harcnak. Megismertek egy világot ahol a pénz és jólét szabadon és egyenlően elosztott mindannyiótok között, ahol senki sem lesz nyomorban vagy szükségben hagyva.

Ez az a világ, amit ma teremtetek és kérünk benneteket ne engedjétek meg magatoknak többé egy nappal se tovább, hogy pesszimisták legyetek, kétségben, bizonytalanságban, félelemben éljetek holnapotok miatt, mert mint már elmondtuk nektek látjuk azt a holnapot amit ma teremtetek és ez gyönyörű, csodálatos és mindannyian közületek boldogulni fognak oly jól sok különféle módon. Azt mondjuk nektek, ne adjátok most fel, ne hagyjatok fel az őrködéssel, ne hagyjátok, hogy visszabotorkáljatok a régi útra, szokásokra, tendenciákra és magatartásra, ami ezt a jelenlegi világot teremtette nektek, és amit most magatok mögött hagytok. Most mindannyian láthatjátok milyen negatív, terméketlen, hálátlan, szabadságmentes, érzéstelen, érzéketlen és nem biztonságos világ teremthető a negatív gondolkodással, cselekedetekkel, szándékokkal és álmokkal.

Senki sem mondhatná el ezt nektek jobban ebben az egész Világegyetemben, Föld emberisége, milyen fajta bánat, szenvedés, nehézség, szomorúság, félelem, magány és nélkülözés az ami teremthető, amikor megengeditek magatoknak egy ilyen világ teremtését negatív rezgéseiteken és teremtő megnyilvánulásaitok hatalmán keresztül. Mindannyian megtanultátok ezt a leckét, és megtanultátok a nehezebb módon, a legnehezebb módon, mint ahogyan bárkinek meg kell tanulnia egy leckét ebben az Univerzumban. Megtanuljátok ezt,megélve nem csak egy életidőben, de sok sikeres inkarnáció során, mielőtt engedélyezik számotokra a hazatérést oda ahonnét eredetileg érkeztetek, és ez nem az a hely, majdnem minden esetben, amit meglátogattok minden egyes inkarnáció után, ahonnét igazából származtok, ahol az otthonotok van, nem az a hely amit meglátogattok egy rövid időre, miután elhagyjátok egyik testi járműveteket és beleszülettek egy új járműbe.

Értitek, hogy mit mondunk ezzel, hogy nem a halálon keresztül tapasztalható meg a „menekülés” - ha úgy tetszik – ebből a valóságból át az újba? Nem olyan módon lett ez tervezve, hogy valaki egyszerűen eldobja a saját életét vagy keresztülvándorol azon és „diplomázik” - ha úgy tetszik – egy új valóságba. Ez több okból sem lett így kialakítva. Elmondjuk nektek, hogy egyike ezen okoknak az volt, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy mindegyikőtők aki feliratkozott erre a küldetésre, utazásra, tapasztalatra, pontosan megkapjatok mindent első helyen amit mindebből akartatok, amire ez az egész valóság elsősorban teremtve lett, az, hogy mindannyian megtanuljatok minden szükséges leckét, ami lehetővé teszi számotokra szárnyak növesztését és a felrepülést a magasabb szakaszaira ezen Világegyetemnek. Ezen valóság létrehozásának ez volt a célja.

Ezen valóságot a 3. dimenzióban Földnek hívjátok, nem irtóztató, nem volt tévedés, nem volt a teremtés balsikere. Egy gyönyörű, csodálatos, tökéletes teremtés volt és mindannyiótokat tökéletesen jól szolgált abban, amit meg kívántatok tapasztalni magatoknak, és most sokatok számára elérkezett az idő arra, hogy megkapjátok éppen azt, amit szerettetek volna ebből az egészből. Ez az a nap ami most nemsokára előttetek áll szempillantáson belül, aránylag szívdobbanásnyira azon évmilliókhoz képest, amíg távol voltatok otthonról és ezen utazáson vettetek részt. Megértitek, hogy mindannyian milyen közel vagytok ehhez, hogy most a türelem elvesztése – amikor éppen csak egy újabb szusszanásnyi távolságra vagytok – nem lenne bölcs dolog és felelőtlenség lenne, mert továbbra is annyira pozitívnak maradni amennyire tudtok segít benneteket átvezetni új napotokba és ez annyira életbevágóan fontos?

Szeretnénk, hogy mindannyian emlékezzetek erre és arra, hogy rezgéseiteket olyan magasan kell tartanotok amennyire lehetséges, lehetővé téve számotokra a kapcsolódást, a becsatlakozást, a beolvadást magasabb rezgéseibe ezen Univerzumnak. Ez az egyik ok amiért mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, lefestjük nektek képünket arról mennyire csodálatos, gyönyörű, izgalmas, hálás és ígéretes lesz új világotok és új életetek amit kívánunk számotokra, mert szükséges lelkierőtöket, rezgéseteket magasan tartani, mert nincs semmi más ennyire fontos amit ma tehettek, mint rezgésszintetek annyira magasan tartása amennyire lehetséges. Nagyon fontos erre emlékeznetek és ezt a kérdést gyakran, újra ki fogjuk hangsúlyozni az előttünk álló napokban, mert szeretnénk, hogy ezt a gondolatot tartsátok tudatotok első helyén, rezgési frekvenciátok a kulcs azon ajtó nyitásához, ami meg fogja magát mutatni nektek a nem túl távoli jövőben.

Ez minden számotokra mára, és elmondjuk nektek azt, hogy megőrzése és védelme azon kulcsnak, aminek önmagatokon belül birtokában vagyok, megfizethetetlen és ezen kulcsok azok, amik kinyitnak minden valaha is létezett álmot, reményt és vágyat.

Kulcsfontosságú mestereitek is vagyunk. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.Csatornázta – Greg Giles
Fordította – Lily-of-the-Valley
Website – ascensionearth2012.blogspot.com

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3092297
Hónap: 14852
Nap: 551