Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A mi hajóink tarkítják egeteket

A Fény Galaktikus Föderációjának üzenete 2012. június 24.

A mi hajóink tarkítják egeteket

Nemsokára otthon leszünk. Nem érkezett még el indulásunk ideje, és fontos, hogy felismerjétek, mindig szem előtt tartva, mi van most terítéken és nem más, mint ahogyan el kell végezni a dolgokat. Még sok a tennivalónk és fontos, hogy közületek azok, akik felelősei lesznek eme feladatoknak, szem előtt tartsák mi a fontos, és mi a feladatuk az öntudatra ébredésetekben. Ez most nem az álmodozás ideje arról mi vár ránk az előttünk álló napokban, mivel ez a fajta gondolkodásmód nem segíti elő azon gondolatokat és cselekvéseket, melyek elengedhetetlenek a ma előttetek álló feladat sikeres befejezéséhez.

Ami fontos az a MOST pillanatában mutatja meg magát nektek, semmi más nem fontos, mint ahogy semmi más nem valós. Nem a múltatok és nem a jövőtök valóságos, csupán az, ami jelenleg mutatkozik a MOST-ban, az a valós.

Értitek? Értitek, hogy az időben nem tudtok visszamenni, sem pedig előre, csak a MOST pillanatában létezhettek, és a MOST pillanata megkívánja a teljes figyelmet a munkák elvégzéséhez, mely meghozza a sikeres egyesülést velünk.

Csapattársaitok, kiknek erőfeszítéseit látjuk, mely fontos, hogy segítsenek befejezni a feladatot, mely amennyire lehetséges, lehetővé teszi számotokra a zökkenőmentes átmenetet.

Megismételjük, nem azt kívánjuk tőletek, hogy azon gondolkodjatok, mi vár rátok, mert ez az energiáitok elpocsékolása, az energiáé, mely annyira értékes portéka ebben a pillanatban. Azt kívánjuk számotokra, hogy használjátok fel energiáitokat az ebben a pillanatban veletek szemtől-szemben álló egyes dominók lebontására. Ezek a dominók képezik a falat a Föld lakosai között és köztünk, a csapattársaitok, a Fény Galaktikus Föderációjának tagjai között. Azt kívánjuk, romboljátok le ezt a falat. El akarjuk kezdeni veletek számos tervünkön a közös munkát, melyek egy részét szükségesnek tartjuk a lakosság biztonságának és jóllétének szempontjából a kijelölt területeken élők számára, mely területeket a közeljövőben elöntenek a tenger nyers hullámai, amit a tektonikus lemezek elmozdulása okoz mélyen a Föld középpontjában. E tektonikus lemezek elmozdulása által a bolygó lemond harmadik dimenziós mintáiról, lesznek kiengesztelő energiák és szétszóródnak a Világegyetem étereibe. Semmi más, csupán anya bolygótok viskói mennek veszendőbe, minden újrahasznosításra kerül ebben a világegyetemben [Univerzumban], az energiák, mint ahogy a játékgyurma, újrahasznosítható a teremtésre.

Segítsetek nekünk az alapok lefektetésével, mely lehetővé teszi számunkra, hogy elkezdhessük a közös munkát, továbbra is terjesszétek, tudjátok, itt vagyunk és miért, ez az, amiért hozzátok utaztunk. Ebben a tekintetben sokat fejlődtetek, ellenben azt kérjük, ne lassítsátok le lendületeteket most, kapcsoljatok rá, szinte már elértétek a célt, hogy megízlelhessük annak a napnak a gyümölcsét, amikor sok hajónkat közelebb hozhatjuk bolygótok felszínéhez és megkezdhetjük az első lépését azok toborozásának, akik kimutatták hajlandóságukat a velünk együttműködésre a világotokban szükséges munkálatok elvégzésére. Szorgalmasan állítjuk össze azok névsorát, akik érdeklődést mutattak a közös munkára velünk, és akik ugyancsak bebizonyították jó munkamoráljukat és magatartásukat azokkal szemben, akikkel kapcsolatban állnak.

Nem zárjuk el bőröndjeinket – hogy úgy mondjuk – azok elől, akik bizonyságot tettek a tiszteletről, mások szabad akaratának alapvető megértéséről, és a véleménynyilvánítási szabadságról. Azok, akik kinyilvánították azt, hogy még nem tanulták meg eme erényeket, nem kerülnek kiválasztásra a közvetett, vagy közvetlen együttes munkára. Ennek így kell történnie, mert úgy érezzük, szükséges biztonságos, békés, termékeny munkakörnyezetről gondoskodnunk.

Amit mi itt végzünk, nem gyerekjáték, és nem ez az idő azok számára, akik még nem érték el az alapvető megértését annak, hogyan bánjanak, és hogyan viselkedjenek egymással, hogy most tanulják meg az alapokat, melyeket már régen el kellett volna sajátítaniuk jelenlegi életükben, vagy akár számos korábbi megtestesülésük [inkarnációjuk] során.

Nem azért vagyunk itt, hogy neveljünk, és megtanítsuk ezeket a nagyon alapvető viselkedési tulajdonságokat és modort. Sokkal haladóbb okok miatt érkeztünk, és nincs erre időnk, nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy rendbe hozzunk olyan egyéneket, akik velünk szeretnének dolgozni, azonban nem mutattak hajlandóságot a jó együttműködésre másokkal, és nem tettek erőfeszítéseket alapvető udvariasságra, vagy mások nézeteinek és érzéseinek tiszteletére. Úgy érezzük, lesznek közületek olyanok, akik csalódnak majd ebben, mert nem kerülnek kiválasztásra a fenti feltételek miatt, habár mélyen legbelül azt érezzük magunkban meg fogják ezt érteni, és talán ez lesz a katalizátor számukra, hogy elkezdjék önmagukon a belső munkát, és rájönnek ez az erény, mi bennük élt, mielőtt energiáikat kifordították, képes megjavítani külső világot. Ez a munka helyes sorrendje, fel kell építeni és meg kell szilárdítani a házat, mielőtt eltávolítjuk a szerszámokat, és használjuk a tudást, hogy segítsünk a szomszédoknak építkezni.

Reméljük, hogy mindenki, aki érintett nemleges döntésünkben - néhányan a viselkedésük, vagy a hozzáállásuk miatt, amit kinyilvánítottak az online közösségi oldalaitokon, megértik, ez nem személyeskedés, mert ez a döntés küldetésünkért születik, melyet Teremtőnk nevében teszünk, és nem kockáztathatjuk közös munkánkat, és annak teljes és sikeres megvalósítását minden szinten, nem számít milyen óriási vagy apró, mivel minden egyes darab létfontosságú a ház tartósságához, melyet építünk, és ez a ti új evilági otthonotok.

Segítsetek nekünk elkezdeni otthonotok újjáformálását. Vegyétek fel szerszámaitokat, mely ott van kezetek ügyében, és lássatok hozzá a munkához. Üssétek be az első szöget ma a fába azzal, hogy megosztjátok a videókat, ami egyértelművé teszi azok számára, akik látni akarják egeteken úszó hajóinkat, mert a nyitott elme megvilágosodik arról, hogy nem madarak vagyunk, nem fénytrükkök, és nem fantáziadús elmék agyszüleményei vagyunk. Itt állomásozunk hajóinkkal, és hirdetjük jelenlétünket szerte a világotokban, és arra kérünk benneteket, segítsetek ezt bebizonyítani azoknak, akik ezt szeretnék látni. Ez minden, amit kérünk jelenleg. Sokkal több feladat lesz, ha a kezdeti alapokat lefektettétek, és arra kérünk benneteket, összpontosítsatok erre az apróságra, és csak erre most, hiszen ez fontos most nektek, számunkra is, és szeretet-küldetésünk számára Teremtőnk szolgálatában nektek és egymásnak.

Mi vagyunk szövetségeseitek az egeteken.

Mi vagyunk a Fény Galaktikus Föderációja.

 

Csatornázta – Greg Giles

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3061984
Hónap: 15240
Nap: 466