Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A napforduló igazodásának harmadik napja

Két sas és egy teve

A napforduló igazodásának harmadik napja

Ulurunál az első nap után tudtam, csoportunk nem készült el, és fontos volt visszatérnünk. Volt még valami mindnyájunknak egyénileg megtapasztalni. Gyermekkorom óta mindig kaptam üzeneteket az állat szövetségesektől, és folytattam a megfigyelést, hogy a lelkiség e hírnökei közül melyik keresztezi ösvényünket utolsó napunkon együtt.

Ahogy behajtottam a parkba a harmadik nap reggelén, jobboldalt egy tevével üdvözöltek. Olyan volt, mintha türelmesen várt volna, hogy üdvözölje a járműveink karavánját. A teve egy olyan állat szövetséges, mely a kitartást és a kemény körülményeket túlélő képességet képviseli, tanítva minket arra, hogy ne adjuk át hatalmukat / erőnket, vagy energiánkat másoknak, és egy emlékeztető, hogy ne hajtsuk túl magunkat. A gyógyítók számára egy sajátságos hírnök, hiszen ez az állat szövetséges emlékeztet minket, hogy összpontosítsunk saját egészségünkre és életerőnkre. A legutóbbi napkitörések miatti zavarral az elektromágneses rácsban, a gyógyítóknak több időt szükséges fordítani saját energiamezejük megfiatalítására, ahogy kiigazítják őket az új, magasabb rezgéses energiák csatornázására. A felgyorsult gyógyító energia elkezd majd kiterjeszkedni másokhoz, amint a gyógyító újra feltöltődött és megfiatalodott. A visszaigazolás, hogy ebben a csoportban sokan azért jöttek el, hogy gyógyításban részesüljenek a földtől, és ettől a nagyszerű kő lénytől. Szünetet tartottunk percekig, hogy lefotózzuk ezt a bámulatos állatot. Nem tudtam megállni, hogy ne mosolyogjak. A gyermek bennem mindig izgatottá válik, amikor szemtől szembe kerülök egy hírnökkel az állatvilágból, és úgy tűnt, hogy ez a teve meglehetősen boldog, ahogy feltűnt, hogy a csoportunknak pózoljon. Nem tudtam abbahagyni a nevetést, ahogy úgy tűnt, hogy külön erőfeszítést tesz, hogy mindenki lássa csoportunkban, megmutatva mindkét profilját, gondoskodva arról, hogy a legjobb oldalát kapjuk lencsevégre.

Ahogy mind visszakapaszkodtunk járműveinkbe, azonnal észrevettem baloldalt két nemes sast szállni az autó felett. Ez még egy további üzenet, megerősítve, hogy csoportunk és minden személy egyénileg teljesítette szerepét a háló szövésében, összekötve az északi féltekét a déli féltekével.

Hoztam vörös földet a Canyon de Chellys-ből, a Nagyanya Pók forrásából az északi féltekén, és minden egyes személy némi homokszemet hagyott Uluruban két nappal a háló szövését, és az egység új álomképének megtartását megelőzően. Mindegyikőnk teljesítette szerepét, hogy támogassa az észak sasának és a dél kondorkeselyűjének csatlakozásának látomását. Sokan ezt a kígyó energiájának mozgásával azonosították az északi féltekéről a déli féltekére. Számomra ez a sárkányvonal lény mozgásba lendítése [aktiválása] volt. Ahogy visszatértünk Ululruba ezen a harmadik reggelen, mindnyájan éreztük, hogy az energia lényegesen megváltozott. Az első napon általunk érzett levertség és szomorúság, többé nem volt jelen, ahogy a fennkölt kő lény előtt álltunk. Inkább egy finom és békés energia volt, mely megtöltötte szívünket. A világ körül az imádságok ezrei a hálót feltöltötte szeretettel a négy nap során, melyre minden törzs Vénjei felhívták a földi sétálókat, hogy fogjanak össze [csatlakozzanak egymáshoz]. Csoportunk csatlakozott a világ körüli körök százaihoz, melyek ugyanabban az időben gyűltek össze, hiszen lelkek ezrei voltak, akik szintén imájukat küldték a föld rácsába.

Ez alkalommal elsétáltunk a hegyszoroshoz egy gyönyörű erdőn keresztül, mely a kíméletlen sivatagban nőtt. A talajvízszint a kő lény alatt erős volt, és földenergia örvényt alkotott meg, ahol a menny és a föld egyesül. Csoportunkból három hölgy a Shasta-hegyből származó kvarckristályt elhelyezte, melyet egymásnak adtunk az első napon, ahogy mindegyikőnk a békéért és gyógyulásért egy személyes imát helyezett bele a szent tavacskába a szurdokban. A kristály Szent Germaine ibolyaszínű lángját hordozta. A Nagyanya Bölcsesség Őrzők kifejezték kívánságukat, hogy a kvarckristályt adják vissza a szent vizeknek a bolygó körül ez évben, hogy segítse a világ élővizeinek gyógyulását. Maree, Jillian és Heidi jelképezte az Istennő három jellegét, ahogy elhelyezték a kvarckristályt a vízben.

Csoportunk idegenként érkezett, mindegyikőnk egy hívásra válaszolt, azonban ezt a szent helyet családként hagytuk el. Egymás kezét fogtuk, és elmondtuk együtt végső imánkat, elkötelezve, hogy egymás oltalmazói vagyunk. Tudtam, hogy minden személy megváltozott. Tudtam, hogy világunk megváltozott, és nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy végrehajtottuk záró szertartásunkat. Csodálatos új barátságok alakultak ki, az egymás útja iránti mély tisztelet érzete érződött. Tudtam, Guy és én visszatérünk majd Uluruba máskor, azonban egyelőre mi mind válaszoltunk a hívásra, hogy fogjunk össze.

Négy születésnapot ünnepeltünk azon az éjjelen, és vacsora után módot találtunk rá, hogy az égi mennyek alá üljünk. Az éjszakai égbolt tisztasága és a csillagok pompája, melyet az ember Ausztrália szíven láthat, elsöprő lehet. Ahogy felnéztem, láttam Dél Keresztjét. Az ötödik csillag, mely ékkőként ismert, még ragyogóbb volt ezen a végső éjjelen, hogy csoportunk együtt volt. Mi voltunk a csillagfény, és együtt álltunk azon az éjjelen, mely olyan jó érzés volt. A jövő került megteremtésre, és mi ennek részesei voltunk. Az ősök boldogok voltak. A szövetség az ember és a látatlan között erősebbé vált.

Csillagok milliói ragyogtak felettünk, és legalább nyolc hullócsillagot számláltam meg. Nyolc mester tanár jött el az emberiség megsegítésére a planetáris változás és fejlődés e legmeglepőbb idején. A távolban hallottam a bálnák hívó hangját.

Szívből jövő köszönetem mindnyájatoknak, kik támogattátok ezt az utazást azáltal, hogy megtartottátok szívetekben a látványt, és elküldtétek imáitokat a kozmikus pókhálóba is. Uluruból a csodálatos fényt beleszőtték most vissza az Egyesült Államokba, ahogy visszatérek a Shasta-hegyhez augusztusban, épp az Avalonba, és Roselybe, Skóciába való utazásomat megelőzően.

Folytassátok, hogy legyetek ti az a változás, melynek megpillantására vágytok. Minden nap változást hoz.

Kívánok nektek varázslatot, szeretetet és szivárványokat: Robbyne

 

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044581
Hónap: 11000
Nap: 466