Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A VÉGSŐ KIHÍVÁSOK LEGYŐZÉSE

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 08. 24.Elhatárolni magatokat múltatok részeitől és alacsonyabbrendű önmagatoktól kihívás lehet néhányatok számára, de ezek azon kihívások, amikkel szembenézni érkeztetek ide. Sokan közületek nem sétalovaglásra jöttek ide, mert azzal nem arathattátok volna le azt amit meg kívántatok ebből tapasztalni. Vegyetek minden utatokba kerülő kihívást remek alkalomnak, mert ez az amiért léteznek, lehetőségek sorozata, egyik a másik után. Ezen lehetőségek, ha sikeresen kiaknázzátok őket, meg fognak ajándékozni benneteket végül mindennel amit valaha is kívántatok. Ez az amilyen mindegyikük, és ha ennek fényében nézitek őket megadhatják nektek a megfelelő gondolkodásmódot elkezdeni megtalálását ezen kihívások legyőzési módjainak.

Kitartásotok és akaratotok ezen kihívásait és tesztjeit rossz hírnek tekinteni, oknak a kiszállásra, a letörésre, úgy érezve, hogy a dolgok sohasem fognak megváltozni vagy javulni, ez nem a sikerhez vezető kedvező gondolkodásmód. Ez a fajta gondolkodásmód jobban elősegíti a kudarcot és nem a kudarcért érkezett ide bármelyikőtök is, vagy használta ezt bármelyikőtök is saját egyetemes életében. Az a fajta gondolkodásmód, hogy abbahagyni, kudarcba fulladni, panaszkodni, lehetővé tenni a változásoknak és akadályoknak hogy jobban tornyosuljanak előttetek, megállítsanak benneteket, akadályozzanak benneteket az egy gondolkodásmód, amit néhányatok csak felszedegetett ideérkezése után, mert ha olyanok lettek volna viselkedéseitek, magatartásaitok és jellemvonásaitok mint amit most itt bemutattok, sohasem kerültetek volna elsőként kiválasztásra ezen feladatokra.

Szeretnénk, hogy tudjátok ezt. Szeretnénk, hogy tudjátok közületek minden egyes lélek ki lett választva erre a küldetésre, mivel ti mindezért cserébe azt mutattátok a felvételi bizottságnak, hogy nyertesek, harcosak lesztek, olyanok akik sohasem hagynak egy kihívást veszendőbe menni, verhetetlenek, és olyanok akik sohasem hagynak egy lehetőséget az útszélen parlagon heverni. Mindannyian hihetetlenül erős belső tulajdonságokkal rendelkeztek, ebben biztosak lehettek, mert ez az amiért ebben az időben ideérkeztetek, és ennek nincs más oka. Tudván ezt, tudva hogy egy magasabb rendű alapanyagból érkeztetek, egy kivételes örökségéből a munkának, sikernek, energiának, elszántságnak, akaratnak és erőnek, érzitek most már, hogy fel tudtok emelkedni válaszolva ezen előttetek hagyott kihívásokra, mielőtt megkaptok mindent amit valaha is kívántatok és ígértetek magatoknak összes itteni erőfeszítéseitekért cserébe?

Tudjuk, hogy meg tudjátok ezt csinálni, az egyetlen kérdés az, hogy tudjátok-e hogyan kell. Ez az a kérdés amire csak ti tudtok válaszolni és várjuk mai hozzászólásaitokat és kérjük közületek azokat, akik ebben az időben kihívásokkal néznek szembe, kihívásokkal megváltoztatni néhány viselkedési mintát magukban vagy esetleg változtatni haladási irányukon a változtatásokon keresztül külső világukban, meg tudják ezt csinálni. Adjátok bele minden erőfeszítéseteket és látni fogjátok a sikert, mint az egyetlen végkifejletet számotokra, vagy láttok más végkifejletet, olyat amit sohasem tapasztaltatok azelőtt, elmúlt történelmetek során, egy történelem ami elvisz benneteket ezen alacsonyabb dimenziós világ határain túlra? Ezek után most elmentek felszedegetni a rossz szokásokat, tendenciákat és elkezditek tapasztalni a kilépést, engedve, hogy egy pár akadály közétek és azon sors közé álljon amit akartatok, amire törekedtetek és ami elé utaztatok sok eonnyi időn keresztül?

Ez a kérdésünk ma mindannyiótok felé, és várjuk válaszaitokat, mint mindig tesszük, mert tanulunk sokukból ezen folyamaton keresztül, és nem szeretnénk, hogy most szemérmesek legyetek minthogy majdnem mindig együtt vagyunk ott. Már szinte behatoltunk az oly régóta közöttünk álló láthatatlan falba. Folytassátok haladásotokat és mi folyamatosan húzni fogunk benneteket, ez mai ígéretünk nektek. Továbbra is mindent megteszünk amit lehet, hogy láthassuk mindazokat közületek, akik a felemelkedést kívánták maguknak a magasabb birodalmakba, kivívják ezt a célt és mi mindaddig támogatunk benneteket és működünk együtt veletek, teszünk meg mindent amit lehet segíteni benneteket mindaddig, míg erőfeszítéseket folytattok önmagatok megsegítésére.

Ez az, amiről már jó ideje beszélünk magunk között. Kigondoltunk módokat és módszereket, hogy jobban segíthessünk benneteket itteni utatokon az utolsó pár méterén keresztül ennek a kihívási „versenynek”. Úgy érezzük sokan vannak közületek annyira közel, mégis bizonytalanul ülve egy kerítésen, ahogy ez történt. Úgy érezzük, lesznek közületek olyanok, akik sikeresen fel fognak emelkedni a magasabb birodalmakba és érezzük lesznek olyanok akik a kiszállást fogják választani, vagy meg fogják nyírbálni erőfeszítéseiket, és megelégednek egy alacsonyabb dimenziós rezgésszinttel. Nem szeretnénk azt látni, hogy bárki is kiszállna most ennél a pontnál, amikor oly messzire jutottatok, és ha utazásotokat megmérhetnénk egy mérőszalaggal, azt mondhatnánk most csupán centiméterekre vagytok mindattól amiről valaha is álmodtatok, hogy lehetséges számotokra.

Értitek mit jelent ez? Értitek, hogy amit lefestettünk nektek az valami olyan varázslatos, élvezetes, izgalmas, energetizáló, szórakoztató és titokzatos dolog, hogy ha esetleg jobban megértitek mi az ami rátok vár rögtön sikeres erőfeszítéseitek után itt, eldobnátok-e minden egyes olyan dolgot életetekben ami nem volt teljesen szükséges túlélésetekhez, csak hogy képesek legyetek összpontosítani minden időtökben az erőfeszítést és energiát, hogy kopogtassatok az előttetek álló ajtón és sikeresen, büszkén keresztülsétáljatok rajta, dicsőséges diadallal. Ha egy pillanatra el tudnátok képzelni, hogy milyen létezni ebben a csodálatos királyságában a magasabb birodalmaknak, úgy érezzük pontosan ez az amit tennétek és ez az amiért ilyen mélységben belementünk próbálva leírni szavakkal nektek, amivel esetleg felidézhetjük emlékét egy képmásnak bennetek, ami hasonlít világunkra.

Ez egyik oka nektek küldött napi üzeneteinknek, emlékeztetni benneteket arra, amit elfelejthettetek emlékeztetni benneteket arra mi az ami itt van, ez volt az ok, ez volt a motivációja elsősorban az útnak indulásra ezen a hosszú, nehéz és kihívásokkal teli utazáson. Itt vagyunk emlékeztetni benneteket arra miért vagytok itt és mi az ami vár rátok a diadalmas győzelem után, amikor áthúztátok magatokat korlátozó határain alacsonyabb dimenziós világotoknak és alacsonyabb dimenziós önmagatoknak, engedve magatokat felszárnyalni ebbe a hihetetlenül gyönyörű királyságba, amit minden egyes napon otthonunknak hívunk. Ez az ami rátok vár, és ez nem olyan dolog, ami kihívások és erőfeszítések nélkül elérhető. Ez az amit mindegyikőtöktől látni szeretnénk, érezhettek akár úgy, hogy van sok területe életeteknek ami szerepet játszik visszahúzásotokban alacsonyabb szakaszaiba ennek a multidimenzionális Világegyetemnek, vagy érezhetitek akár azt, hogy jó úton haladtok a felemelkedéshez vagy sem, szeretnénk azt látni, hogy mindannyian óriási erőfeszítéseket, energiát, összpontosítást és eltökéltséget fektettek abba, hogy minden szempontból sikeres legyen küldetésetek és ittlétetek célja.

Egész küldetésetek során soha nem volt üres hely a lógósoknak, a kiszállóknak, azoknak akik féltek felgyűrni ingujjukat és bepiszkolni a kezüket – hogy úgy mondjuk – és most sincs üres hely ezen személyek számára. Minden egyes személy közületek talán a saját különleges oka miatt van itt, de mindannyian ugyanazon általános okért vagytok itt, és ezen ok megerősíteni önmagatokat, ahogyan megerősíteni közösségeiteket és a körülöttetek lévő világotokat is. Ez az amiért itt vagytok és itteni munkátok segíteni fog egész Világegyetemetek megerősítésében. Mint már tájékoztattunk róla benneteket, ami itt,viszonylag kis bolygótokon történik hatással van minden egyes bolygóra ebben az egész Univerzumban. Szeretnénk, hogy ezt minden egyes napon szem előtt tartsátok és ha lehet gondoljátok végig a kiszállást vagy a küldetés feladását, amikor úgy érzitek egy bizonyos kihívásról, hogy túl nehéz lehet számotokra legyőzése.

Emlékeztetünk benneteket arra, hogy sohasem hagytátok bármilyen kihívás is legyőzzön benneteket és ez az amiért itt vagytok és megkérdezzük tőletek, miért kezdtétek el most ezen negatív mintákat. Utazásotokban nem juthattatok volna el eddig a pontig, ha kihagytatok volna bármilyen előző kihívást is, akkor itteni alacsonyabb dimenziós inkarnációitok megállítottak volna benneteket. Egyértelművé kívántuk tenni, hogy az egyetlen kihívás és akadály, ami úgy tűnik valaha is lelassított vagy elkezdett megtölteni kétséggel és bizonytalansággal benneteket, az néhány kihívás vagy akár az egyetlen kihívás ami előttetek áll ma, és elmondjuk nektek ne hagyjátok, hogy ez az egy vagy éppen egy kevés könnyen megsemmisíthető kihívás most megállítson benneteket és végetvessen a ti hihetetlenül hosszú és eddig a pontig sikeres utazásotoknak és álmaitoknak, amiket tartósítottatok magatokban a sok évezred alatt. Elmondjuk nektek, hogy ez a választás a tiétek, de ha úgy döntötök kitartotok, tovább csináljátok, folytatjátok a harcot, akkor mi is folytatni fogjuk veletek együtt a harcot minden egyes utolsó lépésénél a rövid útnak, ami hátra van utazásotokból.

Itt vagyunk rögtön mellettetek, együtt harcolva veletek minden egyes napon. Partnereitek vagyunk, csapattársaitok, szövetségeseitek, a Fény Galaktikus Szövetsége.Csatornázta – Greg Giles
Fordította – Lily-of-the-valley
Website – ascensionearth2012.blogspot.com

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3062008
Hónap: 15235
Nap: 462