Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ADAMUS JAPÁNRÓL


ADAMUS
JAPÁNRÓL
 
 
Kivonat a 2011. márciusi
Kauai Misztérium Iskola Adamus csatornázásaiból
 
 
Adamus Saint-Germain közreműködésével,
 Geoffrey Hoppe csatornázásban,
 és Linda Hoppe támogatásával
 
 
© 2011 Geoffrey Hoppe
 
Golden, Colorado, Minden jog fenntartva.
 
A szerzői jog birtokosának írásos engedélye nélkül tilos az anyag másolása vagy terjesztése-
 
Adamus ® Geoffrey Hoppe bejegyzett védjegye, Golden, Colorado, USA

 
weboldal: www. crimsoncircle.com
  
 
Ez a földrengés Japánban miről is szólt? Arra kérlek benneteket, hogy a lehető legmagasabb együttérzésetekkel érezzétek az ott történtek valódi értékét. Életek vesztek el, vagyon, tulajdon veszett el, de végeredményben semmi sem hal meg. Végezetül minden vagyon, tulajdon visszatér az eredeti energiájához. Tehát lépjetek túl ezen!
 
Először is arra kérlek benneteket, hogy ne érezzétek annak felelősségét, mintha rosszul kellene éreznétek magatokat! Néhányan azt hiszitek, hogy ahhoz, hogy jó emberek legyetek, szomorúan vagy rosszul kell érezzétek magatokat az események következtében. Nem feltétlenül. Arra kérlek benneteket, hogy érezzetek ebbe bele, de ez nem csak a bánat érzését jelenti. Érezzetek abba bele, hogy mi történik valójában! Igen, egyértelmű, hogy sok ember kelt át a mi oldalunkra, de találkoztak azokkal, akik arra lettek kiképezve, hogy az átkelőkkel dolgozzanak, találkoztak a családtagokkal, a szeretteikkel, az angyali lényekkel. Engedjétek meg magatoknak, hogy a történtek teljes energiájába beleérezzetek!
 
Ezek a fajta természeti események – a viharok, a hurrikánok, a földrengések a következő évek során továbbra is folytatódni fognak. Ezt mindenki tudja. Amikor ez az esemény bekövetkezett, elképesztő mennyiségű régi energia elengedése ment végbe. A cunami során iszonyatos mérvű energia mozgás ment végbe Japántól egészen az Egyesült Államokig, fel és le az egész partvonalon, és természetesen keresztül jött itt is – ami egy másik lemúriai központ. Ez az energia még most is itt van. A földrengés energiája még mindig Japán területén található, és lényegében az egész világon, de kifejezetten ide fókuszálódik. Az energiák még mindig várakoznak és még mindig elérhetőek.
 
A kérdés a következő: mit akartok kezdeni velük? Meggyógyítjátok őket? Feldolgozzátok őket? Nem. Hanem megáldjátok és elengeditek őket, mivel ezeknek az energiáknak egy része te vagy. Más részük pedig más létezőktől származik, de ezek is hozzád fognak vonzódni az elengedésük, az átalakulásuk céljából, hogy visszatérhessenek a maguk természetes energia állapotukba.
 
Ahogy megáldjátok ezeket az energiákat, és felkéritek őket arra, hogy elengedésre, átalakulásra kerüljenek, az visszahelyezi őket ebbe az energia mezőbe, de egy kicsit másképpen. Ez ekkor egy másfajta energia mezővé válik, egy másféle gyűjtőmedencévé, ami sokkal alkalmasabb és hozzáférhetőbb az Új Energiás elemek behozatalára.    
 

Minden energia

Néhányan már most aggódtok a Japánban lévő atomreaktorok rádioaktív szennyezése kapcsán. Egy páran már most azon elmélkedtek, hogy mit is kellene tenni. Drága barátaim, lélegezzétek magatokba! Lélegezzétek magatokban hiszen ez mindössze energia! Azzal traktálnak benneteket, hogy ez mérgező, és meg fog ölni benneteket - mindezek a dinamikák ott vannak. De ez csak energia. Tényleg az. Néhányan amiatt aggodalmaskodtok, hogy mindezek a szennyeződések, sugárzások be fognak kerülni a levegőbe és a vizekbe. Látjátok, ezzel máris útnak indítotok egy roppant érdekes tapasztalást. Pedig egyszerűen csak magatokba lélegezhetitek. Bármit átalakíthattok, vagy vissza transzmutálhattok a saját tiszta energia állapotába.
 

Mi történt?

Sokan tesztek fel kérdéseket a Japánban bekövetkezett események kapcsán. Mi történt ott? Mi folyik? Jó kérdés – és ennek rengeteg sok különböző rétege és szintje van. Legelőször is, ez nem Isten büntetése. Ó igen, ezt hallani fogjátok, és talán még nevettek is rajta, de tudjátok én azt állítom, hogy a Föld jelenlegi lakosainak körülbelül 50%-a azt hiszi, hogy ez a dolog egyfajta isteni büntetés vagy isteni beavatkozás eredménye. Hogy miért? Mert az emberek rossz dolgokat tesznek. Hogy miért? Mert mindezen okok miatt Isten büntetést mér az emberekre. De ez nem így van.    
 
Tulajdonképen a tömegtudat fejlődésének egy megtapasztalása zajlott le. A próféták már sok ezer éve megjósolták ezeket az eseményeket, és ti most ezeknek a tapasztalásoknak pont a kellős közepén vagytok. A kellős közepén. A Föld és az emberek a kellős közepén vannak ennek az egésznek. 
 
Jelenleg hatalmas változások zajlanak. Kiment egy hívás az emberek és az angyali birodalmak részéről is, ami ezt a változást akarta. Már nagyon régóta ezekért a változásokért szóltak az imák, a kérések és az igények. Tehát most ez a változás zajlik, és rengeteg sok rétege van ezeknek a váltásoknak. Gaia lassan, szelíden eltávozik, az emberek pedig megnyílnak és kiterjednek.
 
Ez a változás, ami jelenleg zajlik, kinyúlik és eléri a messzi, távoli galaktikus birodalmakat. Ez nem csak arról szól, ami mostanság ezen az aprócska kis bolygón történik. Hanem hatással van más életformákra, más létezőkre, a spirituális családotokra. Ez nem csak egy Földön bekövetkezett földrengés volt. Hatása kiterjedt az egész kozmoszra.
 

Új potenciálok

Ez a Japánban bekövetkezett történés – a földrengés és a cunami – egyértelműen odavonzotta a figyelmet. És sok esetben lényegében egy csodálatos módon ez a legjobbat hozza ki az emberekből. Persze ezt nem feltétlenül közlik le az újságok, vagy közvetíti a televízió, mivel ez nem elég drámai. De beleérezve és beletekintve ebbe, sok ezer, sok százezer olyan történetet látunk, amikor az emberek segítik egymást. Azt látjuk, hogy az emberek egy pillanatra megállnak, és eltűnődnek az életen, és azon, hogy ők mit is tartanak az élet igazi kincsének.
 
Tehát azzal a potenciállal, amit ti kihelyeztek, talán, de csak talán más emberek is elkezdik azt átölelni – a kegyelemteli, csodálatos változások potenciálját – vagy esetleg mégsem. A saját életedben, a saját kalandoddal, nem kell a pusztulásba taszítanod magad. Nem kell, hogy a változással „negatív” hatások érjenek az életedben. Nem kell, hogy emiatt elpusztuljon a tulajdonod, nem kell, hogy ezért az életedet áldozd - egyáltalán nem. Ezt az egészet megtapasztalhatod úgy, hogy közben benne vagy ennek a kellős közepében – ahogy sokan meg is tettétek ezt valamelyik este, amikor egy hatalmas energia hullám kellős közepén tartózkodtatok. Itt most nem a fizikai óceán hullámairól beszélek, hanem az energia hullámról, ami keresztüláradt. Ennek nem kell kiégetnie a TudatTestedet. Nem kell, hogy kidobjon az egyensúlyodból. Közületek azokat, akik ezt tényleg magatokba lélegeztétek, behoztátok ezt az életetekbe – most hatalmas mennyiségű energia szolgál.
 
KÉRDÉS: Értem, hogy ami most Japánban történt, az a változás része, és egy sokkal nagyobb nézőpontból nézve ez szinte intergalaktikus jellegű, de ez akkor is Japánnak egy bizonyos földrajzi pontján következett be. Mi ennek az oka? És mi ebben a japán Shaumbrák szerepe, akik ott élünk?
 
ADAMUS: Jó kérdés. Tehát az esemény Japánban történt meg, és Japánra volt hatással. Ez nem egy büntetés volt. És ez a lényeg, mert a japánok között az a hatalmas hiedelem terjed, hogy valamit rosszul tettek, hogy ez valamiféle karma, vagy valami negatív isteni oka volt a történteknek – de ez nem így van. Rengeteg sok megrekedt, elakadt energia volt ott, de ezek még csak nem is a jelenkori Japánból valók voltak, hanem sokkalta régebbre nyúltak vissza. És ez egyszerűen csak ott volt.
 
Ennek az egésznek a haszna abban áll, hogy mivel a japán emberek, ahogy ezt ti is tudjátok elképesztően leleményesek és találékonyak, fel fognak építeni egy új társadalmi modellt. És mindezt nagyon gyorsan fel fogják építeni. Ha ugyanez a típusú katasztrófa más nemzeteket ért volna, nos ők nem lennének képesek erre az újraépítésre. És akkor most rengeteg sok téma merül fel. Hogyan építünk újra egy társadalmat? Ez jelenleg egy hatalmas tudatosságot érintő kérdés. Az ott élő japán Shaumbrák mindössze azzal, hogy ott élnek, hozzáadnak ehhez egy olyan potenciált, ami megfontolásra fog kerülni. Vagyis te is hozzáadod ehhez a tudatosságodat.
 
Fantasztikus lenne végignézni a Japánban bekövetkező változásokat, és az az érzésem, hogy ezek végeredményben nem a félelmen és a drámán fognak alapulni. Hanem mindezek alapja a szellemi és emberi együttérzés és a jó értelemben vett józan ész lesz.
 
Ez felhoz egy nagyobb témát, és ezek a dolgok nyilvánvalóan szimbolikusak és szinkronisztikusak, de ezzel világszerte újra szembenéztek, és ez nem más, mint az energia probléma. Szóval, amikor az ilyen dolgok beütnek, az hajlamos a gyenge láncszemet megütni, és ezt most nem földrajzi értelemben mondom, hanem magával a témával kapcsolatosan. Mihez fog kezdeni ez a világ az energiával? Átlépünk egy Új Energiás korszakba. A régi energiák egyszerűen már nem működnek. Ezért lesz egy közös erőfeszítés a szél és a nap energia alkalmazására, de ezek nem fogják megoldani az emberiség problémáit. Hanem az Új Energiás források biztosítják majd a megoldásokat, amikről már egy ideje beszélünk veletek. Ez végül a fény energia lesz, és a tudósok is meg fogják tanulni, hogyan kell azzal dolgozni, és még sok más dolgot is meg fognak tanulni.         
 
Tehát a nagy téma, és ennek az egésznek a nagy következménye, természetesen az energia lesz. És hogy mit tehettek – egyszerűen csak legyetek ott. Sugározzátok oda a fényeteket! Adjatok hozzá a potenciálokhoz! 
 

 .
 

 
(Fordította: Telegdi Ildikó telegdiildi@globonet.hu)
 

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762 

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó  

            A Bíbor Kör Anyagok Tóbiással, Adamus Saint-Germainnel és Kuthumi Lal Singh-gel ingyenesen kerülnek felajánlásra 1999 óta.
 
            A Bíbor Kör emberi angyalok globális hálózata, akiket Shaumbrának neveznek, és akik elsők között mennek át az Új Energiába. Ahogy megtapasztalják a felemelkedés örömeit és kihívásait, Szabványokká válnak mindazon emberek számára, akik a saját belső Istenük felfedezésének utazását járják.
 
            A Bíbor Kör havonta találkozik Deverben, Coloradoban, ahol is Adamus a legfrissebb információkat osztja meg Geoffrey Hoppe által. Ezek a Bíbor Kör összejövetelek nyilvánosak, publikusak, ahová mindenkit szeretettel várunk.
 
            Amennyiben most ezt olvasva érzel egyfajta igazságot és kapcsolódást, akkor te tényleg Shaumbra vagy. Tanító és Vezettetést nyújtó vagy az emberek és az angyalok számára egyaránt. Engedd meg, hogy az isteniséged magva virágba boruljon benned ebben a pillanatban, és ez tartson örökké. Soha nem vagy egyedül, mert van egy családod a világban, és angyalok vesznek körül a körülötted létező birodalmakban.
 
            Szabadon terjesztheted ezt a szöveget nem-kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Arra kérünk, hogy az információt a maga teljességében add közre, beleértve ezt a lábjegyzetet is! Minden más felhasználás esetén írásos jóváhagyásra van szükség Geoffrey Hoppe-tól, Golden, Colorado. A kontakt oldal: www.crimsoncircle.com
 
© Minden jog Fenntartva 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403
 
 
 
 
 www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3061981
Hónap: 15243
Nap: 467