Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 1.rész


Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/


Csatornázás kezdete: 2011. augusztus 16.
1-74. rész publikálása: 2012. január 18-án
75. rész 19-én, és 1-3 naponta kerül ki a többi
(2012. február 29.-én a 93. résznél tart)

 

01awca9gnsikgaaaabaaaaaaaaaaa_.jpgAz alábbi szöveg nem a teljes fordítás, amolyan összefoglaló a szövegben található lényegről.
Mindezt Fodor Tomnak köszönhetjük! Ő fordította, s mivel többnyire blogszerűen publikálta, ezért elég sajátos ez a nem szó szerinti fordítás. Viszont annál lényegretörőbb.:)
Köszönjük Tom munkáját!
„1-10. rész


Felvázolja a felemelkedést, valamint pár oldalon keresztül a jelenlegi sötét Kabal(irányítók) dolgairól mesél. Beszél még a nap egyre hevesebb aktivitásáról és hogy olyan részecskéket lök ki magából(egyfajta plazma) amit eddig nem ismertek a tudósok és a napredszerben semmi nem tud előle "elmenekülni". Ez mindent átalakít sejt, DNS szinten... A sötet uralkodók hiába bújnak a Holdra, vagy mélyen a földalatti bázisokba, ezek a részecskék áthatolnak mindenen, nincs előle menekvés...takarítás van.


Az egó uralta emberiségből aki nem hajlandó tudat alapú(öntudatos) emberré változni(pontosabban, ahogy írja VISSZAEMLÉKEZNI a teljességére) az nem léphet ebbe az új világba.


10-16. rész


Ami megfogott benne; már szólt a napból jövő részecskékről, most kitér jobban a vízre is...ír a víz memóriaképességéről(említi a japán tudóst is aki ezzel kísérletezett; különféle információt-rezgést adott a víznek és megnézte a kristályszerkezetét utána).


Tehát felhívja a figyelmet a vízre, hogy a Földanya az áradásokkal két dolgot is megtesz egyidőben. Elmossa a nem idevaló energiaszerkezeteket, lenyomatokat, valamint a vízben átvitt információval emeli a bolygón élők tudatszintjét(akár fürdesz benne, iszod, főzöl vele, stb..), ezért mindíg legyünk azzal tisztában, hogy a heves áradások valahol nagyon jó dolgok.


Ezt követően kitér az időre, hogy a mi lineáris időfelfogásunk nagyon-nagyon korlátozó(szamunkra) és itt az idő.:) Az időt máshogy érzékeljük, amit egy "időleveshez" hasonlitott, ahol nem A-ból B pontba haladsz, hanem minden egyes ponttal kapcsolatban vagy most azonnal és az egész szinte mágikusan működik.


Ezen részekben még arról beszél, hogy legyünk sokat a természetben, kapcsolódjunk vissza a Földanyához, halljuk meg az ezzel kapcsolatos megérzéseinket és köszönjük meg Neki, hogy megtisztít és segít nekünk...


16-18. rész


A jelenlegi korlátokat, programozást el kell engedni. Van aki ezen már most dolgozik rendületlenül, de sajnos az emberiség nagyon nagy része nem hajlandó tudomást venni az új lehetőségekről.
Így nem marad más hátra, mint hogy hirtelen hántolódjék le mindez az emberekről, ami nagyon intenzív élmény lesz(mintha elveszítenék az ismert világukat).
Ilyen korlát például az idővonal. Meg kell tanulni, hogy nincs idővonal, inkább az összes lehetséges történés egyidejűsége van, mint egy nagy óceán, vagy leves.
Igaz, könnyebb mondani, hogy váltsuk le a régi lineáris időről való fogalmunkat az újért, mint megcsinalni, de leír egy technikát ami segit beindítani:
Kényelmesen helyezkedj el, csukd be a szemed, pár percig légy csendben, utána emlékezz vissza egy emlékedre(bármi lehet), s próbáld intenzíven feleleveníteni. Amikor megvan, fogj ettől az emléktől egy másik teljesen eltérő emléket és egyidejűleg azt is idézd fel!
Ezt addig bővitheted így különböző emlékekkel amíg csak kényelmes, amíg nem kezdenek(vagy kezd egyik másik) elhalványulni és kisiklani, ekkor vége a gyakorlatnak.
Ez a gyakorlat segít abban, hogy az elme egyszerre több emléket tudjon egyidőben feleleveníteni. Ezek az emlékek nem tűntek el és nincsenek arra az 1-1 képre korlátozva ami eszünkbe jut róla, hanem most is velünk egyidejűleg történnek, itt vannak... El lehet játszani azzal, hogy párhuzamosan a most tapasztalt valóságunkkal az elménkbe tartunk még pár valóságot…


Ezutan a Szabad Akaratról van szó, amit hangsúlyoz, hogy nem azt jelenti, hogy elfelejtheted, hogy ki vagy és játszhatod a drámát, hogy te vagy a „világ ura” és minden körülötted forog, vagy áldozat vagy, az ego eme dolgai eltűnnek....A szabad akarat azt jelenti, hogy a párhuzamos világok közt szabadon választhatsz ezentúl. Ez a saját fejlődésedért történik, nem azért, hogy fontosabbá váljék, hanem hogy minél többet hozzá tudjon tenni a teremtéshez.
Hogy ez megtörténhessen, inkább Szívből kell élni, mint elméből!


Megemlíti a villamos és információs hálózat lehetséges kihagyásait a nap aktivitása miatt. Amikor komolyabb leállás lesz akkor az emberek egyre jobban rajönnek, hogy milyen sérülékeny a jelenlegi életük.
Sok embernek tűnhet majd úgy, hogy ezek a végnapok, de nem így van.


Ismét tanít az időről, a mostani érzékelést egy vonathoz hasonlítja amely egy vonalon halad... Pedig nem így van, látni fogjuk a többi vonatot is(lehetőségeink) és szabad akaratunk szerint egyik vonatból átszállhatunk a másik vonatba és nem csak akkor amikor állnak, hanem mozgas közben is.
Ezt tetőzve választhatod a vonat előző állomását tapasztalatodnak, vagy a következőt. Magyarul; az időben előre és hátra szabad döntésed szerint mehetsz.
Valamint egyidejűleg több választásod is lehet, nem csak egy tapasztalatod(ami a jelenlegi embernek aki azt hiszi néha, hogy egyetlen választása sincs, nagyon furcsa lehet). Gyorsan hozzá fogtok szokni és utána szabadon utazhattok az időben.


Ismét hangsúlyozza, hogy ezzel nem lehet visszaélni(csak a saját fejlődésedre használhatod, mások kárára nem és a saját fejlődésed is a teremtéssel összhangban kell, hogy legyen!) Akik ilyen ego szerkezetben maradnak, azok továbbra is csak egy vonaton csücsülnek és tudjuk, hová tart ez a vonat.


Arról is szó esik, hogy a tudósok megfigyelték, hogy az eddig biztosnak vélt carbon14 lebomlásának pontos időintervalluma nem tűnik mégsem olyan megbízhatónak, mert voltak(vannak) olyan időszakok amikor a naptevékenységek hatására ez a szén más sebességgel bomlik le és így már nem pontos meghatarozója 1-1 dolog kormeghatározásának.
Ez mellett sok más tudományos igazságnak hitt dolog látszik majd bedőlni és egyre több ember kezd ezen komolyabban elgondolkozni.


Visszatér az időről való tanitásra és rámutat, hogy pillanatnyilag azt tapasztaljuk; megszületünk és bizonyos időintervallum után megöregszünk, majd amikor a test már nem tud tovább normálisan működni, meghalunk, de az "időtlenségben” ez nem lesz így többet. Választhatjuk, hogy gyerekkori tapasztalatot tapasztalunk meg, vagy idősebb korit, az alapján, hogy hogyan tudunk több tapasztalatot gyűjteni a mindenkori fejlődésünkhöz.
Sőt, szabadon megállithatod az idővonalat és ameddig csak akarsz, tartózkodhatsz az időtlenségben, így 1-1 tapasztalatban mélyebbre mehetsz, vagy eltöprenghetsz rajta, amennyit csak akarsz.
Ez nem azt jelenti, hogy csak úgy ugrálhatsz az időben, majd kilépsz. Mindezt azért teheted meg, hogy bizonyos tudáshoz, tapasztaláshozz juss. Sokaknak ez szentségtörésnek tűnhet, de ez egy nagyon hatékony módja a tudásszerzésnek. Mégis a legtöbb időben sokatok továbbra is bizonyos idővonal szerint fog élni kényelmesen és amikor kell, változtat az idővonalon és más tapasztalatot szerez, nem pedig állandóan ugrál... Egyik sem jobb a másiknal, mindenki fejlődésének megfelelően fogja használni.


Sokan most is panaszkodnak, hogy úgymond "egyre jobban kifutnak az időből", ami, mint láthatod, nagyon nevetséges és érdekes kijelentés. Ha a jelenlegi időfelfogásból és testük végességéből nézik, akkor igen ijesztő lehet ez, később amikor mégjobban felgyorsulnak a történések és esetleg mégnagyobb feszültség fog uralkodni, még ijesztőbb lesz, pedig ez nem kell, hogy így működjön. Meg kell tanulnod, hogy az idő nem így működik. Van időd megtanulni, amit csak akarsz.


Az időre visszatérve, most azt hiszed, ha mindenki csak kénye kedvére vált időt, akkor nagy káosz és zavar lesz, de ez nem így van. Itt is vannak bizonyos törvényszerűségek. Ha egy idővonalat elkezdesz, vagy rálépsz, akkor az ott lévő környezet egy bizonyos sebességgel halad, ha átváltasz egy másik idővonalra, akkor ott más lehet a sebesség és a tapasztalat. Azt tapasztalod, olyan mintha különböző szobák lennének és a szoba szabálya megköt mindenkit aki benne van, tehát ha úgy döntesz, hogy belépsz, akkor önként magadra vállalod és tisztában vagy mindezzel.
Ha másik szobára váltasz, akkor ott mások a szabályok és ott is mindenki tiszteletben tartja ezt.
Tehát nem egy saját időbuborékod lesz –beleértve másokat is- és elkülönülve tapasztaltok, hanem egy nagy óceánban úsztok együtt és közösen tapasztaltok.
Az oceán másik részén más a sebesség/tapasztalat, olyan mintha ott más lenne a helyi idő. Ha odaúszol, akkor az rád is vonatkozik.
Lehet, hogy ez furcsának és zavarosnak tűnik, de biztos lehetsz benne, hogy nincs olyan vakon tapogatozás, mint most; tudni fogod, mit szeretnél megtapasztalni(te választod) és pontosan tudni fogod, hová kell eljutni, milyen időtapasztalat kell hozzá.
Magad választhatsz egy olyan életritmust amely által a legjobban fejlődhetsz egy olyan emberi lénnyé amilyenné szeretnél. Ehhez néha majd a lassú vonatot választod, máskor az expresst.


19-20. rész


Ismét a nap felénk sugárzott reszecskéiről ír; ezek közül sokat nem ismernek a tudósok, eddig soha nem találkoztak ilyennel. Ezek a részecskék mindennek megváltoztatják a szerkezetét, még a mozdulatlannak tűnő köveknek és ásványoknak is.
Ezek a részecskék kihatnak a Föld kérgének mozgására is. Mint amikor egy elemet túltöltenek és szikra pattan ki, itt is amikor elér egy bizonyos energiaszintet, a Föld kérge elmozdul, s ez az elektromágneses aktivitásában is látszik ilyenkor.
A nap olyan aktivitást fog mutatni ami kisüti az elektromos hálózatot a Földön. Ezt emlegetik sokan "3 napos sötétségnek". Mi nem szeretnénk belemenni, hány napig is tart, de az biztos, hogy nem tudjátok majd az elektromos berendezéseket használni. Azt mondhatnád, ez a világ vége, pedig meglátod, még ebből is előnyöd fog származni.
Új energiaforrásod lesz, amit nem tudnak a sötét uralkodók elvenni tőletek és nem lesztek többet kiszolgáltatva nekik, mint ahogy ki voltatok az elektromos hálózat használása közben.


A Föld körüli háló amelytől el lettetek vágva, amikor a sötét elnyomók eljöttek régen...ez energia és információ is egyben!
Újra hozzá lesztek kapcsolódva.


A fosszilis üzemanyaggal működő szerkezetek és gyárak el fognak tűnni a felszínről.


Úgy tűnhet, a szabad akaratotok megsértése ez, hogy ki lesztek téve a kötelező változásnak, de ismét kihangsúlyozzuk, a szabad akarat nem azt jelenti, hogy ezek után is kárt okozhattok magatoknak, vagy a teremtés más részének.


Ugyanis ha továbbra is ebbe az irányba haladnátok, az a kipusztulásotokhoz vezetne, ezért ha erőszakosnak tűnő változással is, de irányt kell módosítani.


Megemlíti a Polusváltást, de nem, mint egy teljes bolygó felszínét megsemmisítő pusztítást, hanem, mint a Föld régi energiahálóról való le és az újra való rákapcsolódását...Újrakapcsolódás.


A 3 napos sötétséget úgy említi, ahogy más források is felhozzák, de csak szimbólikus, mert nincs pontosan meghatározva, hogy hány nap. És ő nem arra érti, hogy nem lesz fény, hanem az elektromos hálozat leállására utal.


Viszont ez sok embernél teljes világképösszeomlással jár...Így megindulhat bennük is a változás.


Többet nem lesz szükség az elektromos hálózatra.


21. rész


A sötét uralkodóktól való elszakadás nem lesz egyszerű átmenet, igazi drámai periódus lesz, ezt ki akarjuk hangsúlyozni. Szerintünk pusztán a Szeretet ereje nem lesz elég. Ők nem fogják feladni, nem fognak önszántukból távozni és elengedni Benneteket. A végső csata közeleg és szükség van a rendíthetetlen harcosokra. A jelenlegi társadalmi berendezkedésetek(az életetek) a feje tetejére fog állni, hiszen egy romlott alapra épül amit meg kell szüntetni.
Nem sok marad belőle mire végetér a „csata”.


A csata bizonyos része már most is folyik és itt nem csak a mindennapi apró küzdelmekre és változásra gondolunk, hanem amikor álmotokban elhagyjátok a testeteket és megküzdötök velük. Ezekre az álmokra gyakran vissza is emlékeztek ébredes után, de ezen kívül jelentősen megterhelik a fizikai testeteket is. A sötet oldal mindenhol hevesen védi a pozícióit és eszük ágában sincs a fehér zászlót meglobogtatva megadni magukat, a végsőkig küzdeni fognak.
Ebbe nincs mindegyikőtök bevonva, de a legtöbb Fényvivő heves harcos is egyben, aki önkéntesen vállalkozott erre. Sokan el fogják veszíteni a hitüket útközben, lemorzsolódnak. Emlékezzetek, a legnagyobb sötétségben is szamithattok a szivetek fényére! Előttetek tisztelgünk dicső harcosok és biztosak vagyunk a csata kimenetelében.


22. rész


Nem csak a napból érkeznek új részecskék, hanem a galxis távolabbi részeiből is. Úgy átalakítanak, hogy innen már nincs visszaút a régibe.
A fotonövről valoszínűleg sokatok hallott már, mely magas frekvenciájú részecskekkel bombáz, a galaxis mas részéről. El kell szakadnotok a régi energiarácstól és megteremteni az újjal való összeköttetést.
Úgy megy át a bolygótok ezen az övön, mint az autó az autómosóban… és még csak most kezd belépni. Ahogy átmentek ezen az övön, a régi rendszerből/mintázatból semmi sem marad meg.
Ez nem az első eset, hogy a bolygótok átmegy ezen az extra tisztításon, de attól függetlenül, hogy sokan ezt katasztrófának tartják, ez éppen ellenkezőleg történik. Lesznek akik elesnek a folyamatban.


El lettetek szakítva ettől az "élet/vitális" hálótól. Direkt használjuk a vitális kifejezést, mert élettel teli entitás, amely nem csak energiát és információt küld, hanem fogad is mindattól ami hozzá van kapcsolódva. Tehát egy kétirányú rendszer, ami azért van így létrehozva, hogy hatékonyan tudjon kommunikálni mindazzal ami hozzákapcsolódik.
Mivel nagyon-nagyon régóta vagytok elszakitva ettől a hálótól ezért sok dolgot kell frissíteni(updatelni). Mint amikor hallhatjátok azokat a történeteket, hogy valaki sok évre elveszik a dzsungelben és mikor megtalálják, képtelen a modernkori társadalomban tevékenykedni.
Ezért jön a fotonöv. Hasonlíthatjuk egy óriási könyvtárhoz amiben mindaz az informació és tudás megtalálható amiről lemaradtatok az elmúlt periódus alatt. Most ennek a könyvtárnak az ajtajában álltok. Fel lesztek információval frissítve, hogy együtt tudjatok dolgozni a fejlettebb civilizációkkal.
Sok információ úgy fog eljutni hozzátok, hogy nem is fogtok róla tudni, kivéve talán azt, hogy érzitek a fizikai testeteken a heves hatását. Nagyon-nagyon fáradtnak és elcsigázottnak érezhetitek magatokat és ezekben a ciklusokban valószinűleg extra pihenést fogtok igényelni.


Halgassatok a testetekre, bánjatok vele rendesen, mert nehéz időszakon megy keresztül. Úgy fog néha tűnni, mintha ez a sok lezúduló energia túl sok lenne, de ha összpontositott tudsz maradni, akkor jól fogod viselni az elkövetkező időszakot. Igen, tudjuk, ez furcsa és elnyűtt tanácsnak tűnik, de ez a legjobb amit adhatunk. A kintről és bentről jövő félelem hangjai helyett keressétek meg azt az apró de erős hangot ami a szívetekből árad/szól. Viszont a szemeteket és a fületeket is tartsátok nyitva, mert rengeteg információ és dezinformáció is érkezik!
Az utóbbi a sötét erőktől, akik mindent el fognak követni, hogy meggátoljanak a célbaérésben! Félelemmel és félelemkeltőkkel fogtok találkozni, akik mindent meg fognak tenni ami tellik az erejükből, hogy rávegyenek a fényes jövőben való teljes hited elvesztésére!
Nagyon jártasak ebben, olyan régóta játszanak a félelem húrjain, hogy nem sok akkordot kell megpendíteniük ahhoz, hogy sokan a bűvöletébe kerüljenek. Sokatoknak akik megtisztítottátok magatokat, már pusztán az első dallamuk is hamisnak fog tűnni és könnyedén meglátjátok mi igaz és mi hamis.
A szívetek tudni fogja, mi az ami nem harmónikus. Ne feledjétek, a szabadság felé való utatokban bármilyen, hogy hepehupás is, nem vagytok egyedül, számos lény segíti utatok!
Csak tartsátok nyitva a fületek és szemetek és látni fogjátok!"


Folyt. köv.

Magyar nyelvű forrás:
http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123122
Hónap: 15375
Nap: 425