Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 10.rész

Aisha North csatornázása 10.rész

aisha-north-2.pngEredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom (Köszönjük!)

Ékezetekkel ellátta, szerkesztette és szépítette: Tóth Robi (és Köszönjük!:) )

 

 

"66. rész

 

Sokatok számára nap nagy szenvedés volt az utolsó néhány. A bolygót bombázó heves energiák megterhelték a testeteket és a lelketeket is. Azon se csodálkoznánk, ha az utolsó napokban sokan semmit sem tudtak elvégezni a bénultságtól. Néhány órán belül beléptek a 2012-es évbe és ezek az energiák felkészítenek az elkövetkező időszakra.

 

Ugye már mondtuk, hogy sokan maguk mögött hagyták már rég a 2011-es év energiáit és már az új év energiáit érik el. Ezt akár úgy is érezhetitek, hogy ti már a következő évet élitek, a körülöttetek lévő világ viszont még mindig az új év eljövetelét várja. Ez egy nagyon jó példa arra, hogy megmutassa, a bolygótok most két funkciót lát el. Egyiket azoknak, akik még mindig a régi idővonalhoz vannak láncolva. A másikat azoknak, akik áthidalták már ezt a szakadékot és az új idővonalra/idővonalba ugrottak. Lehet, hogy nehéznek tűnik a jelen helyzetben való manőverezés, de az új év(2012.) végére mindannyian kényelmesen fogtok tudni úszni a végtelen idő új óceánjában. Ez mellett látni fogjátok, hogy az emberiség másik része azzal szenved, hogy megpróbálja magát elszakítani attól a posványtól, amibe süllyedt(a saját választása miatt).

 

Egy kis időbe telik, amíg ehhez hozzászoktok. Képesek lesztek arra, hogy észrevegyétek az idő érzékelésében való különbséget, valamint azt is, hogy ugyanazt az eseményt két teljesen különböző módon is meg lehet tapasztalni attól függően, hogy azt választod, hogy a régi idővonalban szeretnél maradni, vagy az újból érzékeled.

 

Az eljövő év az egyensúlyért folytatott harc lesz, kedveseim. Hiszen sokan per pillanat egyszerre a két világban álltok és nagyon sok energiát fog igénybe venni, hogy továbbra is talpon tudjatok maradni, ha a régi idővonalhoz ragaszkodtok(azon csüngtök). Eljön az idő, amikor választásra lesztek kényszerítve és egyik vagy másik oldalra kell majd helyezzétek magatokat. Nem maradhattok kapcsolatban egyformán mindkettővel, mert ez széttépne benneteket. Erre a témára visszatérünk még, ahogy érzitek a szétválás hatásának erősödését. Az új idő eljövetelének jele hangosan lesz beharangozva és mindenkinek tisztán értetődően.

 

67. rész

Az idő változik és számos módon változtok ti is. A ti időérzéketek változik és ennek megvan az oka. Az idővonalak összeértek és az emberiség először választhatja azt, hogy egy teljesen új idővonalra áll át, a régi korlátozástól mentesen. Sokatoknak ez már elkezdett látszódni (megjelenni) és ez persze többféle új kihívást is okoz. Nem egyszerű letérni arról a rideg idővonalról, amire születésetektől fogva voltatok ráállva. Számunkra nincs ilyen probléma, hiszen mi egy olyan világban élünk, ahol az idő fogalma nagyon folyékony(képlékeny), így nekünk inkább olyan tapasztalatunk van, hogy az idő- és tér-kontinuumban lebegünk. Nektek ez nagyon furcsa. Olyan, mint egy teljesen új autót hajtani, melynek az irányítórészei nagyban eltérnek a szokásostól, de ahogy egy új autóhoz, így az idő új felfogásához is igen gyorsan hozzá tudtok szokni.

 

Az első jel arra, hogy valami új van, az, hogy máshogy kezded érzékelni az időt(máshogy, mint a többi ember). Számodra a nap hossza vagy a naptári nap úgy fog tűnni, hogy nincs szinkronban azzal, ahogy érzékeled, és ez még csak egyre hevesebb lesz, ahogy az idővonalak elkezdenek eltávolodni. Tehát az új idővonal és a régi egyszerre történik, így a kettő közt lévő törés olyan kicsi, hogy az emberek képesek egyszerre mindkettőben haladni(élni). Viszont eljön az idő, amikor szétválnak és az új vonalat csak azok lesznek képesek látni, akik úgy döntöttek, hogy ahhoz fognak kapcsolódni (azt választották – Tom). Ez most még furán hangozhat, de hamarosan meg fogjátok látni, hogy mennyire megváltozik az életetek amiatt, hogy ezt választottátok és ez még jobban el fog benneteket választani azoktól, akik a régihez kapcsolódnak.

 

Sok dolog fog kívül ugyanolyannak tűnni, de a ti érzékelésetek radikálisan meg fog változni és még tisztábban fogjátok látni, hogy a régi idővonal mennyire hátráltatja az emberiséget. Jusson eszedbe, hogy ez azért van, hogy bebetonozza a kiszolgáltatottság érzését, valamint hogy mindenkit abba az eszmecsapdában tartson, hogy lineáris életet él, ahol a születés és a biztos halál bekorlátoz mindent. Amint elhagyjátok ezt a régi idővonalat, elkezditek majd látni, hogy mennyire korlátlanok is vagytok. Az idő már nem lesz számotokra akadály, csupán előny. Ez sok más meglátáshoz fog vezetni, de egyelőre csak annyit árulhatunk el, hogy látni fogjátok, eddig mennyire le voltak csökkentve képességeitek.

 

Az idővonalak eltávolodása egy teljesen új valóságot fog hozni az életedben. Nem azt jelenti, hogy el fogsz tűnni a Föld felszínéről, egyáltalán nem. Viszont nagyon távolinak fogod érezni a többi ember valóságát(amiben ők élnek). Hadd fejtsük ki bővebben. Ugye most két párhuzamos világ van érvényben. Egyik tartalmazza mindazokét, akik még nem ébredtek fel, a másik pedig azokét, akik úgy döntöttek, hogy folytatni fogják a felemelkedési folyamatukat. A felszínen ez a két világ egynek tűnik. Ahogy már mondtuk, ez azért van, mert a két összeszőtt világ(idővonal) nagyon kis mértékben tér el egymástól(jelen pillanatban). Így azt érzitek, hogy ugyanazon a talajon lépkedtek, mint a többi ember körülöttetek, de igazából nem így van. Olyan, mintha a régi világ még mindig előtted lebegne, mintha egy vékony kéreg lenne az új világra húzva. Ez azért van, mert titeket nem lehet egyből egy új világba szállítani, mint ahogy a vallási iratok is írtak az elragadtatásnál. Igazából a folyamat ugyanaz, csupán a valósága nem olyan drámai hatású, mint ahogy sok látnok megjósolta. Inkább egy fokozatos folyamat, de biztos lehetsz abban, hogy ha átléptél az újba, átléptél a választóvonalon, onnan már az lesz az otthonod. A régi világ még létezni fog, és képes leszel oda-vissza lépegetni(váltogatni) még egy ideig. Egészen addig, amíg a megnövekedett rezgésed túl kényelmetlenné nem teszi a folyamatot.

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy közületek sok embernek ez az ide-oda váltás nagyon fontos lesz, hiszen még nagyon kapcsolódtok a régi világhoz. Vagy a közeli barátok és a családotok miatt, vagy pénzügyileg, illetve más kötelezettségek miatt. Ezek a kapcsolódások nem fognak és nem is bírnak hirtelen végetérni, így azt se várhatod el, hogy felszabadulj minden teher alól, amit még cipelsz. Arra viszont felkészülhetsz, hogy eljön a nap, amikor elszakadsz tőlük és arra is ideje felkészülnöd, hogy mi veszi át a helyét, ha befejeződött az átmeneti periódus. Az időzítés fontos. Azzal tisztában vagyunk, hogy sok embernek a régi bilincsektől való megszabadulás nem tud azonnal eljönni, ezt a folyamatot fokozatosan kell megtenni és nem lehet erőltetni(kierőszakolni).

 

Miből áll ez az elkülönülési folyamat? Hadd adjunk néhány példát. Ugye ez egy fokozatos folyamat. A régi világ és az összes vele kapcsolatos dolog mintegy valamilyen fajta álomnak kezd tűnni, mintha a televízióban valamit lenyűgözve látnál. A bolygótok állapota egy drámának fog tűnni, ami azért van, hogy lenyűgözze és munkába fogja(alkalmazza) az emberiség alapvető ösztöneit. Egy olyan hely, ahol sok ember szenved, ahol a béke és a jólét nagyon távolinak tűnik. Azt fogod érezni, hogy egyre jobban elkülönülsz ettől(leválsz róla), mintha már nem vonatkozna rád, mintha csak egy műsor lenne a tömegnek. Ez nem azt jelenti, hogy fagyossá válsz, hogy nem leszel képes a többiekkel együttérezni, mindez távol áll ettől. Ez azt jelenti, hogy végre átlátsz a valóságnak tűnő világon és meglátod, hogy mi is az valójában. Csupán egy illúzió, egy való-világ dráma játék, melyet milliónyi ember játszik, nem tudva arról, hogy csupán játékosok ebben a végtelen hatalmi és kapzsi játékban, melyet azok szerveztek(rendeztek) meg, akik azáltal szórakoznak és érzik magukat többnek, hogy megtévesztik(manipulálják) a többieket.

 

Meg fogod érteni, hogy ez a dráma már évezredek óta zajlik és most jött el az ideje annak, hogy kivond belőle magad. Más szavakkal; azoknak hagyod meg a színpadot, akik továbbra is ebben a játékban szeretnének játszani. Számodra az élet végre valósággá válik, hiszen innen kezdve Te vagy az, akik eldönti a kimenetelét, nem pedig a bábjátékosok, akik a színfalak mögött rejtőznek és onnan mozgatják a szálakat.

 

Ez sok embernek nagyon durván hangzik, sokan nem is tudják elképzelni, hogy mi lesz az emberiséggel akkor, ha elengedik abbéli hitüket, hogy a fényük által megmentik a világot. Fényed továbbra is ragyogni fog az emberiségre. Sőt, még erősebben fog, hiszen elkülönítetted magad a drámától és találtál egy magaslati pontot, ahonnan még messzebbre tudsz ragyogni. Továbbra is el fogod végezni azt a munkádat, amiért itt vagy. Azt, hogy a fény egyre jobban ragyogjon. Így azok számára, akik még a régi drámában raboskodnak, ez egyre szembeötlőbbé válik és ha úgy döntenek, akkor segítségként használni tudják a fényed, hogy elhagyják a színpadot, hogy letépjék a manipulátorok zsinórjait és végre kilépjenek a szabadba, ahol ti éltek.

 

68. rész

A mai üzenetet lehet, hogy kicsit nehéz lesz megérteni, mert a bolygótokon történő változások tudományos szemszögből történő megközelítésével fogunk foglalkozni. Ugye a tudósaitok hosszasan és erőteljesen kutatnak az úgynevezett „isteni-részecske” után, melyet Higgs-bozonnak neveztek el, de eddig mindig szem elől tévesztették. A nyomait ugyan már megtalálták, de a konkrét tényeket erről a kis – viszont nagyon fontos – összetevőről eddig nem lelték meg. Ne tévesszen meg, ezek a részecskék valóban léteznek, de nem hasonlítanak azokra, amelyek után kutatnak. Ez úgymond egy kutatás a láthatatlan után, hiszen az átlagos ember szemének láthatatlanok ezek. Nem az apró mérete miatt, hanem mert még nem jöttek rá, hogy a megfelelő mennyiségű energia után kutassanak.

 

Ezidáig a tudósok az atom magjának mélységeiben kutattak és ugyan egyre kisebb összetevőket találtak, de csupán bizonyos töredékét találták meg annak a fénynek, melyet ezek a tárgyak kisugároznak. Nem véletlenül utalnak erre a láthatatlan energiatömegre, mint sötét anyag és sötét energia,…. de eddig még ezt nem tudták kimutatni. Ez azért nem valósult még meg, mert ez a sötét anyag az az energiaforrás, melyet úgy lehet felhasználni, hogy soha ne fogyjon ki. Ez az eredeti perpetuum mobile(örökmozgó) és szó szerint zűrzavart okozna ez a tudás, ha rossz kezekbe kerülne, ill. mondhatnánk úgy is, hogy rossz elmékbe. Ezt ugyanis nem az aggyal kell megérteni. Az agy túl korlátozott és jó okkal az.

 

Ti emberek úgy tartjátok, hogy az agy a tudás forrása, ahonnan a civilizációt előrevivő összes nemes gondolat származik. Ez távol áll az igazságtól, hiszen az elme azért létezik, hogy működni tudjatok a legalacsonyabb szinten. A mi tudásunk nem olyan, hogy egyénenként felfoghatnánk, és magunknak tarthatnánk meg. Egy nagy információs óceán, melyet közösen érünk el(és osztunk meg), mindenki javára. A korrupt emberi elme számára viszont bármilyen tudás csupán egy célt szolgál: azt, hogy gazdagabbá tegye őt, lehetőleg a többiek kárára. A lényeges tudást visszatartják, ez mellett ha jogvédetté tehető és még magasabb áron adható el, az még jobb nekik. Ugye, csak általánosságban beszélünk, mert az emberi agy képes csodálatos szépséget is alkotni, akár zenét vagy művészi alkotást, képes gondoskodni, együttműködni.

 

Sok bátor lélek van, akik éhezik az igazságot és kutatnak az emberi problémák megoldásaira. Azt viszont ne higgyétek, hogy a tápláléklánc tetején lévők meg fogják ezt engedni nekik. Ha mégis rátalálnak valamire, akkor nevetségessé teszik, vagy rosszabb esetben likvidálják őket. Sokan hallhattatok már olyan találmányokról, melyek ha jól használnák őket, akkor felszabadíthatnák az emberiséget a fosszilis üzemanyagok rabszolgaságából. De hol vannak ezek a találmányok? - kérdezhetitek. Hadd meséljük el, hogy jól el vannak „ásva” (rejtve), és maguk a feltalálók is félre lettek söpörve. Jusson eszedbe, az olaj túl sok „fogaskereket” olajoz a bolygótokon, az olaj utáni kereslet és kínálat forgatja ezeket. Az egész kapzsi gépezet az olajtól függ, bármilyen végletekig elmennek, hogy továbbra is használatban maradjon. A kis hüllő agyuk nem tudja elképzelni az életet nélküle, hogy ez az állandó pénzfolyam ne érkezzen a bőröndjeikbe.

 

Visszakanyarodva a tudósokhoz, melyek a kis részecskét keresik, azt a hiányzó kapcsot, mellyel össze tudnák rakni a hipotézisüket. Ugye nélküle az egyenlet nem megoldható, így a fejüket vakarják. Annyi minden lett befektetve ebbe a „fizikai szent grál” keresésébe, de mindhiába. Ez egy jól összerakott füst és tükör projekt, mely oly sok okos fejet a rossz irányba fordít(hogy ott keresnek). Mi viszont már látjuk, hogy bizonyos fejek a másik irányba kezdenek keresgélni. A megvilágosodottak(felemelkedett mesterek) sok rejtett tudást palántálnak ezekbe az emberekbe, most pedig ez a tudás kezdi a hangját hallatni. Persze a „józan ész”(logika) hangja közben állandóan el akarja hallgattatni. A tudás viszont nem valami mozdulatlan, élettelen dolog. A tudás, amelyre utalunk az az, amely a Minden Ami Van-tól származik, már elérkezett néhány tudós elméjébe, valamint szívébe. Elkezd gyorsan nőni, hiszen a megfelelő talajba került, hamarosan pedig olyan pompássá virágzik, amitől eláll majd a lélegzetetek.

 

Először majd csak egy kisebb csoport fog róla suttogni, hiszen hihetetlen lesz. Kételkedni fognak és újra fogják tesztelni, de az eredmény mindig ugyanaz lesz. Nem marad más választásuk, csak hogy elhiggyék. Mindenki látni fogja a kemény munkájuk eredményét, és a régi dogmákat örökre el kell ásni. Vele együtt a látszólag soha el nem tűnő pénzügyi hiányt is, melyből származó bevétel csupán néhány nagyon-nagyon mély zsebbe kötött ki. Viszont nem fogják önkéntesen engedni a bevételeiket, de képtelenek lesznek megállítani az intelligencia forradalmát. Mert ez nem állítható meg.

 

Ideje lesz kisöpörni a szemekből a homokot és félretolni a régi gondolkodást. Oly sikeresen tudtátok elültetni azt a tudást, melyet már régóta sugárzunk felétek, az eredmények pedig végre megjelennek. Nem csupán halk suttogásként a CERN képernyőin, hanem számos, függetlenül történő eseményként a bolygó több laborjában. Ne tévesszen meg, a sötét elmék ugyanúgy megpróbálnak majd hasznot húzni ezekből az új felfedezésekből, mint ezidáig. Azonban most nem lesz megengedve ezen dolgok jogvédése és egyéni tulajdonkénti felcímkézése. Ez az egész emberiség fejlődéséért van, és csupán így lehet felhasználni. Ha erővel próbálják elvenni, határozott módon meg fogja torolni és szó szerint az arcuk előtt fel fog robbanni azoknak, akik mások kárára próbálnának meg hasznot húzni belőle.

 

Tudjuk, hogy ez így mesésnek hangzik – és hiába keresitek, a hírek főcímeiben nem találjátok –, de higgyétek el, az eljött új hajnal és vele együtt egy újfajta intelligens ember(i lény) is. Olyan fajta, aki képes bármit kockáztatni azért, amit értékesnek tart. Őket már nem lehet meggyőzni, hogy feladják ezt egy maréknyi aranyért. A történelem során először korruptság nélküli elmék fognak elérni(megtenni) fantasztikus felfedezéseket és pont azért jöhet ez így létre, mert korrupciótól mentesek.

 

Nem véletlenül történik ez most. Ugyanis csak most sikerült a tudatosság szintjét ennyire megemelni. Annyira, hogy rákapcsolódhassatok az örökké jelenlévő tudás központjaira, melyet a tudósaitok sötét anyagnak neveznek. Viszont azt fogják találni, hogy távolról sem sötét. Csak a legtisztább elme és a legtisztább szív tudja elérni. Bárki, aki nem üti meg ezt a mércét, ki lesz ebből zárva. Így nyugodtak lehettek, az ebből származó bármilyen fejlesztés csakis életet támogató lehet, soha nem lehet senki kárára és a drága kis bolygótok kárára sem. Isten hozott a jövőben benneteket kedveseim, itt annyira ragyogóbb minden. Reméljük, már látjátok a függönyök mögül szűrődő fényt. Mi tudjuk, hogy már csak idő kérdése, hogy úgy döntsetek, itt az ideje elhúzni azokat, hogy a fény – szó szerint – elárasszon benneteket.

 

69. rész

Van, amikor az emberiség az ismeretlenbe lép, és ebben az évben(2012-ben) az idő eljött arra, hogy megtörténjen egy ilyen lépés. Sok embernek az elkövetkező néhány hónap több mint kihívó lesz, hiszen annyi változással fognak találkozni, nagyon rövid idő alatt. Igaz, hogy már felkészültetek erre, de amikor elindul a műsor, sokan vissza fognak fordulni a félelemhez. Senkit nem hibáztatunk, ha így dönt, csupán kijelentjük, hogy ez az út nem a gyenge szívűeknek való és ez nyilvánvalóvá is válik az elkövetkező hetekben.

 

Annyi minden félre lett már söpörve az egyre növekvő áramlatban, de most egy változás-vihar előtt álltok, amely még a stabilnak tűnő egyének alól is ki fogja rántani a talajt. Ez nem ijesztgetés, csupán jó tanács, készülj fel bármire. Többek elmondták már, hogy mi fog történni, de sokan pontatlanul tették ezt. Ez érthető is, hiszen felfedezetlen területen jártok, szinte lehetetlen intellektuális találgatással megjósolni, hogy mi fog következni.

 

Lehet, hogy furán fog hangzani, de az életetek a feje tetejére fog állni, a szó minden értelmében, de ennek a változásnak a végeredménye nagyon is pozitív lesz, számotokra. A változások, melyekre utalunk, nem valami felszíni sminkelése a bolygótoknak, mely egy kicsit élhetőbbé teszi. Nem, ez egy teljes átváltozás. Várd a csodát, mert csodálatos lesz az, amit kapni fogtok, viszont a régi szemetet el kell, hogy mossa a beérkező Fény. Ahogy már mondtuk, ennek a megtisztító folyamatnak teljesnek kell lennie és az is lesz, sokaknak ez fájdalmas, de elkerülhetetlen. Készülj fel, amennyire csak tőled telik.

 

Már beszéltünk a párhuzamos idővonalakról, amelyek a bolygótokon érvényesülnek a megtisztítási folyamat során, ez most játékba lendül. Eljött az ideje, hogy határozott választást(voksot) tégy le az mellett, amelyik idővonalra(idővonalba) helyezed a jövődet. Azt tanácsoljuk, hogy dönts bölcsen. Jusson az is eszedbe, hogy nem elég ehhez pusztán a szó, hanem a benned lévő hang dönti el, hogy a régi idővonalhoz vagy az újhoz szeretnél csatlakozni. Könnyűnek hangzik, de lehet, hogy a lelked és az egód még nem játszotta le ezt a csatát. Ez most nem olyan, mint egy új autót, vagy új munkát választani. Arról döntesz, hogy ezentúl a lelkedre hallgatsz, vagy örökre az egó diktálta világ csapdájában maradsz. Azt se felejtsd el, hogy az ego semmitől sem fél jobban, mint a saját eltűnésétől(eltörlésétől) az erős lélek által. Ezért mindent meg fog tenni, hogy azt hidd, hogy már feladta.

 

Annyian be lettetek már csapva abban a gondolatban, hogy már el sikerült tüntetnetek az összes maradványát annak az öreg és kitartó hangnak(egó), mégis újra és újra úgy találjátok, hogy a viselkedés régi mintázatában vagytok, mely azért van felállítva, hogy meggátolja a saját hatalmatok/erőtök megtalálását. Bízz magadban! Ha mélyen belülre mész, akkor meg fogod ennek az igazságát találni, valamint a szükséges erőt is ahhoz, hogy elvágd a régivel való kapcsolatot. Régi tanácsnak tűnhet, de nagyon is időszerű, hiszen most van itt az idő az eléggé bátraknak, akik be szeretnének szállni az új felé induló vonatba.

 

109. rész (2012. március 24.)

Az elmúlt hetekben bejövő energiákról fogunk szólni. Ugye, nem mindegyik hagy maga után olyan gyönyörű nyomot az égen, mint a sarki fények. Vannak más fajta energiák is, melyek sokkal kézzelfoghatóbb dolgokat hoznak létre és amelyekre a tudósaitok elkezdtek felfigyelni. Elkezdték mérni a bolygótok körül száguldó feltöltött részecskék számát és gyakran meglepő, valamint érdekes eredményeket látnak, hiszen a monitorjaikon látott számok egy cseppet nagyobbak annál, mint amit vártak. Ez csupán a kezdet, még jobban fogják vakargatni a fejüket. Úgy gondoljuk, azt a kifejezést, hogy „a normális szintek feletti” egyre gyakrabban fogjátok hallani. Számos szokatlan mintát fogsz látni, nem csak az időjárásban, de más területeken is. Minden felgyorsul, az eddig kapcsolat nélküli dolgok elkezdenek egyre gyorsabban összekapcsolódni, és ez érdekes következményekkel fog járni.

 

Jusson eszedbe, hogy az a sok dolog, amit biztosra veszel, valójában csak egy sor eddig változatlannak tűnő szabály miatt van. De most ezek a szabályok elkezdenek megváltozni, látszólag véletlenszerűen. Több olyan területen is sok probléma jelentkezik majd, ahol eddig nem volt. Más szavakkal írva, várd a váratlant és semmit se vegyél biztosra. Az emberek általában magasabb rendűnek tartják magukat az őket körülvevő Teremtéstől, de most érezni fogják, hogy több területen is ki fognak csúszni a dolgok a kezeik közül. Annyira függővé tettétek magatokat a sok elektromos berendezéstől és rendszertől. Bombabiztosnak hívjátok(foolproof,, vagyis bolondbiztos angolul – Tom), de majd meglátjuk, ki fog bolondnak tűnni, amikor a természeti erők elkezdenek egy kicsit nagyobb skálán mozogni/játszani.

 

Tartsátok nyitva a szemeiteket és füleiteket, legyetek éberek. A fejlett civilizációnak nevezett törékeny szerkezetben semmi sem garantált, ne csodálkozzatok tehát, ha a rendszerek/szerkezetek elkezdik felmondani a szolgálatot, ill. itt és ott elromlanak. Ne ragadjon magával az aggodalom, ami oly sok ember elméjét fogja eluralni. Sokkal „fertőzőbb” lesz, mint most gondolnád, amikor az emberek úgy találják magukat, hogy képtelenek a dolgokat úgy csinálni, ahogy eddig normálisan szokták. Hamarosan a normális nap egy cseppet kalandosabb lesz, mint azt valaha is remélted volna, szóval dolgozzatok az egyensúlyotokon.

 

110. rész (2012. március 26.)

 

Az önellátóság témáját szeretnénk megbeszélni, de lehet nem pont abban az értelemben, ahogy elvárnátok. Nem úgy utalunk rá, hogy összegyűjtitek és felhalmozzátok magatoknak az élelmiszert és a ruházatot, hanem a felemelkedés szemszögéből. Sokan mindenfelé keresgélnek, hogy találjanak valamit, ami segíti őket a megvilágosodás utáni keresésben, de hiábavalóan keresik a segítséget, mert a válaszok nem kívülről fognak jönni.

 

Már sokszor elmondtuk, hogy ti már most is birtokoljátok az összes képességet, az összes jártasságot ahhoz, hogy beteljesítsétek ezt a keresést, de ti ezeket elfeledtétek, ezáltal jócskán lecsökkentettétek az erőtöket/hatalmatokat. Annyiszor sulykolták belétek, hogy nem tudtok önellátóak lenni, annyi példával támasztották alá, hogy mi fog történni, ha magatokra maradtok a válaszok keresésében. Számos módon mondták el nektek, hogy káosz lesz és felfordulás, valamint az emberiség egyetlen lehetősége a túlélésre, ha lemond a hatalmáról és azoknak adja, akik föléjük helyezték magukat a hatalmi játszmában, melyet felállítottak a bolygótokon. Az irányítók minden eszközzel azt az érzést erősítették, hogy ti nem vagytok arra képesek, hogy irányítani tudjátok az életeteket, rengeteg szabályt és rendszerezést állítottak fel, ami a születésetektől egészen a halálotokig irányít benneteket.

 

E végtelen szabálylista mellett még ott vannak azok az emberek is, akik önmagukat kinevezve elkezdték őrizni a „helyes viselkedést/magatartást”. Muszáj betartanod a szabályokat, különben kilépsz az általánosan elfogadottak határán és ez következményekkel jár. A jámborokat, akik betartják ezeket a szabályokat, jutalmazzák. Ezzel szemben az olyan embereket, akik elkülönítik magukat az agymosó mintától, egyáltalán nem értékelik. Nagy a kísértés, hogy lemondj a saját érzeteidről, amelyek a helyesre és a helytelenre vonatkoznak és hogy találj valakit vagy valamit, ami megmondja, hogy mit tegyél. Ez a rendszer annyira erőtlenné tett, hogy nagyon nehezen hiszed el a saját hatalmadat/erődet, miután több életet is ez a diktatórikus rendszer alárendeltjeiként éltél le. Most viszont fel kell magad szabadítani és ehhez létfontosságú, hogy megtaláld a saját hatalmadat/erődet.

 

Az intelligenciád belső magjának megtalálása nem egyszerű, hiszen mindannyiban az egótok kitartó varázslata alatt álltok és ez az egó jól ki van képezve arra, hogy mindig visszatereljen a kijelölt útra. Tehát két oldalról is harcolnotok kell az ellen, hogy elvegyék a hatalmatokat, belülről is és kívülről is. De ha egyszer áttöröd a falat, azt fogod találni, hogy a dolgok könnyebbé válnak, viszont ekkor egy újabb akadályba ütközöl. Hirtelen egy rakás, önmegvalósítási területeken „jártas” emberrel fogod magad szembetalálni és ők végtelen jótanáccsal fognak ellátni, könyvek, szemináriumok, szabályok formájában, hogy elérhesd a megvilágosodást. Sokan ebből nagy bevételt kaszálnak. Ez mellett a saját egójukat is erősíti ez, hiszen felsőbbrendűnek érzik ilyenkor magukat.

 

Ne tévesszen meg, mert sok jó ember van is odakint, akik abban segítenek, hogy a többiek is megtalálják a saját hatalmukat, akár közvetlen vagy közvetett módon, cselekedeteikkel vagy szóval. Nem azt mondjuk, hogy nincs semmi segítségre szükséged a válaszok megtalálására és ez a segítség több módon is megjelenhet. Akár véletlenszerű találkozás, akár könyv, de bármi más formájában is. De jusson mindig eszedbe, hogy soha nem fogják neked MEGADNI a helyes választ, te csak az ESZKÖZÖKET fogod megkapni, hogy megtalálhasd a válaszokat, hiszen a válasz, amely után kutatsz, mindig-mindig a te szívedben lesz.

 

111. rész (2012. március 28.)

 

Először is hadd gratuláljunk nektek, könnyű elfelejteni a már elért dolgok nagyszerűségét. Lehúznak benneteket a fizikai és mentális megmérettetések, de nekünk tiszta rálátásunk van és mi látjuk, hogy gyönyörű dolog történik, ahogy hihetetlen magasságokba emeltétek a bolygótok Fényállapotát. Azt is jól tudjuk, hogy a ti nézőpontotokból ez nem így látszik, hiszen a dolgok komorabbnak tűnnek, mint eddig bármikor.

 

Mindenféle veszély övez. Azok is, amelyek környezeti természetűek és azok is, melyek a kapzsi emberi elméből származnak. Így nagyon nagy sötétségnek vagy kitéve, ahogy körülnézel. Ezt látod, ha arra nézel, amerre a kormányaitok, vezetőitek és a tömegmédia irányítja a figyelmedet, hiszen a legjobb érdeküket az szolgálja, ha semmilyen módon nem emeled fel a szellemedet(a „spirit” itt kétértelmű, hangulatodat is jelentheti – Tom). Ezért nagyon fontos, hogy gondosan megválogasd az érdeklődési területedet, csupán ekkor leszel képes elszakítani magad a komor és lehangoló környezettől, melyet ezek a félelemkeltők festettek fel. Amint láthatod, egy egyre jobban ragyogó világban élsz, de mint ahogy már mondottuk is, egy vékony rétegű sötét köd burkol, amely áthatolhatatlannak tűnik. Ha csupán egy kis lépést is teszel a helyes irányba, akkor látni fogod, hogy kitisztul minden, mint ahogy azok, akik magasabbra másznak, a köd fölé tudnak emelkedni. És mint ahogy ők is, te is a legragyogóbb napsütésben tudsz fürödni, ugyanakkor az emberiség többi része, akik úgy döntöttek, hogy a sötétben maradnak, továbbra is a sűrű ködben élnek.

 

Ez a szabad akarat útja, megválaszthatod, hogy továbbra is a ködbe burkolózva élsz, vagy merészelsz lépéseket tenni, hogy felszabadítsd elmédet és lelkedet ebből a csapdából. Még ha ezek a lépések jobban is fájnak, mint ahogy valaha is gondolni merted, akkor is megéri minden fájdalmas pillanatért, amikor friss levegőt tudsz majd venni, mely nincs aggodalommal és félelemmel beszennyezve, mely annyira áthatja az alacsonyabb(rezgésű) részeket. Úgy gondoljuk, már volt alkalmatok valamennyi lélegzetet venni ebből a tiszta levegőből, de ekkor újra elkap ez a látszólag véget nem érő áthangolódás és akkor megint elfelejted a körülötted lévő tiszta kilátás(panoráma) ízét.

 

Ezt nem kritikának szántuk, kedveseim, csupán emlékeztetőnek, hogy már így is túlteljesítettétek azt, amire vállalkoztatok és óriási lépéseket tudtatok megtenni ezen a dombos úton. Ez a felfelé vezető út nagyon hosszúnak tűnt, talán észre sem vettétek, hogy az emelkedő szöge egy kicsit csökkent. De még mindig megfeszítőnek tűnik, pedig igazából már elég magasságot értetek el, hogy egy kicsit lelassítsatok és megízleljétek a kilátást. Fontos néha ezt megtenni, hiszen ha visszanézel, hogy milyen távolságot is tettél meg, akkor tudod jobban megítélni azt a terepet, melyet magad alá gyűrtél(legyőztél).

 

Azt is tudjuk, hogy közületek sok embernek ez a folyamat néha helyben járásnak tűnik, mintha nem is lépdelnétek előre, ez érthető. Ezért szeretnénk rámutatni, hogy számos módon túltettetek az összes elváráson, és egyikőtök sem hasonlít már ahhoz a személyiséghez, aki volt az út kezdetén, még messziről sem hasonló. Lehet, hogy nektek úgy tűnik, ugyanaz néz vissza a tükörből, de ez csupán azért van, mert még mindig a régi és nem annyira hatékony szemetekkel látjátok magatokat(fizikai szem – Tom). Próbáljatok mélyebbre hatolni, kedveseim. Látni fogjátok, hogy már elkezdtétek az átalakulásotokat valami sokkal ragyogóbbá és csillogóbbá, valamint gyönyörűen erősebbé, mely szó szerint túl fogja ragyogni azt a régi éneteket, mely még mindig a felszínhez ragaszkodik.

 

Az utolsó csúcs még nincs megmászva, de soha ne féljetek attól, hogy kicsusszan a kezetek közül(hogy elérhetetlen). Lehet, hogy távolinak tűnik, valahol magasan a fellegekben, de az igazság az, hogy már majdnem el tudjátok érni és megtapintani. Eljutottál idáig és ez már garantálja, hogy elég bátorság és erő van benned ahhoz, hogy végig kitarts. Mindig emlékezz arra, hogy nem szabad elveszíteni az önmagatokba vetett hitet, mert már csak ennek az elvesztésével tudnátok ismét lezuhanni a mélybe. Azt pedig ugye nem szeretnétek, hogy a kemény munkátok kárba vesszen. Azért vagy itt, mert elhoztad ide magad, szó szerint, a két lábadon. Az út nagyobb része már meg van téve és ugyan az utolsó szakasz nem nevezhető sétagaloppnak, de mégis úgy gondoljuk, hogy élvezhetőbbnek fogjátok találni, ha a tekinteteteket a gyönyörű kék égre szegezitek, nem pedig az alattatok fekvő gomolygó ködre.

 

Egy kis lecke a bőségről (2012. március 29.)

 

Az idén korán jött a tavasz és lementem megnézni a veteményesemet. Eddig hó borította, de a magas hőmérsékleten többnyire elolvadt mindenfelé. Kíváncsi voltam a virághagymákra, amelyeket ősszel ültettem, hogy elkezdtek-e kihajtani, és igen, mind elkezdett! Emellett nagy csodálkozásomra azt látom, hogy új élet indult meg a kelbimbóból, melyet úgy hagytam télen. Decemberben szedtük le az utolsót, de a hó miatt néhány ott maradt a szár alján. Ezek most új életre keltek a meleg tavaszi napon. Gyönyörű, zöld füzérként díszítik az amúgy élettelen szárat. Számomra ez egy emlékeztető volt, hogy mennyi bőség is rejlik a látszólag élettelen/mozdulatlan talajban. Az Anyatermészet nagylelkű az ajándékaival és ma abban az élvezetben lehetett részem, hogy idén először friss zöldséget ehettem. Számos alkalmunk lesz még az elkövetkező hónapokban hálát adni ezért a bőségért, különösen, ha eszünkbe jut a szokatlan helyekre is benézni. Nem csak a természet ad sok ajándékot, hanem az emberek is, főleg azok, akiktől egyáltalán nem várod(el). Jusson eszedbe az is, hogy néha könnyebb adni, mint elfogadni, ezért jó ötlet emlékeztetni arra, hogy nyílj meg mások nagylelkűségére, különben gyönyörű ajándékról maradhatsz le."

 

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-10r%C3%A9sz/380327298657456

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123265
Hónap: 15357
Nap: 452