Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 12.rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom (Köszönjük!)

Ékezetekkel ellátta, szerkesztette és szépítette: Tóth Robi (és Köszönjük!:) )

 

channeling.gif"74. rész

A mai üzenet során a sötét anyag és sötét energia rejtélyeibe szeretnénk újra elmerülni. Eddig rejtve maradt tudósaitok előtt ez a mindent átható intelligencia. Megtapsoljuk azt az igyekezetet, hogy egyre mélyebbre próbálnak hatolni az ismeretlen mélységeibe, de ahogy már mondtuk, az avatatlan szemnek lehetetlen lesz ennél tovább hatolni, mint ameddig eljutottak. Viszont, mi - a fénymunkások hálója segítségével - néhány embert „rásegítünk”(néhány bölcs férfit és nőt), hogy megnyissák a szemüket erre. Ezen emberek szemén és elméjén keresztül a csendes, de mindig jelen lévő energia rejtélyei elkezdik felfedni magukat.

Az univerzum – pontosabban multiverzum – egy élő-lélegző entitás. Persze, a lélegzésére az áramlatok cseréjeként utalunk, nem pedig arra a folyamatra, ahogy percenként a tüdőtök oxigénnel látja el a véreteket. Nem, ez a folyamat egy lassú, de szilárd ritmusa az áramlatoknak, melyek átáramlanak az egész univerzumon, és ahogy az emberi lény be és kilégzése, úgy ez a folyamat is létfontosságú bizonyos anyagok szállítására. Ugye tisztában lehetsz azzal, hogy a tested nem csak azért használja a tüdődet, hogy az élethez fontos elemeket lásson el, hanem azért is, hogy eltűntesse a nemkívánatos része(cské)ket a rendszeredből. Tehát ez egy kétutas rendszer, táplálja és megtisztítja egyben a testedet. Hasonlóan lehet leírni ennek a sötét anyagnak, vagy energiának a funkcióját, amint behálózza az univerzumot.

Már említettük, hogy ez a végső energiaháló, ahol minden ami csak létezik, megtalálhatja a végtelen forrást, nem csak az életenergiához és működéshez szükséges, hanem ez mellett, itt van tárolva az összes kollektív élő memória is, mely mindenki számára elérhető. Ez alatt értjük azokat a lényeket, akik megfelelnek ennek az anyaméhnek az elérésére. És ahogy már említettük, az emberi lények régóta le lettek vágva erről a hálóról, a világegyetem sötét sarkaiból származó hívatlan „lakótársaknak” köszönhetően.

Erre még visszatérünk, de hadd folytassuk ennek a mindent átható anyagnak a hatásával az egész teremtésre. Kanyarodjunk csak vissza a belégzésre és kilégzésre, és hogy mit csinál ez a lassú, de állandó ritmus. Az energia és információ átadását hasonlíthatod a belégzéshez. Olyan, mintha egy zsinórra lenne kapcsolva, amely élettel töltve pulzál és biztosítja, hogy az életerő egyenletesen el legyen osztva a multiverzum minden sarkába vagy sejtjébe. Ugyanakkor, egyenlő arányú tudás szétosztást is biztosít. Abban a pillanatban, ahogy valami rákapcsolódik erre a „zsinórra”(hálóra), automatikus elérést kap az összes, bárhol a hálón megtalálható intelligenciához.

Hadd magyarázzuk meg. A tudás közös forrásként tekinthető, amikor valamire fény derül, attól a pillanattól fogva egy nagy memóriabankban van tárolva. Minden entitás, aki rákapcsolódott, automatikusan eléri ezt az új információt. Olyan, mint amit „freeware”-nek(ingyenes szoftvernek) neveztek a számítógépes hálózatotokon, ahová bárki bejelentkezhet és ingyen letöltheti ezt az információt vagy programot, hogy fejlessze a szakképzettségét. Ez teljesen ellentétes azzal, mint ami most van a bolygótokon; a tudás nem csereeszközként van kezelve, hanem valami olyanként amely által hatalmat nyersz a többiek felett. Távol áll ettől a nézettől, hogy minden a közösbe tartozik és mindenki egyaránt használhatja, hogy ugyanazt a megértési szintet tudja elérni, hogy ugyanúgy tudjon tovább fejlődni.

Ez furán hangzik, de ez a kiegyenlítő hatás a legnagyobb titka a multiverzumnak, ez az, ami az alapja az egész szerkezetnek. A tudás hatalmi forrásként való felhasználását nem tolerálják. Ugyanúgy, mint ahogy azt sem, hogy ezek a bitorlók arra használják a hatalmukat, hogy fontos információkat tartsanak vissza és ezáltal uralják a többieket. Ez az egyenlő arányban szétosztott információ tiszta kommunikációt is biztosít. Így a különböző civilizációknak nincs nehézségük az egymással való kommunikációval, hiszen ugyanabból az energiabankból származó megértést osztják. A konfliktusok kitörése ezáltal minimális, hiszen lehetetlen valakit a sötétben tartani.

Visszatérve a kilégzéshez, vagy megtisztításhoz… Egy másik funkciója ennek a sötét anyagnak; Olyan, mint egy kozmikus mosógép vagy újrahasznosító állomás. Minden élőlény mellékterméket hoz létre a biológiai folyamata alatt. Az energia számos formában jut a testbe és fel is van használva, ezt követően a mellékterméket el kell távolítani. Nem az élelmiszer emésztésére gondolunk, hanem az energia „emésztésére”. Sok embernek ez a fogalom nagyon furcsa/idegen, hiszen eddig ezt semmilyen módon nem „látták”. Ti viszont már jártasak lehettek az energia letöltésben, de valószínűleg nem tudjátok, hogy ez egy kétutas rendszer. Ami bejön, annak ki is kell mennie valamilyen formában, ez az előre-hátra pulzálás az energiahálóban épp olyan fontos a jólétetekhez, mint a lélegzés.

A fizikai testetek meg kell, hogy „eméssze” mindezeket az új energiákat és hogy ezt megtehesse, fel kell, hogy tudja dolgozni ugyanúgy, mint ahogy az anyagcserétek is történik(ahogy üzemanyaggal látja el a testeteket). Tehát, be kell, hogy fogadja az energiákat. Fel kell, hogy dolgozza olyan módon, hogy elosztható legyen a rendszeretekben, fennakadás nélkül, elkerülve bármilyen stresszel teli hatást rátok nézve. Valószínűleg már hallottatok a „leföldelésről”. Ugye ez egy megerősítés, egy nagy mosoly erre a folyamatra, hogy ezeket az energiákat képesek legyetek „ki- és belélegezni” anélkül, hogy fennakadás jelentkezne a rendszeretekben. Ez az energiafogadó folyamat állandó kell, hogy legyen, de biztosítani kell neki a szabadon folyást is. Amennyiben ezt nem tudod biztosítani, a „melléktermékek” amelyek létrejönnek, meg fognak mérgezni.

Ez a folyamat a kozmikus szinten is hasonló, hiszen a teremtés minden egyes részecskéje állandóan „élve és lélegezve” van a hálóhoz kapcsolva. Az egész hálózat állandóan meg kell, hogy tisztítsa magát az összes „energiahulladéktól”, ez a szerepe a sötét anyagnak. Ne feledd, hogy az összes energia állandóan újra van hasznosítva, tehát bármilyen „hulladék” automatikusan vissza van alakítva egy olyan formába, amely ismét szétosztható a rendszerben.

Már említettük, hogy a Föld bolygó most egy különleges helyre/helybe lép be a kozmikus hálóban. Egy olyan helyen keresztül, amelyen rendszeres időszakonként áthalad, amelyet a „galaxis központja”-ként vagy fotonövként ismertek. Ugye úgy mondtuk, hogy ez egy kozmikus „autómosás”; egy olyan hely, ahol ez a megtisztító folyamat különlegesen mélyreható, és amelyen keresztüljutva különleges ragyogást kapnak a birodalmak. Ez változáshoz vezet mikro- és makroszinten is. Tehát, a tested minden egyes sejtjében is, és ugyanakkor nem csak az egész bolygódon, hanem az egész naprendszeredben is. Ez furán hangzik, de még a tudósaitok is dokumentálták a szomszédos bolygóitok légkörében történő váratlan változásokként. Minden kapcsolatban van(össze van kapcsolva), így ez is és bejelenti az annyira várt „tavaszi nagytakarítást”, ami új és könnyebb életet biztosít mindenkinek.

75. rész (2012. január 19.)

Sokatok számára az elkövetkező néhány hét a legkihívóbbak közé fog tartozni. A személyes kényelmetlenség mellett az egész bolygó érezni fogja a nagyon-nagyon heves energiakitöréseket, nem csak a Napból, hanem az űr mélyebb részeiről is. Sajnáljuk, hogy ezeket a híreket hoztuk, de már megszokhattátok, hogy ez a heves periódus elkerülhetetlen. Ezek az energiák lényegesek ahhoz, hogy az emberiség lerázza magáról a régi életmód bilincseit.

Már olyan régóta ugyanabban a kerékvágásban vagytok. Abban, amelyik a biztos kipusztuláshoz vezetne. Számos módon lettetek elvakítva, a bennetek lévő dolgok a változatlansághoz ragaszkodnak - fizikai szemszögből is és mentális szemszögből, úgyszintén. Annak ellenére, hogy oly sokan keresik aktívan a változást körülöttetek, még többen csendben és változatlanul állnak, még akkor is, ha a rabvilág lakójának nehéz terhe alatt nyomorognak. Persze, vannak kivételek, vannak, akik már megszabadították magukat ettől a rabigától és már az új idővonalon haladnak. Az emberi agy nehezen látja meg az új utakat, hiszen arra lett nevelve, hogy a már meglévő megoldásokat fogadja el. Ezek a megoldások nagyon jól be lettek vezetve a „piacra” oly módon, hogy az emberek azt hiszik, ez az egyedüli mód, ami megmentheti az emberiséget. Ahogy kezdenek lehullani, összetörni ezek a régi módszerek, mélyen az emberek szívében kétségbeesés csap fel.

Ez nem új dolog, viszont az elkövetkező periódusokban nőni fog. Az emberek majd megpróbálnak megoldást találni erre, sokan még többet fognak adni a saját szabadságukból a hierarchia tetején lévőknek. Ők pedig ezt ki is fogják használni, hangosan fogják hangoztatni, hogy a társadalom a biztos teljes megsemmisülés felé halad, ha ők nem kapnak teljes hatalmat. Ezek a „jóakaratú” vezetők megpróbálnak mindenkit meggyőzni, hogy csak ők tudják megállítani ezt a fékevesztett lovat. A gyógymód, amit javasolnak az, hogy az övék legyen a teljes irányítás minden területen. Már most is láthatod, hogyan irányítanak a választott vezetők. Az emberek alapvető demokratikus jogai félre vannak söpörve, hogy biztosítva legyen a bankok befektetései(Brüsszel, EU). A „biztonsági intézkedések” pedig nem az emberek érdekeit szolgálják, hanem ezt a rohadó rendszert. Emellett a szólásszabadság is újra és újra meg van szegve, erre jó példa az USA. A mi szemszögünkből nagyon érdekes látni, hogy mennyire előnyben van tartva a pénzügyi érdek, az emberi jogok kárára. Ez csupán egy előszele annak, ami várható. Az elektromos csatornákon(internet) már elkezdett kiszivárogni az igazság, a hatalmon lévők pedig megpróbálják elfojtani ezt(ACTA – Tom).

Ti vagytok a többség, viszont a kisebb csoport tartja a gyeplőt. Nem is akarják még elengedni, inkább még szorosabbra szándékozzák húzni. Azok számára, akik már a szabadság friss levegőjét lélegzik, ez egy nagyon jól eljátszott drámához fog hasonlítani. Ámulattal fogjátok nézni ezeket az öregeket, ahogy az összes trükköt megpróbálják eljátszani, hogy visszatartsák az elkerülhetetlen áramlatot/hullámot. Örömmel fogjátok látni, hogy nem lesznek képesek erre. Sokan a pártjukra állnak majd, megpróbálják összetákolni az uraik összedőlő kastélyainak falait. Viszont, sokkal többen fognak felébredni az álmukból és csatlakozni fognak ahhoz a csoporthoz, amely a falat döngeti, ezáltal még gyorsabban fognak lehullani. Lenyűgöző látvány lesz ez kedveseim, ahogy az emberiség nagyobb része levágja magát a félelem és elnyomás igájáról.

76. rész (2012. január 21.)

A mai üzenet sok embernek nehezen lesz emészthető, ismét az űr mélységeibe szeretnénk vezérelni benneteket. Néhány, a szemetek és elmétek elől elrejtett titokra.

Évszázadokon keresztül kutattátok az eget valamilyen értelem/jelentés után. Sokan befelé fordultak és elindultak az elméjük útján, ami majdnem a józanész határáig ment(majdnem beleőrültek – Tom). Ezt meg is lehet érteni, hiszen nehezen fogható fel az éjszaka csillagainak szinte határtalan tengere. A láthatatlan kozmosz pedig ijesztő, hiszen szinte lehetetlen az elmétekkel ezt felfogni.

Sokan úgymond a könnyebb utat választották és úgy vélik, hogy az emberiség az egyetlen intelligens faj a világegyetemben. Mások túl sok horror-filmet néztek és úgy vélik, ha van is más intelligens élet valahol, akkor az csupán arra vár, hogy lecsapjon a gyanútlan Föld bolygóra és rabigába hajtsa a lakóit, talán még meg is reggelizzen belőlük. Közületek azok, akik úgy vélik, hogy nem ti vagytok az egyedüli intelligens lény a világon, még mindig a kisebbség. A többieket már ez a puszta tény is még mélyebb félelembe űzné. Összedőlne a világuk(képük) és az, hogy szomszédok veszik körül, rossz hírként érné őket.

Ez egyáltalán nem rossz hír, de bizonyosan hozzá kell szokni ehhez a tényhez, hogy mások is léteznek. Eljön az idő, amikor láthatóvá válunk mindenki számára, s nem csak pár kiválasztott embernek adatik ez meg. Szeretnénk, ha az érkezésünket jó szívvel látnátok. Ne azok vezessenek benneteket, akik a váratlan vendégek gyors elpusztítását szándékozzák tenni.

Az egy dolog, hogy eljátszik valaki a gondolattal és egy egész más dolog ráébredni egy nap, hogy számtalan más lénnyel együtt laktok ebben a világegyetemben. Közülük jó pár evolúciós szintje messze meghaladja a tietekét. Amit eddig igaznak tartottatok, abból nem sok marad meg. Amikor majd úgy tűnik, hogy a talaj kicsúszott alólatok, akkor erős alapokra lesz szükség, hogy talpon tudjatok maradni. Közületek is sokan „idegenek”, vagy inkább úgy mondhatnánk, hogy földönkívüli eredetűek, s ez az eredet egyre jobban meg fog mutatkozni. Amikor eljön a nap, készenálltok majd arra, hogy visszakapjátok az örökségeteket, de addig fontos kinyitogatni az ajtókat a szív legbelsőbb kamráira, és elkezdeni a beszélgetést, úgymond „velük”, otthon. Mindez sokat fog segíteni, és a válaszok amiket az elmétek kap, meg fog erősíteni benneteket,… ami szükséges is a következő tudatossági szint megközelítéséhez.

A következő tudatossági szint magával hordozza sok eddig ismeretlen képességeteket, amelyek elsorvadtak, ahogy erre az alacsonyabban lévő vibrációs szintre léptetek(le), hogy emberi testben lehessetek. Kint az űrben minden lehetséges, de lent a Földön oly sok korlátozásotok van arra, hogy mit tehettek meg és mit nem(mi egyezik a természeti törvényekkel és mi nem – Tom). Ezek a törvények sok esetben csak magadra vállaltak és ahogy megemeled a vibrációs szintedet, ezek a törvények egyre kevésbé fognak rád hatni, vagy egyáltalán nem. Így egyre jobban kezdheted elérni a többi szintet is. Sokak számára igen meredek ívet fog mutatni a tanulási görbe. Okkal, hiszen újra jártas kell, hogy legyetek azokban a tulajdonságokban, amelyeket ott kellett, hogy hagyjatok az ajtóban, amikor beléptetek a földi birodalomba.

Azt se feledjétek el, hogy sokan különleges céllal vagy feladattal vagytok itt. Ahhoz, hogy be tudjátok azt teljesíteni, képesnek kell, hogy legyetek arra, hogy elérjétek a mélyen lévő magotokat. Ez a valódi önvalótok, nem pedig a külső emberi lényetek, mely oly sokáig elfedte a ragyogásotokat. Azon a napon amikor elérünk a partjaitokra, meg fogjátok mutatni a valódi éneteket, és nem tévesztitek el, hogy honnan is származtok.

Azok számára, akik úgy vélik, hogy az emberiség az egyetlen fejlődő(fejlett) lény, ez nagyon erős lesz. Azoknak is, akiket a propaganda megijesztett, hogy bármi, ami nem emberi, az csak ellenség lehet. Tehát ez a megnyílás nagyon erős hatással lesz a társadalmatokra.

Számos módunk van, hogy hogyan nyugtassuk meg a dühös, vagy félelemmel teli elmét, hogy könnyebb legyen számukra az átmenet. Segítünk annak megemésztésében, hogy a világuk többet soha nem lesz olyan, mint amilyen eddig volt. Lesznek olyanok is, akik visszautasítják, hogy egy olyan világban éljenek ezentúl, amit ennyi „kívülállóval” kell megosztaniuk. Számukra gyors(és magukra kimért) kilépés lesz ebből az életből. Utána vissza tudnak térni egy „fejlettebb” és nyitottabb inkarnációjuk során, vagy megkapják a lehetőséget, hogy újra kezdjenek mindent egy nagyon hasonló világban, mint amelyet elhagytak.

A bolygótok a harmadik dimenzióból egy magasabb vibráció felé tart, és akik visszautasítják a rezgésük megemelését, nem folytathatják tovább a létezésüket itt. A testük nem bírja el a magas vibrációk bejövő hullámait. Gyorsan szétesik, emellett az elméjük sem tudja elfogadni azt, ami történik, úgymond túl sok ez nekik.

Fontos, hogy felkészüljetek, s ezt több módon is megtehetitek. Tudatosan meditáltok az éber órákban vagy az álom során. Engedjétek meg, hogy a láthatatlan láthatóvá váljék. Ahogy szíveteket és elméteket megnyitjátok, ezek a dolgok elkezdenek beszivárogni a tudatotokba. Több formában is történhet, sok közülük olyan, amire nem számítotok, de engedd meg magadnak, hogy meglepődj, ne állíts fel elvárásokat(hogy milyen is legyen az).

Lesznek időszakok, amikor ez a megnyílás(a láthatatlanra) rémisztőnek tűnhet, de hallgassatok a szívetekre, s az tudni fogja, hogy okkal ijedtetek-e meg, vagy téves volt a riasztás. Odakint sem mindenki a Fényt képviseli, de ezzel most nem szeretnénk foglalkozni. A szívetek mélyén tudni fogjátok, hogy valami a Fényt képviseli, vagy sem. Ne féljetek, a Fény képviselői számbelileg túlszárnyalták a megmaradt sötét lényeket, nagyjából 1 millió az 1-hez arányban. Nem látjuk ezt problémának, mert akik a Fényben vannak, azokat valószínűleg meg sem merik közelíteni ezek a kis lények. Ha viszont ez mégis megtörténne, akkor könnyen le lehet őket söpörni. Maradjatok tisztaszívűek és engedjétek, hogy ragyogjon a fényetek, a paraziták pedig el fognak hagyni benneteket.

Tehát, láthatjátok, hogy a felfoghatatlannak tűnő világegyetemben sem kell félni a végeláthatatlan sötétségtől, melyet az égbolton láttok. Fényből áll és ez a fény most eljött a bolygótokra, és itt is marad. Vele együtt számos új barát érkezik. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

115. rész (2012. április 7.)

Kedveseim, ne essetek kétségbe, amikor az jut eszetekbe, hogy nem fogjátok meglátni a változást, amire oly régóta vártok. Számtalan módon lehettek vakok a saját nagyszerűségetekre és ez oda vezethet, hogy elveszíthetitek a hitet. Úgy hiszitek, hogy nem haladtok egy tapodtat sem és minden épp olyan sűrű – ha nem sűrűbb – mint eddig volt, ettől elnehezedhet a szívetek. Ragyogjatok fel/könnyebbüljetek meg, hiszen már eddig is hatalmas munkát végeztetek. Ezt sosem kritikának szánjuk, csak szeretnénk a téves önképeteket kijavítani. Az elmétek sok trükköt eljátszhat és el is játszik veletek. Annyi hálót tud szőni, hogy eltakarja a lelketek gyönyörűségét. Ezekben az időkben nehéz a bennetek lévő ragyogásra összpontosítani, amikor is a környezet sűrűsége egyre jobban és jobban betol(betuszkol) a sarokba. Gyakran pont így érzitek magatokat. Ez a folyamat annyira elfásíthat és elfáraszthat, hogy sokkal öregebbnek érzitek magatokat, mint a fizikai testetek kora, de végül a homokszemet kortalan, ragyogó gyönggyé fogja belül változtatni.

Ez a folyamat a fizikai és érzelmi megpróbáltatásaival sok bátor szívet megroppanthat és visszaküldhet a mélybe. Ez várható is, hiszen nem könnyű meglátni a folyamat valóságát. Nehezen látjátok a fejlődéseteket, hiszen lefoglal a mindennapi küzdelem, hogy egyáltalán az úton tudjatok maradni. Pont azon az úton, ami oly gyakran igen kavicsos. Olyan, mintha minden lépés még beljebb vinne a vadonba és a kilátás/látvány még korlátozottabb lenne. Ezért vagyunk itt, hogy állandóan figyelmeztessünk a kiválóságotokra/nagyságotokra. Már pusztán az érzelmi harc is nehéz, de ez mellé párosul a fizikai fáradtság, mely gyakran odáig fajul, hogy a test megtagadja a további lépéseket.

Összefoglalva: nagy utat tettetek meg az elmúlt hónapokban, de a felhők még mindig elfedik a kilátást, úgy érzitek, mintha elvesztetek volna a vadonban. Ez nem valós, nem igaz, de megértjük, hogy milyen ebben a trükkben(illúzióban) lenni. Most nem az a legbölcsebb dolog, ha kinyitjátok a szemeteket és szétnéztek, mert csak még nagyobb sötétséget láthattok magatok előtt. Jobb, ha becsukjátok a szemeiteket és inkább csak ÉRZITEK a környezeteteket. Így könnyebben felfedezhetitek azt a tényt, hogy a levegő már tisztább és az emelkedő szöge már nem is olyan meredek.

116. rész (2012. április 9.)

A holnap olyan távolinak tűnik -legalábbis az a holnap, amire oly régóta vágytok-, ez az előre beharangozott nap a távoli jövőbe fakul. Tudjuk, hogy nektek ez már lerágott csont. Tudjuk, hogy ez a téma sok vitára/beszélgetésre ad okot és hogy sok helyen egyre csak fogy a türelem. Mégis azt mondjuk, hogy a munka nagyobb része már el van végezve. Persze, ez azoknak az embereknek akik épp a felfordulás közepében vannak, nem ad sok megnyugvást, mégis továbbra is motiválunk benneteket, hogy folytassátok a munkát. Már szinte a célban vagytok, mégis ez az utolsó elnyúlt lépés szinte véget nem érőnek tűnik. Ugyanis, ez az utolsó lépés sok embernél a végső megtisztulást jelenti. Mégpedig azt, hogy nagyon mélyre kell mennetek, mélyebbre, mint azt valaha is gondoltátok volna, ahol ott lent a legrejtettebb sérüléseiteket tároljátok. Jó okkal voltak ilyen mélyre rejtve, hiszen ezek fájnak legjobban, de most ezeket is meg kell tisztítani.

Ez az üzenet sok emberrel rezonál együtt, de mások a fejüket fogják rázni. Jogosan, mert ez az egyének útja, nem a nagy tömegeké és mindenki a saját „történetén” kell, hogy végigküzdje magát(végigjárja). Ez fárasztónak hangzik és sokszor az is, így a végcél már szinte elfakult és per pillanat olyan távolinak tűnhet a megvilágosodott élet.

A vég már közel van és egyre gyorsul minden. Szinte már végigcsináltátok az egész folyamatot, ne adjátok fel a célegyenesben. Ugye, ez most nem így tűnik nektek, hiszen annyi mindenben vagytok benne és minden hullik szét, stb., de ne feledjétek, hogy úgy lettetek benevelve, hogy mindent megpróbáljatok ellenőrzés alatt tartani. Ezt viszont most nem tudjátok megtenni, se a magatok esetében, se magatok körül, hiszen mindent elsöpör, magával ragad ez a nagyméretű változás. Azt se feledd el, hogy vannak, akik most is csak egyre nehezebb „poggyászt” halmoznak fel, nekik még hevesebb lesz a megtisztulás vihara. Nektek könnyebb a kevesebb teherrel a felszínen maradni, bármilyen vihar is érkezik, de nekik, akik még a régihez ragaszkodnak, szinte már az lehetetlen lesz, hogy a fejüket a „víz felett” tartsák.

Még a szerencsésebbek közé tartozol, hiszen erre a megmérettetésre egy nagyon jól felszerelt „raktárral” érkeztél, így képes vagy lefejteni magadról az érzelmi és fizikai poggyász rád kúszó/tapadó terhét. Képessé tetted magad arra, hogy visszaköveteld az álmodat és nagyon közel állsz ahhoz, hogy elkezdd élni ezt az álmot. Még akkor is, ha tested és lelked  túl fáradtnak tűnhet hozzá. Az ég ki fog tisztulni és érezni fogjátok a rólatok leszakadó nehéz terhet. Ekkor még lehet, hogy meg is lepődtök azon a távolságon, amit megtettetek(ekkor már látni fogjátok tisztán).

117. rész (2012. április 11.)

A mai üzenet még ismeretlenebb területekre evez, hiszen azzal szeretnénk foglalkozni, hogy mi történik a színfalak mögött. Ugyanis azt hihetitek, hogy a függöny mögött csak üresség van, de ez távol áll az igazságtól, hiszen nagyon nagy aktivitás zajlik. Azt hihetitek, csak ti viszitek a terhet, de nyugodjatok meg, a teher egyenlően van elosztva. Csodálatos munkát végeztek. A munkátok alapvetően fontos az Anyabolygónak, ahogy az Ő munkája is nektek. Szeretnénk megmutatni, hogy mi milyen munkát végzünk a függöny ezen oldalán.

Ahogy már említettük, mi egy jelentős erő vagyunk, mint egy hadsereg, de egy olyan, amelyik a felszabadításért jött, nem a hódítás miatt. Azt az erőt szeretnénk felszabadítani, amelyik mélyen bennetek rejlik. Fontos a munkánk, de az igazi szabadságharcosok ti vagytok, a bátrak legbátrabbjai. Tehát, attól függetlenül, hogy számos segítség érkezik, ti lesztek a kereszttűzben, pusztán azzal, hogy azt választottátok, hogy kinyitjátok a szabadságba vezető ajtót.

Visszatérve a hadseregünkre, mi rendelkezünk a multiverzum teljes tudatával és erejével, valamint tőletek eltérően fenntartottuk a kapcsolatot a Teljességgel(Minden Ami Van-nal). Azért vagyunk itt, hogy visszaállítsuk az egyensúlyt, itt, ahol annyi egyensúlytalanság lett teremtve. Ti vagytok a szárazföldi erők és formálisan már újra vissza lettetek kapcsolva a kinti világhoz, így a kívülről jövő segítség láthatóbbá válhat, mint előtte.

Mi a Teremtés különböző sarkaiból érkeztünk, különböző feladatokkal és jártassággal. Néhányunk a fizikai testetekkel foglalkozunk, hiszen ez egy gyenge pont. Ugye a testetek úgy lett tervezve, hogy sokkal többet álljon ki, mint a mostani „verziótok”, szóval először is vissza kell állítani a régi dicsőségére. Gyógyító kamrák lettek felállítva, ahol az orvosi csapat vár benneteket. Azért vannak, hogy visszaállítsák az erőtöket, nem pedig azért, hogy elvegyék tőletek. Fontos visszaállítani az eredeti állapotokat, amelyben nem szerepel az az átprogramozás, amely miatt lerövidül az élethosszotok(a test élethossza – Tom).

Ez mellett fel lettek állítva olyan központok is, amelyek vissza tudják programozni azt, hogy újra emlékezzetek a saját képességeitekre. Ahol vissza tudjátok szerezni az „elveszett” képességeiteket. Innen vannak a visszatérő álmok a repülésről, tárgyak mozgatásáról, időutazásról és más „ezen világon túli” dolgokról.

Ezen kívül egy másik fontos téma az örökségetek, hiszen különböző civilizációk képviselői vagytok. A honfitársaitokkal való kommunikáció felerősödik. Az is lehet, hogy nem tudsz visszaemlékezni ezekre a tapasztalatokra(ennek is jó oka van), de nyugodj meg, senki nem marad egyedül a hidegben. Ezt a folyamatot már nem lehet jobban felgyorsítani, mindig azt fogjátok kapni, ami az adott pillanatban megfelelő.

Ahogy mondtuk, gőzerővel dolgozunk, a terhetek mégis ilyen nehéz marad még egy ideig. Szinte már halljuk is néhányatokból feltörni a kétségbeesés hangját, akik látszólag elviselhetetlen teher alatt vergődnek, de hadd ismételjük meg, soha nem vagytok annyira leterhelve, amit ne tudnátok elviselni. Ez üres beszédnek tűnhet, de azt is megemlítjük, hogy még mindig nem kapcsolódtatok ahhoz a végtelen tartályhoz, amelyet belül hordotok. Tehát, legyen ez emlékeztető, hogy ez az utazás ennek megtalálásáról szól. Hiszünk bennetek, megvan bennetek minden erő, hogy tovább tudjatok lépni, egészen addig, amíg ezen a zűrzavaron képesek nem lesztek áttörni és végre meglátjátok magatokat, hogy kik is vagytok: olyan nagyszerű lények, akik szó szerint át tudnak égni bármilyen vastagságú energián, ami visszafog benneteket.

Jusson eszetekbe, hogy ennek a ragacsnak a legnagyobb része -amely megpróbálja visszatartani a fejlődéseteket-, a régi egótokból szivárog elő, amely megint megpróbál benneteket meggyőzni arról, hogy képtelenek vagytok kiemelni magatokat a mocsokból és képtelenek vagytok magabiztosan előre haladni. Innen a legtöbb ellenállás, amivel szembetaláljátok magatokat. Belülről fog jönni, nem pedig kívülről, szóval ez az akarat csatája.

Soha ne gondoljátok, hogy képtelenek lennétek legyőzni ezt és visszaszerezni önmagatokat, mert sokkal erősebbek vagytok, mint azt a mostani belső rétegeitek jelzik. Jusson eszedbe, hogy ez már csupán egy erőfitogtatás azok részéről, akik megpróbálnak elvakítani a saját nagyszerűségetekre és próbálnak visszasüllyeszteni az elégedetlenség és erőtlenség tengerébe. Arra a sorsra vagytok szánva, hogy újratöltsétek és újraindítsátok a lappangó erőműveiteket, valamint arra, hogy kiküzdjétek magatokat ezekből, az (saját magatok által) önmagatokra vetített(felvett) elégedetlenség gondolatokból.

Kedveseim, húzzátok ki magatokat -még akkor is, ha a földön fekvés per pillanat kényelmesnek is tűnhet -, hiszen ti a tiszta levegőhöz tartoztok - szabadon lélegezve és az újonnan felfedezett izmaitok kinyújtásával. A nyomás nem fog csökkenni, viszont azt látni fogjátok, hogy olyan erővel tudjátok visszatartani, amiről nem is feltételeztétek, hogy bennetek rejlik. Mi soha nem hagyunk el benneteket és reméljük, hogy ti sem hagyjátok el magatokat. Elég erősek vagytok, hogy megküzdjétek a saját csatáitokat. Büszkén nevezzük magunkat a szövetségeseiteknek.

118. rész (2012. április 13.)

Újra el szeretnénk merülni abba a csodálatos dologba, amik Ti vagytok. Először is, felejtsétek el azt a kinézetet, amit naponta a tükörben láttok. Inkább összpontosítsunk a lényegetekre/esszenciátokra -vagy ha úgy jobban szeretnétek-, a lelketekre. Hiszen a lelketek csodálatos nagyságának tükrében a testetek csupán egy porszemnek tűnik. Ti vagytok a kozmosz. Ti vagytok a csillagpor, mely felépíti a Teremtést, ti VAGYTOK az egész Teremtés. Ti vagytok minden, ami létezik, a lelketek mélyén/magjában. Semmi nem létezik rajtatok kívül, ami ne létezne bennetek(és fordítva is). Tudjuk, hogy ez néhány embernek már sok, de hamarosan ugyanerre a következtetésre fogtok jutni, hiszen mélyen belül; pusztán csak TUDJÁTOK. Tisztán tudjátok, hogy ti vagytok minden, ami létezik, teljesek vagytok minden módon. Ennek a leckének a kedvéért döntöttetek úgy, hogy ebben a törékeny testben lesztek, így kénytelenek voltatok elengedni ezt a tudást(hogy a teljesség vagytok). Különben nem lettetek volna képesek megtanulni az itt található leckéket.

Most viszont eljött az idő, hogy befejezzétek ezt a ciklust és visszatérjetek a valódi lényetekhez, a valódi nagyságotokhoz(nagyszerűségetekhez). Az iskolának vége, de már új osztály is indult, aminek a témája: visszaemlékezés. Tehát most kivételesen semmi újat nem kell tanulni, a tananyag jól ismert, még ha először egy kicsit nehéz is megragadni.

Nagyon nehéz volt az a képzés, amin az ittlétetek alatt végigmentetek. Kiváló eredménnyel teljesítettétek, de most már ideje visszatérnetek a gyökereitekhez. Gyorsan fogtok leásni ide, hiszen érzitek a vonzását. Segíteni fogunk benne, pontosabban abban, hogy jó helyen kezdjetek ásni, hiszen ez egyedi dolog, így nem másolhatjátok le a szomszédot. Bár most is hasonlatokban beszélünk, de úgy gondoljuk, értitek, hogy mire utalunk.

A (belső) kincset nem lehet nyers erővel megtalálni. Könnyen fel fogja magát fedni, ha lecsendesítitek az elmétek és egótok csacsogását. Tehát minél kevesebbet tesztek, annál jobban fogjátok hallani a jelet, hogy hol is van elásva. Csak akkor tudod meghallani és megtalálni a forrását, ha jó csatornára vagy hangolva. Ne felejtsetek átkapcsolni az adóról a vevő üzemmódra(az egó/elme adó módjáról a befogadó elme vevő módjára – Tom). Olyan sokan keresgélnek odakint, de az egyetlen mód, ha leültök és csendben meghallgatjátok, hogy mi történik bennetek. Mára ennyi. Hagyjátok figyelmen kívül a körülöttetek lévő zavaró zajokat. Ezek csak a figyelmeteket akarják eltéríteni, de rajtad áll, hogy tévútra engeded magad, vagy sem. Legyetek óvatosak kedveseim, ezekben az időkben könnyű eltévedni, figyeljetek a gyökereitek felé."

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-12r%C3%A9sz/389826371040882

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123290
Hónap: 15344
Nap: 455