Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 14.rész

 

197408_1838242869792_1052114669_32135534_4030106_n.jpg

 

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom (Köszönjük!)

Ékezetekkel ellátta, szerkesztette és szépítette: Tóth Robi (és Köszönjük!:) )

"81. rész (2012. február 1.)

Üzenetünket azzal kezdenénk, hogy egy kicsit megkönnyebbülhettek az elmúlt napok nagyon intenzív időszaka után. Különösen, hogy az érzelmi rész, a „merevlemezeitek” - vagy nevezzük nevén, az elmétek - a harmadik dimenzióban történő dolgokkal volt elfoglalva és nehezen tudta elérni az új energiaszinteket. Amikor túl mélyen kapcsolódsz(merülsz – Tom) a harmadik dimenzióba, a saját energiaszinted a szokásos alá zuhan. Ezt a vibrációs csökkenést kényelmetlenségnek, félelemnek és bizonytalanságnak/bizalmatlanságnak érezheted. Ez csak akkor káros számotokra, ha hagyjátok. Ha továbbra is az alacsony vibráció mocsarába ragadtok, akkor nehezebb lesz kikerülni onnan, viszont ha csupán átmeneti fázisnak vélitek, akkor hamarosan újra a fellegekben járhattok. Ez értelmetlennek tűnhet, de foglaljuk össze úgy, hogy az elkövetkező időszakban ezek a heves emelkedők és lejtők az életetek része lesz. Ha oda tudtok figyelni a mentális hőmérsékletre(vérmérsékletre – Tom), akkor egy idő után ezek a válságos időszakok könnyebb napokkal cserélődnek fel. Ahogy múlik az idő a pozitív töltésű napok egyre növekvőben lesznek.

Egy másik témáról is szólnánk, a fájdalmakról és sajgásokról, melyeket szinte állandóan érezhettek a testetekben. Erről már igen jól vagytok informálva, tudjátok, hogy nem kell félni, mégis nehéz vele megbirkózni, hogy egyik nap tele lehettek energiával, máskor pedig szinte a kanapéig alig tudtok elmászni. Nehéz előre tervezni, hiszen sosem tudjátok, hogy mikor milyen állapotban lesztek.

Nos, ezzel kapcsolatban nem tudunk jó hírrel szolgálni, csupán emlékeztetni tudunk benneteket arra, hogy ez elkerülhetetlen része a folyamatnak, a fizikai testetek a legnagyobb terhet most viseli. Attól függetlenül, hogy egyik vibrációs szintből a másikba tudtok mozogni, az a tény, hogy fizikai testben vagytok, elnyújtja a folyamatot. De az egész pont arról szól, hogy fizikai testben vagytok(a folyamat alatt – Tom), hiszen fizikai horgonyként funkcionáltok itt, hogy ezt az életet támogató energiát lehorgonyozzátok a bolygótokra. Nélkületek ez a folyamat nem jöhetne létre.

Már tudtatok erről még mielőtt élő horgonynak jelentkeztetek, de tisztában vagyunk vele, hogy nem látjátok át ennek a küldetésnek a teljes terjedelmét, hiszen ilyet ezelőtt soha nem vittek véghez. Azt is tudjuk, hogy attól, hogy azt mondjuk, ti vagytok az úttörők, ez az egész még nem lesz könnyebb. Viszont reméljük, hogy ezek a biztató szavak és a velük társuló energia, amit megosztunk veletek, segít az úton továbbhaladni a feladat elvégeztéig.

A bátrak legbátrabbjai vagytok, ahogy azt már sokszor elmondtuk. A kemény munkátok nem hiábavaló, függetlenül attól, hogy az elmétek néha mást mond róla. Mindig mellettetek fogunk állni és minden segítséget megadunk ahhoz, hogy visszanyerjétek az erőtöket, ami -emlékezzetek!- határtalan. És függetlenül attól, hogy a testetek mást mond, nem fogtok elbukni. Minden értelemben győztesek vagytok, de az egóitok keményen dolgoznak, hogy meggyőzzenek az ellenkezőjéről. Füleljetek mögé és hallani fogjátok az öröm kiáltásait a világegyetem minden irányából. Nem bukhattok el és nem tudtok semmit sem hibásan tenni, hogy csalódást okozzatok nekünk. Csalódást csak önmagatoknak tudtok okozni, hiszen csak ti tudjátok meggyőzni magatokat arról, hogy elbukhattok(vagy sem – Tom). Ez az egó beszéde, hallgassatok a szívetekre, s el fogja mondani, hogy sikeresek vagytok, bármennyire is próbáltok nem hinni magatokban.

82. rész (2012. február 3.)

Tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz megemésztenetek ezeket a napokat, hiszen nagyon heves energiabombázás történik a bolygótok ellen/felé. Ne aggódjatok, mindenkire egyénileg hat a gondviselés, mindenki a saját adagját kapja és ez személyenként eltérő. Ez az egész folyamat szinte rátok van szabva, hogy mindenki elérje az optimális működési szintjét. Mindenki más hangot képvisel/hordoz és mindenkinek a megfelelő „hang” szükséges ahhoz, hogy aktivizálja azokat a rejtett rétegeket, melyeket a DNS-ébe hordoz. Ti egy csodálatos kórus vagytok, s ebben a szimfóniában minden egyes hang különleges helyen van, melyet eljátszotok/előadtok. Senki nem tud mást helyettesíteni.

Nagyon különlegesek vagytok. Mindannyian. Arra a hangra amelyet hordoztok magatokban, az egész teremtés nagyon-nagyon régóta vár már. A szabadság hangja, hiszen ezért jöttetek, hogy ezt létrehozzátok.

Lesznek napok, amikor ez távolinak fog tűnni, ezért fontos, hogy a többiekhez(akik szintén előadják a hangjukat) kapcsolódjatok. Egyedül állni szinte lehetetlen, különösen most, amikor a ritmus egyre gyorsul. Soha ezelőtt nem volt még ilyen fontos az a mondás, hogy „az erő a számokban rejlik”. Még ha úgy is érzitek, hogy néha el kell vonulni a külső világ ricsajától, soha ne engedjétek el a lehetőséget, hogy találkozzatok a többi fénymunkással.

Azt már jól tudjátok, hogy nem szükséges személyesen találkozni ahhoz, hogy érezzétek a többiek támogatását. Szerencsére az elektromos háló(internet – Tom) behálózza a világot. Ne feledd, amikor kapcsolódtok, az energiák összeadódnak és egy gyönyörűbb, még erősebb életet adó energiafolyamot hoztok létre, melynek számos jó hatása van/lesz. Nem csak számotokra, akik ebben részt vesztek, hanem azoknak is, akikkel később kapcsolatba léptek. Hatványozottan nagyobb lesz az erőmezőtök, mintha csak egyenként összeadnánk őket. Egy új fényenergia megszületését hozzátok létre, mely sok mindent képes erőfeszítés nélkül átváltoztatni körülöttetek.

Ahogy mondtuk, egyedi egyének vagytok, együtt pedig a leglenyűgözőbb fény -és információ- mintázatot alkotjátok. Ezen a mintázaton közben más külső erő is dolgozik, így méretében és erejében napról napra növekszik. Semmi nem tudja visszatartani ezt a gyönyörű teremtést és hamarosan láthatóvá válik. Akkor pedig nem lesz több bujkálás a sötétben, hiszen minden és mindenki meg lesz világítva, nem csak a bolygótokon, hanem az egész teremtésben. Olyanok vagytok, mint a kis szorgalmas pókok, melyek a saját kis ultraerős hálójukat fonják, segítve ezáltal a teremtést.

Azok, akik mellettetek állnak és nem ébredtek még fel eléggé, hamarosan érezni fogják ezen fényhálók vonzerejét. Hamarosan úgy beburkolja őket a Fény, hogy nem lesz más választásuk, mint hogy felébredjenek és meglássák a körülöttük lévő szépséget. Ekkor ők is csatlakozni tudnak a szövők seregéhez és hozzá tudják tenni a saját részüket a Fény mintázatához. Vagy el kell, hogy hagyják, teljesen. Hiszen, ez a gyönyörű szőttes nem fog és nem is tud senkit sem az akaratán kívül csapdába ejteni. Csak azokat tartja, akik hozzáteszik a saját fényüket, nem pedig azokat, akik elszívják a fényt másoktól. Ez a mágikus csodaszőnyeg nincs bárkinek ingyen. Szabadon csak azoknak van, akik maguk is hozzájárulnak a saját fényükkel. Nem kell, hogy más terhét szenvedjétek többet.

83. rész (2012. február 6.)

Lehet, hogy egy kicsit csendesebbnek tűnnek a dolgok ebben a pillanatban, de ez nem így van, hiszen nagymértékű változáson estek át. Lesznek, akik úgy érzik magukat, mintha alva járnának. Mintha a világban való részvétel és (a világhoz való) tartozás nem is létezne. Másoknak olyan lesz, mintha víz alatt lennének, mintha egy furcsa érzés húzná le őket.

Ugye, az elmúlt hetekben heves energiabombázás volt és ez egyfajta láncreakciót indított el. Nem csak a testetekben, hanem mindenben, körülöttetek. Hozzátok képest a világ többi része teljesen tudatlan erről a folyamatról, de érezni fogják a hatását. A bolygótokon a nyugtalanság, az erőszak és a feszültség nyilvánul meg. Világotok eddig változatlan részei elpusztulnak, de jó céllal.

Egy nagyon alapos tavaszi nagytakarításhoz hasonlítottuk ezt, még ha ez az év másik időszakában is történik. Mondjuk úgy, hogy idén(2012.) a tavasz egy kicsit előbb jött el. Nem a teljes boldogság és békés teendők tavasza lesz, távol sem. Hanem az új, nagyon életteli energiák rétegeinek megnyilvánulása. Ahhoz, hogy megtisztítsátok bolygótokat a felgyülemlett mocsoktól és portól, egy jó erős felrázás(felkavarás) szükséges. Éppen ez történik.

Ez csak egyre hevesebb lesz, ahogy múlnak a napok. Ezért érzitek magatokat ennyire tompának, mintha műtét előtti érzéstelenítőt kaptatok volna. Teljesen nem üt ki benneteket, de letompítja az érzékszerveiteket és lenyugtatja az aggodalmaitokat. Ez nem azért történik, hogy érzéketlenné váljatok. Úgy gondoljuk, hogy már képesek vagytok  arra, hogy egy a színpadtól elkülönült nézőként vegyetek részt a felfordulásban,… ez egy fontos dolog. Ahhoz, hogy az új világban gyökeret tudjatok verni, a régiből vissza kell őket húzni. Amennyiben a régi érzelmi kapcsolatokból nem tudjátok magatokat teljesen kiszabadítani, a szabadulás lehetetlenné válik.

Ez nem azt jelenti, hogy érzéketlen, hideg szívű emberekké kell válnotok. Csupán tisztán kell látnotok, hogy egy illúzióban éltek, mely csak néhány kapzsi embernek kedvez. Semmit sem nyertek azzal, ha továbbra is részt vesztek ebben a zavaros játékban. Ezért ösztönzünk benneteket arra, hogy teljesen vágjátok el a régi kapcsolódást. Ezt nem lehet egy suhintással megtenni. Kemény munkára van szükség hozzá, és több lépésre is. De közülük a legfontosabb: az összes régi dolog mentális elengedése. Így egyre jobban látod majd, hogy csupán megfigyelője vagy a drámai mintázatban kibontakozó világnak.

Sokan azt hiszik, majd valami mentálisan letompított zombivá váltok, de ez nem így van. Csak azt jelenti, hogy az érzelmi képességeitek egy sokkal józanabb életmód felé hangolódnak. Kiszabadítjátok magatokat az illúzió karmaiból, melyben generációk óta a félelem és az erőtlenség tartott fogva. És az érzelmi erőtöket az eljövő fény felé fogjátok összpontosítani. Tehát, továbbra is erős érzelmeitek lesznek, de látni fogjátok, hogy új módon nyilvánulnak meg. Olyan módon, amelyben a szeretet és a kapcsolódás érzése a hála könnyei felé vezet benneteket.

Látjátok, ti mindannyian gyönyörű érző lények vagytok és most végre képesek lesztek elérni a szeretet és együttérzés teljes terjedelmét. Nem fogjátok többet terméketlen talajra pazarolni. Végre, teljes szívetekből tudtok majd szeretni és meglátjátok, hogy milyen erős ez a szeretet. De először fel kell szabadítanotok a szíveteket a régi dolgok terhétől. Ez nem könnyű folyamat, ahogy már említettük. Hiszen ez egyben azt is jelenti, hogy elkülönültök a szeretteitektől. Viszont, fontos, hogy ezen a folyamaton átessetek, hogy kiszabadítsátok saját fényeteket. Csupán utána tudtok Fény lenni a többiek számára, s még akkor is csak azok fognak követni benneteket a szabadság kapujához, akik úgy döntenek.

Ismét csak kijelentjük, hogy nem a ti dolgotok az, hogy a többiek átlépjék a választóvonalat, ez rajtuk áll. Mindenkinek szabad választása van, de csak saját magáért dönthet. A bűntudat nehéz poggyászát hagyjátok magatok mögött, nem tartozik hozzátok, sem máshoz. Csak magatokat hozzátok el a válaszvonalhoz, csupán ennyit kérünk. Még így sem könnyű feladat, hiszen annyi meg annyi extra poggyászt szedtetek össze az út során. Eljött az idő, hogy szétválogassátok azt, ami valóban a tiétek, attól, ami a másé.

122. rész (2012. április 19.)

Ne féljetek attól, hogy bármi is helytelen. Még akkor sem, ha néha elvágva érzitek magatokat az éteri világtól. Ugyanis sok embernek zavaró az az érzés, hogy nincsenek sehová és senkihez kapcsolódva. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz nektek, hiszen úgy vélitek, hogy képtelenek vagytok bármihez is kapcsolódni, ami nem része az úgynevezett világotoknak. Úgy érzitek, hogy el/le vagytok vágva és ez külön terhet rak rátok. Hogy nem vagytok olyan szerencsések, mint a többi társatok, akik oly gyorsan emelkednek a tudatukban. Úgy érzitek, hogy kint rekedtetek az ajtón kívül.

Ez az üzenet nektek szól, kedveseim. Nektek, akik így érzitek néha magatokat. Nem vagytok egyedül hagyva, sőt nagyon is becsülünk benneteket, hiszen ti a legnehezebb utat választottátok. Azt, hogy a többieknél egy kicsit tovább maradtok a sötétségben. Itt most a sötétség alatt nem valami külső erőkre utalunk, hanem arra, hogy oly régóta nem látogattatok haza. Ennek oka egy nap világossá fog válni előttetek.

Már említettük, hogy egy tömeges kivonulás fog történni az eddig lakott dimenziótokból egy új szint felé és azt is, hogy az út nem egy kényelmes autópálya lesz. Szűk útszakasz, amelyen csak egyenként lehet haladni. Vannak, akik nyíltan utaznak és már vannak tapasztalataik az új világból, de sokan vannak olyanok is, akiknek az útja a sötéten át vezet még mindig, így nem tudják ugyanazt meglátni, mint a társaik. Ez egy általatok választott út, előre el lett döntve, még mielőtt elkezdtétek volna az utazást. De mivel magatokra vállaltátok a feledés fogadalmát, így ennek a választásnak még nem látjátok az okát. Annyit elárulhatunk, hogy a legbátrabbak egész kihívó utat választottak az új hajnal felé vezető utak közül és tisztelgünk előttetek. Per pillanat lehet, nem tűnik a legjobb választásnak, de ennek okára (is) fény fog derülni.

A választás/döntés szívből történt és a szív sose vezet félre. Még akkor sem, ha néha olyan elveszettnek érzitek magatokat, mint egy csecsemő az erdőben. Nem vagytok elveszettek, de megértjük, ha így érzitek most. Sosem vagytok egyedül ezen utatok során, de úgy döntöttetek, nem fogtok tudatosan emlékezni az eddigi találkozásainkra. El fog jönni annak az ideje, hogy az összes érzékszerveteket kinyissátok és újra teljesen tudatosak legyetek.

123. rész (2012. április 21.)

Úgy tűnik, az emberiség messzire távolodott az eredetétől, de ez nem igaz. Lesz, akinek a mai nem lesz új hír, de sok embernek segíthet, ha tisztázunk néhány félreértést. Az emberi eredetet nagyon „alázatosnak” (parányinak) láthatjuk, ha azokra a tényekre hallgatunk, melyeket a tudósok halmoztak fel, amikor vissza próbálták vezetni az eredeteteket az egysejtűekig. Innen állították fel az egész teremtésfát, amely oly fura nevekre ágazik(latin elnevezések – Tom), egyszerű lényekből egyre összetettebbekbe fejlődve. Útközben találtak néhány érdekes evolúciós ugrást és pár hiányzó részt is, az amőbáktól az emberi lényekig való egyenes vonalon. Nem vitatkozhatunk azokkal a tényekkel, amiket találtak, de azért kijelentjük, hogy a családfátok egy cseppet összetettebb és távolabbra nyúló.

Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen a családi háttereteket nem teljesen látják a tudósok. Igen, lépésről lépésre fejlődtetek, amíg ezen a bolygón éltetek, de ugyanakkor ti egy egész más teremtés polgáraiként érkeztetek ide. Egy sokkal összetettebb és kifinomultabb világ lakosai vagytok, sokkal összetettebb világból érkeztetek, mint az úgynevezett ősleves, ahogy a tudósok vélik. Nem hibáztathatjuk a tudósokat, hiszen a jelenlegi eszközeikkel csak eddig tudnak ellátni. Csupán a korlátozott verzióját látják az igazságnak. A történelemkönyveitek és a tudományos irataitok egy igen egysíkú képet adnak, nem csak az emberiség, de az egész teremtés történetéről. Ezt majd át kell javítani, amikor végre teljesen a „Minden Ami Van”-ban tartózkodtok. Látni fogjátok, hogy a teremtéseszmétek megváltozik. Sokkal nagyobb lesz, hiszen látni fogjátok, hogy a teremtés teljessége sokkal nagyobb, mint aminek azt eddig gondoltátok. Lesz olyan is, akinek ez már túl sok lesz(hogy megbirkózzon vele). Amikor a fátyol fellebben, mindenki látni fog mindent. Akár felkészült erre, akár nem. És ez sok felkészületlen lelket szó szerint kiéget(eléget).

Ezért készítünk fel benneteket ilyen vehemensen, hiszen nagy túlterhelés lenne a rendszernek, ha egyből érne el hozzátok, talán el is veszítenétek az eszméleteteket. Felkészületlenül egyetlen emberi test sem bírja el ezt a nehéz érzékszervi nyomást, amivel jár. Szóval, légy nyugodt, ha azt is hiszed, hogy a fátyol egy centit sem mozdul, az bizony vékonyodik minden egyes percben. Fontos, hogy csak fokozatosan legyetek kitéve neki, mindig annyira, amennyit képesek vagytok elviselni.

Azzal a ténnyel is meg kell barátkoznotok majd, hogy nem ti vagytok a Teremtés csúcsa. Ti, mint faj, végigjártátok a lépcsőket, ahogy tudósaitok állítják, de ti, mint LÉNYEK, sokkal távolabbról származtok. Sokkal összetettebbek vagytok, mint amit egy emberi lény tarthat magáról, bármilyen hosszú evolúciós szakaszt is jár be. Viszont, ez már nem kérdés, hiszen ezt nem folytathatjátok tovább, hanem vissza kell kapcsolódnotok a valódi gyökereitekhez.

Szóval, a tudósok hiába is próbálják megfejteni, hogy mi lehetett az úgynevezett véletlenszerű „ősi leves” állapot előtt, nem fognak semmit sem találni. Hiszen rossz irányba nézelődnek. Viszont, a többieknek fel lesz kapcsolva a reflektor, el lesz húzva a fátyol és rá lesz mutatva mindarra, ami körülvesz benneteket. Amit látni fogtok, az pompás látvány lesz. Lesz, akinek túl sok is. Ti még szerencsésnek számítotok, mert készen álltok és kíváncsian várjátok, hogy mi is vár rátok. Végre megláthatjátok azt, amit már TUDTOK, hogy ott van.

Azoknak, akik úgy döntöttek, hogy továbbra is a sötétben maradnak, ez nem lesz egy örvendetes nap, hanem egy teljes sokk és igen dramatikus esemény. Minden, amiben a korlátozott valóságképükből hittek, a szemeik előtt válik majd porrá(értelmét veszíti). Tehát, megtörténhet, hogy az, aminek ti örvendeztek, az másnak teljes katasztrófa lesz. Nagyon nehéznek fogják találni a létezés folytatását, hiszen a (képzelt) világukat darabokra tépték. Mégis, ha ez a döntésük, akkor ez az ő döntésük.

Nem csak a történelemkönyvek lesznek újraírva, de az a fogalom, hogy „ember”, is át lesz formálva, mert annyival többnek fogjátok magatokat vélni/tartani/látni. Végre teljesen magatok lehettek, a valódi lényetek. Egy emlékezetes nap lesz. Ahogy már említettük, az emberiség már most két eltérő idővonalra szakadt és csak azok, akik a Fény felé vezető utat választották, fogják meglátni a maga valóságában azt a napot. A felszabadulás napja. Örvendezzetek kedveseim, hiszen ti vagytok, akik a Fény felé vezető utat választottátok.

124. rész (2012. április 23.)

Légy hálás az ellenállás minden egyes pillanatáért, kedvesem. Hiszen ez egy biztos jel arra, hogy haladás történik. Amikor ellenállásra utalunk, akkor azokat a pillanatokat értjük ezalatt, amikor türelmetlenséget éreztek, hiszen nem látjátok a kemény munkátok eredményét. Ez a türelmetlenség egy biztos jel arra, hogy előre haladtok, hiszen akik a teljes tagadás sekély vizeiben állnak, nem érzik ezt.

Sok embernek ez a megvilágosodás útja ostobaságnak tűnik. Valami olyan dolognak, amellyel a befelé irányultak foglalkoznak csak. Számukra valami csak akkor lehet hasznos dolog, ha közben félretolják az önvaló érzését és csak vakon lépdelnek tovább a megszokott vágányon. Ők bármi mást csupán a zavart elme cselekvésének vélik. Valami olyannak, amit csak azok tennének, akik elveszítették a valóságérzetüket. Abban igazuk is van, hogy végül csak azok tudnak átjutni a másik oldalra, akik elengedik mindazt, amit emberi mércével „normálisnak” tartanak.

Azt választottátok, hogy széttépitek a fátylat. A többiek továbbra is el vannak vakítva a heves színpadi lámpáktól, így még azt sem látják, hogy ők is csupán színészek a színpadon, nem pedig igazi élőlények a valóság egy kis részében. Ti meghallottátok a hívást a színpadon túlról, de nem tudtok csak úgy kilépni és újra teljessé válni. Lekapcsolni magatokat a színjátékról/drámáról -melyben oly sok élettartam során vettetek részt - nem olyan egyszerű. Ez egy folyamat, amely sokmindent igényel. Nem azért tart egy ideig el, mert nem vagytok elég „jók” ahhoz, hogy gyorsan befejezzétek. Nem, hanem a pajzsszerű védőgátak miatt. Már így is egyfajta nézőkké léptetek elő, hiszen jól látjátok, hogy egy nagy színjáték zajlik, amely csupán néhány lényt szórakoztat(elit – Tom) a többiek kárára. De ezt a többiek nem látják meg, csak eljátsszák a szerepeiket ebben a kosztümös darabban.

Bármit, amit ebben a folyamatban teszel, az az eddig tanított „józan ész” ellen való. Minden téged ért benyomást felül kell írni és kitörölni, ez pedig nem csak úgy magától zajlik, ebben neked is aktívan részt kell venned. Ez mentálisan és fizikailag is megterhelő lesz. Ezekben a napokban szinte még a levegővétel is nehéz, hiszen mindig belebotlasz valamibe, ami már évezredek óta benned ragadt. Végül annyi dolgot kell elengedned, hogy úgy érezd, alig van már valami, ami összetartana. Állandó áramlatban vagy, minden állandóan változik kívül is és belül is. Nem tudsz hátradőlni és megnyugodni egy percre sem, az egész folyamat túl soknak tűnik. Hadd mondjuk el, pontosan ott vagy, ahol szeretnél lenni.

Nem érzed még a folyamat végét, csak azt érzed, hogy darabokra vagy szedve és az alapoktól újraépítve. Így jogos, hogy töredezettnek érzed magad és elveszettnek. Mi átlátjuk az egészet és biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan ismét teljesek lesztek, a változás folyójában vagytok, változik a testetek és a lelketek is. Ez nem egy olyan hely, amely azoknak való, akik csupán a lábujjhegyüket szeretnék bemártani. Nem, teljesen bele kell merülni, közben kockáztatva azt is, hogy elveszítitek magatokat. Tehát ez egy olyan dolog, amelyet csak teljes odaadással, tiszta szívből lehet megtenni(nem csak úgy félig akarva – Tom). Ezt nem csak próbálgatni kell, ezt vagy 100%-ban csinálod vagy ne is csináld. Azért jöttetek, hogy ezt véghezvigyétek, mert nem vagytok azok a „feladós fajták”. Merüljetek alá még egyszer, kiváló úszók vagytok, s meg tudtok küzdeni bármilyen beérkező hullámmal/áradattal.

125. rész (2012. április 25.)

Gyakran jövünk olyan üzenetekkel, amelyek felszínesnek tűnhetnek. Nos, rengetegen vannak, akik azzal küszködnek épp, hogy valahogy a víz felett tartsák a fejüket a változás gyors folyójában. Szóval, nem állunk le az üzenetekkel, úgy fogjuk megszerkeszteni őket, hogy nekik is megfeleljen. Sokan részletesebb üzeneteket szeretnének, bizonyos dolgokról visszaigazolást.

Azok, akik részletesebb leírást szeretnének arról, hogy mit tegyenek és hogyan, nos, ők keressenek tovább, máshol (is). Csak annyit mondhatunk, hogy minden a terv szerint halad, de a terveink annyira eltérnek attól, ahogy ti gondoltok rájuk, ezért szinte értelmetlen számotokra. Ahol ti káoszt láttok, ott mi rendet, ahol ti problémákat, ott mi lehetőséget és így tovább. Emberi, lineáris oldalról ezt lehetetlen megközelíteni. Az elmétek túlzottan behatárolt és nehezen lép ki az előre meghatározott korlátokból. Mi nemcsak az összes információhoz tudunk hozzáférni, de a Teremtés minden szintjéhez is. Amely változásokra most láttok rá, az csupán csekély része annak, ami valójában történik. Még azt se mondhatjuk, hogy a jéghegy csúcsa.

Próbáld megtalálni a belső tudást és békére fogsz lelni még e folyamatok zajlása közben is. Még akkor is, ha egy zűrös időszak köszönt be. Ti csupán a felszínen lévő hullámokat tapasztaljátok, de lent minden nyugodt, és nyugodt is marad. Függetlenül attól, hogy mekkora tajtékot is kavarnak a felszínen azok, akik pánikolnak. Amíg a belső nyugalomra vagy hangolódva, addig olyan nyugodt tudsz lenni, mint a bolygódat körülölelő hatalmas óceán. Te az öröm óceánja vagy. Valódi mélységeidet egészen addig nem tudja megzavarni a felszínen zajló szétesés, amíg összeszedett tudsz maradni és nem hadonászol, mint a többiek teszik azt félelmükben."

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-14r%C3%A9sz/397871860236333

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3089437
Hónap: 14305
Nap: 318