Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 15.rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom (Köszönjük!)

Ékezetekkel ellátta, szerkesztette és szépítette: Tóth Robi (és Köszönjük!:) )

 

vilag.jpeg"84. rész (2012. február 8.)

Az emberiség hosszú utat tett meg az eredetétől, de az előtte álló út is hosszú még. Végre visszatér a gyökereihez. S ezek a gyökerek mélyen el lettek temetve a feledés rétegei alá, melyeket azok tettek az emberekre, akik uralják őket. Ti az embert magányos fajként látjátok, mely egy kis kék bolygón él, távol mindentől, csendben lebegve az űrben. A magányotok eszméje távol áll a valóságtól és az igazság kezd lassan beszivárogni az elmétekbe, ahogy a szívetek felfedi a mélyen rejlő titkait.

Ez a bolygó nem a tiétek. Ez az egész teremtésé, mely egy nagyon különleges céllal lett felállítva. Egy olyan hely, ahol a lelkek sokat tanulhatnak. Nem egy könnyű tananyagot, hiszen a bolygótok a legkihívóbb iskola a létezésben, hiszen csak itt tapasztalhatod meg a kettősséget, miközben fizikai testben vagy. Most egy maréknyi kapzsi uralkodó faj alatt vagytok, de eredetileg sokkal ártatlanabb volt a tananyag. Sok mindent mondtunk már erről, így nem megyünk bele a részletekbe, inkább visszatérünk fajotok eredetére.

Ugye, annak tudatában lehettek, hogy a fizikai testetek egyfajta jármű, amely képessé teszi a lelket arra, hogy lakhelyeként használja. A többi dimenziótól eltérően ezen a testen és az összes érzékszervein keresztül egy teljesen másfajta életet tapasztalhat meg. A fizikai testetek egy csodálatos és nagyon jól összerakott működési rendszer. Ha látnátok akár azt, hogy a bőrötök alatt mi zajlik, egyáltalán nem kételkednétek abban, hogy létezik magasabb intelligencia. A tudósaitok még most is meglepődnek, amikor a „szerkezetetek” (testetek) mélyére tekintenek. Ez viszont csupán egy kicsiny részlet ahhoz képest, hogy valójában kik vagytok. Lélek vagytok, mely otthonának választotta ezt a „járművet”(testet), hogy tovább fejlődjön azáltal, hogy megtapasztal egy élettartamot egy ilyen összetett szerkezetben.

Azt is tudjátok, hogy a bolygón való jelenlétetek nem egyszeri látogatás. Egyik élet után visszajöttök egy másik életbe, hogy ismét ki legyetek téve ennek a fajta környezetnek, amelyben egyedileg tudtok kapcsolatba lépni egymással. Az emberiség, mint faj, a primitív csoportoktól - melyek vadászat és gyűjtögetés által éltek túl – egész fejlettnek tűnő társadalmakig fejlődött. Ez nem kis teljesítmény, de még sokat kell haladnotok, hogy elérjétek a végső célotokat.

Amennyiben ezek a trükközők nem jöttek volna a partjaitokra, ez a cél már rég be lenne teljesítve. Számos ősrégi civilizációtok - melyekre ma primitívként utaltok - fejlett volt. Fejlett társadalommal, ügyes tudósokkal és bőséges tudással. A háború, a betegségek és az elnyomás szinte teljesen ismeretlen volt. De ekkor jöttek a hívatlan látogatóitok és a történelem a feje tetejére állt. Ti, mint faj, egy teljesen más vágányra lettetek helyezve/terelve, és a korrupció valamint a kapzsiság – a rátok kényszerített felejtés miatt – gyors leépüléshez vezetett. Megjelent a háború, a betegség és a szegénység. Már nagyon hosszú ideje küszködtök ebben a mocsárban és az az extra bőrönd, mely rátok lett kényszerítve, igen sok nyomot hagyott a világotokban. Most viszont el tudjátok dobni ezt a poggyászt - nem csak egyéni lélekként, de fajként is - és végre újra a helyes vágányra/útra kerültök.

Fogalmatok sincs, hogy ez mennyire meg fogja változtatni az emberiség történelmét. Mindent újjá fog tenni. Amint visszanyeritek a memóriátokat, meg fogjátok találni az erőtöket és utána senki és semmi nem tud többet visszafogni benneteket. Az összes régi belétek nevelt kapzsiság el fog tűnni, és ti - mint faj - megint egymást segítve haladhattok. Egy meg egy nem kettő lesz, hanem hatványozottan fog valami hatalmassá, erőteljessé növekedni, mely letakarítja az asztalt.

Végre újra szabadon lélegezhettek és olyan társadalmat építhettek, amelyet szeretnétek. Olyat, amely a szereteten és a közös érdeken alapul, ahol az egónak nincs helye és a halál már nem fenyeget(erőszakos halál – Tom). Csupán csak a test életének lesz egy természetes befejezése, mielőtt egy új életet kezdenétek. Ez a nap nincs messze, még csak most kezditek megérezni az erőt magatokban. Ez az erő azonban napról napra egyre erősebbé válik, s elér egy olyan pontra, ahol már nem lehet figyelmen kívül hagyni. Sem magatok által, sem pedig mások által. Ekkor már nem lesz más választásotok, mint hogy kiszabadítsátok. Ekkor az egész világotok meg fog változni, ahogy a szíveteket és elméteket az új jövő megteremtésének szentelitek.

Erre a napra mindenki emlékezni fog. Nem csak a bolygótokon, hanem a Teremtés minden részében szétszóródó mennyei családotok is. Látjátok, igazából nem innen származtok. Habár magatokra emberként utaltok, az eredetetek más. Hiszen ti mind más civilizációk lakosai vagytok, akik azért vannak ezen a bolygón, hogy az információt hordozzátok. Azért jöttetek ide, hogy tudást vigyetek haza, miután annyi élettartamot leéltetek, és annyi tapasztalatot összegyűjtöttetek emberi darabot/műsort játszva, emberi testben. Azért, hogy rendesen el tudjátok játszani a részeteket, és annyi dolgot meg tudjatok tanulni amennyi csak lehetséges, keresztül kellett, hogy menjetek egy olyan folyamaton amely során nagyon sok minden ki lett törölve belőletek. E felejtés nélkül nem tudtátok volna magatokba szívni az itt található leckéket. A Földön való élet nagyon korlátozó és ha megmaradt volna az emléketek azokról a helyekről, ahonnan származtok, amelyek sokkal gondtalanabbak és nagyban más környezetek, akkor nagyon nehezen tudtátok volna kibírni az itt kapott leckéket. Szóval, a szándék jó volt. De, ekkor jöttek az elnyomók és még azt a maradékot is kitörölték belőletek, ami megvolt.

Szerencsére nem tudták teljesen kitörölni az otthon ragyogását, ez továbbra is jól meg van őrizve a szívetek mélyén. Ez a kis csillogás most egyre hevesebben kezd fényleni bennetek. Már nem kell ettől a tudástól félni, melyet annyi különböző helyről hoztatok. Örömmel és büszkeséggel fog benneteket eltölteni, ahogy kiálltok és elmesélitek a származásotokat.

Ne féljetek, hogy néhány elveszett lélek emiatt kigúnyol benneteket. Ez a gúny igen rövid életű lesz, hiszen ők is tudják, hogy ez az igazság. Sokan még magukban is letagadják ezt az igazságot, még önmaguk előtt is. És továbbra is azokkal a lelkekkel maradnak, akik az általuk teremtett illúzióban élik az egyre rövidebb életüket. Ez meg lesz nekik engedve, hiszen úgy döntöttek, hogy elvágják a valósággal való kapcsolatukat. Számukra a Föld bolygó továbbra is létezik majd, egészen addig, amíg képesek lesznek visszatartani a teljes pusztulástól (melyet épp a cselekvéseik hoztak létre). A többieknek – nektek – az élet ismét fényes lesz, hiszen nem csak magatokat, hanem a többi mennyei családotokat is a valódi fényükben fogjátok látni újra.

 

85. rész (2012. február 10.)

A mai nap majdnem olyan lesz, mint a többi. De csak majdnem. A magas töltésű energiák elkezdtek nyomot hagyni. Nem csak rajtad, de mindenen, ami körülvesz. Sok embernél ez intenzív fájdalomként és sajgásként jelentkezik, különösen a csontokban, valamint az álom során az agyban.

A testetek nagyon nehezen idomul hozzá ezekhez az új energiákhoz, ezért időszakonként megfújja a vészharangot. Ez nem veszélyes, csupán zavaró. Mivel az energia még erősebb lett, így a csontokban jelentkeznek a fájdalmak. A csontjaitok a legsűrűbb része az emberi testnek, így e résznek a legnehezebb hozzáidomulni az új frekvenciákhoz. Szó szerint ritkábbá/könnyebbé válnak, de nem úgy, mint a csontritkulásban szenvedőknél. Nem, csupán hozzáigazodik az új életerőhöz, mely keresztülárad rajtatok és egyben eltűntet mindent, amire nincs szükségetek.

Kezdtek felragyogni(könnyebbé válni – Tom). A testetek valami olyanná kezd átalakulni, ami képes lesz a fizikai törvényeket meghaladni/átlépni. Nem azt jelenti, hogy azonnal ellebegtek az éterbe, csupán egy fontos felkészülés arra az időre, amikor képesek lesztek átkapcsolni a „szilárd” állapototokból egy sokkal folyékonyabbá(illékonyabbá). Ennek most szinte semmi értelme számotokra, csupán szerettünk volna rátapintani erre a témára is, ahogy közeledtek a felemelkedési folyamat következő szintjéhez.

Az elmétek is plusz munkát végez. El tudjuk képzelni, hogy az éjjel (alvás) már nem egy nyugalmas és örömmel teli időszak. Inkább munka lett, hiszen ilyenkor tudjátok elérni a teljes rendszereteket és megtenni a szükséges újjáépítési munkát ott, ahol szükséges. Ez nem csak a fizikai testetekre vonatkozik, hanem a mentális képességeitekre is. Így nagyon heves vizuális és egyéb emlékeitek lehetnek, amikor felébredtek.

Néhányatok az alvás során más birodalmakba utazik, tanulási céllal; a rokonokat meglátogatni vagy gyógyulási folyamatokért. Lesz, akinek tisztább emlékei lesznek erről, amikor felébred. Tudjuk, hogy örömmel tölt el benneteket, de ez az öröm csupán kis része annak, ami a tiétek a fátyol mögött. Az otthonról való emlékek arra késztethetnek, hogy elhagyd az itt végzett munkádat. Ezért is korlátozott e memória elérése, legalábbis addig, amíg hátráltatná a feladatodat. Ahogy a fátyol vékonyodik, egyre részletesebben fogtok visszaemlékezni az éjjeli látogatásaitokra.

Reméljük, ez az üzenet egy kicsit megkönnyíti a fizikai kényelmetlenségetek elviselését. Ahogy általában, a türelem az egyik legfontosabb erény most is. Azáltal, hogy megosztjuk a szavainkat és az energiánkat veletek, az már egyfajta segítséget ad. Emellett az egyre élénkebb más dimenziós élményeitek is könnyítenek a helyzeten. Most is arra ösztökélünk, hogy segítsétek egymást, kapcsolódjatok a hasonló élményeket átélő embertársaitokhoz. Sose feledjétek, a nevetés a legerősebb eszköz, amivel rendelkeztek. Ne vegyétek túl komolyan magatokat.

 

86. rész (2012. február 13.)

A mai üzenet nagyon hasonló lesz az elmúlt havi üzenetekhez, hiszen szeretnénk még egy okot felvonultatni arra, hogy továbbra is csak haladjatok. Tudjuk, hogy ez nem könnyű, hiszen ti vagytok az úttörők abban a munkában amit végeztek.

Ne gondoljátok azt, hogy fogalmunk sincs arról, hogy min mentek keresztül. Ez egy nagyon jól összerakott terv, semmi nem lett a hitre vagy a szerencsére bízva. Szoros figyelem övez benneteket, tisztán látjuk, hogy hogyan bontakozik ki ez a folyamat, semmi sem történik véletlenül. Azzal is tisztában vagyunk, hogy néhányatoknál ezek az üzenetek alkalmanként süket fülekre találnak, hiszen nagyon nehéz állandóan fenntartani a figyelmet/fókuszt, és érthető is, hogy miért. Akkora nyomás alatt álltok, hogy van, amikor már túl soknak érződik. Könnyű ilyenkor elveszíteni a lendületet és egy kicsit visszaesni. Senki nem fog emiatt kritizálni benneteket, ti se ítéljétek el magatokat, ha néha nem tudtok megbirkózni a súllyal. Minden együttérzésünk a tiétek. Látjuk, hogy mennyi mindennel kell megküzdenetek.

Nagyon keményen dolgoztok és nem csak magatokért, hanem az egész Teremtésért, ti vagytok a hőseink. Már így is többet tettetek, mint amit bárki is elvárhatott volna tőletek. Nem csak mindent a terv szerint végeztetek el, hanem a tervet néhányszor át is írták, mert sikerült felgyorsítani a folyamatot, a ti akaratotok szerint. Mindennek értelme van, amit tesztek, semmi nem veszik kárba. Állandóan a végső cél felé igyekeztek, még akkor is, amikor időnként azt érzitek, hogy visszacsúsztatok(hátracsúsztatok).

Annyira közel jártok már a célhoz, annak ellenére, hogy számotokra végtelennek tűnik. Tudjuk, hogy lesz, akinek ezek a szavak újabb trükknek tűnnek, hogy továbbra is hajtsátok magatokat, annak ellenére, hogy több mint fáradtak vagytok és készek vagytok már a törölközőt is bedobni. Teljesen igazatok van, amikor ezt vélitek, hiszen a mi szerepünk inkább néző, mint résztvevő. De soha ne feledjétek, hogy ti döntöttetek úgy, hogy lejöttök, e célból. Ez a legnehezebb(legtöbb kihívással teli), de egyben a leghálásabb feladat is. Ti vagytok a szerencsések, akik a számtalan jelentkező közül ki lettek választva erre a feladatra. Sokan szerettek volna részei lenni ennek az egyedi tapasztalatnak, de végül ti vagytok itt. Szóval, tudjatok róla, még ha néha ügyetlennek, gyengének is érzitek magatokat a feladat elvégzéséhez, csak ti érzitek/gondoljátok ezt így az egész világegyetemben(magatokról – Tom). Mi mind tudjuk, hogy nagyon is megfeleltek erre a feladatra, csupán az egótok rángatja a szálakat, hogy megpróbáljon meggyőzni arról, hogy halandók vagytok és képtelenek bármi lényegeset elérni a rövidke életetek alatt, ezen a kis bolygón.

Amennyiben teljes fényben tudnátok látni magatokat, egyszer sem kételkednétek a képességeitekben, kedveseim. Mind Istenek vagytok, a hatalmatok meghalad bármi korlátozást, amit csak ki tudtok találni. De, ahogy mondtuk, ez az igazság a küszöbön lett hagyva, amikor beléptetek az emberi lakhely birodalmába. Egészen addig fogunk újra és újra emlékeztetni benneteket, amíg csak el nem jön a nap, hogy mindannyian újra felfedezitek a valódi önvalótokat (önmagatokat), és megtaláljátok a szívetekben hordozott végtelen energiaóceánt. Ez a nap egyre közelebb van. Van, aki már az ajkán érzi az első korty ízét. Addig is ne hallgassatok arra a hangra magatokban, amely megpróbál lekicsinyíteni benneteket. Lesz, aki könnyebben le tudja kapcsolni ezt a hangot. Lesz, akinek ez nehéz munkába fog telni. Mi a ti oldalatokon vagyunk, minden egyes lépéseteknél, minden egyes pillanatban. Akkor is, ha fent vagytok és akkor is, ha lent. Mi soha nem fogunk elhagyni benneteket. Ti mi vagytok, mi pedig ti, és hamarosan az új hajnal teljes fényében fogunk együtt lenni.

 

126. rész (2012. április 26.)

Amint már többször említettük, az emberiség óriási dolgok előtt áll. Oly nagy dolgok ezek, hogy nem csak a lélegzeteteket állítja meg, hanem mindent elvesz tőletek, amit ismertek. Semmi nem tud megállni ezen energiacunami előtt, ami már a partotokat nyaldossa. Nem arra gondolunk, hogy szó szerint véget ér minden. Nem azokra a hollywoodi klisékre gondolunk, melyek oly meggyőzően festették le a Föld végét. Nem erre utalunk, hiszen nem erről van szó. Amire utalunk, az a körülöttetek lévő illúziót tépi szét darabjaira, amit többet nem lehet majd összerakni.

Mindig hasonlatokban beszélünk, tehát nem arról szól az üzenet, hogy rohanjatok a hegyekbe a túlélő csomagjaitokkal. Ez nem a világvége, még a bibliai értelemben sem. Nem, ez a teljes hitrendszer pusztulását jelenti, és lényegtelen, hogy milyen mélyre ásod be magad(rejtőzködsz), a vihar el fog érni(a változás vihara – Tom). Ez a felszabadításról szól, nem pedig az emberiség kipusztulásáról. Sok szemetet kell elmosni, de nem úgy, hogy a részeket összegyűjtöd, kitakarítod, és újra összerakod a régi világ mintájára. Nem, most olyannyira a darabjaira fog törni, hogy nem lehet belőle többet összerakni a régit. Sok ember számára a fátyol elhúzása lesz az utolsó „csapás”, hiszen képtelenek együtt élni azzal a ténnyel, hogy az eddiginek hitt igazság/valóság nem más, mint valóságnak álcázott hazugság. A romok között fogják keresgélni az „elveszett” életüket. Valamit, ami majd visszahozza a régit, de amint rájönnek, hogy örökre eltűnt, maguk is darabokra fognak törni.

De nem ti, hiszen ti végre képesek lesztek újra szabadon lélegezni. Ti ezt az energiacunamit felszabadítóként fogjátok látni, mely leveszi a vállatokról az elnyomók nehéz igáját. Ez a nap már nincs messze, de ahogy a hasonlatainkból is látjátok, nem egy nyugodt és finom folyamat. Inkább minden oldalról az érzelmek fognak kavarogni körülöttetek(érzelmi vihar), és minden gravitációra(leföldelésre – Tom) szükségetek lesz, hogy talpon tudjatok maradni. Mindig kéznél leszünk tanáccsal és bíztatással is. Most is azt tanácsoljuk, hogy kezdjetek szépen gyökeret ereszteni. Sosem tudhatjátok, hogy mikor jön a vihar. Legjobb, ha nem ér felkészületlenül és védtelenül benneteket.

 

127. rész (2012. április 28.)

Már egy jó ideje érzitek a vihar közeledtét, és sokaknak ez a várakozás végtelennek tűnik. Ugye, már többször beszéltünk arról, hogy kezdjetek el a „dobozon” kívül gondolkodni. Pontosabban, hagyjátok abba a gondolkodást és kezdjetek el érezni. Az elmétekre helyezett korlátozás ezt az egész helyzetet lehetetlennek tartja, de ha sikerül a valódi magvatokkal összekapcsolódni, akkor az, amit leírunk elérhetőnek tűnik. Arra lettetek tanítva és nevelve, hogy nagyon korlátozott keretek között gondolkodjatok és cselekedjetek. Az a vihar, amire utalunk, nem fér bele ezekbe a korlátokba. Akkora nagy változás ez. A fizikai világotokban is, melyben éltek, és az összes többi dimenzióban is, melyeket még fel sem fogtok. Még csak a jéghegy csúcsát sem látjátok, így ezt a vihart sem, csupán felszíni fodroknak tűnik. Lehet, hogy nem tombol úgy, ahogy az elmétekben elképzelitek, de szépen, ártatlanul átlépi a csúcspontot és belép a tudatotokba. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz drámai, de nagyon-nagyon más lesz, mint amit a nagyköltségvetésű filmek vázolnak fel.

Az egész világotok egy illúzió. Ezek a nagy világvége filmek is, melyeket bemutattak a mozikban. Amire mi utalunk, az inkább egy kis, gyenge szélre hasonlít, mely elfújja még a legsűrűbb ködöt is. Vagy hasonlíthatnánk az áram lassú fokozódásához a fényforrásban, amely által a fény egyre erősebbé válik. Ne essetek kétségbe és ne gondoljátok úgy, hogy ez oly lassú folyamat, amihez évek szükségesek. Nem így lesz, de szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy legalább megpróbáljátok elhatárolni magatokat a látványos katasztrófa forgatókönyvektől, melyben mindent földig éget a pokoltűz. A hatás hasonló lesz, de a folyamat egyáltalán nem így néz ki. Olyan faj vagytok, melyet különböző rendszerek irányítanak: „ember által” létrehozottak(tehát, hitrendszerek) és automata rendszerek is. Ez utóbbiaktól nagyon függtök. Úgy tanítottak benneteket, hogy teljes bizalmatok legyen ezekben, így nagyon sérülékenyekké váltok, amikor ezek a rendszerek meghibásodnak. Eljött az ideje, hogy semmit ne vegyetek készpénznek(biztosra), és nyitott elmével viszonyuljatok mindarra, ami történik. A folyamat elindult, a következményeket meg az avatatlan szemek is könnyen fel fogják ismerni, tehát, a viharszezon elkezdődött.

 

128. rész (2012. április 30.)

Nem vagytok elveszettek, még akkor sem, ha néha bemocskolva/besározva is érzitek magatokat, hiszen ez a jelenleg titeket bombázó energiafolyamokra való természetes reakciótok. Mint általában kívülről semmi sem tűnik változónak, de abban mindannyian egyetértünk, hogy per pillanat semmi sem tűnik mégcsak könnyednek sem. A dolgok állandóan változnak, forgolódnak és oda-vissza váltakoznak. Ebben az időszakban nagyon nehéz megtartani/fenntartani az egyensúlyt. Ne aggódjatok, ha egy kicsit kóvályogtok.

Most semmi sem tűnik szilárdnak, nehéz is lesz biztos pontot találni, ahol megvethetnétek a lábaitokat, amire nagy szükségetek van. Ne aggódjatok emiatt. Még ha nem is érzitek szilárdnak a földet a talpatok alatt, semmi kárt nem tud bennetek okozni ez a bizonytalanság egészen addig, amíg el nem kezdtek félni. Meg kell találnotok az egyensúlyotokat még az egyensúlytalanság közepette is. Ez ellentmondásosnak tűnik, de ki kell alakítanotok az egyensúly érzését még az állandó áramlás állapotában is. A trükk az, hogy a szíveteket tartsátok egyensúlyban, még akkor is, ha körülöttetek és bennetek minden a feje tetejére áll. Arra lettetek nevelve, hogy mindig megtaláljátok az egyensúlyt, de most ez nagyon nehéz. Olyanok vagytok, mint az óceánon vergődő tutaj, és az állandó energiaáramlástól már tengeribetegek lettetek. Fejfájás, szédülés, mindez természetes velejárója a váltásnak. A hullámok nem fognak kisimulni a közeljövőben sem. Jobb, ha rugalmasak vagytok, mint merevek.

Ez a mozgásérzet fontos. Azt jelzi, hogy itt az idő a végső takarításra, szezon végi kiárusítás van. Jobb, ha nem vásárolsz be az idejemúlt dolgokból, melyet oly hevesen próbálnak eladni nektek, még nevetségesen alacsony áron is. Próbálnak visszacsalogatni a régi világba, annak összes rendszerével és merev szabályaival, valamint a hegynyi félelmével. Most minden úgy fekszik itt, mint egy rakás eladhatatlan portéka.

Eljött az idő, hogy levetkőzzünk minden régit, így az egész bolygótok nagyon bizarrul fog viselkedni. Sőt, nem csak a bolygó, hanem a rajta élő emberek is, szóval készüljetek fel az érdekes történésekre. Ne dőljetek be nekik, hiszen ez csak egy műsor, mely szeretné megragadni az elméteket és ismét csapdába ejteni. Az elméteknek van egy saját „elméje”(ego – Tom), amely nagy örömmel szeretne visszatérni a régi útra, amikor is minden lépéseteket uralta. Nem tudja elviselni azt a gondolatot, hogy behódoltál a szíved bölcsességének, minden egyes trükköt meg fog próbálni, hogy újra a bűvkörébe csaljon.

De ti már bölcsebbek vagytok, kedveseim. Bölcsebbek, mint az elmétek. Csak hagyjátok, hogy ezek a hullámok átmossanak és tartsatok ki. Amíg kapcsolódtok a belsőtökkel(szív – Tom), addig nem számít, hogy körülöttetek mennyire mozog minden. Még akkor is egyensúlyban maradtok, ha a talpatok alatt lévő talaj már elveszíti azt. Amíg a belső iránytűtöket követitek, ti nem fogjátok elveszíteni az egyensúlyt. Olyanok vagytok, mint egy nagy növény, mely együtt mozog a széllel, és nem törik, mint ahogy a régi, merev szerkezetek fognak. Ne féljetek, ne fagyasszon merevre benneteket a félelem, akkor minden rendben lesz. Engedjétek, hogy átmenjen rajtatok, s nem tudja megtörni a lelketeket egészen addig, amíg a lelketek irányítja/uralja az elméteket.

 

129. rész (2012. május 2.)

Amint már érintettük is, ez a régi világtól való elkülönülés/elválasztódás folyamata több szempontból is a feje tetejére állítja az életeteket, így nagyon megmérettető lehet. Ezelőtt sosem jártatok ilyen feltérképezetlen terepen, így ez igen embert próbáló. Az emberiség évezredeken keresztül erősen ragadta meg a „valóságot”. Csak olyan dolgokba mentek bele, amelyeket tisztán tudtak érzékelni. Más szavakkal, amit nem láttak, az nem is létezhet. Most viszont ez az egész láthatatlan világ elkezdi bejelenteni magát, és nagyon nehéz lesz figyelmen kívül hagyni.

Először semmi nem lesz nyilvánvaló(látható), de lassan az információ cseppjei elkezdenek egymásra épülni, és hamarosan a tudatosság árama(áramlata) minden kételyt el fog mosni ezekről a rejtett rétegekről, amelyekre oly gyakran utalunk. Azt már észrevettétek, hogy a testetek furcsán viselkedik, ez egy biztos jele annak, hogy a rejtett rétegek hallatnak magukról. Látjátok, a testetek már tudja, de az elmétek még megpróbál port hinteni a szemetekbe. Az elme nem tudja elviselni azt a gondolatot, hogy elengedje az életetek irányítását. Azt viszont érzi, hogy az új kor érkezik. Az elme számára pedig semmi sem lehet rosszabb attól, hogy átadja a hatalmat egy valami nála nagyobbnak. Minden módon megpróbál összezavarni, vagy eltéríti a figyelmedet valami drámával az életetekben. Ezt bárki igazolhatja. Egyáltalán nem gondoljuk azt, hogy boldogan, dalolászva mentetek keresztül az elmúlt időszakon. Valószínűleg többször is vakargattátok a fejeteket és kétségbeesetten sírtatok fel, mert valami hirtelen megjelent az életetekben.

Egy nagyon fontos lecke az, hogy nehogy azt képzeljétek, hogy ezek a drámák azért jelennek meg az életetekben, mert valamit rosszul csináltok és ez valami karmikus igazságtétel lenne. NEM ez a helyzet, így nagybetűvel mondjuk, mert oly sokan vannak még mindig csapdába esve a végtelen karmikus ciklus régi hitében. Mindez a régi világ része már, csupán. A „bűneitek” olyan dolgok, melyekben önkéntesen vettetek részt a világotok régi verziójában, ezek voltak azok a feladatok/leckék, amelyeket különösen meg akartatok tanulni, ezért jöttetek. Most viszont a Teremtés többi részével együtt úgy döntöttetek, hogy eljött az alacsonyabb rezgésű iskola idejének vége. Végső ideje, hogy magatok mögött hagyjátok ezeket a régi tanulási módokat és a következő szintre emelkedjetek. Több szempontból is végzősök vagytok a régi gondolkodás egyetemén és felvételt nyertetek a fejlett/előrehaladott tanulmányok új iskolájába, ahol a nehézség, a félelem és az erőfeszítés nem része többet a tananyagnak. Ne feledjétek, bizonyos részeitekben még mindig a régi világban vagytok és még nem élvezhetitek az új kiképzőhely teljes hatását, néhány régi lecke még mindig beszivárog a rendszeretekbe.

Nem büntetésként, hanem a megtisztulás és a váltás természetes ciklusaként mindannyian keresztülmentek olyan pillanatokon, melyek nagyon stresszesek, amikor valami régi hulladék bukkan fel az árnyékból. Fontos, hogy csak engedjétek elmenni. Nem tapadhat többet hozzátok és nem húzhat vissza benneteket a kénye-kedve szerint. A megragadás csupán a ti cselekvéseitek által lehetséges(hogy a régi minta megragadjon rajtunk – Tom). Így fontos, hogy tudomásul vegyétek mindazt ami a felszínre jön, és megfigyeljétek, ahogy szétpukkan és tovatűnik.

Fontos, hogy hogyan tekintetek ezekre a történésekre, hiszen ez nem a negativitás jele, de mivel úgy lettetek nevelve, hogy az ilyen dolgokat kellemetlennek érzékeljétek, könnyen a negatív gondolkodás csapdájába eshettek. Ezt pedig el kell kerülni. Fontos, hogy észrevegyétek, semmi hibás dolgot nem csináltok, ez csupán a régi állapotból az újba való átmenet. Az átmeneti állapot pedig számos mentális és fizikai fájdalmat hord magában. Nem csoda, hogy a normális emberi lény összezavarodik ezektől a látszólag véget nem érő drámáktól. Ez természetes velejárója a folyamatnak. Csak lépjetek hátra és lássátok meg bennük azt, amik. A sokkal könnyebb jövő hírnökei."


http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-15r%C3%A9sz/403989732957879

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3087538
Hónap: 15885
Nap: 632