Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 16.rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom 

Ékezetekkel ellátta: Andrea (Köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette és szépítette: Szabolcs

ascension12.jpg"87. Rész (2012. február 15.)

Ma szeretnénk belemélyedni a bolygótok homályos múltjába, de arra is kitérünk, hogy az elkövetkező időszakban mi vár rátok. Az emberiség, mint faj, valaha akadálytalanul kezdte az utazását. Igen primitív szervezetből(organizmus) fejlődtetek egy igen különleges „valamivé”, kis csoportokból egész összetett társadalmi szerkezetté. Azt is tudhatjátok, hogy az emberi külső alatt egy olyan lélek lakozik, amely más helyről jött, hiszen ez a bolygó oktatási célból jött létre az egész teremtés számára. Nagyon kívánatos és sok lélek által keresett hely. A teremtésben sehol máshol nem lehet ilyen életmódokat tapasztalni, mint itt a Földön. Igen hosszú a várólista, hogy idejöhessen egy lélek tanulni.

Sok lehetőségetek volt fejlődni, s egyetlen dologban voltatok megkötve; abban, hogy a szabad akarat szabálya alá estek. A bolygón kívül senki sem avatkozhat be semmilyen módon. A bolygó maga kell, hogy megtalálja a saját útját, a legfejletlenebb elme sötétségéből vissza a fénybe.

A civilizációk jöttek és mentek. Közülük sokan nem csak a környezetükhöz tudtak alkalmazkodni, hanem a tudomány minden területén is kifejlesztették a tudásukat. Néhány előző civilizáció felülmúlta a tiéteket, még akkor is, ha primitívnek nevezitek őket. Azért tudtak különböző területeken kitűnni, mert nem veszítették el a kapcsolatukat az otthonnal. Természetes volt számukra az, hogy bolygón-kívüli lényekkel veszik fel a kapcsolatot.

Ezután viszont történt valami, ami teljesen megváltoztatta a szabályokat. Egy idegen civilizáció figyelmen kívül hagyva a szabad akarat szabályát a Föld bolygót új otthonává tette, mert a saját otthonukat annyira tönkretették, hogy új lakhelyre volt szükségük. Mi lehetett volna jobb a Földnél; teli van különböző nyersanyaggal és könnyű megszállni. Nagyon ügyesen manipuláltak másokat és az emberi faj könnyen a bűvkörükbe esett. Tudták, hogy ha átprogramoznak benneteket, nagyon könnyűvé válik a társadalmatok teljes ellenőrzése. Ennek érdekében el kellett tüntetni a más bolygókon élő fejlett lényekkel való régebbi kapcsolataitok összes emlékét/nyomát.

Annyira sikeresek voltak ebben, hogy hamarosan csupán csak egy maroknyi emlék maradt valahol a szívetek legszentebb részében elrejtve. Néhány csoportnál ezek az emlékek felelevenedtek és megtartották őket az emlékeikben, így ezeket a csoportokat szinte teljesen ki kellett irtani. Ez folytatódott a történelmetek során. Most viszont eljutottatok arra a pontra, ahol a rejtett tudásuk ismét nyilvános lehet, a régi történeteik és jövendöléseik hallhatóvá válnak a bolygó minden részén. Ők teljesen tisztában vannak azzal, hogy mi történik, erre vártak már generációk óta. Hallgassátok meg a szavaikat és ti is rá fogtok jönni, hogy eljött a nagy változások ideje, a régi romlott életmód lezárásának ideje és a tiszta szándékkal való újrakezdés.

Erről már sok mindent tudhattatok, de rabulejtőitek átmosták a többség gondolkodását, így úgy tekintenek erre a periódusra, mint a növekvő erőszak és pusztítás periódusára. Nem csak a pénzügyi rendszereitekben nyilvánul meg -melyet ezek a kizsákmányolók állítottak fel kordába tartásotok miatt-, hanem a kormányaitok is megpróbálnak minél több szabadságot elvenni tőletek, hogy fenn tudják tartani a hatalmukat. Minden lehetőséget megragadnak, hogy növeljék a félelmet, s ezáltal megpróbálnak meggyőzni benneteket, hogy nélkülük minden káoszba borulna. Nem fogják engedni, hogy megváltoztassátok az életeteket, csak ha az továbbra is őket szolgálja. Már kétségbe vannak esve, hiszen látják, hogy a birodalmuk széthullóban van.

Attól félnek a legjobban, hogy elkezdtek önállóan gondolkodni és rájöttök arra, hogy egy átlagos ember mennyi hatalommal bír az élete és a sorsa felett. Amikor ráleltek a hatalmatokra, senki többé nem tudja birtokolni az rajtatok kívül, ezért igyekeznek annyira elterelni a figyelmeteket önmagatokról és elijeszteni az igazságtól. Továbbra is hazugsággal fognak tömni benneteket.

Sose féljetek a saját erőtöktől/hatalmatoktól, hiszen ez az, ami szabaddá tesz benneteket. A műsort vezető lények nem tudnak többet kicselezni benneteket. Egyszerűen nem tudnak, mert beleragadnak a saját alacsony rezgésszintjükbe, így amikor ti megnyíltok a bejövő fényenergiára, automatikusan függetlenekké váltok tőlük. Ehhez az szükséges, hogy felismerjétek a saját hatalmatokat és hogy többet ne dőljetek be ezeknek az ügyes manipulátoroknak. Eddig ügyesen tartották az emberiséget az alacsony sűrűségekben. Most viszont muszáj kitörnötök és lerázni magatokról az erőtlenségetek illúzióját, melyet az elmétekbe tápláltak, csakis ti tudjátok biztosítani a saját felszabadulásotokat. Nem állítjuk, hogy ez könnyű feladat, de ideje kinyitni a szemeteket, meglátni a bennetek levő fényt és felébredni a rossz álomból.

 

88. Rész (2012. február 18.)

Ismét a jövőről szeretnénk szólni. A változások közepette vagytok és az emberiség egyre mélyebbre merül a változásban, sokkal mélyebbre, mint eddig bármikor. Ezt könnyű észrevenni, hiszen az emberiség jelenlegi életmódja messze nem fenntartható, így vagy megváltozik, vagy teljesen eltűnik a Föld felszínéről. A Földanya kezdi elveszíteni a türelmét. Az emberiségnek nem maradt más választása, mint hogy megváltozzék. Túl sokáig mentetek az egyirányú utcában, ami már zsákutca is egyben.

Azzal is tisztában lehettek, hogy a szabad akarat mindenkinek biztosítva van, aki csak belép az  életteretekbe, de ezentúl egy szempontból fel lett függesztve; még pedig abban, hogy továbbra is vakon pusztíthatjátok azt a bolygót, amely biztosítja a fennmaradásotokat. “Elég volt”, ez a parancs fentről.

Amióta megváltozott az a szabály, hogy nem lehet beavatkozni, sokminden mozgásba lendült. Még mindig megvan a szabad akaratotok; szabadon dönthettek abban, hogy elszakítjátok magatokat a régi és illúzióval teli életmódotoktól, vagy sem. Amennyiben úgy választotok, hogy a Föld alacsony rezgésű „verziójában” maradtok, akkor már tudhatjátok a kimenetelt. Az a világ már nem fordítható vissza az említett zsákutcába jutástól, lényegtelen, hogy mennyire keményen is próbálnák magukat meggyőzni az emberek, hogy szabad akaratuk van a jövőjüket illetően.

Másrészről, akik úgy döntenek, hogy felemelkednek Földanyával a magasabb dimenzióba, szintén egyfajta korlátozásba botlanak azt illetően, hogy mit tehetnek és mit lehetetlen többé megtenniük. Amikor feljebb lépsz a rezgésben az egó összes manipuláló késztetését/sugallatát le kell tenned a küszöbnél. A kapzsi, félelem irányította “normális” életmód már nem fog működni. Ezen a cselekvések helye csak az alacsonyabb dimenziókban lehetséges, így a szabad akarat eszméje sem léphet túl a lelked jelenlegi vibrációs szintje által felállított határokon.

Tehát, a szabad akarat továbbra is érvényes, csupán annak a mértéke lesz korlátozva, hogy milyen alacsony lehet a cselekvéseid (vibrációs) szintje. Ez úgy hangozat, mintha nem is lenne szabad akarat. Bizonyos értemben így is van, de Föld bolygótok azért állította fel ezt a szabályt, hogy nagyobb mértékben tanulhassátok meg azt, hogyan lehet ilyen korlátok közt létezni. Ez nem jelentett problémát és bolygótok virágzott, de csupán addig, amíg nem jelentek meg azok, akik durván ki akarták használni, a saját céljaikra. Az irányításuk annyira befertőzte az egész emberiséget, hogy a régi tanulórendszer egy komédiává vált. Ezért szükséges a kitakarítás, hogy új frekvencián tudjatok újrakezdeni, mely egy más fejlődési módot tud biztosítani. Ez magába foglalja a szabad akaratot is, de csupán az új frekvencia keretein belül.

Szóval láthatjátok, hogy a szabad akarat az soha nem teljes szabad akarat, csupán egy halmaznyi enyhén/lazán megszerkesztett törvény, mely a vibrációs szint(mellyel együtt rezonáltok/rezegtek) terjedelmében bizonyos fajta viselkedéshez ad lehetőséget/elérést. Mivel a Föld sokkal alacsonyabb szinten volt, mint a Teremtés többi része, így a tanulás lehetősége sokkal szélesebb spektrumot ölelt át, mint a többi dimenzióban. Ezért is volt ez az iskola annyira keresett. Innen viszont két különböző osztály lesz, és közületek sokan már leérettségiztek a harmadik dimenziós szintből, így feljebb léphettek.

Az alacsonyabb dimenzióban lévő régi világ nagyobb terjedelmű szabad akaratot ad, de persze csak úgy, ha ebbe beleszámoljátok az összes primitív cselekedetet is, melyet megenged. Szabad akaratot abban, hogy visszaéljetek magatokkal és másokkal. Ez az alacsonyabb rezgésszinten engedélyezett, de a magasabb birodalmakban soha nem lesz megengedve.

Nem fogjuk meghatározni a jelenlegi sűrűségi/rezgési szinteteket, hiszen még ingadozik mielőtt megállapodna az új fél-állandó állapotban, az élettartamotok végéig. Minden áramlásban van és amikor a harmadik dimenzió fölé emelkedtek, képesek lesztek megtapasztalni a dimenziók számos szintjét. Ezt most elég nehéz elmagyarázni, így később majd még visszatérünk erre egy másik üzenet keretein belül, amikor eljön az ideje. Most csak annyit, hogy a harmadik dimenzióbeli lakosok tovább fogják folytatni az életüket, mindazok a nehézségek közepette, melyeket azért választottak, hogy tanuljanak. Úgy döntöttek, továbbra is az illúzióban maradnak, ami az életüket még nehezebbé fogja tenni egész addig, amíg végül úgy nem döntenek, hogy elég volt a durva leckékből.

A többieknek egy más fajta élet kezdődik. Úgy döntöttetek, a fény felé mentek, így kikerültök a régi osztályból és egy újba juttok. Pont, mint a suliban, az osztálycsere kihívásokkal teli. Újfajta játékszabályok, új környezet és új osztálytársak várnak rátok. Egy kis időbe telik, amíg ismét otthon fogjátok érezni benne magatokat, különösen így, hogy ennyire gyorsan jött a váltás. Tudjuk, hogy már nagyon-nagyon régen várjátok ezt. A felszínen úgy fog tűnni, mintha még mindig a régi osztályban lennétek, de lassan és fokozatosan ráébredtek arra a tényre, hogy csupán a rajtatok csüngő illúzióérzet maradt meg, és ez nagyon gyorsan elpárolog majd.

Ez az átmeneti periódus sok kihívást tartogat, de minden oldalról támogatunk benneteket. Ez az osztály nem bukik el, mindenki kiváló eredményekkel fog érettségizni. Lehet, hogy most nem ezt érzitek, de biztosítunk benneteket, hogy ti még mind csillag-tanulók vagytok, mégha az egótok hangja mást is visszhangoz az elmétekbe. Ne feledjétek, hogy ez az aprócska hang végül teljesen el fog tűnni/halványodni és mindannyian látni fogjátok az igazi színeket, teljes dicsőségükben. Nos, ideje visszamenni az osztályba kedveseim.. és mi tudjuk, hogy csodálatos periódusotok lesz ebben a szemeszterben.

 

130. Rész (2012. május 2.)

Az emberiség már oly régóta elfelejtette a gyökereit, vagy inkább mondhatjuk úgy, elfelejtették vele. Most viszont, ahogy a fátyol elhalványulóban van, a visszaemlékezés villámcsapásként kap el benneteket. Nem egyből és nem is úgy, mint egy azonnali robbanás a bolygótokon, hanem kisebb adagokban. Ahogy minden olyan egyén, aki a szívét megnyitotta, megkapja az oly régóta várt üzenetet. Örvendezzetek kedveseim, mert a füleitek, a szemeitek és a szívetek hamarosan azt mondja majd az elméteknek, hogy álljon le és hallgassa meg végre a valódi igazságot, s ne pedig  azt szajkózza, amit oly régóta etet veletek igazságként. Nincs már messze a nap, s van akinek már el is jött. Örülünk, hogy végre szemtől-szembe tudunk találkozni.

Egy pillanatra se gondoljátok azt,hogy ez valamilyen tömeges találkozásra utal, ahol majd arany szekereken szállunk le és közben mennyei zene szól. És hogy majd pár kiválasztottat elviszünk magunkkal a mennyei lakhelyünkre. Ilyen szavakat csak az találhat ki, aki nem TUD, aki csak fantáziál, azt képzeli, hogy van néhány “kiválasztott” és a többiek “nem elég jók” ahhoz, hogy felemelkedjenek.

Nem, nem erre utalunk, inkább az egyéni találkozásokra, amelyek akkor következnek be, amikor TI készen álltok rá, és nem az ebédlőasztal mellett fognak megtörténni. Sokkal emelkedettebb helyen fog történni, s nem pedig a benneteket körülvevő harmadik dimenziós “valóságban”, így ezeket a találkozásokat nem fogják bejelenteni a hírekben. Ne várjatok repülő csészealjakat leszállni a kertben, inkább még egy ennél is sokkal érdekesebb találkozásra számítsatok. Lehet, hogy rövidek lesznek, de tartós benyomást fognak nyújtani. Lehet, nem olyan formában, ahogy elvárjátok, de úgy gondoljuk nehezen tudjátok majd másoknak és magatoknak leírni ezeket. Attól a naptól -vagy inkább éjszakától- az életetek soha nem lesz már a régi.

Mert attól fogva TUDNI fogtok és minden más az életetekben másodlagossá válik. Ismerni fogjátok a valódi igazságot, az előttetek zajló színjáték pedig még valószínűtlenebbé válik. Ekkor át fogtok rajta látni és látni fogjátok, hogy semi sem szilárdság, amit körülöttetek láttok. Csupán egy illékony szerkezet, amely azért van felállítva, hogy becsapja a szemeteket és elméteket (hogy a semmiben/valótlanságban higgyen). Nos kedveseim, hamarosan tudni fogtok, és az messze más, mint hinni és reménykedni valamiben.

Ekkor nyugodtan fogjátok magatokat érezni még a leghevesebb vihar közepette is, mert tudni fogjátok, hogy semmi sem tud bennetek többet kárt okozni, hiszen olyan anyagból készültetek, mely annyira legyőzhetetlen, hogy semmi nem tud ártani neki. Ti is olyanok vagytok, mint a csillagok, soha nem fogtok eltűnni az égboltról. Úgy fogtok tovább ragyogni, mint a reggel, még akkor is, amikor számos honfitársatok fénye elhalványul. Ezt az üzenetet szerettük volna ma elmondani.

Soha ne kételkedjetek az épelméjűségetekben még akkor sem, ha a találkozások nagy kihívás elé helyeznek benneteket, hiszen a legkeményebb és tartósabb anyagból gyúrtak össze benneteket. Tiszta Fény vagytok, amely soha nem halványul, bármennyire hevesen is fúj a szél az eljövő hetekben. Csak nyissátok meg a szíveteket és mi tárt karokkal várunk benneteket vissza. Ne hagyjátok el a régi világotokat miután a miénkben vendégeskedtetek, hiszen egy darabot elvisztek belőle a tiétekbe. Így szó szerint egy darabot fogtok levinni a mennyországból a Földre. Darabról-darabra, szikráról-szikrára az igyekezetetekkel a bolygó ismét a valódi szépségében fog ragyogni.

 

131. Rész (2012. május 6.)

A mai üzenet az előzőek nyomában folytatódik tovább, hiszen továbbra is szeretnénk a szurkolóitok lenni. Közületek sokaknak ez az út egy hullámvasúthoz hasonlít, amely a sötétben zajlik. Semmilyen módon nem tudod előre látni, hogy mi fog történni. Nem tudod, hogy a következő napod örömteli és felemelő lesz-e, vagy egy határtalannak tűnő zuhanás. Ez a folyamat rengeteg emelkedőt és lejtőt tartalmaz, a köztük lévő időintervallum pedig változik, így soha nem tudhatod mikor változik meg minden. Fel-le, jobbra-balra, előre-hátra. Minden úgy érződik, mint a nyugtalan energiamozgás, és ez mellett teljesen véletlenszerűnek is tűnik. Ijesztő lehet, hiszen úgy tűnik, nincs terv és ellenőrzés mindez mögött. Ez nem igaz, minden jól el van tervezve. Viszont ez a terv egy kicsit más időérzetet követ, mint amit ti éreztek, így gyakran minden nagyon kaotikusnak tűnhet. Ez az érzet nem is fog eltűnni a közeljövőben, sőt úgy fog tűnni,  hogy növekszik és minden rosszabbra fordul. Pontosabban, az avatatlan szemnek fog úgy tűnni, hogy kívül minden rosszabbra vált. Viszont, nekünk és közületek aki elég éber arra, hogy megkülönböztesse a valóságot az illúziótól, ezek a látszólag negatív hatások a valós képükben mutatkoznak meg. Magyarul, tudni fogjátok, hogy a régi idejét múlt rendszerek tisztulnak el és az új érkezik helyette.

Az embertársaitok csak a káoszt fogják látni, de ti megláthatjátok ebben is a rendet/tervet. A régit el kell tüntetni/söpörni, hogy az új növekedhessen. Ne féljetek, ez nem azt jelenti, hogy visszakerültök valami primitív állapotba, ahol mindenki magáért harcol, ahol a félelem és az agresszió ereje a felsőbbrendű. Nem, mi másról beszélünk, nem az anarchiáról. Egy olyan folyamatról, mely abban a pillanatban, ahogy a régi kimúlik, új és mágikus dolgokat indít el. Nem az üres térben fogtok tántorogni két állapot közt, viszont lesz, akinek így fog tűnni. Nem lehet előre leírni, hiszen nem tudjátok megérteni. Lehet, hogy néha egyedül érzitek magatokat és törékenynek, de megpróbálunk mindent megtenni/segíteni, hogy továbbra is kitartsatok.

Újra és újra meg fogjuk az üzeneteinket ismételni, hiszen nagyon fontos, hogy annak ellenére, hogy körülöttetek minden széthullóban van, beleértve a fizikai testeteket, vagy a mentális állapototokat is, soha ne feledjétek el, hogy úgy jöttetek ide, hogy különlegesen fel vagytok szerelve mindazzal, ami szükséges ennek a nyomásnak a túléléséhez. De mivel egy törékenynek tűnő emberi testben vagytok, nehezen tudtok hinni a saját erőtökben. Nincs ok arra, hogy magatokban kételkedjetek, még akkor sem, ha ez érthető is lenne. Ahogy már említettük, ugyanabból az anyagból gyúrattatok, mint amiből a csillagok készülnek és ti is épp olyan elpusztíthatatlanok vagytok. Most szükségetek is lesz erre a “tartalékra”, s ne féljetek attól, hogy a törékenységetek csapdába ejt. Ez csupán az elmétekben létezik és ideje lesz elengedni azokat a gyeplőket, amely által az elme megpróbál irányítani benneteket.

Ezt már sokszor elmondtuk, de most tesztelhetitek is. Számos akadállyal fogtok találkozni az elkövetkező napokban és hetekben, tehát próbáljátok tisztán tartani az elméteket, vagy még inkább a szíveteket és tegyetek meg mindent, hogy elhaladjatok az összes negativitás mellett(sötét felhők, a többi ember ítélete, stb). Ugye, már előre beléteknevelték, hogy minden, ami “negatív” az figyelmeztet valamire, de ez csupán a múlt hitrendszere. A dolgok új menetében látni fogjátok, hogy minden okkal történik, így a széthullás is tisztán azt jelzi, hogy a feltámadás van épp folyamatban. Na nem az a feltámadás, amelyre a szent könyveitekben utalnak. Mi nem egyetlen lény, vagy eszme újjászületésérol beszélünk, hanem az egész bolygó újjászületésérol/feltámadásáról.

Csak haladjatok előrefelé, még akkor is, ha az elmétek megpróbál a másik irányba fordítani benneteket. Nem fog tudni eltéríteni, csak ha megengeditek, hogy az elmétek folyamatos rimánkodása lehúzza a szívetekben lévő belső hangot. Sokkal keményebb fából gyúrtak benneteket, és tudjuk, hogy győzedelmeskedni fogtok. Amint már mondtuk, ezek a nehézségek nem azt jelzik, hogy valamit rosszul tesztek, vagy valami “rossz karmátok” köszön vissza hozzátok, távol sincs így. Ezek csupán jelek, hogy gyors iramban haladtok. Lesz, amikor ez az iram túl sok lesz. Néha csak tekintsetek hátra és lássátok meg, hogy mekkora utat is tettetek meg, és hogy már semmi sem tud benneteket abban megakadályozni, hogy elérjétek a végső célotokat. Lehet, hogy Itt-ott lehorzsoltátok a térdeteket, de semmi komoly. Csak haladjatok magabiztosan előre, s lehet, a hullámvasút egy kicsit izgalmasabb lesz, mint amire számítottatok. Ez életetek kalandja, szóval csak bátran csináljátok végig, még akkor is, amikor az elmétek megpróbál rávenni benneteket, hogy a legelső lehetőségnél kiszálljatok. Hiszen nem szeretnétek lemaradni a legjobb részről, ugye?"

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-16r%C3%A9sz/409892072367645

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123938
Hónap: 15282
Nap: 578