Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 17.rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom 

Ékezetekkel ellátta: Andrea (Köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette és szépítette: Szabolcs

light.ascension.com_.magic_.jpg89. Rész (2012.február 20.)

Kívül minden csendesnek tűnhet, de belül nagy a felfordulás, s ezt gondolom, így vagy úgy, észrevettétek. Mindennel összeköttetésben álltok, ígyki vagytok téve mindannak, ami a birodalmatokban történik, és annak is, ami a Teremtés többi részén zajlik. Van akinek ez egy mély nyugtalanság formájában jelenik meg, egy elszakadás érzésként és egy bizonyos vágyakozás érzéseként.

Ez a vágyakozás konkrétan valamire irányul és nagyon heves lehet. Ahogy elkezdtétek az ajtókat kinyitni a rejtett emléktáraitokra, azonnal elkezdhettétek érezni az otthon vonzását, s innen jön ez a jelenlegi környezetetektől való elszakadás érzet. Ezek az átállás/átállódás jelei. Lehet, hogy most hevesnek érződik, de hamarosan megtanuljátok kiegyensúlyozni annak az érzését , hogy egy időben két világban éltek egyszerre. Ez mellett a többiek is elkezdték érezni a nyomást. Fontos, hogy meg tudd különböztetni, hogy mi áramlik ki a magodból/alapodból és mi az ami a környezetedből visszhangzik. Pontosan kell látnod, mi a tiéd és mi az ami másokhoz tartozik, különben túl leszel terhelve attól az aggodalomtól, ami a többiekből áramlik. Ne feledd, ők érzik a széthulló rendszer nyomását, így nem is tudnak máshogy reagálni, mint egyre nagyobb félelemmel. Nektek viszont ébernek kell lennetek és nem szabad elveszíteni a meglátásotokat arról, hogy igazából mi is történik; egy teljesen új világ születik, egy időben a régi világ leállásával.

Összpontosítsatok az egyre növekvő Fényre és kerüljétek el, hogy lehúzzon benneteket a sötétség, mely a többiek szívétől (még)távol tartja a Fényt. A döntés rajtad áll, s ez mindig is így volt. A sötétség egyre rafináltabb módszerekhez folyamodik, de ezek csak trükkök, s csak addig működhetnek amíg az elméd nem igazodik az energia új szintjeihez.

Nem csodálkozunk, ha elveszítitek a józanságotokat, hiszen ez az időszak a legkihívóbb mindegyik közül, amelyekkel találkozni fogtok. Mindezt nem azért mondjuk, hogy megijesszünk benneteket, csupán csak tudatjuk, hogy teljesen tisztában vagyunk az elme és a szív között folyó csatáitokkal. A szívetek mélyén jól tudjátok, hogy a zűrzavar bármikor kitörhet körülöttetek, de  mégis minden rendben van és úgy, ahogy lennie kell. Az elmétek viszont, máshogy értelmezi mindezt, és arról próbál meggyőzni, hogy minden rossz, semmi sem a terv szerint történik és távolabb álltok a céltól, mint valaha. Amennyiben rendszeresen összehasonlítjátok ezt a szívetek üzenetével, minden könnyebbé válik.

Amikor úgy érzitek, hogy az elmétekben lévő negativitás már térdrekényszerítene, kérjetek segítséget és irányítást a többiektől; azoktól, akik képesek a belső csatornával való kommunikációt nyitva tartani. Mindig lesz valaki a közeletekben, aki segíteni tud, az erő a számokban rejlik. Ahogy már mondtuk, ne önállóan haladjatok. Kapcsolódjatok azokhoz a lelkekhez, akik együtt rezonálnak veletek. Együtt ellenállóbbak tudtok maradni a negatív gondolatokkal szemben, mely a felébredetlen lelkek óceánjából árad felétek. A tisztafejűség szigetei kell hogy legyetek, a félelem óceánjában, ezért emeljétek fel a szemeteket a tajtékzó óceánról és tekintsetek a nyugodtság szigeteire.

Felénk is nyújtsátok ki kezeiteket és tudjatok róla, hogy mellettetek állunk éjjel és nappal, még akkor is, amikor a legmagányosabb embernek érzitek magatokat a világegyetemben. Minden oldalról szeretettel és fénnyel vagytok körülvéve, s ne feledjétek akkor is megnyitni a szíveteket, amikor a feledés környékez benneteket. Együtt átvészeljük a közelgő vihart, egyedül viszont nehéz lesz a hullámok felett tartanotok a fejeteket. Legyetek nyugodtak még akkor is, ha a vihar közelít, ne féljetek. Mindent túl tudtok élni, még akkor is, ha a kis ijedt elmétek mást próbál beállítani.

Ti mindannyian a Fény ragyogó pajzsát viselitek, ezért ne engedjetek le egy pillanatra sem(azáltal, hogy lemondtok az erőtökről). A szívetek sokkal erősebb az elméteknél. Mindig maradjatok a szívetekben és minden rendben lesz. Biztonságos utazást kívánunk, mindig veletek vagyunk, nem számít mi történik. Minden a terv szerint halad, mindaddig, amíg a Fényre összpontosítotok. Csupán a félelem tud áthatolni a pajzsotokon, így nyugodtan hívjatok segítséget, ha túl közelinek érzitek. Gondoskodjatok a társaitokról is, a segítő kéz nagyon sokat számít. Igaz, az elme néha kicsit ingadozó, de addig nem bukhattok el, amíg kiegyensúlyozzátok magatokat azáltal, hogy a szívetekben található igazságra hallgattok. Minden rendben lesz.

 

90. Rész (2012.február 22.)

Ma arról az elkülönülés érzetről szeretnénk szólni, amelyet tapasztalhattok. Ahogy már említettük, ez az időszak sok kihívást tartogat, s ennek része az elveszettség érzet is. Már annyira átváltoztatok, hogy szinte elveszítettétek a kapcsolódást a mindennapi életetekkel és a környezetetekkel. Nem könnyű az átmenet, hiszen semmi szilárd sincs, amibe megkapaszkodhatnátok. Az érzet, mely arra hasonlít, mintha ürességben lennétek, még jobban fel fog fokozódni. Most is azt tanácsoljuk, amit az előzőekben is mondtunk; maradjatok kapcsolatban azokkal az emberekkel, akik segíteni tudnak nektek az utazásban. Hiszen, magányosan nehezebben tudtok továbbra is bízni önmagatokban és könnyen elveszíthetitek a jövőbe vetett hiteteket.

Szeretnénk, ha láthatnátok, milyen közel is vagytok már annak a boldogságnak  a megtalálásához, amely után már oly régóta sóvárogtok. Tudjuk, hogy ezek a szavak kevesek az elkövetkező napok elkülönülésének kopárságához. Jusson eszetekbe, hogy ez csak egy átmeneti időszak, amelyen átestek, nem pedig egy állandó állapot. Tudjuk, hogy ezt néha nehéz lenyelni, hiszen vannak olyan periódusok, amikor nehéz megtalálni a bennetek lévő Fényt. A feladat amire vállalkoztatok nem könnyű, de nem hiába neveznek benneteket a bátrak legbátrabbjainak. Nem vagytok egyedül és azt se higgyétek, hogy attól kevesebbé váltok, ha segítséget kértek. Éppen ellenkezőleg; ez a valódi erőtöket mutatja.

Látjátok, ez a titka ennek a heves elkülönültség érzetnek. Azért van, hogy arra ösztökéljen benneteket, hogy összekapcsolódjatok, hiszen a különböző energiamezőtök együttes kombinációja hozza létre ezt az egész folyamatot. Együtt erősebb a hangotok. Csatlakozzatok ehhez a kórushoz, hiszen ez erőteljesebbé tesz benneteket. Együtt megváltoztathatjátok a világotokat. Sok szerencsét kívánunk az újra/összekapcsolódási folyamathoz, s tudjuk, hogy csodálatos lélektársakra fogtok közben lelni.

 

91. Rész (2012.február 24.)

A mai nap abban különleges, hogy több szinten is történik a változás. A felszínen nem igazán látszik, így könnyű elhessegetni ezen híreket. Nem ítélhetsz meg valamit, ha nem is tudod, hogy jelen pillanatban mennyi minden is történik. Ugye, kint a szokásos erőszak, lázongás és más drámai formák látszódnak. Ez mellett a pénzügyi szektor azt próbálja elhitetni, hogy minden ellenőrzés alatt van/minden rendben van. Láthatod őket a hírekben, de a holtsápadt arcuk elárulja az igazságot. A világuk széthullóban van, de mégis mindenáron megpróbálnak annyit megmenteni belőle, amennyit csak tudnak.

A világotok többi részén is csodálkoztok, hogy mi is történik. Nagyon csendesnek tűnik, leszámítva a hírekben talált zavargást és agressziót, de amint már mondottuk, sosem kell a híreket tényként kezelni. Ez az illúzió már nagyon vékonyodóban van, s ha közelebbről megnézitek, látni fogjátok, hogy a valóság minden irányból kezd beszűrődni. Ahogy a napok múlnak; a “mindez csupán illúzió” lesz az üzenet, amit egyre tisztábban hallotok. Tudjuk, hogy az „egyszerű” szereplőnek nem egyszerű átváltoznia egy olyan lénnyé, aki benézhet a függönyök mögé és megláthatja, mi is van ott valójában. Ez illúzió, mely azért van felállítva, hogy megtévessze az elméteket, s hogy igazságnak higgyétek el azt, amit tálalnak nektek, és saját beleegyezéssel játsszátok el a kis színdarabotokat. Amint felismered valójában, hogy hogy is néz ki ez az egész, a szereped további eljátszása lehetetlenné válik. Ahogy mondtuk, a nehézség az, hogy megvesd a lábad az újban, miközben a régi darabjaira törik, úgy, hogy közben az új még nem manifesztálódott a lábad alá. Úgy tűnik, mintha az űrben lebegnél és ez nagyon aggasztó lehet.

Olyan vagy, mint egy asztronauta, aki támasz nélkül lebeg az űrben, vagy mint egy magzat az anyaméhben lebegve. Nem tudhatod, hová vezet a jövőd és hol lesz, de megérezheted a szeretetet és a nyugalmat, így tudhatod, hogy minden rendben lesz, valamint azt, hogy védve vagy. Reméljük, hogy hamarosan megtapasztaljátok a valóságnak ezt az oldalát is, mert amikor -akár egy pillanatra is- beléptek ebbe az állapotba, segíteni fog az átváltozási folyamat következő állapotának kitartásáig. Hiszen tudni fogjátok, hogy nincs ok a félelemre. Érezni fogjátok, hogy ez a boldogság minden egyes sejteteket elkezdi átitatni, és így még ha a világ egyre értelmetlenebbül is viselkedik körülöttetek, tudni fogjátok, mi a valóság, tudni fogjátok, hogy ami körülöttetek van, az csak az árnyék és a Fény játéka, mely megpróbálja megakadályozni a jövőre való rálátásotokat.

A jövő nem olyan, mint amit a hét minden egyes napján, a nap 24 órájában tálalnak elétek. A jövő ennek a boldogságnak az érzése, melybe hamarosan beléptek; egy olyan nyugalom és kapcsolódás helye lesz, amilyet ezelőtt még soha nem tapasztaltatok. Ahhoz viszont, hogy belépjetek ebbe az új állapotba, nektek kell magatoknak megtenni az első lépéseket. Amikor egyedül tudtok lenni, ragadjátok meg a lehetőséget, és lépjetek be a saját teretekbe. Ott megtaláljátok a boldogságot, s nem kell tovább a “kinti világban” keresgélni, ahol annyi aggódó ember rohangál össze-vissza, érezve az érkező vihart. Találjátok meg a tereteket, akár magatokban, vagy kint az anyatermészetben és biztosítsatok magatoknak elég időt és teret, hogy teljesen kikapcsolódhassatok és újrakapcsolódhassatok a forrásotokhoz. Így meg fogjátok találni a boldogság állapotát és ha egyszer is megtapasztaltátok, tudni fogjátok, hogy nem lehet olyan élethelyzetetek, ahol elszakadna tőletek ez a boldogság.

Találjátok meg ezt és megtaláljátok a jövőtöket.

 

132. Rész (2012.május 8.)

A mai nap egy újabb pontot jelöl az átváltozási folyamatban, hiszen újfajta “sugárzásnak” lesztek kitéve. Ugye, azt már megértettétek, hogy rezgésszintetek lépésről-lépésre lett felemelve. Mindez már történik néhány éve és most jött el annak az ideje, hogy ez az evolúciós folyamat felgyorsuljon. Ennek az az oka, hogy először az alacsonyabb szintű rezgéseknek lettetek kitéve, hogy a fizikai testetek képes legyen hozzáigazodni. Most végre eléggé megkeményedtetek ahhoz, hogy ki tudjátok állni azt a masszív dózist, ami érkezik, s ezeknek távolbanyúló következményeik lesznek. Az eddigi körök csak mintegy próbakörök voltak. Most viszont, mivel kiálltátok a próbát és hozzáigazodtatok, érdemesnek találtattatok a következő szinthez. Lehet, hogy még most is úgy érzitek magatokat, hogy szinte darabokra estek, ennek ellenére sokkal erősebbek vagytok, mint valaha. Már csupán az elmétek korlátoltsága tart vissza benneteket attól, hogy higgyetek magatokban és az egész súlyotokkal a teljes erőtökre hagyatkozzatok.

Attól nem kell tartanotok, hogy túl sok, vagy káros dolog ér benneteket. Lehet, hogy kényelmetlen, de sosem több, mint amit el tudtok viselni. Az más dolog, hogy az elmétek hogyan vélekedik erről,.. tehát, a mentális rész lesz a folyamat a legnehezebb része. Már arra a következtetésre is nehezen tudtok eljutni, hogy mindez a nehéz munka, amely a testeteken el lett végezve, a ti egészségeteket szolgálja. Ez azért van, mert a testetek csupán a mindennapi dolgokhoz és kihívásokhoz szokott. Minden ami ettől nehezebb, vagy erősebb, azt károsnak tartjátok. Ez nem így van, hiszen a testetek úgy van felépítve, hogy ki tudja állni a vihart, bármilyen heves is ezekben a napokban. Figyeljetek a testetekre, hogy meg tudjátok különböztetni a hamis vészjeleket, mert az elkövetkező napokban sűrűn fog riasztani a belső riasztó, s így jobb, ha megtanuljátok kiszűrni az álriadókat.

Fontos, hogy elkezdjétek megtanulni, hogyan bízzatok a saját megítélésetekben/ítéletetekben, hogy tudjátok mikor próbál az elmétek még több félelmet teremteni/generálni annak érdekében, hogy megállítson. A most érkező erők rombolást fognak végezni a régi begyepesedett mintázatokban, melyekben még bővelkedik a bolygótok. Nem csak az elmétekben, de a testetekben is, hiszen néhány gátló/inhibitor el lett benne helyezve, hogy lehúzva tartson benneteket. Szóval, ezek az új energiaminták lecsatlakoztatnak rólatok mindent, ami nem jó nektek, ezeket a belétek ültetett hamis mechanizmusokat is. Ez viszont biztos, hogy nem békésen fog történni.  Nem mesterséges gátlókra/gépezetekre gondolunk itt, hanem a régen belétek programozott részekre, mely korlátozza az erőtöket és lerövidíti az emberi test élethosszát. Eljött az ideje annak, hogy deaktivizálódjanak/hatástalanítódjanak mindezek. Így az elkövetkező fizikai tünetek eltérőek lehetnek a megszokottól.

Ne engedd, hogy bármi abba a csapdába csaljon, hogy azt gondold, valami rossz történik, hiszen a mintaváltozások általában ezt juttatják az ember eszébe. E helyett inkább vegyétek visszaigazolásnak, hogy még egy jelzőoszlopot hagytok magatok mögött és egyre közelebb vagytok már a célhoz. Tartsatok ki, bármit is sugall az elmétek.

 

Rövid frissítés (2012.május 9.)

Ma egy rövid üzenetet hoztunk. Ahogy tisztában is lehettek vele, az előttetek álló napok sok kihívást tartogatnak, de gondoljuk, képesek lesztek megbirkózni velük. A legtöbb változás/folyamat éjszaka történik, így lehet, hogy nem rögtön válik nyilvánvalóvá. Viszont, biztosan tudni fogjátok, hogy történt valami, mert ezek a folyamatok világosan érthető üzenetet hagynak maguk után. Akik szólítanak, ott fogják hagyni a meghívóikat és úgy gondoljuk, hálásak lesztek a látogatásukért. Ennyit szerettünk volna ma elmondani.

 

133. Rész (2012.május 10.)

Ahogy a bejövő energiák elkezdik kifejteni a hatásukat rajtatok, a feszültség meg fog növekedni. Mind a fizikai és mentális test is megszenvedi a tempóváltást. Ez egyre csak hevesebb lesz, ahogy múlnak a napok és egyre több küldött éri el a partjaitokat (a távoli űrből). Olyan intenzitású Fényben lesztek fürösztve, mint eddig még soha. Ez el fogja mosni az összes tisztátalanságot, ami csak fennmaradhatott még a rendszeretekben. Ez drámaian hangozhat, de attól függetlenül, hogy mit tapasztaltok, az elkövetkező napokban minden rendben lesz, minden a terv szerint halad.

Mindenki egyedileg fogja ezt érezni, a hatás is különböző lesz egyénről-egyénre. Elég, ha annyit mondunk, heves lesz és végre érezni fogjátok, hogy visszatér hozzátok az erő, mely évezredek óta távol volt tartva tőletek. Ma csak ennyit szerettünk volna, kedveseim. A napokban csupán ilyen rövid üzenetekkel fogunk jönni, hiszen el lesztek foglalva a saját energialetöltéseitekkel és nem valószínű, hogy más dolgokra is tudtok majd összpontosítani.”

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-17r%C3%A9sz/412739092082943

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3122618
Hónap: 15719
Nap: 439