Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 19. rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom

Ékezetekkel ellátta: Andrea, Marianna, Róbert (Köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette és szépítette: Róbert és Szabolcs

foldangyal.gif-1..jpg94. rész (2012. március 1.)

 

Tudjuk, hogy nehéz a várakozás, és azt is, hogy van, aki szinte az egész élete alatt csak várakozott. Akik először nyitották fel szemeiket az illúzióra, nos, nekik szinte már elviselhetetlen ez a várakozás. Együttérzünk veletek, hiszen nagyon frusztráló lehet egy olyan világban élni, amely már egyre idegenebbnek érződik, miközben tudjátok, hogy valami csodálatos vár rátok.

Nagyon fontos az időzítés, ebben rejlik a lényeg. Nem lehet sietni, még akkor sem, ha a türelem egyre csak fogy. Ettől jobban, mint amennyire felgyorsítottuk a folyamatot, nem történhet. Vagyis, inkább ti gyorsítottátok fel, hiszen ti tudtatok olyan gyorsan ráhangolódni a beérkező energiákra. Tudjuk, hogy ezek a szavak csekély megnyugvást adnak, hiszen a szívetekben és elmétekben már meghaladtátok azt a szakaszt, amiben a bolygótok többi lakója van éppen, így számotokra szinte elviselhetetlen ebben a világban élni.

 

Már többször mondtuk, de elismételjük, minden a terv szerint halad. Megértjük a nyugtalanságotokat, hiszen megkérdezhetitek, miért nem fejezzük már ezt be egyszer és mindenkorra? Ez a világ napról-napra csak egyre rosszabb lesz, senki nem törődik másokkal, csak saját magával. Az idő még mindig a markában tart benneteket, és most úgy tűnik, hogy csigalassúsággal telik.

Ez nem így van, hiszen a dolgok egyre csak gyorsulnak. Miközben minden csendesnek tűnik, érezhetitek akár azt is, hogy szinte semmit sem haladt a folyamat, vagy még akár egy kicsit visszafelé is lépett. Más napokon viszont azt érezhetitek, hogy belendült és mindjárt történik valami. Azért van így, mert nem láttok be a színfalak mögé és nem látjátok az előkészületeket a nagy eseményre. Nem, nem fogunk részleteket elárulni a nagy eseményről, sőt pontos időpontot sem fogunk adni. Meg van ennek is az oka, nem válna előnyötökre, ha tudnátok ezen részleteket.

Okkal vagytok frusztráltak emiatt, hiszen érzitek, hogy valami fontos van a küszöbötök előtt, és mint egy lelkes kisgyerek karácsonykor, már nagyon várjátok a történéseket. Mégis csalódást fogunk okozni, hiszen azt mondjuk; „még mindig nem”. A várakozási idő hosszúnak tűnik, de amikor eljön a nap, biztosak vagyunk benne, hogy úgy fogjátok érezni, megérte erre várni. Minden új értelmet fog nyerni, nem csak számotokra, de az egész teremtés számára is. Addig mindent megteszünk, hogy fenntartsuk a hangulatotokat, s reméljük, ennek érdekében ti is megtesztek mindent. Nem csak önmagatok számára, hanem a körülöttetek lévők érdekében is.

Még ha úgy is érzitek, hogy most valami vákuumban/köztes térben vagytok, akkor sem vagytok inaktívak. El sem tudjátok képzelni, hogy mennyivel járultok hozzá ehhez a folyamathoz. Tegyetek meg mindent, amit csak tudtok (a legjobb képességeitek szerint). Lehet, hogy most még nem látjátok, hogy mi mindent is tesztek. Többet, mint amit remélni mertünk. Nemsokára mindenre fény derül, a szerepetek pedig fel lesz fedve. Dolgozzatok a türelmeteken és ne lankadjon a bizalmatok, amit ebbe a folyamatba vetettetek. Tudtátok, hogy milyen nehézségekkel fogtok szembenézni, amikor jelentkeztetek erre a munkára. Arra viszont nem gondoltatok, hogy a várakozás lesz az egyik legnagyobb kihívás. Tartsatok ki, a reményeitek és az álmaitok valóra fognak válni. Bebizonyul, hogy ez az egész nem illúzió.

Tudjuk, hogy sokat kérünk, de minden eszközötök megvan hozzá, hogy kitartsatok. Azt se feledjétek el, hogy bármikor kérhettek segítséget, kérjetek és meg fogjátok kapni. Azt se feledjétek, hogy a segítség gyakran más formában érkezik, mint amit elvárnátok, tehát tartsátok mindig nyitva a szíveteket és az elméteket. Minden a terv szerint zajlik, még ha ebben a pillanatban nektek ez nem is tűnik annyira pozitív folyamatnak. A Fény egyre ragyogóbbá válik, s ti csak a jó irányba összpontosítsatok. Ez nagyon fontos, hiszen a sötétség illúziója most erősebb lesz, mint valaha. Ne csapjon be benneteket, kedveseim, a hajnal a legnagyobb lépésekben érkezik, s szinte már láthatjátok az új nap első sugarait, ha felemelitek a tekinteteiteket.

 

95. rész (2012. március 3.)

Most pedig azzal az érzelmi fellángolással folytatjuk történetünket, amit sokan tapasztaltok. Ahogy már említettük ez az időszak kihívásokkal teli lesz. Ez számos formában jelenhet meg, de a tanácstalanság érzése közös lesz.

Mindenkinek megvan a személyes csatája, sok esetben teljesen eltérő a többiekétől. Egy dolog viszont közös, erről szeretnénk szólni. A törmelékre célzunk, mely az alapja a kellemetlenség érzeteiteknek, éjjel is és nappal is. Olyan, mint egy büdös szag, melynek nem találjátok a forrását, de képtelen vagytok elkerülni. Ilyen ez a mentális hullámvasút is, a legkellemetlenebb időben jelenik meg valami kéretlen dolog. Innen erednek a hirtelen hangulatváltozások, a heves düh és érzelmek időszak, valamint a látszólag állandó napsütés és eufória időszakai is. A járatlan szemnek úgy tűnhet, hogy ez valami betegség, melyre komoly gyógyszerek kellenének, de ez egyáltalán nincs így.

Mindez egy fontos lépése az elkülönülés folyamatának, s csupán a mélyen felgyülemlett üledéket kavarja fel. Ez a teljes megtisztítási folyamat. Ez fogja biztosítani azt, hogy beléphessetek az új életetekbe, mentesen a régi poggyásztól - legyen az akár mentális, vagy más eredetű -, hiszen ezek horgonyoztak le a régibe.

A tudatotok felszínén megjelenő nehéz energiabuborékok, nem mások, mint a régi és megszilárdult/stagnáló energiák, melyek csapdába vannak esve bennetek. Olyanok, mint a gázbuborékok az ősi lerakódásokban. Ezek most felszabadulnak és szétpukkannak a felszínen, majd elpárolognak. Szó szerint szétpukkannak és soha többet nem jönnek vissza hozzátok, tehát tekintsetek erre úgy, mint egy hasznos folyamatra, még akkor is, ha közben nem érzitek jól magatokat. Ne feledjétek, kedveseim, hogy ez a folyamat nem tud bennetek kárt okozni. Egész addig nem, amíg nem kezdtek el félni tőle, vagy nem érzitek, hogy harag és legyőzöttség jelenne meg bennetek. Mert így megszilárdulnának újra és lehúznának, mint a mocsár. Tekintsetek rájuk úgy, mint amik valójában. Csupán csak átmeneti emlékek, melyek eltűnnek. Ezek a buborékok nem csak a jelenlegi életetekből származnak, hanem az összes, ezen a bolygón leéltek alatt halmozódtak fel. Így könnyen lehet, hogy több buborék lesz, mint amire számítanátok.

Összefoglalva, tehát ezen időszak alatt a legbelsőbb negativitás maradványaitól tisztultok meg. Mindez érezhető lesz, de ne is figyeljetek rá, mert csupán csak a régi programozás maradványa. Ezeket az érzéseket nem könnyű megkülönböztetni a valódi érzéseitektől. Sőt, ez embertársaitok is ezzel küszködnek éppen, így elkerülhetetlenül akadhatnak összetűzések. Hiszen mindenki igyekszik fenntartani az egyensúlyát. Legyetek éberek, ne ugorjatok bele az ilyen fellángolásokba, ne szítsátok a tüzet, inkább lépjetek hátra és csak szemléljétek az egészet egy elkülönültebb pozícióból. Néha ez nem könnyű, hiszen túl sok dráma jelenhet meg egyszerre.

Tudjuk, hogy ezeken a zavaros vizeken nem könnyű a navigáció, de ez már a tisztulás jele, a régi üledék elengedése, így hamarosan képesek lesztek a körülöttetek lévő dolgokat egy sokkal kitisztultabb nézőpontból látni.

 

96. rész (2012. március 4.)

Az emberiség már régóta áhítozik egy jobb világ után, de eddig még nem járt sikerrel. Mi mégis beharangozzuk az új korszak eljöttét. A csendes felszín alatt heves változások zajlanak, melyeknek mindannyiótok számára távolra nyúló következményei lesznek. Azt is tudjuk, hogy ezen szavak már unalmasak lehetnek, hiszen már régóta várjátok a változást, mégis szinte semmi sem látható még belőle. Úgymond, kézzelfogható bizonyítékra van szükségetek, nem is hibáztatunk ezért benneteket.

Ismét csak azt mondjuk el, hogy egyre jobban fogjátok látni a változásokat, s a közelgő hajnal apró jelei gyorsan szétterjednek és megvilágítják a leghomályosabb sarkot is. Ugye, mindig azt mondjuk; „hamarosan”, de teljesen máshogy érzékeljük az időt, mint ti. Értsétek meg, hogy nem adhatunk pontos időpontot.

Az viszont biztos, hogy nagyon rövid időn belül, és itt pár napra gondolunk, bizonyos dolgok történnek majd, melyek hírt érdemelnek. Viszont, hogy egy kicsit komplikáljuk, ezek a dolgok/történések lehet, hogy nem azok, amelyekre vártok. Hiszen a szívetekben már világbékére vágytok és a pénzügyi teher, betegség alóli szabadságra. Igen, ez lesz a végeredmény, de nem fog csodával határos módon egy éjjel alatt bekövetkezni. Ez nem egy lineáris folyamat, így nehéz is megértenetek. Úgy vagytok „betanítva”, hogy az A pont után a B következik, szépen sorban, miközben nekünk az idő és a tér is sokkal képlékenyebb, mint nektek. Így a Z jöhet a B előtt, valamint egészen a végén az A. A korlátozásotoknál fogva lehetetlen megértenetek, hogyan történik a változás. Ezért érezhetitek magatokat csalódottnak, mert úgy gondoljátok, némely változáshoz túl sok idő kell, de nem vagytok annak tudatában, hogy a dolgok máshogy is megoldódhatnak.

Pedig annyi más mód is létezik kedveseim. Hamarosan magatok is látni fogjátok, még a fejetek is bele fog szédülni. Sok dolog történik, sok változás, de nehezen látjátok meg, mert a média csupán kis részéről számol be. Ez azért van, mert akik uralnak benneteket, ezt szeretnék belétek sulykolni, és ez igen hatékonyan működik.

Ne feledjétek, 7 milliárdan vagytok és közületek rengetegen ráébredtetek arra, hogy a világot más irányba kell kormányozni. Más irányba és nagyon gyorsan. Ezek az emberek keményen dolgoznak, még akkor is, ha nem a szemetek előtt teszik ezt. Így nem látjátok őket, és azt gondoljátok, hogy kevesen vagytok és szétszórtan. Nehezen fogjátok fel, hogy egy olyan erőteljes és mindent átfogó hálóhoz kapcsolódtok, amely túlszárnyalja a többi embertársaitok számát(akik nem ébredtek fel). Nem szám szerint, hanem az erő alapján. Mindez olyan kisülést fog létrehozni, mely lecsapja a kukta fedelét, amelybe oly régóta csapdába estetek. Higgyétek el, le lesztek nyűgözve ennek a „kirobbanásnak” az erejétől. El fogja söpörni az összes kételyeteket. A jobb világ többé nem csupán álom lesz, hanem valóság.

 

138. rész (2012. május 16.)

Mától sokatok számára új szintű lesz a kapcsolat. Had magyarázzuk ezt meg. Hosszú ideig egy csapat jóakaratú lény követett, figyelt benneteket és megpróbálták az utazásotokat annyira simává tenni, amennyire csak lehetséges volt. Viszont most egy új rezgésszintre emelkedtetek és a csapat szerepét egy teljesen új vette át. Mellettetek lesznek az utazás következő szakaszában és arra bátorítunk benneteket, hogy vegyétek fel velük a kapcsolatot, olyan módon, amilyen módon csak tudjátok. Bízzatok benne, hogy jó kezekben vagytok még akkor is, ha elsőre egy kicsit szokatlannak tűnnek. Ők bensőségesen ismernek benneteket már régről, hiszen távolról kísértek benneteket, miközben mások a napi kapcsolatot tartották fent veletek. Tehát ismernek benneteket, egész a lényetek magjáig és jól fel vannak szerelve, hogy igazodni tudjanak az igényeitekhez.

Önálló lények vagytok, s ha úgy döntötök, hogy nem kapcsolódtok a segítőitekhez(nem veszitek fel a kapcsolatot velük), ők attól még ott lesznek a háttérben és megteszik, ami tőlük telik. Még mindig ti viszitek a legnagyobb terhet, de mi megpróbálunk segíteni, ahol csak tudunk. Ne feledjétek, hogy kérnetek kell a segítséget, mint mindig is kellett, hiszen mi nem erőltethetjük magunkat rátok(sem a segítségünket).

 

139. rész (2012. május 17.)

A mai üzenetet azzal szeretnénk kezdeni, hogy megdicsérünk benneteket az eddig elért eredményekért. Dicséretes a kitartásotok. Egy hatalmas és csodálatos dolog, amibe vágtatok, és ha ti nem is látjátok a végét, mi igen. A végeredmény már megnyilvánult. Mi szimultán/egyidejű idővonalakon dolgozunk, így már látjuk azt is, amit ti még nem. Amit látunk, az pedig nagy örvendezésre ad okot. A számos idővonal számos választást is jelent és ti a cselekedeteitek által jól választottatok. A legragyogóbbat az elérhetőek közül és ez nyilvánvalóvá/láthatóvá is fog válni számotokra a közeljövőben. Lehet, hogy összetettnek tűnhet, de aki ismeri a kvantum-elméletet, az tudhatja, hogy egy olyan világban laktok, ahol minden egyes döntés új irányba vihet el. Szó szerint az összes lehetőség tengerében úsztok, s már elegen döntöttetek úgy tudatosan, hogy a mérleg könnyebbik/fényesebbik serpenyőjét választjátok.

Hosszú ideig az emberiség a sötétebb részt választotta, s innen jött létre az általatok teremtett félelem alapú civilizáció. Most viszont egy másik világot választottatok a szívetekkel és ezt is fogjátok megkapni. Így tehát a végtelen lehetőség csupán kettőre lett szűkítve: vagy a régi elme által teremtett verzióban maradtok, vagy beléptek abba az újba, amit választottatok magatoknak. Bölcsen döntöttetek kedveseim és le is fogjátok aratni a gyümölcsét. Ez a döntés nem jött könnyen és nem is fog magától teljesen megnyilvánulni. A cselekvéseitek által válik valóssá. Nem kell többet az álmaitokban élni, hiszen ezek az álmok valósággá válnak mindazoknak, akik úgy döntöttek, hogy a Fénybe lépnek. Nem kell már sokat várni, csak még egy kicsit tartson ki az egyre csak fogyó türelmetek. Úgy gondoljuk, már nagyon várjátok a következő lépést, amely már sokkal közelebb visz az otthonotokhoz. Vegyetek egy jó nagy levegőt, és engedjétek el a bennetek lévő feszültséget(melyet a várakozás okozott).

 

Érdekes napok állnak előttünk (2012. május 18.)

Gondolom, mindenki érezte az energia növekedését az utolsó néhány napban, valami nagy dolog “érkezik”, ezt érzem. Az energiák sokat váltakoztak, és egy erős késztetés érződik, szinte türelmetlenségérzet, a levegőben. Az új “csoport” (mely átvette a régi feladatát) is egy jó példa erre. Ők nem egy csendes és jámbor csapat. Megadják a módját, hogy hallassanak magukról és nem is akarnak időt pazarolni. Úgy gondolom, cselekvéssel teli napok előtt állunk. Sokan tudhatjátok, hogy napfogyatkozás lesz a hétvégén. A “tűz köre” nevet kapta és arról is sokan beszélnek, hogy energetikailag mit fog okozni. Érdekes az időzítés is. A világ vezetői közül sokan pont ezen a napfogyatkozáson gyűlnek össze az USA-ban. A G8-as találkozó Camp Davidben, amely ma kezdődött, valamint NATO csúcstalálkozó van Chicagóban május 20-21-én. Reménykedjünk abban, hogy ezek a találkozók - az ott jelenlévő vezetők - elárasztódnak egy kis új, jótékony energiával.

 

140. rész (2012. május 19.)

Az elkövetkező néhány nap nagyon fontos. Nem csak személyszerint nektek, hanem az egész világ számára is. Azok a változások, melyek bekövetkeznek, a legfontosabbak közé fognak tartozni, ami eddig a kis bolygótokon történhetett. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. Eddig nagy kínnal építettétek újra széttöredezett személyiségeteket, abból az esszenciából, ami valaha voltatok. Magatokra vállaltátok, hogy helyrehozzátok a helytelen dolgokat, melyeket nem csak veletek szemben követtek el, hanem az egész emberiség ellen. Meg voltatok gátolva lényetek igazi valójának kifejeződésében/tapasztalásában. Más szavakkal mondva, elfelejtettétek a dicső eredeteteket és halk suttogássá csökkentettétek mindazt, ami valaha voltatok. S most lerázzátok magatokról mindezeket a korlátozó tényezőket és ismét a teljes pompátokban tudtok ragyogni, melyhez minden jogotok megvan. Eljött az idő, hogy az igazságot megmutassátok a világnak és ebben a külső beavatkozás is segítségetekre lesz.

Ismét nem adunk pontos részleteket arról, hogy mi is fog történni, illetve a pontos időzítést sem. Elég, ha azt mondjuk, hogy egy olyan nagy fontosságú kísérlet/vállalkozás/cselekvés fog történni, mely az emberiség többi részét a „fenekére ülteti”. Eljött az idő arra, hogy a fátyol még jobban fellebbenjen, így azok az embertársaitok, akik vakok (a történésekre) is hozzá tudjanak csatlakozni a forráshoz (amely mindez mögött van). Sokan nehezen tudnak majd hozzáidomulni ahhoz a tényhez, hogy több igazság (vagy más) is lehet odakint, mint amit eddig megszoktak. Ez az igazság most elkezd kopogtatni azoknak az ajtajain is, akik eddig nem voltak hajlandóak meghallgatni a hívószót, mely a saját belső információforrásukból szólt.

Akik a közeletekben vannak, végre egy kicsit jobban megnézik, megvizsgálják, hogy mi is történik körülöttük. Sokan először fognak találkozni azzal a ténnyel, hogy ez a világ már két különböző síkon létezik. Azzal is, hogy egyre nagyobb számú embertársuk választotta azt, hogy megnyitja a kapukat erre a párhuzamos világra. Arra a világra, amit a többség még csak meg sem fontolt (eddig). Mondjuk úgy, hogy ezen hétvége után rengeteg ember találja majd szembe magát azzal a ténnyel, hogy eljött az idő arra, hogy dönteni kell: vagy továbbra is azon az úton járnak, amelyen eddig is, vagy sem. Eljött az idő, hogy a kondérba egy kicsit felkavarodjanak a dolgok és úgy gondoljuk, hogy ennek a következménye érdekes lesz. Készüljetek fel a meglepetésre kedveseim. Úgy gondoljuk, magatok is látni fogjátok, hogy ez a bolygó olyan módon kezdett el változni, amit már nem lehet többé figyelmen kívül hagyni.

 

141. rész (2012. május 21.)

Szeretnénk gratulálni a jól elvégzett munkáért. Nem is tudjátok, milyen fontos dolgokon vagytok túl. A mai nap már egy teljesen új nap, több szempontból is. Ez az utolsó beállítás egy új frekvenciát hozott nektek, így most már egy egész más dallamon szóltok a tegnaphoz képest. A régi rendszer felülíródott. Nem csak bennetek, de a körülöttetek levő világban is. Pontosabban, nem is felülíródott, inkább mondhatni, kitörlődtek dolgok, így most végre szabadok lehettek.

Mint általában, kívülről még nem sok látszik, de belül már minden sokkal könnyebbnek érződik. Még most is lehet, hogy  a fizikai testetek, nehezen alkalmazkodik az új rezgéshez, de hamarosan elsimul ez is. Érezni fogod, hogy mennyivel könnyedebb vagy. Emellett, mégis sokkal "alapvetőbbnek/lényegesebbnek" érzed magad, hiszen a benned rejlő erő végre újra a felszínre törhet. Az elkülönülés oly hosszú ideje óta végre ismét a valódi önmagaddal tálalhatod szembe magad. Ez különböző módon nyilvánulhat meg, de úgy gondoljuk, hogy érdekes "beszélgetés" fog zajlani a belső önvalótokkal az elkövetkező napokban.

Ez a helyzet, kedveseim. Ne feledjétek megköszönni magatoknak az elvégzett nehéz munkát. Tudjatok róla, hogy felszabadítottátok magatokat és nem csak önmagatokat, de a gyönyörű bolygótokat is. Még ha a szemetek nem is látja a történések/változások teljes terjedelmét, biztosak lehettek abban, hogy a félelem és a rossz vezetés ideje lejárt.

 

142. rész (2012. május 22.)

Ahogy múlik az idő, minden egyre nagyobb lendületet kap, hasonlóan egy lavinához. Először apró, de hamarosan méretben és gyorsaságban is megnő, utána pedig már nem lehet többet megállítani. A domboldalon minden le lesz tarolva. Hasonlóan, a bolygón is eget rengető változások lesznek. Semmi katasztrófikus eseményre nem akarunk utalni, inkább csak arra, hogy a jelenlegi felállított status quo felborul. Bár, számukra ez igenis katasztrófikus.

A világuk le fog állni, a többség kizsákmányolása a kisebbség által nem maradhat fenn többet, a bolygótokon elengedett erőkkel szemben nem tudja többet fenntartani magát (a Fény erői - Tom). Semmi sem tudja visszatartani azt a nagy változást, ami megérkezett a partotokra. Ha ezek a magukat vezetőknek kikiáltott erők továbbra is folytatni szeretnék az üzérkedéseiket, nem tudnak elbújni azon tény elől, hogy valami már nem úgy működik, ahogy eddig, és hogy az egész rendszerük a széthullás szélén áll. Ide-oda rohangálnak, találkozókat tartanak. A találkozók (gyűlések) után hiú reménnyel megpróbálják összetákolni a magabiztosságukat, mind a ti szemetekben, mind a sajátjukban. A kétely megjelent ezekben az emberekben, a szívük elkezdett suttogni. Sokan el tudták némítani ezt a suttogást, de akadnak olyanok is, akik nem tudják figyelmen kívül hagyni ezt a kitartó belső hangot. Amikor csak meghallják, a félelem azonnal megjelenik az elméjükben, hiszen már látják, hogy az egész életükben járt út romba dől.

Mit fognak ezek az emberek csinálni, amikor rájönnek, hogy a hatalmuk a félelmen alapul, és hogy most ez a félelem pont rájuk támad? Átadják magukat a félelemnek, vagy megvizsgálják a másik hangot magukban? Az értelem hangja, vagy a szeretet hangja? Az idő meg fogja mutatni, ahogy a lavina lendületet vesz. Ahogy már mondtuk, a meglepetés bármelyik pillanatban itt lehet, meglepően viselkedhetnek különböző posztokon levő emberek. Semmit ne vegyetek készpénznek, ezt nem győzzük hangsúlyozni. Annak ellenére, hogy egy bizonyos végeredményt vártok, tartogatunk még meglepetéseket. Abban viszont biztosak lehettek, hogy örömmel fogjátok látni és hatékony segítség lesz.

Ennyi ma reggel, kedveseim. Tudjuk, hogy nehéz időszakotok van az új rezgések megemésztésében. Engedjétek, hogy a testetek megmutassa, mire van szüksége. Pihenjétek jól ki magatokat, és játszatok is eleget.

 

143. rész (2012. május 24.)

Ma az épp folyó változásokról szeretnénk szólni. Még ha a felszínen nem is látszódnak annyira, mint amennyire egyesek szeretnék, biztosak lehettek benne, hogy ez a világ egy óriási lépést tett az új holnap felé. Az utóbbi napokban megnövekedett aktivitású energia sugárzódott az bolygótok felé. Úgy mérlegeljük, sokan ezt fizikai fájdalomként, zavart alvásként és egyfajta késztetésként érzik. Olyan késztetésként, hogy nem tudnak nyugton ülni, még akkor sem, ha a test teljesen elfáradt. Veletek párhuzamosan a bolygó többi része is ezt a késztetést érzi a mozgásra. Semmi sem lehet most mozdulatlan, vagy passzív.

Van, akinek ez abban mutatkozik meg, hogy késztetést érez a körülötte levő dolgok megváltoztatására, akár fizikai értelemben (a bútort átrendezve a szobában, stb.), vagy pluszmozgásban, mint a futás és más megerőltető aktivitás, de az is lehet, hogy a régi mintákat fogja megtörni. Mint például a lakóhely, a munkahely, vagy esetleg a partner megváltoztatásával. Az új energiák beérkezésével semmi nem marad érintetlen.

Semmit nem vehetsz biztosra, ezért ne lepődj meg, ha valami váratlan és furcsa történik. Mert elhiheted, történni fog. Az összes régi "szerződés" érvényét veszítette. Jól nézzétek körül, mert könnyen lehet, hogy amit ma láttok, az nem lesz holnap már ott és ezt mind egyéni, mind globális szintre is értjük. Senkinek nem lesz megengedve, hogy továbbra is a régi kerékvágásban járjon tovább.

Ennek érdekes következményei lesznek, hiszen semminél sem félnek jobban az emberek, mint az életükben való változástól. Ez vonatkozik a megválasztott politikusokra, a sebészekre vagy az „átlagos” emberekre is egyaránt. Mindenki változásokkal fogja szembetalálni önmagát, akár kis, vagy nagy változásokkal. Az elkövetkező időszakot ez fogja jellemezni. Semmit nem vehettek többet biztosra és nem mehettek tovább autó-pilóta üzemmódban. Többet nem cselekedhettek reflexszerűen, mint eddig, ez a lehetőség többé nem elérhető. Sem nektek, de a többieknek sem. Tehát ragadjátok meg keményen a kormányt, hogy az életetek minden részén irányítást nyerjetek. Nem lehet tovább vitorlázgatni a régi útvonalon (kerékvágásban). Mindenki számára eljött az idő, hogy felébredjen és megnézze merre is halad, a vakon történő utazás többé nem lehetséges.

 

144. rész (2012. május 26.)

Ahogy már régebben is említettük, eljött az idő a felgyorsulásra. Sokan ezt a fizikai testetekben is érezhetitek és abban is egyetértünk veletek, hogy semmi eddigihez sem hasonlítható. Ennek a felgyorsuló impulzusnak számos következménye lesz, nem csak a fizikai testetekben, hanem mindenben, körülettetek. Mind a látható, mind a láthatatlan birodalmakra is utalunk ez alatt. Ez az új hang minden alapját, magját érinti. Először nem sok látszódik mindebből, de idővel minden összehangolódik és beindul az úgymond „közös éneklés”. Ennek számos jótékony hatása lesz, még akkor is, ha némely dolog nem tűnik hasznosnak.

Annak tudatában lehettek, hogy különböző rezgések/frekvenciák különböző módokon tudnak együttműködni. Vannak, amelyek kompatibilisek, vannak, amelyek kioltják egymást és vannak, amelyek diszharmóniát okoznak, ha találkoznak. Olyan, mint a különböző hanghullámok ütközése. Olyan, mint egy kaotikus minta. A lassú hullámokat megzavarja a gyors rövid hullám, így minden kizökken az összhangból, egészen addig, amíg újra fel nem vesz egy harmonikus mintát. Ilyen lesz a bolygótok is az elkövetkező időszakban.

Nem csak ti, hanem a bolygó maga is egy folytonos ritmusban volt korszakokon keresztül, most viszont az új bejövő energiák hatására ez a minta megtörik. Egy kaotikus időszak következik, mielőtt minden újra lenyugodna egy új - mondhatjuk úgy egészségesebb - mintába. Ennek a hatását már érezhetitek a testeteken. Hatással lesz az érzelmi testetekre is, hiszen minden szoros kapcsolatban áll. Így érezhetitek majd az e hullámok közötti háborgást is anélkül, hogy azt éreznétek, előre haladtok. Ez nagyon nyugtalanító lehet, de ne aggódjatok, ha nem is érzitek az irányt kedveseim, mert szépen lassan ráéreztek majd arra a lassú és kitartó tolóerőre is, ami segít benneteket.

Tehát ne veszítsétek el az önmagatokba vetett hiteteket, a legjobb helyen vagytok. Hiszen változást akartok és ez, amit éreztek, tiszta jele annak, hogy a változás elkezdődött. Még ha kicsit nyugtalannak is érzitek magatokat, ne feledjétek, hogy a világ többi része még nyugtalanabb ezen erőteljes új hullámok hatására. Eljött az idő, hogy kikapcsoljátok az autó-pilótát és szilárdan megmarkoljátok a kormányt. Mint a viharvert tengerészek, bízzatok benne, hogy a járművetek kiállja a vihart. Ne veszítsétek el a fejeteket és ne csináljatok buta dolgokat. Ne próbáljátok elkerülni a vihart és az ellenkező irányba evickélni. Ez nem lenne tanácsos, járművetekkel csak lovagoljátok meg a vihart, ne harcoljatok ellene. Amikor pedig az égbolt ismét kitisztul, lehet, hogy itt-ott ütött-kopottak lesztek, de még így is be tudjátok fejezni az utazást.

Ne féljetek a változás szeleitől, kedveseim, még akkor sem, ha nagy morajjal csapódnak be. Nem ér annyira váratlanul benneteket, mint másokat és úgy gondoljuk, ti még örömkiáltást is fogtok hallatni, amikor a szél első csapása eléri az arcotokat.”


http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-19-r%C3%A9sz/417406734949512

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3089424
Hónap: 14307
Nap: 316