Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 21. rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom

Ékezetekkel ellátta: Andrea(151,152,153,154 és 156. rész) és Melinda(155. rész) (Köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette és szépítette: Andrea és Szabolcs

303315_294416523971637_932407830_n.jpg„151. rész (2012. június 15.)

Ahogy többször leírtuk már, az emberiség, mint faj, valamilyen módon állandóan a megváltást keresi. Korszakokon át mindenfelé kerestétek a választ arra a kérdésre, mely oly nagyon szorongatta a szíveteket és elméteket, hogy kik is vagytok és miért is vagytok itt. Már sokszor megválaszoltuk ezt, de szeretnénk még egy kis útmutatót adni ehhez a témához. A világ, ahogy ismeritek, csupán egy műsor, amely azért van felállítva, hogy még jobban törekedjetek arra, hogy valami olyat találjatok, ami segít megláttatni veletek a saját nagyszerűségeteket. Van aki sikeresebben teszi ezt, van aki lassabban halad. Az eredeti terv -ahogy már leírtuk-, az emberiség primitív állapotából indult, s történt fokozatosan, de biztosan elérve a valódi meglátást (amiért ide jöttetek). Ti a csillagok gyermekei vagytok, ugyanazzal a fénnyel megtöltve, ami a fejetek fölötti égen ragyog, ugyanazzal az intelligenciával teli, mely az egész teremtést energetizálja. Ez az utazás/keresés a középpontotokat ragyogóvá teszi, ahogy levetitek rétegről-rétegre a feledés szirmait, mely a ragyogó magvatokra lett rakva. Így ráébredhettek a saját nagyságotokra. Sajnos, -ahogy tudjátok is-, a semmiből jöttek azok a lények és túszul ejtettek benneteket a saját kis hatalmi játékukba.

Innen viszont a szabályaik nem érvényesek többé, szabadok vagytok  és újraindíthatjátok a valódi önvalótok felfedezésének folyamatát. Van, akinek ez máris lenyűgöző eredményeket hozott, hiszen megláthatják a magukban hordozott ragyogó mag első csillámait. Az emberiség többsége viszont továbbra is a sötétség leple alatt tartózkodik, melyet a külső erők vetettek rátok. Jusson eszetekbe ez az önkéntes folyamat és annak ellenére, hogy úgymond a játékszabályok megváltoztak, újra az eredeti terv szerint érvényesek. Sokan nem tudják, vagy nem akarják elvágni magukat a régi működéstől, továbbra is meggyőzően játsszák ezt a játékot. Ezért tapasztaljátok körülöttetek a dolgok/történések oly heves fellángolását. A belső zűrzavar pedig meg fog jelenni kívül is. Annyi harag és csalódottság gyülemlett fel és ez csak fokozódni fog, ahogy nő a nyomás a kis bolygótok minden aspektusán.

Látjátok, ez a törés azok közt, akik úgy döntöttek, a régit ölelik át, -vagy pontosabban-,  akik annyi félelmet hordoznak magukban, hogy képtelenek elengedni a régi mintákat és azok közt, akik elengedték a régi túlsúlyt, egyre csak tágul. Ez a szakadék csak egyre jobban tágulni fog, amit pedig a túloldalon fogtok látni, az segít a felébredésben, még jobban meg fog győzni benneteket arról, hogy el kell magatokat különíteni ettől az őrülettől, pusztán a saját érdeketekben. Fontos, hogy észrevegyétek, nem azért vagytok itt, hogy részt vegyetek a kibontakozó drámában. Csupán azért vagytok itt, hogy szemtanúi legyetek a régi és korrupt rendszer bukásának. Nem azért, hogy megmentsétek a maradványait, hanem azért, hogy valami teljesen újat és mást teremtsetek, ezért érzitek egyre jobban az úgynevezett “valóságtól” való elkülönülést a napokban. Hiszen mit is kellene megmenteni abból, ami azért van felállítva, hogy rabszolgaságban tartson benneteket? Csupán magatokat kell belőle ki/megmenteni és pont ezt teszitek azzal, hogy szándékosan eltépitek a láncaitokat, melyet mások még mindig önkéntesen hordanak.

Ne feledjétek, csupán ennyi a kötelezettségetek, csupán annyi, hogy önmagatokat kiszabadítsátok. Semmi módon nem feleltek a többi ember megszabadulásáért még akkor sem, ha különös helyet foglal el közülük néhány a szívetekben. Ők is csupán a saját cselekedeteikért felelősek, ha úgy döntenek, hogy továbbra is játszanak, akkor az a döntésük, jogukban áll így dönteni. Szó szerint a haláluk napjáig.

Ez fontos téma, hiszen nem könnyű tanúja lenni ennek az óriási félelemnek és fájdalomnak, mely a markában tart oly sok embert, így majd vissza fogunk még térni erre. Nem könnyű elengedni azt az ösztönt, hogy utána kaptok, ha valaki fuldoklik/süllyed, de most fontos, hogy rájöjjetek, mi a helyes dolog és mi nem. Ti mind szuverén lények vagytok és teljes felelősséget viseltettek az iránt, amit választotok. Így van ez minden lélekkel, aki a bolygón lakik, az ő saját választásuk, ha továbbra is áldozatok szeretnének maradni.

Ahogy már mondtuk, lehet, hogy nem lesz könnyű távol maradni a zűrzavartól, így fontos észben tartani, hogy az egyetlen küldetésetek az útmutatás, azáltal, hogy a fényeteket megmutatjátok, nem pedig életmentőként tevékenykedtek, belevetve magatokat a felfordulásba, hogy kimentsétek a szeretteiteket a zűrzavarból, melybe azért jutottak, mert így választottak. Úgy csupán titeket is elnyelne az ellentétes energia, mely a partjaitokat mossa és nehezen tudnátok a felszínen lebegni. Szóval tartsátok tisztán a fejeteket, összpontosítsatok az utatokra, tudjátok, hogy ez fog megmenteni benneteket és másokat is, hiszen követni tudnak majd titeket, ha úgy döntenek. Ennyit mára kedves barátaim, hamarosan még több felemelő üzenettel jövünk.

A láthatatlan cunami (2012. június 17.) 

Vannak reggelek, amikor felébredek és azt várom, hogy a világ teljesen megváltozott, különösen, ha éjjel heves energiák voltak. Utána viszont bekapcsolom a híreket és rájövök, hogy minden pont olyan, mint egy nappal ezelőtt is volt. Van, amikor csalódott vagyok, sőt van, amikor mérges is, máskor pedig sikerült arra a tanácsra hallgatnom, hogy “ha a felszínt nézed, minden ugyanolyannak tűnik, de ha a felszín alá nézel, észreveheted, hogy sok minden változik”.

Nemrég sok történetet hallottam azokról az emberekről, akik sok elengedésen esnek éppen át, melyet azzal egészítenek ki, hogy a testüket masszázzsal segítik vagy terapikus jógával. Olyan, mintha a fizikai testük úgy döntött volna, hogy valami régóta cipelt nagyon-nagyon mély dolgokat enged el, ezáltal rengeteg energiát szabadítanak fel, ami a félelem fala mögé volt rekedve. Tisztán látom azt a képet, mely lefesti ezeket a felszabadított energiákat, melyek kiszabadulnak és összeadódnak a többi hasonló energiával, ezáltal megerősítve őket, valamint felszabadítják azokat, akik ezeket az energiákat hordozták magukban.

Egyik barátom azt az üzenetet csatornázta, hogy ezt a bolygót cunami árasztja el, de ez egy “láthatatlan cunami” lesz. Talán ezek a mélyről felszabadított energiák is részei ennek a láthatatlan cunaminak? Csak képzeljétek el mindezen energia hatását a világra nézve. Jól láthattuk mit tud tenni a heves nyomás az emberekben és ahogy ezek az energiák egyre erősödnek, úgy gondolom, egyre több ember fogja elengedni/kiengedni a bent rekedt energiáját, vagy ha nem teszi ezt, akkor szó szerint belefullad a változás vizeibe. Ahogy egyre több ember lesz képes kiengedni a belső energiát, mindannyian egy lépéssel közelebb kerülünk a “kritikus tömeg” eléréséhez, s akkor pedig semmi sem tudja megállítani a változás cunamiját abban, hogy elmossa a régi világ utolsó maradványait is.

312609_289231601107195_507753543_n.jpgTegnap Aung San Suu Kyi megkaphatta a Nobel-díjat Oszlóban. Azt a díjat, melyet 1991-ben ítéltek oda neki és eddig nem vehetett át. Ennek az oka jól ismert, a burmai katonai vezetőség 15 évig otthoni fogságban tartotta és megvonta tőle a szabad mozgást. Most viszont elengedték, lehet ez  is a “láthatatlan cunami” egyik jele?

Most legalább képes vagyok átlátni a rossz hírek szakadatlan során, mellyel bombáznak bennünket és érezni tudom azt a szabadság áramlatot, amely elmossa a félelmet oly sok ember szívéből. Ezáltal lépésről-lépésre, szívről-szívre közelebb jutunk ahhoz a naphoz, amikor végre elérjük a kritikus tömeget. Úgy gondolom, nem kell már sokat várnunk arra a napra.

152. rész (2012. június 18.) 

Ma sokan érezni fogják, hogy egy teljesen új tér nyílik meg bennük, egy olyan tér, ami nyugalommal van teli még akkor is, ha kint semmi sem nyugodt. Engedjétek, hogy megmagyarázzuk. Az utolsó néhány nap heves energiája egy új energiarezgésre vitt benneteket, s ez pedig abban segít, hogy még jobban el tudjatok szakadni a régi programozástól, mely eddig visszatartott benneteket. A tér megtisztult és több fénnyel fog feltöltődni, mint az eddig lehetséges volt.

Lehet, hogy nem látszik elsőre, hiszen mind a fizikai, mind a mentális testetek a régi rezgésekben időzik még mindig, olyan érzésként, mint amikor az amputált végtag után még mindig létező testrészként érzi az ember. Fokozatos ráébredésetek lesz arra a tényre, hogy vannak olyan dolgok, amelyek gyökerestül ki lettek irtva/tépve belőletek és valami teljesen új veszi át a helyüket.

Nyugodtan fedezzétek fel ezt az új teret, hiszen oly sok mindent fogtok ott találni, ami megnyugvást és örömet okoz majd nektek, kedveseim. Ez egy előkészülete annak, ami érkezik. Látjátok, fel vagytok készítve a történet egy új szakaszára, és ahogy tudhatjátok is már, sok külső dráma fog lejátszódni. Ezért azt tanácsoljuk, kezdjetek el befelé kutakodni, ebben az új és ragyogó térben, amely kitisztult bennetek. Tanyázzatok le oda, így képesek lesztek jobban átvészelni azokat a viharokat, amelyeket azok a zavaros idők okoznak, amelyek előttetek állnak. Kezdjetek el már most összekapcsolódni ezzel a belső szentéllyel, s meglátjátok,  megnyugvással fog eltölteni benneteket.

153. rész (2012. június 19.) 

Ahogy röviden említettük tegnap, egy teljesen új energetikai kiegyenlítő szintre érkeztetek. Ez segíteni fog megtalálni az utatokat a körülöttetek lévő iszapban. Amint az arcotokba tolt hírekből is láthatjátok, a régi rendszer darabonként hullik szét(szétszerelődik). Annak ellenére, hogy megpróbálják ennek az ellenkezőjét állítani, azok ott fent teljesen tudatában vannak annak, hogy az idejük lejárt.

Láthatjátok, ahogy ide-oda rohangálnak, gyűlésről-gyűlésre, próbálják a csónakjukon lévő lékeket betömni, de már nem tudják sokáig a víz felszínén tartani. Amint pedig elsüllyednek, sokan követni fogják őket, hiszen azt látják, hogy amitől függtek, szó szerint eltörlődött. De nem ti, hiszen ti elkezdtetek hozzácsatlakozni az igazsághoz, ahhoz, amely oly sokáig el volt rejtve volt előletek. Gyorsan közelít az idő, amikor még jobban erre az új világra kell majd összpontosítanotok, arra amelyet létre szeretnétek hozni. A régi világ pedig a felszín alá süllyed és már szinte csak emlék lenyomatként létezik a képzeletetekben. Ennyit szerettünk volna ma elmondani, hamarosan folytatjuk.

154. rész (2012. június 20.) 

Ma egy nagyon különleges nap van, hiszen egy mennyei kapun/portálon mentek át. Ma van az a nap, amikor a nap átlépi azt a képzeletbeli vonalat, amely elválasztja az éjszakát a nappaltól, a telet a nyártól, azoknak, akik az északi féltekén élnek, a nappalok hossza újra elkezd rövidülni, ahogy ebbe az új ciklusba lépnek. Ez valóban egy új ciklus beálltát harangozza be, nem csak a természeti lényeknél (melyek közé ti is tartoztok), hanem az egész ismert világotoknak is. Ettől a ponttól az óra gyorsabban kezd ketyegni és meg fogjátok látni, hogyan vesznek egyre gyorsabb lendületet a dolgok.

Tehát, amellett, hogy a nappalok elkezdenek rövidülni, tudjátok, hogy az új élet(mód) beálltához vezet, ahogy szépen fokozatosan elengeditek az összes régit és elkezditek megteremteni az újat. Ma szakítsatok időt arra, hogy megköszönjétek a napnak azt, hogy energiát ad ehhez a folyamathoz, valamint köszönjétek meg magatoknak is, hogy ilyen fontos szerepet játszatok ebben. Ennyit mára, mérlegeljétek át nyugodtan ezeket a szavakat és találjátok meg a nyugodt helyet/pontot önmagatokban (belül). Pihenjetek meg ott, s ahogy elkezdtek megnyílni az érkező csodákra, amelyek bizonyosan elérkeznek ugyanúgy, ahogy a nap is bizonyosan újra eljön és megadja nektek azt az energiát, amelyre mindenkinek szüksége van, hogy befejezhesse ezt az utazást.

155. rész (2012. június 22.) 

Amint már többször is elmondtuk, az emberiség a változás mélysége előtt áll, egy olyan változás előtt, amely egy teljesen új világot jelent be. Sokan szóltak már erről a „változás-szezonról” és sokan már szinte feladták a reményt arra, hogy el fog jönni. Azért vagyunk itt, hogy arról biztosítsunk benneteket, hogy nem vártatok hiába. Hamarosan több változásban lesz részetek, mint amire számítottatok.

Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. A társadalmatok bizonyos alapvető szabályokon alapszik, mivel ti mindannyian ezen szabályok szerint lettetek felnevelve már generációk óta. Szinte lehetetlen még akár elképzelnetek is azt, hogy egy nap ezek a szabályok érvényüket veszítik és eltűnnek. Úgy lettetek programozva, hogy bizonyos cselekedetek megfelelő eredményhez vezetnek. Az a folyamat, amire mi utalunk, számotokra szinte lehetetlennek tűnik. Mi nem fokozatos változásról beszélünk, ahol egyik pillanat követi a másikat egy bizonyos meghatározott sorrendben, mi a különböző síkok szinte azonnali egybeolvadásáról szólunk, ami szó szerint mindent felforgat és kiforgat, a látóképet pedig szinte felismerhetetlenné változtatja. Nem szó szerint, hanem úgy értve, hogy a belétek nevelt szokások és gondolatminták eltűnnek, az új program pedig kezdetet veheti. A korlátozott okfejtésből és cselekvésből(inkább reakciónak nevezhető) egy korlátlan cselekvésmódba, mely a lényetek belsejéből fog fakadni, nem pedig az agyatok hüllő részéből, mely jelenleg irányítása alatt tartja a cselekvéseiteket. Amikor a "hüllő" kifejezést használjuk, akkor nem az állatra gondolunk, hanem arra az ösztönös - alapvető és durva részére a mentális képességeteknek, amely azért van, hogy kiszolgálja a fizikai testetek legalapvetőbb szükségleteit. Ez a rész mindent meg fog tenni a haláltól való félelmében. Ez tartotta irányítása alatt az emberiség legtöbb cselekedetét már nagyon régóta. Most viszont ez a primitív uralkodó le kell, hogy mondjon, mert egy új uralkodó vár arra, hogy visszavegye az uralmat. Az a többarcú igazi önvalótok, mely a félelem ezen rétegei alá volt rejtve. Amint előtörnek a változások, a lelketek ragyogó feje kiemelkedik a félelem és káosz zavaros vizeiből, mely eddig tartotta a gyeplőt.

Tanácsos megtalálnotok a nyugalmat a felfordulás közepette, hiszen sokatoknak a napi munka szinte lehetetlenné válik már, de higgyétek el, amikor a dolgok tényleg elszabadulnak, nem lesz más választásotok, csak az, hogy végre a belső magvatokra támaszkodjatok. Ti nagyon vonakodtok - féltek most, nem tudjátok teljesen rábízni magatokat erre a belső lélekre, de hamarosan több, mint nyilvánvalóvá válik az, hogy itt rejlik a valódi erőtök és lehetetlen lesz nem megtenni az utolsó lépést a saját szuverenitásotokba.

Ahogy már mondtuk, a változás ideje itt van, kössétek be a biztonsági öveteket kedveseim. Készüljetek fel az életetek legjobb periódusára, ahogy a meleg elkezdi körberagyogni a kis bolygótokat, és ahogy a változás vihara végigsöpör rajtatok.

156. rész (2012. június 24.) 

Ahogy már többször is elmondtuk, az emberiség komoly küzdelem árán ért el ide, ahol most van, de mint érezhetitek is, a megpróbáltatásoknak nincs még vége. Mielőtt kétségbeesetten elfordulnátok ezen szavak hallatán, gyorsan hozzátesszük, hogy jól haladtok az utazás befejezése felé. A vég előtt minden hevesebb lesz, a nyomás szinte megsokszorozódik, ahogy múlnak a napok, így van, akinek nehéz a figyelmét a végső célra összpontosítania. Ez nagyon is érthető, hiszen nem könnyű úgy haladni előre, hogy úgy tűnik, közben minden hullik szét körülöttetek, napról-napra, a remény csillogása pedig egyre távolabbinak látszik.  Azok, akik a hatalomhoz ragaszkodnak, most kétségbeesetten próbálnak meggyőzni mindenkit és önmagukat is arról, hogy ezt a vihart is ki tudják állni. Ez nem így van, a hatalmuk már annyira lecsökkent, hogy nem lehet visszaállítani sehogy sem. Azt is elmondtuk már, hogy képesek bármilyen műsort előadni, hogy megpróbáljanak meggyőzni az ellenkezőjéről.

Kérdezhetitek, hogy mit tudtok tenni annak érdekében, hogy a dolgok még gyorsabban történjetek. A válasz pedig: semmit. Illetve azt, amit eddig is tettetek, továbbra is tegyétek azt, tartsátok figyelemmel azokat az energiákat, amelyeket eddig is itt tartottatok, hiszen pont ezért vagytok itt. Ti fáklyaként ügyködtök, begyújtva a talajt minden olyan ember talpa alatt, aki megpróbál a régi és halott energiához ragaszkodni, ebben pedig igen jó munkát végeztek. Sokatoknak ez nem tűnik elégnek, úgy érzitek, a lelketek fogy, ahogy a napok múlnak és minden sokkal rosszabbnak tűnik körülöttetek. Ez is érthető, de ne feledjétek, hogy pontosan tudtátok, milyen nehéz lesz ez a periódus, amikor annyira hevesen próbáljátok áttörni a célvonalat, de mégsem látjátok, hogy az már közeleg.

Nyugodtak lehettek kedveseim, a célegyenes szó szerint az orrotok előtt van már, de csak akkor tudjátok meglátni, ha összekapcsolódtok a bennetek lévő térrel, amely TUDJA, hogy minden a terv szerint halad és azt is tudja, hogy pont a megfelelő pillanatban fogjátok teljesíteni ezt az utazást, átlépve az új területre több ezernyi “végzős” lénnyel. Ezek üres szavakként hatnak azoknak, akik még küzdenek a következő nap túlélésével, keresve még egy pozitív dolgot, amely igazolja a haladásukat. Nagy tiszteletben vagytok tartva, függetlenül attól, hogy ti magatok milyen tisztelettel is néztek önmagatokra jelen pillanatban, valamint azokra, akiknek most nehéz időszakuk van. A legmélyebb tiszteletünket küldjük felétek, hiszen ti vagytok azok, akik a legtöbbet tesznek ebben a projektben. Reméljük, ez egy kis megnyugvást ad, hiszen nehéz napok állnak előttetek.

Még ha nem is látjátok a bizonyítékát annak, hogy erőteljes változások zajlanak, tudjátok azt, hogy minden úgy történik, ahogy történnie kell, és hogy fontos szerepet játszotok benne. Még ha teljesen a padlón is érzitek magatokat, még ha képtelenek is vagytok akár az izmaitokat mozgatni, akkor is a jó irányba haladtok. Le a kalappal előttetek, keményen harcoltok mindenkiért, a legkihívóbb rész pedig nem a CSELEKVÉS, hanem a VÁRAKOZÁS, és úgy gondoljuk, már jó nagy részt vettetek ki ebből  a feladatból. Mégis ki kell bírni még egy kicsit, mellettetek állunk, hiszen látjuk, hogy milyen kemény munkát végeztek, miközben ti csak azt látjátok, hogy vártok. Fordítsatok egy kis időt arra, hogy elismeritek a (saját) nagyszerűségeteket, hiszen nélkületek semmi nem válhatna jobbá ebben a világban, az emberiség a régi mocsárba ragadna örökké. Még ebben a pillanatban is ebből mocsárból léptek épp ki, olyan erősen húz vissza benneteket, hogy szinte szó szerint érzitek, hogy a lábatokra tapad, ahogy próbáltok kilépni belőle.

Még mindig erős ennek a régi energiának a visszahúzó ereje, tehát vegyetek egy nagy levegőt. Könnyen be tudnak csapni ezek a régi bebörtönzés érzetét keltő energiák, különösen, ha mindig az orrotok előtt parádéznak, de a lelketek jobban tudja a dolgokat és már most is örvend. Próbáljatok rá hallgatni és akkor ti is meghalljátok. A régi rendszerek szétesnek még akkor is, ha megpróbálnak benneteket meggyőzni arról, hogy nem fognak titeket elengedni. Bízzatok bennünk, nem tudtok elbukni és bízzatok bennünk, ők(a régi energia - Tom) csak elbukni tudnak már.”

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-21-r%C3%A9sz/433419460014906

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123929
Hónap: 15280
Nap: 583