Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 23. rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom

Ékezetekkel ellátta: Andrea (Köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette, "szépítette": Andrea és Szabolcs

303315_294416523971637_932407830_n.jpg161. Rész (2012.július 4.)

A mai üzenetben egy olyan témát részletezünk tovább, amelyet már érintettünk. A fizikai és mentális változásokat, amelyen keresztülmentek. Ez, mint ahogy tudjátok is, egy éppen most zajló folyamat, hiszen “átépítés alatt” álltok. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk; az utazásotok a harmadik dimenziós létezésből a többrétegűbe, az, ami jócskán kimozdít benneteket a kényelmi zónátokból. Ez nem új hír számotokra, hiszen mindannyian számos időszakon át szenvedtetek már. Annyi „átépítésen” estetek már át, hogy már jól tudjátok mivel jár. Mind a fizikai, mind a mentális test ütött-kopott lesz ettől a folyamattól. Így sok ember számára ezek a “felemelkedési tünetek” - hogy ezt az ismerős kifejezést használjuk - néha túlterhelőek lesznek. Bizonyára ez nem egy olyan dolog, amit pozitívumként élnétek meg, de ahogy már említettük, ezek az evolúció jelei. Az ismert kifejezés: “nincs fájdalom, nincs nyereség”, ebben az esetben is teljesen igaz. Sajnos, néhányan elveszítik a “fájdalom” közepette a “nyerés” kilátásait(célt). Ez a folyamat annyira megterhelő, hogy sokan félre fognak állni és még mélyebbre süllyednek a kétségeikbe.

Ezt mi nagyon komolyan vesszük, hiszen tudjuk, sokan úgy gondolják, hogy most már feladják és kilépnek. Ezért szükséges ezen szavak és energia megosztása veletek, valamint e miatt fogtok hasonló más üzeneteket is látni az interneten. Számos módon támogatva vagytok, hiszen ti vagytok azok, akik a kényelmetlenség látszólag végeláthatatlan óráit kiálljátok.

Sokatoknak ez valamiféle büntetésnek tűnik, s ahogy fokozódik, még az is eszetekbe jut, hogy “miben tévedhettem, hogy így szenvedek?”. A válasz most is az, ami eddig, semmit nem tettetek rosszul, mindent jól csináltok és a megfelelő időben is teszitek ezt. Mivel az igazság az ilyen helyzetekben nehezen jön át, mi ezt újra és újra el fogjuk ismételni. Ez a folyamat gondosan meg lett tervezve, már jó előre, ti pedig gondosan figyelve vagytok, így semmi sincs a véletlenre bízva. A ti rálátásotok, viszont nagyon eltérő lehet, így bátran ismételjük ezt, mint egy mantrát, hogy ti tökéletesen ki vagytok egyensúlyozva és fel vagytok készülve a következő lépésre ebben az utazásban. Nincs semmi amitől félni kellene, kivéve talán a saját kitartásbeli és türelembeli hiányosságotoktól. Nagyon el fog fogyni, van akiben jobban, mint másokban, így jobb, ha találtok egy olyan helyet, külső és belső helyet is, ahol összekapcsolódhattok saját magotokkal és a testvéreitekkel is, hiszen nagyon fontos, hogy ne a magányba üljetek és szenvedjetek.

Ez nagyon fontos, hiszen csak úgy maradhattok ebben a versenyben, egész a célvonalig, ha tudatosak maradtok a hozzátok hasonló lelkekkel és még fontosabb, hogy kapcsolatban legyetek azzal a mindent kibíró és örökké tartó „erőteleppel”, amit mindannyian belül hordoztok. E mellett számos segítő kéz vesz körbe folyamatosan benneteket, csak kérjétek a segítséget, ha szükségetek van rá, hiszen addig nem avatkozhatunk bele, amíg nem kéritek. Ti mindannyian önálló lények vagytok, így teljes felelősségetek van afelé, hogy hogyan közelítitek meg ezt a folyamatot. Amennyiben magányosan akartok szenvedni, akkor ez a választásotok is tiszteletben lesz tartva. Amennyiben viszont kinyíltok és meghívtok minket, mi mindent meg fogunk tenni, hogy segítsük ezt a harmadik dimenziós létezés igáját cipelni. 

Ezen az úton egyébként sem pusztán személyes okból vagytok, nem csak ezen bolygó miatt teszitek ezt, hanem az egész Teremtésért. Úgy tűnhet, ez az üzenet csupán még rátesz az eddigi nehéz teherre, mégis el kell mondanunk újra és újra, hogy a munka, amit végeztek az Egész Teremtésért van, még ha úgy is tűnik, akkor sem magányos az utazás. Illetve az lehet, ha úgy döntötök. Igazából jó társaságban utaztok, úgyhogy arra bátorítunk újra, hogy éljetek azzal a lehetőséggel, hogy kapcsolatba léptek az utastársaitokkal. Az utastársak alatt pedig gondolunk mind a jelenlévő társaságra, mind arra, akiket még nem ismertek. Oly sokan vannak és ha látnátok őket, a szívetek azonnal könnyebb lenne, egyből tudnátok, hogy még ha hosszú és meredek is az út, akkor is végig fogjátok csinálni. Oly sokan vagytok és oly erősek, szó szerint fényben fürösztitek ezt a bolygót már most is.

Kérünk benneteket, erre a fényre összpontosítsatok amint lépkedtek tovább ezen az utazáson, és ne essetek abba a csapdába, hogy a széteső régi világ reménytelenségét nézitek. Az csupán abban segít, hogy kisebbnek lássátok magatokat annál, mint amik vagytok. Soha többé nem szabad elfelejtenetek a nagyságotokat. Ez hozott el ilyen messzire benneteket és ez fog elvinni végéig. Csak TI tudnátok újra kicsinek látni magatokat, mert a világegyetem többi része csak a nagyságotokat látja.

162. Rész (2012.július 7.)

Kezdjük először is azzal, hogy ti mindannyian hosszú-hosszú utat jártatok be, mire ideértetek. Azt is kijelenthetjük, hogy a visszatérési pont már mögöttetek van(ergo, innen már nincs visszaút – Tom). Sokatoknak ez az utazás annyira fárasztó néha, hogy eszetekbe juthat: “tényleg megéri, illetve eljutok valaha is… az ígéret földjére, ahol a boldogság és béke vár rám?”. Ez érthető is, hiszen az energiák ide-oda lökdösnek benneteket és vannak időszakok, amikor kőkemény falba ütköztök, ilyenkor pedig a fájdalom és a kényelmetlenség még a legbátrabb szívűeket is kikezdi. Ahogy elmondtuk, a visszatérési pontot elhagytátok, az utazás a célig sokkal-sokkal rövidebb, mint a hátrahagyott út. Ez megint üres ígéretként hangozhat, hiszen soha nem fogunk pontos időpontot, vagy időintervallumot adni ezekben az üzenetekben. Ahogy már elmondtuk, ez a nyomáserősödés csak egy dolgot jelenthet: a folyamat kicsúcsosodik, így legalább abba az ígéretbe kapaszkodhattok, hogy közelebb vagytok a célhoz, mint eddig bármikor. Ez ugye, nem túl sok vigasz, de olyan közel vagytok, hogy szinte karnyújtásnyi a távolság

Mint mindig, a körülöttetek lévő dolgok pont az ellenkezőjére utalnak, hiszen minden területen napi szinten problémák jelentkeznek, de ha mögé néztek azoknak a híreknek, amelyek katasztrófákról üzennek, akkor megláthatjátok a fény apró csillogásait is a bolygótok minden pontján. Ne csapjanak be a felszínes drámák, melyet oly hevesen hirdetnek. Csupán a legfelsőbb réteg, de alatta pedig sok-sok pozitív energia kezdi megvetni a lábát, valamint elveti az információját megannyi embertársatokba. Már említettük ezt a láthatatlan cunamit, mely cunami erőt gyűjt és koncentrikus körökben szétterül az egész bolygón. Ez a jótékony energia-cunami elkezdi átverekedni magát azon a vékony ködfátylon, amely oly sok mindent elfed és szó szerint leblokkolja a fényt. De most már nem lehet csak úgy leblokkolni, ezért egyre több ember kezdi látni a valódi világot ebben az új fényben. Amikor kinyitják a szemüket erre az új fényre, akkor ők is meg fogják hallani a hívást a szívükből és el fognak fordulni a régitől.

Ne feledjétek, nem minden embertársatok fog ugyanúgy reagálni. Hiszen azok, akik szeretnék befejezni(véghezvinni - Tom) ezt a katasztrófa ciklust a világotokban, nekik ez a fény csak felkorbácsolja a vérszomjukat és még jobban megőrjíti őket, hiszen halálfélelmük lesz ettől a bolygótokra történő fénybeáramlástól. Előreláthatatlan módon fognak reagálni, szóval ne lepődjetek meg, ha a harag, a gyűlölet és az erőszak szintje hirtelen feltör és bizonyos részét elárasztja a világotoknak. Ez a fény előrehaladásának jele lesz, tehát ne essetek bele a kitörő dráma csapdájába. Jusson eszetekbe, hogy ez csak egy játszma(előadás), amely azért van, hogy megtévessze a tömeget, azért, hogy azt gondolják, elveszítették az összes erejüket és már nem tudják megváltoztatni a bolygó irányát.

A többiek érezni fogják az erő feltörését és még jobban feltöltődnek ezekben a körökben, amelyekben a maradék sötétség előtör az emberek szívéből. Úgy döntöttek, nem törlik el a félelmet, hanem átölelik és őrzik teljes erejükből, s nem riasztja el őket semmilyen apró piszkos kis trükk sem, hogy meggyőzzenek annyi embert, amennyit csak tudnak arról, hogy a világ örökké egy sötét hely lesz. Nem lesz az, a jelenlétetek már garantálja, hogy ennek a hosszú folyamatnak más lesz a vége. A fény már megnyerte ezt az akarat-csatát, hosszan és keményen küzdöttetek ezért a győzelemért. Eljött az idő, hogy hátradőljetek és végignézzétek a régi szétesését. Persze nem maradtok feladatok nélkül miközben ezt nézitek, de ne feledjétek, hogy szemlélőként vegyetek benne részt(pontosabban NE vegyetek benne részt – Tom:)), nem pedig játékosként/színészként. A szerepetek nem a drámában való részvétel, hanem az, hogy továbbra is egyre több fényt sugározzatok a színpadra, és ezáltal a többiek is átláthatnak a színjátékon, s rájöhetnek arra, hogy ideje elhagyni a színpadot és beállni azok soraiba, akik beengedték oda a fényt, ahol eddig (minden felett) a sötétség uralkodott.

163. Rész (2012.július 9.)

Ma tovább szeretnénk beszélni egy számotokra jól ismert témáról, a mentális állapototok ingadozásáról(fent és lent). Amint már érintettük ezt, valószínűleg ez lesz a legnagyobb kihívás, amivel jelenleg szemben találjátok magatokat, hiszen ahogy az idő múlik és nem látjátok a nagy változásokat - melyre annyira vártok - a mentális képességetek nehezen tudja fenntartani a lelkesedést. Amit kint láttok, az nyomot fog hagyni a belsőn és nagyon-nagyon nehéz észrevenni a külső változásokat. Ott vannak, de nagyon ügyesen el vannak rejtve a sok szemét között ebben az akarat-csatában, így kitartóan kell néznetek és éber figyelemmel, hogy meglássátok a kibontakozó forradalom nyomait.

Amint már mondottuk is, az elmétek úgy lett felkészítve, hogy sok jelet figyelmen kívül hagyjon, olyan jeleket, amelyek (vissza)igazolják azokat kérdéseket, amelyeket állandóan kérdeztek. Keményen dolgozunk azon, hogy eltüntessük ezeket az akadályokat és a vágyott információ szabadon áramoljék a szívetekbe és segítse a szellemeteket a felemelkedésben. Ez egy egyéni folyamat, így lesz, akinél több időbe telik, mint másnak. Ennek oka összetett, de ez nem jelenti azt, hogy bárki is “jobb” lenne ebben, mint a többi. Ez része a programozásnak és fontos, hogy ne hasonlítgassátok magatokat a “szomszédokhoz”. Ezt többször is el fogjuk mondani, hiszen könnyű eltévelyedni ezekben a tünetösszehasonlításokban. Nagyon fontos, hogy ne hasonlítgassátok magatokat a többiekhez. Csak magatokhoz mérjétek magatokat és kérünk benneteket, hogy próbáljátok objektívek maradni ebben, hiszen azt látjuk, hogy sokan nem becsülitek eléggé magatokat. Ez visszavisz bennünket oda, ahonnan kezdtük, a mentális próbatételekhez. Igazi hullámvasút, főleg, ha a jólétetekről van szó. Vannak pillanatok, amikor magasan szárnyaltok, amikor minden gyönyörűnek és nagyszerűnek tűnik, azután pedig jön a zúzda, amikor mélyebben érzitek magatokat, mint bármikor. Ez a fent és lent nagyon zavaros lehet, hiszen úgy tűnhet, hogy bármikor, amikor előrehaladnátok, azonnal visszaestek(talán még mélyebbre, mint eddig bármikor). Nyugodjatok meg, mindannyian azt az előrehaladást teszitek meg, amelyet kell és ez az instabilitás és fellángolás pedig csak a felszín.

A magotokban annyira erősek és tömörek vagytok, hogy semmi sem tud benneteket széttépni és lefelé terelni, de mivel egyre több mindenre nyíltok meg, mind a harmadik dimenzióban, mind a többi eddig nem látott és tapasztalt dimenziókban, így oly sok mindent szedtek össze a környezetetekből. Mondanunk sem kell, hogy a lelkesedés a helyes irányba tart benneteket, abba az irányba, amely nem sokára a normális lesz(ahogy ez a folyamat véget ér). Mindaz a negativitás, káosz, harag és szomorúság, amely hirtelen tör fel bennetek, csupán jelek, amelyeket felkaptok/vesztek a harmadik sűrűségi szintből. Annyira érzékenyekké váltok az összes jelre, hogy nehezen tudjátok kiválogatni azt, ami a tiétek, és hogy mi az, ami a körülöttetek levőkből érkezik. Mivel mindenki, aki még mindig a harmadik sűrűségű rezgéshez kapcsolódik, egyre izgatottabbá és feszültebbé válik attól, amit jogosan az életmódjuk veszélyeztetésének lát. Nem egy kényelmes életmód, de higgyétek el, amikor azt mondjuk, ez csak ideiglenes és átmeneti fázis.

Ahogy az idő múlik, egyre jobban szét tudjátok válogatni ezt a zűrzavart és jártasak lesztek abban, hogy kizárjátok mindazt, ami nem tartozik hozzátok. Nem kellemes az az állapot, amikor képtelenek vagytok kizárni ezeket a negatív érzelmeket, melyek a külvilágból érnek benneteket, így megértjük a kényelmetlenség érzeteteket, ahogy folyamatosan felveszitek ezeket a jeleket. Nem könnyű úgy érezni magatokban, hogy ne (essetek abba a hibába, hogy ne) érezzétek sajátotoknak és azt gondoljátok, hogy lefelé csúsztok a létrán. Ez csak ideiglenes zavar, de ez egy olyan dolog, amelyet komolyan kell vennetek, különben belezavarodhattok (és csapdába eshettek) ebbe a félelembe, azt gondolva, hogy a tiétek. Ez egy veszélyes terep, hiszen hajlamosak vagytok magatokat a kétségbeesés mély üregébe vetni, ebből pedig nem könnyű kimászni.

Próbáljatok a belső szentélyetekre összpontosítani, ahogy már többször is említettük régebben. Ott rejlik az igazság és ott rejlik a józan ész hangja is. Ez a hang nyilvánvalóan meg fogja nektek mondani, hogy melyik a helyes irány és azt is, hogy ezek a külső zavaros zajok és hangok csak megpróbálják elterelni a figyelmeteket és szándékotokat. Annyira sokan érzékelik azt, hogy milyen erősekké váltatok, másra sem vágynak, mint hogy lehúzzanak a saját szintjükre. Ebben pedig nagyon-nagyon kitartóak. Tehát fontos, hogy ne csendben szenvedjetek, hanem nyúljatok ki a többiekért a fátyol mindkét oldalán, amikor csak érzitek a védelmetek gyengülését.

Egy másik jó eszköz mindezen negativitás ellen, ha az Anyatermészet védelmét/kegyelmét keresitek. Könnyen kapcsolódni tudtok az erejéhez és az energiájának tisztaságához, Ő pedig el fog benneteket látni mindazzal a megnyugvással, amely szükséges ahhoz, hogy megtisztítsátok magatokat attól az üledéktől, amely a “külső világból” ragad rátok. Ő lány, de ugyanakkor nagyon heves is, minden módon meg fog benneteket védeni. Kérjétek a segítségét, s Ő segíteni fog, ti pedig meg fogjátok érezni, hogy a felgyülemlett félelem és harag terhe hogyan olvad el az Ő irányítása/felügyelete alatt.

164. Rész (2012.július 11.)

Az emberiség évszázadokon keresztül olyan utak után kutatott, amely által elérheti az örök életet, s az eszközök pedig elég változatosak voltak eddig. Beletartoznak a legdurvább rituálék is, melyeknek az volt az egyetlen céljuk, hogy biztosítsák a halhatatlanságot. Ez több szempontból is téves elképzelés, hiszen senki sem halandó, csupán a hús és a vér szűnik meg létezni. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. A halhatatlanság utáni kutatás valahol nagyon mélyen gyökerezik az elmétekben, igazából egy visszhang a valódi önvalótoktól. Más szavakkal kifejezve, a hallhatatlan lelketek még mindig ragyog, még akkor is, ha halandó járműbe korlátozva is él, olyanban, amelyben ti is lakoztok jelenleg. E mellett a fizikai jármű úgy lett manipulálva, hogy az élettartama nagyban le lett csökkentve az eredetihez képest, így a haláltól való félelem sok ember elméjében uralkodik. Ezt könnyű megérteni, hiszen a bent levő éhség az élet, a bölcsesség, a szépség és a hatalom iránt, egy alapvető tényből ered. Abból, hogy halhatatlanok vagytok. De mivel alaposan el lettetek választva ettől a tudástól, egy nagy igény maradt mindenkiben, hogy megpróbáljátok visszanyerni ezt a halhatatlanságot,.. s ez a hatóerő azon őrület mögött, amit magatok körül tapasztaltok minden egyes nap.

Oly sok embertársatok tesz meg mindent, hogy újra elérje ezt a halhatatlanságot, de rossz irányba keresgélnek/haladnak. Ezt is könnyű megérteni, hiszen az egójuk ereje az, amely ezt a bent égő tüzet táplálja. Innen ered ez a nyughatatlan kutatás a kort meghosszabbító vegyszerek iránt, valamint minden olyan dolog iránt, ami megállíthatja az öregedést. Ez az egyik oldal, a másik oldalon pedig ott vannak azok a kapzsi/mohó emberek, akik annyi hatalmat és pénzt próbálnak felhalmozni, amennyit csak tudnak. Ezek mind ennek a betegségnek tünetei; a felejtés betegségének, amikor a lélek valahol elveszett útközben és az egó vette át az uralmat a mindennapi életben. Csak nézz szét és tisztán meg fogod látni, hogy sok ember mihez folyamodik, csupán csak azért, hogy fiatalnak és erőteljesnek érezze magát. Amikor pedig az egyszerű ön-fenntartás nem elegendő, akkor mindent megpróbálnak megtenni annak érdekében, hogy legalább a történelem könyvekbe bejussanak, még ha ez azt is jelenti, hogy az emberi cselekvés legsötétebb zugaiba is kell belépni.

A halhatatlanságért folyó verseny egyre inkább lendületbe lép, ahogy egyre több ember érzi valami elkerülhetetlen érkezését. Olyan, mint amikor a gyorsan növekvő pánik uralja el a történéseket és semmitől sem rettennek vissza(hogy kipróbálják) az öröklét keresése közben. A legdurvább dolgokat hallhattátok, amikor már szinte semmi sem szent, még más ember húsa sem. Az úgynevezett orvosaitok kétségbeesetten próbálják megtalálni az első tablettát, amely majd megállítja az idő vasfogát az emberi testen és semmi sem tartja őket ebben vissza, s minden eszközt megragadnak, hiszen ez az öröklétre való igény egyre jobban kifejeződik.

Miért most jön a felszínre ez a kétségbeesés, most miért jobban, mint eddig? Nos, ezt könnyű megmagyarázni. Azért van, mert már sokan megértettétek az öröklét mítosza mögött lévő valódi igazságot. Azt, hogy létezik és ti vagytok az élő bizonyítékai ennek. Az emberiség nem egy “egyszeri csoda”, mint ahogy oly sokan gondolják. Az emberiség egy folyamat, örökkévaló ciklusa a halál utáni újjászületésnek, hiszen az örökké ragyogó lelketek részei/szikrái egy új testbe kerülnek minden egyes alkalommal, amikor a régi leszolgálta a célját (és lejárt). Miért kell sietni, amikor a világ összes ideje a rendelkezésetekre áll abban, hogy felfedezzétek ezt a világot, amikor minden egyes részét számos módon tudjátok megtapasztalni? Ez a pánikroham nem véletlen, de akik még nincsenek tudatában a saját halhatatlanságuknak is megérezhetik azt, hogy oly sokan vannak körülöttük, akit nem fertőz meg ez a pánik, mely az erre a helyzetre való rálátásotoknak köszönhető. Egyszóval, minél több lélek ébred fel a bolygón, annál nagyobb pánik lesz a többiek közt, hiszen megérzik, hogy az idő lejár(t) számukra. Azért, mert TI megteremtitek az új világot, ahol nincs se idő, se tér arra, hogy bármilyen trükköt előhúzzanak azok, akik még mindig a halandóság régi eszméjéhez ragaszkodnak. Ezért érzik azt, hogy valami történik és azt, hogy sokkal sérülékenyebbek, mint eddig.

Az egyetlen gyógyír, amit ki tudtak találni, az az, hogy megpróbálják távol tartani maguktól az elkerülhetetlent azáltal, hogy még kapzsibbá, erőszakosabbá és akaratosabbá válnak abban, hogy annyi mennyiséget harácsoljanak össze a gyorsan fogyó anyagi javakból/természeti kincsekből, amennyit csak tudnak, amíg idejük van rá. Nézzétek csak őket, ahogy rohangálnak, spekulálnak a piacokon, a testükbe fecskendezik a legkárosabb anyagokat, kiszipolyozzák az életerőt az embertársaikból azért, hogy feltöltsék a kamráikat. Mindez hiábavaló, ezt ők is jól tudják, de nem tudnak ellene semmit sem tenni. Valami mélyen bennük még nagyobb harácsolásra készteti őket, mert a kétségbeesés mély gödre minden egyes percben mélyebbre tágul/nő. Nem értik meg, hogy ez a lyuk abban a pillanatban be lesz tömve, ahogy felfedezik a valódi önmagukat, mert akkor ők is tudni fogják, hogy semmiben sem szenvednek hiányt, még az öröklétben sem, hiszen ti vagytok a csillagok gyermekei, s a fényetek örökké fog ragyogni még akkor is, amikor a fizikai testetek már nem. Nem szenvedtek hiányt semmiben sem, ezért a követelőző egó, mely az elmétek hüllő részében lakozik, el fog hallgatni, ahogy megnyíltok erre az igazságra.

Ahogy mondtuk, nem szenvedtek semmiben sem hiányt, még az öröklétben sem, s amint a többiek körülöttetek is elkezdenek hozzákapcsolódni/elérni ehhez a titokhoz, a régi szétesése felgyorsul. Semmi nem tartja össze, csak az elmúlástól való félelem, de amikor az emberekből eltűnik(ahogy elengedik), többé már semmit nem fognak akarni a régi világból. A (tudatlan) tömeg fogy, a fent (vezetők) lévő pánik pedig fokozódik, ahogy egyenként álltok át az isteni oldalra. Egyre csak fogynak és egyre mérgesebbek e miatt. Figyeljetek oda, amikor meg akarnak érinteni benneteket a haragjukkal és megpróbálnak visszaterelni benneteket a karámjukba. Nem tudtok már bedőlni a trükkjeiknek, ha a szívetek középpontjában maradtok, viszont, ha elengeditek ezt a kapcsolódást, akkor újra bedőltök a félelemkeltésüknek. Tehát, tartsatok ki, kedveseim, a játék még csak most lendül be igazán.”

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-23-r%C3%A9sz/439399492750236

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3123268
Hónap: 15355
Nap: 449