Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 27. Rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom

Ékezetekkel ellátta: Róbert (Köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette, "szépítette": Róbert és Szabolcs

250646_321817917898462_1399102171_n.jpg"181. rész (2012. augusztus 17.)

A mai üzenetet azzal kezdenénk, hogy annak ellenére, hogy az utóbbi napokban talán minden csendesnek tűnt, mégis sokminden történt, hiszen óriási előkészületek voltak az eljövendő eseményekre. Ne csodálkozzatok, ha azt érzitek, hogy újabb vihar bukkant fel a látóhatáron. Tudjuk, hogy ez nem új számotokra, hiszen jól tudjátok, milyen folyamat is zajlik éppen, mégis érhet benneteket meglepetés.

Eddig egyéni adagokat kaptatok az energiákból, de most ez mellett egy mégerősebb energiabefecskendezés érkezik, hogy azokat is érintse, akik eddig nem vettek tudomást arról, hogy mi is történik. Ez különböző módon nyilvánulhat meg, hiszen vannak olyanok is, akik mar a felébredés határán vannak, de olyanok is, akik még mindig kitartóan ellenállnak. Most viszont ők is kapni fognak ezekből az energiákból és a tünetek különböző módon fognak megjelenni, nem lesznek észrevétlenek, az biztos. Lesz, ami úgy fog tűnni, mint a hagyományos emberi viselkedés - akár „negatív” akar „pozitív” értelemben -, viszont ezen kör után még nagyobb szakadékot fogtok találni a két véglet között. Mindez haragban és együttérzésben is kifejeződésre jut, s mindkettő megnyilvánulása hangsúlyozott lesz.

Ne várjátok el, hogy az egész világ egyből felébredjen az álmából, hiszen ez a folyamat nem egy éjszaka alatt történik meg. Viszont, érdekes dolgok történhetnek körülöttetek, ez pedig akár érdekes reakciókat is kiválthat. A fény még erősebben fog ragyogni, így a cselekedeteitek is hangsúlyosabbak lesznek, még azok számára is, akik úgymond csak járókelők/nézelődők voltak eddig és nem figyelték a világot. Ezúttal az ébredésre hívó hangot többen fogják meghallani.

Vissza az iskolába (2012. augusztus 18.)

„Először is köszönöm a kedves szavaitokat és kommentárjaitokat a szimbólumról, amit kitettem. Érdekes volt látni, hogy különböző módon érintett meg benneteket. Számomra ez jelképezi azt, hogy minden, amiben hiszek igaz és nem csak a képzeletem szüleménye. Ezért érintett meg oly mélyen álmomban. A vizuális bizonyítéka volt mindannak, amit itt érzünk, de nem láthatunk. Viszont, hamarosan eljön a nap, amikor meg fogjuk látni és tudom, hogy ez már nincs messze.

Amint a szünet előtti posztomban írtam, ez az utolsó néhány hét nagyon sok változást hozott. Nem csak számomra, de a körülöttem lévőknek is. Ezért van az az érzésem, hogy valami óriási változás előtt állunk. Nem csak egyénenként, hanem kollektíven is. Minden gyorsul és egyre hevesebb. Ugyan a 2012-es év már így is igazolta, hogy nagyon fontos esztendő, mégis úgy gondolom, hogy az előttünk álló néhány hónap még több eseménnyel lesz teli.

Oly sok leckét tanultunk meg az idén, mégis úgy érzem, a valódi leckék még csak most kezdődnek. Olyan, mintha mind érettségiztünk volna egy iskolában és egy nagyon-nagyon rövid nyári szünet után egy új iskolába lépünk továbbtanulni. Érzem a késztetést a továbbhaladásra, új ajtók kinyitására és önmagam különböző módon való újabb próbatételeire. Más szóval, elvégeztük az előkészületi munkákat, eljött az idő, hogy igazán elkezdjünk kitágulni. Időnként fárasztó erről még csak gondolkodni is, de utána jön a felvillanyozottság és elindulnak a dolgok. Már nagyon várom, hogy mi vár rám a „következő kanyarban” az úton.

Az utolsó néhány hónapban óriási lépéseket tettünk meg. Még akkor is, ha ez nem tűnik így akkor, amikor a fizikai testünk cselekszik, vagy amikor belenézünk a hírekbe. Mégis tudom, hogy ez a világ lassan olyan világgá változik, amelyről oly régóta álmodunk. A munka nem ért véget, eljutottunk egy fontos pontra, ahonnan elkezdődhet a legérdekesebb szakasz. Mint mindig, most is fontos gondoskodnunk magunkról, és segítséget kérni, amikor szellemünk úgy érzi, hogy nem hajlandó továbbmenni. Tudom, hogy mindannyiunknak megvannak azok a pillanatai, amikor úgy érzi, nem tud tovább haladni, nem tud még egy ilyen napot végigcsinálni, de azt is tudom, hogy nagyon erősekké váltunk az utolsó pár hónapban. Tehát, képesek vagyunk szembenézni bármivel, ami elébünk kerül. Legalábbis addig, amíg nem feledjük el, hogy nem vagyunk egyedül. Itt vannak a többiek is, sőt, a „láthatatlan” oldalon is van segítség.

Várom az új leckéket  és az osztálytársakkal való találkozást, akár újak, vagy régiek. Tudom, hogy csodálatos lesz együtt, még akkor is, ha a suli hosszú és kihívásokkal teli. Tudom, hogy szeretni fogjuk az összes tananyagot. Megígérem, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy segítselek benneteket, amikor a leckék túl nehezek. Remélem, ti is ezt fogjátok tenni felém :)

Szeretet és fény,

Aisha”

182. rész (2012. augusztus 19.)

Az emberiség korszakok óta az árnyékban jár, melynek nagy része saját teremtése. De most végre elkezdtétek észrevenni a fény ragyogását a kráter mélyedés szélénél/élénél. Így elkezdtetek kimászni belőle(a sötét kráterből) és a fény felé haladni. Ezáltal a fényetek is erősebben ragyog, a cselekvéseiteket pedig sokkal jobban észreveszik mások is. Ami eddig sötét mélység volt, a fény hatására(ami ér benneteket) egyre nyilvánvalóbbá válik,  ahogy elkezdetek kimászni belőle. Egyre több embertársatok kezdi észrevenni a különbséget a két állapot között.

Sokszor említettük azt a tényt, hogy nem csak magatokat emelitek ki a mocsárból, melybe oly régóta ragadtatok, hanem a cselekedeteitek által a többieket is arra késztetitek, hogy csatlakozzanak hozzátok. Tudjuk, hogy ez nem új téma, de megéri elismételni, hogy emlékezzetek rá. Amikor elfelejtitek, két dolog történik. Először is elvesztitek az utatokra való összpontosításotokat/fókuszotokat és azt gondoljátok, hogy elvesztettétek azt a létrát, ami a sötétségből a fénybe vezet. Emellett még az az érzetetek is megvan, hogy ti feleltek a többiek fény felé haladásáért is. Mindkét dolog nagyon káros és egyik sem része valódi utatoknak.

Az utatok az, hogy a fény felé haladjatok, és lehorgonyozzatok/földeljétek azt, ezáltal megszilárdítva a fényt a bolygótokon. Érdemleges munkát végeztetek ez irányba, függetlenül attól, hogy gyakran visszanéztek a sötét mélységbe és nem veszitek észre azt a ragyogó fényt, amiben már álltok. Eljutottatok arra a pontra, ahonnan már nincs visszafordulás. Annak ellenére, hogy úgy érzitek, a talpatok még a tavalyi hálóba tekeredett, a lelketek már a friss holnapból lélegzik. Amikor pedig ebből lélegeztek, a friss levegő eléri/megérinti azok tüdejét is, akik még a régi mocsokban ragadtak. Már csupán az önmegszabadítás cselekedetei által szabaddá teszitek a többieket is. Az viszont a régi mocsokba vezet vissza, ha úgy gondoljátok, hogy hátra kell maradnotok és a többieket is ki kell onnan tolnotok.

Ti az útmutatók vagytok, ahogy már sokszor elmondtuk. Egy olyan időszak felé tartotok, amikor úgy fog tűnni, hogy a sötétség hatalmasra növekszik. Amikor úgy fog tűnni, hogy a negatívitás teljesen elnyeli azokat a dolgokat, amiket biztosra vettetek. Azért teszi ezt, hogy erősebbé tegye magát, mint amilyen valójában. Hiszen ez a sötétség már elveszítette azt a területet, amiért oly nagyon küzdött. Elveszítette a területet, és soha többet nem tudja visszafoglalni, de ahogy egyre jobban kicsúszik a markából, bizonyosan nagy műsort fog előadni, hogy az ellenkezőjét bizonyítsa. Tehát, csak a saját fényetekre van szükségetek, kedveseim, semmi másra. Már annyit összegyűjtöttetek ebből az életadó anyagból, hogy szabadon tudtok lélegezni akkor is, amikor az embertársaitok úgy érzik, hogy a szabadság utolsó lélegzetét is kiszippantották tüdejükből.

Ne feledjétek, csupán azáltal, hogy szabadon lélegeztek, a többieket is segítitek, hogy lélegzethez jussanak. De senki nem fogja azt kérni, hogy a fényeteket adjátok másoknak. Ez egy figyelmeztetés, hiszen sokan vannak abban a tévképzetben, hogy ha nem adják a többieknek a saját fényüket, akkor kárhozatra kerülnek. Ez nem így van. Hiszen csak azok maradnak talajközelben, akik úgy döntöttek. Akik a levegőbe szeretnének emelkedni, azok fel is fognak. Persze hasonlatokban fogalmazunk, de az üzenet így is érthető. A ti feladatotok az, hogy nyugodtak maradjatok és összepontosítottak annyira, hogy be- és kilélegezzétek a fényt. Csupán ekkor tudnak a többiek követni benneteket. Ha belevetitek magatokat a mélybe azért, hogy a többieket kisegítsétek onnan, akkor nem tudnak kijönni. Ezzel csak belesüppedtek a drámáikba és szomorúságukba, veletek együtt pedig sokan másik is. Tehát, maradjatok ahol vagytok, tegyétek azt, amit eddig is oly remekül tettetek. Testesítsétek meg a Forrást, a teljes hatalmával, így továbbra is tartóoszlopai tudtok maradni ennek a széteső világnak.

183. rész (2012. augusztus 21.)

Ahogy már annyiszor leírtuk nektek, ennek a folyamatnak vannak kimagasló és alacsony részei, melyeket mind érezni fogjátok, bárhol is vagytok a skálán. Most pedig sokan egy egészen új energiaraktárhoz kezdtek csatlakozni/nyúlni, így ennek a hatása a fizikai testeteken is egyre hevesebb lesz. A fizikai fellángolások legtöbbször elfedik az energia-letöltések igazi hatásait.

Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. Ti mind szorgosan el vagytok foglalva az új információk letöltésével, a fizikai testetek pedig szorgosan próbálja magába szívni/nyelni, eközben pedig, ahogy csak tud, hangosan ellenkezik, fizikai kényelmetlenség, fájdalom, gyomorrontás, vagy hangulatingadozás által. Ilyen, vagy olyan formában jelentkeznek, s megértjük, ha néha túl nehéz megbirkózni velük. A testetek jól fel van szerelve, hogy megoldja ezt a feladatot, még akkor is, ha ti úgy érzitek, hogy szinte már bedobnátok a törülközőt. Nyugodjatok meg, nem fogtok darabokra esni, még ha néha úgy is érzitek. Ezek valójában csak felszínes reakciók a mély változásra, amely bennetek zajlik. Mivel a testetek oly sokáig volt arra programozva, hogy változatlan maradjon, így nem csoda, hogy oly hangosan ellenkezik, mikor változásra kényszerül. Mégis alá tudja magát vetni ezeknek a változásoknak, ami ahhoz szükséges, hogy az új energiát magatokba tudjátok fogadni. Nagy cirkuszt csinál, de semmi negatív nem éri, talán csak ez az ellenkezése/ellenállása.

A dózis növekedni fog, ahogy megemésztettétek az előzőt, így úgy tűnhet, hogy a testetek soha nem piheni ki rendesen magát. Ne feledjétek, hogy a folyamat precízen van összevágva, így mindenki annyit kap, amennyit meg tud emészteni, még ha fáradtnak is érzi magát. Ezek a tünetek mind azt bizonyítják, hogy „munka van folyamatban”. Amikor úgy érzitek, hogy energetikailag és fizikailag padlót fogtatok, akkor valójában egy új szintre kerültetek.

Tehát, maradjatok nyugodtak és lélegezzétek be. Kárt nem fog okozni bennetek, talán csak próbára teszi egy kicsit a türelmeteket. De úgy gondoljuk, hogy teljesíteni tudjátok a letöltés ezen újabb szintjét is. Végülis már hozzászoktatok ezekhez a beérkező energiákhoz. Még most sem érkeztek nyugodt vizekre, így két energialetöltés között ne feledjetek el egy nagy levegőt venni. Ezáltal felkészülve tudjátok fogadni a következő letöltést. Tudjuk, hogy ez nem valami jó hír, de azt is, hogy tudatában vagytok ennek a folyamatnak. Annak, hogy ezáltal egyre előrébb juttok. Kérjétek a segítséget(ahogy csak tudjátok), hogy segíteni tudjunk a testi tünetek időszakának átvészelésében. Az Anyatermészetben is mindig menedékre találtok, és keressétek a hozzátok hasonló emberek társaságát. Nem kell csendben és magányban szenvednetek. Nyugodtan nyúljatok ki, és kérjetek segítséget akár a fátyol túloldaláról is. Tudjatok róla, hogy mindig szeretet vesz körül benneteket, és mindig védve vagytok.

184. rész (2012. augusztus 22.)

Ahogy észrevehettétek, az utóbbi napokban felhevültek a dolgok. Ennek oka hamarosan nyilvánvaló lesz mindenki számára, mi egy kis betekintést szeretnénk ehhez adni. Ezidáig a dolgok nyugodtnak tűntek, de a felszín alatt sok minden zajlott. Amikor a felszínre utalunk, akkor a bolygótok felszínére gondolunk. A heves energiák hatására az elmúlt hetekben sokminden forráspontig hevült. A nyomás nő és hamarosan valaminek úgymond engednie kell.

Most sem adunk erről részleteket. Elég, ha azt mondjuk, hogy hamarosan valami törés fog történni. Ezt a törést észre fogjátok venni. Nem csak azok, akik érzékenyek, hanem a többiek is.

Maradjatok összpontosítottak, kedveseim. Így a törés nem fog felkészületlenül érni benneteket, és nem fogtok összeroskadni a nyomástól. Lehet, hogy egy pillanatig nagyon kényelmetlen lesz, de nyugodjatok meg, számotokra ez a plusz nyomás csak hasznos lesz. Viszont, a körülöttetek lévők közül számos embernél máshogy fog történni, ezért arra figyelmeztetünk, hogy figyeljetek oda a környezetetekre, hiszen annyi minden van forrásban, és bármilyen irányba kirobbanhat.

185. rész (2012. augusztus 24.)

A mai üzenet lehet, hogy egy kicsit zavaros lesz. Ismét az idő témájáról szeretnénk szólni. Többször is érintettük már ezt a fogalmat. Néhányatoknak már elkezdett máshogy megnyilvánulni az idő, hiszen beléptetek az úgynevezett alkonyati zónába, ahol a dolgok elkezdenek váltani és elnyúlni/torzulni. Ez nagyon felkavaró lehet, hiszen az idő egy olyan dolog, amit oly sokáig állandónak véltetek, egy olyan dolog, amiben lehet bízni. Most viszont úgy tűnik, hogy különböző módon vált, csavarodik, tekeredik. Ez pedig elkerülhetetlenül zavarodottsághoz vezet.

Ahogy már említettük, ti a harmadik és az ötödik sűrűség(dimenzió) határvonalán álltok. Egyik lábatok a régiben, a másik a „mi” oldalunkon. Egyik oldalon az idő bebetonozott fogalom, a másikon sokkal illékonyabb, melyet annyi különböző módon lehet hasznosítani. A két világ közötti szakadék széles, nem könnyű egyidőben jelen lenni a kettőben – igen, egyidőben. A túl gyors átváltás nagyon sok lenne számotokra. Ezért van most ez a próbaidőszak. Kisebb adagokban vagytok kitéve ennek az új idő perspektívának, s ez egyre jobban ki fog hangsúlyozódni, így fel fog tűnni, hogy az idő milyen furcsa módon is kezd el viselkedni. Mindez összezavarodottsághoz is vezethet, hiszen előfordulhat, hogy a dolgok minden előzmény nélkül jelennek meg.

Van, akinek ez nem új fogalom, hiszen már lehettetek olyan fázisokban, amikor az idő szinte áll, vagy ahol a dolgok sorrendje nagyon is zavaros. Úgy tűnhet, a dolgok már rég eltűntek az idő sűrű ködfátylában, közben pedig nemrég történtek, vagy fordítva. Igen, az idő tud előre-hátra ugrani, lelassulni-felgyorsulni, így a meghatározott időkerethez csatolt dolgok összemosódnak. Más szavakkal, az a régi módszer, ahogy az időt számláltátok – azáltal, hogy egy bizonyos dolog egy bizonyos ponton megtörtént – nagyon nehezen válik a továbbiakban fenntarthatóvá. Nagyon sok dolog tűnik úgy, mintha egyidejűleg történne.

Szóval, kapaszkodjatok a kalapotokba, kedveseim. Készüljetek fel egy zavaros, illetve szédüléssel járó időszakra, ahogy a határok a két világ közt elkezdenek összemosódni. Az idő felgyorsul, és vele oly sok minden más is. Ne csodálkozzatok, ha a fejeteket vakarjátok (a csodálkozások közepette) az elkövetkezendő időszakban. Tudjatok róla, hogy ez a zavar nem rossz jel. Sőt, azt jelzi, hogy az agy elkezdte magába fogadni azokat a dolgokat, amelyek körülötte zajlanak (egy olyan módon, ami eltérő az eddigitől). Vegyétek úgy, hogy egy nagyon eltérő és izgalmas holnapból kaptok ízelítőt. Leljétek benne örömötöket, játszatok vele, még a zűrzavarral is. Ez segíteni fog a félelmen való felülkerekedésben, hiszen úgy tanultátok, hogy bizonyos rend(szer)nek kell uralkodnia, különben teljes káosz lesz. Nos, káoszt várhattok több fronton is, de csupán addig az időszakig, amit át nem juttok a másik oldalra. Maradjatok összpontosítottak még akkor is, ha körülöttetek oly sok dolog esik szét. Tudjátok azt, hogy könnyedén megtaláljátok a kivezető utat erről a feltérképezetlen területről.

186. rész (2012. augusztus 26.)

Ma az energiák váltásáról/változásáról szeretnénk szólni, és arról, hogy ez hogyan hat ki rátok. Valószínűleg észrevettétek, hogy a dolgok felhevültek. Van, akinek szó szerint. Érezhetitek a hatását a fizikai testetekben, még pedig heves melegként.

A testeteknek általában jól kiegyensúlyozott hőmérséklete van. Egy összetett rendszer irányítja a különböző hormonok kiválasztódása által. Ez a rendszer azért van, hogy szerveitek számára a legoptimálisabb legyen a belső hőmérséklet. A túl hidegben megszűnik a metabolizmus, a túl melegben minden túlhevül. Nagyon vékony határvonal van, amelyen a testetek működni tud. Az összes többi káros neki, ezért állandóan a megfelelő szinten próbálja magát tartani. Most viszont - az energiák ingadozása miatt - a testetek sok esetben félreértelmezi ezeket és bekapcsolja a hőkontrolláló rendszereket. Az eredmény az, hogy egyik pillanatban túl melegetek van, a másikban majd meg fagytok. Vagy néhány része hideg a testeteknek, más részeitek meg forróak. Mindez nagyon zavaró lehet, nem csak a testeteknek, de nektek is, hiszen nehéz így éjjel aludni, vagy nappal tevékenykedni.

Zavaró és nem praktikus, de nem káros. Szóval, nem kell attól félni, hogy megfőnétek a testetekben. Nem fog ilyen történni, csupán a testetek valami „idegen” helyzetnek van kitéve, és ez szokatlan reakciókat vált ki. Szinte olyan ez, mint az allergia, vagy a gyomorrontás. Olyan, mintha a mikrohullámú sütőben lennétek. Persze, nem pont így van, de ti is állandóan az energetizált részecskék áramlásának vagytok kitéve. Persze azért van ez az állandó áramlás/bombázás, hogy a testetek teljesen újrakalibrálódjon, mind fizikai, mind éteri szinten. A fizikai testetek különböző módon reagál erre, hiszen úgy van programozva, hogy ameddig tud, stabil maradjon. Megpróbál ellenállni az átváltoztató energiáknak, ezért is érzitek ezeket a tüneteket. Az energiabombázás erősödni fog, vele a tünetek is, és lehet, hogy újak is adódnak hozzájuk.

Tudjuk, hogy a folyamatnak ezen része szinte elviselhetetlen, de elkerülhetetlen. Az egésznek az a célja, hogy a jelenlegi testetekben be tudjátok teljesíteni a szerződéseteket. Azaz, elérjétek a teljes felemelkedést, miközben a fizikai testben maradtok. Ezt nem sokan tudták eddig megcsinálni, ha egyáltalán valaki is meg tudta. Így megértjük, hogy vonakodtok ezektől a fizikai tünetektől, de ez elkerülhetetlen és fontos része a folyamatnak. Egy kicsit csillapítható, ha segítséget kértek. Számos módon tudjuk könnyíteni a feszültséget, de ehhez ki kell nyilvánítanotok ebbéli szándékotokat, különben nem segíthetünk. Ne szenvedjetek csendben, nyúljatok ki és kérjétek a segítséget."

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-27-r%C3%A9sz/455665834456935

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3122595
Hónap: 15741
Nap: 436