Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 29. Rész

Fordította: Fodor Tom
Ékezetekkel ellátta: Andrea (Köszönjük munkájukat!)
Szerkesztette, "szépítette": Andrea és Szabolcs
 
 
"194. rész (2012. szeptember 11.)
 
185304_275818599201189_331638602_n.jpgTegnap ismét megnőtt a nyomás, szóval ne várjatok egy könnyed vitorlázást/siklást az elkövetkező napokban. Máris halljuk a zsörtölődést, hiszen a fizikai testetek ezúttal is nehéz terhet kell, hogy elviseljen. Ne féljetek kedveseim, ez mindig az előrehaladás jele még akkor is, ha a testetek nem ezt mondja. Igen, tisztában vagyunk azzal is, hogy több emelkedőt említettünk, mint mélyzuhanást, de tudnotok kell, hogy ezek az emelkedések is egyensúlytalanságot okoznak egy rövid időre. Ezek a heves fejlesztések csak plusz lökést adnak a célvonal eléréséhez. Lesz ahogy lesz, mi tudjuk, hogy a végeredmény nagyon is hasznos, még akkor is, ha a jelenlegi hatás nem érződik annak.
 
Most viszont váltsunk témát, hiszen szeretnénk tovább részletezni az idő tematikáját. Ahogy ti is tudjátok, számotokra ez a fogalom nagyon zavaros. Oly sok minden tűnik úgy, hogy a szétesés szélén áll, majd hirtelen visszalép. Mindez oda-vissza. Más szavakkal, az idővonalak szétesése sok változást hoz, de ez a változás nem egyenletes léptékben és sorrendben következik be, nem úgy, ahogy a “normális” világban elvárnátok. Inkább hasonlít egy tánchoz, ahol kettőt léptek előre, hirtelen viszont hátra, majd egyet jobbra, esetleg balra egyet. A fejlődés nem lassú és sorrendben történő, ahol bizonyos dolgok láncolatban követik egymást. Nem, sokkal kaotikusabbnak fog tűnni és lesznek időszakok, amikor nehéz lesz meglátni a fejlődést. Innen a zavarodottság és türelmetlenség érzete, hiszen egy időben vagytok előre, hátra és oldalra mozgatva.
 
Tudjatok róla, hogy mindez a zűrzavar jó dolog, annak a jele, hogy a régi és jól bevált világképetek nem tud többé működni, az idő folyékonysága már jelen is van. Amint már régebben mondtuk, azok tudnak hasznot húzni ebből, akik már eléggé folyékonyak maguk is, nem csak annyira, hogy túléljenek, hanem hogy fejlődni és boldogulni is tudjanak az örökké változó környezetben. Hiszen ez vesz most minden oldalról körbe benneteket, kedveseim. Egy áramlatban vagytok és az egész teremtés is áramlatban van, de ti most tapasztaljátok ezt először, így nehezen tudtok egyensúlyban maradni a sok váltás közepette. Amennyiben a régi ösztöneiteket követitek, még nehezebbé fog válni, ahogy megpróbáltok valami szilárdhoz és merevhez csatlakozni/kapaszkodni az áramlat még jobban ki fog billenteni az egyensúlyotokból.
 
Más szavakkal, ne magatokon kívül keressétek a támogatást, legalábbis ne valami alacsony sűrűséghez tartozót. A régi programozásotok megpróbálja fenntartani a status quo-t, az egyensúlyt viszont csak úgy tudjátok megtalálni, ha megtaláljátok a középpontotokat. Ti mesterei vagytok a zavaros vízben való vitorlázásnak, pont, mint a viharvert tengerészek, akik minden körülmény között meg tudják tartani az egyensúlyukat. Ez az egyensúlyi pont már most is bennetek van, csupán meg kell találnotok és bíznotok kell benne. Ekkor érezni fogjátok a bennetek lévő valódi életerőt, mely mindezen kiszámíthatatlan áramlatok mögött van. Lovagoljátok meg a hullámokat és ne féljetek attól, hogy itt és ott néha elveszítitek az egyensúlyotokat. Tudjátok, hogy végig fogjátok csinálni, s ha segítségre van szükségetek, forduljatok a belsőtökhöz, vagy keressétek a veletek egy hullámhosszon lévők segítségét. A többiek viszont, csak le fognak húzni a mélybe, megnehezítvén, hogy a hullám tajtékán száguldjatok a partig.
 
 
195. rész (2012. szeptember 13.)
 
Amint már érintettük, azok a változások, amelyeket belül éreztek, nem mindig látszanak kívül. A látszólagos eltérés a fizikai testetekben és a kinti világban való történés között nagyon nagynak tűnik. Miért nem veszi észre a világ, hogy mi történik? Valójában észreveszi, de mivel nincs viszonyítási pontja, mely a dolgokat nyilvánvalóvá tenné, így sok dolog a “zavaros érzések és történések” címszó alá kerül. Tehát, tudatában vannak, hogy valami történik körülöttük, de vagy elnyomják, vagy pedig túl bizonytalanok, illetve félnek kimondani(még önmagukban is).  
 
Látjátok, senki nem létezhet ezen a bolygón úgy, hogy ne érezze ezt a kényelmetlenséget. Most, hogy minden magasabb rezgésre vált, a talaj, amelyen lépkedtek, olyan, mintha energiától vibrálna. Olyan járni rajta, mintha árammal alatt lévő drótra lépne az ember. Ahogy beindulnak a dolgok, az “alvók” -hogy nevezzük most így őket,- is érezni fogják az egész alapjukban/magvukban mindezt. Nem, nem olyan lesz, mint a földmozgás, sokkal finomabb lesz attól, mégis mindenki által észrevehető. Sok embernek pedig ez lesz az a jel, amire oly régóta vártak, hogy elkezdhessék a magukban hordozott igazságra való megnyílást. A többieknek olyan lesz, mint egy ébresztő jel, melynek hatására még jobban megijednek a jövőtől.
 
Az új energiára megnyíló emberek és az állandóságot görcsösen tartó emberek között még jobban kitágul a szakadék. Ezeket a bejövő üzeneteket egyre többen hallják meg, nem csak azok, akik már az önfeltámadás útján haladnak. A jelenleg beérkező energiáknak egyre több következménye lesz. Váratlan ébredéseket találkozhattok, de heves ellenállásba is ütközhettek. Lehet épp azokkal, akik eddig sokkal elfogadóbbak voltak ezen életet-támogató energiahullámok iránt. Semmi sincs kőbevésve kedveseim, mindenkinek szabad választása van, hogy meghallja-e ezt a végső ébresztőt, vagy teljesen figyelmen kívül hagyja. Eljött az idő, hogy megtegyétek ezt a végső döntést. Érdekes lesz látni, ahogy azok, akik eddig vonakodtak, elengedik az ellenállást és a fényes oldalra állnak -most nevezzük ezt így. Az is érdekes, hogy sokan döntenek közületek úgy, hogy feladják az igazság keresését, elengedik a felfelé vezető létrát és lezuhannak a még sötétebb/zavarosabb vizekbe.
 
Készüljetek fel a meglepetésre, hiszen sosem tudhatjátok milyen döntést hoznak a körülötted lévők. Meglepetések fognak történni és ne aggódjatok, ha valaki a közeletekben “rossz” döntést hoz. Ez az Ő döntésük és csakis az övéké. Amennyiben eltér az utatok, mást nem tehettek, mint hogy elfogadjátok azt. Nem is kell mondani, hogy ez sok esetben szívszorongató lesz, de ne feledjétek el, hogy a ti feladatotok az útmutatás. Erre többször is figyelmeztetni fogunk benneteket, hiszen ez az útelágazás sok embert meglepetésszerűen fog érni. Maradjatok az úton, döntsetek bölcsen. Már most is a fény felé vezető irányt választottátok, ne lökjétek ezt el magatoktól, bárki is tanácsol mást. Amennyiben mások más utat választanak, semmit nem tudtok tenni annak érdekében, hogy megváltoztassák a döntésüket. Engedjétek őket el, de szeretetben tegyétek, csupán ennyit tehettek. Ne feledjétek, ti már döntöttetek és ők is. Csak haladjatok az utatokon, kedveseim, még akkor is, ha szeretteitek közük kell valakit magatok mögött hagynotok.
 
 
196. rész (2012. szeptember 15.)
 
Az utóbbi napok sokkal hevesebbek voltak, mint általában. Valójában egy egész új energiaszintet értetek el a testetekben és ez nem csak rajtatok, de a társadalmaitokban is nyomot hagy. Amint már mondtuk, ezek az energia és információ befecskendezések sokkal többek, mint pusztán tovaszálló benyomásai a fizikai és mentális fáradtságnak, valamint egyensúlytalanságnak. Még ha főként negatívnak is érződnek, miközben befészkelnek a rendszeretekbe, valójában jót tesznek. Mint már tudjátok, a kellemetlenség mértéke jól elrejti ezt a tényt, hiszen ti csak a mellékhatásoknak vagytok tudatában, nem pedig a valódi hatásoknak. Tehát lehet, hogy csak a kellemetlenségeket érzitek a fejlődés kemény munkájából, mert a testeteknek és elméteknek még észre kell vennie az “újszülött” érkezését. Még csak most látjátok meg a jövevényt, amelynek életet adtok, egyelőre még a fizikai kényelmetlenség és a mentális mélyrepülés köde fedi el a látásotokat. Reméljük, ez a köd elkezd kitisztulni és meg tudjátok látni, hogy mi is van felemelkedőben, a fizikai testetek segítségével. Szó szerint megszülitek azt az új világot, amelyre annyira vágytok, hiszen a testeteken keresztül történnek meg ezen energetikai letöltések legfontosabb részei.
 
Már halljuk is, ahogy kérdezitek, hogy miért kell így felhasználni a szervezetünket, ha azok vagyunk, aminek véljük magunkat - egy sokkal fejlettebb civilizáció képviselői? Nos, hagy mondjuk el azt, hogy először is erre régen jelentkeztetek, hiszen ez a folyamat létre sem jöhet a beleegyezésetek nélkül. Ez a vállalkozás sokkal kiterjedtebb, mint azt elképzelitek, viszont nem jöhetett volna létre, ha ti nem jelentkeztek önkéntesen arra, hogy idejöjjetek a földhöz kötött testekbe és fényfáklyaként álljatok. Az összes átváltoztató energiát levezetve arra a bolygóra, amelyen álltok. Ez furcsán hangozhat, de vitathatatlan tény, hogy nélkületek - horgonyok nélkül - ez az egész művelet, az energia befecskendezés hiábavaló lenne. Ezért van szükség a “gyalogos katonákra”, hiszen mi nem avatkozhatunk bele semmilyen módon sem. Ezek az energiák nem lennének hatékonyak anélkül, hogy nem sugárzódnak át rajtatok. Ez egy nagyon összetett folyamat, most még nem tudjátok teljesen felfogni, de adunk néhány részletet, a többit majd legközelebb.
Mint tudatában lehettek, a fizikai test, amelyben jelenleg tartózkodtok, nem a valódi “énetek”, csupán egy figyelmesen felépített jármű, mely képessé tesz benneteket arra, hogy szabadon mozoghassatok a napi teendőitekben. Nem annyira szabadon, mint ahogy mi létezünk a másik síkokon, de szabadon, mint az emberi család tagja. Fontos játékosai vagytok ennek a játéknak. Nélkületek csupán a “láthatatlan” képviselők lennének jelen a bolygón. Sokan vannak, de sosem tevékenykednek szabadon ezen a bolygón. Ez a bolygó egy kiképzőhely, ahol a különböző civilizációk tagjai megtanulhatják milyen a fizikai testben való létezés. Ahogy már mondtuk, ezt a kiképzőhelyet a hatalmuk alá vették és eltérítették azok a lények, akik mások kárán akarják jól érezni magukat. Most viszont lejárt az idejük. Ahhoz, hogy visszaállítsátok az egyensúlyt, fontos, hogy arra a szintre emeljétek fel a testi energiaszinteteket, ahol megtörténhet a váltás a domináns sötétségből újra vissza a fénybe.
 
Olyanok vagytok, mint a fénypontok, amelyeket már évezredek óta letompítottak, most viszont lassan, de biztosan újra visszanyeritek teljes erőtöket. Ahogy egyre fényesebben ragyogtok, a körülöttetek lévő dolgok egyre nyilvánvalóbbá válnak. Ahogy napról-napra, óráról-órára egyre emelitek a szinteteket, az egész bolygót újra ragyogóvá teszitek. Olyanok vagytok, mint a jelzőfáklyák, de együttes hatásotok messze túlszárnyalja az egyéni fényeteket. Egy erős energetikai rácsot alkottok a bolygón, a sötétséget pedig egyre nyilvánvalóbbá teszitek, ahogy nő a kontraszt.
 
Még ha most a jelenlegi állapototokban jelentéktelen játékosnak is érzitek magatokat, ti vagytok az egész művelet főszereplői. Nélkületek nem tudnánk segíteni, nélkületek a bolygó sohasem tudná kiszabadítani magát azon sötét erők markából, melyek megpróbálják visszahúzni a sötétségbe. A nap végre felbukkant a látómezőn és soha többé nem nyugszik le, mindegy milyen hevesen is próbálják ezek a régi trükközők bemocskolni. Lehet, hogy hagynak itt-ott nyomot, de bárhogy is próbálkoznak, nem tudják megállítani. Többé már nem tudnak letompítani benneteket, kedveseim. Ahogy közelítetek a teljes erőtök visszanyeréséhez, a fény erősödik és azok akik nem tudják kiállni ezt az intenzitást, el kell hogy forduljanak és másik sötét sarkot kell találniuk.
 
 
197. rész (2012. szeptember 18.)
 
Mint észre is vehettétek, a dolgok ismét elkezdtek felhevülni, nem csak a tömegmédiában, de a testetekben is. Az energiák szinte tobzódnak és a rövid pihenők ellenére egész jól felkészülhettetek a következő hullámra. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. Még ha nem is érződik úgy, a testetek akkor is nagyon jól hozzászokott már ezen energiaingadozásokhoz, így egész gyorsan készen álltok a következő hullámra, függetlenül attól, milyen erős is volt az előző energiabomba. Nagyon jól magatokba tudjátok fogadni és elnyelni ezeket az új frekvenciákat. Attól függetlenül, hogy a fizikai és mentális testetek lázad ezellen, nagyon is alkalmazkodóak lettetek. Sokkal rövidebb idő alatt kiegyensúlyozódnak és szilárdan megvetik a lábuk az új szinten. Tehát, ezen fájdalmak és sajgások alatt az egész gépezet nagyon gyorsan alkalmazkodik. Függetlenül a felszínen lévő zavaró tényezőktől, hiszen ezek csak felszínesek, még ha kényelmetlenül is érzitek tőle magatokat, akár egész a csontjaitokig olyan, mint ahogy az óceán felszíne is lehet háborgó, miközben a mélyben teljes nyugalom honol. Így van ez veletek is, a felszínen úgy érzitek, jobbra-balra lökdösnek a hullámok, miközben a magvatokban minden nyugodt és állandó iramban halad a megfelelő irányba. Nem fog a kijelölt útról letérni, bármennyire is lökdösik a hullámok. Nem fogtok elsüllyedni ezen heves energiakitörésekben, esetleg csak úgy érezhetitek. Attól függetlenül, hogy azt érzitek, hogy ezen testi és mentális kényelmetlenségek a fejetek tetejére állít benneteket, nem fog, mert a magvatok különlegesen erős és mindent elbír. Bízzatok benne, hogy mindannyian a meglelő úton vagytok, s azon partok felé haladtok, amelyre úgy vágytok. Tudjátok, hogy nem fogtok elbukni, még ha néha minden szinte a megállásig is lassul. Nem álltok meg, kitartóan haladtok, mégpedig a megfelelő irányba, függetlenül attól, hogyan is érzitek.
 
Nagyon fontos észbentartani, hogy az elme ”rossz hírekkel” van elárasztva. Mindenhol halált és pusztulást, szomorúságot és fájdalmat láthattok, és könnyű azt gondolni, hogy ez annak a jele, hogy minden darabokra fog hullani. Nem fog, ez csupán csak azt mutatja, hogy mindaz a ”kifordított/eltorzított” valóság, amelyben eddig éltetek elkezd az öltéseinél szétesni. Ami pedig felemelkedik, nagyon távol van attól, amihez a fületek és szemetek eddig szokott. Maradjatok összpontosítottak mindenhol, nem engedhetitek meg magatoknak, hogy ez a műsor(melyet a sötét lények készítettek) magával ragadjon benneteket, mert akkor el lesztek vágva a valódi igazságtól. A valódi igazság pedig ez: a fény minden nap és minden másodpercben nő/fokozódik, vele pedig azok a partok, amelyeket el szeretnétek érni, egyre közelebb kerülnek. Egyre közelebb húzzátok magatokat - a világotokat - és dicséretre méltó munkát végeztek. Nyugodjatok meg, még ha kopottnak is érzitek magatokat, nagyon is jól fel vagytok készülve arra, hogy megtegyétek az utolsó lépéseket, még akkor is, ha ehhez el kell menni a határaitok végéig.  
 
Tudjatok róla, hogy most és mindig is védve vagytok, ne győzzétek meg magatokat ennek az ellenkezőjéről. Oly könnyű belenyugodni abba, hogy magatokra hagytunk benneteket, de ez nem igaz. Hívjatok bennünket és mi megmutatjuk mennyire is szeretve vagytok, még a legnagyobb kétségbeesés közepette is érezhetitek a jelenlétünket. Soha nem fogunk elhagyni benneteket, mindennél kedvesebbek vagytok számunkra. Ti vagytok a Lélek megtestesülése, így ti vagytok a fény valódi hordozói. Nem csak a ti világotokban, de a miénkben is."

 
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3122585
Hónap: 15751
Nap: 439