Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 3.rész

 

Csatornázás kezdete: 2011. augusztus 16.
1-74. rész publikálása: 2012. január 18-án
75. rész 19-én, és 1-3 naponta kerül ki a többi
(2012. február 29.-én a 93. résznél tart)
 
197408_1838242869792_1052114669_32135534_4030106_n.jpgAz alábbi szöveg nem a teljes fordítás, amolyan összefoglaló a szövegben található lényegről.
Mindezt Fodor Tomnak köszönhetjük! Ő fordította, s mivel többnyire blogszerűen publikálta, ezért elég sajátos ez a nem szó szerinti fordítás. Viszont annál lényegretörőbb.:)
Köszönjük Tom munkáját! És Tóth Robiét, Aki lelkesen szépítgette a szöveget, ékezettel ellátta.
 
 
 
 
"30. rész
 
Ma arról az energiáról szólunk, ami ér benneteket, és hogy ez az intelligencia-áradat hogyan fogja megváltoztatni nemcsak azt, ahogyan éltek, hanem sok mindent, amit magatok körül láttok. Ahogy már említettük többször is, ezek az energiák a Napból jönnek és a világegyetem más részeiről is. A céljuk, hogy felgyorsítsák a bolygó és az összes rajta élő lény fejlődését, hogy a célirányt rövid idő alatt elérhessék. Kis változtatgatások itt-ott nem lesznek elegendőek, mert sugallat már eddig is ért bennetek ilyen irányba bőven és mégse tudtatok lépni. Így a változás erőszakosabb lesz és ez a változás már a partjaitokat mossa. Ez a revolúció már hosszabb ideje történik, de most újabb lendületet vesz és az eljövendő gyorsulásától le fog esni az állatok.
 
Ti, mint faj, egy bizonyos sebességhez szoktatok, ahogy a dolgok változnak. Így volt ez az utolsó században is. Az elmétekben egy bizonyos, jól megfogalmazott sorozatokon keresztül történik a változás. Mondhatjuk, lineáris formája van a fejlődésnek, ahol minden lépcső logikusan követi az előzőt. Most eljött az idő, hogy elfelejtsétek ezt a lépcsőt, mert jól láthatóan rossz irányba másztok általa.
 
Ettől kezdve inkább képzeljétek el magatokat, mint egy hullámlovas, aki egy teljesen új szállítási módszerrel éri el az ismeretlen partokat, nagyon-nagyon rövid idő alatt. Azért adjuk ezt az információt, hogy teljesen el tudjátok dobni a régi fejlődéssel kapcsolatos fogalmaitokat. Felejtsétek el a régi paradigmákat, és nyissátok meg az elméteket, valamint a szíveteket egy teljesen új felfedezésére.
 
Ahogy már mondtuk, a bolygótok eléri a kozmikus „mosógépet”, vagyis a fotonövet, és nem csak a régi felfogás lesz eltörölve, hanem új információkkal is el lesztek látva. Tehát, nem csak a régi, lehúzó bőröndjeitek lesznek elmosva, hanem egy óriási mennyiségű információval lesztek ellátva, ami szó szerint egy új jövőbe való kvantumugrásra fog benneteket vezetni. Ez az információ lényeges, mert enélkül nem tudnátok túlélni. A szén alapú energiafelhasználásotok meg fog változni, hamarosan fel fogjátok fedezni a teljes teremtés hajtóerejének új módját és egy olyan életmódra fogtok átállni, ami egyáltalán nem káros a környezetetekre. Önfenntartó módon fogtok élni és amikor ez először bekövetkezik, az egy nagy ünnepnap lesz nemcsak nektek, de mindannyiunknak. Nem csak alulértékelten éltetek, hanem magatokra és az egész teremtésre károsan. Az elmúlt periódus során nem véletlen, hogy diktátorok lettek megbuktatva, hogy a pénzügyi piac összedőlőben van és hogy úgy tűnik, a bolygó felszíne darabokra törik. Mindez szoros kapcsolatban áll a rezgés emelkedésével.
 
Sokan tudtok erről, de rengeteg ember van, aki később fogja ezt felismerni, amikor a felébredés már sokkal erősebb és gyorsabb lesz. Hirtelen fogják meglátni a fényt, nem lesznek úgy előkészítve, mint ahogy ti vagytok. De jusson eszedbe, hogy ez az ő választásuk, mint ahogy neked is van választásod. Eddig is választgattad, hogy alszol tovább vagy felébredsz és minden elismerés az utóbbit választóknak. Sokat fog ez segíteni az eljövő hónapokban, amikor minden a feje tetejére fog állni. Amiről azt hiszitek, hogy kőbe van vésve, az igen gyorsan megváltozhat.
 
A változás egyidőben több bolygón is meg fog történni. Az idő egy nagyon kis töredéke alatt. Nem is igazán lehet időben kifejezni, hiszen először fogjátok megtapasztalni az időnélküliséget. Le fogtok az időről csatlakozni és akkor lesztek újracsatlakoztatva, ha a változások már el lettek rendezve. Ezt a le- és újra-visszakapcsolódást jól elő kell készíteni.
 
 
31. rész
 
Ma a bolygótokat körülvevő törékeny rétegről szeretnénk beszélni, amely védi a bolygótokat. És arról, hogy a benne történő változások hogyan érintenek benneteket. Igen, az atmoszférára utalunk. Ez egy vékony réteg, amely elválaszt benneteket a világűrtől. E réteg nélkül nem lehetnétek itt. Az elmúlt évtizedek szennyezésével igen nagy mértékben megrongáltátok már. Az atmoszféra nem csak oxigénnel lát el benneteket, hanem megvéd az űrből jövő káros sugárzásoktól is. Olyan, mint egy esernyő, ami megvéd a rád zúduló dolgoktól. Maga az atmoszféra láthatatlan, kivéve amikor valami meteor lobban fel benne, illetve amikor a Napból jövő elektromagnetikus hullámok északi fényként látszanak. Ez utóbbi meg fog szaporodni, ebből is látni fogjátok, hogy milyen mértékű naptevékenység-fokozódás történik éppen.
 
Ez mellett más, láthatatlan sugarak és részecskék is érnek benneteket. A neutrinokról már szóltunk, de mellette más részecskék is vannak még. Térjünk csak ki egy kicsit ezeknek a hatására. Ahogy tudjátok, az emberi lényeg szén alapú teremtmények, illetve azok voltak ezidáig. A sejtszinten történő gyors változások valami mássá változtatnak benneteket, kristály alapú lényekké, olyan lényekké, amelyek tökéletesen be vannak arra hangolva, hogy a bolygón kívülről jövő információkat „venni” tudják. Ez benneteket erőteljes antennává tesz és részt tudtok majd venni a multiverzum kórusában.
 
Ez furcsának tűnhet, de fontos a további fejlődésetekben, ugyanis nem lehettek tovább „offline” (lekapcsolva) a teremtés többi részétől. Ahogy már mondtuk, a benneteket burkoló jelenlegi háló azért lett felállítva, hogy elvágjon benneteket a többiektől – tőlünk – és mindenki nagyon várja már a bolygótok újrakapcsolódását. Olyan, mintha valami távoli helyen éltetek volna és a rádiótokkal eddig csak nagyon zajos adásokat tudtatok fogni, de ahogy az új háló feláll, a vétel nagyon is tiszta és erős lesz. Ha most azt hiszed, hogy ezek a csatornázások és üzenetek erősek, akkor gondold újra, mert semminek fognak tűnni a teljes adásvételhez képest. A további fejlődésetek is gyorsabban fog történni.
 
 
‎32. rész
 
Ismét a bolygótokat érő információáradatról szólunk. Ahogy már mondtuk, egy része a szomszédos napból, más része távolabbról érkezik. Ez mellett van ami azonnal változást okoz és vannak amelyek csak hosszabb távon kezdik kifejteni a hatásukat. Így a kombinált hatása az lesz, hogy semmi nem marad érintetlenül a bolygótokon. Közületek, akik érzékenyebbek, már lehet, érzik is ezeket a „bombázásokat”. Ezek megjelenhetnek különböző fájdalom és sajgás formájában is, de sokatok testében akkora diszharmónia van, hogy ez az átalakító információ csak előhozza/felbolygatja azokat a részeket, így nem közvetlenül ez a hatása, de mintegy felgyorsítja az átalakító-tisztító folyamatokat. Legtöbben viszont csak bizonyos kényelmetlenséget éreznek. Olyan ez, mint a felkészítés/előkészítés a végső vizsgára. Annyira szerteágazó ez a változás és egyedi, hogy felesleges összehasonlítgatni egymással a „tüneteket”. Nem is megyünk ebbe bele részletesen, mert lehetetlen leírni mindet. Nehogy azt hidd, hogy elbuktál, ha nem érzel olyan tünetet, mint mások. Mindenki egyedi, így mindenkinek egyedi az utazása is a felemelkedés folyamatában.
 
A bábotokból ki fogtok bújni. Megértjük, hogy ijesztő lehet belegondolni, hogy a benne eddig átélt biztonságérzet egyszerre csak szertefoszlik. Minden, amit biztosra vettél. Nem csak a személyes életedben, hanem mindabban az illúzióban, amibe bele vagy merülve. Az emberi faj legjobban a változástól fél, mert így lett beprogramozva. Egy birkacsordává lettetek programozva azokból a dicső lényekből, akik oly nagy örömmel léptek bármilyen új felfedezni való területre. Egy olyan csordává, amelyik minden áron el akarja kerülni, hogy a jól meghúzott határokon kívül kerüljön. Egy ilyen csordát nagyon-nagyon könnyű irányítani. Szerencsére néhányan már kidugták a fejüket a kerítésen túlra és nem egy félelmetes világot láttak. Inkább egy szeretettel és örömmel teli világot. Hamarosan a kerítés le lesz döntve és szabadon járhat az, aki hajlandó megváltozni ennek érdekében.
 
Lesznek, akikben olyan erős a félelem, hogy inkább nem lépik át majd, hanem keresnek valami búvóhelyet. Ez a saját döntésük és pont azt fogják kapni, amire vágynak. A többiek örvendezni fognak, hogy a sötétség le lett győzve. Csatlakozni tudtok egy még színesebb közösséghez és nem kell tovább szottyadnotok a multiverzum egyik legsötétebb sarkában.
 
 
‎33. rész
 
A radikális változásokról szólunk, amit fel sem tudtok fogni, mennyire különböznek az eddigi bármilyen változástól. Sokan arra kíváncsiak, meddig fog ez tartani. Nos, ahogy már mondtuk is, a jelenleg időfogalmatokat el kell engedni, mert csak visszafog benneteket. Sok embernek ezek a változások elképzelése a saját élete során, vagy esetleg a gyerekei élete során is túl sok, de ahogy említettük, ezt sokkal-sokkal rövidebb időtartam alatt kell véghezvinni, különben a fajotok nem tudja túlélni. Mégis mi más oldalról is látjuk ezt az egészet és nem igazán aggódunk az időhiány miatt. Sőt, a világ összes ideje rendelkezésünkre áll, hogy megszabadítsunk benneteket az idővonal korlátaitól. Ti viszont kifuttok az időtökből. Nincs idő a huzavonára, a „kapuhoz” időben kell még odaérni. Abban viszont teljesen biztosak vagyunk, hogy közületek sokan – akik ezeket a sorokat olvassák – már rég elrendeztek mindent és a beszállókártyájukon ülnek, izgatottan arra várva, hogy beszállhassanak.
 
Amint „újjászülettek” egy csodálatos világot fog előttetek megnyílni. Ti úgy lettetek idomítva, hogy sokkal kevesebbet várjatok el az élettől, mint amit adni tud, így amit mi alapvető dolognak vélünk, az titeket villámcsapásként fog érni.
Magyarul, nem lesz több könny és szomorúság, a hiány, a brutalitás és szegénység miatt. Mindezt magatok mögött fogjátok hagyni, ahogy beléptek az új világba. Most könnyedén vehetitek, hogy olyanról beszélünk, ami pusztán képzelgés, de ezt a valóságot rajtatok kívül mindenki tapasztalja, minden egyes nap. Túl sokáig éltetek a sötétek terhei alatt, ideje csatlakozni ehhez a világhoz.
 
Hadd szóljunk a felétek tartó égitestről, amit Eleninnek hívtok. Sok dolgot bejelentettek már ezzel kapcsolatban, de nem sok igazságot tartalmaznak ezek. Egy pillanatra se higgyétek el, hogy a végítélet eljövetelét jelenti, vagy a bolygótok megsemmisülését. Messze nem így van. Ez az „előhírnök” mást jelent be. Ne csapjon be a felszíne, mert ilyet még soha nem láttatok az égen. Ez a kis dolgocska (Elenin) egy olyan dolog, ami segít majd a tudósaitoknak abban, hogy meglássák, mi is igazából az általuk úgynevezett sötét anyag. A sötét anyag nem más, mint információ. De nem csak az, hanem egyfajta élő-információ, nem pedig rideg szám, amit a számítógépetekben tárolhattok. Nem, ez valami sokkal fejlettebb és eljött az idő, hogy elkezdjetek kommunikálni ezzel a sötét anyaggal.
 
A magát 99%-nak nevező megmozdulásról szeretnénk szólni. Ugye megpróbálják őket nevetségessé és jelentéktelenné tenni, de ezek a jelek, és az arab-tavasz, mind azt mutatja, hogy ébredés van folyamatban, ahogy ezek a lelkek kezdik megtalálni a hangjukat. Jusson eszedbe, a felül irányítók – akiknek a kezükben van a hatalom – nagyon kevesen vannak, és ez a hatalom csak illúzió. Az illúzió pedig kezd egyre jobban összedőlni, ahogy egyre több emberi lény kezd keresztüllátni azon a tükrön és füstön, amit ezek az elnyomók hoztak létre. Jusson eszedbe, az elnyomó számos formában és méretben jöhet és nem is kell, hogy uniformist viseljen. Sőt, sokan közülük nagyon átlagosnak tűnnek.
 
Ahogy mondottuk, ez az eget keresztülszelő látogató(Elenin) a nagy változások előhírnöke. Igaz, hogy a tudósaitok érdeklődése felé már alábbhagyott, de pont ezért képes akadálytalanul a „radar” látószögén kívül eljuttatni a szállítmányát.
 
 
34. rész
 
Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek az energialetöltések fárasztóak és megterhelőek lehetnek a test számára, de jusson eszetekbe, hogy a végső cél a szent kristály természetű test megszerzése, amely az örökkévalóságba és még tovább hordoz benneteket. Sokan már elveszítették a reményt arra a napra, amikor visszaszerzitek a hatalmatokat/erőtöket, de hadd biztosítsunk benneteket, ez a nap közelebb van, mint hinnétek. Már szinte láthatod a célvonalat, de az elébe tornyosuló utolsó domb igen meredeknek tűnik. Soha ne veszítsd el a reményt, hogy a közeljövőben oda fogsz jutni.
 
Ez annyira fontos, mert ha elveszíted a reményt, akkor mi nem kényszeríthetünk rá, hogy véghez vidd ezt a folyamatot. Ahogy a régi szólás is mondja: elvezetheted a lovat az itatóig, de erőszakkal nem itathatod meg. Reméljük, a célvonal átlépését választjátok, mert ez a ti döntésetek. Ez az egyetlen döntésetek. Az, hogy milyen intenzitással vagy milyen léptékkel éritek el, azt nem választhatjátok meg. Jusson ez eszetekbe az eljövendő nehéz napokon. Viszont amikor látni fogjátok a végeredményt, rá fogtok jönni, hogy bőven megérte a nehéz munkát. Időszakonként érezhetitek úgy, hogy több teher van rátok pakolva, mint amit el tudtok viselni, de tudj róla, hogy csak annyi terhed van, amennyit el tudsz vinni.
 
Mivel mindenkinek egyedi útja van, így eltérő lehet az időszakos tapasztalat. Ezért ne veszítsd el a hited, még ha az utad eltérő is a körülötted lévőkétől(akik ugyanabba az irányba utaznak). Semmit sem tehetsz rosszul, kivéve, ha félsz. Ahogy a napok haladnak, egyre intenzívebb lesz az energiák/információ beáramlása, így készülj fel az olyan pillanatokra is, amikor igen bizonytalan leszel. Nem azért, mert ne tudnád hová vezet ez a folyamat, hanem mert nagyon új reakciókat fogtok megtapasztalni(nem részletezi, hogy csupán testi vagy más is - Tom). Ahogy már elmondtuk, ezek a folyamatok akkor történnek amikor alszotok, de némelyik annyira intenzív, hogy még ébredés után is marad utánuk valami a memóriában és furán érezhetitek magatokat, amikor már ébren vagytok. Nem is csoda, hiszen az egész tested szó szerint újra lesz „drótozva”/kötve és mivel ez vonatkozik az egész test irányítóközpontjára is, így észrevehető hatásai is lesznek, amelyet éber állapotokban is érezhettek.
 
Nem térünk ki konkrét részletekre, mert egyénenként eltérhet, de lehetnek közte furcsa rángások, érzetek, az érzékszerveiteket is érinti, így zúgás, csengés hallható néhányotok számára, vagy színes, illetve sötét foltokat láthatnak egyesek. Ezek néhány napon belül eltűnnek, csak addig vannak jelen, amíg az agyatok nem áll rá az új jelekre. Viszont ha úgy érzed, kérj szakorvostól tanácsot, ha az megnyugtat. A lényeg, hogy ne félj. Az is lehet, mire időpontot kapsz, már el is tűnik a tünet, vagy pedig a specialista nem tud vele mit csinálni, mert úgy találja, hogy minden rendben van veled. Ez csupán ideiglenes „félrekommunikálás”, amíg a régi vonalat felcseréli az új.
 
Lehetnek izomfájdalmak, gyulladás, akár csontfájás is, de csak rövid időre és általában vándorol a tested több pontján. Ne féljetek ezektől, azért is hívtuk fel a figyelmeteket, a testetek erősebbé válik, mint valaha is remélhettétek és amikor véget ér ez a folyamat, sokkal szilárdabb és tartósabb lesz, mint amiről álmodtatok is valaha. A legjobbakat kívánjuk az eljövő napokra és igaz, hogy a legkényelmetlenebb periódus lehet, de a legfontosabb is. Csak tarts ki, és tudd, hogy minden rendben van, még ha a tested mást is próbál sugallni.
 
 
35. rész
 
Ma egy egész más témáról szólunk: a kintről érkező erőről és nyugodj meg, itt semmi módon sem a „negatív” erőkre utalunk. A külső erőt ezoterikus módon értelmezzük és szólunk ezen energiák természetéről. Arról ugye már szóltunk, hogyan hatnak ezek az energiák a testetekre, most arról szólunk, hogyan hatnak az elmétekre, valamint arra, hogy magatokat és a körülöttetek lévő világot érzékelitek. Ahogy már említettük, az emberiség olyan hosszú ideig varázslat alatt volt és annyira hozzá szokott már a csukott szemmel való járáshoz, mint egy alvajáró. Most viszont eljött annak az ideje, hogy kinyissátok mind a szemeteket, mind a szíveteket, és mivel ezt nem egyszerű véghezvinni, így kívülről kaptok segítséget. Ez nem egy olyan fajta „agymosás”, amint átestetek, amikor a külső sötét irányítók megérkeztek, hanem egy olyan ami eltűnteti a felgyülemlett piszkot, mely annyira befedte az elméteket és lelketeket(soul), hogy szinte képtelenek vagytok magatokról gondoskodni. Tehát ha „agymosásnak” akarjuk hívni, akkor valószínűleg egyet értesz velünk, hogy ez egy pozitív fajta, mely visszaállítja a hatalmatokat, nem pedig elveszi, mint amit már tapasztalhattatok.
 
A külső energia egyre intenzívebb lesz, és sokan elkezdik új fényben látni a dolgokat, új irányba haladni. Akik eddig csak keveseket láttak maguk mellett a fényben, azok meg fognak lepődni, hogy milyen tömeggé duzzad ez. Igen, a 99% végre elkezdi hallatni a hangját. Nem azért, hogy pusztítson, csupán azért, hogy visszavegye azt, ami valójában az övé, ami a szuverén joga. Előfordulhat még ebben a 99%-ban is, hogy egyesek kimutatják a foguk fehérjét és felbukkan a destruktív hajlamuk, de a valódi 99% mind kedves lélek, aki szeretetet áraszt a maga módján. Egy igazi társadalommá váltok, bármilyen hevesen is próbálják fentről elfojtani ezt, nem lehet megállítani.
 
Többet soha nem fogjátok lehajtani a fejeteket azok előtt, akik felettetek állónak tartják magukat. Lehet, hogy ezek a kis békés összejövetelek nem tűnnek most nagy dolognak, de ez csak a lavina első pár hógörgetege, a jéghegy csúcsa. Ne feledd, a bejövő energiák felgyorsítják a felébredést és az ilyen kis hógolyó gyorsan mindent átölelő lavinává növi ki magát. Mindent megpróbálnak majd megtenni ellene. Erre jobb ha felkészülsz még időben, mert nem fogják csak úgy odaadni a szabadságotokat.
 
Viszont most ti lesztek azok, akik utoljára nevettek, mert közületek mindenki annyira felébredt lesz(éber), hogy nem tudtok még egyszer a csábító/bódító szavaik hatása alá kerülni. Emlékezzetek, az igazság az oldalatokon áll és a multiverzum minden ereje is úgy szintén, tehát ezúttal nem bukhattok el. A legjobb pajzzsal vagytok felvértezve, az önhatalommal és a bejövő energiák még áttörhetetlenebbé teszik a pajzsotokat. Csak egy cél lebegjen előtted, a félelem és a kapzsiság(mohóság) ne érinthessen meg többet és így a győzelmetek biztosítva lesz örökre.
 
 
36. rész
 
Ma arról szólunk, hogyan fogjátok érzékelni ezeket a változásokat. Az emberi elme nagyon képlékeny és nagyon könnyű korlátozni a megismeréseteket. Mondhatjuk úgy is, egyfajta pajzs (burok) van a fejetekben, ami meggátol benneteket abban, hogy a körülöttetek lévő teljes teremtést megismerhessétek. Sok szempontból vakok vagytok a világra, de ahogy már említettük, ezek a szemellenzők le fognak hullani, és végre meg fogjátok látni azt a csodát, aminek részei vagytok.
 
Nehogy azt hidd, hogy ez mindenki látásmódját meg fogja változtatni, mert sokan úgy döntenek, hogy csukva tartják a szemüket a realitásra és így nem fogják megtapasztalni, amit ti. A bolygó lakosai két részre fognak oszlani: azokra akik elfogadják/átölelik az új környezetet és azokra akik kitartóan visszautasítják azt, hogy változtassanak az életszemléletükön. Jusson eszedbe, hogy a valódi látással együtt jár az is, hogy visszaemlékezel, valamint az is, hogy rájössz, hogy eddig egy illúzióban éltél. Ezt nem mindenki képes elviselni.
 
Ők inkább a tagadást választják. Ez az ő választásuk, és semmit nem tehetsz, hogy megváltoztasd a hozzáállásukat. Tehát mindenki saját döntése, hogy szeretne-e csatlakozni a valódi világhoz, vagy inkább a régi, széthullóban marad. Akik az utóbbit választják nehéz idők elé néznek, mert továbbra is az élet sötétebb oldalát fogják tapasztalni és az életük félelemmel lesz teli(terhelve). Akik viszont azt választják, hogy belépnek a fénybe, végre békét találnak a szívükben és boldogságot(örömöt) maguk körül.
 
Ez úgy hangzik, mint egy tündérmese a gyerekkori meséskönyveitekből, de egyszerűen ez fog történni. Tehát, vagy kinyitod a szemed az új nap hajnalára, vagy azt választod, hogy tartós(állandó) sötétségben maradsz, ahol a félelem lakozik. Most jött el a választás lehetősége, az idő lassan kifut és nem lesz második esély. Az idő nem vár senkire és nem tudunk azokra várni, akik határozatlanok és nem tudják eldönteni. A nem választás is egy választás (!!!), hiszen akkor ott maradsz, ahol most is vagy. Ebben a folyamatban mindannyian főszerepet játszotok és mindenki saját döntése, hogyan reagál az elkövetkezendő periódusra.
 
A felemelkedés során nem tudsz passzív maradni, ez egy olyan folyamat, ahol te és csak is te döntöd el a végeredményt. Vagy a félelemben maradsz, vagy elengeded azt ami már korszakokon át fogva tartott. Jusson eszedbe az is, hogy már annak az elengedése is, ami már ennyi ideje fogva tartott, az is létrehozza a félelem érzését. Ezért tisztán kell tartanod az elmédet, mert már annyira be lettél idomítva arra, hogy legjobban a változástól félj, hogy már pusztán az elengedés folyamata nagy félelmet kelt sokatokban.
 
Eddig senki nem ment át ilyen változáson, amiben ti vagytok jelenleg és oly sokatokat megijesztett már ez a változás, hogy visszabújtak abba a sötét sarokba, ahonnan elkezdtek előbújni. Ne felejtsd, ti vagytok a bátrak legbátrabbjai és az átváltozás(metamorfózis) utolsó lépései ezek, mely egy új emberi lénnyé változtat benneteket. Mindez annyira nagy változást igényel, hogy sokatokat megállított a változásban és futólépésben zavart az ellenkező irányba.
 
Nem azért mondjuk most ezt, hogy félelmet keltsünk, csupán azért, hogy biztosítsunk benneteket abban, hogy ez a reakció természetes. Ha annak látjátok ami – vagyis a régi ego és programozás utolsó(csökevényes) maradványa, mely próbál visszatartani –, akkor könnyebb lehet keresztül törni ezen a látszólag áthatolhatatlan(utolsó) félelemfalon. Ha egyszer át tudod törni, többet semmilyen félelem nem érhet hozzád és képes leszel megtartani annak a tudását, hogy már nem vagy abban a sötétségben, amely lehúzott ezen a bolygón az eddigi létezésed során. Tisztelgünk előttetek és biztonságos utat kívánunk nektek az utazásotok legfontosabb részéhez, az örök Fény felé.
 
 
37. rész
 
Az új energiák okozta változásokról szeretnénk szólni. Ugye sokan hallhattatok bizonyos diktátorok megbuktatását, valamint azt, hogy a Föld burka itt-ott repedezik, aktivitásban van. De emellett arra szeretnénk felhívni a figyelmed, ami az emberek közt történik, mert sokan elkezdik kinyitni a szemüket és észrevenni, hogy mi is történik körülöttük. Ez történik most az egész emberi fajjal. Rövid időn belül a változás hulláma elér mindenkit. A szemetek előtt fog történni a masszív revolúció. Figyeljetek erre oda, mert a média továbbra is a rossz hírekkel fog bombázni benneteket és könnyű elveszíteni a reményt az új jövőre. Ezek a remény felcsillanásai, vedd észre magad körül, akár a munkahelyeden vagy ismerősök közt, bárhol.
 
A vezetőitek megpróbálják helyrehozni a világgazdaság alapjainak megrendülését, de nem sok sikerrel. Egyre több ember megy ki az utcára az egész bolygón. Mutasd meg azoknak a változást, akik még nem vették észre. Mutasd meg nekik, hogy nincs mitől félni. Nagyon fontos azok munkája, akik elől járnak és tisztítják/bejárják az utat. Ti vagytok az Útmutatók, nem pedig a pásztorok. Csak annyi a dolgotok, hogy a Fényre összpontosítsatok. Nem pedig az, hogy abba az irányba tereljétek őket. Csak annyi a dolgotok, hogy ti oda tudjatok jutni. Az utat utána több ezren is tudják majd használni. Izzítsd fel a szíved, ne hagyd kihűlni, lásd a változás felcsillanását, légy biztos benne.
 
 
38. rész
 
Azt, ami a történelemkönyvetekben van, és azt is, ami a memóriátokban van, át kell írni teljesen. Soha ne aggódj az épelméjűséged miatt. Még akkor sem, amikor minden a feje tetejére áll. Épp azért mondjuk ezt el újra és újra, hogy fel tudjatok rá készülni. Senki és semmi nem marad érintetlen a változástól a bolygótokon, ti még azon szerencsések közé tartoztok, akik előre megkapják az információt erről. Csak képzelj bele, hogy egy „mit sem tudó” ember, aki még mindig az illúzióba kapaszkodik, mit fog látni akkor amikor a függöny felgördül. Nehéz lesz ám akkor józannak maradni, hiszen mindenről amiben biztosak voltak, kiderül, hogy csak füst és tükör. Ugye ez utóbbiak vannak most többen, de exponenciálisan meg fog nőni a felébredettek száma a közeljövőben.
 
Ez egy önkéntes utazás(kaland), senkit nem lehet erőszakkal rávenni, hogy kinyissa a szemét, viszont amikor a régi rácsról lekapcsolódnak, akkor nem lesz lehetőségük már mást látni, csak azt, hogy minden a bejövő Fény teljességében ragyog. Ezért látjuk előre azt, hogy sok embertársatok szíve ki fog nyílni(saját akaratukból), még mielőtt kifutnának az időből. Ez az élmény még azoknak is nagyon erőteljes lesz, akik tudnak róla, akik készülnek rá, mert eddig még soha nem tapasztalhattak meg közel se akkora erőt, ami most nyaldossa a partokat.
 
Lesz olyan időszak, amikor nagyon heves energiahatásokkal szembesültök és néha úgy fog tűnni, hogy ez örökké tart. Nem fog, fel fogtok az utolsó hullámnál lélegezni. Így lesz, ha nem vesztek el a félelem óceánjában, amit sokan meg fognak maguk körül tapasztalni. Ugyanis most még a legsűrűbb, földhöz ragadtabb társaitok is érezni fogják a mennyei hírnökök hatását és mivel soha nem tapasztaltak meg ilyet(vagy hallottak egyáltalán róla), így valószínűleg a pánik gombot választják majd.
 
Nem okoljuk őket, mert ez egy olyan dolog lesz, ami szó szerint megrázza az emberiség alapjait. Csak maradj hidegfejű és nyugodt szívű, akkor a pánikoló lelkek óceánja nem fog magával ragadni. Ugye, mint emberi faj, semmitől sem féltek jobban, mint a változástól és most ez a változások „cunamija” villámcsapásként fog érni mindenkit.
 
Ne gondolj rosszra, ha hirtelen a heves aktivitásból mély csendben(nyugalomban) találod magad. Így kell, hogy történjen, hiszen ez az első jele annak, hogy áttörted a fátylat és úton vagy a teremtés végtelenjébe. Hadd magyarázzuk meg. Sokan tapasztalhatjátok, hogy a nap folyamán hirtelen csendben és nyugalomban találjátok magatokat, és ez annyira ellentétes a körülötted lévő világgal. Ezek a pillanatok megtörténhetnek meditáció során, de más pihenés alatt is. Először egy szokásos meditatív állapotnak tűnhet, de amikor először tapasztalod meg, rögtön tudni fogod, hogy ez valami nagyon-nagyon új. Nehéz ezt a „köztes” állapotot szavakba foglalni, mert mindenki máshogy tapasztalja meg.
 
Vizuális tapasztalatod is lehet ebben az állapotban, mint például erős fény és mozgás, vagy akár áthatolhatatlan sötétség. Igaz, hogy mély elkülönülést(elválasztódást) fogsz megtapasztalni a világtól, de mégis egy nagyon mély kapcsolatot fogsz érezni Mindazzal Ami Van. Sokatoknak ez lesz az első íz a mindent átfogó pozitív energiahálóból. Tudd, hogy ez mindenkire vár, aki még nem nyílt meg ennek és sokaknak ez nagyon új felfedezés lesz.
Igaz, hogy egyénenként változó élmény, de a teljes boldogság és a félelem teljes hiánya jellemzi mindenkinél. Amikor egyszer hozzákapcsolódtál ehhez a mély nyugalomhoz, többet nem lesz kétséged az felől, hogy mi vár a jövőben. Akkor biztos leszel benne, hogy a jövő itt van és hogy a béke bögréjéből való első korty csupán egy csepp abból az örömből és boldogságból, amibe belépsz.
 
Reméljük, hogy egy kis nyugalmat találtok ebben az információban, miközben heves energia-letöltés történik épp, és így -hogy tudtok arról, milyen nyugalomóceán vár benneteket – talán egy kicsit könnyebb. A saját tempóddal haladj és ne engedd, hogy a többiek félelme meggátoljon az utazásodban."

 

Magyar nyelvű forrás: 

http://hu-hu.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-3r%C3%A9sz/361041200586066

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3123288
Hónap: 15349
Nap: 455