Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 31. Rész

Fordította: Fodor Tom
Ékezetekkel ellátta: Pál Krisztina (Köszönjük munkájukat!)
Szerkesztette, "szépítette": Pál Krisztina, Szabolcs
 
"202. rész (2012. szeptember 29.)
 
252664_249022548542717_343366636_n.jpgEgy érdekes témáról szeretnénk részleteket megosztani. Egy olyan témáról, amit eddig nem igazán érintettünk. Azzal már tisztában vagytok, hogy egyfajta felgyorsulás zajlik a légkörben. De az összes fájdalom és sajgás közepette, nem vagytok tisztában azzal a változással, ami a világ többi emberét érinti. Arról a több millió emberről beszélünk, akiket eddig látszólag nem érintettek ezek a heves energialetöltések, melyeket ti már évek óta kiálltok. Közületek sokan elcsodálkoznak azon, hogy hogyan lehetséges ez. Viszont, ettől a ponttól fogva már nem csak ti érzitek ezeket az új energiaváltásokat. 
 
Az utóbbi időben egyre jobban növekszik azon emberek száma, akik fizikai vagy mentális tünetekre panaszkodnak. A depressziótól és kiábrándultságtól szenvedő emberek száma hatványozottan növekszik. Ezt a nyugtalanságot sok fiatalemberben megláthatjátok. Az előző generációkkal ellentétben, ők nem hajlandóak automatikusan beállni a felnőtt életbe – tanulásból egyből a munkába. Egyszóval, az eddig normálisnak vélt életciklus többé már nincs így. Az előttük álló út egyre zavarosabbnak látszik. Sok haragot és elégedetlenséget láthattok ezekben a fiatalemberekben, akik keresztül látnak az emberi életre helyezett illúziórétegen. Azon az illúzión, amelyben a ”helyes” dolog az volt, ha az egyén szerint a szülei útját/ lépéseit követi. A világ fejlettebb részein ez abban nyilvánul meg, hogy nem hajlandóak beállni a sorba, az úgynevezett karrierépítésbe. Nem hajlandóak az elődjeik, rabságban lévő életét élni. A ”normális” életet valósan átlátják. Azt, hogy ez egy mókuskerék, amelyben az emberek azzal küzdenek, hogy a felszínen tudjanak maradni a pénzügyi dolgokban. Számukra az elődeik élete egyre üresebbnek tűnik és keresik a lehetőséget, hogy el tudják kerülni ezt a csapdát.
 
A világ kevésbé fejlett részein, egyre nagyobb az éhség a szabadságra és tudásra. Egy olyan éhség, ami még a jómódú világrészt is felülmúlja. Ezeken a területeken a lélek valódi ereje elkezd átszivárogni. Ők többet nem hajlandóak kitenni magukat az uralkodóknak és zsarnokoknak. Nem hajlandóak többé tudatlanságban és szegénységben élni. A félelem fátyla egyre jobban elvékonyodik, sokan már rátaláltak a saját hangjukra. Tehát, láthatjátok, hogy egy bizonyos ”földalatti” áramlás van folyamatban. Ez az áramlat, egyre láthatóbb. Az embertársaitok közül egyre többen törlik ki a pókhálót a szemükből, fülükből és szívükből. Az eredmény pedig hatalmas lesz. Hiszen a bolygó egyetlen részén sem tudja néhány megkeményedett egyén uralni azt az erőt, amely elkezdett megmozdulni a szívetekben.
 
Olyan ez, mint amikor egy kis patakot erővel, hosszú ideig eltorlaszolnak. A szabadság áramlatai valahogy megtalálják az utat, hiszen nem hajlandóak továbbra is mozdulatlanok maradni. A gáton repedések jelentek meg. Először kicsiny szivárgásnak fog tűnni, de hamarosan hatalmas áramlattá növekszik. A felszabadult emberek pedig ismét megtalálják az útjukat, amelyről erővel térítették le őket. Tehát, számos tünet fog megjelenni. Rajtatok kívül egyre többen fognak átlátni az illúzión, mely oly régóta rabságban tartotta őket. Többet nem találnak elégedettséget az életükben, elkezdenek újabb, még beteljesítőbb életmódokat találni. Ne lepődjetek meg, ha azt látjátok, hogy sokan a saját sötét sarkaikban fogják keresni a megoldást. A belülről tápláló haragból és fájdalomból fognak meríteni. Sokan viszont a belső békéhez és örömhöz fordulnak, a cselekedetüket ez fogja irányítani. Azok akik a haragjukra hallgatnak, sokkal feltűnőbbek lesznek és láthatóbbak, mint azok akik a fényt választották. Tehát, ne csapjon ez be benneteket, a világ nem lesz sötétebb hely. A fókuszotok viszont azokon kell, hogy legyen, akik szívében a fény erősödik, nem pedig azokon, akik a rombolást választják a bennük lévő fájdalom és szenvedés hatására.
 
Hadd legyen ez egy emlékeztető, hogy a puszta jelenlétetekkel segíteni tudjátok az embertársaitokat a saját fényükre való ébredésükben. Pusztán azáltal, hogy önmagatok maradtok, és hogy nyugodtan a fényben álltok, ők is sokkal tisztábban tudják meglátni a saját fényüket. Így képesek lesznek levenni azt a szemüveget, amelyet azért tettek rájuk(rátok), hogy minden elképzelhető módon megpróbáljanak lent tartani benneteket. Hadd fejezzük be ezt az üzenetet azzal, hogy elmondjuk: (ti) helyettesíthetetlenek vagytok ebben a folyamatban, ti vagytok a fáklyák, akik az utat bevilágítják és akik utat mutatnak a több ezer embernek. Így kevésbé fognak belegabalyodni a tüskés bokorba, amely látszólag körülveszi őket. Amennyiben elfeledtétek volna, hadd emlékeztessünk benneteket arra, hogy ti útmutatók vagytok, nem pedig pásztorok. Az egyedi feladatotok az, hogy abba az irányba lépkedjetek amerre eddig is mentetek. Bízzatok abban, hogy azok akik úgy döntenek, követni tudják a nyomotokat.
 
Ne lassítsatok le, ne nézzetek vissza! Hiszen ez csupán lelassítaná azokat, akik utánatok jönnek. Eljött az idő, amikor magabiztosan kell előrelépkedni, kedveseim. Tudjátok, hogy nélkületek egyáltalán nem lenne út, amit követni lehetne, azok számára akik épp elkezdik felébreszteni magukat.
 
 
203. rész (2012. október 01.)
 
Ismét a múltkori témáról szeretnénk beszélni, a hatalmas változásokról, amelyeket vártok. Arra lettetek programozva, hogy valami hatalmas világégést, vagy fellángolást várjatok, de mi nem erre célzunk. Sokan már szinte teljesen elveszítették a hitüket, mert rossz irányba néznek, valami olyanra várva ami majd eljön/megtörténik.
Az emberiséget ugyanaz az erő manipulálja, mint aki a félelmet is kelti bennetek, így eltérítve benneteket. A mostani változásaitok és választásaitok több, mint bátor tett. Hiszen amikor a szívetekre akartatok hallgatni minden egyes esetben szembe kellett néznetek a félelmekkel, és amikor eltérő utat akartatok választani attól, mint ami a génjeitekbe van kódolva. Az emberiség azon tévképzet alatt él, hogy neki szabad akarata van. Miközben ezt az akaratot nagyon ügyesen úgy alakították, hogy az megfeleljen a bábjátékosoknak, akik a történések mögött vannak és huzigálják a szálakat. A cselekvéseiteket a belétek programozott viselkedés irányítja. Egy szűk utat kell követnetek, amit a magukat irányítóknak kinevezettek szabtak meg. Ezáltal nem hozhattok olyan döntéseket, ami nekik nem felel meg. Az ő érdekük pedig nem a ti érdekeitek. Mivel oly ügyesen elrejtették a nyomaikat, így nem tudjátok, hogy az ő útjukat követitek.
 
Amikor letértek a kijelölt útról, különböző módon büntetnek meg benneteket, a bennetek lakozó félelem beindításával. Valamint, az sem egyszerű, hogy az embertársaitok által ”elfogadott viselkedés” ellen tegyetek bármit is. Gyanítjuk, bőven kijutott nektek abból, hogy nevetségesnek tartanak benneteket. Az életetek megvan nehezítve a bizonytalanságtól. Ti viszont kitartottatok a külső dolgok, valamint a bennetek lévő saját egótok hangja és működése ellenére. Szó szerint meg akart benneteket állítani. Sikerrel jártatok és előttünk álltok, erősen és kiegyenesedve, a saját fényetekben ragyogva. Sok embertársatokat még köd borít, de láthatjátok, hogy vannak akik már kiemelkednek ebből a ködből. Végre megláthatjátok, hogy az eddig bejárt utatok sem magányosan történt -mint ahogy gondoltátok. Több ezer embertársatok, sőt milliónyi ugyanezt az utat járta. De, mivel el voltatok vágva egymástól, így nem vehettétek észre a többiek jelenlétét. Most viszont felfedezitek őket, valamint elkezdetek szorosan együttműködni. Ezalatt a metafizikai és fizikai részt is értjük. Eljött az idő a kapcsolódásra és az afelé való haladásra, amit úgy éreztek, húz benneteket.
 
Ez nem azt jelenti, hogy körbeutazzátok a világot. Azt jelenti, hogy megtudjátok találni a közeletekben azokat, akik úgyszintén kiemelkedtek a ködből. Csak figyeljetek kedveseim, az utazótársaitok közelebb lehetnek, mint gondolnátok. Amikor pedig egymásra találtok, mágikus dolgok kezdenek történni. Hiszen ekkor együtt olyan hatalmas és nagy dolgot tudtok majd létrehozni/építeni, amit gondolni is alig mertetek.
 
Tehát, tudjatok róla, hogy a magányos utazásotok lassan a végéhez közeledik. Oly sok öröm és vigasz vesz körül benneteket. Már jól felkészültetek erre, ahogy levetettétek magatokról a félelem régi köteleit, mely lehúzott benneteket. Azt is elmondjuk, hogy eddig a saját erőtökből jutottatok el. Tudjatok róla, hogy milyen erősek vagytok egyedül is. Mi mindig itt vagyunk a ti oldalatokon. A ragyogó lélektársaitokkal pedig találkozni tudtok. Azokkal, akik oly ügyesen vívták a csatát, mint ti is és akik ugyanígy kiszabadították magukat a régi béklyóból -a ”modern társadalom” béklyóiból. Amikor pedig kiszabadultok, semmi sem lesz többet a régi.
 
 
A bolygónk szent hangjai (2012. október 02.)
 
Egy érdekes linket találtam, melyet a NASA vett fel, egy bizonyos elektromagnetikus jelenségről, melyet a Föld sugárzási övében lévő plazma hullámok keltenek. Nem csak gyönyörű, de megpendített bennem egy húrt, hogy hogyan jut el az információ hozzánk a Világegyetemből. A cikkből idézve: "Úgy gondolják, az egyik legfontosabb hullám, amely energetizálja az elektronokat, melyek a külső sugárzási övet teszik ki."
 
Számomra ez kapcsolódik a világ számos szent helyén lévő hangokhoz. A hang és vibráció témája nagyon fontos, ez egyre nyilvánvalóbbá válik számunkra, ahogy a fátyol vékonyodik. Az ősi civilizációk tudtak erről, fel is használták a hangot a gyógyító munkájukban. Egy kép ugrott be erről; a "holnap kórházairól", amelyek óriási koncerttermek lesznek, ahol gyönyörű zene formájában lesz a hang megjelenítve, ezáltal pedig az emberek újra egyensúlyba tudják hozni magukat. Amint az Állandó Társak is mondták, a betegség úgy jön létre, hogy a szervezet "nincs behangolva", ezért is gondolom, hogy a hang lesz a legfontosabb gyógyító eszköz abban a világban, amit teremtünk. Hiszen, a régi civilizációk is széleskörben használták, és ez is arra utal, hogy fontos ez a tudás. Ellentétben a mai üzleti modellre épülő gyógyszeriparra, ez ingyenes és nincs mellékhatása.
 
Meghallgathatjátok a bolygónk gyönyörű hangját ezen a linken:
 
 
 
204. rész (2012. október 03.)
 
Ahogy telik az idő  és változik a sebesség, mindannyian érezni fogjátok a megnövekedett aktivitást, amint a ciklus vége közeledik. Ez nem egy végítélet hír, csupán egy emlékeztető arra, hogy a régi árnyékból holnap kijuttok a ragyogó fénybe.
 
Már többször említettük, az emberiség igen jól be lett arra programozva, hogy a változást mindig félelmetesnek lássa. Innen erednek a végítéletet hirdetők, akik oly hangosan hirdetik az emberiség pusztulását. Ezt az évet is sokan az ”armageddon évének” címkézték fel. Az viszont igaz, hogy minden felhevül. Különösen ezen csatornákon, ami egy elektromos hálózat, amely összeköti a világot.
 
Olyan sokan vannak még mindig a régi illúziók bűvölete alatt. Ők halált és pusztulást látnak minden sarkon. Ezt még felerősítik a napi hírek, amellyel találkoznak. Így a félelem lakomája elkezdi elragadni az embertársaitokat. Már többször elmondtuk, és el is fogjuk ismételni: ne essetek áldozatul, ez csak csapda, ami megpróbál annyi alvó embert elejteni, amennyit csak tud, ezáltal átadva (ennek a csapdának) a szabadságukat. Tehát, legyen ez egy figyelmeztetés arra, hogy figyeljetek oda, hogy az elkövetkező időben minek teszitek ki magatokat, hiszen sokszor találkozhattok a végítélet hirdetők üzeneteivel.
 
Ahogy a változás kerekei egyre gyorsabban forognak, sok félénk lelket késztetnek arra, hogy elhiggyék a világvégét és átadják magukat a félelemnek. Maradjatok a középpontotokban és tudjatok róla, hogy ezek a változások nem a világ végét hirdetik. Egész mást jelölnek, ezt már párszor átbeszéltük az idei üzenetek során. A változások pedig zajlanak. Ez a ciklus vége, egy olyan ciklus vége ami túl sokáig volt jelen az emberek elméjében. Egy olyan ciklus vége, ami erőszakkal lett megnyújtva a sötét elnyomóitok által. Számukra amit most látnak maguk körül, az teljes katasztrófa. Hiszen azt látják, hogy egyre jobban elveszítik az emberek feletti uralmukat. Számotokra viszont a szabadság az ami láthatóvá válik.
 
A szívetekben legyetek biztosak efelől, hiszen a kételkedők bejuthatnak az elmétekig és megpróbálhatnak meggyőzni az ellenkezőjéről. Aminek hatására újra elmerülhettek a félelem medencéjében, elmosva mindazt az erőt, amit elértetek/megszereztetek. Tudjuk, hogy érteni fogjátok, mire gondolunk, hiszen oly sok módon próbálják elhitetni veletek. Ettől nem kell megijednetek, ez csak egy emlékeztető arra, hogy a negativitás serege keményen dolgozik azon, hogy megpróbáljon visszaterelni benneteket az irányításuk alá. Mindig tartsátok a figyelmeteket a fényen. Ahogy láthatjátok, a fény egyre nagyobb mértékben nyilvánul meg és könnyű (lesz) észrevenni, még a legfélénkebb szívűeknek is. Maradjatok éberek, maradjatok erősek, a figyelmeteket tartsátok meg még akkor is, ha minden oldalról lökdösnek azok, akik arra akarnak rávenni, hogy nézzetek bele abba a szakadékba, amit ők csináltak. Azáltal viszont, hogy erre összpontosítotok, semmi sem tudja kirántani a lábatok alól a talajt.
 
 
A Gyakornok kézikönyve 2. rész (2012. október 05.)
 
Ma reggel ismét a tanító látogatott meg. Ezúttal egy könyvszekrényt mutatott és arra kért, gondoljak bele, hogy mit kell tennem, ha információt szeretnék kapni egyik könyvből. Persze, a szokásos módon csináltam, levettem a polcról, kinyitottam és elkezdtem olvasni. Ekkor egy óriási könyvtárat mutatott. Soha ezelőtt még nem láttam ilyet; több milliónyi vaskos kötet. Ekkor ezt mondta: „Mi lenne ha nem kellene, hogy a könyvért nyúlj, hanem a könyv jönne hozzád?” Ekkor egy kulcsot mutatott fel és ezt mondta: „Ehhez viszont egy kulcsra van szükséged.” Ahogy ezt kimondta, a kulcs átváltozott egy kristállyá, valamint azonnal visszaemlékeztem arra, mi történt két nappal ezelőtt a meditációm során. A tanító egy hatalmas kristályt adott át nekem, gyémánt alakút, de egyik oldala lapos volt. Azt mondta, tegyem a homlokomra. Ekkor mintha eltűnt volna a fejemben, s azonnal egy hatalmas fénycsóvában álltam, mely a homlokomra összpontosult.
 
Na, de visszatérve a reggelre. A következő kép amit mutatott, szintén egy régebben látott kép volt. Egy tíz emberből álló csoportban álltam. Körben álltunk egy asztal körül. Az asztal közepén pedig egy hatalmas ragyogó kristály állt. Mindannyian megérintettük a jobb kezünkkel a kristályt. A tanító azt mondta, hogy számos ilyen csoport van, olyan emberekből áll, akik egyazon rezgést hordoznak magukban. Más szóval, olyan embereket gyűjtöttek össze, akik ugyanarra a frekvenciára vannak ”hangolva” mint azok a kristályok. A kristályok eltérőek, nem csak rezgésben, hanem abban is, hogy milyen információkat hordoznak. Ez az a hatalmas könyvtár, amit mutattak, ezek az emberek pedig azok akik eljuttatják azt az információt a bolygónkra. A különböző csoportok, különböző információt csatornáznak. De csupán elhozni tudják ezt az információt, másra nem tudják használni, hiszen ez meghaladná a képességeiket.
 
A bolygónkon ezek a csatornázók, vagy üzenethordozók olyan emberekkel fognak kapcsolatba lépni, akik fel tudják majd használni ezt az információt arra a célra, amire szánták őket. Tehát, ezek különböző tudományos információk, amelyeket arra lehet felhasználni, hogy újjáépítsük a bolygónkat. Olyan módon, hogy az visszakerülhessen a szennyezéstől mentes, tiszta állapotába. Ugyanez vonatkozik a fizikai testünkre is.
 
A tanító azt is elmondta, hogy egy bizonyos biztonsági mechanizmus is el van rejtve ezekben az információkban. Azért, hogy semmilyen módon ne lehessen visszaélni velük azok által akiket egy kicsit még ”megfestett” a sötét (oldal). Szóval, sem az üzenet hordozók, sem azok akiknek viszik, nem használhatják fel azt a saját hasznukra. Csupán arra, amire eredetileg lettek szánva. Ami pedig az egész bolygó jóléte. Először is azok léphetnek kapcsolatba ezzel az információval, akik elég ”tiszták”, tehát azok akik elég fényt hordoznak magukban és semmi módon nincsenek a sötét oldal hatása alatt. Az információk olyanok, mint a többi csatornázott üzenet, tehát pont annyi energiát is tartalmaznak, mint amennyi mondatot. Viszont eltérve a hagyományos csatornázott üzenetektől, ez tartalmaz egy ellenőrzési mechanizmust, ami azonnal üzembe lép, amint megpróbálják más célra (fel)használni az információt. Ekkor a benne lévő energia olyan módon fog megváltozni, hogy azok számára akik manipulálni próbálnak vele, teljesen haszontalanná válik.
 
Még egy dolgot letisztázott; hogy a közeljövőben nem lesz űrhajós leszállás a Fehér Ház pázsitján. Ez alatt azt értette, hogy sokan a másik világ lényeit várják, hogy azok majd leszállnak és megoldják a problémáinkat. Nem így fog történni. Nekünk kell kitisztítani a saját portánkat, ők csupán szerszámokat/eszközöket adnak hozzá. A kristályokban lévő információ egy a sok eszköz közül. Átadják az információt, de nekünk kell megérteni azt, hogy hogyan használjuk. Ezáltal visszavesszük a hatalmunkat/erőnket és megtanulunk felelősséget vállalni a cselekvéseinkért. Ez egy módja annak, hogy újra a mi kezünkben legyen az erő és a bolygónkat is meg tudjuk menteni. Igen, sok segítséget is kapunk a fejlettebb civilizációk képviselőitől, de nem fognak egyből megjelenni a partjainknál. Hiszen az csak két dolgot eredményezne: tömeghisztériát és elvárnánk tőlük, hogy helyettünk oldják meg a problémákat. A börtönünkből sosem tudunk kiszabadulni anélkül, hogy ne szereznénk vissza az erőnket és a forrásainkat hozzá. Ez a mai lecke vége.
 
 
205. rész (2012. október 08.)
 
Az emberiség, mint faj, túl régóta dédelgeti azt a gondolatot, hogy képtelen kilépni az elődök nyomából. Számos embernek az az eszme, hogy nem ti vagytok az egyetlen értelmes élőlény a világegyetemen, csupán fantázia, hiszen önmagukra a teremtés csúcsaként tekintenek. A körülöttük lévő világra úgy néznek, hogy minden alájuk tartozik, az ő birtokuk. Most viszont, egyre többen ébrednek rá arra, hogy nem vagytok egyedül. A többi lény felett való uralom is elkezd szétesni. Helyesen, hiszen nem vagytok jobban urai a többi élőlénynek, mint ők nektek. Csupán egy része vagytok a teremtésnek, de együtt a többi résszel egy hatalmas mintázatot alkottok. Egy gyönyörű, lélegzetelállító mintázatot.
 
Annak ellenére, hogy mit gondolnak az embertársaitok, ti nem vagytok egyedül, soha nem is lesztek. Ekkor együtt tűnik el ezzel a ráébredéssel az is, hogy ti vagytok a világegyetem urai. Mert nem azok vagytok, ahogy mások sem. Ez a világ részekből áll, ahol egyik sincs több hatalommal felvértezve, mint a másik. Egyik sem fontosabb, mint a másik. A magvuk ugyanaz, annak ellenére, hogy a külsőnk és a lakhelyünk nagyban eltérhet. Egyikünk sem ura a többinek. Ebben tévednek azok a bukottak is, akik uralkodónak vélik magukat. Azt képzelik, folytathatják a kicsiny kis játékaikat, játékszerként használva a többieket. A hullámok ellenük fordulnak -ahogy már említettük. Eljött az idő, hogy a dolgok egyensúlyba kerüljenek. Ezzel véget ér az az eszme is, hogy valaki uralkodhat a többin.
 
A félelemmel táplált kapzsiság többet nem uralhatja az emberiséget. Ezen teremtés alapja a tisztelet és az egység. Tehát, az az életmód, hogy valaki a többiek kárára uralkodik, a bukásához közeledik. Ahogy beléptek abba az igazságba, hogy ti nem csak ezen bolygó polgárai vagytok, hanem az Egész Teremtés polgárai is, rá fogtok jönni, a ti fajotok csupán egy egység. Ezzel pedig rájöttök, hogy nem kell félnetek az embertársaitoktól. Többet nem lesztek megosztva, egyesített lények csoportja lesztek, visszaállítjátok a bolygó békéjét és szépségét. Ehhez viszont meg kell szabadulnotok attól az eszmétől, hogy léteznek ”ők” és ”mi”, a bőrszín, a beszélt nyelv és a lakóhely alapján. Az összes régi határ, akár térképbeli vagy elmebeli, el kell hogy tűnjön. Ezáltal tudtok valódi csillagpolgárokká válni, amelyek valójában vagytok.
 
Ne féljetek, ez egy természetes következménye lesz annak amikor a fátyol teljesen eltűnik, s ekkor majd kész tényként láthatjátok ti is. Ekkor az elkülönülés régi eszméi lenullázódnak, érvényüket vesztik. Csupán azok tudnak majd elkülönülni, akik makacsul ragaszkodnak a régihez és nem akarják elfogadni a teljes igazságot. Nagy küzdelmek várnak rájuk, de hiába, hiszen ez a tény több mint nyilvánvaló lesz, mindenkinek. Lényegtelen, milyen magasra is emelték a régi és merev határokat/korlátokat, melyek elkülönítenek benneteket, nem csak tőlünk, de egymástól is. Eme határok le fognak dőlni az igazság nyomásától. Nézzetek előre és látni fogjátok az embereket az egységben -nem csak a saját fajotok a bolygótokon, hanem az összes többi fajjal egységben. Mi pedig nagyon várjuk már ezt. Ez az idő közeleg, kedveseim, lehet, hamarabb itt van, mint gondolnátok. Mi látjuk mennyien nyitottátok ki a szíveteket felénk. Ahogy a szeretet növekszik a korlátok/határok elkezdenek leomlani. Le fognak omlani, nincs az az erő a világon, ami képes lenne ezt az áramlás továbbra is visszatartani."
 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3123274
Hónap: 15347
Nap: 450