Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 32. Rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom, Amrita Forrásasszony Lánya és Gyenes Alexandra 
Ékezetekkel ellátta: Pál KrisztinaAmrita Forrásasszony Lánya és Gyenes Alexandra (Köszönjük munkájukat!)
Szerkesztette, "szépítette": Pál KrisztinaAmrita Forrásasszony LányaGyenes Alexandra és Szabolcs
 
206. rész (2012. október 10.)
 
154357_461712260546629_1736330662_n.jpgMint érezhetitek is, az energiahullámok újra és újra partjaitokra érkeznek. Ezen hullámok segítségével sok hulladék kerül a felszínre. Annak aki csak úgy ránéz az egészre, úgy tűnhet, a hulladék csak egyre jobban halmozódik.
 
A hullámok tehát, egyre nagyobbak, velük a sűrűbb anyag beáramlása is. Ez alatt azt értjük, hogy a partjaitoknál növekszik a fény, e miatt pedig egyre könnyebb kiszűrni a sötétség maradékát. Így egyre nyilvánvalóbbá válik mindenki számára. Lesz aki úgy hiszi, piszkosabbak lettetek, mint ezelőtt. Neki úgy fog tűnni, hogy nagyon hosszú idő kell majd a tisztuláshoz. Így a csalódottság szintje csak emelkedik. Ez minden formában és alakban előjön. Ezek a kitörések azért vannak, mert a hulladékra összpontosítanak a tiszta víz helyett. Annyi mindent elmosott a megtisztító energiák bejövő hulláma, hogy úgy fog tűnni, minden egyre csak piszkosabb lett, pedig pont az ellenkezője az igaz. Aki benne van, az viszont úgy látja, hogy különböző kellemetlen hordalék veszi körbe, a felszínen. A felszín csupa ragadó olajos vegyi maradványnak tűnik. Nehéz tisztának érezni magunkat a negatív energia szétterülése közepette, de van ennek egy biztonságos módja. Amennyiben lebuktok a felszín alá, látni fogjátok, hogy a mocsok egy vékony réteg, mely csupán a felső réteget képezi, egy vékony filmréteg az óceánban. A filmréteg alatt minden ugyanolyan eredeti, mint amilyen a kezdetekkor is volt. Békét fogsz látni, nyugalmat.
 
Mint mindig, most is hasonlatokban szólunk. Ne engedjétek, hogy a kétségbeesés kitörései bemocskoljanak benneteket. Rajtatok áll a döntés, hogy továbbra is benne dagonyáztok, vagy sem. Könnyedén elkerülhetitek, ha befelé fordultok és eléritek a belső nyugalom pontját. Amikor ezt megteszitek, az összes kellemetlenség, harag és frusztráció eltűnik. Legyen ez egy figyelmeztető arra, hogy ne maradjatok a szennyezett sarkokban, melyek a legváratlanabb pillanatokban jelennek meg. Csupán beszennyeznek benneteket és egy üledékréteget hagynak rajtatok, mely elfedi a fényt a szemetek elől.
 
207. rész (2012. október 11.)
 
Amint észrevehettétek, az energiaörvénylések melyek beborítanak/ átkarolnak egyre kézzelfoghatóbbá válnak. Mind fizikai testetek, mind mentális testetek szinte csatamezővé változott, hiszen akkora áramlás megy keresztül a rendszereteken. A figyelem és az egyensúly megtartása néha lehetetlennek tűnik, legalábbis ha a régi módon próbáljátok. 
 
Mint említettük már, beléptetek az áramlásba, s ezzel együtt az összes stabilitás és bizonyosság lekerül a napirendről. Amennyiben úgy próbáltok egyensúlyban maradni, hogy merevek, mozdulatlanok vagytok, akkor darabokra fogtok törni. Ez azért van, mert újfajta folyékonyságra kell szert tennetek, amely egyensúlyban fog tartani, bármilyen vadul is ingadozik körülöttetek és bennetek minden. Ez pedig nem egyszerű dolog, mert sok olyan dolognak mond ellent, amit eddig biztosra vettetek. Pedig ez van, a régi igazságok már nem érvényesek. Az egyensúlyt eddig úgy írták le, hogy egy stabil kiegyensúlyozottság, olyan mint a vihar magja, ahol minden mozdulatlannak tűnik, miközben körülötte minden mozgásban van. Nos, eddig ez jó leírása volt az egyensúlynak, de most egy teljesen „más” egyensúlyról van szó. Legjobban úgy írhatjuk le, ha példát/ képet festünk, amelyben egy egyén egy kis jégtáblán egyensúlyoz. Ez a jégtábla pedig a felszínen úszik. Amennyiben túl sokáig egy helyben maradsz, akkor a vízbe esel. Viszont, ha folyékony mozgásban vagy, nos, akkor képes vagy egyensúlyban maradni. Lehet nehéz ezt az elvet felfogni, hiszen a fa hasonlat oly sokáig volt használva. Innen viszont a legyökerezett fa nem igazán hasznos, hiszen gyökerestől kitépődik, ha túl erős az előrehúzó energialendület.
 
Nem arról beszélünk, hogy adjátok fel az egyensúlyotokat és a földeléseteket. Csupán arra hívjuk fel a figyelmeteket, hogy meg kell találnotok a módját annak; hogy ne gyökerezzetek le annyira, hogy ne tudjatok tovább lépni a beérkező energiákkal. Ugyanis, ahogy észrevehettétek, ezek az energiák innen már nem szünetelnek, csak jönnek és jönnek. Nem igazán lesz időtök megállni és levegőt venni mielőtt a következő hullám megérkezik és előrelendít benneteket. Tehát igen, a megmérettetés halmozódik és egy újabb módon kell hozzáállnotok, mint eddig. Eddig volt idő magatokba építeni/ szívni ezeket az új energiaszinteket. Volt idő hozzászokni, hozzáigazítani magatokat, mielőtt megérkezett volna a következő. Innen viszont szakadatlan folyamként érkeznek, szünet nélkül. Ezért van a megnövekedett nyomás, amit úgy éreztek, hogy szinte sosem tudtok megszokni. Eközben viszont valószínűleg nem tűnik fel nektek, hogy nagyon is jártasak lettetek ebben. A fizikai testetek lehet, hogy viharvert, de továbbra is előrefelé tud haladni. Ez azért van, mert már jól kiképeztétek magatokat, belejöttetek. Ha ez nem így lenne, akkor nem is lennétek kitéve ennek a szakadatlan energiafolyamnak. 
 
Lehet, hogy sokan ezt nem így érzik, mégis elmondjuk, sokkal erősebbek vagytok, mint amit feltételeztek magatokról. Annak ellenére, hogy a fizikai testetek morog és nyafog, a sajgás és a fájdalom csak a műsor kedvéért van. Hiszen egyre jártasabb abban, hogy magába fogadjon bármit, aminek ki van téve. Tehát, mindez, a fizikai panasz és a mentális mélyrepülés a ”műsor” miatt van, ha szabad így fogalmaznunk. Ti mind nagyon is jól fel vagytok készülve már ezekre a változásokra. Mindezek a tünetek olyanok, mint a hiányzó végtag fantomtünetei. A testetek még mindig úgy gondolja, hogy hangosan kell lázadnia az ellen, ami eléri. Így panaszkodni is fog és minden elérhető módon tudatni fogja veletek, hogy nem érzi nagyon boldognak magát ebben a pillanatban. Közben meg boldog, hogy panaszkodhat, ahogy minden egyes alkalommal hozzáigazítja magát az energiaszinthez. Fogadjátok ezeket a panaszokat annak amik, csupán a múlt visszhangjai, egy olyan időszakból amikor még sokkal törékenyebb egyének voltatok. Tanuljatok az új módon egyensúlyban maradni, úgy, hogy közben elhajoltok, rugalmasak maradtok és követitek az áramlást, anélkül, hogy elveszítenétek a fókuszotokat, vagy belső erőtöket. Lehet, túl nagy parancsnak tűnik ez, de ti már tudat alatt csináljátok is. Már csak annyi kell, hogy tudatosítsátok ezt az egész folyamatot. Innen pedig elkezditek megízlelni ezt az egész mozgást. Látni fogjátok, hogy egyre gyorsabban visz előre a végső cél felé, amiről mind álmodtok.
 
208. rész (2012. október 13.)
 
Az idő felgyorsul, s e miatt sok minden elkezd szétesni. Lehet, hogy számotokra ez a mindennapi életetekben nem mindig nyilvánvaló, de ha nyitott szemmel és szívvel jártok, akkor látni és érezni fogjátok a változást. Mint mindig, a média megpróbálja elhitetni veletek, hogy minden úgy van, ahogy eddig is volt, vagy talán egy kicsit még rosszabb is lett. Ismét csak arra kérünk benneteket, ne vesszetek el a milliónyi elbizonytalanító mondatban és képben, melyet folyamatosan rátok zúdítanak. Mindez csak azért van, hogy elbátortalanítson benneteket, hogy ne lássátok meg a valóságot. Azt a valóságot, hogy ez a világ percről- percre változik. Úgy tűnhet, ez a folyamat fájdalmasan lassú. Van aki már feladta. Minden egyes új nap közelebb és közelebb viszi őket a végső sötétséghez, amelytől úgy rettegnek. Így szabadjára engedik a kétségbeesésüket.
 
Senkit nem ítélhetünk el ez miatt, hiszen nagyon nehéz fenntartani a reményt és az akaratot ahhoz, hogy folytatódjék az „akaratok” harca. Hiszen erről szól, ha leegyszerűsítjük a dolgokat. Csata a programozott negativitás és erőtlenség érzése, valamint az erős és ragyogó magvatok közt. Lehet, nem mindig látszik kívülről, de az erős és ragyogó magvatok egyre erősebbé válik. Különösen az utolsó néhány hétben, hiszen az energiaáramlások szinte fellobbannak. Nem csak bennetek, de az egész bolygótokon. Mire jó ez az erős mag, ha nem képes hallatni magát a makacs elmétek füstje felett – kérdezhetnétek. A válasz az ami eddig is volt. Az emberiség egy nagyon csodálatos erőt hordoz magában. Azon a napon amikor felismeri ezt, nem lesz visszaút. Ahogy megtapasztaljátok ezt, nem tudtok visszalépni. Addig viszont, amíg nem ástatok elég mélyre, ez nem elég nyilvánvaló számotokra. Ha bármi ok miatt is megálltok ebben a folyamatban, akkor elvágjátok magatokat attól az erőközponttól, amire annyira szükségetek van. Az akaratok csatája egyre jobban eldurvul, a másik oldal trükkjei egyre ördögibbek. Napról- napra számtalan csapda állítódik fel, amelyben egyének, szervezetek, kormányok vesznek részt a negatív cselekvésekben. Így könnyű ezt a fény elveszítésének látni, valamint annak, hogy egyre mélyebbre süllyedtek a sötétség mocskába. Addig viszont amíg a bennetek lévő határtalan erőre tudtok kapcsolódni, nincs az a negatív történés ami elvehetné tőletek azt a tényt, hogy a sötétség napról- napra, percről- percre csökken.
 
Viszont, ahogy már mondtuk, a sötétség maradványa pokoli harcba kezd, hogy megpróbálja továbbra is fogva tartani az elméteket. Tudják, hogy amíg ezt teszik, addig a szíveteknek és lelketeknek nehéz lesz átragyogni. Azáltal, hogy a különböző cselekvésekkel fogva tartják az elméteket, megpróbálják lekapcsolni az erőtöket és kétségbeesésben tartani benneteket. Legyen ez egy figyelmeztetés arra, hogy ne bonyolódjatok bele a szemetek előtt zajló parádéba. Ehelyett keresgéljetek belül, valamint keressétek a hozzátok hasonló lelkeket. Ezalatt azokat értjük, akik a szívüket az elméjük fölé helyezték. Van közületek akinek már végetért a csatája és sikeresen újrakapcsolódott önmagához, az igazi forrásához. Másoknak viszont még nem ért véget, hiszen az elmétek minden egyes lépésben csatázik veletek. Kérj segítséget és tudd, hogy meg is kapod, de mindig ellenőrizd a szíveddel, hiszen sok báránybőrbe bújt farkas van odakint.
 
A csata addig nem ér véget, amíg meg nem találod a saját erődet. Nem nézőkként vagytok itt, hanem hódítókként. A legfontosabb győzelmet pedig a saját elmétek felett kell véghezvinnetek. Nem egyszerű, de ha sikerül, akkor nem lehet visszafordítani. Ahogy megnyeritek ezt a csatát, a bolygótok is fontos lépést tud tenni abban, hogy egy új szintre emelje a teljes tudatosságot. Harcosként vagytok itt, ti fogjátok a holnap ritmusát felállítani, azáltal, hogy visszanyeritek a saját erőtöket. Így visszanyeritek a bolygót a sötétség árnyékából. Lépjetek hát a valódi erőtökbe és ezáltal újra a teljes fénybe fogtok lépni.
 
209. rész (2012. október 15.)
 
Mától sokan fogják úgy érezni, hogy kicsit mégmagasabbra kell állniuk a fényközvetítés szerepében. Hiszen az energiaszintek elértek egy fokot, amely nagyon fontos lesz az egész folyamat következő fázisában. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.
 
Ahogy többször is elismételtük már, ez a folyamat lépésekben(fokozatosan) történik. Ennek az energiának az időzítése pedig nagyon gondosan meg van tervezve. Minden egyes szakasz gondosan van időzítve, időben, intenzitásban egyaránt. Együtt pedig olyan jelentős szerkezetet fognak alkotni, amire nincs példa a világegyetemben. Már régóta építők vagytok, s a szerkezet amit felépítetek, egyre láthatóbbá válik. Van aki már beleláthatott a teljességbe, de vannak akik még  „csak” néhány alapkövet láttak meg eddig. Olyan ez, mint az elefánt hasonlat a sötét szobában. Ha egy sötét szobában érinthetnéd meg az előtted lévő elefántot, akkor nem tudnád leírni, hogyan néz ki, az alapján, hogy külön-külön tapintod meg egyes részeit. Így van ez ezzel a folyamattal is. Mindannyian különleges szerepet játszotok benne, de csak azt tudjátok megtapasztalni belőle, ami a ti területeteken/szektorotokban van. Tőlünk eltérően, nagyon nehezen tudjátok meglátni a teljes terjedelmet. Innen erednek a különböző benyomások.
 
Mostantól lépésről-lépésre nyílnak ki az elválasztó ajtók. Az elefántos példára visszatérve, ahogy szépen visszakapcsolódnak a fények, egyre többet láttok meg belőle. Már mondtuk, az emberi elme képtelen megérteni ezt, hiszen nagyon szűk keretek között tudja csak elfogadni azokat a valóságokat, melyeket ezidáig nem tapasztalt. Nagy megmérettetés lesz, hiszen félre kell tennetek minden elvárást, fogalmat amelyet az elmétekben hordoztok. Egyszóval, nem az intellektuális képességetekkel kell felfognotok, hiszen az túl korlátozott. A teljes lényetekkel kell belevágnotok, ez pedig nagyon nagy kihívás lesz azoknak, akik továbbra is a régi szabályok szerint akarnak haladni. 
 
Akik már megszabadultak a korlátoktól, gyerekjáték lesz az egész. Fontos, hogy kreatívan közelítsétek meg. Érezzétek jól magatokat, játszatok el ezekkel az új eszmékkel és fogalmakkal, melyek elkezdenek megmutatkozni. Megszokhattátok, hogy csupán egy bizonyos módon szereztek tudást, de ez annyira más lesz. Mielőtt túl zavarossá válna az egész, foglaljuk össze: valami új tűnhet fel a szemetek sarkában, vagy mögöttetek, ezért maradjatok az áramlásban. Kövessétek a váltásokat, forgásokat és a mozgás áramlását, így nem lesztek túl merevek a folyamat elkövetkező szakaszában. Ez fontos, különben azt hihetitek, hogy az eddig követett szűk és egyenes út ugyanabba az irányba vezet, mint eddig is. Pedig könnyen lehet, hogy nem. Zsákutcába kerülhettek, ha nem figyeltek a jelekre.
 
Ellenőrizd az elmédet a kapu előtt (2012. október 17.)
 
A fény növekszik a világunkban, de ezzel párhuzamosan a változással szembeni ellenállás is nő. Az irányító elme mögött nagyon sok a negativítás, és ez minden oldalról körülvesz bennünket. De ez nem máshol van, mint a saját fejedben. Emlékszel? Az elméd beprogramozták, hogy lent tartson téged, azáltal, hogy megakadályozza az igazi erőd megtalálását. És az elme megpróbálja megakadályozni, hogy bárhogy is megmentsd magadat. Az elme tudja azt, ha sikerül kiszabadítani magadat azáltal, hogy csatlakozol a szellemedhez és megbízol benne, már nem lesz elég ereje irányítani téged. Ezért még jobban szeretne mélyebbre húzni, így mélyül a negativítás is. Az elme mindig ugyanazokat a fegyvereket használja; megpróbál arra késztetni, hogy elveszítsd a fókuszt, mert tudja, ha sikerül elindítani a haragot, a félelmet, vagy bármilyen más negatív érzést/gondolatot, azzal sikerülhet visszatartani téged attól, hogy jobban felszabadítsd magadat diktatúrája alól.
 
Mindannyian változást akarunk, mindannyian látni akarjuk azt a világot, amiről álmodunk, - látni akarjuk, ahogy valósággá válik. De az elme fél a változástól, mert ezáltal vereséget szenved. És ezért az úton, minden lépésünknél harcolni fog. És most, amikor ott tartasz, hogy többé válj az EGÉSZ-ben, az EGY kis csatájában elfáradtál, - az elméd megtalálja a módját, hogy az utadon csúnya támadásokat indítson ellened, míg célba nem érsz. És ha nem vagy elég figyelmes, éber, túl könnyen a csapdájába eshetsz; annyira lefoglal, hogy ezáltal kiesel a központodból. Amikor az elmédnek sikerül elérnie, hogy elveszítsd a fókuszt, lekapcsol a Forrásról, - ezért újra támadni kezded magadat és másokat. Ingerültté, dühössé válsz, elkezded hinni a negativítást, amit az elméd eléd tart és közben ezt táplálja is. Újra elkezded átadni a hatalmadat, és a negativítás spirálja újabb esélyt kap, hogy még tovább húzzon téged lefelé. Így könnyen elveszíted a türelmet önmagaddal és az egész folyamattal szemben. Mivel úgy érzed, hogy a negativításban fuldokolsz, könnyedén tovább is terjeszted. Ennek a negativításnak egy része elkezdett ezen a szinten is megjelenni. Fontos, hogy tudjuk egymást kellően támogatni. Ez az út több, mint kihívás! Amikor az elmédnek sikerül bárhogy is eltéríteni téged, tartózkodj attól, hogy megoszd azt a többiekkel is. Ez rád nem fog hatni, de mindenki másra igen, aki ezt látja, olvassa, hallja tőled. Szeretettel, tisztelettel töltsük meg minden napunkat, legyen az egyetlen megosztott energia, a szeretet energiája! Amikor kétségeid vannak, állj meg egy pillanatra, kérdezd meg a szívedet, és a válasz megérkezik. Azok a szavak, amikre vársz, meg fognak érkezni. Találjuk meg mindannyian azt a támogatást amire éppen szükségünk van, még akkor is, ha vitatjuk valakinek az álláspontját(tiszteletteljes módon lehet jelezni azt, ha nem, értesz egyet valamivel).
 
Annyira közel már a cél, ezért kérlek, ne add fel most, ne zárulj be, ne add vissza a hatalmat az elmédnek! Érjük el együtt a célunkat, haladjunk együtt tovább az úton. Mert ha továbbra is hagyjuk az elmét, akkor még a végén ott találjuk magunkat ahonnan elindultunk. Sokan kimerültek már az úttól, az érzésektől, a hosszantartó változástól. Mi azt látjuk, hogy már néhány esemény kimenetele megváltozott. De ne feledd, az elméd soha sem teszi lehetővé számodra, hogy megtapasztald ezeket a változásokat, - az egyetlen módja, hogy a változásokat megtapasztald, az, ha a szíved átveszi az irányítást. És az, amit a szíved neked kíván, az, amit az egész világegyetem kíván neked: egy életet tele örömmel és szeretettel.
 
Szeretet és fény, Aisha"
 
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3123289
Hónap: 15344
Nap: 455