Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 33. Rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom, Amrita Forrásasszony Lánya és Gyenes Alexandra 
Ékezetekkel ellátta: Pál KrisztinaAmrita Forrásasszony Lánya és Gyenes Alexandra (Köszönjük munkájukat!)
Szerkesztette, "szépítette": Pál KrisztinaAmrita Forrásasszony LányaGyenes Alexandra és Szabolcs
 
"210. rész (2012. október 18.)
 
156584_277025919080457_388413332_n.jpgAhogy mindannyian észrevehettétek, minden felgyorsul, és a külső - belső világ olykor majdnem összemosódik. Úgy is érezheted magad, mint akit feltettek egy gyorsan robogó vonatra, - bizonytalan az irány, a sebesség pedig szédítő és azt sem tudod, hogy mikor fog megérkezni az állomásra. Sokszor olvashattátok már tőlünk, az út amin jársz, az erős szívűeké, mert ez az út olyan, amit bekötött szemmel kell végigjárnod. A bekötött szem alatt azt értjük, hogy az ismeretlenben jártok, - fogalmatok sincs, merre jártok, fogalmatok sincs arról, hogy mi a következő lépés. Nem tudod, hogyan fog reagálni a fizikai tested, a mentális tested - azon az úton, aminek ki vagy téve. Csak azt tudod, hogy menned kell, lépned kell, mert a szívedben nagyon erős a hívás és ezt nem hagyhatod figyelmen kívül.
 
És már lépsz is az ismeretlen felé, úgy, hogy semmi sincs, ami garantálna bármit is, csak a fény van veled és az érzés a szívedben, amiből tudod, hogy mindent megkapsz ahhoz, hogy képes legyél folytatni az utat. Lesznek, akiknek az út hosszúnak tűnik és úgy döntenek, félre állnak az első állomásnál és majd később folytatják. Ne legyen előítéleted velük szemben amiért ők így döntenek, hiszen mind EGYek vagyunk, ők is ti vagytok, ezért a ti lépéseitek döntik el az irányt. Emlékszel? Minden út ugyanoda vezet, csak néhányan közületek a gyorsvonatra szálltak, míg mások egy kényelmesebb utazást választanak, néhány megállóval. Jogodban áll eldönteni, hogyan teljesíted a saját Sorsodat az úton. Nem tudjuk elmondani neked, hogy mi a megfelelőbb számodra, mert ez felett csak neked van teljes hatalmad. Mindazonáltal ezen az úton van néhány ellenőrzési pont, amin nektek mind át kell esnetek, és ha megpróbálnátok folytatni az utat anélkül, hogy átesnétek ezen pontokon, azt tapasztalnátok, hogy a vonatotok az állomáson ragad, egészen addig amíg megpróbáljátok az ellenőrzési pontot kikerülni. 
 
Ez egy felfedező út, egy utazás az új képességek elsajátítására, azért, hogy elengedj néhány régi, elavult csomagot. Mindent tehetsz úgy, ahogy akarsz a saját egyedülálló utadon, azonban akad néhány dolog, amit be kell tartanod; mint pl. az ellenőrzési pontok útbaejtése. Az időzítés - az összes kulcsfontosságú pont közül, - senkinek sem lesz azonos, még akkor sem, ha néhány útitársad melletted halad! Fontos és ne felejtsd el: ne hasonlítgasd mások útjához a magadét! Legalábbis, akkor ne, ha azért teszed ezt, hogy megállapítsd, hogy a helyes úton jársz-e. Nincs rossz irány, kivéve, ha ellenállsz a változásnak. Nem tudod befejezni úgy az utat, hogy ugyanaz az ember maradj, mint aki elindult rajta. Amikor megérkezel, egy teljesen más emberré formáltad magad, a szó minden értelmében. Mert neked addigra annyi minden elavult és régi dolgot kellett elengedned és annyi sok új dolgot kellett megtanulnod, hogy ettől teljesen átalakulsz, ragyogóvá, fényessé válsz.
 
Mint mindig most is példázatokban beszélünk, de azt gondoljuk, hogy amúgy is érted az üzenet lényegét. Tény: amikor az utadon ellenállással találkozol, akár magadban vagy másokban, akkor az utad egyik létfontosságú részéhez értél. Úgyhogy megkérünk téged, hogy nézz gondosan és alaposan minden kihívás, ellenállás mélyére, amivel az úton találkozol, hogy képes legyél megérteni, mi áll mögötte. Téged próbál visszatartani valami vagy valaki, vagy téged hívnak azért, hogy segíts felgyorsítani az utazást? Az üzenet ismét ugyanaz: mindig értsd meg, amikor valami ellenállással, támadással találkozol, hogy mit is üzen az valójában?! Ez rendkívül nagy segítség számodra, hogy mire van szükséged az utazásodhoz, mi az ami gátol téged. Így könnyebbnek fogod érezni az utadat és könnyebben is fogadod el. A kihívások, amikkel találkoztok, nem tűnnek el, de egy olyan jelentést kapnak majd, ami bőséges lehetőséget fog adni nektek, hogy igazzá válhassatok ebben a kapcsolódásban.
 
211. rész (2012. október 20.)
 
Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy azokhoz szóljunk, akik igazán és keményen küzdenek. Érezni fogod, hogy ez az emelkedő túl hosszú és túl meredek is volt és azt, hogy elkezdődött a folyamat, megkezdődött a hátrafelé csúszás. Mi itt vagyunk, hogy emlékeztessünk téged, nem vagy egyedül ezen az úton, és kérj segítséget, amikor azt érzed, hogy az út, amin jársz, túl durvává válik. Látod, minden oldalról különböző lények vesznek körül, akik segítő szándékúak és segítenek abban, hogy a feladatot, az utat, amit választottál, végigjárhasd, de csak akkor tudnak segíteni ha, kéred. Ne gondold, hogy fogcsikorgatva, egyedül kell erőfeszítéseket tenned, mert nem ez a helyzet.
 
De az emberi elmét nem lehet semmibe venni, mert annyira makacs, hogy újra és újra emlékeztet téged a problémára, és amikor ehhez segítséget kérsz, az olyan, mintha elismernéd, hogy vereséget szenvedtél. Nem, nem! Mert ezt az utat megtervezték a legelső lépéstől a közösségi erőfeszítésekig és csak összefogással leszel képes befejezni. Ezért kérünk, teremts kapcsolatot velünk, kérj segítséget! Nem szeretnénk mást, mint azt, hogy sikerrel járj és tenni fogunk azért, hogy a terhedet megkönnyítsük, és kevésbé érezd a lejtőt kihívónak.
 
Ezért megismételjük: ne ess abba a csapdába, hogy túl kicsinek és jelentéktelennek gondolod magad ahhoz, hogy képes legyél a sikerre, a törekvésre, hiszen te nem vagy sem kicsi, sem kevés. Te valójában csodálatos és ráadásul nagyszerű vagy, de ez nem jelenti azt, hogy elég, ha csak erre támaszkodsz. Ez nem elég senkinek sem. Az egyetlen módja az, ha ezen az úton csapatjátékos leszel, úgy, hogy közben tiszteled magad, és csapattársaidat sem felejted el - akik melletted güriznek. Mert ha sikerül csatlakozni, neked és a többi embernek, velünk és a láthatatlan segítőitekkel, felerősíted a támogatásodat ehhez a nagy tervhez. Még akkor is, ha épp egy kemény időszakod van, ami pillanatnyilag nem enged a földre figyelni, és már az egésztől túlterheltnek tűnsz. Legyen gondod arra, hogy elismerd azokat, akik készen állnak körülötted, de mégis megtorpantak, és feléleszd azt a belső lángot, amitől tovább lépnek.  
 
Tudd, hogy nagyon szeretünk és a nehéz időkben is figyelj a szeretetünkre. Most sokkal nagyobb szükséged van rá, mint eddig bármikor. Megérdemled és megkapod. Ne felejtsd el összegyűjteni, mert éppen annyi vesz körül, amennyire szükséged van. Létrehozol egy új világot, hisz kezdetektől fogva ez a cél. De segíthetünk abban, hogy megosszuk a terheket. Ne szidd magad, ha elesel vagy megbotlasz az úton néha, hiszen azonnal a segítségedre siethetünk. Emlékezz! Ha nem kérdezel, nem tudunk válaszolni, ha nem kérsz, nem tudunk adni! Csak te nyithatod ki szíved ajtaját, hogy beengedj minket!
 
212. rész (2012. október 22.)
 
Az évszakok változnak és az energiák is. Ahogy az év eltelik és a végéhez közeledtek, sokkal több minden vesz körül benneteket. Észrevehetted, hogy az energiák jobban „keverednek”, mint ahogy azt megszokhattuk. Hamarosan mindenkinek szembe kell néznie azokkal a dolgokkal, amiket inkább elrejtett volna. Ezt egyáltalán nem szemrehányásként mondjuk, csak emlékeztetünk benneteket azokra a dolgokra, amiket mindenkinek meg kell tennie ahhoz, hogy a következő szintre léphessen. Amit mindannyian tapasztalhattok, hosszú időbe telik, míg eléritek az átható ”háztakarítás” csúcspontját. Néhányótoknak ez nyilvánvaló, mert úgy irányítjátok/intézitek a dolgaitokat, hogy megszabaduljatok a saját ”maradványaitoktól”, amik még mindig a ”szekrény alján” ólálkodnak. De másoknak ez az időszak kicsit nagyobb kihívást jelenthet. Újra elmondjuk: emlékezzetek arra, hogy sok probléma lehet a felszínen, de ezekkel nem kell bajlódnotok. Arra van szükségetek, hogy felismerjétek és elengedjétek őket. Mi nem becsüljük le ezt a folyamatot, úgy értelmezzük,- mint amikor kicsavarod a vizes szivacsot, utolsó cseppig kipréseld belőle a koszos vizet. Ezek után már teljesen tiszta akarsz lenni, mikor belépsz a jövőd csarnokába. Meg kell mutatnod az igazi éned, ez az egyetlen ami el van rejtve ezek alatt a felületes, koszos, poros rétegek alatt, amit magadra szedtél a földi léted során. Ez egy kihívásokkal teli procedúra, hogy eltüntethesd az utolsó foltokat is, amiket az itteni életed alatt szereztél.
 
Tudd, hogy ezt nagyon rövid idő alatt képes leszel véghezvinni. Fontos emlékezni arra, hogy az összes dolog ami előjöhet, nem büntetések és a cselekedeteid ellen szóló vádak. Ez csak egy leltára a kihívásoknak, amiken keresztülmentél, amikben részt vettél a fizikai testeddel ezen a bolygón. Ez sokféle módon lehet fontos része a kiképzésednek, amíg itt vagy. Fontos, hogy elengedd ezt a felhalmozott csomagot. Ezáltal készíted fel magad az új szerepedhez, az új szabályokhoz a következő lépésnél.
 
Ez nem egy boszorkányüldözés, hogy kifüstöljünk minden rossz cselekedetet, amiben esetleg részt vettél, amitől rosszabbul kellene érezned magad,- épp az ellenkezője! Ez csak megbizonyosodás arról, hogy nem cipelsz-e magaddal hosszú ideje bármit is ami számodra fájdalmas. A jövőben nincs semmi, amit el kell rejtened,- a szégyen, a bűntudat és a megalázás a múlthoz tartoznak és nem a jövőhöz.
 
Vegyetek egy mély lélegzetet, kedveseim, és amikor kieresztitek a levegőt, engedélyezzétek magatoknak, hogy elengedjetek mindent amit eddig a mélyben rejtegettetek. Ti még mindig cipelitek a régi sebeket azokról a dolgokról, amiket elkövettetek, vagy veletek szemben követtek el. Néhányotok sebének több levegőre van szüksége ahhoz, hogy teljesen kitisztuljon, begyógyuljon. Tehát, adjatok engedélyt magatoknak arra, hogy felszabaduljatok a régi terhek alól. Tudjátok, hogy bármilyen módon is találnak kiutat, az csak egy jelzés lesz és egyszer s mindenkorra megszűnik bennetek a törzshelyük.
 
Emlékezzetek, néhányotoknak sok dolog lehet még a ”tányérján”, míg másoknak ez a folyamat sokkal könnyebb lesz. Talán nem is vesztek észre sokat ezeknek a ”visszaöklendezéséből”, amik blokkolják a rendszeretek egy részét. A legfontosabb dolog, hogy türelmesek legyetek,- ne csak magatokkal, hanem azokkal is akik körülöttetek vannak,- akikkel kapcsolatban sosem tudhatod, mit hoz a jövő. Mi irodalmian értjük ezt,- talán meg vagytok lepődve ezektől a belső dolgoktól, valamiktől amik ott a mélységben bennetek vannak, amiknek a létezéséről eddig talán nem is tudtatok.
 
Kérünk, emlékezz! A felszínen lévő ragacsok, buktatók nem annak a jelei, hogy bármit is rosszul csinálsz, vagy fejest ugranál a régi kétségbeesés ingoványába. Ez csak egy tiszta jel arra, hogy megtisztítod, könnyíted önmagad. Ez egy jel arra, hogy hatalmas lépést tettél előre, még akkor is, ha az ellenkezőjét érzékeled. Emlékeztetésként mondjuk, hogy a negatív tapasztalatok, gondolatok és érzelmek nem annak a jelei, hogy sűrű, rossz rétegbe léptél. Ez pont annak a jele, hogy elhagyod éppen ezt a réteget, és megtisztítod önmagad, hogy könnyebben kapaszkodhass fel a következő létrafokra. Még egyszer: mi emlékeztetünk, végy egy mély lélegzetet, öleld magadhoz -bármit is tapasztalsz-, aztán engedd el, hagyd menni, búcsúzz el tőle, hogy többé ne legyen életed része.
 
213. rész (2012. október 24.)
 
Te már tudod, hogy a Nap megint adományokat küld neked. Az energiák ezúttal intenzívek lesznek, amitől meglehetősen heveny testi tünetek jelentkezhetnek. Ne aggódj, mert ettől eltekintve nem történik semmi, csak bosszantó lehet számodra picit. Más szóval, ezek az erőteljes energia fordulatok bombázásként hathatnak rátok, és kissé kimerülté válhattok, de semmi tartós hatása nem lesz. Ha mégis tartós lenne, az mint mindig, nagyon jótékony lesz számodra, még akkor is, ha a tested ezt másként (jelzi), mondja el. Maradj, kérlek nyugodt és tartsd meg a középpontodat, összpontosíts, és ne feledd, hogy lélegezd magadba az egészet, még akkor is, amikor a tested és az elméd megpróbálja elvonni a figyelmedet. Nincs mitől félni, bármekkora is a kísértés, hogy belemenj a félelembe és elveszítsd a középpontodat, az összpontosítást. Ez csak a következő fázisa ennek a hosszú életerős energetikai lenyomatnak, míg a testedbe kerülnek az üzenetek. Érezd magad annyira szabadnak, nyugodtnak, hogy megtaláld az élvezetet ebben a tényben, a testi-lelki vagy szellemi kellemetlenségekben, ami kitörni készül az előttünk álló napokban. Ez csak annak lesz a jele, hogy valami nagyon pozitív kerül a rendszerbe, – tehát ne vedd ezt semmi másnak. Ne felejtsd el, hogy ha semmiféle tüneted sincs, az nem azt jelenti, hogy kimaradtál volna bármiből is! Ez csak azt fogja jelenteni, hogy ezek az energiák, amik bejönnek, nem indítanak el semmit a rendszeredben, de az üzenetüket attól még kézbesíteni fogják neked. Tehát, őrizd meg a középpontodat, összpontosíts, lélegezz mélyeket, mert tudjuk, hogy a következő néhány nap sok üzenetet hordoz majd, mely a kozmoszból érkezik hozzátok.
 
214. rész (2012. október 27.)
 
A Nap ismét rád süt, s jótékony sugarai többet hordoznak, mint csupán fény és melegség. Az emberiség már a kezdetektől fogva tudatában volt, hogy ő a tudás és a bölcsesség osztója. Most viszont a nagylelkűsége olyan mértéket ölt, hogy hozzájárul az emberiség átfordulásához. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.
 
A Napot évezredek óta sokan szentnek tartják, hiszen a fénye nélkül egy halott helyen, sötétben, hidegben lennétek. A mostani fénysugarak viszont nem csak meleget és fényt hoznak magukkal, hanem hatalmas mennyiségű információt is. Az információ fontos, hiszen ez az információ közvetlenül felelős a bolygótokon történő változásokért. A tudósaitok számára ezek az anyagbeáramlások láthatatlanok, viszont elkezdik felfedni magukat a durvább műszerek számára is. Ne csapjon be benneteket az, hogy bizonyos területen fejlettek vagytok, de ezen témákban messze-messze elmaradtok a Teremtés többi részétől. Ahogy már mondtuk is, mindez ki lesz egyenlítve. Ezen előrelépésekhez sem mondunk időpontot, mert csak összezavarna benneteket. Tisztában vagyunk azzal is, hogy ez sok embert zavar és türelmetlenné tesz. Történjen minden úgy, ahogy történnie kell. Az egész folyamat gondosan meg van tervezve és a megfelelő időben sok dolog fog megválaszolódni. 
 
Ez volt a mai téma, de beszéljünk arról is, amin átmentetek. Ahogy mondtuk, az elmúlt napokban a Nap nagyon nagylelkű volt. Annak ellenére, hogy a szakembereitek nem mértek különleges aktivitást a naptevékenységben, a testetek mást mond. A testetek beengedte a rendszerébe a bejövő sugarakat, ezáltal egy fontos lépést tettetek a befejezéshez. Sok dolog indult el ezzel az utolsó besugárzással, de ezeket még egyelőre nem lehet felfedezni. De hamarosan felfedezitek és érezni fogjátok a fényfürdő hatásait. Tudjuk, hogy hasonlatokban szólunk mindig, de hadd mondjuk el, hogy ez az utolsó információ adag a Naptól, nem csak a fizikai testetekre, hanem a mentális testetekre is kihatott. Egy csomó program lendült cselekvésbe, mely tartós hatást hoz létre. Nem csak bennetek, hanem a bolygótokon is. Annak ellenére, hogy a folyamat egy kicsit kényelmetlen volt, biztosak lehettek a hatékonyságában és a végén ti is úgy fogjátok látni, bőven megérte. Örvendjetek kedveseim, gratuláljatok magatoknak a sikeres lépés megtételéért. Tudjatok róla, hogy nagyon fontos és hatékony lépés volt.
 
215. rész (2012. október 29.)
 
Ahogy többen is megbizonyosodhattatok róla, egy nagyobb váltás volt az utóbbi napokban. Van aki elengedésnek érzi,… és valóban ez történt. Nem csak személyes hatásokról beszélünk, hanem a kollektívre vonatkozóakról is. Nem sokan tudták még értékelni, de ennek a változásnak távolra ható következményei vannak. Nagy eseményről beszélünk, ami bekerül majd a történelemkönyveitekbe, olyan napként amely örökre megváltoztatta a világot. Hiába keresnétek a médiában, csupán mélyen magatokban tudjátok megtalálni. Úgy gondoljuk, érezni fogjátok mindennek a visszatükröződését. Arról van szó, hogy néhány lénytől sikeresen megszabadítottátok magatokat, akik felelősek voltak a szabadságotok elveszítéséért. A kivonulásuk ideje elkezdődött. A fogvatartóitok közül az elsők már elhagyták a légkörötöket.
 
Tudjuk, hogy lesz akinek ez sületlenségnek hangzik. Mégis azt mondjuk, ti már a szabadság állapotában vagytok. A régi rendszertől felszabadulva, amely bűvöletben tartotta az emberiséget évezredeken keresztül. Ez a felszabadulás nem egy éjjel alatt történik meg, de a nemkívánatos elemek eltüntetése elindult.
 
Ez nem úgy néz ki, ahogy sokan elképzelték, hogy tömeges letartóztatások vagy elszállítások történnek. Amire mi utalunk, azok messze az emberi határokon kívül zajlanak. Egy olyan létezési szinten, amik a normális érzékszervek terjedelmén kívül esnek. A többség a bolygón nem is látja és nem is hallja meg mindezt. Lesz bizonyos jel, ami valakinek hangos és érthető, míg másoknak kifinomult formában jelentkezik. A bolygón lévő energiák átváltottak, ezért kérjük, mélyen kapcsolódjatok és próbáljátok regisztrálni azt amit éreztek. Amennyiben sikerül, azonnal érezni fogjátok a szabadságot, mely a lényetekben vár. Ez nem illúzió, csupán azt mutatja meg, mi vár rátok. Hiszen elkezdődött a Föld és lakóinak visszajuttatása a lényük tiszta eszenciájába(melyben egykor volt). Érezni fogjátok a lehúzó súlyok eltűnését. Hamarosan szabadon tudtok lélegezni. Hosszú idő után, először ebben a világban, melyet otthonnak hívtok."
 


http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-33-r%C3%A9sz/477067145650137

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statisztika

Online: 8
Összes: 2740252
Hónap: 15008
Nap: 501