Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 34. Rész

Fordította: Fodor Tom
Ékezetekkel ellátta: Pál KrisztinaAmrita Forrásasszony Lánya (Köszönjük munkájukat!)
Szerkesztette, "szépítette": Pál KrisztinaAmrita Forrásasszony Lánya és Szabolcs
 
new-earth--1-.jpg"216. rész (2012. október 31.)
 
Ismét üdvözlünk benneteket ezen a csodálatos reggelen. Szeretnénk, hogy mindannyian ezt éreznétek, még akkor is, ha per pillanat a körülmények nem igazán tűnnek ”csodálatosnak”. A harmadik dimenziós kétségbeesés és bánat rétege alatt a dolgok változásnak indultak. Annak ellenére, hogy kívülről minden a réginek, vagy még rosszabbnak tűnik, az előrevivő lendület ismét sebességet vált. Sok dolog fordul jobbra, ahogy múlnak a napok.
 
Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. Tudjuk, hogy ezek az üzenetek úgy tűnhetnek, csak önmagukat ismétlik. Azt is tudjuk, hogy a két világ között nagyon nehéz nyújtózkodni és időnként aggodalomra adhat okot. Érezhetitek az új világ húzását, ahogy hív, ugyanakkor az az érzésetek is lehet, hogy a régi világ csapdáiba vagytok beleragadva. Eközben láthatjátok, sokan ugyanúgy folytatják a napi tevékenységüket, mintha teljesen függetlenek lennének attól a nyomástól, amit ti felgyorsulni éreztek, belül. Így összpontosítani a figyelmet és fenntartani a hitet, nem egyszerű feladat. Viszont, ezért vagyunk mi itt, hogy időről-időre emlékeztessünk benneteket, nem hiába fáradoztok és nem is képzelődtök. Függetlenül attól, hogy néha ez tűnhet az egyetlen értelmes válasznak.
 
Újra emlékeztetünk benneteket, ez a harmadik sűrűségbeli, felszínes ”valóság”-réteg egyre kényelmetlenebbnek fog érződni. Időnként úgy fogjátok érezni, ordítanotok kell a kétségbeeséstől és fel kell adnotok az egész felemelkedési folyamatot. Viszont, láthatjátok, az egyetlen oka annak, amiért az ingerültségi színt egyre elviselhetetlenebbé válik, az, hogy teljesen új világ van kialakulóban. Ez pedig egyre nyilvánvalóbbá válik a tudatalattitok számára. Minél több súrlódást, türelmetlenséget és ingerültséget éreztek időnként, annál közelebb kerültök az áttöréshez. Pont, ahogy a felszínen kitör a bálna és örömében a víznek csapódik. Tehát, akkor se érezzétek rosszul magatokat, ha alkalmanként idegesek és türelmetlenek vagytok. Ahogy ezeket az óriási vízi emlősöket is zavarják a bőrükön lévő paraziták, úgy ti is érzitek a régi, idejétmúlt részecskéket, ahogy akadályoznak benneteket. Ezek nem többek puszta irritációnál, a régi valójuknak már csak az árnyékai, így nem igazán tudnak gátolni benneteket. Dörzsöljétek meg magatokat, ha szükséges, kedveseim, de tudnotok kell, ezek a ”fertőzések” már nem fognak újra előjönni. Érezni fogjátok, ahogy kisiklotok ezekből, mint ahogy a kígyó is teszi, amikor levedli bőrét.
 
Mint a szúnyogcsípések, a tudatotok nagy részét lefoglalják, de emlékeztessétek magatokat arra, mik is ezek valójában és láthatjátok, csupán a felszínt érintik. Hamarosan pedig emlékké válnak.
 
Ez az egész folyamat frusztráló lehet, hiszen annyi idegesítő dologba botlotok, ahogy a régi sűrűség távozik. Lefoglalhatja az egész napotokat, ha hagyjátok. Próbáljátok inkább elengedni, összpontosítsatok a folyamat nem annyira zavaró részeire. Mint mindig, ezt valószínűleg akkor fogjátok megtalálni, ha a felszíni réteg alá mentek.
 
217. rész (2012. november 02.)
 
Gratulálunk nektek, amiért ilyen rettenthetetlenek vagytok mindezen változások közepette. Teljes gőzzel haladtok előre, annak ellenére, hogy jó sok horzsolást szedtetek össze már. Dicséretre méltó, mivel azok a kihívások amikkel szembenéztetek, nem a könnyű fajtákból valók. Mégis lépkedtek tovább, ezért pedig nem csak mi, de az egész Teremtés hálás nektek.
 
Ti vagytok azok, akik létrehozzátok a változást. Annak ellenére, hogy mi is itt vagyunk és energiával, valamint háttérmunkával segítünk, mégis nektek kell nap, mint nap meghoznotok a döntéseket. Ez nem egyszerű dolog. Nem hiába nevezünk a bátrak legbátrabbjainak benneteket. Reméljük, szelet kapott a vitorlátok és sikerült kapcsolódnotok azokhoz az új energiákhoz, melyek megérkeztek és a rendelkezésetekre állnak. Amennyiben sikerült, úgy érezni fogjátok a lendületet. Az előttetek magasodó hegy, amit néhány hete még leküzdhetetlennek gondoltatok, egyből megszűnik legyőzhetetlennek látszani. Jogos, hiszen a legutolsó csatában a fény győzedelmeskedett. Már csak az szükséges, hogy az egész világ felfogja és ráébredjen erre.
 
Örvendezzetek kedveseim, már a csúcson vagytok. Érezhetitek, ahogy a ragyogó holnap egyre biztosabbá válik. Azt választottátok, hogy az ismeretlenbe vetitek magatokat. Most végre érezhetitek, ahogy valósággá változik minden a lábatok alatt. Sokáig a látszólag üres térben lebegtetek, de most ez az űr végre elkezd megtelni mindazzal, amiről álmodtatok.
 
218. rész (2012. november 04.)
 
A Nap újra felemelkedik ma és még több jó hírt hoz magával. Lehet, hogy még nem tudsz róla, de tegnap éjjel nagy mennyiségű ragyogó lélek gyűlt össze a bolygón, azzal a fontos feladattal, hogy az emberiség többi részének (is) megkönnyebbülést hozzanak. A ”hétköznapi” ember figyelmén kívül, a láthatatlan birodalmakban egy nagy megtisztító hadművelet kezdődött el, mégpedig sikerrel. Tudjuk, mindez nagyon furcsán hangzik, hiszen olyan fantáziadúsnak tűnik. Mégsem fantázia, hanem tény. Mindezen nehéz munka eredménye pedig hamarosan láthatóvá is válik. Azok a ”paraziták”, akik ez emberiséget szipolyozták, már erővel el lettek távolítva a légkörötökből. Tegnap éjjel pedig még nagyobb mennyiségben távoztak. Igaz, nem önszántukból, hanem az általatok keltett vágyak/szándékok miatt.
 
Tudjuk, ez meglepő lehet számotokra, hiszen sokan részei voltak ezen gyűlés küldötteinek úgy, hogy közben nem is tudtak róla, milyen fontos szerepet játszottak az egészben. Mi viszont tudjuk és amikor megfelelő lesz az idő, ti is sokkal tisztábban fogjátok látni a vállalt és megtett szerepeiteket/feladataitokat. Ahogy már mondtuk, mi távolról jöttünk segíteni ebbe a folyamatba, mégis a feladatok nagyobb része rátok, a bátrak legbátrabbjaira hárul. Most pedig még egy fontos győzelemmel számolhattok, hiszen a benneteket irányító erőknek teljesen nyilvánvalóvá tettétek, hogy ez így nem mehet már tovább.
 
Jócskán elmozdult/kibillent a mérleg az egyensúlyi ponton túl. Más szóval, a fény többet nincs veszélyben, nem veszítheti el a bolygótokon megszerzett helyzetét/állásait. Az energiaszint úgy átváltott, hogy többé nem kérdéses ki ül a kormánynál. Ezentúl a fény határozza meg szilárdan a haladás irányát, így látható eredményekben nyilvánul meg a legváratlanabb módokon. Mégse feledjétek el közben, hogy a váltás megtörténte ellenére, kicsit több időt vesz igénybe az illúzió felszínes rétegeinek eltűnése. Ez azért van, mert a legtöbb embertársatoknak fogalma sincs mi történik a realitásnak nevezett színfalak mögött. Így a mindennapi életükben nem is tudják megkülönböztetni a dolgokat. Ők továbbra is látható váltás/változás nélkül fognak továbbhaladni. De már nem túl sokáig, hiszen a most megosztott igazság, elkezd átszűrődni. Ennek a következménye pedig meglepő lesz. Ahhoz, hogy valóban megértsék a különbséget a tegnap és a holnap között, fel kell fogniuk azt, amit eddig igaznak hittek, az végtelen ideje csak illúzió. 
 
Tehát, a váltás azonnali volt, mégis eltörpül ahhoz képest, ami előttetek áll - amint az emberiség többsége elkezdi megérteni azt a tényt, hogy eddig hazugságban éltek. Bizonyos időre lesz szükségük, valamint nagyon sok fénymunkásra ahhoz, hogy ez az átállás amennyire csak lehetséges, zökkenőmentes legyen. Nektek kell magasan állnotok a zűrzavar közepette. A ti fényetek fog ragyogni, mely segít megtalálni az előrevezető utat a többieknek. Ti vagytok az útmutatók, a jelzőfények. Nem csak a saját fényetek ragyog, hanem megmutatjátok a ragyogó jövőbe vezető utat is. Tudjuk, képesek vagytok erre, hiszen amit tegnap éjjel elvégeztetek, azt bizonyítja, hogy hatalmas erővel rendelkeztek. Veregessétek meg a vállaitokat, kedveseim, hiszen megérdemlitek. Tudjatok róla, hogy a Teremtés többi része már felállt és tiszteleg előttetek, mint a birodalom igazi megmentői előtt.
 
219. rész (2012. november 06.)
 
A mai nap nagyon fontos, hiszen magában hordozza több millió ember reményét és imáját. Arról a választásról beszélünk, amit oly sokan fognak ma megtenni a szívükben. Ez nem egy ember megválasztása elnökként egy országban. Arról a tényről beszélünk, hogy ettől kezdve az energiák egy új oktávra változtak, alakultak... hallatni fogják a hangjukat. Láthatjátok, a választás forgataga alatt a bolygó energetikai rétegének a megújulása szinte észrevétlenül történik. Kivéve számotokra, akik össze tudtatok kapcsolódni ezzel az új energiaforrással. Akik megízlelték az ízét, tudják azt, hogy nagy változások előtt állunk. Ez az ízlelés teljesen megváltoztatja az életet, az átlagosnál több reakciót váltott ki a fizikai és a mentális testetekből, egyaránt.
 
Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.
 
Az emberiség évszázadokig ugyanabban az energiában volt, amely nagyon specifikus fejlődést biztosított. Sokáig eljutottatok ezen időszak alatt, de csak egy pontig. A további fejlődésben meggátoltak, ami pedig sokkal erőteljesebbé tett volna benneteket. Vissza lett szorítva a fejlődésetek. Most viszont az energia”leves” felkavarodott attól a beérkező információtól, ami a távoli partokról a bolygótokra érkezett. Olyan ez, mint friss levegőt szívni a szabadban azután, hogy kiszabadultok egy bezárt, szűkös szekrényből. Így a testeteknek is igen nehéz hozzáidomulni. Pontosan, mint egy búvárnak, aki minimális oxigénnel merült, és most végre feljöhet és leveheti légzőmaszkot. Friss levegőt szívhat, de ügyelnie kell rá, hogyan teszi ezt, különben az egész szervezetében felfordulást hozhat létre. Ez a ”tiszta levegő” már elérhető számotokra, de az óvatosság kedvéért még nem kaptok teljes adagot belőle. Érezni fogjátok, hogy a testetek átálláson van még egy jó ideig. Innen származhat a mostani kényelmetlenség is.
 
Ahogy elkezdtek hozzászokni ehhez az új, megnövekedett energiaszinthez, észreveszitek, hogy mennyivel tisztább a levegő, könnyebb lélegezni. Meglátjátok, hogy ezzel a tiszta levegővel együtt, hogyan változnak a dolgok körülöttetek. Ahogy minden élőlény pozitívan reagál a megnövekedett oxigénre, a ti szervezetetek is jól reagál a megnövekedett energiákra. Kivéve azoknál, akik erre az energiára nem úgy tekintenek, mint életet adó dologra. Ők összekuporodnak és egyre bizarrabb módon fognak viselkedni. Tehát, ezzel az új tudatossági szinttel egy rakás reakció érkezik. A régi hanyatló rendszerek rájönnek, hogy ez az új, friss energia egy újabb szög a koporsójukba. Ne lepődjetek meg a heves reagálásoktól, tudjátok, hogy ez rövid életű csupán. Hiszen ők, mint a mélytengeri sötétségben élő lények, nem tudnak friss levegőn élni. Csupán a régi, sűrű energiaszinten tudnák túlélni, így azt is fogják keresni. Ahogy a napsütés kiszárítja a pocsolyákat, úgy válnak egyre kisebbé azok a sarkok, ahol még a régi, stagnáló energia található. Örvendezzetek és ne engedjétek meg ezeknek a lényeknek, hogy besötétítsék a napotokat. Ti ünnepelhetitek a tényt, hogy a körülöttetek lévő légkör egyre jobban támogatja az álmaitokat, ami a beteljesüléshez vezet.
 
220. rész (2012. november 08.)
 
A Földön rövidülnek a nappalok, ezzel együtt hosszabbodnak az éjjelek. Ezen a télen, lesz akinek túl sok lesz a sötétség dózis, így sok tennivalót hoz magával. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.
 
Már sokszor érintettük ezt a témát, most is elmondjuk. Egyre jobban részesei vagytok a jelenlegi munkálatoknak. Ennek a munkának a nagy része a színfalak mögött történik. A többi világban történő munkára utalunk, nem arra amit az ”éber” állapototokban láttok. Tehát, mindazok a dolgok, amik az úgynevezett ”éber óráitokban” történnek, csupán töredékei annak, ami az éjjelek során zajlik. Miközben a testetek az ágyban pihen, a szellemetek máshol tevékenykedik. A többség érzékelésével ellentétesen nem vagytok a fizikai testetek kereteibe zárva. Ezt a testet képesek vagytok az éjjel során magatok mögött hagyni. Miközben a többi tudatállapotokat látogatjátok, kicsit el is erőtlenedtek/lankadtok.
 
Elmagyarázzuk, mit értünk ezalatt. Tudjátok, hogy a világotok kiegyensúlyozásáért folyó csata igen hevessé vált. Annak ellenére, hogy a csatát a fény nyerte meg, még sok tennivaló van hátra. Sok munkával jár, hogy az egyensúly helyreálljon a tudatotok harmadik sűrűségében és más láthatatlan birodalmakban is. Éjjel amikor a világ azt hiszi, hogy agyilag alszotok és édesen álmodtok, egész más történik, igen tevékenyek vagytok. Miután reggel visszatértek a fizikai testetekbe, azok a képek és érzetek egyre hevesebbé válnak. Ez azért van, mert a két állapot közötti határ egyre gyorsabban elvékonyul. Innen való az a nagymértékű információ, ami az éjjeli fátylon túli időzésből a felszínre kerül.
 
Egyszerű oka van annak, hogy a képek még homályosak, és nem tudnak pontos információt adni arról, aminek részesei voltatok, miközben ”aludtatok”. Eddig rejtve volt előttetek és nincs olyan lélek most a Földön, aki képes áthidalni egy pillanat alatt azt a szakadékot, amit valóságnak hisztek és ami valójában van. Mi mindent megteszünk, segítünk, hogy ne legyenek ”rövidzárlatok” az átjutásotok során, könnyebben lépjetek át az új valóságotokba. Mégis sok kihívást rejteget mindez. Lesz aki úgy érzi, hogy elveszíti a józan eszét, egészségét. Fontos, hogy támogassátok egymást, ne essetek abba a csapdába, hogy őrültnek hiszitek magatokat. Tudjatok róla, mindez nagyon elsöprő tapasztalat, nem gyáváknak van kitalálva, annak ellenére, hogy a szívetek mélyén mind arra vágytok, hogy megtapasztaljátok a ”másik oldalt”. Van egy képetek, ötletetek arról, hogy mi rejtőzhet a fátyol mögött. Amint megtudjátok, abban a pillanatban meghaladja mindazt amit eddig megemészthetőnek hittetek. Ne féljetek! Megtudjátok, sőt ennél még sokkal többet is képesek vagytok megemészteni. Adagokban lesz tálalva, mégis nehéz néha még a morzsákat is lenyelni. Beléptetek ebbe az óceánnyi információba. A benne való utazás viszont sokkal nagyobb kihívást tartogat, mint pusztán belemártani a lábujjatokat a biztonságos parton állva. Arra ösztönzünk benneteket, hogy keressetek fel valakit, aki már jó úszó. Ez nyugalmat adhat miközben ti is beléptek, nem kell félnetek attól, hogy belefulladtok.
 
Tudjuk, lesz akinek ez bábáskodásnak tűnik, de emlékeztetünk benneteket, mert hamarosan ezt fogjátok megtapasztalni. Ti még nem vagytok tudatában, de mi igen. Képesek vagytok megtenni ezeket a lépéseket. Arra a tudatállapotra utalunk, amit több élet során is megtagadtatok, így nem tudjátok milyen összetett és átható mindez. ”Az életet megváltoztató” kifejezés még felületesen sem tudja leírni ezt a folyamatot. Mindent a feje tetejére állít aminek eddig a tudatában voltatok... magatokban és ezen kívül is.
 
Maradjatok nyugodtak és legyetek közel egymáshoz. Elég ijesztőnek tűnhet ez a mély energiaóceán, de nem fogtok belefulladni. Arra születtetek, hogy jól érezzétek magatokat ezekben a vizekben, ahogy mi is. De egy kis időre van szükségetek, hogy visszanyerjétek a teljes úszóképességeteket. Ne lepődjetek meg azon, ha néha több kihívást igényel, mint ahogy elképzeltétek. Mi mindent megteszünk azért, hogy ezt az időszakot elviselhetővé tegyük. Azt akarjuk, hogy jó úszók legyetek, amilyen hamar csak lehetséges. Az elkövetkező napokban, hetekben nem fogunk szégyenlősködni, próbára tesszük a korlátaitokat.
 
221. rész (2012. november 09.)
 
Mától egy újabb frekvenciához lesz hozzáférésetek. Elkezdünk olyan jeleket küldeni amiket eddig nem tudtatok fogadni, most viszont már megnyíltatok annyira, hogy szélesebb terjedelmű információt is befogadjatok. Úgy gondoljuk, ezek a jelek nagyon érdekes információt hoznak magukkal. Egyelőre még nem vagytok képesek teljesen tudatosan fogni, de a napi körforgás és tevékenység mellett egy új ”hang” kezd elérhetővé válni. Ezzel pedig sokminden finoman hangolódik, így jobban észreveszitek a körülöttetek lévő gyönyörű frekvenciákat.
 
Persze most is hasonlatokban szólunk hozzátok, de engedjétek, hogy összefoglaljuk. Az a harmónia, ami a bolygótokra van sugározva, elért egy olyan mértéket, ami mellett már a legbotfülűbbek sem tudnak elmenni csak úgy. Ez alatt azt értjük, hogy a dallam megváltozott. Többé már nem üres és sűrű. Biztosítja, hogy az elmétek azon a hullámhosszon maradjon. A mennyország kórusa énekével dicsőít benneteket. Az a teljes spektrumú dallam, ami felétek van küldve, még magasabbra emeli a szíveteket, lelketeket.
 
Arra kérünk benneteket, hogy üljetek fel és hallgassátok meg ezeket a mennyei hangokat, amelyek érkeznek. A szabadság örömhangjai, amik jelzik az elért győzelmeteket. Kedveseim, keresztül evickéltetek a sötétségen. Elérkezett a szabadság első hajnala, mely hallatja már magát. A magatokban hordott ”vevőkészülékkel” már képesek vagytok meghallani az ujjongás frekvenciáját, amit felétek küldenek."
 
 
 
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3088053
Hónap: 15819
Nap: 425