Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 35. Rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom

Ékezetekkel ellátta: Pál KrisztinaAmrita Forrásasszony Lánya (Köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette, "szépítette": Pál KrisztinaAmrita Forrásasszony Lánya és Szabolcs

 

aha.jpg"222. rész (2012. november 11.)

 

A mai dátum nagyon fontos, hiszen egy olyan számsort jelöl, amely további számsorrendeket indít el. A mai dátum: 11. 11. Amikor átlépitek az órán jelzett 11 óra 11 percet, akkor az ”INDULÁS” állapotába kerültök mindannyian. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. Talán tudatában vagytok, hogy azok a jelek, amelyeket a túlpartról küldtek(testetekben hordozott energiába ágyazódott kódok), gondosan olyan sorrendbe vannak állítva, hogy a maximális hatást érjék el. Lesz aki azonnal munkába lendül, mások kicsit később, egy másik specifikus pillanatban. Vannak közülük olyanok is, amelyek úgy vannak beállítva, hogy megnövekedett hatást keltve egy időben többet is elindítsanak.

Ezek az egyidejű indítások biztosítják azt, hogy az egyénekben lévő energiák egyszerre ébredjenek fel. Ezáltal egyfajta kvantum mező hatást létrehozva, melynek messzireható hatása lesz a környezetetekre. Tehát, a tömeges eseményeknek sokkal nagyobb hatása van a társadalmatokra, mint az egyéni pillanatoknak. Ezért van extra aktivitás bizonyos dátumokkor. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy minden egy specifikus dátumhoz, vagy időhöz van kötve. Ahogy már említettük, mi arra használunk bizonyos dátumokat, hogy a hatalmas energiákkal vortexeket(örvényeket) hozzunk létre, melyek végigsöpörnek világotokon. Olyan távolraható változásokat, amelyeket csak közös erőfeszítéssel alakíthatnak ki mindazok, akik a szívüket, lelküket szánták erre a projektre.

Tudjatok róla, ahogy a mai óra elüti a 11 óra 11 percet, időzónáról- időzónára, ti mind ”felizzotok” és csatlakoztok ehhez a bolygószintű energetikai fellángoláshoz. Köszönjük, hogy részt vesztek ebben a feladatban. Annak ellenére, hogy érezhettek bizonyos ”mellékhatást” ettől az energetikai üzenettől, mégis abban a megtiszteltetésben részesültök, hogy részesei lehettek a partjaitokon valaha történt legfontosabb eseménynek. Maradjatok a belső középpontotokban, így biztosan érezni fogjátok az erős kapcsolatot, melyen osztoztok. Tudjatok róla, hogy ez a kapcsolat soha többé nem fog elhalványulni.

 

223. rész (2012. november 13.)

 

A Nap ismét üzenetet küldött, így számos váratlan esemény várható. Amint láthatjátok, a gátak elkezdenek megnyílni. A bolygótokon lévő energiaeső növekedése végett időnként úgy érezhetitek, hogy nehéz a fejeteket a vízfelszínen tartani.

Tudjátok, hogy egy olyan idővonalat közelítetek meg, amelyet sokan a régi és az új közötti választóvonalnak tartanak. Vannak olyanok is, akik úgy gondolják, ez mindennek a végét jelöli. De az első felvetés sokkal közelibb a valósághoz, mint az utóbbi. A világotok nem ér véget, sőt! ...inkább nagyobb sebességre kapcsol, hogy újrakezdjen mindent. Más szavakkal... a rendszerek szinte pusztulásig csavarják magukat. Ennek biztosan vége lesz, de a világotok rohamosan közelít az ígéret hajnalához. Mint mindig, most is hasonlatokban szólunk. Ugyanazt mondjuk, amit már mások is elmondtak régebben. Azt, hogy ez az év a valódi változás éve lesz és biztosan bekerül majd a történelemkönyveitekbe. Úgy szól majd ez a bejegyzés a könyvben, hogy: „Ez az az év, amikor az emberiség megállította a hátramenetelt és végre határozott lépést tett a jövőbe!”

Mielőtt ez az év véget ér, sok dologról gondoljátok majd úgy, hogy helyesbítenetek/helyre kell tennetek magatok körül. Bár, amikor a naptárra néztek, nehezen tudjátok elképzelni, hogy még nem futottatok ki az időből. Azok után ami a partjaitoknál történt az utóbbi napokban, hetekben, soha többé nem fogtok kifutni az időből. Ugyanis a kerekek elkezdtek sokkal gyorsabb iramban forogni. Ehhez hozzájárult egy nagy energiabefecskendezés, ami mégjobban felgyorsítja azt. Ne essetek kétségbe, kedveseim. Még akkor sem, ha időnként fel is tör bennetek az érzés, hogy mennyi minden nincs még elvégezve a bolygótokon. A gyorsulás irama változik, egybemosódik a szemetek előtt. Az energiák olyan nagy léptékben fognak érkezni, hogy nehezetekre esik majd kiegyenesedni, úgy is mondhatnánk, hogy a (vízben) lebegve maradni.

Készüljetek fel ezekre az energiákra. Ugyanakkor, ünnepelhetitek is ezt az eseményt, annak ellenére, hogy a fizikai testetek sokszor fog időt kérni az eljövendő néhány hétben(ami még hátramaradt az évből). A beérkező energiák melyek elérik a bolygót, biztosítani fogják a szükséges gyorsaságot. Ezzel áttörhetitek a berögzült korlátokat, melyek eddig a régiben tartottak, és a holnap tágas tereibe repítenek. Vegyetek egy nagy levegőt és készítsétek fel magatokat a bejövő hullámokra. Ezúttal nagy erővel fog rátok zúdulni. Nem azért, hogy megtörjön, hanem hogy kiszabadítson benneteket.

 

224. rész (2012. november 15.)

 

Nem becsülünk le benneteket, hiszen egy olyan tudatszintet értetek el, amiről sokan azt mondták, hogy az emberek számára elérhetetlen. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk. Aisha-nak, aki csatornázza üzeneteinket, egyik alkalommal már elmondtuk, hogy ez a hét nagyon fontos szakasz az emberiség számára. Átléptétek a határvonalat, kedveseim, mégsem fogunk mesés célvonalként utalni rá, melyre úgy vágytok. Inkább rajtvonalnak neveznénk, hiszen befejeztetek egy szükséges folyamatot, ami által új emberként kezdhettek élni. Mit is értünk ezalatt? Kemény munkával sikerült elérnetek egy olyan rezgésszintet, amely biztosítja, hogy többé ne a régi, harmadik sűrűségű emberek csoportjába tartozzatok. Megérkeztetek, de úgy érzitek nem pihenhettek meg, hogy élvezzétek a békét és nyugalmat. Még sok kihívásnak kell megfelelnetek. Sok dolgotok van, így habozás nélkül teszitek és tudjátok közben, hogy a régi teher/poggyász már nincs rajtatok.

Adunk néhány emlékeztetőt arról a folyamatról, melynek lehet, nem vagytok teljesen tudatában, de igen rövid idő alatt lezajlott. Elsőként... a sötétek végre elismerték vereségüket, néhányan közülük már el is hagyták partjaitokat. A megkönnyebbülés érzése biztos jele volt annak, hogy a méreg elkezdett elpárologni a rendszeretekből, mi pedig garantáljuk, hogy többé nem térhet vissza. Viszont azt hozzáfűznénk, hogy a rendszer amelyet oly keményen megpróbáltak felállítani, itt fog még időzni. Egy olyan idővonalon, melyen azok tartózkodnak akik úgy határoztak, hogy a régihez kapcsolódnak és nem emelik meg semmilyen módon a rezgésszintjüket, azért, hogy kiszabadulhassanak abból a pokoli gödörből amit maguknak teremtettek. Tehát, továbbra is a saját alvilágukban fognak fetrengeni. Ti viszont egy egészen más idő és tudatszintre emeltétek magatokat. Ez az idővonalak végső elválása. Ettől kezdve a szakadék növekedni fog, ti pedig megrökönyödve nézhetitek, ahogy a régi, sűrű világ elkezdi játszani az apró kis játékait. Szabadon elengedhetitek az egészet, hiszen úgy döntöttetek, hogy egy sokkal fényesebb légkörben fogtok élni. Így most kezdődik csak el úgy igazából az életetek. Ezért utalunk úgy erre a vonalra, hogy a rajtvonalon léptetek át, s nem pedig a célvonalon.

Furcsa lesz számotokra a kép az elmétekben, hogy a tömeg ünnepelve tapsol, ahogy a térdetekre ereszkedtek, amint befejeztétek a ”végjátékot”, lelkesen, de kifáradva. Nos, a tömeg itt van és hangosan ünnepelnek/szurkolnak, s azért teszik ezt, mert látják, hogy olyan új, izgalmas versenybe léptetek, aminek soha nem lesz vége. Hiszen ez nem egy olyan verseny, aminek meghatározott célja van. Ez egy olyan verseny, ahol kiélhetitek az új életeteket, mert minden egyes lépés valami újat fog hozni. Ez nem csak a ti életeteket bővíti, hanem a Teremtés többi részét is. Már annyira kinyíltatok, amennyire fizikai testben eddig sosem. A 11: 11-es pont pedig jelzi új fajotok szabadságát. Többé nem szükséges keresnetek a szabadságot, mert elértétek azt. Innen már a ”korlátok nélküli verseny” terül el előttetek, nincs meghatározott táv amit teljesítenetek kellene.

Rajtatok áll, hogy milyen messzire szeretnétek utazni. Az egész Univerzum a rendelkezésetekre áll, elkezdhetitek felfedezni. Elméteket állítsátok át a befejezésről(célorientáltság - Tom) a kitágulásra és tudjátok, hogy az elmúlt napokban engedélyt adtatok magatoknak az újrakezdéshez. A régivel befejeztétek a dolgotokat, még ha egy kis időbe telik is, amíg megemésztitek ennek az üzenetnek a tartalmát. Egy teljesen új úton kezdtetek el járni, ezentúl ti állítjátok fel a határokat, hogy meddig szeretnétek elutazni. Soha nem lesz elfeledve, hogy átléptétek a határt, amit ember eddig nem lépett át. Ne késlekedjetek, hiszen elkezdhetitek megérezni az új ismeretlen területek felfedezésének érzetét. Igaz, ez az új terület új kihívásokat is tartogat, de ezeket már szívesebben látjátok, hiszen örömöt hoznak és nem vesznek el semmit sem tőletek. Tehát, megérkeztetek, de nem állhattok meg, hiszen az öröm lendülete továbbvisz benneteket a csoda és a varázslat felé, amely még előttetek áll.

 

225. rész (2012. november 20.)

 

Az emberek még nem teljesen értették meg a mechanizmusát annak, ahogy az ár jön-megy, amiképp a Föld megfordul a tengelye körül. Látjátok bolygótokon a vizek mozgását, de ugyanezt a mozgást belül, magatokban már nem veszitek észre. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk...

Kedveseim, ti egy nagyon összetett szerkezetben laktok. Melyben legnagyobb részben éppen az a folyadék található meg, amit magatok körül észleltek. A víz. Ez még nem is meglepő, de az már igen, hogy mi a szerepe bennetek és körülöttetek. Úgy tekintetek rá, mint szükséges folyadékra, amely nélkül a Föld élettelen, kiszáradt, elhagyatott hely lenne. Igen, ez a víz szerepe, hiszen a bolygótokon minden megtalálható életnek valamilyen szinten szüksége van rá. Éppen ezért fontos feladat számotokra a földönkívüli élet keresésében, hogy ezt az értékes folyadékot megtaláljátok másik bolygókon is. A víz pedig valóban életet adó erő, de nem csak az anyagcserétek irányításában játszik szerepet. Nagyon fontos információforrás is. Ezt szeretnénk most megosztani veletek. A víz alkotó molekulái sokkal többet képviselnek, mint pusztán különböző vegyi elemek kombinációja. A víz információt ad/szór szét. Ez az információ pedig szó szerint áthatja azt az összetett szerkezetet, melyet a testetek és az egész bolygótok képez. Tudjátok, hogy a víz állandó mozgásban van. Mozog a testetekben és a bolygótokon is. Mindennap ki- és belélegzitek. Ez a víz ami elárasztja bolygótokat fentről és lentről. Eső, folyók és vízalatti tárolók formájában. Bennetek és körülöttetek is számos(folyékony, gáznemű vagy jéggé fagyott) formában található meg.

Mostanra mindaz az információ megváltozott amelyet magában hordoz, hiszen a víz is fogékony a rezgésbeli változásokra. Egész más hangon kezdett el ”énekelni”. Minden alkalommal jusson eszedbe amikor vízzel találkozol, hogy egy olyan dologra hangolódsz rá, amely fontos üzenetet hordoz számodra. Igaz, hogy finom üzenet, mégis távolra ható következményei vannak. A vízből származó üzenet elől nem tudsz elmenekülni, hiszen nem létezhetsz nélküle. Nagy részed ebből az áramlásban lévő, mindig mozgó(még fagyott állapotában is) elemből áll. Ezzel a mozgással sokak által láthatatlan, beleágyazott információ utazik, melyet még az emberi határok/akadályok sem tartóztathatnak fel. Ezen finom molekulák suttogása egyre erősebbé válik, erejük együttesen növekszik. Láttátok már, milyen amikor hatalmas viharok csapdossák a partjaitokat. Az eljövendő időszakban még többet is láthattok ebből. Hiszen, mindezzel a ”folyékony támadással” kiszabadulnak a formák a régi kerékvágásból. A víz nem csak megtisztít az évezredek óta felgyülemlett szennyeződésektől, hanem új hangot is hoz magával, hogy mindannyian tisztábban és igazabban szóljatok.

Tehát, minden egyes vízcseppel, minden hullámmal amely eléri a partjaitokat új kapcsolódás történik. Minden és mindenki ugyanannak a változási áramlatnak van kitéve. Ez az áramlás pedig egyre nagyobb lendületet vesz. Áldjátok a vizeket, hiszen segítik azt, hogy tisztábban lássatok. A nagy pusztítások ellenére, emlékezzetek arra, hogy ezzel születik meg az út az új számára. Folytatódni fog ez a ciklus, hiszen ti úgy döntöttetek, hogy megnyíltok a lezúduló intelligencia frissítő áramának, mely tisztáramossa a múlt hordalékait.

 

226. rész (2012. november 22.)

 

A nappalok rövidülnek, de az éjjelek sem hosszabbá, csak hevesebbé válnak. Igaz, már említettük ezt a témát, de elidőznénk vele egy kicsit. Nyilvánvaló számotokra, hogy éjjelente nehéz munkát végeztek, hisz reggelente zavarodott állapotban ébredtek. Valakinek hosszú időbe telik, mire összeszedi magát és fizikai testében elkezdi a napját. Mivel sok érdeklődő elme van közöttetek, engedjétek meg, hogy néhány példában elmondjuk, mit is csináltok éjjelente.

Lesz aki tisztában van azzal, amiről most beszélünk. Az asztrális utazásból származó emlékek egyre jobban megszilárdulnak bennük. Így nekik még nehezebb lesz újra elindítani a ”Földi életüket”, miután reggelente visszatérnek a fátylon túli utazásokból az ágyukba. Igen, minden éjjel ide tartotok, amikor csak becsukjátok a szemeteket és álomra hajtjátok a fejeteket. Annyira összesűrűsödött az idő, hogy csak kemény munkával tudjátok elvégezni amit csináltok. Ez a kemény munka a szeretet munkája. Még ha a fizikai testetek le is terhelődik tőle, örömmel végzitek, hiszen látjátok benne a létezésetek valóját. Munkátok gyümölcse megjelenik szemeitek előtt, beteljesítitek azt az ígéretet amellyel ide jöttetek. Persze, kevés marad meg a tudatotokban amikor felkeltek, nagy része még mindig az ”álom” homályába vész. Ezért most adunk egy rövid összegzést azokról a küldetésekről, melyeket éppen most végeztek.

Ti szövitek az időt, általatok képes helyreállni az idő tengerének elkülönülése. Többé nem vagytok egy idősík rabjai, melyben sok életen át voltatok. De ehhez meg kell tanulnotok úszni ebben az óceánban. Úszómesterre van szükségetek. Ezt teszitek éjjel. Ti vagytok a tenger őrzői, segítitek embertársaitokat amikor először látogatják meg a lehetőségek tengerét. Persze most is hasonlatokban beszélünk. Fontos tudni, amikor erre a bolygóra érkeztetek, az úszásról kialakult beható tapasztalataitok ellenére, elfeledtétek az alapokat. Ezért van szükség valakire, aki az első lépésekben segíteni tud. Ez egy nagyon kellemes küldetés, hiszen láthatják azt az örömöt, amit megtapasztalnak, akik először merülnek vissza a vizekbe. Néhányan úszómesterek vagytok, akik megmutatják az úszás alapjait és szabályait. 

Másokra nagyobb kihívásokkal teli feladat hárul, hiszen ők a régi megtisztítói. Más világokban felvértezett harcosok, akik a megmaradt sötét lényeket kutatják fel. Annak ellenére, hogy a fény uralkodik, nem mindenki egyezett ebbe bele és hajlandó harc nélkül távozni. Velük foglalkozni kell. Sokan vagytok odakint felemelt fénykarddal.

Megint másoknak kevésbé meghatározott szerep jutott. Ráhatással vannak az embertársaikra, közvetlen és közvetett módon is. Olyanok mint egyfajta közvetítő antennák, bizonyos jeleket fognak és ezt átalakítják a kevésbé éber lényeknek. Nagyon jótékonyan hatnak a hatalommal rendelkező emberekre, akár tudósok, vagy politikusok. A változások minden szinten megindulnak a társadalmaitokban. A fény átjár számos elmét, akik jelenleg milliónyi életek felett döntenek, pozícióban vannak. Fontos munkát végeztek azáltal, hogy a fény közvetítői vagytok. Ebben éjjel vagytok a leghatékonyabbak, hiszen ekkor az elmétek lekapcsol és akadálymentesen tudtok dolgozni. Amikor a lélek végzi a feladatot, sokkal erősebb a munka, hiszen az agy sok esetben lelassíthat.

Sok időbe telik míg újrakapcsolódtok a gyökereitekkel. Számos találkozás alkalmával, s olyan lényekkel, akik „felettetek lebegnek”, különböző formában. Ezen találkozások során különböző információk jutnak el hozzátok. Egyéni irányítás és finomhangolás módján is. Nem részletezzük ezt. Elég annyit mondani, hogy ez még akkor sem teher számotokra, ha igen keményen munkálkodtok, ahogy a testetek nyugovóra tér. Ez a szeretet munkája. Így minden egyes feladatnak örültök, hiszen megvalósul az álmotok, hogy ne csak a Föld polgárai legyetek, hanem a Multiverzumé is. Ezzel ráébredtek arra is, hogy a munka többé nem egy olyan dolgot fed, amit a számláitok kifizetése miatt végeztek. A munka azzá vált aminek valaha is ismertétek, az együttlét alapjának. Kicsiny részei vagytok azoknak a lényeknek, akik azért jöttek, hogy mennyországot teremtsenek a Földön, amilyen valaha is volt. Nektek köszönhetően mindez darabról-darabra, lélekről-lélekre épül fel. Így tovább! Még csak most kezdtétek el ezt a csodálatos projektet, melyet úgy hívunk: Az emberiség kiemelkedése/felemelkedése.

 

227. rész (2012. november 24.)

 

Amint érzékelhetitek is, a változások elkezdtek megszilárdulni. Nem vagytok tétlenek kedveseim, darabról- darabra, lélekről-lélekre szorgosan építitek az új világotokat. Nem kis dolog ez. Szorgalmatok, akaratotok és létszámotok biztosította, hogy hamarosan elkészüljön a szállásadó épületetek. Most is, mint mindig, szavaink csak hasonlatok.

Ti mindannyian építők vagytok. Nem csak az éjjeli munkátok kezdi összeszőni az álmaitok különböző szálait. Energetikailag is egyre több építőanyagot húztok elő a világegyetem magvából, ezáltal felgyorsítjátok ezt a folyamatot. Ez egy pontosan eltervezett folyamat, de ti hozzátok létre, ti határozzátok meg, hogy meddig tartson. Máris túlléptétek az elvárásokat és ez csak folytatódik a következő periódusban is. Mindez a folyamat viszont nem mentes akadályoktól és frusztrációktól sem. Ne feledjétek, hogy ez a projekt már biztos siker. Függetlenül az akadályoktól, biztosak lehettek abban, hogy álmotokat már semmi sem veheti el tőletek.

Lényegtelen, mit mond néha az elmétek és a testetek erről, amin oly keményen dolgoztok az valóra válik. Időnként a munka fárasztó, és nehezen viselitek az energiakitöréseket is. Ne feledjétek, kedveseim, a szívetek, lelketek nyakig benne van. A hozzáállásotok pedig 100 %, még akkor is, ha időnként alvajárónak érzitek magatokat. Mi látjuk azt a csodát, amit minden másodpercben megteremtetek. Ti még nem látjátok ennyire tisztán, csak a fáradtságot érzitek csontjaitokban és a duruzsoló örömöt a szívetekben. Mellettetek leszünk, dicsőítünk benneteket, hogy ti is emlékezzetek arra, milyen csodálatos dologban is vesztek részt.

Az álmotok valóra válik, ti szövitek építő szálait. Lehet, hogy nem látjátok saját tökéletességeteket, de mi igen. Azt is látjuk, hogy pompás, szavakkal leírhatatlan dolgot hoztatok létre. Újra csak dicsérni tudunk benneteket, hiszen ti képesek vagytok elfelejteni azt, hogy dicséretben részesítsétek magatokat azért, hogy herkulesi erőfeszítéssel elértétek ezt. Szükségetek van arra, hogy időnként megtegyétek(hogy megdicsérjétek/értékeljétek magatokat - Tom), különben a kemény munka fizikai hordaléka elvakít benneteket és nem látjátok meg annak a csodás építménynek a dicsőségét, melyet létrehoztatok. Szép és szilárd is, ne gondoljátok, hogy pusztán légvárakat építetek. Az új valóságotokról beszélünk, ezt pedig nem lehet csak úgy félresöpörni, bármilyen szelek is fújjanak az elkövetkező időkben. Ismét arra kérünk benneteket, hogy szakítsatok időt az ünneplésre, hiszen határozott sikert könyvelhettek el."

 

https://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-35-r%C3%A9sz/486589901364528

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3123916
Hónap: 15276
Nap: 580