Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 37. Rész

Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/

Fordította: Fodor Tom

Ékezetekkel ellátta: Pál KrisztinaAmritaGizus (Köszönjük munkájukat!)

Szerkesztette, "szépítette": Pál KrisztinaAmrita, Gizus és Szabolcs

 

222.jpg235.rész (2012. december 09.)

 

Már érezhettétek a beérkező energiák első kavargását. Olyan energiák amilyenekkel eddig még nem találkoztatok. Legalábbis a fizikai testetek ezt jelzi, mert egyre hangosabban morgolódik. Várható is volt, annak ellenére, hogy fel lettetek készítve, mégis szokatlan jelekkel kell megküzdenetek. Nem a megijesztésért, hanem a felkészítésért mondjuk ezt el nektek. Mivel új dolog, így félelmet kelthet. De ez ne csapjon be benneteket, semmi sem siklott félre. Jól felkészültetek, mégis a bejövő rezgések felfordulást teremtenek. A ”felfordulás” alatt azt értjük, hogy a testetek zavart jeleket küld, összezavarodik. 

Nyugodjatok meg és lélegezzetek mélyeket, ez ártalmatlan számotokra. Persze a testetek is jelezni fogja, mit tegyetek. Ne a zavart jelekre összpontosítsatok, hanem azokra, melyek megsúgják, mit kell tennetek. Lehet, több pihenőt javasolnak, de az is előfordulhat, hogy kevesebbet. Amennyiben a testetek a mozgást kívánja, kövessétek. Menjetek ki a szabadba és mozogjatok. Így könnyebben hozzászoktok a bejövő új energiákhoz. Előfordulhat szédülés, vagy étvágytalanság. Lesz aki több ételt kíván, vagy olyan ételeket amikhez eddig hozzá sem nyúlt. 

Testeteknek szüksége van segítségre, biztatásra. Figyeljétek ezeket a jeleket és segítsetek neki. Ti vagytok az elsők, akik fizikai testetekben maradva mentek keresztül mindezen, ezért adjátok meg neki mindazt a szeretetet, amit csak tudtok. Ne féljetek, még akkor sem, ha furcsa jelenségeket tapasztaltok. Néha úgy tűnhet, mintha a testetek a saját útját járná, irányíthatatlanná válna. De ez csupán átmeneti időszak, hamarosan lenyugszik.

Hagy foglaljuk össze azzal, hogy az elkövetkező napok hevesebbek lesznek. Maradjatok a középpontotokban és figyeljetek/ügyeljetek a jelekre. Ne essetek pánikba, ha a testetek furcsán viselkedik. Tudjuk, mi sugárzik felétek, de mindez gondosan felügyelve van. Tehát, nem fogtok szétesni(dezintegrálódni), valamint sérülni sem ezektől az energiáktól. Ne feledjétek, ezek csak erősítenek benneteket, még akkor is, ha időnként gyengébbnek is érzitek magatokat.

 

236.rész (2012. december 11.)

 

A mai nappal kezdődik életetek hátralévő részének az első napja - mondta valaki egyszer, és ez igaz is. Hiszen, most léptek be az előttetek pörgő energia-vortex szájába. Ma van 12.12.11., a 12.12.12-t megelőző nap. Készüljetek fel kedveseim, most léptek csak be igazán a darálóba/facsaróba. Persze, ez csupán egy felületes meghatározás arra, hogy sok embernek ez az élete(életei) fordulópontja. Azért említjük meg, hogy emlékeztessünk benneteket arra, ez az ünneplés napja. Minden tisztelet kijár ezért, hogy eljutottatok idáig. Hosszú utat jártatok be. Sokkal hosszabbat, mint amit el tudtok képzelni. Ezt azért mondjuk, hogy egy pillanatra álljatok meg és lépjetek kapcsolatba a múltatokkal. A múltatok hozott ide, lehetővé tette a jövőtöket. Holnap igazán elindul a jövőtök, tehát ma álljatok meg egy kicsit és nézzétek meg, mit is teljesítettetek ezen a bolygón. 

Amit elértetek(ez vonatkozik az elkövetkező minden egyes napra is), azt eddig egyetlen embernek sem sikerült ezelőtt. Beléptetek abba a fázisba, amelyet a már leélt életeitek során a szívetekben szólítottatok meg. Amint beléptek a változás-vortexbe, megérkeztek egy újjászülető időszakba. Abba a mesés időszakba, melyről évezredek óta beszéltek. Valóban sikerült megtennetek, kedveseim. A holnap már karnyújtásnyira van. Minden tisztelet kijár azért amit elértetek, amióta csak emberi testbe léptetek. Sok lépést tettetek meg így. Voltak lépések melyek úgy tűnhettek, hogy a másik irányba visznek benneteket, de ez nem így van. Minden egyes megtett lépésetek jó okkal történt. Nem azért jöttetek ide, hogy örömteli létezést éljetek meg, életről-életre. Azért jöttetek, hogy megízleljetek mindent, még a legkeserűbbet is. Meg is ízleltétek. Közületek mindenki nagy változatosságot élt meg. Voltatok elnyomók-elnyomottak, bírók-bűnözők, áldozatok-elkövetők, szentek-bűnösök. Ezért is sikerült idáig eljutnotok.

Most pedig itt álltok, részeiként az emberi fajnak, és megtapasztaljátok eme faj újjászületését. Hiszen, holnaptól az ami a múltban volt, mellékessé válik. Az egyetlen fontos dolog pedig az lesz, hogy milyen módot választotok az új megteremtéséhez. Emeljétek fel büszkén a fejeteket és tudjátok, hogy bármit is tettetek, bárkik is voltatok a múltban, az feljogosít benneteket arra, hogy belépjetek ebbe a szeretet alagútba. Ez egy nagy szeretet alagút, mely tisztára mos, és a másik végén egy teljesen új nézőpontba vezet benneteket. 

Ízleljétek hát meg ezt a mostani pillanatot és köszönjétek meg magatoknak, hogy azok vagytok akik. Valamint, készüljetek fel ezen vortex szerető és átölelő energiájára. Ma még így szólunk hozzátok, hiszen holnaptól meghagyjuk nektek, hogy belépjetek a bennetek lévő nyugalomba és felkészülhessetek az előttetek álló útra. Töltsetek el ma egy kis időt azzal, hogy hálát adtok annak az útnak és módnak, ahogy eljutottatok eddig a kapuig. Utána pedig hadd húzódjon félre az az egész, és összpontosítsatok a jövő megteremtésére. Ez lesz a rátok váró feladat, amint megtisztítottátok a kapukat/bejáratokat és beléptek az alagútba. Ennyit mára. Biztonságos utat kívánunk nektek az elkövetkező napokra.

 

237.rész (2012. december 13.)

 

Ma egy gyors áttekintést nyújtunk a folyamatokról. Egyelőre jól vagytok és a megfelelő irányba haladtok. Megtettétek a határozott lépést, beléptetek az ajtón mely elvezet benneteket ahhoz, amit annyira szeretnétek. Ezáltal elfogadtátok igazi önmagatokat. Végtelen lényekként képesek vagytok csodákat tenni. Már meg is mutattátok, hiszen végigjártátok ezt a hosszú, nehéz utat, mely elhozott ide benneteket. Jusson eszetekbe, hogy saját erőtökből jutottatok el idáig és nem más hozott el benneteket. Ti akkor is megtettétek a lépéseket, ha örömteli és könnyed volt, vagy éppen nehéz és szomorúsággal teli. Nem győzünk csodálni benneteket. Hiszen, mindenki elmondhatja aki a partjaitoknál járt, milyen nehéz is ez az út. Ez volt a célja, s ezt mind tudtátok, mielőtt idejöttetek.

Felfedezőutazásotok során megleltétek a bennetek lévő nagyságot. Ehhez át kellett jutnotok az áthatolhatatlan feledés fátylán. Elérkeztetek a célhoz, meglátjátok azt ami már oly régóta rátok vár. Visszajuttok a dicsőségbe, de eközben minden sejtetekben tudjátok, hogy milyen volt végigjárni ezt az utat/utazást. Olyan tapasztalatokat hoztok magatokkal, amilyen más lényeknek nincs. Megjártátok a poklot oda-vissza. Végtelen tudást szereztetek. Most pedig az lesz a feladatotok, hogy ezt a tudást szétárasszátok a Teremtés többi részének. Ti már tudjátok, hogy milyen egy testben csapdában lenni, amikor képtelenek vagytok kapcsolatbalépni a többi lénnyel és szárnyalni az éter hullámain. Teljesen magatokra voltatok utalva, így újra fel kellett fedeznetek a magvatokat. Ezáltal pedig segítettétek a Teremtés többi részét, hogy megtegye ugyanezt.

Sokan elfeledték, milyen dicsőség is rejlik bennetek. Hiszen, amikor minden a rendelkezésére áll, akkor hajlamos a lény elfeledni milyen drágakő is lakozik benne. Nem csak ezen a bolygón, hanem az egész Teremtésben, minden lélek egyedi lenyomatot hordoz magában. Egy apró magocskát. Csakis akkor tudja a fény valódi spektrumát sugározni, ha kapcsolatba lép ezzel az apró ”morzsával”. Máskülönben elkezd elhalványulni és kifakulni. Ezáltal pedig az egész fényszimfónia hamissá válik. Ezt már elértétek. Pedig nem csak a feledés nehezedett rátok, de a trükközők extra börtöne is, mely késleltette az egész folyamatot. Mostanra már ki lettek iktatva, így felgyorsulhatott a felszabadulási folyamat.

Most végre előléphettek és elmondhatjátok/megmutathatjátok, milyen is a valódi színetek, melyet megtaláltatok magatokban. Ez a kulcs nyitja az ajtót. Ami valaha halvány és fakó volt, most végre fényes és ragyogó lehet ismét. Köszönet mindegyikőtöknek. Fényes példákká léptetek elő. A szín- és fényszimfónia pedig egyre tisztábban és hangosabban fog szólni. Végre sikerül kinyitnotok a magvatokhoz vezető ajtót. Ennek eredménye pedig sokkal gyönyörűbb lesz, mint valaha is reméltétek. Az út hosszú volt, nem is ért még teljesen a végére, de a legnehezebb akadályt már átléptétek. Megtettétek amiért idejöttetek. A következő lépések már csupán finomhangolások lesznek.

 

238.rész (2012. december 15.)

 

A napok múlásával az intenzitás úgy megnő, hogy sokan alig tudtok vele lépést tartani. Fizikai testetek azt fogja érezni, hogy nehéz fenntartani magatokat. Nyugodjatok meg, még akkor sem lesz senki sem hátrahagyva, ha tényleg küszködik az irammal. Amint beléptek a változás-vortexbe, a gravitáció húzóereje, ami egy bizonyos léptékben hat rátok, nem ti adjátok/diktáljátok az iramot. Akár úgy érzitek, hogy aktívan részt vesztek benne, akár nem, mind átutaztok a portálon.

Maradjatok nyugodtak és legyetek a középpontotokban. Nem fog kárt tenni bennetek még akkor sem, ha a test esetleg nagyon rosszul is érzi magát időnként. A testetek úgy lett megtervezve, hogy igen komoly stresszmennyiséget tud elviselni. Jusson eszetekbe, hogy minderre fel lettetek készítve, hogy kibírjátok azt ami rátok vár a vortexen való átutazás során. Pont úgy, ahogy az asztronauták is hónapokig készülnek az utazásra.

Nyugodjatok meg, nyugtassátok meg az elméteket, helyezzétek magatokat kényelembe. Pontosan ott vagytok, ahol lennetek kell. Tudjuk, hogy nem mindig kellemes ez az utazás. Mi megadunk minden segítséget amit csak tudunk, hiszen ti vagytok az úttörők, helyettünk is teszitek a dolgotokat. Amikor majd visszanéztek, ezt fogjátok mondani: ”Megtettem, több millióan megtették. Nem csak azt a világot változtattuk meg amelyben élünk, hanem segítettünk a Teremtésnek elérni azt a ragyogást amelyben most pompázik.”

Ezekkel a szavakkal hagyunk ma magatokra. Ti vagytok a bátrak legbátrabbjai, a legerősebbek mind közül. Sikerrel fogtok járni, mégpedig olyan mértékű sikerrel, amelyre eddig nem volt példa a Teremtésben. Köszönjük nektek és tisztelgünk előttetek, ismét.

 

Egyetlen tompa pillanat nélkül... (2012. december 17.)

 

Kedves barátaim! Az utóbbi napok nagyon hevesek voltak, s örülök annak, ahogy továbbra is összekapcsolódtok, megosztjátok egymással a tapasztalatokat/dolgokat és bátorítjátok egymást. Úgy érzem, egyedül nem is tudnám elviselni a terhet. A kommentjeitekből világossá vált, hogy sokan hasonlót tapasztaltok, mint én is, s szeretnék ehhez egy történetet hozzáadni.

A 12.12.12. előtti energiák nagyon intenzívek voltak és egyre csak erősödtek. Nekem ez világosan jelzi, hogy valami hatalmas történés áll előttünk. A kézikönyvben leírt üzenetek mellett kapok személyes üzeneteket is szinte, naponta. Ez is gyakoribb lett. Egy hete felkelek éjjelente kétszer-háromszor is, sugallják, hogy fogjak meg egy-két kristályt, amelyet az ágyamnál tartok, utána elmondják, hogyan nyíljak meg az abból jövő energiákra. Ezek egyre hevesebbek. Máshogy is "érzem" őket, néha olyan, mint egy gyógyítás, máskor izomrángásokkal jár, van, amikor teljesen beleolvadok - a légzésem teljesen lenyugszik, a testhőmérsékletem pedig ingadozik. Van, amikor információt is kapok ilyenkor, akár geometriai alakzatok formájában, vagy más képben, néha pedig szóban. A képek gyönyörűek, a szavak szeretettel és örömmel teliek, mindig nagy mosoly van az arcomon. Megértettem meg, hogy ezek a letöltések nem az én számomra jönnek, hanem egy olyan csoport része vagyok, amely segít felépíteni az új Földet, azáltal hogy csatornázza ezeket az energiákat. Találkoztam is ezzel a csoporttal.

Azt is tudom, hogy vannak, akik csalódottak, mert úgy érzik ki lettek hagyva, mert nem éreznek semmit sem, vagy nincs tiszta képük arról, hogy milyen szerepük is van. Hagy mondjam el, hogy senki nincs véletlenül most ezen a bolygón, mi mind egyformán fontosak vagyunk. Van, akinek nyilvánvaló a saját feladata, mások lehet, a fátyol mögött tevékenykednek és nincsenek ennek tudatában, vagy egyelőre csak várnak bizonyos feladatra. Az a munka, amit 12.12. és 21.12. közt végzünk a legfontosabb elvégzendő tevékenység.

IGEN, ez nehéz munka, úgy tűnik, nincs is még elvégezve. Bátorítsuk egymást - és magunkat is - a továbbhaladásra! Amit csinálunk, azt szinte lehetetlen leírni, csupán a fizikai tüneteit tudjuk megfogalmazni, ezek pedig a pihekönnyű érzéstől a legmarkánsabbig terjednek, van, hogy úgyérzem, a gravitáció 400%-ra nőtt és nehezen igazodom  hozzá. Nyúljatok ki és fogjátok meg egymás kezét, egy egyre növekvő ragyogó lélekcsoport vagyunk. Együtt fel tudjuk emelni ezt a világot arra a mágikus helyre, amiről oly sokat álmodoztunk már. Azt is tudom, hogy eljön az idő, amikor majd úgy nézünk vissza ezekre a napokra, hogy a legnehezebb periódus volt, de megérte.

 

Szeretet és fény, Aisha

 

239. rész (2012. december 17.)

 

Az idővel együtt változtok, amint lassan de határozottan bejuttok ebbe a hatalmas szeretet- alagútba. S ennek meglátszik a hatása rajtatok. Van akinek ez fájdalmasnak tűnik, hiszen a fizikai tünetek elfedik azt ami a magvatokban történik. Másoknak már elkezdett az öröm és az üdv hangja átszivárogni a felszínre. Ahogy a napok múlnak, erősödik a hang, ti pedig elkezdtek hozzáhangolódni ehhez a kórushoz. 

A folyamat egyre hevesebb, ahogy múlnak az órák és haladnak a napok. Készüljetek fel az újabb fizikai és mentális akadályokra. Nemsokára beléptek a vortex közepébe. Addig viszont úgy érzitek, hogy minden egyre szűkebb/fojtogatóbb körülöttetek. Nem az ijesztgetés végett mondjuk, hanem azért, hogy felkészítsünk a rázós útszakaszra benneteket. Hasonló ez ahhoz, amikor a magzat forog és mozog a szülőcsatornán keresztül, majd újszülöttként megjelenik a világban. Öröm és boldogság veszi körül. De mielőtt megszületik, keresztül kell jutnia egy látszólag sötét és félelmetes útszakaszon, mely ellenállhatatlan erővel tekeri, húzza és tolja. Ti is újjászülettek a szeretet, fény és öröm világába. De ne feledjétek, hogy ez az utolsó szakasz időnként a legkényelmetlenebb, és legrémisztőbb.

Azért mondjuk el mindezt, hogy felkészítsünk benneteket. Mint az újszülöttek, ti is valami olyasmi felé tartotok amit nem lehet szavakkal leírni, csupán megélni. Amennyiben a testetek úgy érzi, hatalmas húzóerőnek van kitéve és szinte összeroppan, az elmétek pedig az extázis és a teljes levertség között ingadozik, tudjátok, hogy minden rendben van és mindez csupán egy átmeneti fázis. Ahogy az újszülött, úgy ti is úgy lettetek tervezve, hogy kiálljátok ezt a nyomást, melyet a ”szülőcsatornában” éreztek. Tudjatok róla, hogy mi már előre ünnepeljük a sikeres születéseteket és türelmetlenül várjuk az új világba/túloldalra való megérkezéseteket. Mi a büszke és örömteli családotok vagyunk, mely tárt karokkal vár benneteket. 

Újra elismételjük, hogy maradjatok a középpontotokban, valamint legyetek összekapcsolódva a többi gyönyörű lélekkel, kik ugyanezen a születési szakaszon haladnak keresztül éppen. Igenis, előrefelé haladtok, még akkor is, ha időnként nem úgy tűnik számotokra. Tudjuk, hogy sikerrel jártok, kedveseim és ezek a napok bekerülnek történelemkönyvekbe. Vegyetek egy nagy levegőt és készüljetek fel a végső ”tolásra”. Már nyújtjuk is a kezünket, hogy felemeljünk benneteket az ünneplés fényébe.

 

240. rész (2012. december 19.)

 

A gyorsulást többféleképpen is érezni most, a dolgok mégjobban begyorsulnak. Tudjuk, hogy sokan csalódottak mert úgymond "nem éreznek semmi különöset" sem, mégis biztosítunk benneteket, hogy mindannyian tökéletesen megfeleltek arra, hogy beteljesítsétek, amiért jöttetek/amit választottatok. Ne feledjétek, mindannyiótoknak van egy bizonyos feladata, mely aktivizálódni fog még ebben az életben, sokan már szinte felfedezték miért is vannak itt. Most viszont összpontosítsunk az épp előttetek álló feladatra. Vagyis arra, hogy befejezzétek a labirintuson keresztül történő utazásotokat, pontosabban, az energiabeli újrahangolódást. A többi (feladat) majd elérkezik, amikor megérett rá az idő, de még ezelőtt be kell fejeznetek az utatokat a vortexen át. Okkal jellemezzük labirintusként, mivel annak ellenére, hogy a vortex maga nagyon egyszerű szerkezetű, a ti utatok (rajta keresztül) viszont nem ennyire egyenes.

Ti ezt az utat több szinten járjátok, de most csak az egyiken van teljes figyelmetek, ez az ahol most van a tudatosságotok. Más szavakkal a harmadik sűrűségű világ. Így csupán bizonyos kihívásokra lesztek tudatosak. Vannak közületek, akik már megízlelték, hogy ez az utazás mit tesz a többi aspektusaitokkal. Igen ez egy valódi multidimenziós utazás. Ugyanis, ez az összes aspektusotok összehozásáról szól, ez a vortex pedig fókuszpontként működik, mint egy prizma. A vortex összegyűjti a fényt. A prizma ugye a fényt a szivárvány összes színére bontja, a vortex épp ellenkezőleg működik. Összegyűjti az összes aspektusotokat, amely az Összes Teremtésben létezik, úgy is mondhatnánk, az összes "szinteteket", majd egy erőteljes(egységes) fénysugárra "gyúrja" össze, mely át tud jutni a vortex túloldalára, ahol ismét szétáradhat/elkülönülhet. Ezután viszont többé nem veszítik el az egymással való kapcsolatukat, együtt fognak működni, mégpedig úgy, hogy minden aspektus tudatában lesz annak, hogy a többi mit csinál/tesz.

Tehát igen, egy lesztek önmagatokkal(egyesültök), azáltal, hogy egyesültök az összes önvalótokkal, ezáltal pedig kiszabadítjátok mindazt az erőt, amit ez az egység hordoz magában. Hiszen, ti multidimenzionális lények vagytok, mindigis azok voltatok. Viszont, ezidáig csupán egyik jelenléteteket érzékelhettétek, azt, amelyikkel itt éltek ezen a bolygón, ezen a síkon. Miután áthaladtatok a vortexen és ezen az újrakapcsolódási-folyamaton, ismét megláthatjátok, hogy milyenek is vagytok valójában, a teljes fényspektrumotokat, mely számtalan gyönyörű lénnyé tördelődik szét, közülük mind egyedi energia-sávszélességgel. Együtt pedig ti vagytok a fény, a szó minden értelmében, az erőtök pedig legyőz bármilyen utatokba kerülő kihívást.

Ismét csak azt mondjuk, maradjatok nyugton, hiszen a helyes irányban vagytok. Lehet, hogy amit az elkövetkező órákban és napokban megtapasztaltok, az eltérő, mégis ez mind rendben van így. Semmit sem tudtok rosszul csinálni, hiszen ez a folyamat sokkal, de sokkal összetettebb és áthatóbb, mint amit a ti nézőpontotokból megláthattok belőle. Engedjétek el az elégedetlenség és a felkészületlenség bármilyen gondolatát és tudjátok, hogy mind az ajtónál álltok, keresztül is fogtok haladni függetlenül attól, mit gondoltok erről. Most, ahogy ezt olvassátok is lendületet vesztek(lendületben vagytok) és egyre tovább haladtok az önmagatokkal való újrakapcsolódásban. Örvendezzetek, hiszen hamarosan ismét teljesek lesztek, mégpedig egy olyan módon, ahogy még soha nem voltatok, ekkor pedig az életetek újrakezdődik, pont, ahogy a naptárotok is újraindul a 2013.01.01-es dátummal.”

 

http://www.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-37-r%C3%A9sz/496004747089710

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3089469
Hónap: 14292
Nap: 321