Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 5.rész

 
Ez a blokk 3 részből áll: Aisha egy leveléből Tomnak/nekünk, a soron következő folytatásból, és teljesen friss részekből (Tom párhuzamosan fordítja a régi és az új közvetítéseket).
 
Fordította: Fodor Tom
Ékezetekkel ellátta: Andrea. Köszönjük munkájukat! Szépítette:), szerkesztette: Szabolcs
 
"Írt Aisha, mindenkit üdvözöl… köszöni, hogy az információt fenntartjuk, átfordítjuk és továbbadjuk.
 
Elkérte a magyar blog linkjét, meg szeretné nézni, meg is írtam neki a címet, sőt kihasználtam az alkalmat és megkérdeztem a csatornázás kétirányú-e, tehát szokott-e kérdezni, vagy csak “lefelé” jön az információ, a válasz a következő levélben jött:
 
94-300x300.jpg“Az a csatornázás, amit leírok a blogon, igazából egyirányú folyamat, mindig ők választják a témát. Még a legelső bejegyzés előtt azt mondták, hogy egy nagy információtömeg lesz és darabokban fogom megkapni, így már az elejétől fogva éreztem, hogy ennek így kell lennie, így van rendben. Még ezen történések előtt egy közeli barátom -aki látó- azt mondta nekem, hogy hatalmas mennyiségű információt lát, ami hozzám fog letöltődni, így amikor először mondták, hogy jegyezzem le a kéziratot, már biztos voltam benne, hogy én leszek a csatorna(vagy mondhatnánk írnok) ebben a projektben.Néhányszor kérdeztem magam részére és mások részére is,… néha működött és választ kaptam, máskor csak annyit mondtak, hogy nem adnak részleteket arról, amit kérdeztem. Volt olyan is, amikor csendben voltak. Sokan megkértek, hogy tegyek fel nekik bizonyos kérdéseket, de ezt a saját irányítóiktól-vezetőiktől kell megkérdezniük, mert úgy gondolom Ők (akiket csatornáz) nem fognak válaszolni. Erős érzésem van, hogy ők azt szeretnék, hogy meghallgassuk őket, azt amit ők saját akaratukból mondanak el nekünk és nem bátorítják a kétirányú folyamatot. Legalábbis egyenlőre nem. Meglátjuk, idővel változni fog-e.
 
Szívélyes üdvözlettel: Aisha”
 
 
45. rész
 
Egy gyors áttekintést adunk azokról a bejövő energiákról, amelyek jelenleg csapódnak a bolygótokba, mert különleges kaliberűek. Sokan érezhetitek már ezek hatását, a fizikai test hevesen és negatív módon is reagálhat, de nyugodj meg, semmilyen módon nem ártalmas a szervezetetekre. Lehet, ti máshogy érezhetitek az átváltoztató energiák első hullámait, de a félelem ne tartson vissza. Ez normális, olyan mint egy “allergiás reakció”, hiszen a fizikai járművetek amelyben tartózkodtok eddig soha nem találkozott ilyen fajta vibrációval.
 
Nem fogunk hazudni és azt mondani, hogy ez hamar elmúlik, mert még számos ilyen hullám közelít a partotokhoz, köztük olyanokkal is, amelyek sokkal erősebbek az eddigiektől. Ez ne húzzon le, inkább csak vedd figyelmeztetésnek és biztos lehetsz benne, hogy a jóért történik(még ha a fizikai tested mégjobban megszenved is velük). Számos módon meg lettetek erősítve és ezek az erőteljes hírnökök nagyon hatékony módon megváltoztatják a molekuláris szerkezeteteket, valami sokkal erősebbé.
 
Ezek a “fejlesztések” nagyon kellemetlenek lehetnek időnként, de az emberiség javáért vannak. Már ez a nap is ünneplésre ad okot és még számos ünnepnap jön az elkövetkező időszakban. Reméljük ez egy kicsit leveszi a terhet, ha a testetekről nem is, de remélhetőleg a szellemetekről(spirit) igen. Még ha most nagyon nehéznek és letörtnek is érzitek magatokat, meghallhatjátok a lelketek énekét, mely hangosan és tisztán szól a bezúduló energiahullámok háttérzajában is. Ezek a hullámok egy új és erősebb embert harangoznak be és nem akarnak megfojtani titeket, még akkor sem, ha a testetek kétségbeesetten jelez. Összpontosítsatok a belülről jövő örömteli hangra és ezen hullámok meglovagolása egy kicsit könnyebb lesz. Ez oly sok értelemben az életetek legjobb vágtája less, kedveseim. Tisztelgünk előttetek és a legjobbakat kívánjuk az előttetek álló heves, de örömteli napokhoz.
 
 
46. rész
 
Ismét arról a folyamatról szólnánk, ami a testetek frissítését/felfejlesztését érinti(upgrade). Amint már mondtuk , ez a folyamat még messze nem ért véget és sokan érezni fogják a beáramló energiák erős lökéseit. A 11.11.11. mágikus dátuma nem a megpróbáltatások végét jelentette, csak egy fontos pont volt, ahol az energiák összpontosultak. Ez az energiaösszpontosulás nem csak a testetekre volt fontos hatással, hanem az egész bolygótokra. Nem csak az élő és lélegző lényekre, de még a mozdulatlan anyagra is.Ezidáig soha nem érte a bolygótokat ilyen heves energia. Elégedettek vagyunk az eddigi eredményekkel és az elkövetkező periódusban az új energiák még jobban felkorbácsolják a jelenlegi mozgást/történést akkora mértékűre, hogy az egész bolygót átmossák.
 
Akik nagyon szenvednek ezen energiák fizikai hatásától, azokat se ragadja magával a félelem, ezt nem győzzük kihangsúlyozni még akkor is, ha a test úgy tűnik, hogy épp hullik szét. Időbe telik, amíg hozzáigazodik ezekhez az új frekvenciákhoz, melyet nem lehet semmi eddigihez hasonlítani.Nem véletlen, hogy ennyi jelet ad a testetek, vegyétek úgy, hogy átépítési folyamat történik épp.
 
Különböző sajgás és fájdalom jelentkezhet, valamint az emésztőrendszer tisztulása, illetve érzelmi tisztulás, mely akár szomorúság, könnyre fakadás formájában is jelentkezhet, ahogy a régi energiák elhagynak, hogy új helyet csináljak az új és energetizáló energiáknak. Tekints rá úgy, mint a tavaszi nagytakarításra még ha a naptár most éppen nem is tavaszt mutat. 
 
Ne ess kétségbe, ha nehéz most összpontosítanod és mintegy elveszettnek vagy összezavarodottnak érzed magad. Tudd, hogy ez ennek a folyamatnak a természetes velejárója. Nem vagytok egyedül, mi segítünk, hogy fenn tudjátok tartani a fejeteket a víz felett. Ne essetek vissza a régi megszokásokba, csak mert még nem látjátok a dolognak a pozitív végeredményét. Soha senki nem mondta, hogy az út könnyed része lesz ez, ahogy hangsúlyozzuk az utolsó szakaszban lesz a legtöbb kihívás/megmérettetés.
 
Lélegezz együtt és kapcsolódj a szívedhez és minden jó lesz, ha kell kérj a többiektől segítséget, azoktól, akiken látod, hogy erősek és tudnak neked segíteni, haladj tovább bármi is történjék.Azok, akik megpróbálnak lehúzni, őket minden áron el kell kerülni. Pontosan ott vagy, ahol lenned kell és nagyon is elégedettek vagyunk azzal a hatalmas erőfeszítéssel, amit véghezvisztek mindannyian.Folytassátok a jó munkát kedves lelkek és hamarosan már a csendesebb vizeken fogjátok találni magatokat.
 
 
47. rész
 
Amint érezhetitek is, egy bizonytalan periódusba érkeztetek. Ez alatt azt értjük, hogy az otthonról jövő húzóerőt csökkenni érzitek, főleg az előző hetekhez képest. Ez a periódus tele van kihívással és nemcsak fizikai jellegűvel. Az elmétek számos trükköt játszik veletek perpillanat és ennek az okát nem egyszerű bizonyítani azoknak, akik még mindig a “régi világban” tartózkodnak. Oly sok változást vártok a múlt heti heves energiáktól és sok minden át is épült, de nagyon nehéz ezt a ti nézőpontotokból látni. Mi már a nagy sikert ünnepeljük, de ti valahogy azt vettétek a fejetekbe, hogy ez egyfajta (el)bukás. Egyszerű az oka: eddig annyira erősen voltatok ellenőrizve és programozva, hogy utána ez a látszólag soha véget nem érő csend nagyon zavaró lehet. Mi megértjük, hogy úgymond elhagyatottnak érzitek magatokat, de ahogy mondtátok is egyáltalán nem így van. Közelről figyelünk benneteket, de most úgy döntöttünk, hogy óvatosan eltávolodunk kicsit és távolabbról követünk benneteket. Tehát nem érzitek annyira erősen a jelenlétünket, mint az eddigi napokon és ez több módon is zavarba ejt titeket. Kérünk benneteket, ettől az érzéstol kapcsolódjatok le, mert ez csak egy érzés és nem a valóság. Ezt a “távolságot” érezhetitek napokig, de higgyétek el, erre szükség van és így is van tervezve. Megvan rá az okunk, de nem mondhatjuk el a részleteket. Legyen hitetek és szedjétek össze az összes türelmeteket, különben ez a része az útnak nagy terhet róhat rátok.
 
 
48. rész
 
Nem elég, hogy nehezek a napok, de még a testedet is nehéz könnyednek érezni. Tudd, hogy minden rendben van és már most is túlszárnyaltad önmagad. Nem sokan vittek véghez ilyet kedveseim és nehogy azt higgyétek, hogy könnyen el lesz felejtve. Máris az emberiség évkönyveiben vannak feljegyezve, mint győztes pillanatok, amikor a sötétséget örökre elűzték és a Fény mindenkit átjár. 
 
A felszínen sok minden még a régi megszokottnak tűnik, de belül mindenki és minden teljesen megváltozott (a felismerhetetlenségig). Mi látjuk ezt és örvendezünk, Ti pedig folyamatos szenvedést és kétségbeesést láttok. Nézzétek a konfliktus felszíne mögé, mélyen a lelketekbe, ahol meg fogjátok találni az összes választ. Semmi nem lesz már ugyanolyan, mint ezelőtt és annak ellenére, hogy a felszín nagyon lassan(tunyán) mozog, nincs más választása, minthogy utolérje a bensőtöket. Tartsatok ki, innen már nem lehet benneteket legyőzni, hacsak ti nem határoztok úgy. Azt akarjuk, hogy tudjatok róla, már megnyertétek a szabadságért vívott csatát, de a végeredmény még mindig a bolygót borító sötét lepel mögött van. Tudd, hogy ez csak füst és könnyedén el lesz fújva, ha eljön az ideje. Nem azért késik bármi is, hogy meghosszabbítsa a szenvedéseiteket kedveseim, hanem hogy minden kész és teljesen működőképes legyen, amikor a füst eltűnik.
 
A sötét lepel nem azért van még mindig a helyén, hogy ne láthassatok, hanem azokért, akik nincsenek tudatában ezeknek a monumentális változásoknak. Ők nem láthatják ezt és váratlanul érné őket az igazság. Annyira próbálkoznak a maguknak teremtett valósághoz ragaszkodni, így a világukban csak krízis van(most). A ti egyetlen krízisetek pedig csak a hit krízise lehet, ezért állandó kapcsolatban leszünk veletek, hogy felemeljük a hangulatotokat szó szerint és átvitt értelemben is.
 
Ez az az idő, amikor az akaratotok tesztelve lesz, de tudjatok róla, hogy már most győztesek vagytok, még annak ellenére is, hogy a testetek és elmétek mást próbál mondani(elhitetni veletek). Hatalmas erőfeszítésbe kerül továbbmenni miközben körülöttetek minden a régit és bukottat tükrözi. Jusson eszetekbe, hogy ez csupán illúzió. Nem azt fogjátok kapni, amit most láttok.
 
Az, amit belül éreztek, amikor a csendes magotokhoz(alapotokhoz) fordultok, az az, amit a jövő tartogat számotokra. Ne engedjétek el ezt az igazságot és sikeresen áthajóztok az eljövendő viharon. Mindig mellettetek vagyunk, de ez az erős benső magvatok az, ami fenn fog tartani benneteket. Ti a saját lelketek szuverén tulajdonosai vagytok és végre leráztátok a jövőtökről a régi irányítók utolsó porszemét is. Micsoda hatalmas műsor is volt ez! És most magatokra hagyunk benneteket, hogy elgondolkozzatok ezeken a szavakon, de nyugodtak lehettek, még visszajövünk.
 
 
49. rész
 
Ahogy érezhettétek is, az utóbbi időben a dolgok csigalassúsággal vánszorognak, de ne csapjon be a külső látszat. Tisztában vagyunk azzal, hogy a mi időérzetünk eltér a tiétektől, így nektek nagyon nehéz lehet felfogni, hogy hatalmas változások vannak folyamatban -most is amikor beszélünk-, még akkor is, ha a ti nézőpontotokból még nem tudtátok ezt eddig felismerni.
 
Nemrég egy nagyon-nagyon fontos, mondhatnánk életet megváltoztató dolgon estetek át, de a felszínen számotokra minden ugyanolyannak tűnik, mint eddig. Nagy csalódás ez Sokatoknak, mert olyan sok fáradt és megpróbáltatott lélek van, aki az összes reményét egy- hívjuk úgy- “gyors megoldásba” fektette, aminek már meg kellett volna történnie. Nos a dolgok “megoldódtak”, de a ti világotokban úgy néz ki, mintha minden úgy menne tovább, ahogy eddig is ment. Nagyon egyszerű ennek a magyarázata, olyanok vagytok, mint egy színházi csoport, aki jelenleg is épp a jó öreg darabot játsza, mely játékra generációk óta voltatok kényszrítve és ahogy a mondás is szól: “a színdarabnak folytatódnia kell” (the show must g on).
 
Legyünk most nyersek és nevezzünk benneteket játékbáboknak. Nos a báb zsinórjait mozgatók a legnagyobb erőfeszítésüket teszik, hogy fenntartsák a látszatot még akkor is, ha az egész kártyaváruk szétesik körülöttük. Azoknak, akik vakon megtesznek mindent, ahogy eddig is parancsoltak (nekik), minden normálisnak tűnik.Közületek azoknak, akik már régóta azzal foglalatoskodtok, hogy elvágjátok azokat a zsinórokat amelyek manipuláltak benneteket, a várakozás végtelennek tűnik, mert még mindig úgy érzitek, hogy csapdába vagytok esve ebbe a kopott találósjátékban. Minden szimpátiánk a tiétek, hiszen a vaknak a sötétség hiánya nem tűnik fel. Viszont azoknak, akik már kinyitották a szemüket, nagyon csüggesztő lehet az, hogy nem látják a ragyogó Fényt, amely után sóvárognak. Elhiszed nekünk, ha azt mondjuk, a Fény már itt van és rátok vár?
 
Mondhatjátok, hogy könnyű ezt mondani, mégis ezt tudjuk most adni, rzt a bizonyosságot, hogy minden pontosan úgy van, ahogy lennie kell és a szenvedés vége közelebb van, mint ahogy képzelitek.Megnyertétek a sötétséggel szembeni csatát. Most pedig az utolsó-végső csata önmagatokkal már elkerülhetetlen(én úgy értelmezem csata ez egóval, az egyéni illúzióval - Tom). Jusson eszetekbe, hogy sokszor a dolgok akkor a legrosszabbak, mielőtt jóra fordulnának és most a társadalmatokra céloztunk ezzel. A legingatagabb alapokra lett építve, a kapzsiságra és irigységre, nos most az egész összeomlik. Sokan csupán a régi szétesését látják, azt viszont nem akarják, vagy nem tudják meglátni, hogy az új és a ragyogó épp most indul el. Ha ezt szem elől tévesztitek, akkor valóban nehéz lesz, talán túl nehéz is sokaknak. Tudjuk, hogy a szívetek központjában oly sokan meglátjátok a szenvedéseitek végének jelét és azt is tudjuk, hogy hamarosan együtt fogunk örvendezni.
 
Egy elég nyers, durva ébredés előtt álltok, hiszen megláthatjátok ennek a rendszernek a gonoszságát, utálatos voltát. Ahogy erre ráláttok, nem fogjátok többet azt akarni, hogy részt vegyetek benne. Abban, hogy vég nélkül visszaéltek a természet nyersanyagaival és egymás, valamint mindenki kihasználásában.El sem tudjátok képzelni, mi van a tarsolyotokban, ha már ez a régi rendszer szétbomlott, hiszen soha nem tapasztalhattátok azt a világot, mely mentes a korrupt pénzügyi rendszer óriási terhétől. Ezért van az, hogy sokan nehezen tudják elképzelni, hogy más is kivitelezhető. Lássatok tisztán a füstön át! Létezik sokkal egészségesebb rendszer, mely fenntartható életet biztosít mindenkinek, aki hajlandó elengedni a kapzsiságot és félelmet.
 
Sokatokat már eltipor ez a rendszer, nem tudjátok kifizetni a számláitokat. Ez a rendszer nem azért lett felállítva, hogy biztosítsa a jóléteteket, csupán azért, hogy néhány ember zsebét megtömje. Eljött az idő a globális felkelésre. Ez nem azt jelenti, hogy fegyvert kell ragadni, hanem az együttérzést. A sötét birodalom egyenlőre csak a katonaságra és rendőrségre tud számítani, ezáltal megijesztve benneteket, alárendeltségre tudnak kényszeríteni. Viszont, jusson eszetekbe, hogy ezen egyenruhák mögött is emberi szív dobog és vajon meddig marad csendben?
 
Nem az a munkájuk, hogy a korrupt vezetőséget segítsék, hanem hogy megvédjék az embertársaikat. Nincs már messze, hogy ráébrednek arra az igazságra, hogy ugyanannak a rendszernek az áldozatai, mint ti is. Közel van már ez a nap és az igazságot könnyebb lesz meglátni. Az emberiség hatalmas óceánja vagytok, nem állíthat meg benneteket néhány kapzsi lény. Visszafogjátok venni a hatalmatokat és a méltóságotokat. Nagyra becsülünk benneteket, ti vagytok az igazság igazi harcosai.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
97. rész(2012.március 6.)
 
 
Először is hagy gratuláljunk, hiszen befejeztetek még egy szakaszt ebben a “történetben”. Lehet, hogy nem vagytok ennek tudatában, de sikerült letöltenetek még egy élet-változtató energia részt, ami állandóan sugárzik rátok és a bolygótokra. Lehet, hogy most még ez nem érződik, de ezek a felgyorsító kódok voltak az egyik legfontosabbak amit mostanában kaptatok. Ahogy tudatában lehettek annak, hogy ez a 2012-es év a 0.év, illetve az az év amikor minden aktiválódik az új dimenzióba, több módon is. Még csak most van a harmadik hónap eleje, de annyi minden megváltozott, hogy egy “normális” emberi lény egész életszakaszát meg lehetne tölteni vele.
 
Sokatoknak úgy tűnhet, hogy szinte semmi nem változott az életében, legalábbis a mindennapi élet felszínes szemszögéből tekintve. De, mint mindig, most sem a felszínes változásokra utalunk, hanem azokra a hatalmas váltásokra, ami nem csak bennetek, de a bolygótokban is történnek. Garantáljuk, hogy ezen a helyen még soha nem történt ekkora változás. Néhányan már érezhetitek, hogy valami nagy „megmozdulás”(változás) van folyamatban, de nem tudjátok megmutatni, hogy honnan is ered, sem azt, hogy valójában mit is csinál. Olyan ez, mintha egy hatalmas állat hátán lennétek, mely bekötött szemmel mozog egy egyenetlen terepen. Érezhetitek a lépések lassú és állandó ritmusát, valamint a tagadhatatlan erőt alattatok, de nincs se tér, se időérzéketek. 
 
Éppen egy ilyen folyamat zajlik. A beérkező energiák hamarosan még jobban láthatóvá teszik ezeket a lépéseket(mozgást). Fárasztó és frusztráló lehet ez a periódus, hiszen határozottan érzitek, hogy valami nagy és erőteljes dolog fogott meg benneteket és visz valahová, de semmi pontos nyomát nem tudjátok felfedezni ennek a “valaminek”, sem pedig az iránynak amerre történik a mozgás. 
 
Sokakban ez félelmet kelt, hiszen mindig azt tanították, hogy mekkora erény, ha irányításotok van az életetek felett és amin most lovagoltok az teljesen kívül esik azon, hogy bármit is mondhatnátok neki(irányíthatnátok). A jövő vonatára szálltatok fel és ez a mostani érzés egy visszaigazolás, hogy a vonat bizonyosan elhagyta az állomást és épp felgyorsul, hogy elvigyen arra a helyre, melyre oly régóta vágytok. 
 
Ennek az utazásnak a nagy része sötétben(vakon) történik. Nem mutatjuk meg egyenlőre se a kapitányt, se a vonat legénységét, sőt még az ablakból látszó tájat sem, erre később kerül sor, de légy nyugodt, jó társaságban vagy. Azt sem áruljuk el, mikor értek a célállomásra, de garantáljuk, hogy tetszeni fog az utazás, még ha most egy kicsit feszültnek is tűnik. Ti is fontos szerepet játszotok az utazásban, tehát nem csak tehetetlen utasok vagytok. Igen intenzív munkaperiódus vár rátok. Ne hagyjátok ki életetek - pontosabban számos életetek - egyetlen lehetőségét, hogy ezen a szabadságvonaton utazhassatok embertársaitokkal.
 
 
98. rész
 
Váó, az utolsó néhány óra nagyon intenzív volt! Olyan heves energiák áramolnak be, hogy úgy érzem magam, mint a villámhárító villámcsapás előtt. Annyira heves az áramlat, hogy az izmaim is remegnek. Nézd meg a spaceweather oldalt és látni fogod miért. Nagyon aktív napfolttevékenység van és az elmúlt napokban több nagyobb kitörése is volt. A napfolt majdnem egyenesen a Földre mutat és a telihold kevesebb, mint 24 óra múlva itt van, azon gondolkozom, vajon ez-e az a “hírnek beillő esemény”, amire várunk…
 
 
99. rész
 
Ma sok minden mozgásba lendül és ez annyi ember életét fogja megváltoztatni. Az életet megváltoztató dolgokról beszélünk, melyek a felszínen lehet, hogy nagyon diszkréten jelennek csak meg, de a felszín alatt egy teljes rehabilitáció van folyamatban épp.A bejövő energiák olyan erejűek, hogy sokatokról lesöprik a pókhálót. Ne érjen csalódás, ha kicsit elkopottnak érzed magad, ahogy a mai nap zajlik, hiszen sok dolgot kell a testednek magába szívnia, néhány óra alatt. Ahogy érnek és értek is benneteket az új kódok, a testeteknek nehéz időszaka van, nehezen tudja feldolgozni, megemészteni őket, egyáltalán nincs kellemes, elégedett hangulatban. Ettől ne féljetek kedveseim, csupán ideiglenes kényelmetlenség és semmilyen módon sem káros, inkább csak kellemetlen.Ez ma egy rövidke üzenet lesz csak, csupán rá szeretnénk mutatni, hogy ennek az újjáépítésnek van néhány mellékhatása, de hosszú távon messzire fog nyúlni(hatni) a hatása Most csak annyit mondunk, hogy jó úton vagytok, hogy ragyogó lényekké változtok és ez minket végtelen örömmel tölt el. Mondhatjuk úgy, lehet a gyógyszer íze keserű, de nagyon édes lesz amikor rájöttök, hogy mi is ment végbe bennetek."
 
Forrás:
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3123262
Hónap: 15362
Nap: 451