Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 6.rész

 

 

Fordította: Fodor Tom
Ékezetekkel ellátta és szépítette: Tóth Robi. Köszönjük munkájukat!
 
Hasonlóan az előző részhez, a soron következő "chapterek" következnek, utána a teljesen friss részek(Tom párhuzamosan fordítja a régi és az új közvetítéseket).
 
 
ascension.jpg"50. rész
 
A dolgok sok helyen beizzottak. Az emberek elkezdenek ráébredni arra a tényre, hogy valami hiányzik (valami nincs a helyén, nincs rendben) és általában pont ők azok, akik a legnagyobb terhet cipelik a hátukon. Hadd fejtsük ki bővebben. A társadalmatok specifikus módon van felépítve. Néhány ember húz hasznot az összes többi kárára. Most ez a néhány ember fent kezdi észrevenni, hogy a birodalmuk kezd szétmorzsolódni és úgy döntöttek, hogy egy erőteljes csatába kezdenek, hogy megmentsék a teljes pusztulástól. Vesztes csatát vívnak, de ők erről nem tudnak per pillanat, ugyanis teljesen vakok arra, hogy ez a bolygó hová tart.
 
Jelentős változás történt és ennek az eredménye, hogy a régi rendszer hanyatlása elkerülhetetlen. Az irányítók viszont nem látják ezt és szilárdan kitartanak abban, hogy megmentsék a sötét birodalmukat. Ebben el fognak menni a végsőkig, még attól sem rettennek el, hogy háborút indítsanak. Semmit sem tanultak. Nyers erőt használnak az alárendeltjeikkel szemben, hogy elfojtsanak minden nyugtalanságot, de nem veszik észre, hogy ezzel csak azt érik el, hogy még fényesebb tűz lobban mindenki szívében(a szabadság tüze). Az erőszak soha nem megoldás. A félelem és az erőszak fegyverei a leghatékonyatlanabbak.
 
Nem állnak meg egészen addig, amíg meg nem tanulják azt a leckét, hogy az idejük hamarosan lejár és csak úgy menekülhetnek meg, ha kinyitják a szemüket és szívüket, valamint csatlakoznak a megvilágosodott lelkekhez. A működési mechanizmusuk mindenki számára nyilvánvalóvá válik, ahogy az európai országok sorban, egyenként térdre esnek a pénzügyi követeléseik miatt. Annak ürügyén, hogy megmentsenek egy országot, elmennek és saját törvényeket/szabályokat állítanak fel, függetlenül attól, hogy ez milyen hatással van a nemzet lakosaira.
 
Nézz körül és lásd meg, hogy mi is történik, ahogy a demokrácia elveit felülírják a pénzügyi intézmények. A végeredmény bemocskoló/bepiszkító lesz. Eljött az idő, hogy ezek a nemzetek kiálljanak a szabadságukért. Csak nézd meg, az emberek ki fognak menni az utcára olyan számban, amilyet még nem látott ez a bolygó. Mint a futótűz, úgy fog terjedni. Ti vagytok a 99%, ők vannak kisebbségben, mégis eddig pórázon vezettek benneteket. Ezt a pórázt most mindenki le tudja rázni. Nélkületek nem tudják tovább építgetni a kártyaváraikat. A jóváhagyásotok nélkül nem működnek a gépezeteik, a rendszerük. Semmitől sem félnek jobban, mint hogy fellázadtok a parazita világrendjük ellen. Csecsemőként próbálnak továbbra is kezelni benneteket, azt mondogatva, hogy csak azok élhetnek ezen a bolygón, akik 5 napot dolgoznak fizetésért, és utána végtelen mennyiségű üzemanyagot, élelmiszert és gyógyszert fogyasztanak, amiből ők aratnak hasznot. Nem is beszélve a pénzügyi rendszerről, ami olyan módon van felépítve, hogy a „kis embereknek” ne legyen választásuk, csak az, hogy szót fogadjanak(alárendeljék neki magukat).
 
 
51. rész
 
Beszéljünk ma azoknak a dolgoknak a természetéről, amelyek körülvesznek titeket. Eddig ugye az érdekelt benneteket, ami közel van hozzátok fizikai és spirituális értelemben is. De nézzünk egy kicsit távolabbra. A világűr nem elhagyatott. Zajos élet nyüzsög kint és igen barátságos is.
 
Sokan ha kiállnak az éjszakába és az eget kémlelik, akkor elhagyatottnak és magányosnak érezhetik magukat. Ilyenkor szeretnénk, ha látnátok, hogy milyen közel is vagyunk. Ne aggódjatok, nem maradunk láthatatlanok örökre. Ahogy eljön az idő, láthattok bennünket, de attól még itt vagyunk most is, ahogy beszélünk épp. Sokan találkoztatok már velünk és ez olyan benyomást tett rátok, ami fontos lesz az eljövendő időkben. Tudjuk, hogy most nem könnyű ott állni a bolygótok felszínén. Kihasználunk minden alkalmat a „közeli találkozásokra”, ahogy ti neveznétek ezt. Soha ne feledjétek, hogy mi mindannyian szeretünk benneteket, ti nagyon is különlegesek vagytok.
Bizonyos szempontból a galaxisok csillagtanoncai vagytok, és amit elvégeztek munkát, az leírhatatlan. Tisztában vagyunk azzal, hogy a más lények jelenléte a bolygótokon igen kényes téma, hiszen annyian ragaszkodnak még ahhoz, hogy az emberiség az egyetlen fejlett lény a világon(nem csak a kis bolygótokon, hanem az egész világon!). A teremtés csúcsának tartják magukat és amikor rájönnek, hogy nem azok, nos az nagyban ellent fog mondani sok olyan dolognak, amire az életüket is tették volna eddig. Az életük teljes (anyag)szerkezetét fogja széttépni ez(magyarul úgy mondanánk: összedől egy világ bennük – Tom).
 
Sokan veszítik majd el a talajt maguk alatt, mert az önképük megrendül. Sokan ez okból akár öngyilkosságot is elkövethetnek, vagy megbolondulnak. Nem tudnak, vagy nem akarnak szembenézni a valósággal. Azzal a valósággal, ami vár rájuk, ezért vissza kell menniük a forráshoz és újra kell kezdeniük.
 
Az „idegen élet” fogalma mindig is végigkísérte az emberiséget és jó okkal. Mindenki hordozza magában, mélyen belül azt a tudást, hogy bizonyos „idegen életformához” kapcsolódik(tartozik), de ez a tudás el lett nyomva más „idegen életforma” által. Azok által, akik régen jöttek és magukhoz ragadták az irányítást. Az ő céljaik érdekében az volt a legjobb, ha ez a belső emlék örökre kitörlődik. Azok, akik az őseiktől kapott tudást próbálták magukénak vallani, mind ki lettek végezve. Így szépen lassan kiirtották ezt a tudást, illetve azokat, akik megpróbálták ezt fenntartani. Viszont nem jártak teljes sikerrel és most az ősi bölcsesség szikrái elkezdenek előszivárogni belőletek. Ne feledjetek el hálát adni azoknak, akik élve tartották ezt az apró lángot a legsötétebb időkben is.
 
Manapság ez a tudás elleni fegyver már nem ennyire erőszakos, de sokkal hatékonyabb. A nevetségessé tevés, a gúnyolás most a módszer. Erős szív és lélek kell, hogy ezért az ősi tudásért kiálljon valaki és beszéljen róla a gúnyolódóknak, és azoknak, akik elhatárolódnak ettől. Ne féljetek a gúnytól és a nevetségessé tevéstől, mert eljön az idő, amikor azok lesznek nevetségesek és szégyenteljesek pont, akik eddig rajtatok nevettek, gúnyolódtak. Hiszen akkora megmutatkozás lesz, hogy sokatok ezt nem tudja megemészteni.
 
 
52. rész
 
Sokan már jól ismeritek azoknak az erőknek a természetét, amelyek a bolygótokon jótevőnek álcázzák magukat, de hadd adjunk magyarázatot azoknak, akik még a sötétben botorkálnak. Réges-régen, miután élet és tudás lett hintve ezen a bolygón a „Minden ami van”-tól , ártatlan látogatóknak álcázott megszállók landoltak. Gyorsan levetették az álcájukat és rövid időn belül mindenkinek nyilvánvalóvá vált a természetük. Látogatónak mondva magukat elvették minden entitásnak a szabadságát a Föld bolygón. Ezután a gonosz ügyködésük nyomott hagyott nem csak a bolygó felszínén, de még a levegőben is, amit lélegeztek.
 
Ezek a lényeg a partjaitoktól távol eső világból származnak és pusztán azért jöttek ide, mert a saját bolygójuk már nem élhető. Ez nagyon ismerősnek tűnhet nektek, hiszen ezen a bolygón is ezt ismétlik éppen. Viszont mivel nincs joguk a saját terükön kívül semmit elfoglalni és elpusztítani, így eljött az idő, hogy összecsomagoljanak és távozzanak.
 
Ti a szívetek révén nagyon békés faj vagytok, a jelenlegi helyzethez ez a sötét külső erő nagyban hozzájárult. Erre sokan megjegyezhetik, hogy maga az emberiség felelős az egész sötétségért(tudatlanságért), de ez nem így van. Ugyanezek az emberek úgy érvelnek, hogy a szabad akarat törvényénél fogva, ha az emberiség a sötétségbe/tudatlanságba akart süllyedni, akkor hagyni is kell, hogy onnan maga emelkedjen ki. Ebben még lehet is igazság, de a helyzet az, hogy az emberiséget egy másik faj vezette el a kétségbeesés sikátoraiba annak céljából, hogy learassák ennek a korrupciónak a gyümölcsét.
 
Ezért az egyetlen bölcs dolog most, hogy erővel távolítsuk el ezeket a lényeket, hogy az emberiség végre megláthassa a hibákat(a téves utat). Még ha a legjobbat is akarnátok, sem tudtok helyesen cselekedni, mert sok dolgot belétek kódoltak/programoztak ezek a lények. Nincs más választásotok, mint hogy elfogadjátok a külső erők segítségét. Olyan külső erőkét, akik a „Minden ami van” soraiba tartoznak és biztosítják az eredeti terv visszaállítását, mely nem tartalmazott kapzsiságot és félelmet(még nyomokban sem). A jelenlétünk csakis azért szükséges, hogy levethessétek a láncaitokat és büszkén, szabad emberként lépjetek a jövőtökbe, olyan hosszú idő után először.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
100. rész (2. szakasz, 2012. március 9.)
 
El se hiszem, hogy ez a 100. bejegyzés a Túlélés Kéziratában(Felemelkedés Kézikönyvében)! Nem gondoltam volna, hogy mennyire meg fog változni az életem tavaly augusztus 16-án. Az volt a nap, amikor az első bejegyzést megkaptam. És az volt az a nap, amikor az összes ügyfelemnek kijelentettem, hogy nem tudok többet dolgozni velük. Tudtam, hogy 100%-ban ennek a feladatnak kell szentelnem magam, és attól a naptól fogva az életem, mint grafikai szerkesztő, véget ért. Így visszatekintve az elmúlt évekre és az egész felnőttkoromra, már könnyű észrevenni, hogy mély döntések hozták ezt létre.
 
Lecsökkentettem az összes kiadásomat, eladtam a lakásomat és beköltöztem a testvéremhez, valamint szinte az összes tulajdonomat eladtam szép sorjában. Egyszóval radikálisan más életformát hoztam létre, mint ami „normális” egy 48 éves embernek. Most pedig még egy lépést megteszek, amit sokan őrültségnek tartanak, feladom azt az egyetlen munkámat, amiből a számláimat fizetem.
 
Soha nem éreztem annyira szabadnak magam, mint most és arra is ráébredtem már, hogy soha többet nem tudok már visszamenni a „normális” életembe. Amikor azt mondták, hogy a csatornázott szavakat „mások szemének is látniuk kell”, akkor elkezdtem kitenni az egészet az internetre. Szó szerint remegtem, amikor kitettem az első bejegyzést a lightworkers.org-ra, annyira erősek voltak az energiák. Előtte is csatornáztam már, de azok csupán rövid üzenetek voltak akár számomra, akár mások részére. Tehát ez a hosszú kézirat valami új volt. Annyira erős volt a csatornázás energiája az elején, hogy nem is figyeltem a kéziratra bejövő reagálásokra. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyi ember fogja olvasni. Nagyon megérintettek a kommentárok és üzenetek, amiket kaptam. Valóban ráébredtem, hogy mennyire össze vagyunk kapcsolva, mennyire örömteljes ebbe az energiába csatlakozni és érezni a mindenkit körülvevő szeretetet.
 
Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdtem kitenni a beírásokat a netre, az új életem Aisha North-ként megkezdődött. Hiszen ez nem a szüleim által adott nevem, ezt a csatornázás közben kaptam. Éreztem, hogy ez az a feladat, amire a lelkem szerződött és ez a valódi nevem.
Nem tudom, hogy meddig jönnek még ezek az üzenetek, csupán azt tudom, hogy leülök minden nap és leírom őket. Többször is jelezték már, hogy ez a rendszeresség fontos, hogy „nyitva tartsuk a csatornát”. Néha kapok személyes üzenetet, ezek sokkal rövidebbek. Az „Állandó Társak”, akiktől az üzeneteket kapom, egy csoport. Igen nagy csoportnak tűnik, melyben különböző energiák vannak és különböző „hangok”. Érezhető a különbség, van közülük, amely nagyon intenzív. A csatornázás maga mindig gyors, sokszor gyorsabb, mint ahogy az ujjaim le tudják gépelni. Sok szót először hallok és utána kell járnom a neten(hogy mit jelent és hogyan is írják).
 
Vannak napok, amikor pont olyan frusztrált vagyok, mint bárki más. Mert már annyira el szeretném érni azt a „végső állomást”, amiről oly sokat beszéltek már. Néha azt kívánom, bárcsak még részletesebbek lennének az üzenetek, de gondolom ez a kívánság tipikusan emberi. Mi mindent tudni akarunk, lehetőleg időre és napra pontosan. Ekkor általában a már rettegett szóval válaszolnak: „hamarosan”. Amíg nem érünk el erre a végső állomásra, töltsük ki az időnket azzal, hogy megosztjuk a tapasztalatainkat és szeretetünket másokkal, valamint ne felejtsünk el néha egy jó nagyon nevetni. A humor az egyik legjobb orvosság. Még ha a munka komoly is, nem szabad túl komolyan venni magunkat. Ahogy mondani szokták, néha „könnyíts” (lighten up = könnyíts = de szójátékban akár jelentheti azt is, hogy csapd fel a fényt, világosíts ki – Tom)
 
 
101. rész (2012. március 10.)
 
Ma a nap ismét a jótékony ajándékait sugározza felétek, de sokatok nem fogja ezt jótékonynak érezni. Ezek a (nap)viharok összegyűjtik és felszínre hozzák mindazt, amit belül rejtegetsz. Sok embernél ez negatív hangulat formájában jelenik meg, amíg ez tart. Mindez jó célból történik. Annyi energiával lesztek bombázva, hogy többet semmit nem tudtok belül elrejteni. Mindannyian az egyedi csomagotokat hordozzátok(terheteket), így ez a folyamat egyedi lesz mindenkinél. Az pedig, hogy mennyi ideig tart és milyen heves lesz, attól függ, hogy mekkora rendet tartottál a szekrényedben. Ez nem egy verseny, nem kell máshoz hasonlítgatnotok magatokat. Ez nem arról szól, hogy ki „ér célba” először. Inkább arról, hogy ki adja át magát a folyamatnak és érti meg, hogy miről szól is az egész.
Mielőtt idejöttetek, már tudtátok, hogy el fog jönni ez a tökéletes vihar, mellyel szembe kell nézni, hogy beteljesítsétek a sorsotokat/rendeltetéseteket ezen a bolygón. Mindenkiben megtalálható bent az ehhez szükséges erő. Még akkor is, ha most bent a félelemmel teli hangok mást mondanak. Azt tanácsoljuk, ne hallgassatok rájuk. A testetek és lelketek tudja, hogy milyen erősek is vagytok és ez a folyamat által milyen erőssé váltatok. Csupán az elme játszik veled trükköket és szó szerint elrejti a saját nagyszerűségedet.
 
Ne higgyétek azt, hogy lemondtunk rólatok. A régi energiák mint szappanbuborékok pukkannak szét és ez néha hallatszik. A naptevékenység felgyorsítja ezt, ezért lehet most nehéz szabadon lélegezni. A legjobb tanács most is, emeld fel a fejed, a tekinteted összpontosítsd a horizontra(a pozitív végeredményre). Sokszor elmondtuk már ezt, de nagyon könnyű félrenézni és észrevenni a minden oldalról körbevevő negatívitást. Ez már nem tud többet bepiszkolni, csak akkor, ha nem állsz ellen a kísértésnek és újra belelépsz/elkezdesz vele foglalkozni.
 
Csak lépkedjetek előre kedveseim és tudjatok arról, hogy a sebességetek felgyorsult a naptevékenységgel. Az eljövő kitörések pedig egy egészen új szintre emelik majd. Légy biztos abban, hogy minden rendben van. Még akkor is, ha most rosszabbul érzed magad. A tested bármekkora mértékű fényt el tud viselni. Még azokat is, amik napok/hetek múlva várnak rátok. Maradjatok összpontosítottak és maradjatok kapcsolatban a magotokkal/középpontotokkal.
 
 
102. rész (2012. március 12.)
 
Úgy tűnhet, hogy a dolgok kicsit lecsendesedtek, ahogy a napokban kapott intenzív energiákat magatokba szívjátok (és építitek). Nem volt piskóta és nyomott hagyott rajtatok. Nem is csoda, hiszen olyan mértékű volt, amilyet még nem láttak a partjaitok. Sikeresen beiktattatok egy rakás fontos kódot. Amikor pedig aktivitásba lendülnek, eláll a lélegzetetek a csodálkozástól, oly sok mindent hátra fogtok hagyni magatokból, amiről eddig úgy gondoltátok, hogy soha nem fogjátok tudni letenni. Pont, mint az indítórakéták az űrutazáskor, ezek is úgy vannak időzítve, hogy a legmegfelelőbb időben érjétek el a kívánt felemelkedés szintet.
 
Lehet, hogy ennek a leírása most különösnek és mágikusnak tűnhet, de amikor megtaláljátok ezt magatokban, akkor egyáltalán nem fogjátok mágikusnak hívni. Az utolsó fázisba érkeztetek. Lassan, de biztosan megnyílnak a dolgok előtettek. Elkezdenek manifesztálódni és mindannyiótoknak meglesz az az öröme, hogy felfedezheti, hogy mi rejlik a rozsdás-kopott külcsíne mögött, mi az, amit magatokban rejtetek. Minden jót kívánunk ehhez az utazáshoz, hiszen tudjuk, hogy mennyire fogtok örülni annak, amit bent találtok.
 
 
103. rész (2012. március 13.)
 
Ma az elmúlt néhány nap csodáiról szólunk, hiszen sokan nincsenek még tisztában azzal, hogy ezeknek az energiáknak a hatása milyen mélységű lesz. Nem csak személyes szinten, de az egész világ számára is. Ami a szem számára is látható volt az az északi fények gyönyörű sorozata. De ez nem újdonság, hiszen amióta ember tapossa ezt a bolygót, láthatott ilyen sarki fényt. Viszont most ezek a fényszalagok valami újnak az eljövetelét harangozták be. Valami olyannak, ami mindent és mindenkit meg fog változtatni örökre.
 
Lehet, hogy ismered a sarki fényt, de most sokkal hosszabb volt a szokásosnál. A nap több löketnyi energiát is küldött és ezek mind fontosak ahhoz, hogy be tudjátok fejezni az eljövendő feladatokat. Ahogy már mondtuk, a Napnak eme tevékenységében fontos tranzakció játszódik le és mindez rejtve van azok szeme előtt, akik a kis bolygótok status quo-ját(hatalmi egyensúlyát) megpróbálják fenntartani. Még ha tisztában is voltak a naptevékenység erősségével, nem tudták megakadályozni, hogy az elérje a célpontját.
 
A célpont pedig többszörös volt. Nem csak ti, a felébredettek kaptak fontos kódokat, mely segítségével az utolsó sötét árnyékot is át tudjátok változtatni, de mélyen behatolt a Földanya magjába és megadta a szükséges energia-befecskendezést, ami ahhoz szükséges, hogy be tudja fejezni a tisztulási folyamatát. Ő most magasabb sebességre kapcsol és elkezd felemelkedni az alacsony rezgésszintről, melyben oly sokáig csapdába volt ejtve. Együtt veletek, az emberiséget egy teljesen új szintre emeli.
 
Lehet, hogy ennek már a tudatában vagy, mégis elismételjük, ez nem csak az emberiséget érinti, hanem az egész teremtést. Így számos rész a helyére került az elmúlt napokban, ami ahhoz szükséges, hogy simább legyen az átmenet. Láthattátok a lángot, amely az utolsó etapot jelzi a cél felé. Innen már nincs visszafordulás. Az elmúlt időszak naptevékenysége különlegesnek tűnhet, de meglátjátok, hogy micsoda ajándékokat ad, amikor elkezdi a tevékenységét a bolygótokon. Ezen alkalommal elkerülhetetlen lesz az, hogy megláthassátok és megérezhessétek a hatását az egész emberiségre, ahogy a Földanya magasabb sebességre kapcsol, válaszként ezekre az ajándékokra. Ne féljetek. Még akkor se, ha a felhördülése sok lelket elrettent. Ő is most találja meg a hangját, ahogy ti is a magatokét. Hallgassátok meg, mert titeket hív, és aki nem fogadja el ezt a hívást, annak bizonyosan más módot talál arra, hogy végre meghallgassa Őt.
 
 
Nap, nap, nap (2012. március 14.)
 
A Nap fontos szerepet játszott a múlt héten. Nem csak a számos energiarobbanás miatt, hanem mert úgy irányítottak, hogy töltsek a szabadban annyi időt, amennyit csak tudok. Köszönhetően a szokatlan melegnek, itt Osloban (+16 fok) az utolsó 3 napom legnagyobb részét a balkonon ülve töltöttem, magambaszívva a napfényt. Ez tőlem nagyon szokatlan, mert az utolsó néhány évben nem sokat voltam a közvetlen napon. Nem azért, mert óvni akartam a bőröm, hanem mert tényleg rosszul éreztem magam, ha túl sok napfény ért. Voltak napok, amikor még akár 5 percet sem tudtam kint tölteni anélkül, hogy ne érezzem gyengének magam és ne szédüljek. Számomra nyilvánvaló, hogy az akkori Napból jövő energiák nem voltak jó hatással rám. Abban az életszakaszomban néhány közeli barátomnak is ez volt a tapasztalata. A csatornázásokban többször mondták nekem, hogy figyeljek a testem jeleire és korlátozzam a napfényben töltött időt. De most nem. Most azt érzem, hogy annyi időt kell kint töltenem, amennyit csak tudok, magamba szívva annyit, amennyit tudok. Olyan, mintha nem tudnék betelni vele. Volt hasonló tapasztalatotok?
(Ha lesz pár érdekes kommentár, lefordítom –Tom)"
 
Forrás:
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123291
Hónap: 15343
Nap: 456