Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 7.rész

 
Fordította: Fodor Tom
Ékezetekkel ellátta és szépítette: Tóth Robi. Köszönjük munkájukat!
 
 
ascension1.jpg"53. rész
 
Az utolsó néhány nap nagyon intenzív volt, újfajta energiák csapódnak a bolygótokba. Sokan megérezték ezt és a testük furcsa módon kezd viselkedni. Ellentétben azzal, ahogy sokan gondolták, a dolgok nem fognak megállni 11.11.11. után, sőt! Az a nap valójában csak egy jelzőpont volt. Annak jelzése, hogy egy egészen új spektrumú energiára történik az átváltás. Mindez elindult és nem csak a testeteken hagyja jelét, hanem az egész bolygón.
 
Az időjárás furcsa mintákat mutat. Ezek az energiák belső „viharokat” korbácsolnak fel. Ez alatt értjük a meleg- vagy hidegérzetet, fejfájást, homályos látást, illetve ehhez hasonló megnyilvánulásokat. Nem kell különösebben nagy felhajtást keríteni köré. Még akkor se, ha időszakonként igazán embert próbálóak. Mindig add meg a testnek azt, amire szüksége van. Akár pihenés vagy edzés, természetes élelmiszer, cukor, illetve bármilyen más szokatlan igény. Figyeld a jeleket, amelyeket a tested küld, hiszen nehéz neki átállnia az új frekvenciákra.
 
Lesznek pontok, amikor megcsengeti a vészjelzést. Ilyenkor még azt is hihetitek, hogy tényleg valami komoly bajotok van, de igazából ezek csak rövidke pillanatokra lesznek így. Akár néhány óra alatt eltűnhetnek, még akkor is, ha úgy érződnek, hogy több napra is le fognak venni benneteket a lábatokról. Sokan fognak csodálkozni, hogy milyen hevesek ezek, de azon is, hogy milyen gyorsan eltűnnek vagy megváltoznak. Érezhetitek akár úgy is, hogy komoly megfázás kerülget, közben meg a nap végére teljesen eltűnik.
 
Ezek a bejövő energiák különböző módon nyilvánulnak meg. Lesz köztük olyan is, ami messze nem kellemes. A környezetetekben pedig akár az elektromos hálózat és rendszer üzemzavarában is megnyilvánulhat. Vedd észre, hogy mennyi minden árammal működik körülöttetek. Ezek mind érzékenyek az áramingadozásra.
 
A ti energiamezőtök is jelentősen megnőtt. Így még ez is kihat a környezetetekre. Lesznek csupán rövid időtartamú ingadozások és rendszerhibák, de készüljetek fel akár komolyabbakra is. Akár arra is, hogy a dolgok teljesen leállnak(működésükben). Körülöttetek minden a régi energiahálóban való működésre lett beállítva és most az új, magasabb vibrációval még az úgynevezett mozdulatlan tárgyak is nehezen tudnak átállni. Ez csak egy ideiglenes átmenet, mert új, sokkal „intelligensebb” megoldások fognak működésbe lépni, amelyek már úgy lesznek megtervezve, hogy simán tudjanak működni az új környezetben.
 
 
54. rész
 
A mai üzenet a bolygótok különböző részein megjelenő fellángolásokról szól. Számos ember ment ki az utcára, hogy az ellen tüntessen, ahogy a kormányuk bánik velük. Eddig békések voltak ezek a tüntetések, de ez könnyen megváltozhat, ha a kormányok nem mutatnak hajlandóságot arra, hogy meghallgassák ezeket a hangokat. A kétségbeesés közületek még a legbékésebbeket is harcoló oroszlánná tudja változtatni. Ezek a tüntetések még azokban az országokban is meg fognak jelenni, ahol a lehetőségek és az életvitel szinte mennyeinek tűnik a világ többi, brutális rezsiméhez képest. Ez sok vezetőt meg fog lepni.
 
Jusson eszetekbe, hogy a félelem oly sokszor erőszakhoz vezet. Ezért arra kérünk benneteket, tartsátok tisztán a fejeteket és szíveteket, hogy ez a „betörő”(félelem) ne tudjon megérinteni benneteket. A világon sokan félnek a jövőtől, aggódnak a szeretteikért ahogy látják, hogy hullik szét a régi rendszer. Ne lepődj meg, ha olykor az aggodalom és szomorúság falába ütközöl, hiszen oly sok félelmet sugároznak ki az emberek, ahogy érzik, hogy szorul a hurok a nyakuk körül. Az eddigi történelem során soha nem volt még ilyen globális ügy, ezért nem is csoda, hogy mindenkit megérint így vagy úgy.
 
Újra figyelmeztetünk, maradj a középpontodban, ne veszítsd el a közelgő hajnal látomását(meglátását). Számos lélek bukását fogjátok látni, akik nem tudtak mást tenni, mint hogy megadják magukat a kétségbeesésnek és közülük sokan éppen a fénymunkások lesznek. Lesz, akinek túl nagy a feszültség és feladja a reményt teljesen. Ha így érzed magad, akkor kérj segítséget a fénymunkás társaidtól. Emellett viszont tudd, hogy te csak a saját utadért felelsz, nem vállalhatod magadra azok megmentését, akik elcsúsznak. Csak a saját biztonságos utadat tudod újra és újra biztosítani, viszont a többieket tudod bátorítani a kitartásukban.
 
Tudjuk, hogy már sokan felismerték ezt a bölcsességet, és örömmel tölt el bennünket látni a különböző csoportok egy gyönyörű hálóvá való összekapcsolódását az egész bolygón. Csak akkor lehetsz része ennek a hálónak, ha te is így akarod, ezt nem lehet senkire ráerőltetni.
 
Emellett senkit nem kötelezhetsz arra, hogy kapcsolódva maradjon, ha el akar menni(le akar kapcsolódni). Ennek az egységesítő hálónak az ereje napról-napra nő. Egyedül sebezhető vagy, de összekapcsolódva megosztjátok egymással az erőtöket, és ezt már nem tudja semmilyen külső erő legyőzni, kivéve a ti félelmeteket. Sokkal erősebbek vagytok, mint gondolnátok. És most jött el az idő, hogy éljetek ezzel a hatalommal. Szükség is lesz rá, de sose aggódjatok, hogy kifogyna az ereje. Amíg összekapcsolódtok, addig a világegyetem ereje a vénátokban fut és ez a forrás soha nem apad el. Ellenben, a Föld bolygóból kibányászott erőforrások egyre nagyobb csökkenésével ez a forrás csak nőni fog, mind erőben, mind méretben, ahogy egyre több embertársatok kapcsolódik hozzá. Ugyanakkor ez a rács egyre több és több közvetlen elérhetőséget ad hozzánk is. Jusson eszedbe, annak ellenére, hogy a legsötétebb naphoz közeledtek, a Fény már csak egy hajszálnyira van.
 
 
55. rész
 
A mai üzenet egy fontos témát érint, a tudás megszerzéséről szól, bolygótokon. Ahogy már említettük, sokatok már most is nagyon keményen dolgozik, úgy, hogy nem is tud róla, hiszen a fajotok átváltoztatása a kulisszák mögött történik. Titeket, mint emberi faj, a sötét lények akarattal visszatartottak. Mind az elméteket, mind a testeteket nézve ugyanúgy el vagytok tőlünk maradva. Úgy értjük, ahhoz képest, amennyit a teremtés többi része fejlődött, ahhoz képest nagyon el vagytok maradva. Annyi mindent be kell hoznotok, és ezt már nem lehet külső beavatkozás nélkül megvalósítani. Az intuitív fejlődésetek léptéke már nem tud benneteket visszatartani attól a mélységtől, ami felé tartotok. Ne aggódjatok, jó kezekben vagytok.
 
Azt viszont ne gondoljátok, hogy mindent meg fogunk csinálni helyettetek. Nem dőlhettek megnyugodva hátra, hogy majd a takarítók végzik el a munkát. Az igazság ettől távol áll, ti önkéntesen vállalkoztatok arra, hogy itt lehessetek és elvégezzétek ezt a feladatot. Megtörni a pusztítás ciklusát és visszavezetni a bolygót az őt megillető állapotba. Más szavakkal, ez nem a lustáknak való utazás, inkább olyan, mint egy „munkaszombat”, amikor is minden munkáskézre szükség van. Erre a feladatra már fel vagytok készülve. Ti vagytok a főszereplők, nem mi. Ellátunk viszont mindennel, hogy tökéletesen eljátszhassátok a darabotokat (szerepeteket). Lehet, hogy kicsit megnyugtatná a szíveteket, ha látnátok, hogy milyen buzgón dolgozunk a színfalak mögött, hogy beállítunk mindent és gondoskodunk az időzítésről, a játékosokról és a biztos sikerről.
 
Lehet, hogy sokatoknak láthatatlanok vagyunk, de ez ne csapjon be benneteket, nehogy azt higgyétek, hogy nem létezünk. Pont, mint ahogy a színházban a nézők nem látják a statisztákat és a színfalak mögötti munkásokat, de a produkcióban fontos szerepet játszanak. Nélkülük leállna minden. Vegyes egy segítőcsapat ám ez, a multiverzum minden sarkából áramló intelligenciából áll, a feladatunk pedig épp olyan vegyes, mint az eredetünk. Viszont ti vagytok a produkció sztárjai, kedveseim, sose feledjétek el ezt. Oly sok mindent elértetek már. Lassan itt az idő a végső függöny felvonására is. Az is lehet, hogy már halljátok a nézőtér zúgolódását, de még nincs itt az idő. Még sok elmének fontos információt kell letölteni a bolygón.
 
Ugye már említettük, hogy sokan információhordozóként vagytok itt, mint az átjátszók a telefontársaságoknál, amelyek segítségével az információ eljut egyik pontból a másikba. Sokan nincsenek ennek tudatásban, nem tudják, hogy épp ezt a szerepet játsszák. Azt hiszik, csak a szokásos munkájukat végzik, közben pedig rengeteg új információ töltődik le beléjük és elkezdenek egy egészen új módon gondolkozni. Épp a tudósokra utaltunk, akik máris ragyogó elmék, de még ragyogóbbak lesznek, ahogy feltöltődnek a multiverzum fényével. A Fénnyel, ami először a fénymunkások testébe érkezik, majd onnan a tudósok elméjébe. Már most is rengeteg felfedezés történt a tudományos közösségben. Ők azt hiszik, hogy a kemény munkájukkal sikerült felfedezni a dolgokat, közben pedig hátul a segítőcsapat munkálkodott rajta. Nem vesszük el tőlük az érdemet, mert fontos szerepet játszanak ebben a folyamatban. Új felfedezések lavináját várhatjátok az elkövetkezendő időszakban.
 
 
56. rész
 
Ahogy múlik az idő, sokan kezdik elveszíteni a reményüket az új holnapra és ez a köreitekben is látszik. Számos fénymunkás elkezdte csökkenteni a fényét és még jobban csökkentené, ha valami nem fordítja meg őket. Ennek az oka, hogy nagyon nagy kitartás(stamina) szükséges, hogy ezen az úton tudjanak továbbra is haladni. Minél több információt kaptok, annál türelmetlenebbé váltok.
 
Ahhoz, hogy ezt kifejtsük, vissza kell kanyarodnunk egy régebbi témánkhoz, az idő fogalmához, legalábbis ahogy ti érzékelitek. Jól be lettetek programozva, hogy lineáris vonalon gondolkodjatok(A-tól B pontba való gondolkodás – Tom). Így még csak elképzelni sem tudjátok, hogy milyen változások lettek kieszközölve már most is a bolygótokon. Az avatatlan szemeknek – mint a tiétek is – minden csak hullik szét és a káoszba tart, így erős szívre van szükség, hogy ne adja fel a reményt. Ezzel szemben mi sokkal részletesebben rálátunk a helyzetre és tisztán látjuk, hogy a dolgok a terv szerint haladnak és minden előre meghatározott cél el lett érve (erre az időszakra). Más szóval, már jól haladtok a cél felé vezető úton, de a ti szemszögetekből ezt szinte lehetetlen látni. Nehéz feladatot végeztek, sokatok számára túlságosan is nehezet. Nagyon bátrak vagytok, szinte páratlanok ebben. Nem kell félni, nem marad el a jutalom érte, de addig még számos nehézség vár az úton. Nem azért mondjuk ezt, hogy megijesszünk benneteket, inkább azért, hogy továbbra is tartsatok ki az úton, mert mi látjuk, hogy mi áll előttetek. És minden okunk megvan arra, hogy azt gondoljuk, véghez tudjátok vinni azt, amiért ide jöttetek.
 
Térjünk vissza az idő fogalmához. Erről már beszéltünk, de még egyszer elismételjük, semmi sincs kőbe vésve, nincs külön meghatározott „végső dátum”. Ezt azért hangsúlyozzuk, mert sokan az összes reményüket egy bizonyos időpontra tették (11.11.11. – Tom) és most nagyon lehúzva érzik magukat azon tény miatt, hogy az élet többnyire ugyanúgy megy tovább, ahogy ez a dátum előtt is ment. Már figyelmeztettünk benneteket, hogy ne fektessetek ekkora jelentőséget egy bizonyos időpontra, mert ez csak hátráltatni fog a végső célotok elérésében, ami ugye mindezektől a régi paradimáktól való megszabadulás.
 
A lineáris idő fogalmától – ami ugye (meg)születéssel kezdődik és fizikai halállal ér véget – egy olyanba tartotok, ami által a multiverzum teljes jogú tagjává váltok, ahol az idő minden olyan korlátozó tényezője, amit most tapasztaltok, megszűnik. Velünk egyenjogú időutazókká váltok, de úgy fogjátok ezt elérni, hogy közben a most belakott fizikai testetekben maradtok. Tehát csak úgy járhattok sikerrel, ha ráébredtek, hogy nem úgy fog ez megtörténni, hogy ezen a létsíkon elhalványodik a létezésetek és valamilyen módon „újjászülettek” egy másik létsíkra egy másik bolygón. Ti itt vagytok és a Földanyán tartózkodva kell ezt véghezvinnetek. A „normális életeteket” élve kell véghezvinnetek  a felemelkedést. Még ha ez most sci-finek is tűnik, ez az amit meg kell tennetek.
 
Már most sem vagytok „normális” emberi lények, annyi minden megváltozott bennetek. Külsőre többé-kevésbé minden ugyanolyannak tűnik, de belül megemelkedett a tudatszintetek és vibrációs szintetek annyira, ami szinte csodával határos. Az egyetlen probléma, hogy ti nem akarjátok meglátni, hogy milyen messzire is jutottatok a felemelkedésben és sokatokat ez tartja vissza. Viszont ez is jó okkal történik így, hiszen tudnotok kell két lábbal is állni a földön, különben nagyon nehezen tudnátok egyáltalán itt lenni(fizikailag). Ne feledjétek, hogy a fizikai és mentális testeteknek időre van szüksége, hogy hozzá tudjon igazodni az új rezgésekhez.
 
Már így is messzire jutottatok. Messzebbre, mint ahogy azt sokan gondolták volna. Legyetek türelmesek ebben az átalakulásban. Lehet, hogy már érzitek belül milyen erősek(hatalmasak) is vagytok, de tartsátok még vissza egy kis ideig. Az időzítés nagyon fontos ebben a folyamatban is és ne kételkedjetek amikor eljön az idő, mert mindenki a valódi fényében fog ragyogni. Addig is ne engedd, hogy kihunyjon a Fény(ill. hogy elhalványuljon).
 
 
57. rész
 
A mai hír az előzőt folytatja, hiszen annyi fénymunkás szenved ebben a pillanatban. Annyira heves energiák érkeznek, nem csak a testetekbe, hanem az egész bolygóra, hogy nagy felfordulást hoznak létre. Ez nem azt jelenti, hogy károsak lennének. Ez fontos része a folyamatnak, ne féljetek. Minden irányból riasztó jelek szólnak, és nehéz átlátni a teljes képet arról, hogy mi is folyik valójában. Mindez a rombolás alatt egy új világ épül, szó szerint a szemetek előtt.
 
A világban elszabadultak az indulatok. Az emberek kifogynak a türelemből, kifogynak a reményből és ez sok helyen az erőszak kitöréseként nyilvánul meg. Viszont sokan vannak olyanok is, akik nem így hallatják a hangjukat, hanem segítenek ahol csak tudnak. Úgy nevelték belétek, hogy minden anarchiába és káoszba fog torkollni, amikor az irányító erők elveszítik a szorításukat a társadalom felett és hogy mindenkinek saját magát kell megvédje, ellássa, akár még fegyverrel is biztosítva a túlélést.
 
Ez nem igaz. Az igazság az, hogy kevesen fognak erőszakhoz folyamodni, hogy mások elé kerüljenek. Az emberiség nagyobb része azt fogja választani, hogy megnyitja a szívét (önmaguknak és a körülöttük lévőknek is) és felfogják, hogy csak együttműködve tudnak túlélni. Nincs szükség arra, hogy felülről irányítsanak benneteket. Amikor ezt megérted, már nem lesz semmi, amitől félhetnél. Ellentétben azzal, ahogy most hiszitek, a jólétetekhez bőven van elég forrás(nyersanyag). A forrás alatt értjük: a belső erőtől kezdve az összes természetes forrásokig, amire szükségetek van a túléléshez. Jelenleg ezek a források nem jól vannak elosztva/megszervezve. Sok el van pazarolva, mind az Anyatermészetből eredő források közül, mind a saját magatokból áradóból egyaránt.
 
Ti mind ragyogó Fények vagytok, de lelketek Fénye szinte a kihunyásig le lett tompítva. Most viszont sokan meglegyeztétek ezeket a lángokat és felragyogtak. Megpróbálják majd kioltani a lángotokat, de nem tudnak elég szemetet(médiára gondol – Tom) önteni elébetek ehhez. Amíg csak lehetőségük van rá, ezt a végsőkig meg is teszik. Nézzetek csak mögé és tisztán látni fogjátok, hogy miért is tálalják elétek ezt a sok fertőző anyagot(híreket). Tudják, hogy az embereket semmi sem tudja jobban visszafogni a félelemnél. Ti csak tartsátok a figyelmeteket a bolygótok összes sarkában újra és újra megjelenő Fényre. Lassan, de biztosan szivárog át attól függetlenül, hogy milyen sötétnek is tűnik a környezet.
 
 
58. rész
 
Sokan nehezen hiszik el, hogy milyen változások következnek, így most erről beszélünk kicsit. Amint azt tudjátok is, a tudósaitok buzgón próbálják megfejteni a világegyetem működését, de még csak a felszínt sikerült karcolgatniuk. Most viszont a beáramló energiák és intelligencia segíteni fog ezeknek az intelligens embereknek. A köd fel fog emelkedni és érdekes közzétételek várnak rátok. Az egész világot megváltoztató hírek várnak rátok. Sokan el sem fogják először hinni ezeket a híreket, hiszen amit eddig készpénznek vettetek, azt most kidobhatják a szemétbe. Az alapvető tudományok tankönyveit mind újra kell hamarosan írni. Számotokra ismeretlen még, de nekünk nem, mert mi már számtalan generációval ezelőtt beléptünk a multiverzum mélyebb tudásába.
 
Ahogy már írtuk, annyi mindent be kell hoznotok még és most olyan hatalmas lépés előtt álltok, amely még a legelőrehaladottabb(legfejlettebb) elméjűeket is el fogja ámítani. Igazából minél több tudásod van, annál nehezebb lesz ezt az újfajta tudást megemészteni, mert annyi mindennek ellentmond, amit ti kőbevésettnek hittetek. Először nagy kritika és kételkedés fogja övezni ezeket az új felfedezéseket, hiszen sokan fenn akarják tartani a régi paradigmákat. Főleg azok, akik magas Ion-széken ülnek. Nos, ők majd egyáltalán nem akarják ezeket az új dolgokat elfogadni, főleg nem olyanoktól, akik a ranglétrán tőlük alacsonyabban vannak. Ez az egyet nem értés viszont gyorsan véget ér, mert az eredmények magukért fognak beszélni.
 
A felfedezés amiről beszélünk, végtelenül apró dologra vonatkozik, amelynek ettől függetlenül messzire nyúló következménye lesz, hiszen ez azt a mintát fogja jelenteni, ami az egész univerzum alapját képezi. A világegyetem építőkockáiról beszélünk, ami évek óta összezavarja a tudományos köröket. Most viszont ezek az aprócska, de tökéletes részecskék megjelennek a számítógépeik képernyőin és elkezdik megmutatni a titkaikat. Először csak halvány sejtések lesznek, de később az egész felgyorsul. Ahogy a titokra fény derül, minden meg fog változni.
 
A sötét anyagra vagy energiára utalunk, ami meg tudja oldani az energia és intelligencia gondjaitokat(hiányotokat). Ez az a nehezen megfogható háló, amelyről korszakokkal ezelőtt lecsatlakoztatok(lekapcsolódtatok), de most eljött az idő, hogy lassan, de biztosan visszacsatlakozzatok. Egy ragyogó/fényes jövő vár rátok és ezt pont a tudósaitok fogják bejelenteni."
 
Forrás:
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3122607
Hónap: 15729
Nap: 436