Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 8.rész

 Eredeti forrás: http://aishanorth.wordpress.com/about/
Fordította: Fodor Tom (Köszönjük!)
Ékezetekkel ellátta és szépítette: Andrea és Szabolcs
 
 
indigochildren.jpg"59. rész
 
Mostantól egy újabb hang is szól hozzád, így az elkövetkező üzenetek kicsit eltérnek az előzőektől, de a vezérszál ugyanaz marad. Viszont, más energiát hordoznak, mert aki küldi őket, más energiával rendelkezik. A zajló folyamatokról szeretnénk szólni, amelyek gyönyörűek és amelyeket már évezredekkel ezelőtt bejelentettek már akkor, amikor az ember megvetette a lábát ezen az értékes bolygón.
 
Ő(Földanya) az egyik legértékesebb drágakő az égbolton és annak ellenére, hogy az emberek miatt jócskán lecsökkent a fénye, ezt a fényt nem lehet és nem szabad kioltani. Ez a bolygó egy vezérfény és visszafogja nyerni ragyogó fényét, ahogy ti megtisztítjátok. Nagyon bátrak vagytok, ahogy sokszor mondtuk már és azért vagytok itt, hogy elvégezzetek egy fontos munkát, de ha a félelem rámagasló hegye alatt a hősiességetek elveszik, akkor el fogjátok veszíteni azt a képességeteket, hogy elvégezzétek ezt a munkát. Mindig elfeleditek, de az erő és a bátorság a szívetekben van, erre kell összpontosítanotok. Ha nem így tesztek, akkor magával  ragad benneteket a félelem és a harag  áradata (az a félelem, ami elszabadul a bolygón).
 
Oly hosszú utat tettetek már meg és eljött az idő, hogy fény derüljön erre a szív mélyén lévő legmélyebb kamrára… Akkor is maradjatok hűek valódi önmagatokhoz amikor körülöttetek már minden kifordul önmagából.  Ne feledjétek, az emberi lélek az, ami a legfényesebben ragyog, de ti mind elfelejtettetek a Fénybe nézni.  Így rátok telepedett a sötétség, túl hosszú ideig voltatok az éjszakában és végül már el is felejtettétek, hogy az új hajnal van eljövőben. Közületek már elegen kezdtek el visszaemlékezni erre, olyanok vagytok mint a kakasok, akik az emberiség többi részét ébresztik. Ráébresztitek arra, hogy a sötétség már múlóban van, ideje az álomból felkelni és hozzászoktatni a szemet a horizonton megjelenő egyre ragyogóbb fényre.
 
A tiszta hivatásotokat az emberek szívének legtávolabbi régiói is meg kell, hogy hallják, tehát ne legyetek szégyenlősek, mert elnyomja a hangotokat a horkolásuk. Bátrak kell, hogy legyetek és hangosan kell, hogy szóljatok, különben túl sokan fogják továbbra is átaludni a jövőjüket. Fontos dolgot csináltok, de nem magányosat. Annyi jóindulatú lény van az oldalatokon, még ha a tapasztalatlan szem nem is tudja meglátni őket, de a szívetekben érezhetitek őket. Fogadjátok őket szívélyesen az otthonotokban, kis bátorításra van szükségük a részetekről. Amennyiben nem nyittok ajtót nekik, kint kell, hogy maradjanak a hidegben és így nem tudnak segíteni nektek.
 
 
60. rész
 
Maradjatok erre a csatornára hangoltak, mert rendszeres értesítést adunk a folyamatban lévő eseményekről. Sokat elmondtunk már erről, de jusson eszetekbe, hogy ez nem lineáris(egyenes vonalban történő) tapasztalat, így a dolgok nagyon illékonyak és változóak. Ezért ebben az átmeneti periódusban megéri kapcsolatban maradni ezzel a csatornával. Számos információs vonal(kútfő) van, így nem fontos, hogy mindenki ugyanabból “igyon”.  Függetlenül attól, hogy az átváltozási folyamat vége ugyanaz mindenkinek, az odavezető út mégis egyéni. Nem hasznos, ha vakon lépkedsz mások nyomaiban, hiszen mindenkinek a szívében lévő aprócska hangot kell követnie. Ez eltérő hangnemben szól, ezért néhány ember útja a másik ember szemében hátramenet lehet és ugyanez fordítva.
 
Ne higgy azoknak, akik azt mondják, meg tudják neked mutatni a helyes utat, a tisztánlátás(és ítélőképesség) használata nagyon fontos. Amint a középpontodhoz közelebb kerülsz, egyre könnyebb lesz, alapból a megfelelő helyen fogsz reményt és inspirációt találni, az ettől eltérő hangokat pedig el fogod kerülni. Ez nagyon fontos rész az átalakulásotokban, mert annyira jól belétek nevelték azt, hogy ne a saját forrásotokat kövessétek, hanem azok tekintélyére támaszkodjatok, akik fölétek helyezték magukat akár politikai, vagy spirituális szempontból. Ne feledd ez az út azokat is vonzza, akik szeretnék megerősíteni a pozíciójukat és a saját megvilágosodásuk keresésében prédaként használják őket. Gondolom, mindenki kapcsolatba került már ennek a rétegnek a képviselőivel, sokan estek már ezeknek a magukat spirituális vezetőknek nevezett emberek bűbája alá. Ez nem minden spirituális vezetőre vonatkozik, de jópáran csupán a saját egójukat akarják ezzel hizlalni. Nektek nincs szükségetek fentről-lefelé történő irányításra, ez vonatkozik a spirituális dolgokra is. Ti mindannyian istenek vagytok és minél előbb fedezitek fel ezt, annál jobb. Az “isten” szó nem utal semmiféle rangsorra, csupán arra a tényre, hogy mindannyian ugyanabból az örök élet és istenfő forrásból származtok. Ti elfeledtétek ezt és azt az előfeltételezést tettétek, hogy néhányan értékesebbek a többieknél, miközben senki sincs a másik felett, vagy alatt. Oly sok probléma kerekedett már ebből a téves felfogásból és csak akkor menekültök meg ebből az igából, ha végre letisztázzátok ezt.
 
Eljött az idő, hogy levessétek ezeket a láncokat. Amikor ez megtörténik, nem csak magatokat fogjátok valódi fényben látni, hanem mindenkit, magatok körül is. Az igazi együttérzés jelenik meg ezzel, hiszen végre először nem fogtok különbséget látni egymás között. Ti csupán egy cseppje vagytok ugyanannak a gyönyörű óceánnak. Kérlek, jusson ez eszedbe, amikor eljön majd az idő és csak a felszínen úszkáló romokat látod majd.
 
Ez már csupán egy vékony rétege a régi “világnak”, nem lesz nehéz eltűntetni. A ti feladatotok az, hogy az emberiség mélységeibe merüljetek és a holnap fényével fecskendezzétek azt teli. Ennek elvégzéséhez a saját felszínetek alá kell merülnötök. Ez ugyanúgy megpróbál távol tartani(a mélységtől) benneteket, ne engedjétek, hogy becsapjon. Vegyetek egy mély levegőt és merüljetek alá, s örökre megváltoztok.
 
 
61. rész
 
Sokan, ahogy életük legkeményebb időszakával néznek szembe, elveszítették a vágyat az út folytatásához. Oly sok mindent elvettek tőlük, nincs már mihez folyamodni, így a remény lassan, de biztosan elhalványul. Ez várható is volt, hiszen a legmélyebb sötétségen keresztül vezet épp a megvilágosodás útja és ha nem nyílnak meg a külső segítségnek, akkor nem tudhatják, hogy ez az út biztosan a Fénybe vezet-e. Sokan el fognak veszni a sötétségben és képtelenek lesznek ebben az életben befejezni az útjukat. Nem kell még ezen sem aggódni, kapni fognak még egy esélyt, hogy teljesíthessék a küldetésüket, de egy másik életben, egy másik testben.
 
Sokan pedig az ittlévő útjuk utolsó stádiumába érkeztek. Még mielőtt idejöttél volna, már tudtad, hogy most van itt az idő az utazás befejezésére valamint, hogy teljesítsd a régóta vállalt kötelezettségedet .Nem csak magadnak, hanem az egész Teremtésnek. Ti mindannyian különleges feladattal érkeztetek és generációk során jutottatok el idáig, az út végső szakaszába. Amikor azt mondom “végső”, akkor ez arra vonatkozik, hogy itt az idő az egész emberiségnek, hogy megtegye az utolsó és végső döntését. Együtt emelkedem fel Földanyával ebben az idővonalban, vagy újra nekifutok, új fizikai testben, amikor majd készen fogok rá állni. Sokan már eldöntöttétek, hogy befejeztétek a küldetéseteket, de ezt a lelketek döntötte el és lehet, az egónak mindez még nem világos. Más szavakkal, már jócskán a felemelkedés felé tartó utatokon vagytok, de nem vagytok vele tisztában(nem tudatos), hogy ez az az idő, amire egész életetek alatt vártatok. Hosszú utat tettetek meg és lehet, a felszín nincs tudatában ennek, de a lelketek erre vágyott már korszakok óta. Tisztában van vele miről is szól ez a dolog, de te a tudatos elmédben nem tudod felfogni ennek a következményeit. Ezért nagyon nehéz megemésztenek az összes kihívást, mert nem látod, hogy erre az útra milyen jól fel vagy készülve. Túl könnyű elveszíteni a magabiztosságot és kétségbeesni.
 
Ezért rendszeres időszakonként információ és energia által megerősítünk benneteket, hogy tovább tudjatok haladni. Ez a segítség számos módon jöhet, mind megnyilvánult, mind nem annyira kézzelfogható úton. Lehet, hogy találkozol valakivel az utad során, akihez azonnali kötődést érzel és lehet, közösen sokkal könnyebb lesz utazni. Az is lehet, hogy egy gyönyörű dallamot hallasz, ami annyira mélyen érinti meg a szívedet, hogy a hála és öröm könnyei csordulnak le az arcodon. Az is lehet, hogy a szemed meglát egy könyvet, vagy a képernyőn valamit, ami emlékeztetni fogja valamire, ami mélyen belül lakozik, valamire, amit már rég elfelejtett, de most kiemelkedik és soha többet nem lesz elfeledve.
 
Fontos, hogy alapod erős legyen, mert senki nem tudja befejezni ezt az utazást a talpa alatt lévő biztos pont nélkül. Annyi minden változik és alakul át, hogy szinte lehetetlen lesz összpontosultnak maradni valamilyen erős/szilárd támasz nélkül. Ne feledd, ez a támasz megjelenhet számos formában és alakban, így lehet, hogy könnyen elsiklatok felette. Sose végy kézpénznek bármit is, mert ez mindig rossz irányba tereli a tekinteted. Legyen nyitott az elméd és a kapcsolódások, valamint a szinkronicitás csodálatos ajándékai a legváratlanabb helyeken tűnhetnek fel, a legváratlanabb időpontokban. Ehhez az úthoz a teljes odaadásod szükséges. Te vagy, aki minden egyes lépéshez odarakod a lábad, te választod az irányt, de sose félj, még ha ezt akár magányban és a legnagyobb sötétségben is kell megtenned. Jusson ez eszedbe akkor is, ha a sötétség minden oldalról beborít.
 
 
62. rész
 
Igaz, hogy a ti féltekéteken a napok egyre sötétebbekké vállnak, de hamarosan ismét elkezdenek rövidülni. Ahogy a nyári meleg napok sincsenek már messze, ugyanúgy a globális sötétség vége, melyben most vagytok is közel van. Sok dolog el lett mondva erről a felébredési folyamatról és nyilvánvalóvá vált, hogy egyre több embert kell felébreszteni az álmából…, ezért is történnek drámai események a világ számos részén. Attól függetlenül, hogy földrajzilag távol lehetnek tőled, mindenkit ugyanúgy érintenek.
 
A hírekből származó információk alapján azt gondolhatod, ti egy olyan faj vagytok, akik nem tudnak kedvesen bánni a saját szomszédikkal. Ez távol áll az igazságtól, mert ti ugyanabból az anyagból gyúrtattatok, mint mi is, az örökké Jelenlévő Szeretetből. Az a felismerés, hogy nem kell sötét módon viselkednetek, egyre jobban nő. A sötét uralkodók érdeke, hogy főleg a félelmet tartsák az elmétekben, mert amikor a félelem uralkodik, akkor semmi mást nem tudtok meghallani, még a mindent átfogó Szeretet erős vonzását sem.
 
Most viszont egyre többen azt fogjátok látni, hogy a félelem elillan és semmi nem tud már többet visszatartani benneteket. Ugyanakkor ez azokban az emberekben, akik úgy döntöttek, hogy továbbra is a régi mintában raboskodnak, még nagyobb félelmet fog kelteni. Az emberiség, mint faj nem könnyen változik, ezért nagyon hatékony ébresztő hívásra van szükségetek. Sokan már meghallottátok a hívást, s a ti segítségetekkel még többen fogják az álmot kitörölni a szemeikből, és rá fognak jönni, hogy nem szerencsétlenség és katasztrófa történik velük, hanem inkább egy olyan dolog, ami ünneplésre ad okot, hiszen a félelemtől való szabadulás már az ajtótokon kopogtat. Ezért ne feledjétek kitárni és kilépni a friss levegőre.
 
Tisztában vagyunk azzal, hogy ennek a szabadságnak a szülési fájdalmai sok félénk elmében azt az érzetet kelti, hogy a vég már közel van(végítélet), de jusson eszedbe, hogy ezt csak elhitették veled. Az elnyomók társadalomképe abból áll, hogy a többség el van nyomva és a kisebbség élvezi ennek az előnyeit. Ez a társadalmi felépítés a végéhez közeledik. Ők már jó ideje egy rég elveszített csatát vívnak, viszont abban szakértők, hogy eljátsszák, sokkal erősebbek, mint valójában. Már olyanok, mint a kisgyerekek, toporzékolnak és hangosan ellenkeznek, de hiába, mert már nem tudják megváltoztatni a végeredményt. Viszont még így is sokan el fogják hinni a szavukat és továbbra is hinni fognak a hazugságaikban. Ennek hatására még mélyebbre merülnek, a félelembe és ebből cselekednek. Még az sem lenne csoda, ha néhányan közülük akár fegyvert is ragadnának félelmükben. Jusson eszedbe, ezek a félrevezetett emberek már a kisebbség, ti vagytok a többség. Ti, akik a becsületes életet választottátok, azok akik többet már nem engedik, hogy a szívükből áradó Szeretet folyama el legyen nyomva.
 
 
 
 
104. rész (március 15.)
 
A dolgok továbbra is a jó irányba haladnak. Persze, ezt így nem hangoztatják a hírekben és az újságok főcímein. Tegnap egy fontos pont volt, egy visszaigazolás arra, hogy a világotok közelebb lépett a tökéletesség szintjéhez. Örömmel tölt el bennünket, hogy látjuk ezek a lépések egyre nagyobb lendületet vesznek.
 
Ideje örvendezni kedveseim, hiszen hamarosan a változás forgószele fog átölelni benneteket, mely nem csak a fejeteket forgatja meg(szédíti meg), de az egész lényeteket is. Mindig ilyen nyakatekert módon fogalmazunk és tisztában vagyunk vele, hogy sokatok számára ez fárasztó. Egyszerűen nem tudjátok elengedni azt a vágyatokat, hogy kitöltsétek a sorokat, midig részletes leírást szeretnének a dolgokról. Görcsösen kapaszkodtok az utolsó bizonyosságba, függetlenül attól, hogy ez mekkora feszültséget okoz a testeteknek. Az ellenállásotok(a változással szemben) mindent megnehezít.
 
Valóban nagyon fontos még a legkisebb ellenállás is, ami az analitikus(elemző) elmétekre vonatkozik, mely mindféle félelemmel és bizonytalansággal áraszt el, ami meggátol abban, hogy tovább tudj lépni a szabadság irányába. Ez összetettnek tűnhet , de had szögezzük le, a kevesebb most tényleg több. Akik sikeresen el tudták engedni az elvárásaikat, azoknak ezen folyamatok fejlődése sokkal könnyebb, mint azoknak, akik előre jól meghatározott utat szeretnének bejárni. Ez az előre meghatározott vonal nem létezik, csupán az elmétekben és amíg makacsul ellenálltok annak, hogy az elmétek elengedje ezeket az eszméket, melyeket legjobban ismer, addig az út rengeteg akadállyal lesz tarkítva és nehezen tudtok előre haladni.
 
Azért mondjuk, hogy legyetek tisztában ezzel,…. hogy ne várjátok el, hogy az elmétekben tiszta, jól látható rálátásotok legyen az útra, hiszen csak a szívetekben lesz így. Azt is tudjuk, hogy ez kívülről magától értetődő és könnyen felfogható elvnek tűnik, de valójában ez a legnehezebb dolog, amit egy emberi lény magáévá tud tenni. Jól belétek nevelték már, hogy mindent tagadjatok le, ami nem logikus, így az elmétek már számos élettartam alatt uralt benneteket.
 
Most meg kell tanulnotok, hogy leengedjétek a logikus gondolkodás merev pajzsát, mely börtönben tartott benneteket. Ehhez pedig az szükséges, hogy a szívből jövő hang felülírja a “józan észt”, mely mindent meg fog tenni, hogy tovább uraljon. Ha továbbra is engeditek, hogy a (logikus)elmétek adja az iramot, akkor örökre a beteljesületlen elvárások tengerében fogtok maradni és ez továbbra is alacsony rezgésben fog tartani benneteket. Csak azok, akik képesek megtenni a hit ugrását, akik a szívük hangja után mennek arrafelé, amit igaznak éreznek, csupán ők lesznek képesek valóra váltani az álmaikat. Rajtatok múlik, melyik hangot követitek, amikor a dolgok még jobban felgyorsulnak. A növekvő zavarban még nehezebb lesz megkülönböztetni az igazság hangját a zavar hangjától, így jobb, ha már most kiélezitek a figyelmeteket, hogy még a nagy füst és kavalkád előtt meghalhassátok.
 
Hallgassátok és hallgassátok figyelmesen, hogy meghalljátok az igazságotok hangját a kétségbeesés egyre növekvő zsivajában. Ideje kilépni régi a vonalból és új irányt venni(a saját irányotokat). A szívetekben maradás biztosítani fogja, hogy nem tévedtek el az úton, ahogy oly sok embertársaitok el fognak. Haladjatok(meneteljetek) a saját hangotokban(rezgésetekben, hangnemetekben, ritmusotokban) és ne a józan ész ritmusában. Így jóval előbb meglátjátok, amit kerestetek, mint a szófogadó elméjű tömegek.
 
 
105. rész (március17.)
 
A mai üzenet egy rövid áttekintés lesz, hogy mi történt eddig. A felszínen ugye lehet, hogy nem sok változás látszik, de belül egészen más a helyzet. Amikor azt mondjuk „belül”, akkor nem csak a testen belülre gondolunk, hanem a bolygótok benső részére is. Nem csak te, de az egész bolygó egy élő és lélegző energiamező. Áramlások mozgó mezeje, mindig változó és átalakuló. Az energia sosem áll, mindig változik és mozog, ugyan minden szilárdnak tűnhet körülötted, de valójában nem az. Ez a szilárdság csak egy trükk a szemnek, hiszen mindaz amit látsz, állandóan vibrál(ki és bekapcsol).
 
Aprócska darabokból álltok ti is, pont mint, ahogy a sűrű ködöt is sok apró vízcsepp képzi, de ahogy a köd sem szilárd, ti is éteriek vagytok. Ebből kifolyólag sokkal könnyebb teljesen megváltozni, mint azt gondolná az ember. Ti nem szilárd hús és csontozat vagytok, hanem feltöltött apró részecskék, melyek egy csoportot alkotnak együtt, ami az emberi lényt teszik ki. A bolygó, amin oly magabiztosan lépkedtek ugyanígy épül fel. Ezt a fogalmat lehet, hogy nehéz az agyatoknak felfogni, de nagy jelentőséggel bír arra a folyamatra vonatkozóan, amit épp véghezvisztek. Ami benneteket alkot és látszólag sűrű anyagdarabnak tűnik, valójában nagyon könnyű, energetikailag föltöltött részecskefelhő, amely ha akarjátok, nagyon jól reagál a külső kölcsönhatásra.
 
Azáltal, hogy a feltöltődtök kívülről jövő intelligens energiával, nem csak ti, de a lábatok alatt lévő talaj is magasabb rezgésre kapcsol, szó szerint könnyebbé válik, így biztosítva azt, hogy az alacsonyabb és nehezebb sűrűségből(melybe csapdába estetek) a következő létezési szintre emelkedjetek. Ez összetett téma, így majd még ki fogunk rá térni, más alkalommal is.
 
Az alacsony sűrűség tovább fog tevékenykedni. Számos embertársatok úgy döntött, hogy távol akar maradni ezektől az átrendező “sugaraktól” és tovább fogják játszani a szerepüket. Azok viszont, akik úgy döntöttek megvilágosítják magukat, őket ezek az energiák már átváltoztatták és átváltották az energiamezejüket egészen annyira, hogy számukra már örökre biztosítva van az alacsonyabb birodalmaktól való szabadság. Ahogy ezáltal(az energiák beáramlása által) a terheitek könnyebbé váltak, többé már nem mehettek le a mélybe. Az ott maradottakat meglátogathatod, de ez csak látogatás lehet, mert az egész energiamintázatotok ki fog onnan dobni, ha túl mélyre és túl sokáig merülnétek le.
 
A köd feloszlóban van. Ti még fényesebb lényekké váltatok az utolsó energia-bejövetel által. Tárjátok szét a szárnyaitokat kedveseim és készüljetek fel az első saját egyéni repülésre .
 

Forrás:


http://hu-hu.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-8r%C3%A9sz/370132209676965

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123265
Hónap: 15356
Nap: 452