Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aisha North csatornázása 9.rész

 

Fordította: Fodor Tom (Köszönjük!)
Ékezetekkel ellátta és szépítette: Tóth Robi (és Köszönjük!:) )
 
 
images.jpeg"63. rész
 
A holnap lármája már hallatszik a sarkokból és öröm látni, hogy minden tiszta szívű ember elkezdte magába szívni ezt az energiát. Egyelőre nincsenek sokan, de gyorsan fognak sokasodni, ahogy a napforduló (2011. téli – Tom) energiája erősebbé válik az elkövetkező napokban. Ezek az energiák be fogják robbantani az ajtót a szívbe és sok hitetlen hívővé lesz. Amikor azt mondjuk, hogy hívő, akkor nem a különböző vallásokra – földi spirituális vezetők általi parancsokra – utalunk, hanem azokra, akik végre megtalálták a válaszokat önmagukban. Amint azt többször is elmondtuk már, mindent, amit keresel, azt magadban fogod megtalálni.
 
Azt mondják, a szelídek fogják a Földet megörökölni, de a szelídek nem elég bátrak, hogy felfedezzék a kincseket, melyeket önmagukban hordoznak és állandóan azt fogják hinni, hogy elégtelenek. A bátrak fogják megörökölni a Földet, a szó minden értelmében. Arra a bátorságra utalva, ami ahhoz szükséges, hogy megtegyék az utat a saját szívük mélyére. Oly sokan megtettétek már ezt, még ha nem is teljesítettétek be teljesen, de eljutottatok arra a pontra, ahonnan már soha nem lehet visszafordulni. Annak a határán vagytok, hogy felfedezzétek a saját nagyságotokat(csodálatosságotokat) és mi tisztelgünk előttetek ezért.
 
Az utatok számos akadállyal, szakadékkal van kövezve, mégse gondoljátok azt, hogy ha egy ilyenbe is beleestek, akkor minden elveszett. Ezt az utat nem lehet hibátlanul végigjárni. Mindig jusson eszetekbe, hogy ezek a hibák a tanulási pontok, ahol fontos leckét tanulhattok meg és e tanulás nélkül soha nem juthattok el a célig. Ezennel gratulálunk az eddig elvégzett munkáért. Fontos néha visszanézni és meglátni, hogy napról napra milyen lépésekkel haladtatok. Jusson eszedbe, hogy semmi nem pazarlódik el ezen az úton és minden egyes lépésed előrébb fog vinni. Még akkor is, ha ez időnként nagyon parányi lépésnek tűnik.
 
Hamarosan az egyensúlyi ponthoz érkezik a nap az égen. Ez a mennyei jelzőpont nagyon is fontos, hiszen ez egy számológépezet(rendszer) a végső történésekhez. Ebben az évben is sok fontos dolog fog történni, de lássatok túl a média elétek festett üres jövőképén. Ahogy már sokszor mondottuk, a sötétség a Fény visszajövetele előtt a legnagyobb és ez erre az évre is vonatkozni fog. Fontos, hogy ne veszítsétek el a valóságképeteket – azt, hogy a Fény vissza fog térni. Mindig nézzetek a Fény felé, ne fordítsatok neki hátat, mint ahogy oly sok embertársaitok fogja tenni. Úgy gondoljuk, hogy ez nektek könnyen fog menni, hiszen már most is jól megtanultatok a szívetekre hallgatni és figyelmen kívül hagyjátok azokat a hamis tanácsokat, amik azért vannak, hogy továbbra is a sötétségben tartsanak.
 
 
64. rész
 
Holnap egy fontos nap lesz és már sokan érzik az ünnepi hangulatot. Erős mennyei energiák érkeznek ebben a percben is. Ezek az energiák megemelik az érzelmek erejét, ahogy több ezren összegyűlnek, hogy ünnepeljék a szeretteiket. Emellett viszont azoknak, akik éppen a peremen táncolnak, nos, nekik még nagyobb feszültséget fog okozni. Így a harmonikus összejövetelek mellett lesznek olyanok is, amelyek erőszakkal tarkítottak, ahogy az új évhez(2012.) közeledünk. A következő évet már sokan a világ végének titulálták, így ne csodálkozz, ha az előbb említett feszültség és erőszak nagyobb mértéket ölt.
 
Ahogy már sokszor elmondtuk és tanítottuk, ne féljetek a 2012-es évtől, mert nem a világ végét jelöli, ahogy a végítélethirdetők károgják már jó hosszú ideje. Inkább a régi halálát és az új születését. Erre a születésre már olyan hosszú ideje utalunk és ez lesz az az év ami majd a történelemkönyveitekben az átmeneti pontot jelöli. A most befejezett év nagyon heves volt, több szinten is sokan fel fognak lélegezni, ahogy véget ér a naptári év. Sokak számára ez az új év már elkezdődött, mert ha ráhangolódsz a bejövő energiákra, akkor érezni fogod az új felkavarodását és a régi hiányát. Nem szükséges még egy hetet várni az új év megünneplésére, hiszen már itt is van. Örvendezzetek kedveseim! Elvárásainkon felül teljesítettetek az idén. Békés ünnepeket kívánunk, hiszen a 2011-es munkát elvégeztétek. Pihenjétek ki magatokat rendesen az elkövetkező napokban.
 
 
65. rész
 
Az emberiség már korszakok óta azzal kínlódott, hogy megtalálja a visszautat a gyökereihez, de az erőfeszítései sikertelenek voltak. A felélem és a kapzsiság által irányított világba süllyedve találta magát. Most eljött az idő, hogy kitaláljatok ebből a szenvedés-labirintusból és sokatok számára a sötét alagút végén lévő fény egyre közelibb. Szinte öröm nézni, hogy szó szerint egyre fényesebbé váltok ebben a pillanatban is és ehhez csupán az elegendő, hogy megnyissátok magatokat a saját(belső) nagyságotokra. Abban a pillanatban, ahogy a hatalmatokat már nem külső erőknek adjátok, az összes bilincs lehullik és nagyon rövid időn belül úgy fogjátok érezni, mintha soha nem is lett volna rajtatok. Könnyűnek tűnhet, de ti mindannyian tanúsíthatjátok, hogy távolról sem az.
 
Hosszú utat tettetek meg és sokkal rövidebb idő alatt, mint azt mi előre láthattuk. Magatokra vállaltátok azt, hogy biztosítsátok, ismét a Fény lesz az úr ezen a bolygón. Az ebben való elhatározásotok pedig elég erős volt ahhoz, hogy a sötétséget néhány elkülönült sarokba űzze. A felszínen még úgy tűnhet, ennek éppen az ellenkezője igaz, és hogy a sötétség átjárja még az embertársaitok magját is. Jusson eszedbe, hogy ez a meggyőződés csupán azoknak a malmára hajtja a vizet, akik abba az illúzióba kapaszkodnak, hogy ők a világ irányítói, így meg is fognak mindent tenni, hogy ezt a látszatot fenntartsák. A jártas szemnek, vagyis szívnek, viszont az igazság könnyen észrevehető és nagyban eltér attól, amit a hírek tálalnak elétek napi szinten.
 
Számos alkalommal érintettük már ezt a témát és még fogjuk is, mert nagyon fontos, hogy ne higgyétek el a sötét lények propagandáját. Sokan már nagyon jól tudjátok ezt kezelni és a „külső világot” már csak egy képzeletbeli részletnek tekintitek, mely arra hivatott, hogy az érzelmeiteket felkavarja, különösen a negatív érzelmeket.
 
Számotokra a valódi világ az, amihez közeli kapcsolatban érzitek magatokat. Ahhoz a világhoz, ami szeretettel és együttérzéssel van tele és amelyben ezzel a rezgéssel kapcsolódtok össze a többiekkel. Egy kívülállónak ez csupán egy megtévesztett elme ötletének tűnik, de valójában ez történik éppen. A világ – ahogy most ismered – két részre szakadt. Az egyik rész nem akarja elengedni a régi életmódot, a másik rész – mint ti is – pedig tudatos döntést hoztak, hogy megemelik a saját rezgésszintjüket. Ebből kifolyólag a „csoportok” nagyon elkülönültnek érzik magukat a másik „csoport” világának történéseitől. Ez idáig nem tudtátok teljesen elkülöníteni magatokat a régi életmódtól, de soha ne kételkedjetek abban, hogy rövid időn belül elszakadtok tőle. Ezidőtájt azok, akik még mindig a régihez ragaszkodnak, érezni fogják a félelem nehéz terhének növekedését, ahogy a társadalmuk alapja szétesőben van. A szakadék azok közt, akik egy másik világra szegezték a tekintetüket és azok közt akik bebetonozták a lábukat a régi világba, egyre csak tágul.
 
Ez számos kihívással fog járni, hiszen oly sokan kapcsolódtok még a családotokhoz és barátaitokhoz, érezni fogjátok a szakadék megnyílását közöttetek. Az eltérő rezgésű emberek közötti kommunikáció egyre nehezebbé fog válni, valamint számos félreértés fogja tarkítani, ez pedig sok szívfájdalomhoz vezet majd, amikor valakit el kell hagyni, mert nem akarsz majd többet ellenállni a lefelé húzó hatásának. Mi megértjük, hogy ez a felszabadulási folyamat sokaknak fájdalmas, de mégis azt mondjuk, hogy a prioritás a felemelkedésetek befejezése kell, hogy legyen(ez kell, hogy elsőbbséget élvezzen. – Tom). Ne ess abba a csapdába, hogy te vagy a felelős a körülötted lévők tudatszintjének megemeléséért. Ugyanis, amikor ezt megpróbálod, akkor a tiédet fogja lehúzni. Ahogy már mondottuk, ti az útjelzők(útmutatók) vagytok, nem a pásztorok. Jó ezt észben tartani az eljövő periódusban, mert sokan lesznek, akik azzal fognak fáradozni, hogy megpróbálják a közelükben lévő emberek tudatszintjét megemelni.
 
Azzal is tisztában vagyunk, hogy sok embernek a bolygón történő szenvedés látványa azt az érzetet kelti, hogy a világ már meggyógyíthatatlan, de ez távol áll az igazságtól. A sötét erők mindent meg fognak próbálni, ami csak a kezük ügyében van, hogy távoltartsák a reményt az emberektől, valamint, hogy félelemben tartsák őket. Ezért ne lepődjetek meg, ha valami drasztikus történik. Ez lehet emberi erőszak is, de akár olyan katasztrófa, ami úgy tűnhet, hogy a Földanyától jön(természeti katasztrófának tűnhet). Mindig láss a fejcímek mögé. Tudd, hogy ez csak egy műsor a tömegnek, egy hiábavaló próbálkozás a Fény visszatartására. Nos, ez hiábavaló, mert az idejük lejárt és el kell, hogy engedjék az emberek elméjét és szívét örökre.
 
Örvendezzetek kedveseim, hiszen a valódi szabadság első ízét fogjátok megtapasztalni, mert a következő év(2012. - Tom) jelzi a régi rendszerből az újba való átmenetet és az új, szabad emberi fajt.
 
 
 
 
106. rész (2012. március 19.)
 
Ma a holnap ismeretlen területéről szeretnénk szólni vagy pontosabban a holnap elfelejtett világáról, hiszen a szívetek központjában már ismerhetitek az elvet. Ahogy vékonyodik a függöny, egyre jobban visszaemlékezel azokra a napokra, amelyek paradicsomi állapotban zajlottak. A frusztráció pedig csak fokozódik, hiszen tisztán látod a mélységet, mely elválasztja a mai létedet tőle. Ez a szakadék napról-napra csak tágul, hiszen úgy tűnik, az emberiségen elkövetett támadások vég nélküliek, és a Fény pedig úgy tűnik, kihunyóban van számos helyen a világod körül.
 
Ne aggódjatok kedveseim, ez csak a jel, hogy minden jobbra fog változni, hiszen ha nem lennétek már így is eléggé felébredettek, akkor a szemetek sem rendülne már a napi médiában felszolgált szörnyű hírektől. Minél magasabbra emelitek magatokat attól a szinttől, amiben az emberiség többi része van, annál szembetűnőbb lesz a viselkedésük számotokra és egyre közelebb kerültök ahhoz, hogy kiszabaduljatok belőle. Ez ellentmondásosnak tűnhet, pedig ez történik épp. Minden felgyorsul, de miközben ti egyre gyorsabban emelkedtek a magasabb rezgésekbe, addig az emberiség többi része egy eddiginél meredekebb lejtőhöz ér, így a köztetek lévő szakadék csak nő. Mi az idővonalak szétválására utalunk épp, és ez egy nagyon is nyilvánvaló jele annak, hogy a szétválási folyamat már teljes lendületben van.
 
Az érdekesség az, hogy attól függetlenül, hogy a világon eddig elért negativitás egyre nagyobb mértéket ölt, nektek az a képességetek, hogy kivonjátok belőle magatokat, szintén fokozódott. Más szavakkal, ha egyszer eldöntötted, hogy megemeled a saját rezgésed frekvenciáját, úgy tudod már nézni(megfigyelni) az alacsonyabb szférák történéseit, hogy nem bonyolódsz bele annyira érzelmileg, mint eddig. Egy nem annyira fejlett szemlélőnek ez érzéketlenségnek tűnhet, de nem az. Ti útmutatók(iránymutatók) vagytok, a Fény jelzőfényei, s az elsődleges és legfontosabb feladatotok, hogy elválasszátok magatokat attól a játéktól, mely azért van felállítva, hogy csapdában tartsa az emberiséget és megfosszon a hatalmatoktól (erőtöktől).
 
Ha beránt(szív) a játék, az majdnem olyan, mintha a világegyetem valamelyik fekete lyuka nyelne el, szinte teljesen lehetetlen kiszabadulni belőle. Nektek viszont sikerült és le a kalappal előttetek! Nem egy egyszerű feladat és ennek az elkülönülési folyamatnak a legnehezebb része még előttetek áll. Ugye arról a folyamatról beszélünk, amikor le kell majd mondanotok minden kötelezettségről, amit még magatokban hordozhattok és ami még hozzákapcsol ehhez a mátrixhoz - nevezzük most így. Ez az utolsó horgony, ami még a régihez láncol. Amíg emlékszel arra, hogy azért vagy itt, hogy megmutasd az utat a cselekedeteid által, addig ezek a horgonyok/láncok elkezdik lazítani a szorításukat(végül elengednek).
 
A holnapban, amire utalunk, ti mindannyian dicsőséges szabad szellemek/lelkek vagytok, amit jogosan követelhettek vissza magatoknak, ahol mindannyian össze vagytok kapcsolódva a szívetekben, nem pedig valamilyen feszültség, vagy kötelezettség miatt. Ismét megtanultok szabad lélekként élni, újra fogjátok építeni a csoportjaitokat(társadalom), olyan helyekre ahol a szeretet a vezérelv és ahol minden lépéseteket az embertársaitok és a környezetetek tisztelete fogja vezetni. Ekkor teljesen nyilvánvalóvá válik az előtted terülő út és a választásaid/döntéseid maguktól értetődőek lesznek, a félelem és erőtlenség már csak egy halványodó emlék marad. Szó szerint olyan lesz, mint hazatérni egy hosszú sivatagi út után, hiszen ti valóban ragyogó lelkek vagytok, akik önként jelentkeztetek, hogy ide jöjjetek és letépjétek az emberiségre már olyan régen rárakott sötétség láncait. Ne feledd, ez a holnap egy rövid éjjel után már itt is van. Ne féljétek a sötétet, csupán jelzi az átmenetet a most élt jelenből az annyira várt holnapba.
 
 
107. rész (2012. március 20., a tavaszi napéjegyenlőség üzenete)
 
A mai nap nagyon fontos az emberiség számára, hiszen ma a világotok egyensúlyba kerül a tengelyen (napéjegyenlőség). Hadd magyarázzuk el. A napéjegyenlőség napja az, amikor a bolygótok egy látszólagos egyensúlyi pontban van. Amikor a nappalok és éjszakák hossza egyforma és szinte minden visszatartja egy pillanatra a lélegzetét arra várva, hogy mi is következik. Ahogy az északi féltekén egyre hosszabbá válnak a napok, úgy a Fény is lassan, de biztosan átveszi az uralmat a sötétségtől, mely korszakok óta borította a bolygótokat. Ez számos módon is egy jelentős nap és nem csak az ősi naptárakba van – mint az új év kezdete – feltűntetve egy új ciklusnak, de évezredek óta ünneplik és tisztelik.
 
A mai nap ugye a tél végét is jelöli, innen már melegebb és könnyebb napok jönnek. Az emberiség végleg eldöntötte, hogy a belső sötétség köpenyét leveti és a tiszta Fény ruháiba öltözik. Ahogy a nap is egyre magasabbra tör a horizonton, éppen úgy a szeretet mindent átölelő fénye is egyre nagyobb területre veti fényét, megmelengetve még a legmagányosabb szíveket is. Örvendezzetek kedveseim, eljött az idő, hogy a boldogság magjait elhintsétek, az aratás pedig valóban bőséges lesz.
 
 
108. rész (2012. március 22.)
 
A mai üzenet egy kicsit furcsának tűnhet, hiszen személyes dolgokra vonatkozik, a fizikai test fájdalmaira és sajgásaira. Ez sok embernek nem egy kellemes téma, hiszen szeretnék megtartani maguknak a testi működésüket, s erről szeretnénk még szólni.
 
Azzal is tisztában vagyunk, hogy a teljes képben ez elég jelentéktelen dolognak tűnik, hiszen az, ami a Világegyetemben játszódik érdekesebb annál, mint ami bent a testetekben, de ez nem így van. A látszólag gyenge hús és vér „jelmezetek” egy olyan csodálatos teremtés, amely túlszárnyalja a többi létező dolgot. Nem részletezzük, de elég, ha felkaptok egy sima anatómiakönyvet és meglátjátok a gyönyörű szerkezet összetettségét. Még a tudósaitok is elismerik, hogy annyi folyamat zajlódik a testben, hogy számukra is nehéz elmagyarázni. A felemelkedési folyamatban nagyon fontos szerepet játszik.
 
Hadd magyarázzuk el. Ugye tisztában vagytok azzal, hogy az ittlétetek célja a rezgésszintetek megemelése, hogy felemelkedjen a következő tudat(ossági) szintre, együtt az otthonotokkal, a Föld bolygóval. Hogy véghezvigyétek ezt a feladatot, az egyik legnagyobb kihívás az, hogy ezt úgy kell megtenni, hogy közben a fizikai járművetekben maradtok, az emberi testetekben. Ennek egyszerű az oka, e a test nélkül nem tudsz ebben a világban tovább élni, amelyet Földnek nevezel, és Neki számos módon szüksége van a jelenlétetekre. Ti a társai vagytok, akikben megbízik(hű társai – Tom) és akivel egy kölcsönös kapcsolatban van, ezáltal egy igen különleges részt képviselve a teremtésben. Ti nem lehettek nélküle ugyanazok(akik most vagytok), és Ő se lehet nélkületek, így itt nagyon fontos a fizikai testetekben lévő jelenlétetek.
 
Sokkal könnyebb feladat lenne, ha csupán az éterikus testetek(lelketek) rezgésszintjét kellene megemelni, a fizikai test akadálya nélkül. Sokan nagyon fárasztónak találták a testben való rezgésszint megemelésének feladatát és úgy döntöttek, hogy távoznak. Nem ítéljük el őket, de ahogy már mondtuk, ez azt jelenti, hogy a feladat teljesítése nélkül távoztak. Nem az a feladatotok, hogy „átcsusszanjatok” a következő szintre, hanem hogy teljes emberi lényként vigyétek végre ezt. Tokkal-vonóval, ahogy mondanátok.
 
Egy olyan úton vagytok, amit még senki nem járt be előttetek, a testben való rezgésszint emelés. Bátor úttörők vagytok, és az ismeretlen terület, melyen lépdeltek, épp a saját testetek. Egy teljes átalakulásba kezdett, hogy egy új szinthez hangolódjék. Szén alapúból kristály alapúvá, pont mintha egy jámbor széndarab változna gyémánttá. Pont, ahogy a gyémánt esetében is, a rá összpontosuló nyomás óriási, innen vannak azok a nem éppen kellemes reakciók, amit tapasztaltok.
 
Emlékeztetnénk még arra is benneteket, hogy mind egyediek vagytok, így a zajló folyamatok sem általánosan érintenek benneteket, tehát nem lesz mindenkinél pont ugyanolyan. Viszont van néhány alapvető hasonlóság. Az egyik a tisztítási folyamat, ami épp zajlik, ez az egyik legfontosabb és egyben a legkihívóbb is, hiszen nem csak a mentális és érzelmi lerakódásokat tisztítja ki, hanem a fizikai és kémiai maradványokat is, melyet összeszedtetek az úton. Ez a „mocskos” része a folyamatnak. Ami távozik belőletek salakanyag, lassan már inkább hasonlít egy mérgező hulladékra. Nem is csoda, hiszen annyi veszélyes salakanyagot szedtetek össze, akár pusztán a lélegzéssel, vízivással vagy élelmiszerekkel. Olyanná váltatok, mint egy hulladéktároló. Most viszont, a bejövő energiáknak köszönhetően, ezek az anyagok el kell, hogy hagyják a testeteket. Ugyanis ezek – és sok más dolog is – már nem kompatibilisek a megemelkedett rezgésszintetekkel.
 
Ahogy mondtuk, olyan ez, mint egy tavaszi nagytakarítás és most egyetlen sarok sem marad ki. Ezért ne bátortalanítsanak el a visszatérő gyomorproblémák. Köszönjétek meg a testeteknek, hogy megpróbál felzárkózni a lelketekhez. Szüksége van a támaszotokra, hangolódjatok rá, hallgassátok meg, hogy mit kíván, mit tegyetek és mit ne tegyetek. Így ez egy összehangolt csapatmunkává válik és az utazás nem lesz annyira fárasztó, mintha figyelmen kívül hagynátok a test szívnek küldött jelzéseit."

 

Forrás:


http://hu-hu.facebook.com/notes/szigli-szabolcs/aisha-north-csatorn%C3%A1z%C3%A1sa-9r%C3%A9sz/371969576159895?ref=nf

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123252
Hónap: 15363
Nap: 447