Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajándékok és felelősség

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012.08.21.Az ajándékok megosztásához, - az olyanokhoz, melyeket egyszer kapni fogtok -, megfelelő megállapodást lehet tenni és fenntartani, mert egy megfelelő, biztonságos, eredményes, összetartozó és hatékony munkakörnyezet mind olyan ajándékok, amiket megkaptok majd, mert megérdemeltétek. Nincs más út vagy ok, hogy az ajándékok, mint ezek, át legyenek adva egy világnak és az azon élő embereknek. Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, világokat figyelünk meg, az ő fejlődésüket és tudatosságukat követjük nyomon, és ha úgy érezzük, hogy eljött a megfelelő idő, ezeket az ajándékokat átadjuk nekik. Ez a döntés számos tényezőtől függ, és ma ezeket fogjuk megbeszélni veletek.

Az első tényező az lenne, hogy ha egy világ emberei készen vannak néhány ajándékra ezek közül, legtöbb esetben nagyon fejlett technológiákat használnak. Nem tudjuk természetesen felajánlani a fejlett technológiával kapcsolatos ajándékokat olyan világnak, amelyik még csak a közepén tart a mezőgazdasági fejlődésének vagy bármely más időszakában a fejlődésének, ahol nem értek még el egy technológiai korszakot. A ti világotok természetesen megfelelt ennek a követelménynek, és mint ténykérdés, néhány éve értétek el ezt a követelményt - bár voltak bizonyos más tényezők, amelyeknek a ti világotok és az emberek nem feleltek meg. Ezek közül egyik a háború eredményei. Egy népnek meg kell mutatnia, hogy elért egy pontot a történelmében, ahonnét kezdve már nem akar háborút, amikortól többé már nem támogatja a háborút, és amikortól többé már nem érzi úgy, hogy az erőszak és a vérontás az eszköze egy probléma megoldásának.

Úgy érezzük, hogy vannak a világotokban olyanok, akik elérték az értelem e szintjét, bár úgy hisszük, hogy ez az értelem kétségkívül nem egyhangú az emberek között, mivel még sokan vagytok olyanok, akik úgy vélik, hogy az erőszak és a háború a válasz, mely meg fogja oldani néhány, sőt sok jelenlegi problémátokat. Ez aggasztó, mivel nem engedhetjük meg a mi technológiánknak, mely sok esetben nagyon fejlett és más célok használatára is átalakítható. Ezek közül a technológiák közül néhányat – rossz kezekben – fel lehetne használni vagy háborús és pusztító fegyverré lehetne alakítani. Nagyobb erő és irányítás elérésére is használhatók, bár ezek a technológiák nem erre lettek tervezve és mi sem erre használjuk és nem is e célból osszuk meg veletek ezeket az ajándékokat.

Ez az egyik legkomolyabb dolog, amelyet a szervezetünk fontolóra vett és megtervezett. Visszavesszük azonnal ezeket a technológiákat az emberektől – mivel ezt meg kell tennünk –, ha bárki elkezdi szétszedni, visszaépíteni, átalakítani, manipulálni vagy bármi módon háborúra, erőszakra, pusztításra, mások megfenyegetésére, mások megsértésére vagy bármi más módon bántásra, manipulálásra használni vagy megpróbál más emberi lényeket illetve élőlényt irányítani vele ez ügyből a bolygótokon. Értitek, drágáim? Szeretnénk teljes mértékben egyértelművé tenni, amennyire csak lehet, hogy nem engedhetjük meg egy percre sem a visszaélés semmilyen szintjét és a rossz bánásmódot sem azokkal a berendezésekkel vagy fejlett technológiákkal, amiket ajándékként adunk majd nektek oda vagy bármelyik technológiánkkal, amiket lehet, hogy megtartunk, mert ezek veletek való megosztására jelenleg nem vagyunk felkészülve. Úgy érezzük, hogy egyértelműen kifejeztük magunkat ebben és nem tudnánk még tisztábban megfogalmazni ezt, ezért mehetünk is tovább.

Legyetek tudatában annak, hogy azok a programok, amiket veletek – legalább részben – megbeszéltünk most el fognak kezdődni. Drága barátaink, ne számoljátok a perceket vagy az órákat, de még a napokat sem addig, amíg elindulnak, sem hogy mikor fejeződnek be vagy mikor kérjük a segítségeteket ezekben a projektekben. Van egy tökéletes időkeretünk, amiben úgy érezzük, minden projektnek szükséges elindulni, futni és befejeződni és megfelelő idő áll a rendelkezésre ahhoz, hogy véleményünk szerint minden program sikeresen végrehajtódjon és befejeződjön. Az első számú projekttel kezdjük, ami néhány egész hosszú védőgát építése lesz bolygótok számos földterületének tengerpartjain.

Sikeresen elértünk világotokban egy megfelelő tömeget, akikről úgy érezzük, hogy köszönetet mondanának ezt a nagyon fontos projektet végrehajtó csoportjainknak. Felvettük a kapcsolatot és megkaptuk a tájékoztatatást mindenkitől, akik e kezdő projektben részt fognak venni. Elég erről ennyit mondanunk. Nem szeretnénk, hogy bárki közületek nyilvánosságra hozza – sem on-line köreitekben, sem telefonon keresztül, sem levelezésen át, de még akkor sem, ha szemtől-szembe beszéltek valakivel – azokat a terveket, amelyeket velünk bármilyen módon készítettetek. Egyértelművé tettük magunkat ezen a téren? Amint mondtuk, a biztonság és épség a legfőbb jelentőségű dolog, és minden veletek kezdődik és azokkal a képességeitekkel, hogy tudjátok-e követni a biztonsági és sértetlenségi irányelveket és irányvonalakat, amiket kijelöltünk nektek.

Sok más projekt lesz elérhető azok számára, akik nem lettek megkeresve erre a kezdő projektre. Egy percre se szomorodjatok el, ne érezzétek elfelejtve vagy figyelmen kívül hagyva magatokat, amiért erre a projektre nem lettetek kiválasztva; hiszen ez a projektek hosszú vonalából csak az első program. A ti szolgálatotokra más területeken van nagy szükség és más területeken nagyra lesz értékelve a segítségetek és lehet, hogy még boldogabbak lesztek, és otthonosabban fogjátok érezni magatokat más programok valamelyikében, amiket rövid időn belül elkezdünk veletek. A védőgát projekt, bár egy nagy programnak számít teljesítményét tekintve, de egy kis projekt az embererő mennyiségét tekintve. Néhány projekt ilyen lesz, de nem mind, mivel azok közül a projektek közül, amiket felvázoltunk nektek néhány nagy embererőt igényel majd, és ha úgy akarjátok, „értekezünk” és „táblát akasztunk az ablakunkba” ezekre a pozíciókra („állásokra”) rövidesen az eljövendő napokban.

Ne féljetek attól, hogy nem kapjátok meg a telepatikus értesítéseinket, mert kidolgozunk módszereket arra, hogy mindenki - akár képes, akár nem a telepatikus értesítések fogadására -, helyet kapjon legalább egy projektünkben. Biztosak lehettek abban, hogy ha szeretnétek velünk dolgozni és mi is úgy érezzük, hogy pozitív kiegészítője lennétek a csapatunknak, akkor fogtok is velünk dolgozni. Ez a mi ígéretünk számotokra és amint már mondtuk, ha megígérünk valamit, azt be is tartjuk. Nem vagyunk ígéretszegők, mint ahogy néhányan a világotokban tévesen hiszik. Ha azt mondjuk nektek, hogy elkezdjük ezt vagy azt a projektet hamarosan, mi azért használjuk a „hamarosan” szót, mert erre más megfelelő meghatározás, magyarázat vagy metafora nincs, ami felér azzal, hogy megérthessétek, hogy ez nem ma van, de lehet már holnap, hogy elkezdünk egy projektet ezek közül. Értitek, hogy mi csak a „hamarosan” szót tudjuk használni, mivel nincs megszabott dátum számotokra, így mi mást mondhatnánk nektek, ami lehetővé teszi számotokra, hogy úgy értsétek, hogy nem lesz hosszú, évekig tartó, de még van hetekben vagy hónapokban mérhető idő előttünk? Megegyezhetnénk abban, hogy a „hamarosan” szó egy megfelelő határozószó arra, hogy kifejezzük ezt az időkeretet? Kétségkívül érezzük, hogy ez egy megfelelő és korrekt leírás és szeretnénk látni néhányatok hozzászólásait ma ehhez a témához.

Az egyik legnagyobb panasz, amit a munkánkkal kapcsolatban hallunk itt, a világotokban az, hogy a „hamarosan” kifejezést gyakran használjuk, de sosem tesszük meg. Mi mindannyian teszünk. Minden egyes nappal és éjszaka szorgalmasan dolgozunk azokért a célokért, amelyeket körvonalaztunk veletek együtt. Nem veszünk ki szabadnapokat, nem megyünk nyaralni. Pillanatnyilag az állomáshelyeinket felszerelésén dolgozunk, amire szükség van, és minden egyes műszakot úgy fejezünk be, hogy az azzal töltött órákba kemény munkát tettünk. Mi mást tehetnénk, mint azt, hogy azt tesszük, amit tőletek is kérünk? Nem tudunk megtenni bizonyos dolgokat, mert várunk az embereitekre és arra, hogy megtegyék. A Teremtőtökkel és a veletek is kötött megállapodás része volt az, hogy rajtatok, a földi embereken múlik majd bizonyos dolgok befejezése, mielőtt közbeléphetünk és segíthetünk nektek másokkal együtt.

Jelenleg arra várunk, hogy a földi szövetségeseitek, akik a bűnös cabal tagjainak letartóztatásáért felelősek, teljesítsék a feladatukat. Ők szintén nagyon szorgalmasan dolgoznak éjjel és nappal. Ők szintén nem vesznek ki szabadságot, hogy nyaralni menjenek. Nagyon keményen dolgoznak a nyári nap hőségében és életüket kockáztatják napról napra, az emberek szó szerinti szabadságáért harcolva. A szabadság fog győzni, ezt látjuk és ez az, amiben határozottan hiszünk. Ez a tiétek lesz. Meglesz, mint ahogy azt a Teremtőnk, aki a mi Teremtőnk is, elrendelte. Higgyetek. Legyetek mindig bizakodóak az embertársaitokban, a mi és más hasonló szervezetekben lévő fivéreitekben és nővéreitekben, hiszen mindannyian ugyanazért a célért dolgozunk. Mindannyian ugyanazt a dolgot szeretnénk, a földi emberek szabadságát valamint a jólét és jutalom napját mindannyiótok kemény munkájára és erőfeszítéseire.

Mindannyian a ti szövetségeseitek vagyunk ebben a hadjáratban. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.


Csatornázta: Greg Giles
Fordította: Vénusz
Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/08/message-from-galactic-federation-of_5264.html

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3062001
Hónap: 15240
Nap: 465