Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akarom vagy csak szeretném!? + 1 kis csemege

Írta: Samael   
2011. May 04. Wednesday 10:02

http://2.bp.blogspot.com/_hBBXadLtbNo/Siqv-5OitZI/AAAAAAAAA0Q/n5I-w6C9cQk/s400/szenth%25C3%25A1roms%25C3%25A1g+vas%25C3%25A1rnapj%25C3%25A1nK%25C3%25A1lvinnal.jpgMottó: „minél jobban AKARUNK,

annál kevésbé jut „eszünkbe”a szeretet érzése.”

 

 

Samael

 

 Számtalan prófécia, és előre mutató írás foglakozik azzal a szellemi és globális átalakulással ami a szemünk előtt zajlik,és MINDNYÁJAN részesei vagyunk.

Minden átalakul ami közvetlen életünk befolyásolja, és HA TETSZIK! - HA NEM, tudomásul kell venni, hogy már teljesen másként működnek a dolgok, mint eddig, és hiába AKARUNK valamit -az NEM MŰKÖDIK, de amit „CSAK” SZERETNÉNK az hip-hop megvalósul.

Bevezetőben ajánlanám az alábbi írást, mi már néhány éve íródott, de nagyon aktuális üzenet, és nagyon szívesen szoktam ezekből az írásokból idézni.

Neale Donald Walsch Beszélgetések Istennel:

http://www.pdf.linkcsik.net/feltoltottek/bolygo.jpg Felvilágosult Lelkek

Mert csak így volt lehetőségük arra, hogy ellenőrizzék az embereket. Kételkedned kell önmagadban, ezt értsd meg, mert ellenkező esetben követelni fogod a téged megillető hatalmat. És az nem lenne jó. Egyáltalán nem lenne jó. Legalábbis azoknak nem, akik éppen a hatalmat bitorolják. Azt a hatalmat, ami a tiéd, és ezt ők tudják. És egyetlen lehetőségük arra, hogy megtartsák az, hogy megakadályozzák a világ mozgalmait abban, hogy észrevegyék, majd megoldják az emberiség két legnagyobb problémáját.

Melyek azok?

Nos, újra meg újra szóvá tettem őket ebben a könyvben. Hát akkor összefoglalom.

A világ problémáinak és konfliktusainak a legtöbbje, ha nem mindegyike, és a ti egyéni problémáitok és konfliktusaitok is megoldódnának, ha társadalmilag

1. elhagynátok a Különállás felfogását

2. alkalmaznátok az Átláthatóság szemléletét.

Soha többé ne lássátok magatokat a másiktól elkülönülve, és ne lássátok magatokat Tőlem elszakadva. Soha ne mondjátok senkinek, csak a teljes igazságot, és soha ne fogadjátok el amit mondanak rólam, csak ha az a legteljesebb igazság.

Az első döntés maga után vonja a másodikat, mert mihelyt látni és érteni fogjátok, hogy Mindannyian Egyek vagytok, nem fogtok igaztalan kijelentéseket tenni, elhallgatni lényeges adatokat, és tökéletesen átlát-hatóak lesztek egymás előtt, mert tiszták lesztek, miként ezt saját életetek megköveteli.

De ez a paradigmaváltás nagy bölcsességet, bátorságot és következetes elhatározást igényel. Mert a Rettegés ezeknek az elképzeléseknek a lényegét fogja megtámadni, és hamisnak fogja kikiáltani őket. A Rettegés fel fogja falni ezeknek a csodálatos igazságoknak a magvát, és tartalmatlannak fogja feltüntetni őket. A Rettegés elferdít, megaláz, pusztít. Így lesz a Rettegés a legnagyobb ellenségetek.

De nem fogjátok elérni, nem fogjátok megvalósítani a társadalmat, amely után mindig sóvárogtatok, melyről mindig álmodtatok, amíg bölcsen és tisztán nem látjátok a végső igazságot, hogy amit másokért tesztek, azt magatokért teszitek, amit másokért nem tesztek meg, azt magatoknak nem teszitek meg; hogy mások fájdalma a ti fájdalmatok, hogy mások öröme a ti örömötök, és hogy amikor megtagadjátok valamely részét az egésznek, magatok egy részét tagadjátok meg. Itt az ideje, hogy ismét annak lássátok magatokat, Akik Valójában Vagytok, és így ismét láthatóvá tegyétek magatokat. Mert ha ti, és Istenhez fűződő igaz kapcsolatotok láthatóvá válik, akkor Mi megoszthatatlanná válunk. És semmi sem fog elszakítani minket soha.

És habár ismét az elkülönülés illúziójában fogtok élni, hogy ezen keresztül újrateremtsétek Éneteket, attól fogva felvilágosultan fogtok megtestesüléseiteken keresztülmenni, érzékelve, hogy mire szolgál ez az illúzió, és arra fogjátok felhasználni játékosan és örömtelién, hogy megtapasztaljátok minden vonatkozását annak, Akik Vagytok, és ez örömöt fog nektek okozni, bár nem fogjátok soha valóságként kezelni. Soha többé nem fogjátok a feledést, mint eszközt felhasználni arra, hogy újrateremtsétek Éneteket, hanem tudatosan fogjátok használni Különállóságotokat, egyszerűen azért, hogy kifejezzétek azt, Ami Különáll valamely sajátos okból vagy célból.

És amikor teljes mértékben felvilágosultak lesztek, azaz ismét kitölt titeket a fény, akár azt is választhatjátok valamely sajátos okból, hogy visszatérjetek a fizikai életbe mások emlékeztetésére. Dönthettek amellett, hogy visszatérjetek ebbe a fizikai világba, nem azért, hogy Énetek valamely új vetületét megteremtsétek, vagy megtapasztaljátok, hanem azért, hogy ebbe a látszatvilágba elhozzátok a fényt, amelyet így mások is megláthatnak. Akkor a „fény hordozói" lesztek. Az Ébredés része lesztek. Vannak, akik ezt már megtették.

Azért jöttek közénk, hogy segítsenek, hogy rájöjjünk, kik vagyunk.?

Igen. Ők felvilágosult lelkek; lelkek, akik keresztülmentek a fejlődésen.

 

Igen az AKARÁS és a SZERETET közötti egyre nagyobb különbség, és minél jobban AKARUNK, annál kevésbé jut „eszünkbe”a szeretet érzése.

Ahogy haladunk előre, annál jobban beleütközünk a SZERETET problematikájába.

Ebben szeretnék némi segítséget nyújtani, hisz egyre jobban húsba vágóak azok a hétköznapi problémák, amik naponta elénk tornyosulnak, s érzelmeinken keresztül SZERETETTEL EGYSZERŰEN megoldhatóak lennének.

Kezdődnek a problémák már a gyermekkorban úgy a gyermek, mint a szülők számára.

Hogy és miből tanul a gyermek?

A PÉLDA MUTATÁSBÓL, azokból az INGERENEK a hatásából ami percről -percre éri ŐT!

Általában két típusú úton indul el egy gyermek neveltetése.

Az egyik VAGY nagyon INGERSZEGÉNY,vagy nagyon sok ingerrel van teli. Egyik sem jó, DE hisz ettől választ szülőt a gyermek,és nem fordítva, mert ezen keresztül kapja meg karmájának, életfeladatának megfelelő szituációkat.

Igazán az EGYENSÚLYRA VALÓ TÖREKVÉS A CÉL, és mind ezt SZERETETTEL KELL elérni.

 

Mi van és miért, ha „túl ingerszegény egy környezet?

Egy gyermek életében az „ingerszegénység” az álmodozást, és ezen keresztül a VÁGYAK kreálását támogatja azon az úton, hogy a számára fontos ingereket olyan helyekről szerzi be, amik kívül esnek a szülői kontrollon.

És miért? Többnyire azért mert a szülőnek nincs

IDEJE,http://emk.hu/wp-content/uploads/2009/06/rsz_szasz-zsuzsanna-feher-fekete1.jpg

ebből fakadóan TÜRELME ÖNMAGÁRA sem, hát még gyermekére.

Nemrégiben egyik közismert pszichológus felmérte, hogy napi 7 perc jut egy átlag-gyermekre.

Egy másik írásban pedig azt olvastam, - csak a lényeget ragadnám meg, hogy AMIÓTA FELGYORSULT AZ IDŐ és egyre precízebb időbeosztással élünk, ANNÁL KEVESEBB IDŐ MARAD EGYMÁSRA, az IDŐTLEN SZERETETRE, ODAFIGYELÉSRE , EGYÜTTLÉTRE!

Maradnak a „társadalom” és az üzleti manipulációk gerjesztette INGEREK, a TELEVIZIÓ az INTERNET, és SZÁMÍTÓGÉP által nyújtott élmények, idősebbeknél a dohányzás az ital, és a DROG! - és mind ez amiatt az intenzív SZERETETTŐL MENTES MŰ INGER hatására, ami gyakorlatilag mára teljesen ELTORZÍTOTTA A TERMÉSZETESTŐL A JELENLEGI FÖLDI VILÁGOT.

A gyermekből idővel Fenőt lesz, és viszi magával a körülményekhez alakítva ezeket a szülői mintákat, de mivel az idő egyre jobban GYORSUL, egyre feltűnőbbé válik a szakadék az SZERETNI TUDÓ, és SZERETETET sem BEFOGADNI, sem ADNI NEMTUDÓ emberek között.

Mind ez az AKAROM, és a SZERETNÉM különbségéből adódik.

És mi van azokkal a gyermekekkel, akik pedig a túlzott odafigyelés, az ingerek dömpingje, a bizalom, a szeretet „igájában” szenvednek?

A túlzott aggódás, a TÚLZÓ SZERETET ugyan olyan veszélyessé válhat mint az amikor csak 7 perc jut naponta Anyából, és Apából.

Ebben a légkörben az ÉLETKÉPESSÉGRE VALÓ KÉPESSÉGET VESSZÜK EL A GYEREKTŐL, AZ ÖN-ÁLLÓ-SÁGOT!

Meg kell tanulni „ÖNZŐEN” SZERETNI!

MIT ÉRTEK ÉN AZ ÖNZŐ SZERETETEN?

Sokat írtam már az EGÓ-ról, de most az Egónak a pozitív oldalára szeretném a figyelmet felhívni.

Mint a fenti idézetben olvasható:

Énetek valamely új vetületét megteremtsétek, vagy megtapasztaljátok, hanem azért, hogy ebbe a látszatvilágba elhozzátok a fényt, amelyet így mások is megláthatnak. Akkor a „fény hordozói" lesztek. Az Ébredés része lesztek. Vannak, akik ezt már megtették. ”

Énünk Szeretete egyet jelent azzal, hogy készekké váltunk a FÉNY hordozására!

Ha feltétel nélkül elfogadjuk ÖNMAGUNK, akkor felismerjük VALÓS HATÁRAINKAT, ezáltal valós példát tudunk mutatni gyermekeinknek, akik mindenre fogékonyak, legyen az FÉNY, avagy a SÖTÉTSÉG.

A túlzó ingerek lelassítják a kreativitást, és már a lélek nem tudja feldolgozni érzés szinten a tapasztalásokat, ás már az IDŐ-INGER PARADOXON LÉP FEL.

Az-az már csak az ADRENALIN a GYÖKÉRCSAKRA ENERGIAHIÁNYÁRÓL SZÓL, és teljesen mindegy, hogy mit is csinálunk, mit is AKAR A GYEREK!

E G Y E N S Ú L Y ! ! !

Mi is segít az egyensúly megtalálásában!?

Tekints ki csak a világba!

A FÉNY és a SÖTÉTSÉG folyamatosan eddig, és ezután is „HARCOL” egymással!

Csak néhány példa: Meghalt, Sai Baba, - megölték Bin Ladent

Lúgos vizű bő forrást találtak mos nemrég valahol Magyarországon – folyamatosan emelik a csapvíz árát

Egyre több termék ismét MAGYAR -

egyre TÖBB termékről derül ki, hogy Magyarnak álcázott EU származású hamis árú,

de nem szeretném a példálózást folytatni.

E G Y E N S Ú L Y ! ! !

A Teremtő és az Égiek vigyáznak a kényes egyensúlyra, de arról gondoskodnak, hogy

MINDIG A JÓ IRÁNYÁBA BILLENJEN A MÉRLEG NYELVE!

Az egyik serpenyőben a FÉNY a másikban SÖTÉTSÉG, de ha felismerjük a azokat a SÖTÉTSÉG, FÉLELEM ILLÚZIÓKAT,amik LEFELÉ HÚZNAK, - A SZERET- TETTEL, máris a FÉNY fog előre törni,

az ÉGIEK pedig gondoskodnak arról az EGYENSÚLYRÓL,

Neked pedig nem kell mást HINNED, hogy ez

ÍGY VAN!

Gyury / Samael      

2011. 05. 04. 

Most kaptam levélben, szertettel megosztom veled:

Bill Gates elszólása

Bill Gates 2010. februárjában egy TED rendezvényen prezentációja során az
alábbi kijelentést tette:


„A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él ... várhatóan eléri a 9 milliárdot.
Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a
reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni."
Bárki bármit is mond, a földi lét legfőbb istene a pénz! Így hát akinek van, az istent
játszhat. Bill Gates korunk egyik leggazdagabb embere, és szinte bármit megtehet.
A fenti kijelentés súlyát növeli, hogy komoly érdekeltséggel bír a
gyógyszeriparban. Jogunk van feltételezni, hogy (véletlenül) egy belső információt
„kotyogott" ki. Egymilliárd ember egészségügyi beavatkozások által szándékosan
előidézett halála vagy meg nem születése a népirtás legújabbkori módszere!
Szemléltetésképpen: ha csak 1%-kal csökken a népesség szaporodóképessége, az az
össznépesség tekintetében milliókat jelent – Bill Gates azonban nagyobb számokkal
dobálózik!
Napjainkra látjuk, hogy az oltások számának növekedésével egyre korábban és
egyre nagyobb számban fordulnak elő krónikus megbetegedések. Ennek hosszú
távú következményei borítékolhatók. Mivel a krónikus megbetegedések az
immunrendszer hibás működésére vezethetők
vissza, ezért előhírnökei a súlyosabb, emberi életet megrövidítő betegségeknek
(diabétesz, rák, stb). Az immunrendszer hibás működése szorosan összefügg a
szaporodóképesség csökkenésével is! Az egész emberi létezést koordinálja. Az
immunrendszer maga az élet! A védőoltásokkal ezt a finomra hangolt „műszert"
vesszük célba. Fontos megemlíteni, hogy az egyre gyakoribb autista megbetegedések
is ezt a tendenciát erősítik, mivel ezek az emberek többszörösen halmozott
immunológiai betegséget hordoznak, minek következtében az átlagosan várható
életkoruk (az immunkárosodás mértékétől függően) 30-40 évre korlátozódik. A
szaporodás esélye többnyire kizárható, illetve kontrollált eszközökkel elfojtott.
A természet minden immunológiai betegséget és beteget hibás működésként azonosít.
A rosszul működő láncszemet mihamarabb cserélni kell, az életciklusát lerövidíteni,
teret, illetve esélyt adva az új és egészségesebb egyedeknek. Az immunbetegségeket
egyfajta „új pandémiaként" görgetjük magunk előtt: gyermekeink gyermekei és majd
az ő gyermekeik azok, akik már halmozott immunológiai, sok esetben genetikai
károsodásokkal fognak megszületni... A lombikprogram, mint reproduktív
szolgáltatás is a természetes szelekció kiiktatása – úgy is fogalmazhatunk, „raktunk
vele még egy lapáttal a tűzre"!
(A gyermekáldás mindenkit megillet az életben. Ha nem megy másképp, akkor marad
a mesterséges út. A fenti gondolatsor a természet helyes működésére hivatott felhívni
a figyelmet.) Az egymilliárd akkora szám, hogy a fasizmus és a kommunizmus
összesen sem termelt ki ennyi halottat (kommunizmus≈70 millió • fasizmus≈30
millió)! A fegyvernem és az ellenségkép is megváltozott. Néhány milliárd ember
egyszerűen útban van. De kiknek?
A világ erőforrásait az össznépesség nagyjából 5%-a birtokolja. A népesedés
problémáira megoldás lenne, ha ezek a források egyenletesen oszlanának el. A
helyzetet úgy lehet a legjobban jellemezni, hogy a szűk kisebbség feléli a többség
elől a közös tulajdont. Amikor a természeti javak kiosztásra kerültek, még nem
létezett pénz. Éppen ezért az, hogy most mindent pénzben számolunk, egy hibás, torz
világkép. Ezekhez a forrásokhoz minden népnek joga van! A jelenlegi
állapotot huzamosabb ideig nem lehet fenntartani, mivel igazságtalanságra épül. Az
előnyösebb pozícióban lévő erők megpróbálják konzerválni a helyzetet, mely ideig-
óráig sikerülhet, de hosszú távon nem. Ezzel a kijelentéssel egy kicsit magunk ellen,
magyar emberek ellen is beszélek, hiszen (a látszat ellenére) mi is ehhez a szűk
körhöz tartozunk. Senki sem tekintheti magát a másiknál különbnek ezen a bolygón!
A természet be is iktatott egy biztonsági korlátot a rendszerbe, belekalkulálva
lényünk tökéletlenségét, és hogy ne konzerválódjanak ezek az erők huzamosabb
ideig. Ezt az önszabályzó rendszert halálnak hívják. A természet így biztosítja a
folyamatos megújulás és fejlődés lehetőségét világunkban. Az, hogy hol van az a
határ, amikor már az egész faj fennmaradását veszélyezteti egy-egy szélsőséges,
profitéhes csoport terjeszkedése, azt jelenleg nem tudjuk megmondani. Amit viszont
már tudunk, hogy a felelőtlen vakcinálás nyomot hagyott az emberi DNS-ben
(rengeteg állati RNS-DNS jutott a véráramunkba), melyet a jövő nemzedékei is
magukkal fognak cipelni! A fejlődő ország népei nem hiába fogadják kettős
érzelmekkel a fejlett világ orvosainak módszereit. Ők azt vallják, hogy az oltásokkal
a szaporulatot próbálják csökkenteni! Erre lehet példa a polio oltások tömeges
visszautasítása az afrikai kontinensen. Érdekes, hogy a természeti népek megérzései
mennyire jól működnek!
Bill Gates hangneméből kiderül, hogy szavait nem holmi elszólásként vagy
poénként kell érteni; mondandóját „véresen" komolyan gondolta. Az elhangzott
szám felülmúl minden eddigi népirtást vagy katasztrófát, amit az emberiség valaha is
elszenvedett! Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a történelmi idők emberei
alacsonyabb morális szinten éltek, mint napjainkban. Ha a felszínességen túl egy
kicsit mélyebbre ásunk, láthatjuk, hogy ez a megállapítás nem igaz. A régi idők
emberei másképp viszonyultak a természet erőihez, egymáshoz és a halálhoz is. Az
ellenséggel való leszámolások, (főleg a hétköznapi embereknél) többnyire szemtől
szembe zajlottak. Manapság nem ezt látjuk! Az alattomosság, az erkölcstelenség
soha nem látott mértékeket öltött. Ritka az az ember, aki bátran a szemünkbe néz!
A módszer, ahogy a vakcinákat bevezetik a piacra – politikusokat, orvosokat, híres
embereket felhasználva, nem ritkán félrevezetve őket –, hátsó szándékot enged
sejtetni. A gyártók a tájékozatlanságra építenek! Könnyű elhitetni bármit is egy olyan
termékről, amiről az illető gyakorlatilag semmit sem tud (sajnos az orvosok döntő
többsége sem ismeri kellő mélységben az oltóanyagokat).
Elég néhány hangzatos, a valóságot elferdítő szlogent elhinteni, és máris meg lehet
győzni a többséget az ügy érdekében!
Bill Gates kijelentése, úgy látszik, nem lépte át a média ingerküszöbét –
legalábbis a magyar sajtó nem érezte fontosnak, hogy beszámoljon ezekről a súlyos
szavakról. Sokan hisznek az emberiség megritkítását célzó összeesküvés-
elméletekben. Bill Gates és az őt takargató média most egy újabb csontot hajított
őeléjük.

    ENNYIT a "sötét" öldalról, és mi történik? - valahol ezt a szándékot is az egyensúlyba kerülés követi!
Tök jó

 forrás:www.asztralutazas.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 15
Összes: 2944911
Hónap: 23255
Nap: 566