Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akkor jöjjön az, aminek jönnie kell

2012. Március 20-26. Akkor jöjjön az, aminek jönnie kell      
Írta: Nász János   
2012. március 18. vasárnap, 08:24

2012. Március 20-26.

Akkor jöjjön az, aminek jönnie kell

A Fény Földi Csillagainak!!!

Amint azt tapasztalhattátok tavaly december vége óta, át  az ez év januári teliholdon keresztül, most elérkeztünk a Kozmikus beindítás (Metatron) 4. és egyben utolsó szakaszának megnyílására, a március 20. Planetáris/bolygó energiaegyensúly középpontjához. Az ezt követő hét a lehető legnagyobb izgalmakat fogja hozni számunkra, hiszen mind a csillagközi, mint a bolygóközi energiák egy kórusba rendeződnek, és a kozmikus Szeretet szívdobbanása az  OM dobogását, immár akinek a füle van hozzá az elcsöndesülésben F-dúr hangnemben (a szívcsakra magasabb oktávjában) lehet fizikai füllel is meghallani. Az Új Föld engedélyt kapott arra, hogy kezdje meg megnyilvánulását és sűrű önvalóját az új galaktikus és csillaghálók és a mag új ruhája szerint finomítsa, és rezgésébe emelje meg. Mit jelent ez: azt, hogy a szívalapú világunkba lépés, kézzelfoghatóan szépen, lassan el kezd megjelenni. Szépen lassan persze, hogy hozzászokjunk. Gondoljunk csak bele, olyanok voltunk, mint akik egy sötét pincében éltek évekig, és most a pinceajtót csak lassan, fokozatosan nyitogatják ki, hogy meg ne vakuljunk. Mint a búvárok, akik egy-egy szakasznál mindig megállnak, amikor a felmerüléshez indulnak vissza.

 

Akkor hát, jöjjön az, aminek jönnie kell, mert immár nincsen több idő a huzakodásra. Látni és tapasztalni fogjuk:

1, A Jupiter és Vénusz energiáinak összevonódásával, amely emberemlékezet óta nem volt ennyire intenzív: a Központi Napon, és Napunkon keresztül érkező szeretet, bőség és bölcsesség, spirituális energiákat, a szent női és szent férfiúi egyensúlyban összefonják és beleöntik a bolygónk hálójába. Mindezek tetőpontja: március 26.-a lesz, amikor a sarlós Holddal együtt rögzítik mindezeket az Isteni Anya jelenlétével.

2,  a Mars retrográd helyzetének a Sárkány évében, ránk nézve erőteljes hatásáról már írtunk e lap keretein keresztül. Megújult erővel, az Otthon szeretetében, megfélemlítést és korlátozásokat nem tűrőn, de bölcsebben beosztva energiáinkat folytathatjuk dolgainkat ebben a Kegyelmi időben.

3, A Szaturnusz biztos alapokat rögzít most a jövőnket tekintve, a szigorúsága, kitartássá és állhatatossággá alakul át, és támogatólak hat mindenkit aki a fény útjának elkötelezettje.

4, A március 22.-ei Telihold újabb Kozmikus fürdőzésben és masszázsban fog részesíteni bennünk, jól átgyúrja a fény felé kapaszkodó fizikai testünket és feltüzeli isteni teremtő szenvedélyünket. A Nagy Központi Napunk (Hun Nap Ku) elküldi már-már szokásos szeretetcsomagját, de nem akárhogyan.

Március 22.-24 között valami hatalmas tudatosság és társadalmi robbanás kezdődik el.

Uránusz (az elektromos átalakító bolygótűz), Nap (az isteni elme szellemiségének csillagtüze) a retrográd Merkúr ( kommunikáció megtisztítása) és a Telihold ( az Istennői bőség és megtestesítés, jólét, öröm, elfogadás, gondoskodás) izgalmas randevúja a Kos csillagjegyében, a Halak csillagképében, a régi paradigmák elementáris felrobbanását fogja eredményezni, amely igen rövid idő alatt testet fog ölteni a valóságunkban. Hogy milyen módon, formában, viszonyrendszerben fog megjelenni, az egyrészt tőlünk függ, meg azoktól a helyektől, ahol gyökeres tisztulásra, tisztításra van szükség. Az agyakból, elmékből és érzéseinkből egy elektromos porszívó fogja kiszívni a megmaradt, makacs, és a régi világhoz ragasztott, vagy ragaszkodó beállítódásainkat és energiáinkat. Igen, igen, ez meg fog viselni egy kis időre bennünket, amíg hozzászokunk az új cipőnkhöz, akkor már nem fog nyomni.

A mágneses zuhanyozást: március 26-ai Jupiter-Sarlós Hold-Vénusz rivaldafényei fogják bezárni, és átengedik a terepet a következő szeretet-cunaminak.

Akkor jöjjön, aminek jönnie kell, és hogy mi lesz áprilisban, arról még korai beszélni, de a témája a Fény Testvériségéről fog szólni, amint ezt láthattuk érezhettük, a földi testvériség együttérzés első hullámát a Kárpáti Házába és figyelem ez nem a politikáról, hanem az Új Földről, a Felemelkedésről és az energiákról szól.….addig is fogadjuk el, ami megszólít, ami a rezgésünknek megfelelő, ami meg nem azzal ne ellenkezzünk, engedjük békében a saját útjára.

Fény veletek, akkor senki sincs ellenetek!

Ti Vagytok a Szív Őrzői és Gyógyítói

Földicsillagok

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3061970
Hónap: 15245
Nap: 461