Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Allison Rae: SZUPERHOLDAK ÉS A MESTERLÉT

       
Írta: Allison Rae   
2012. április 18. szerda, 07:20

Allison Rae: SZUPERHOLDAK ÉS A MESTERLÉT

(Áprilisi-májusi-júniusi kozmikus energiabőség)

 

 

ok.jpeg

 

Ezen a hétvégén a Telihold (április 6-7) jelentős fordulatot jelez. Spirituális/lelki energiák sorozatai fognak átfolyni, a Hold-átjárókon, Április és Május folyamán, és egy sor lélegzetelállító bolygókapcsolódás/összehangolódás történik meg Júniusban. Szuper Holdak egymást követik majd és egybeesnek az ezoterikai hagyományozás szerinti három nagy ünnepel. Ezek a Krisztusi ünnep (április 6.), Buddha Ünnepe (május 5.) és az Emberiség Ünnepe/a Jóakarat Ünnepe (június 4.) A vallások szerint is említett szent napokat, a Húsvétot és a Wesakot, kötik össze ezek a Holdünnepek.Ebben az évben a Hold összehangolódásokat, vagy más néven a Szuperholdakat földközelségükben láthatjuk majd. A Hold közeliségek emelni és növelni fogják a spirituális/lelki energiák beáramlását az energiakapukon keresztül, és a Nap, a Hold és a Föld energiáinak összehangolódása történik meg. A 3 Telihold sorozatában az Emberiség Ünnepe (június 4-5) más néven a Jóakarat Ünnepe, egy részleges holdfogyatkozással teljesedik be, a változó jegyek (Nyilas-Ikrek és a Halak-Szűz tengelyek energiakereszteződéseivel) nagykeresztjével, a Marssal és a Chironnal egyetemben. A rákövetkező (június 6.) napon kezdődik a Vénusz Tranzit/átvonulás a Nap előtt, amely ilyen mértékben legközelebb 2117-ben jelentkezik majd. Nem sokkal később ezt, júniusban (20-21.-én) a Rákban követ a nyári napforduló, s rá pár nappal az Uránusz és Plútó első kvadrátja (június 24.-én) a hetes sorozatból, amely egészen 2015.-ig folytatódik.

 

Ez idő alatta a mágia és a teremtőképesség jó, alkalmas időszaka fonódik össze a látszólagos káosszal és válsággal. Ezekkel a kozmikus jelzésekkel egy teljes fordulat lehetséges az emberiség sorsában, egy olyanfajta átalakulás, mint ami a halál utáni újjászületéskor történik meg.

A HoldÜnnepek hatásai:

A tavaszi HoldÜnnepeken keresztül a lelki energiák megáradnak, megduzzadnak, és mint egy távoli hullám a tengereken, hatalmas energiákat összegyűjtve, mielőtt kioldódnának, ellenállhatatlan lendülettel érkeznek meg a júniusi partokra. A teliholdak olyan pontjainkat világítják meg, mint a megvilágosodás, a mesterlét elérésének számtalan lehetőségei, a gyógyulás és az isteni szolgálat. Egy hatalmas tisztulási folyamattal egyetemben az ego kerül megtisztításra, hogy az isteni lelkünk minél nagyobb részben, mértékben tudjon testet ölteni bennünk. Attól függően, hogy milyen mélyen gyökeredzett meg bennünk az ego, ez a folyamat rendkívül kellemetlen is lehet, de a boldogságunk új szintjére fog vezetni majd bennünket, amikor a lelkünk felszabadul.

A sámánisztikus Vénusz (A Táltos-Istennő)

A jelenlegi Vénusz ciklus 2010. november 5.-én kezdődött a Skorpióban és a bolygó rövid alvilági utazást tett, és ezután ez év, 2012. június elején kiteljesedve érkezik meg. A Vénusz 2012. május 30.-án eltűnik a látómezőnkből és majd ezután átvonul a Nap előtt, június 5/6.-a között, és újra dicsőséges hajnali csillag lesz napkeletkor Június 12.-én, amikor egy új ciklusát kezdi el az Ikrek jegyében.

Vénuszra az Istennő kifejezést használjuk, és 2010. november eleje óta még nagyobb tisztelettel ruházta fel a nőket. A Vénusz legtöbb sámánisztikus (táltosi útja) sorozata, egy hosszú asztrológiai tánc a Skorpió szakaszában és arról a női megtestesülésről szól, aki képviseli a korlátozhatatlan, megzabolázhatatlan oldalán, az életerőt, a szent női erőt, a nőiség misztikus lényegét a teremtőiséget és szexualitást, és mindezeknek a tantrikus esszenciáját Shakti képviseli. A Vénusz a szerelem/szeretet, a szépség, a harmónia, a pénz/bőség, a kapcsolatok, az értékek jelölője is egyben.

Az Uránusz-Plútó faktor

Az Uránusz-Plútó kapcsolat egy erős és merészség kártya az asztrológiában, a gyökeresen átalakító/átalakuló folyamatokban, 2012-2015 között pontosan hétszer lesznek szoros kvadrát kapcsolatban. Ez egy hosszú ciklus folytatása, amely 1960-ban kezdődött el. Ennek az időszaknak a témája, a személyes teremtői meghatalmasodás/önmeghatalmasodás/saját teremtői hatalom elfogadás volt és forradalmakat robbantott ki ez időszak alatt. A Plútó Bakban való vonulása, hírnökül adja tudtunkra, hogy a társadalom megannyi szintjének, intézményrendszereinek az átalakulása szükséges, így a gazdasági, politikai és társadalmi rendszerek is. Ma már számos példa tanúsítja ezeket az elmozdulásokat az egész világot tekintve.

Az Uránusz a Kosban fellobbantja a harcos szenvedélyeket. A kvadrát hozta feszültség feloldásába a harcos a legmélyekig való gyökeres átalakulást hoz magával. Egyénenként is ki kell tudnunk állni az igazságunkért, hogy megtaláljuk helyünket a változó világon belül, az egyedülálló képességünk és tehetségünkkel képviselt céljaink szerint. Az Uránusz hajtóereje ebben az átmeneti évben, 2012-ben kiszámíthatatlanul jelentkezik, így azok az előrejelzések, hogy pontosan mi fog történni, csak felületesek. Júliustól van/lesz értelme majd már a folyamatban lévő kvadrátra hivatkozni.

Hogy fogjuk mindezeket megérezni?

Amíg a nagy tranzitok bolygószinten/globálisan drámákat játszanak ki a nyilvánosság előtt, úgy annyiunk életében megváltoznak a személyes tapasztalásaink is. Hogy mennyire különlegesen kapcsolódnak a bolygóvonulások, kapcsolódások nyomvonalai a születési képletünkkel viszonyítva, ott fedezhetjük fel azt, hogy melyik életterületünk átalakulása érintett leginkább az elkövetkezendő hónapokban és években. Néhány mindenkit érintő élményről, már hallhattunk más-más emberektől szerte a világon, mint többek között a váratlan munkahelyi változások, a foglalkozások, a lakóhelyek, a család és kapcsolatok terén. A munkahelyi előrehaladás fő iránya és a pénzügyeink változása, beleértve az előre nem látható új lehetőségeket sokszor depresszióval, szorongással és bánattal járnak, érzelmi elkülönülést, tehetetlenséget és a káosz érzését hozhatják magukkal. Tagadhatatlan az, hogy változások jönnek/érkeznek, de bizonytalanok vagyunk a részleteikben és azért is, hogy hogyan tudunk kilábalni, továbbmenni ezekből.  Számos spirituális képességünk érkezik meg, jelenik meg, a mélyünkből, mint a tisztán érzés, rémisztő látomások és álmok, előretudás.

Mindez a Szeretetről szól

A Szeretet legmélyebb szintje ébred fel bennünk, bármilyen „címke” alapján is tapasztaljuk meg, akár ezoterikus, akár sámánisztikus, vallási vagy bármilyen szinten is. Szeretni Magunkat, Szeretni az Emberiséget és a FöldAnyát, a Világegytemet és ezt a Teremtést, a Minden Ami Van-t.

A Mesterlét az Önszeretettel kezdődik. Megtanuljuk most azt is, hogy hogyan szeressük és tiszteljük a szent másikainkat a kapcsolatrendszerünkön keresztül. A kapcsolataink építőkövei a közösségek. Ahogy 2012-ben és azon túl felgyorsuló evolúciós fejlődésünket megtapasztaljuk, rájövünk majd hogy minden bölcsességünk a másokkal való kapcsolatainkon alapszanak, vagy a közös értékeken, ahogyan ápoljuk ezeket a kapcsolatokat. Mert amilyen drágának értékeljük a kapcsolatainkat az lehetővé teszi azt, hogy feloldjuk azokat a kapcsolatainkat, amelyek már nem egyeznek meg a rezgésünkkel. A 2012-ön keresztüli utazásunk egy Új Tudatosság születését jelzi, melyen keresztül átalakul a saját életünk és világunk. Az új paradigma mélyen a Szeretetben/Szerelemben gyökeredzik.

Íme a Szeretetbe utazásunk fontosabb állomásai: (április-június)

Április 6. Telihold Mérleg/Kos-Szuperhold. Krisztusi Ünnep

Április 20/21 Bika Újhold

Május 1-5: Beltaine/Samhain tengelykapcsolódás (Kelta Keleti Tavasz/ősz ünnep, a földteke helye szerint)

Május 20. Ikrek Újhold és Gyűrűs Napfogyatkozás

Május 30. A Vénusz belép az Alvilágba (nem látható a tranzitig, és mint Istennő lép elő majd)

Június 4. teliholdas részleges Holdfogyatkozás a Nyilas/Ikrek tengelyen+Szuperhold+ Változó Nagy Kereszt: Az Emberiség/Jóakarat Ünnepe

Június 5/6. A Vénusz Átvonulása a Nap előtt

Június 12/13 A Vénusz Helikális(Nappal együttes) felkelése az Ikrekben

Június 16-18. A Hold, Jupiter, Vénusz, Nap és az Aldebaran (a Plejádok vezetőcsillaga) hajnal előtti összehangolódása

Június 19. Ikrek Újhold

Június 20/21 Nyári Napforduló a Rákban

Június 23/24 Az első Uránusz-Plútó Kvadrát a hetes sorozatból.

Amikor ezeket írom, a Szuperhold éppen felkel (április 6.) és a szívem tele van hálával és reménnyel. A Hold olyan közel hajol hozzám, hogy szinte meg tudom érinteni. Egy imát suttogok a Földnek és minden lénynek, akit a hátán hordoz, ezen az éjszakán.

 

Legyetek mind áldással

 

Allison Rae

Közreadja:

www.foldicsillagok.hu

Forrás: Supermoons and Mastery a message from Allison Rae Friday, 6 April, 2012

Copyright 2011 Allison Rae/HeyAllie.com

All rights reserved

http://spiritlibrary.com/allison-rae/supermoons-and-mastery

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3046184
Hónap: 11047
Nap: 679