Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÁLOM ÁLLAPOTI KOMMUNIKÁCIÓTOK TÖKÉLETESÍTÉSE

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 08. 03.

Kezdjük ma azzal, hogy elmondjuk nektek nagyra értékelünk minden erőfeszítést, amit sokan közületek tesznek egy kicsit jobban, egy kicsit több tisztelettel, udvariasabban, kedvesebben, tekintélyesebben, finomabban kezelve egymást és elmondjuk nektek erőfeszítéseitek nagyon nagyra becsültek és mindannyiótokat sokkal messzebbre fognak vinni mint közösség és mint egyének is, mert nem sokat lehet tenni a fejlődés módjaiban amíg egy lény tanul és bemutatja hogyan kell helyesen kommunikálni másokkal azon a módon amit megérdemelnek és ahogyan kezelni kell.

Oly sok lehetőség nyílik számotokra, mint az ajtók amiket kitárt a tavaszi szellő, amikor először elkezditek megmutatni jeleit annak, hogy összehangolt erőfeszítést tesztek - mások érzéseit szem előtt tartva – amikor kommunikáltok velük bármilyen módon, akár személyesen, telefonon vagy elektronikus úton, mivel nem számít milyen módon kommunikáltok másokkal, mert a szavak akár egy kés keresztülvághatják bármilyen formáját a kommunikációnak, sérthetnek és még sebet is ejthetnek egy másik lényen. Megértitek ezt? Értitek azt, hogy a szavak annak ellenére, hogy nem érinthetnek meg egy másik személyt fizikailag, de elérhetik őt sok más különféle módon és okoznak kárt éppen úgy, mint amikor fogjátok kezeteket, ökölbe szorítjátok s megüttök egy lényt?

Értitek már egy kicsit jobban ezt? Észrevettétek, hogy szavaitok lehetnek éppen olyan sértőek, mint az öklötök? Reméljük, hogy azok közületek, akik ilyen jellegű erőszakot követnek el és károsítanak, használva az ismételt rágalmazásokat, retorikát, ártalmas viselkedést és magatartást, elgondolkodnak arról amit éppen most olvastak és gondolkoznak azon mennyi sok ajtót nyithat meg számukra ha folytatódik ez a káros, terméketlen, tiszteletlen, érzéketlen mód s arról is elgondokoznának mennyi ajtó zárul be számukra, ha nem változtatnak az irányon, amiben annyira lelkesen gyalogolnak. Ez minden amit ma mondanunk kell ebben a konkrét ügyben, de időről-időre újra beszélni fogunk róla veletek, mert folytatni fogjuk olvasását válaszaitoknak üzeneteinkre, és annyira nagyon kívánjuk azok számára, akik részt vesznek ebben a durva és helytelen magatartásban, hogy tisztán lássák választásukat, amit tesznek és elgondolkodnak azon, választanak egy másik utat ami elvezet benneteket a javuláshoz, jobbuláshoz és fényesebb állapothoz, mert nem tartoztok senkinek többel vagy kevesebbel, mint önmagatoknak.

Ma szeretnénk beszélni nektek arról, hogyan javíthattok módszereiteken a telepatikus kommunikációban velünk, mert belefogtunk kezdeti szakaszába az értesítésével azoknak közületek, akikről úgy érezzük pozitív tagjai lehetnek csapatunknak, ez első közös tervünkkel kezdődik, ami tengeri gátak építése a partok mentén sok területén bolygótoknak. Elküldtük kommunikációnkat a kiszemelt személyeknek és jelentjük nektek, hogy nagy számban közülük valóban sikeresen megkapták a közleményt és sorjában megérkezett válaszuk is. Azt is jelentjük nektek, hogy akadnak közületek olyanok, akikről úgy érezzük, nem vették még közleményünket, habár néhányatokkal közületek többször kísérletet tettünk küldve ezt a kommunikációt, de nem vették ezt, vagy az az eset állhat fent, hogy néhányan közületek vették az üzenetet, de nem küldték el válaszukat nekünk.

Nem tudhatjuk biztosan, hogy ezt az üzenetet megkaptátok tőlünk, csak akkor tudhatjuk meg, ha visszakülditek nekünk a választ, mert ebben biztosak lehetünk. Folytatni fogjuk telepatikus kommunikációnk küldését mindazoknak, akiket kiválasztottunk erre a kezdeti műveletre. Türelmesek leszünk, kitartóak, de nem folytathatjuk a kísérletezést ezzel hosszabb ideig, mert tisztáztuk jó ideje, hogy lényeges az idő. Az időtartam a mai nap és a befejezés között, amit terveztünk erre távolságban nincs messze, sietnünk kell és elkezdeni sok közös tervünket. Reméljük, hogy közületek azok, akik nem fogadták kommunikációnkat megértik ezt, ez idő szerint ez az, ahogyan kommunikálnunk kell veletek. Ez ügyben nincs más választásunk, és amikor beszélhetünk veletek személyesen, teljesen el fogjuk magyarázni nektek, miért nem választhattunk bármilyen más módot a kommunikációra veletek ebben az időben.

Javasoljuk mindnyájatoknak, mivel nem tudhatjátok ki az, akit kiválasztottunk erre a kezdeti szakaszára a műveletnek, fordítsatok nagy figyelmet álmaitokra, amit bennünk tapasztalhattok, mert ez egy nagyon alkalmas és hatékony eszköz számunkra továbbítani üzeneteinket nektek. Vannak olyanok közületek, akik jelentették, hogy nehézségeitek vannak az álmokra visszaemlékezésben, amikor felébredtek. Megértjük ezt, habár nincs semmi amit tehetnénk ez ügyben a mi oldalunkról. Minden rajtatok áll, az is, hogy megtaláljátok a módját és kifejlesszétek eléggé készségeteket behatárolni álmaitok emlékezetének néhány fajtáját, amit mindig megéltek. Az álmodás egy nagyon természetes funkció és mindannyian megtapasztaljátok ezt, ez alól nincsenek kivételek. Közületek azok, akik azt állítják nem álmodnak, pontosabb lenne azt mondaniuk nektek, hogy nem ébredtek fel semmilyen emlékével álmaitoknak, mert bizonyosan átéltek álmokat sokféle módon és formában.

Most, hogy tisztáztuk ezt, szeretnénk javasolni nektek egy módszert arra, hogyan tudtok hatékonyabban visszaemlékezni álmaitokra, amik voltak. Tartsatok egy jegyzettömböt és valamilyen irószert ágyatok mellett éjjel, ez erősen ajánlott, mert gyakran amikor álmodtok felébredtek akárcsak egy pillanatra is és ekkor lehet néhány emléketek az éppen megtapasztalt álmotokról. Azt mondjuk nektek írjátok le annyi részletét álmotoknak, amennyit csak lehet, olyan tisztán amennyire lehet, így amikor később felébredtek, sikeresen megvizsgálhatjátok amit leírtatok és gyanítjuk néhány fajta üzenet amit küldtünk nektek, ha valóban ez az, amit az adott álom képviselt.

Ajánljuk továbbá nektek, esetleg változtassátok meg az alvási szokásaitokat, azzal a céllal, hogy egy hosszabb, mélyebb és pihentetőbb alvásotok legyen. Javasoljuk aludjatok teljes sötétségben, felakasztva többlet sötétítőt az ablakra, ha szükséges, és lehetőleg helyezzetek valamit hálószobátok küszöbéhez, mert a fény beszűrődhet szobátokba. Oltsatok el minden világítást, még az elektronikus berendezéseket is, mert a LED lámpácskák sok elektromos készüléketeken egy viszonylag nagy mennyiségű fényt sugározhatnak. Ajánljuk azt is, hogy távolítsátok el az összes vezeték nélküli elektronikai berendezést szobátokból az alvás idejére, mert ezek lehet – de nem feltétlenül – zavart okozhatnak felétek irányuló kommunikációnkban.

Agyatoknak vannak olyan részei, amelyek úgy működnek, mint egy kommunikációs műhold, fogadják és küldik az információkat környezetetekből és az egész Világegyetemből és nagyon fontos gondját viselni ezen berendezéseteknek. Az ételek amiket elfogyasztotok üzemanyagok és a folyadékok azok, amik futtatják kommunikációs berendezéseteket. Ezen üzemanyagoknak és folyadékoknak azon kell dolgozniuk, hogy növeljék berendezésetek teljesítményét és nem az, hogy legyöngítsék azt. Milyen fajta üzemanyaggal tápláljátok berendezéseteket? Javasoljuk, hagyjátok el az összes szemét élelmiszert, az édességeket, a süteményeket, a szénsavas üdítőket és töltsétek fel hűtőszekrényeteket gyümölccsel és zöldséggel, mert ezek jelentős mértékben és szinte majdnem azonnal emelik rezgésszinteteket és ez természetesen segíteni fog nektek a kommunikációban a magasabb birodalmakkal, mivel ez a táplálkozásmód közelebb visz benneteket a magasabb birodalmakhoz. Megértitek ezt? Értitek, hogy rezgésszintetek emelkedése és süllyedése olyan, mint egy hőmérő egész nap és függ az általatok elfogyasztott élelmiszerektől, rezgésetek emelkedhet vagy csökkenhet hirtelen és nagymértékben? Ez néhány azon módszerek közül, amik javíthatják telepatikus képességeiteket, és azt mondjuk nektek, követve ezen egyszerű útmutatásokat azonnali javulást tapasztalhattok.

Folytatni fogjuk üzeneteink küldését azoknak akiket kiválasztottunk. Figyelmeztetést fogunk küldeni nektek, amikor úgy érezzük nem tölthetünk több időt a próbálkozással és el kell kezdenünk az üzenetek kiküldését azoknak, akik nem kerültek fel az első listára, de úgy érezzük róluk, hogy pozitív ráadásai lehetnek csapatunknak és ebben az időben fogjuk megpróbálni elkezdeni kiküldését az üzeneteknek nekik. Ne engedjétek meg magatoknak, hogy pánikba essetek attól félve, hogy elvesztitek lehetőségét a közös munkának, mert úgy érzitek nem kerültetek kiválasztásra ezen kezdeti tervre, de nem fogadtátok üzeneteinket, mivel ez a fajta érzelmi megterhelés nem fog segíteni nektek bármilyen módon is üzeneteink fogadásában és sok esetben rontani fog a helyzeten akadályozva a kommunikációt felénk és tőlünk felétek. Maradt még idő számotokra üzeneteink fogadására – ezt szeretnénk tisztázni – és azonnal folytatni fogjuk erőfeszítéseinket és további értesítésig folytatjuk őket.

Ez minden ma számotokra, Drágáink. Reméljük, hogy mindannyian kitűnően végrehajtjátok ezeket és újra köszönjük mindannyiótok erőfeszítéseit a hatékonyabb és udvariasabb kommunikációra egymással, és azt mondjuk azoknak, akik már bebizonyították fejlődésüket ezen a területen, hogy köszönjük azt a nagy szolgálatot amit mindnyájunkért tesznek szerte az Univerzumban.

Amíg holnap újra beszélünk, legyen csodálatos és áldott napotok, Drágáink.

Barátaitok vagyunk és családotok, a Fény Galaktikus Szövetsége.Csatornázta – Greg Giles
Fordította – Katherine
Website – ascensionearth2012.blogspot.com

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044578
Hónap: 11001
Nap: 467