Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalok, mint Isten segítsége

Az Angyalok mint Isten segítsége
 
A mai világban egyre közelebb kerülőnk az angyali világhoz. Létük azért teremtetet, hogy megsegítsen minket a haza vezető úton. 
 


Az élet minden területén jelen vannak. Ha egyszerűen próbáljuk meg felfogni létük alapját, ők Isten fénye és minden eszméje élő, mindenhatósága. Minden teremtett dolog tökéletesen isteni szeretetteljes fénye.
A hierarchia vagy rangsorolás emberi találmány, hogy elménk hatalmával felfoghassuk szerepüket a világegyetemben.
Az angyalok nem a képzeletünk játéka, valóban köztünk vannak most sokkal jobban, mint valaha. Ennek egyik fő oka az, hogy megérett az emberiség és a Föld a felemelkedésre és ebben minden segítség szükséges. Az angyalok az isteni harmóniát, összhangot hivatottak visszaállítani illetve ebben tudnak közreműködni.
"Kérjetek és megadatik, kopogtassatok és az ajtók kinyílnak" ahhoz, hogy az angyalok segíthessenek kérnünk kell, szabad akarattal rendelkezünk és ebben a tekintetben minden más bolygótól különbőzünk.
Az angyalok köztönk vannak, hogy megtanítsák nekünk: Isten szeretete minden kérésre és kihívásra válaszol. Az isteni fényszubsztanciával áthatnak minket és felerősítik a bennünk lévő fényt, összekapcsolnak a forrással.
Minél inkább behívjuk életünkbe az Angyalokat, annál inkább visszatükrözi életünk a mennyország ragyogását.
Ahhoz, hogy segíthessenek néhány lépést kell tennünk:


1. Kérés.- A szabad akarat törvénye szerint az Angyalok nem avatkozhatnak életünkbe kifejezett engedélyünk nélkül. Ez alól az egyetlen kivétel létezik: ha életveszélybe kerülünk mielőtt még lejárt volna az időnk. Minden más esetben kérjünk.

2. A probléma felajánlása.- Teljes mértékben fel kell ajánlanunk az Istennek és az Angyaloknak a problémánkat. El kell engednünk, át kell adnunk nekik mert ha ragaszkodunk hozzá, megakadályozzuk az Angyalok közbelépését.

3. Bizalom Istenbe.- Bíznunk kell abban, hogy Isten végtelen bölcsessége és kreativitása olyan jó megoldásokat eredményez, amilyenekről mi álmodni sem mertünk volna.

4. Isteni vezettetés követés.- Az isteni segítség olyan lépések megtételére bíztat minket, amelyekkel elérhetjük a kívánt eredményt. Az útmutatások gondolatokban, érzelmekben, álmokban, vízióban jelentkezhetnek. Ha bizonytalanok vagyunk az üzenet forrásában, kérjük Istent hitelesítse az üzenetet számunkra. Isten és az Angyalok soha nem küldenek félelmetes bántó üzeneteket, mindig szeretetteljesek és támogatóak.

Ha szívünkben és tudatunkban ragaszkodunk Istenhez, nem kell aggódnunk úgynevezett bukott Angyaloktól, Isten mennyei szeretete az egyetlen valóságos hatalom. A félelem és sötétség gondolatformái illúziók, melyek csak akkor árthatnak, ha hatalmat adunk nekik.

Ha megtanulunk élni ezzel a csodálatos isteni adománnyal az életünk minden területét pozitív irányba változtathatjuk. 
 
 
 
 
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3089419
Hónap: 14309
Nap: 316