Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Halld tisztán az angyalok üzenetét!

Halld tisztán az angyalok üzenetét!
Női Portál
E.R.
2007-06-06
“Hogyan hallhatom az angyalok hangját?” - teszik fel e kérdést olyanok, akik szeretnének beszélni őrangyalukkal, elhunyt családtagjukkal. Azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan - amellett, hogy hallani szeretnék az angyali útmutatást - félnek.

Ezeket a félelmeket fel kell ismernünk és fel kell oldanunk, mielőtt igazán kinyithatnánk spirituális fülünket.


Az egyik ok, ami miatt félünk az angyali útmutatástól, az, hogy megerősödünk általa

A mindenható Teremtő formájára lettünk megalkotva, mind külsőleg, mind pedig belsőleg. Emiatt mindannyian rettentően erősek vagyunk. Ennek ellenére sokan közülünk úgy viselkednek, mintha a külső erők boldogtalan és tehetetlen áldozatai lennének.


Az igazság az, hogy nagyon gyakran félünk erősek lenni

A nők például sokszor azt hiszik, hogy az erő egyenlő az agresszivitással, ami taszítóvá tesz egy nőt. Emiatt nagyon sok nő attól fél, hogy elhagyják vagy kritizálni fogják, ha hagyja, hogy felragyogjon belső erejének fénye. A férfiak általában attól félnek, hogy túlságosan is hataloméhessé válnak, sőt vissza fognak élni a hatalmukkal, és emiatt személyes erejük nagy részét elhagyják. Mindkét nem fél attól, hogy rosszul fogja használni a hatalmát, és akaratlanul tévesen ítélhet meg, és ezáltal megbánthat másokat.


A megerősítés

Azt tapasztaltam, hogy a “megerősítés” az egyik legjobb módja annak, hogy legyőzzük az isteni eredetű hatalmunk elfogadásától való félelmünket. Valószínűleg tudod, hogy a megerősítés olyan pozitív kijelentés, amely itt és most hangzik el, és azt állítja, hogy az, aminek a megvalósulását kívánod, már be is következett. Például: “Nagyon boldog és szerető házasságban élek”, “A testem erős és egészséges” vagy “Minden adósságomat visszafizettem”.


A megerősítések azért működnek, mert a sokszor elismételt mondatok segítenek átprogramozni az elme elvárásait, és ezek az elvárások önmagukat megvalósító próféciákat hozhatnak létre. Emellett ha valami pozitív dolog megtörténésére vágysz, akkor nagyobb a valószínűge annak, hogy olyanok lesznek a cselekedeteid, amelyek pozitív eredménnyel járhatnak.

Mutatok egy erőteljes gyógyító megerősítést, amely segít legyőzni a hatalmad elfogadásával kapcsolatos félelmeidet. Erős meggyőződéssel mondd el ezt a pár szót – akár hangosan, akár magadban – kétszer egymás után minden reggel, valamint akkor, amikor úgy érzed, hogy félsz hatalmasnak vagy erősnek lenni:


“Biztonságos számomra az, hogy hatalmam legyen. Tudatában vagyok a hatalmamnak, amely szerető módon, mindenki számára hasznot hozóan működik.”


Ha a múltban visszaéltél a hatalmaddal, akkor az angyalok emlékeztetni fognak arra, hogy te és a körülményeid azóta fejlődtetek. Az angyalok azt mondják: “Ma érzékenyebb vagy a körülötted levők érzéseire, és ez a tudat segíteni fog neked abban, hogy ne okozz nekik fájdalmat a hatalmaddal. Most gyakorlatilag képtelen vagy annyira visszaélni a hatalmaddal, mint korábban.”

Képes vagy arra, hogy erős és hatalmas legyél, mégpedig olyan módon, hogy az mások javára váljon. Például az angyalok segíthetnek neked abban, hogy folyamatosan inspirálj másokat, vagy olyan foglalkozást segítenek neked találni, amellyel másokat szolgálhatsz (például tanítás, gyógyítás, tanácsadás).


Ne félj erősnek lenni!

Kérd az angyalokat, hogy segítsenek neked megszabadulni mindenféle ezzel kapcsolatos félelemtől. Egyszerűen csak gondolj a kérésedre, például erre: “Arra kérlek benneteket, hogy lépjetek be a szívembe és a tudatomba, és távolítsatok el mindent, ami meggátol abban, hogy élvezzem az isteni eredetű hatalmamat.”

Kézzelfogható mozgást fogsz érezni a testedben, amivel az angyalok azt mutatják, hogy válaszolnak a kérésedre. Ez a módszer különösen hatékony, ha lefekvés előtt végzed el, mert így az angyalok álmodban tudnak veled dolgozni.


Én nem érdemlem meg...

Egy másik gyakori félelem, amely elzárja a spirituális fülünket, abból fakad, hogy azt hisszük, nem vagyunk érdemesek az angyalok figyelmére, vagy pedig valamilyen okból nem érdemeljük meg azt, hogy boldogok legyünk. Az isteni útmutatás mindig arra vezet téged, hogy élvezd az életet, amelyet a Teremtőd megalkotott a számodra: a harmóniával, növekedéssel, bőséggel és szeretettel teli életet. Ha attól félsz, hogy nem érdemled meg ezeket az istenadta ajándékokat, akkor valószínűleg el fogod taszítani magadtól az isteni segítséget. Például azért is gondolhatod azt, hogy nem érdemled meg azt, hogy az angyalok odafigyeljenek rád, mert elítéled magad valamiért, vagy pedig bűnösnek érzed magad valamely elkövetett hibád miatt.

Abban hiszünk, hogy Isten szeretete feltétel nélküli, de mégis érdemtelennek érezzük magunkat a jelenlegi állapotunkban arra, hogy elfogadjuk a segítségét. Azt gondolhatod: “Még nem állok készen a boldogságra. Először el kell érnem azt, hogy lefogyjak, lediplomázzak, kifizessem a számlaimat stb., és csak azután fogom megérdemelni a boldogságot...”

Ez arra hasonlít, mint amikor az ember kitakarítja a lakást, mielőtt a tulajdonos megjönne. Visszafelé működik. Ahhoz, hogy Isten adni tudjon, olyan emberre van szükség, aki szívesen elfogadja ezt tőle. Ha el tudod játszani az elfogadó szerepét, akkor segítesz Istennek megvalósítani azt a vágyát, hogy adhasson.


Ha megengeded az angyaloknak azt, hogy segítsenek és támogassanak téged, akkor jobb helyzetben leszel ahhoz, hogy segíthess másoknak. Például az angyalok segíthetnek neked abban, hogy vidámabb ember legyél, és így az optimista hozzáállásoddal inspirálni tudj másokat, vagy segíthetnek olyan karrierbe kezdeni, amellyel másoknak segíthetsz.

Másszóval, ha hagyod, hogy az angyalok segítsenek neked, másokon segítesz. Ezért gondolj erre így: megérdemled azt, hogy adjál. Hagyod-e az angyaloknak azt, hogy segítsenek neked, és így adni tudj másoknak? Isten és az angyalok folyamatosan próbálnak segíteni nekünk. Itt a “próbálnak” a kulcsszó, hiszen nem tudják ránk erőltetni a segítséget.

Kérnünk kell azt, hogy segítsenek nekünk, és meg kell nyílnunk ahhoz, hogy elfogadjuk a segítségüket. Hálásan fogadd el az isteni útmutatást és más segítséget, és legyél tudatában annak, hogy ezeket az ajándékokat tovább fogod adni másoknak.

 
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123883
Hónap: 15282
Nap: 583