Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Út az angyalokhoz 2.

Paksi Zoltán hírleve

„A bölcs uralkodik a csillagok felett.” Ezt tartja a mondás. De miért akarna a bölcs uralkodni bárki, bármi felett is? A bölcs senki és semmi felett sem akar uralkodni. A fenti mondás lényegében azt jelenti, hogy a bolygók és a csillagok által szimbolizált belső erők, ösztönök felett a bölcs már tényleg hatalommal bír. A bölcs már tudja, hogy „amint fent, úgy lent”, tehát az ég jelei belső minőségek is egyben. Mi is abban kívánunk segíteni, hogy olvasóink és nézőink is fel tudják ismerni ezt az ősi bölcsességet. Ezért készítünk el hétről – hétre az aktuális konstellációkat bemutató új kisfilmeket, hogy mind asztrológiailag, mind asztrozófiailag megmutathassuk az égbolt ajándékait. Kisfilmjeinknek a lényegi célja azonban az, hogy minél többen megtapasztalhassuk azt, hogy égi testvéreinkkel, a bolygókkal és a csillagokkal együtt lehet működni! Ez az együttműködés pedig emelkedést, harmóniát, valódi megoldásokat és boldogságot hoz az életünkbe. A bolygók és a csillagok nem determinálnak, de nem is kényszerítenek semmire, hanem valójában SZABADDÁ TESZNEK!
Velük, s általuk ismerjük és szabadítjuk fel önmagunk bolygóit és csillagait, tehát a belső Univerzumunkat! Ezen célokat szem előtt tartva készítettük el legújabb kisfilmünket is. A www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com -ra kattintva máris megnézheti az előttünk álló hétről tudósító csillagüzeneteinket asztrológiai, és asztrozófiai szempontból is. Minden nap, minden pillanat csillag – bolygó konstellációja egyszeri, és soha meg nem ismétlődő, így azok a mindenkori ITT ÉS MOST, vagyis a JELEN varázslatát, kozmikus lehetőségeit, és a KOZMIKUS MINŐSÉGEK MEGTAPASZTALÁSÁT, ÁTÉLÉSÉT tanítják a Földön élő embernek.

Az angyalokkal való együttműködés

angelMostani hírlevelünkben leírjuk az angyalokkal való együttműködés második lépését. Az új feliratkozók kedvéért az első lépésről szóló információkat levelünk alján megismételjük!

Az angyali lények segítenek abban, hogy utunk, küldetésünk kiteljesedjék, és a Fény felé emelkedhessék. Életünk minden pillanatában velünk vannak, vigyáznak ránk, sugalmaznak megoldásokat, s finoman irányítanak a teljesség felé. „Az angyalok társadalma” két csoportra osztható. Az egyik csoport tagjai már a kezdet kezdetétől fogva, a teremtés okán angyal. Ide tartoznak például az őselemek (tűz, víz, stb.) angyalai. A másik csoport tagjai már az emberi lét meghaladása okán jutottak el erre a szintre, ők tudják igazán az emberi létezés titkait, lényegi összefüggéseit. Ők segítenek nekünk abban, hogy két földi élet között olyan élettervet alakítsunk ki, munkáljunk ki magunknak, amelyet el is tudunk hordozni, s amely hordozza a szükséges bölcsességeket, amelyekhez tapasztalataink révén juthatunk. Sorsunk angyalai, de az őrzőangyalok is javarészt ebből a csoportból kerülnek ki. De eljött az ideje a második lépés megismertetésének.

A második lépés: Ismerkedjünk meg az angyalok neveivel és „feladataival”. Nézzük át az e témáról írott könyveket, az angyalokkal foglalkozó internetes oldalakat. Írjuk össze, gyűjtsük össze az angyalok neveit, s szerepeit. Kutassuk fel, lapozzuk fel az angyalokra vonatkozó részeket a Bibliában is, és mélyedjünk el bennük. Hasonlatos ez a felfedező munka ahhoz, amikor a zenét tanuló lélek megismerkedik a hét „fő hanggal”, majd a „fél hangok” ismerete egészíti ki tizenkettővé a muzsikus hang-eszköztárát. Minden hangban egy angyal hangja csilingel. Gyűjtsük össze az információkat az angyalokról. Lesznek egymásnak ellent mondó tanítások, ezeket gyakran érdemes elvetni, de találkozunk majd olyan információkkal is, melyek mindenhol ugyanazt mondják el ugyanarról az angyalról. Ezeket megőrizzük! Az olyan könyveket, weboldalakat kezeljük fenntartással, ahol másokat, más módszereket pocskondiáznak, kizárólag önmagukat tüntetik fel az angyali titkok tudójának. Amikor elérkezik az ideje, összeáll a kép. Nem szabad sietni, sem kapkodni, ajándékozzuk meg magunkat a felfedezés örömével! Végül lesz egy megbízható listánk csodálatos segítőinkről. Sajnos én ebben nem segíthetek, mert ez a kutatás, ez a - lényegében személyes felfedező út -, a beavatás része! Ezt nem vehetem el Öntől, kedves Olvasóm! A kutatás során azt fogjuk érzékelni, hogy néhány angyal valahogy közelebb került a szívünkhöz. Azonban lesz egy, aki a legközelebbi, aki a legmélyebben érinti meg szívünket – lelkünket. A harmadik lépést már vele fogjuk megtenni!

mosolygós angyal

Fontos gyakorlat! Mától kezdődően minden elalvás előtt, és minden ébredés után megszólítjuk, igaz még „csak” általánosságban, az angyalokat! Este, elalvás előtt, már az ágyunkba fekve a következőt mondjuk érthetően, jól artikulálva, de nem túl hangosan: (ha ez mondjuk a társunk miatt ciki, vagy bármilyen okból nem megoldható, akkor menjünk át egy olyan helységbe, ahol egyedül lehetünk) „Fénylő angyaltestvéreim! Köszönöm Nektek, hogy segítségetekkel átléphetek az álmok világába. Köszönöm Nektek, hogy álmom pihentető, gyógyító erőkkel, tanító üzenetekkel gazdagít. Szeretet és Áldás van veletek!” Reggel próbáljuk meg úgy felismerni felébredésünket, hogy nem nyitjuk ki a szemünket. (Ezt gyorsan meg lehet tanulni!) Ébredés után közvetlenül, de még csukott szemmel halkan, de jól érthetően a következőt mondjuk: (ha valamiért ez nem megoldható, akkor mondjuk el magunkban, majd egy másik helységben mondjuk el élőszóban is!) „Fénylő angyaltestvéreim! Köszönöm Nektek éji segítségeteket! Köszönöm, hogy átsegítettetek ebbe a világba, s itt is segítitek az utamat! Szeretet és Áldás van veletek!”

A köszönő mondatokat a saját ízlésünk, egyéniségünknek megfelelően átírhatjuk, a saját képünkre formálhatjuk. Az a fontos, hogy szívből, lélekből tudjuk mondani, teljesen jelen tudjunk lenni ennek a néhány szónak!

Kedves Olvasóm! Szívből kívánok Önnek csodás élményeket, varázslatos felfedezéseket! Az első lépés feladatai még most is érvényesek, de már kiegészültek a második lépés gyakorlataival. A biztonság, és a teljesség kedvéért ismételten leírjuk az első lépés üzeneteit:

Az első lépés: Lélekben készüljünk fel a találkozásra. Ahogyan egy rég nem látott nagyon kedves ismerőst várunk, hogy újra együtt lehessünk, nagyjából így várjuk az újbóli találkozást is az angyallal. Régi ismerősünk fogadására is felkészülünk. Kicsinosítjuk az otthonunkat, a legfinomabb ételekkel, s italokkal várjuk őt, miközben szívünkben a szeretet fénye vegyül a várakozás izgalmával. A felkészülés első hét napjában érdemes átgondolni az ásványi síkhoz fűződő viszonyainkat. Érdemes jobban odafigyelni ekkor arra, hogy a testünket kicsit jobban tápláljuk, jobban tisztítsuk, s köveinket, kristályainkat is érdemes kézbe venni, rájuk érzékelni. Legyünk támogatóak, segítőek az ásványi szint felé! Ebben a hét napban a növényi létezéssel való kapcsolatainkat is ismerjük fel, s gondoljuk át. Üljünk le pár percre virágaink, növényeink elé, s érzékeljük őket is. Érdemes átölelni néhány fát, s szeretetet küldeni nekik gondolatban. Érdekes, és felemelő válaszreakciókkal fogunk találkozni! Legyünk támogatóak a növények felé is!

Természetesen ezen hét naphoz tartozik az állatok felé való spirituális megnyílás is! Legyen kicsivel több időnk a halainkra, madarainkra, kutyáinkra, cicáinkra, és a házi állatainkra is. Ha nincs semmilyen állatunk diszkrét távolból legyünk jelen akár a szomszéd kutyájának, akár a magasban szárnyaló, s a fák ágain megpihenő madaraknak is. Figyeljük meg a spontán érzéseinket, indulatainkat is. Legyünk támogatóak, segítőek az állatok felé!
Végül, ugyancsak ezen a hét napon figyeljük meg azt, hogy a többi ember milyen érzeteket, gondolatokat vált ki belőlünk. Ismerjük fel általuk a bennünk születő ellenérzéseket, előítéleteket, ítélkező véleményezéseket, s engedjük el ezeket, mert ezen rezgésekkel „nem kompatibilis” az angyali világ. Legyünk segítőkészek, s támogatóak az emberek felé! Ezen „gyakorlatsor” elvégzésével már énünk finomabb érzékeléseit kezdjük el működtetni. A finomabb rezgések érzékelése szükséges ahhoz, hogy az angyalok valósága ne csupán hit, hanem tapasztalás is lehessen. És még egy aprócska trükk! Minden elalváskor, s minden ébredéskor, tehát amikor az egyik világból átlépünk a másikba, jelen vannak az angyali minőségben létező társaink. Elalváskor törekedjünk arra, hogy próbáljuk megragadni az elalvás pillanatát! Ebben az állapotban ugyanis jobban működik a finomérzékelésünk! Ugyanakkor az ébredés észlelésekor is törekedjünk arra, hogy még csukva maradjon a szemünk, tehát ezt a varázslatos pillanatot is ragadjuk meg. Így lényegében több élményünk lesz arról az állapotról, melyben az angyali világok jobban, tisztábban érzékelhetők. Nem baj, ha a siker talán várat majd magára, az a fontos, hogy minél több alkalommal próbáljunk jelen lenni kozmikus átlépéseinknek, az elalvásnak, és az ébredésnek is. Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!

Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán
Az elmúlt hetekben is sokan iratkoztak fel hírlevelünkre. Köszönjük az érdeklődést, és a bizalmat! A jövőben is azon munkálkodik kis csapatunk, hogy az ember élete méltó legyen az EMBERHEZ.
Új társaink kedvéért mondjuk el, hogy a www.asztrozofia.hu –ról két meditációs hanganyag is INGYENESEN letölthető és szabadon másolható!
1. A reflaxációs meditáció teljeskörű pihenést, feltöltődést biztosít úgy, hogy a belső öngyógyító energiákat aktivizálja.

2. Az allergia – kioltó meditáció pedig elsődlegesen az allergia, a cukorbetegség, és a depresszió esetén nyújt intenzív segítséget.
Ezeken kívül a www.asztrozofia.hu nyitóoldalán, a „Heti csillagüzenetek” című kisfilmjeinkben az aktuális égi események bemutatásával szeretnénk hozzájárulni az élet teljesebbé, egészségesebbé, és boldogabbá tételéhez, de a „rádiós beszélgetésekre” kattintva is sok információt, mágikus titkot és asztrozófiai, asztrológiai tanítást hallgathatnak meg az érdeklődők, természetesen díjmentesen!

 

www.asztrozofia.hu, www.csillagtv.com

http://goldspirit.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3087536
Hónap: 15886
Nap: 633