Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Út az angyalokhoz 3.

Paksi Zoltán hírlevele

Plejádok„Angyalmágia” sorozatunk harmadik része előtt egy másik csodára szeretném felhívni a figyelmét! A székelyföldi táltosok emelő, gyógyító hagyatékát a szívében, s lelkében hordozó, és azokat másoknak is átadó barátom, Balla Ede újra a Soter klubban tart előadást területeink, élethelyeink titkairól, életünkkel, sorsunkkal való összefüggéseiről, energetikájáról, s azok mágikus átváltoztatásának lehetőségeiről. Ede így ír erről:„Mindannyian részesei vagyunk a TÉRnek, hatunk a környezetre és a környezetünk is hat ránk. Alakul az életünk, ha egy adott helyen valamivel találkozunk. Az otthon tere, a lakókörnyezet, a munkahely, a szülőváros, az ország területe létünk minden pillanatában üzen nekünk, és ezt vagy észleljük, vagy sem. Mindez azonban tudatosítástól függetlenül is működik, ám ha felismerjük ezeket a hatásokat, nem kiszolgáltatottak leszünk, hanem együtt tudunk működni a térben megjelenő erőminőségekkel. Az ember képes az "élet terét" megváltoztatni és annak hatását átalakítani. Ha nem tetszik az üzenet, a "tér-hatás", át lehet programozni. A programozott térbe kódolt információ mindaddig kifejti hatását, amíg a teret át nem rendezik (épületet lebontanak, szobrokat avatnak, zöldövezetet telepítenek, utakat építenek stb.) A tudatos térprogramozás adja meg a lehetőséget arra, hogy életünk fizikai síkja folyamatosan emlékeztessen bennünket a magasabb világok jelenvalóságára és céljaink felé közeledésre.”

Az előadás május 15-én, kedden 19.00 órakor lesz Budapesten, a Soter klubban. VI. Bp. Dessewffy u. 53. Az Oktogon, és a Nyugati között.

Angyalmágia

Mostani hírlevelünkben leírjuk az angyalokkal való együttműködés immáron harmadik lépését. Most már a csillagok járását is figyelembe vesszük az angyalokkal való kapcsolat felvételéhez. Lehet, hogy olvasóink közül néhányat hidegen hagy ez a téma, ami természetes. Én azonban azt javaslom, hogy mentsék el ezt a néhány levelet, mert előfordulhat, hogy később még jól jöhet. Elképzelhető, hogy csak később jön az angyali elhívás…
Az új feliratkozók kedvéért azonban az  első, és a második lépésről szóló információkat levelünk alján újra megismételjük. Kérjük ezeket is újra olvassák, tanulmányozzák át figyelmesen, hogy minél teljesebben élhessék át az angyalokkal való együttműködés csodáját!

A harmadik lépés: Ennek talán az lehetne a címe, hogy „Megszabadulás a kételyektől”. Az angyalokat nem illik úgy megszólítani, hogy kételkedünk bennük, kételkedünk abban, hogy valóban segíteni fognak. Emberként azonban természetes tulajdonságunk az, hogy még ha hiszünk is valamiben, azért lehet bennünk némi kétely. A kételyt a tapasztalás oltja ki. A kétely csak az ember szintjén jelenik meg. A kétely a tudatosodás eszközévé emelhető, ahogyan tesszük ezt az angyalmágiában is. A kétkedés energetikailag gyengíti a valódi angyal-ember kapcsolat kialakulását, hiszen az ő világuk már meghaladta a kételkedés szintjét. Fontos tehát, hogy meghaladjuk önnön kételyeinket. De hogyan? A tapasztalat, a bizonyosság megszerzésével lehet túljutni a kételkedéseken, és így a puszta hit fölé (mely gyakorta vak) tudunk emelkedni. Harmadik lépésünkben az angyalokkal kapcsolatosan személyes tapasztalatot, bizonyosságot fogunk szerezni, hogy meghaladjuk a kétkedést. Nézzük ezt a gyakorlatban.

A bizonyosság megszerzése. Már megismerkedtünk az angyalok neveivel, és szerepükkel. Valamelyik angyal megszólított már minket, illetve az is lehet, hogy mi választottunk ki egy angyalt. Vele végezzük el az első szertartásunkat. Ezen a napon kerülni kell a húst, az alkoholt, és az egyéb tudatmódosító szereket. Érdemes ezen a napon gyümölcs, és/vagy lénapot tartani. Amikor van szabad, és nyugalmas magányos negyed óránk, akkor ellazítjuk a testünket, háromszor jó mélyen be, és kilélegzünk, majd kelet-délkelet felé fordulva leülünk egyenes háttal. Legyünk jelen a szertartásunknak. A lehető legteljesebben, amennyire csak képesek vagyunk, kiürítjük a tudatunkat, elengedjük a gondolatainkat is. Majd szertartásszerűen gyertyát gyújtunk. Ez azt jelenti, hogy amikor meggyullad a gyertya azt mondjuk, hogy „legyen világosság!”.

Ezzel megidézzük a teremtés első napjának csodáját.

Majd nem túl hangosan, de érthetően, jól artikulálva megszólítjuk a kiválasztott angyalt.

„Fénylő angyal testvérem (itt kimondjuk a nevét, pl. Rafael) kérlek légy most velem.

Fénylő angyal testvérem (újra a neve) kérlek hallgass meg engem.

Fénylő angyal testvérem, (újra kimondjuk a nevét) kérlek teljesítsd a kérésemet: (ismételten nevén nevezzük) kérlek három napon belül adj nekem jelet, adj nekem bizonyosságot arról, hogy velem vagy, és segítesz nekem.

Köszönöm (újra kimondjuk a nevét) hogy velem vagy, és teljesíted a kérésemet! Menj tovább most az utadon fénylő békével! Szeretet, és áldás VAN Veled!

Fontos, hogy ötször mondjuk ki a kiválasztott angyal nevét s fontos, hogy éljük át azt, amit mondunk, majd szintén fontos, hogy elengedjük az angyalt. Itt, amennyire lehet, szó szerint, vagy csak minimális változtatással mondjuk a szöveget. Végül rövid ideig még a gyertya lángját nézzük, majd úgy oltjuk el a gyertyát, hogy a gyertyakoppintónkat, vagy egy kis pohárkát úgy fordítjuk lassan a lángra, ahogyan a csillagos ég palástja borul a Földre. Így nem „elpusztítjuk a fényt, hanem annak világosságát átsegítjük a túlsó oldalra. Nem kötelező, de ajánlott ilyenkor valamit felajánlani az angyalnak. Ültethetünk növényt, az ő tiszteletére, csíráztathatunk búzát, neki ajánlva, amit aztán kiteszünk valahova a természetbe, de égethetünk neki gyertyát is, amelynek végig kell égnie. Mindenki ráérez azonban arra, hogy mit is kell felajánlania az angyalnak…

Egy-két nap, sokszor csupán pár óra múlva megérkezik a jel, a bizonyosság! Ez igazán különleges élmény. Egyszer csak az ember különös bizsergést érez, miközben figyelmes lesz egy furcsa „véletlenre”, vagy egy váratlan találkozásra, avagy egy izgalmas információra, talán egy meglepő egybeesésre, és így tovább, s azonnal érzi, s tudja, hogy az angyal küldte ezt a jelet. Fizikálisan, de érzelmileg is érezni ilyenkor az angyal jelenlétét. Egy villanás a felismerés, és ettől kezdve már nincs szükség hitre, mert megszereztük a bizonyosságot. Ekkor ér véget a kételkedés ideje.

Miután megkaptuk a jelet, megköszönjük azt az angyalunknak, a saját szavainkkal!

Figyelem! A második lépésben leírtakat továbbra is el kell végezni.

Az előttünk álló héten a fenti gyakorlatot 17.15, és 20.00 óra között érdemes elvégezni kelet – délkelet irányába fordulva. Ekkor kel ugyanis keleten az angyali Szűz csillagkép. Az első szertartásnak, a „kezdetnek” a keleti irány a legmegfelelőbb, ezért javasoljuk ezt az irányt, ebben az időben. Ekkor már Ön, kedves Olvasóm valósítja meg az „amint fent, úgy lent” ősi misztériumát.

Áldást, és fénylő felismeréseket kívánok!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!

Áldás kísér minket az Úton!

Szeretettel a Csillag Tv csapata nevében:
Paksi Zoltán

Fotó forrása: www.freedigitalphotos.net

Fotós és a cím: nuttakit, Pleiades
Az alábbiakban megismételjük az első, és a második lépésről leírtakat, hogy az elmúlt hetekben feliratkozott hírleveleseink se maradjanak le erről a lehetőségről.
Az első lépés: Lélekben készüljünk fel a találkozásra. Ahogyan egy rég nem látott nagyon kedves ismerőst várunk, hogy újra együtt lehessünk, nagyjából így várjuk az újbóli találkozást is az angyallal. Régi ismerősünk fogadására is felkészülünk. Kicsinosítjuk az otthonunkat, a legfinomabb ételekkel, s italokkal várjuk őt, miközben szívünkben a szeretet fénye vegyül a várakozás izgalmával. A felkészülés első hét napjában érdemes átgondolni az ásványi síkhoz fűződő viszonyainkat. Érdemes jobban odafigyelni ekkor arra, hogy a testünket kicsit jobban tápláljuk, jobban tisztítsuk, s köveinket, kristályainkat is érdemes kézbe venni, rájuk érzékelni. Legyünk támogatóak, segítőek az ásványi szint felé! Ebben a hét napban a növényi létezéssel való kapcsolatainkat is ismerjük fel, s gondoljuk át. Üljünk le pár percre virágaink, növényeink elé, s érzékeljük őket is. Érdemes átölelni néhány fát, s szeretetet küldeni nekik gondolatban. Érdekes, és felemelő válaszreakciókkal fogunk találkozni! Legyünk támogatóak a növények felé is! Természetesen ezen hét naphoz tartozik az állatok felé való spirituális megnyílás is! Legyen kicsivel több időnk a halainkra, madarainkra, kutyáinkra, cicáinkra, és a házi állatainkra is. Ha nincs semmilyen állatunk diszkrét távolból legyünk jelen akár a szomszéd kutyájának, akár a magasban szárnyaló, s a fák ágain megpihenő madaraknak is. Figyeljük meg a spontán érzéseinket, indulatainkat is. Legyünk támogatóak, segítőek az állatok felé Végül, ugyancsak ezen a hét napon figyeljük meg azt, hogy a többi ember milyen érzeteket, gondolatokat vált ki belőlünk. Ismerjük fel általuk a bennünk születő ellenérzéseket, előítéleteket, ítélkező véleményezéseket, s engedjük el ezeket, mert ezen rezgésekkel „nem kompatibilis” az angyali világ. Legyünk segítőkészek, s támogatóak az emberek felé! Ezen „gyakorlatsor” elvégzésével már énünk finomabb érzékeléseit kezdjük el működtetni. A finomabb rezgések érzékelése szükséges ahhoz, hogy az angyalok valósága ne csupán hit, hanem tapasztalás is lehessen. És még egy aprócska trükk! Minden elalváskor, s minden ébredéskor, tehát amikor az egyik világból átlépünk a másikba, jelen vannak az angyali minőségben létező társaink. Elalváskor törekedjünk arra, hogy próbáljuk megragadni az elalvás pillanatát! Ebben az állapotban ugyanis jobban működik a finomérzékelésünk! Ugyanakkor az ébredés észlelésekor is törekedjünk arra, hogy még csukva maradjon a szemünk, tehát ezt a varázslatos pillanatot is ragadjuk meg. Így lényegében több élményünk lesz arról az állapotról, melyben az angyali világok jobban, tisztábban érzékelhetők.

A második lépés: Ismerkedjünk meg az angyalok neveivel, és „feladataival”. Nézzük át az e témáról írott könyveket, az angyalokkal foglalkozó internetes oldalakat. Írjuk össze, gyűjtsük össze az angyalok neveit, s szerepeit. Kutassuk fel, lapozzuk fel az angyalokra vonatkozó részeket a Bibliában is, és mélyedjünk el bennük. Hasonlatos ez a felfedező munka ahhoz, amikor a zenét tanuló lélek megismerkedik a hét „fő hanggal”, majd a „fél hangok” ismerete egészíti ki tizenkettővé a muzsikus hang-eszköztárát. Minden hangban egy angyal hangja csilingel. Gyűjtsük össze az információkat az angyalokról. Lesznek egymásnak ellent mondó tanítások, ezeket gyakran érdemes elvetni, de találkozunk majd olyan információkkal is, melyek mindenhol ugyanazt mondják el ugyanarról az angyalról. Ezeket megőrizzük! Az olyan könyveket, weboldalakat kezeljük fenntartással, ahol másokat, más módszereket pocskondiáznak, kizárólag önmagukat tüntetik fel az angyali titkok tudójának. Amikor elérkezik az ideje, összeáll a kép. Nem szabad sietni, sem kapkodni, ajándékozzuk meg magunkat a felfedezés örömével! Végül lesz egy megbízható listánk csodálatos segítőinkről! Sajnos én ebben nem segíthetek, mert ez a kutatás, ez a - lényegében személyes felfedezőút, a beavatás része! Ezt nem vehetem el Öntől, kedves Olvasóm! A kutatás során azt fogjuk érzékelni, hogy néhány angyal valahogy közelebb került a szívünkhöz. Azonban lesz egy, aki a legközelebbi, aki a legmélyebben érinti meg szívünket – lelkünket. A harmadik lépést már vele fogjuk megtenni!

Fontos gyakorlat! Mától kezdődően minden elalvás előtt, és minden ébredés után megszólítjuk, igaz még „csak” általánosságban, az angyalokat! Este, elalvás előtt, már az ágyunkba fekve a következőt mondjuk érthetően, jól artikulálva, de nem túl hangosan: (ha ez mondjuk a társunk miatt ciki, vagy bármilyen okból nem megoldható, akkor menjünk át egy olyan helységbe, ahol egyedül lehetünk)

„Fénylő angyaltestvéreim! Köszönöm Nektek, hogy segítségetekkel átléphetek az álmok világába. Köszönöm Nektek, hogy álmom pihentető, gyógyító erőkkel, tanító üzenetekkel gazdagít. Szeretet és Áldás van veletek!”

Reggel próbáljuk meg úgy felismerni felébredésünket, hogy nem nyitjuk ki a szemünket. (Ezt gyorsan meg lehet tanulni!) Ébredés után közvetlenül, de még csukott szemmel halkan, de jól érthetően a következőt mondjuk: (ha valamiért ez nem megoldható, akkor mondjuk el magunkban, majd egy másik helységben mondjuk el élőszóban is!)

„Fénylő angyaltestvéreim! Köszönöm Nektek éji segítségeteket! Köszönöm, hogy átsegítettetek ebbe a világba, s itt is segítitek az utamat! Szeretet és Áldás van veletek!”

A köszönő mondatokat a saját ízlésünk, egyéniségünknek megfelelően átírhatjuk, a saját képünkre formálhatjuk! Az a fontos, hogy szívből, lélekből tudjuk mondani, teljesen jelen tudjunk lenni ennek a néhány szónak!

Az elmúlt hetekben is sokan iratkoztak fel hírlevelünkre. Köszönjük az érdeklődést, és a bizalmat! A jövőben is azon munkálkodik kis csapatunk, hogy az ember élete méltó legyen az EMBERHEZ. Új társaink kedvéért mondjuk el, hogy a www.asztrozofia.hu –ról két meditációs hanganyag is INGYENESEN letölthető és szabadon másolható!

1. A reflaxációs meditáció teljeskörű pihenést, feltöltődést biztosít úgy, hogy a belső öngyógyító energiákat aktivizálja.

2. Az allergia – kioltó meditáció pedig elsődlegesen az allergia, a cukorbetegség, és a depresszió esetén nyújt intenzív segítséget.

Ezeken kívül a www.asztrozofia.hu nyitóoldalán, a „Heti csillagüzenetek” című kisfilmjeinkben az aktuális égi események bemutatásával szeretnénk hozzájárulni az élet teljesebbé, egészségesebbé, és boldogabbá tételéhez, de a „rádiós beszélgetésekre” kattintva is sok információt, mágikus titkot és asztrozófiai, asztrológiai tanítást hallgathatnak meg az érdeklődők, természetesen díjmentesen!

 

www.asztrozofia.hu
www.csillagtv.com

http://goldspirit.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3087526
Hónap: 15885
Nap: 645