Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arktúriai csoport / 2012. október 21.

Marilyn Raffaele közvetítése

aura1.jpgEz az az idő, amikor rengeteget változtok…Ne féljetek, drágáink a változásoktól és attól sem, hogy a Fény még teljesebben megnyilatkozik a világotokban. Minden a terv szerint történik és hamarosan nagyon is tudatában lesztek ennek. Sokan kérdezgetik: „Hol van ez? Hol van az?” Legyetek türelemmel, drágáink, mivel az alacsony szintű, harmadik dimenziós káosz megalkotása a felvilágosodás hiányában eonokon át tartott… Nem lehet pillanatok alatt lebontani ezt, még ha ez nem is valós, csupán a tévhiteknek és hibás fogalmaknak egyszerű megnyilatkozása.

Ebből megérthetitek azt, hogy milyen hatalmas lények vagytok valójában, hiszen az emberiség téves meggyőződései képesek voltak megalkotni azt a látszólagos világot, melyet életeken és életeken át jöttetek el megismerni és megtapasztalni. Eljöttetek, hogy elfogadjatok egy olyan világot, mely tele van viszontagságokkal, melyet a létezés valóságaként és az életút részeként fogadtok el. Az Igazság/Valóság tudja, hogy nincsenek viszontagságok, hanem mindig csak tiszta Fény és Szeretet van; ez mindig jelen van, mivel ez minden, ami létezik. Az Istenség az örökségetek – nektek, mint az Isten fiainak és lányainak. Ez a lényege és formája annak, ami valóságos és ti elkezdtek ennek tudatába kerülni. Minden lépés, amit az igazság keresése során megtettetek, és még most is megtesztek, közelebb visz benneteket annak megértéséhez, hogyan működik minden és gyengéden vezet benneteket kifelé abból a hiedelemből, hogy a lelki tevékenységek „hülyeségek” – ahogyan ezt sokan így fejezik ki – és bevezet a valóság birodalmába. A „hülyeség” szó valóban egy harmadik dimenziós kifejezés – a valóság csalóka értelmezése, melyet az emberiség több száz életen át a tudatlansága miatt alkotott meg.

A mai üzenet tanítása a Fény és a mélyebb értelmezése a Fény szó jelentésének, melyet a legtisztább értelmében Isteni Tudatosságnak nevezhetünk. Az Arktúriai Csoport tanítani jön és nem azért, hogy előre jelezze vagy kommentálja a világi események sokaságát.

Az energiarezgés lassúvá, nehézzé és sötétté válik, amikor a dualitás és elkülönülés tudatlan és fejletlen hiedelmeivel találkozik. Sokan közületek egy időben vagy egy másikban mind megtapasztaltatok egy olyan helyre való belépést, ahol kényelmetlen nehézséget éreztetek, és ez arra késztetett benneteket, hogy elmenjetek onnét. Sok bárban effajta energia van. Ez az alacsonyabb rezgésű energiában való lét megtapasztalása. A mai idők magasan fejlett gyermekei közül sokan lázadoznak az ellen, hogy bizonyos helyekre belépjenek nagy felfordulást okozva ezzel szüleiknek. Ez azért van, mert ők sokkal érzékenyebbek az energiákra és bizonyos környezetben megérzik a nehézséget és zűrzavart. Egy személy a fejlődése során egyre inkább tudatába kerül az igazságnak és kezdi kizárni a hamis dolgokat. Így az energiamezeje képes kifejezni a már jelen lévő fényét, az Isteni Tudatosságot – a megvilágosodottságot. Egy személy energiamezeje ragyogóbbá és fényesebbé kezd válni amint magáévá teszi tudatán belül az igazságot és elengedi azt, ami régi és befejezett. Valójában a Fény az, ami létezik, de ez a mindig jelen lévő valóság árnyékossá és sokak számára láthatatlanná vált, amikor a két erő hiedelme elfogadásra került.

Amikor a spirituális tanítók azt mondják, hogy őrizzétek meg a fényt, ez egy direktíva arra vonatkozóan, hogy lássátok (tudomásul vegyétek) a szívetek központjában lévő fényt a megértett igazság legmagasabb értelméből. Képzeljetek el csillogó fehér/arany, tündöklő fényrészecskéket és árasszátok kifelé a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális testeteken keresztül azzal a szándékkal, hogy mindent megtisztítson önmagán kívül. Tudjátok, hogy a Fény a Valóság megnyilvánulási formája. Az emberi szemek nem tudták elviselni a tényleges Isteni Fényt, mivel az túl erős, így a spirituális tanulók fokozatos és feltáró tudatosságon keresztül tudatába kerültek és megtapasztalták az Isteni Fényt.

Amikor elcsendesedésetek idejében azt kérik tőletek, hogy küldjetek valaki számára fényt, akkor sosem szükséges és sosem kell irányokat lefektetni, mivel a Fény tudja, hogy az adott személynek mire van szüksége és ennek ez a lényege. Ha fényt látnátok a meditációtok során, akkor magasabb frekvenciákba léptek.

A fényt sosem lehet varázspálcaként használni, mivel ez az elképzelés sok olyan ember gondolata volt és még ma is az, akik megtanulják az energia titkait, de spirituálisan nem fejlettek eléggé ahhoz, hogy önzetlenül tudják használni a tudást. A felébredésetek meghozza a már jelen lévő Isteni energia tudatosságát, mely Fényként jelenik meg. Ez a Fény arra van, hogy tudomásul vegyétek, hogy tiszteljétek, hogy szeretetteljesen lássátok másokban, hogy a világba utasítások nélkül áramoltassátok és Istenként tartsátok magatoknál – a teljes erejével az ÉN VAGYOK benső jelenlétének. Soha ne használjátok helytelenül!

Tudjátok, hogy az Isteni Fény sosem hagyott el benneteket. Az ember egyszerűen lesüllyedt ennek a tudatlanságába. Ezért van az, hogy amikor a magasabb dimenziós lények egyeseknek megjelennek, akkor fényként nyilvánulnak meg. A világosságot jelenítik meg a képeken is a szentek és a „szent életű” emberek körül. A Fény, mely a nagy mester, Jézus körül látható egyszerűen az ő tiszta tudatossági állapotát jelképezi. Minél üresebbek a dualitás és elkülönülés téves fogalmai és hiedelmei, annál könnyebb a megjelenő fényt kimutatni. A növények, állatok és minden élőlény magában hordozza az Isteni Fényt, mivel ez minden, ami létezik.

Akik képesek látni az aurát elmondják majd nektek, hogy sokféle színt látnak az adott személy tudatossági állapotától függően. A Forrás tiszta fénye minden színt magában foglal, mely visszatükrözi Önmaga oldalait. Ez a tiszta fény úgy jelenik meg az aurákban, mint a színek különböző és mindig változó kombinációja, mely az adott személy adott időben lévő személyes energetikai állapotától függ. Sok olyan színt is fogtok majd látni, aminek nem vagytok még tudatában, mihelyst a Föld energiarezgése a magasabb dimenziós állapotába emelkedik.

Legyetek Fény, küldjétek a Fényt, szeressétek a Fényt, vegyétek tudomásul a Fényt – ti vagytok a Fény!

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport

 

Csatornázta: Marilyn Raffaele

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás:http://www.onenessofall.com/newest.html

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 15
Összes: 3061975
Hónap: 15244
Nap: 464