Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arktúriai Csoport / 2013-02-24

Arktúriai Csoport / 2013. február 24.

Marilyn Raffaele közvetítése

11.jpgÜdvözlet, drágáink! A jelenlegi helyzethez – melyben most sokan találhatjátok magatokat – bátorítást és tanácsokat szeretnénk adni ma nektek. Óriási változások mennek végbe minden élő személy fizikai, érzelmi és mentális testében. Az eonok óta a sejtszintű memóriában tárolt – és még ma is tárolt – régi energiák felszabadulnak. E folyamatnak rengeteg energiára van szüksége, így gyakran gyengének érezhetitek magatokat és azon tűnődtök, hogy talán valami fizikai problémátok van. Becsüljétek meg ezt a folyamatot azokon a napokon, amikor kimerültnek érzitek magatokat! Feküdjetek le és csak pihenjetek, ha tudtok. Csak a legszükségesebb fizikai dolgot tegyétek meg, ha a munkahelyeteken kell lennetek! Ez a fáradtság el fog múlni és napról napra változni fog.

Ez annak az ideje is, amikor sokan idegesnek, zavarodottnak és nyugtalannak érezhetik magukat a következő lépésükkel kapcsolatban. Ne próbáljátok meg ezt kiszámítani! Megtanítottak benneteket arra, hogyan kell tervezni és hogyan kell használni az elméteket az adott helyzetek megoldására. Nem így kell lennie a jövőben! Megtanuljátok, hogy elengedjétek azt a szükségletet, hogy mindent tudjatok és ehelyett csak figyeljetek és bízzatok az egyre erőteljesebb intuíciótokban, miközben nem próbáltok mindent kitalálni az elmétekkel. Az elme – annak legtisztább értelmében – a tudatosság egy sugárútja. Ha a felemelkedést választottátok és azon munkálkodtok, hogy megértsétek a mélyebb igazságokat, akkor minden a terv szerint halad annak ellenére, hogy esetleg úgy látszik, mintha nem történne semmi. Nem szükséges tudnotok, hogy pontosan mi fog történni a világon és személyesen veletek, hiszen ez még kibontakozóban van. Az a feladatotok, hogy ezt lehetővé tegyétek azáltal, hogy az igazságra figyelve maradtok meditáción keresztül és gyakoroltok, miközben energetikailag kimaradtok a körülöttetek lévő negatív történésekből. A világ egy magasabb rezgésszintre tolódik és az igazság minden egyes darabja, melyről tudomásotok van, hozzáadódik, így segítve az eltolódás előidézését.

Ha úgy érzitek, hogy bizonyos ételeket nem kívántok olyan mennyiségben, mint amennyit azokból korábban ettetek, akkor egyszerűen ne egyétek meg többé azokat, vagy ne olyan mennyiségben egyétek, mint korábban. Ha úgy találjátok, hogy a korábban szeretett szórakozások már nem rezonálnak veletek, akkor ne próbáljátok újra és újra új életre kelteni – hiszen legtöbb esetben ezek már bevégeztettek. Erőteljes változások történnek minden szinten, drágáink! A barátok között, a családban, a szeretett és nem szeretett dolgokban, a gondolkodásmódokban és meggyőződésekben…ezek új helyet keresnek a tudatosságotokban. Az egyetlen hiba az, ha továbbra is azokhoz a dolgokhoz ragaszkodtok, melyeknek már megszűnt a létjogosultsága. „Menjetek az árral!” – mint ahogy azt mondjátok! Becsüljétek meg az intuíciótokat és tegyétek azokat a dolgokat, melyek felé vezetnek benneteket minden egyes pillanatban még akkor is, ha épp arról van szó, hogy lefeküdjetek és ne csináljatok semmit!

Az emberiségnek megtanították, hogy minden egyes pillanatban fizikailag és mentálisan is foglalkoztassa magát és erre állandóan szükség volt a korábbi fizikai életetek során is; de az új energiában az elme és a test „lefoglalása” egyszerűen nyugtalanságot idézhet elő, mely időnként megbetegíthet benneteket. A telefon, média, elektronikus játékok, stb. 24 órán át tartó folyamatos zaja nagymértékben kizökkenthet a középpontotokból, disszonáns lehet a magasabb frekvenciákkal és egyszerűen arra szolgál, hogy benneteket a régi dolgokhoz kötve tartson. Engedjétek el az effajta dolgokhoz való ragaszkodásotokat függetlenül attól, hogy a világ milyen erőteljesen mondja azt nektek, hogy ezek „muszáj”-dolgok. Nem azt mondjuk, hogy fel kell adnotok a dolgokat vagy a játékokat, melyeket még élveztek, hanem azt mondjuk, hogy azokat a megfelelő helyükön kell tartanotok és szem előtt kell tartanotok, hogy ezek nem szükségesek.

Ma olyan energiáról szeretnénk beszélni nektek, mely egy olyan téma, amiről mindannyian olvastatok vagy hallottatok már és melyet gyakran még nem mindenki ért teljesen. Az energia az Isteni Tudatosság rezgése vagy esszenciája; ezért ez a lényege mindennek, ami van és ez az, amely minden létezőt összeköt – ez az, amit ti Szeretetnek hívtok. Az energia nagyon sűrűnek és nehéznek tűnik egy kevésbé fejlett, téves elgondolásokkal és meggyőződésekkel teletömött elme számára. Amint a tudatosság szintje nő, az energia egyre könnyebbé és könnyebbé válik és a magasabb dimenziókban tiszta Fény lesz. Egy ember aurája az az energiarezgés, melyet az adott személy egy meghatározott időben kinyilvánít. Egy személy auráját alkotó színek ennek a tiszta fénynek az oldalait mutatják. A meggyőződések, korábbi tapasztalatok, képességek, egészség, stb. folyamatosan változó kvalitásai mind kinyilvánulnak e tiszta fény szétszóródásában. Egy adott személy tudatossági állapota jelenik meg az aurájában és ez az ő személyes energiamezeje.

Mindig mondjuk nektek, hogy küldjetek fényt annak, aki nehéz időket él. Ez azt jelenti, hogy lássátok a tiszta fehér vagy arany színű Fényt, ahogy az áramlik felé és körülveszi őt. Ha ő megengedi, akkor ez segíteni fogja őt, hogy felemelkedjen ebbe a magasabb, világosabb rezgésállapotba. Néha valaki visszautasítja a Fényt és azt fogjátok tapasztalni, hogy ez az áradás blokkolódik. Ha ez történne, akkor egyszerűen küldjétek el a fényt az adott személy Felsőbbrendű Énjének, hogy az akkor adja át, amikor az adott személy elfogadja.

A színek egyszerűen olyan oldalak vagy minőségek, melyek a tiszta tudatosságból válnak ki, mely fehér színként látszódik. Sok gyógyító technika tanítja azt, hogy az egyik szín erre van, a másik meg arra. Ez igaz is, mivel minden színnek megvan a maga „feladata” – hogy így mondjuk. Mind ennek a teljességnek – mely az Isteni Tudatosság – egy-egy oldala. Mindazonáltal, amikor fényt küldötök valakinek, egyszerűen csak tiszta fehér vagy arany színűt küldjetek, mivel a Fény tudatosság és az embernél sokkal jobban tudja, hogy a másik személynek mire van szüksége. Ha kaptok egy bizonyos színt, miközben ezt csináljátok, akkor vezetve vagytok arra, hogy ezt a sugarat is küldjétek el a másikkal együtt. St. Germain ibolya színe az átváltozás energiáját hordozza és ezért van az, hogy olyan gyakran hallotok az ibolya színnel kapcsolatos utalásokat. Az ibolya sugár egy erőteljes energia, melyet magatokra is használhattok. Fényképezzétek le magatokat úgy, hogy ibolya lángban álló templomban álltok ibolya színben azzal a szándékkal, hogy ez minden régi és elmúlt dolgot újjá és magasabbá változtat át.

Az energiarezgést a harmadik dimenzióban jól és rosszul is lehet használni. Ha az energiát elektromosságként használjátok, akkor el is tud pusztítani. Egyesek önző célokra próbálják és használják az energiát, mely a sötét művészetek esszenciája. Jelenleg érzitek az új és magasabb energiák intenzitását, amint azok újjá alakítanak benneteket. Ezért tapasztaltok zúgó hangokat a fejetekben, fülcsengést, szédülést, erőteljes szívdobogást és sok más furcsa fizikai tünetet, melyek megrémítenek benneteket, ha nem értitek, mi történik.

A teljes éneteket alkotó energia millió, számotokra nem is ismert módon változik és ez sosem történt még így korábban, miközben az emberek a fizikai testükben voltak. Emiatt ti egy teljesen új forgatókönyvet mutattok sok, más bolygókról származóknak, akik közelről figyelik ezt a folyamatot. Próbáljatok meg nem félni függetlenül attól, amit tapasztaltok ez idő tájt, drágáink! Egyszerűen engedjétek meg a folyamatnak, hogy kibontakozzon és tegyétek azt, amire vezetnek benneteket még akkor is, ha az éppen „semmi” [a semmittevés – pl. pihenés, stb. – a ford. megj.]

Kérjük, hogy legyetek tudatában annak, hogy ha erőteljes fizikai dolgokat tapasztaltok, melyek nyugtalanítanak benneteket, akkor teljes mértékben megfelel, ha elmentek az orvoshoz, de értsétek meg azt is, hogy ezekről a dolgokról gyakran kiderül, hogy nem mások, mint a régi sérelmek, emlékek, fogadalmak vagy a múltból vagy jelenből származó bármilyen más dolgok, melyek túlságosan nagy intenzitásúak ahhoz, hogy a sejtszintű vagy érzelmi memóriátokban tárolódjanak.

Minden rendben, drágáink! Minden a terv szerint halad!

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport

 

Csatornázta: Marilyn Raffaele

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3061984
Hónap: 15241
Nap: 467