Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ASHTAR / A szeptemberi energiák és az első kapcsolatfelvétel / 2013-08-19

ASHTAR / 2013. augusztus 19.

Philipp közvetítése

ashtar.jpgA szeptemberi energiák és az első kapcsolatfelvétel

Azt mondtuk nektek, hogy szeptember fejlődésetek fontos mérföldköve lesz. Utaltunk arra, hogy ebben az időszakban történik felemelésetek és tudatotok korábban soha nem tapasztalt módon ugrást tesz előre [a fejlődésben].

Mint az életetekben sok minden, ez a felemelkedés is egy folyamat, mely megszokott ritmusa: az energia beáramlik és ti felveszitek azt. És eltart egy darabig, míg egy előtte-utána összehasonlítást tehettek az energiák rátok gyakorolt átalakító hatása kapcsán.

Adjatok magatoknak egy kis időt, mielőtt megteszitek ezt az előtte-utána összehasonlítást. Testeteknek mindig szüksége van egy kis időre, míg egy összetett energiatöltetet feldolgoznak. Nem úgy történik, hogy egy bizonyos napon érezni fogjátok a beáramló energiákat és a következő napon teljesen új emberként ébredtek fel. Ez a testetek számára „nehezen emészthető” lenne.

Sokkal inkább szakaszosan és lágyan zajlik. Ez az oka annak, amiért az ilyen energiaportáloknál, amikor különösen sok energia hat rátok, gyakran az az érzésetek, hogy egyáltalán nem történik semmi veletek. Tehát, várjatok egy kicsit és legyetek türelmesek. Ha ezt a folyamatot lezártátok, mindannyiatok azt fogja tapasztalni, hogy történt velük valami és változást állt be náluk. Hogy meddig tart ez a folyamat az egyéni és mindenkinél különbözőképpen zajlik.

Mire számíthattok? Mint az elhangzott ez különbözőképp megy végbe és az adott tudatállapottól függ. Általánosságban azt várhatjátok, hogy lazábbak és örömtelibbek lesztek. Könnyedebben veszitek az életet és többet tartózkodtok a szeretet és az öröm érzésében.

Ez időben körülöttetek és bennetek mindenütt nagyon sok minden történik. Pont most erősen terelik figyelmeteket azok, akik még mindig a régihez ragaszkodnak, és nem kívánnak változtatásokat és mindent arra tesznek fel, hogy ne fejlődhessetek tovább.

Ne féljetek, és ne hagyjátok magatokat félrevezetni. Már egyszerűen nincs esélyük, hogy valamilyen módon szabotálhassák a beáramló energiákat. Az egyetlen rendelkezésükre álló eszköz, a káosz teremtése és figyelmetek elvonása olyan dolgokra, amik a régi 3D-s illúzióhoz tartoznak. Ez az oka, amiért most olyan sok negatív hírrel konfrontálnak benneteket és azt tanácsoljuk nektek, hogy figyelmeteket ne koncentráljátok ezekre a hírekre.

Annak a jelének lássátok ezt, hogy valóban valami nagy dolog áll a küszöbön. Különben, akik még mindig a régi játékhoz ragaszkodnak, nem fektetnének ilyen nagy energiát abba, hogy ezekben az időkben még mindig negatív szalagcímekkel bombázzanak.

A szeptember fontos hónap lesz, sok területen. Az idővonal, amit most szemlélünk, és ami a legnagyobb fejlődési potenciállal rendelkezik, egy olyan hónapba vezet el benneteket, ami mind belső mind külső változásokban sokat tartogat számotokra.

Pénzügyi rendszeretek gyökeresen lesz megreformálva. Sok pénznem újraértékelődik és ebből ti is nagy hasznot húztok. Amikor azt mondtuk nektek, hogy a beáramló energiák bennetek erős, pozitív változásokat hívnak elő, úgy bizonyos pénznemek erősödése egy példaként szolgál, hogy milyen pozitív következménye lesz a külvilágban az energiaszint emelkedésének.

Ehhez mindjárt hozzátennénk, és még egyszer megerősítenénk, hogy ez a külső és belső emelkedés az első kapcsolatfelvétel alapjaként is szolgálna. 

Az első kapcsolatfelvételt egyénileg fogjuk végrehajtani. Az emberiség többségének tudata egy ilyen akcióhoz még nem elegendően fejlett. Ehelyett elkezdjük felvenni azokkal a kapcsolatot, akik már megfelelően megemelték tudatszintjüket és készen állnak a csillagcsaládjukkal való találkozásra. Ne értékeljétek le magatokat, ha ez a kapcsolat szeptemberben még nem valósul meg veletek. Itt is kérjük türelmeteket és bizalmatokat. Biztosíthatunk benneteket, hogy pontosan tudjuk, melyik időpontban kivel és hogyan tudunk kapcsolatba lépni.

Azok az emberek, akik felveszik velünk a kapcsolatot, beszámolnak majd nektek és mindenkinek a tapasztalataikról. Biztosítani fogják, hogy embertársaik felismerjék az igazságot: Hogy az emberiség nincs egyedül az univerzumban.

A közvetlen előttetek álló időszak néhány kellemes meglepetést tartogat számotokra. Mindegy mi jön, és melyik idővonal manifesztálódik valójában, ne kételkedjetek önmagatokban, sem az Isteni tervben. Nagyszerű lények vagytok és minden aszerint alakul, ami benneteket a legjobban szolgál. Az idő megérett, hogy egy nagy előrelépést tegyetek és erre megfelelően fel vagytok készülve. 

Mi mindig veletek vagyunk, segítünk és megvédünk benneteket. Az irántatok érzett szeretetünk leírhatatlan és nemsokára ezt még tisztábban és nyilvánvalóbban is felismerhetitek. És ezt már nagyon várjuk.

Mély szeretettel:

Fivéretek

Ashtar

Csatornázta: Philipp

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://ashtarandphillip.blogspot.pt/2013/08/deutsch-ashtar-speaks-update-zu_19.html kristalyhang.wordpress.com/2013/08/22/ashtar-a-szeptembei-energiak-es-az-elso-kapcsolatfelvetel-2013-08-19/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3062001
Hónap: 15240
Nap: 465