Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashtar a telepátiáról

ashtar2.jpgAshtar a telepátiáról

összeállította: Tuella

–részlet– Tisztelgés Ashtar előtt

“A telepatikus gondolat mágneses erővel bír, ami saját magában koncentrálódik és saját magából küldi ki a teremtés univerzális, atomi struktúráját. A szellem, az „építőmester” és a gondolatok az „építési anyagok”. A gondolatok szavakká formálódnak, ötletekké vagy képekké, a befogadó szintjéhez igazodva. Annak ellenére, hogy a szavak természete korlátolt, egy egyezmény eszközei, amiket arra használnak, hogy leírják a fogadó számára küldött gondolatok energiáját.

A kozmikus telepátia művészete olyan ősi, mint maga a teremtés. A folyamatot tekintve, csupán a valóság szimbólumai idősebbek, amik megelőzték a szavakat. Az eredeti szimbolikus kommunikáció célja, hogy a saját maga módján formálja az Isteni Teremtés szavait. Mivel az emberiség, az ember tökéletes formájába tér vissza, ezért az Isteni Teremtés újra a szellem által, a gondolatcsere univerzális nyelvén keresztül fejezi ki magát. A Fénymunkások számára és azok számára, akik az eljövendő kritikus időszakban az emberiséggel dolgoznak, leginkább a kozmikus kommunikációs képességük minősége lesz mérvadó.

Egy teljes naprendszer láthatatlan világának szellemi vezetőinek segítségével – akik a bolygótok képviselői a Mennyei Kormányzat nagy törvényszékei előtt- útmutatást adnak az emberi tudatnak, folyamatos energiaáramlatok és befolyásokkal, hogy az ember rátaláljon személyes értékeire, képes legyen lehetőségeit feltérképezni, nagyságát és spirituális célját felismerni, amiért ebbe a dimenzióba jött. A rejtőző belső képesség, hogy a Teremtővel és más dimenziókkal kapcsolatba kerüljön az ember -ami az ő fényét szolgálja- is benne foglaltatik a rendkívüli befolyásban, szellemi kiteljesedéssel bezárólag. Ez a teljesen természetes jelenség mindenki számára nyitva áll, aki rátalál erre a beteljesedésre.

A kozmikus telepátia a Fény Gyermekeinek öröksége. Ez a megvilágosodott szellem rezonáló ereje, ami az étert a fénynél gyorsabban szeli át. Ez az erő a földi embereké is, függetlenül tartózkodási helyüktől. Az univerzális összetartozás egy korlátlan valóság. A korlátok csupán a hitből merítik létezésüket [hit által jönnek létre]. Szólítjuk az emberben lakozó zsenit, hogy ébredjen fel és ismerje fel magában Isten képét. Ebben rejlik a felszabadulás a korlátok alól és így teljesedhet ki minden lehetőség, Isteni akarat szerint.

A szellem fizikai megfelelője az agy számotokra ismeretlen 85%-ban rejlik. Nők és férfiak, vár rátok a világ, ha készek vagytok azzá válni, amik csak lehettek, eme határtalan érdektelenség közepette. Ébredjetek ti alvók és maga az Úr ajándékoz meg benneteket a Fénnyel! Tartsatok össze, gyülekezzetek, hogy átgondoljátok céljaitokat. Az emberi igyekezeteteket, ami már tapasztalható, megjutalmazza a jelen és az Mennyei Seregek válaszolnak nektek. – Ashtar.

 

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: www.thenewearth.com

Figyelem, a fenti honlapon található információk részben túlhaladottak lehetnek!!! (pl. evakuálás…)

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3061989
Hónap: 15239
Nap: 466