Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashtar parancsnokság 2012-04-26

 

Ashtar parancsnokság

2012. április 26.

Ahogy telnek a napok, látjuk a Fénymunkások szívében a növekvő várakozást. Látjuk a nyugtalanság erősödését mindnyájatokban, és mindaz, melyről beszélhetünk e pillanatban az, hogy ez a nyugtalanság le fog csillapodni az események eredményével, melyet ígértek azokra a napokra, amely ezeket követni fogja.

Ismerjük mindnyájatok aggodalmát, és szeretjük azt a módot, ahogy terjesztitek az információt végig a bolygó négy sarkán át, és beszélhetünk arról a szeretetről, mely szívetekből kiárad, mely lényeges a bolygó felemelkedésében, és mely munkánkat még eredményesebbé teszi.

Kijelentjük, hogy az elkövetkező napok során a Földet napkitörések fogják bombázni, és ennek eredményeképpen a bolygó minden lakója megkapja majd ezt az energiatöltetet testében. Ez az energiahullám tovább felgyorsítja majd DNS-etek igazításának folyamatát. Azt is meg akarjuk említeni, hogy ezek az energiahullámok nem fognak fájdalmat okozni nektek, hacsak nem alacsony energiaszintekkel bírtok. Ezen okból kifolyólag, állandóan kérünk benneteket, emeljétek meg rezgéseteket azokra a rezgésszámokra, melyek összeférnek [kompatibilisek] azokkal, melyek a Földre érkeznek.

Ezen esetekben az egyik leggyakoribb tünet a fülzúgás / fülcsengés, valamint bizonyos nyomás a fejen belül. Ez a rezgésszám hozzáigazodásnak a része.

Most többet kell meditálnotok, keresve a lekapcsolást a külső világról, és kutatva a magatokba fordulást, gondosan tekintetbe véve a Szeretetet és Fényt, törekedve arra, hogy összhangba hozzunk körülöttünk mindent.

A Földön a Béke nem függ megérkezésünktől, ez attól függ, hogyan gondolkodtok és e gondolatokat hogyan fejezitek ki, és ma ezek valósággá válnak szinte azonnal.

Megérkezésünk a bennetek lévő, világotok megváltoztatása iránti vágyatok pozitív kiegészítése lesz. Ez arról szól, melyről oly sokat szóltunk: csupán akkor tudunk közeledni hozzátok, ha így döntötök. Tiszteletben tartjuk szabad akaratotokat, és ezt mindig is tisztáztuk.

Látjuk szívetekben a reményt, és itt vagyunk, hogy szóljunk hozzátok, miszerint nem lesztek csalódottak. Az idő világotokban folytatja felgyorsulását, és ez azon Kék Emberek munkájának gyümölcse, akik csatlakoznak hozzánk ebben a nagy feladatban a Fényért.

 

Szeretett emberek a Föld bolygóról, ez egy lehetőség mindnyájatok számára. Szeretetteljesen érkeztünk, hogy megmutassuk csodálatos lényeteket, melyek vagytok, és hogy mi szintén a családotok vagyunk, akik várnak, hogy visszanyerjük közeli ismeretségünket.

Mi a fivéreitek és nővéreitek vagyunk, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy közületek mindannyitoknak sok teendője van a Felemelkedés előtt.

A Felfedés hete során sok munkánk lesz, és mindannyitokra szükségünk lesz.

A Felfedés után hamarosan kérdések ezreit teszik fel, és ez egy bizonyos felforduláshoz fog vezetni a médiában, melyet célba vesznek figyelemre méltó, látványos információval jelenlétünkkel kapcsolatosan.

 

A Felfedés után ne várjátok azonnali földre szállásunkat, hanem készítsétek fel barátaitokat és családotokat, akik még mindig nem értik jelenlétünk jelentését. El kell magyaráznotok nekik, hogy jelenlétünk békés, és semmiképpen sem lesztek becsapva, ahogyan néhányan még mindig ezt próbálják terjeszteni.

A Sötétek utolsó filmjeiket játsszák, annak érdekében, hogy Obama elnök képét elrontsák. E tekintetben egészen szeretnénk tisztázni, hogy ő egy Fénymunkás, és bátran küzd a vadállatok ketrecében. Nagyon jól teljesít, és biztosítva érezzük, hogy a Felfedés feladatát kezébe veszi.

Dolgos hetek állnak majd előttetek, és elmondhatjuk nektek a Galaktikus eseményekről, hogy az elkövetkező hónapra előre látva, tovább fokozzák aktivitásukat világotokban.

Újból, emlékezzetek, hogy mindegyikőtök egy roppant minőséget hordoz, mert előzetesen felkészültetek.

Szeretnénk riadót fújni a félretájékoztatás ellen, melyet a médiában indíthatnak el, a Galaktikus Szövetség / Ashtar parancsnokság elleni lehetséges propagandaként, és ezt a szívetekkel kellene kielemezni, mert a szív az egyetlen, mely megadja nektek a meggyőződést az igazságról, melyről beszélünk, hogy nem az invázió, következésképpen nem a szabad akaratotok elleni támadás szándékával érkeztünk. Bízzatok meg a világotokat átölelő Isten szeretetében, és akik azt gondolják, hogy fenyegetések vagyunk, a Teremtő szeretetét vonják kétségbe.

 

Tudnotok kellene mostanára, hogy magas technológiával rendelkezünk, és ha egy inváziót és világotok uralmát akarnánk, ezt már nem tettük volna meg? Utalunk erre annak érdekében, hogy mérlegeljétek és értsétek meg, hogy a békében érkezünk, és a legfelemelkedettebb javatokat akarjuk.

Újraegyesülésünket követően meg fogjátok látni, hogy ti valóban a csillagokból vagytok, és szeretnétek majd visszatérni hozzájuk. Mi vagyunk a jövőtök. A Családotok vagyunk a Csillagokból. Mi vagyunk ti.

 

Maradjatok a Fényben!

 

Csatornázta: Gabriel

WebSite: Sementes das Estrelas

Angol nyelvre fordította: Maria Luisa de Vasconcellos

Email: luisavasconcellos2012@gmail.com

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

All Galactic Channellings and translations available at

http://peacelovelove.blogspot.com/

http://www.galacticchannelings.com/

http://www.despertando.me/

PLEASE USE DISCERNMENT...

All postings should be regarded with a degree of discernment from the reader/listener. You must decide the authenticity...Investigate. Consult your Heart, as it is never wrong. We send our Love to you. Despertando.me team

[Hungarian translation of the text above:]

Kérünk, hogy használd az ítélőképességed…

Minden bejegyzést egy bizonyos fokú ítélőképességgel / tisztánlátással kellene figyelembe venni az olvasó / hallgató részéről. Neked kell dönteni hitelessége felől… Vizsgáld meg! Kérd ki Szíved véleményét, hiszen sosem téved!

Szeretetünket küldjük neked.  Despertando.me csapata

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3067170
Hónap: 15522
Nap: 633